AXIALUS S.A.

Belgia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 16 ocen.

Opinie o AXIALUS S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIALUS S.A.

Tchibo

Nie polecam pracy w tchibo neumarkt. Zachęcają darmowa kwatera a ludzie w piwnicach śpią. Domy stare pękają był przypadek ze szyba w oknie pękła wilgoć. 2 kuchnie na 16 osób trudno żeby ktoś za to płacił. Godziny pracy od 5 do 15 i od 15 do 1. Normy tak wyśrubowane ze trzeba biegać jak w akordzie. W rekrutacji tez obiecują a po przejechaniu nic się nie zgadza. Nie polecam wraz z znajomymi wracamy do kraju

Rumcajs.
@Tchibo 12.10.2017 12:46
Nie polecam pracy w tchibo neumarkt. Zachęcają darmowa kwatera a ludzie w piwnicach śpią. Domy stare pękają był przypadek ze s...

A czego tys oczekiwal? 1 kuchnie na 2 osoby? To chyba logiczne, ze skoro jest darmowe zakwaterowanie to nie dostaniesz apartamentu z marmuru, tylko najtansze lokum. Nikt ci przeciez nie broni na wlasna reke wynajac super mieszkanka. Ludzie przyjezdzaja i mysla, ze za darmo dostana wszystko i jeszcze im zaplaca. Tez bylem w Tchibo i widzialem, co ludzie robia. Norma wcale nie taka wysoka, jak ktos chce pracowac to spokojnie norme wyrobi. Ale byly takie polskie ewenementy, ktore po 3 dniach wracaly do domu, bo "za duzo chodzenia"... nikt nie jedzie do Niemiec na wakacje.

anonymous
@Rumcajs. 22.11.2017 11:41
A czego tys oczekiwal? 1 kuchnie na 2 osoby? To chyba logiczne, ze skoro jest darmowe zakwaterowanie to nie dostaniesz apartame...

rumcajs , ty chyba nie masz pojęcia jaki powinien być standard dla pracujących ludzi , dla ciebie to wystarczy mała obórka z kozami i wychodkiem na zewnącz. Tacy jak ty psują renomę pracujących Polaków , szkoda gadać bo takich jak ty z pod siekiery jest pełno.

Poszkodowany

Niestety w moim przypadku "przejechałem" się na tej firmie - nie polecam.

michu
@Poszkodowany 21.11.2017 15:02
Niestety w moim przypadku "przejechałem" się na tej firmie - nie polecam.

a coś wiecej?

Lidia

@anonymous w jaki sposób warunki zatrudnienia i pracy różniły się w Twoim przypadku od tych zaoferowanych przez agencję? Czy próbowałeś wyjaśnić ten przypadek i kontaktowałeś się z przedstawicielem AXIALUS S.A.? Z czego wynikała ta różnica? Ktoś jeszcze z Was był właśnie w takiej sytuacji, czy było to jednostkowy przypadek?

Metju
@Lidia 09.11.2017 11:36
@anonymous w jaki sposób warunki zatrudnienia i pracy różniły się w Twoim przypadku od tych zaoferowanych przez agencję? Czy pr...

Powiem tylko tyle że, po przyjeździe tutaj pracownicy firmy Axialus mają ludzi w (usunięte przez administratora) i każą kontaktować sie z kordynatorem. Ogólnie mają (usunięte przez administratora)

nieinteresujsie

witam chcialbym się dowiedzieć coś na temat pracy w Norymberga na magazynie i o warunkach mieszkalnych

dsfsfdsf
@nieinteresujsie 07.11.2017 14:47
witam chcialbym się dowiedzieć coś na temat pracy w Norymberga na magazynie i o warunkach mieszkalnych...

firma wcześniej miała nazwę uniapol , tam znajdziesz wszystkie informacje

anonymous

Również nie polecam tej agencji oraz pracy na magazynie Tschibo w Neumarkt. Pani z tej agnecji bardzo ładnie o wszystkim opowiada. Praca po 7 godzin. 35 godzin pracy tygodniowo. Sobota prawie każda pracująca na 15 również. Podpisując umowę też napisane jest że 35 godzin tygodniowo po 7 godzin dziennie. Zajeżdżając na miejsce dopiero wtedy dowiadujesz sie jak jest naprawde, a koordynator śmieje sie i daje do zrozumienia że ta umowa to jedno wielkie oszustwo!

hans kloss

Jedzie może ktoś do Niemiec produkcja elektroniki Drezno jego okolice darmowe zakwaterowanie jak z dojazdem bo ja akurat nie posiadam auta

nickleodeon
@hans kloss 28.09.2017 11:43
Jedzie może ktoś do Niemiec produkcja elektroniki Drezno jego okolice darmowe zakwaterowanie jak z dojazdem bo ja akurat nie po...

poproszę o kontakt na slawek.oz@wp.pl

Pracownick
@Kolicki 28.09.2017 17:59
Ja tam jadę, ale też bez auta, na miejsce busem się mam zamiar dostac

Jak praca ? Dostałem propozycję proszę o przedstawienie jak tam jest?

Lidia

@drataddratambardzo ostro wypowiadasz się na temat tych firm. Czy współpracowałeś z aż tak wieloma? Co dokładnie sprawia, że tak właśnie oceniasz AXIALUS S.A. jako pracodawcę?

drataddratam

jedno wielkie oszustwo uciekajcie z firm : AP UNIAPOL, AXIALUS, GLOBAL DYSTRYBUCJA, expolita - traktuje się ludzi jak śmieci !!!! to jedna wielka mafia

nickleodeon

czy to miejsce "okolice Drezna" took 150 km na zachód o Drezna? poproszę wszystkich, którzy tam jadą, o kontakt na slawek.oz@wp.pl - chciałbym zaczerpnąć dokładniejszych info

Lidia

@Sylwia rozumiem, że jesteś zadowolona z współpracy z AXIALUS S.A. Piszesz, że nie ma dodatkowych opłat za mieszkanie, jednak @Tschibowspominał jednak o jakiejś opłacie. Skąd ta różnica? Czy jest to zależne od miejsca do którego się wyjeżdża?

Sylwia

z nimi współpracuję już dłuższy czas i jestem zadowolona ze współpracy i wiadomo nie zawsze jest wszystko na 100% dopięte ale informują i naprawiają niedociągnięcia. mieszkania dają za darmo nie ma opłat dodatkowych koordynator przyjeżdża i pomaga w meldunku na kwaterze w pracy więc nie ma na co narzekać. a praca jak to w niemczech się pracuje. pracowałam w 2 innych agencjach i nigdzie nie było tak jak mam tu bo tam musiałam sama wszystko załatwiać. komu się nie podoba to trudno ja jestem zadowolona i polecam. co ważne wypłata jest na czas. pozdrawiam.

Max
@Sylwia 26.09.2017 11:45
z nimi współpracuję już dłuższy czas i jestem zadowolona ze współpracy i wiadomo nie zawsze jest wszystko na 100% dopięte ale i...

Czyżby pracownik lub ktoś z axialus lub uiapol pisał ten komentarz. Haha. Co jeleni brak! Temu się nazwę zmienia co... Oni ciągle kogoś szukają do biura we Wrocławiu to tylko świadczy o tym że nikt tam nie wyrabia w szukaniu jeleni.

Tschibo

Nie polecam, kontakt z pania rekruter niestety podczas rozmowy tel nie powiedziala ze do "darmowego" zakwaterowania potracaja 500zl w dwoch ratach termin pracy opoznil sie o 2 dni co wyszlo dopiero pozniej. Praca w tchibo ok ale kontakt z koordynatorami bardzo zly praca po 9godz wtorki albo wolne albo tylko pare godz nie wyplacaja nadgodzin ani nocek bo jak tlumacza wedlug nich nie obowiazuja. Dostalismy oblesne mieszkanie po przyjezdzie kontakt z koordynatorem dopiero jak zrezygnowalismy z pracy. Placone jest za godz a nie na akord a na miejscu okazuje sie ze norma jest najwazniejsza presja ze strony niemieckich brugadzistow natomiast niemcy i polacy ze znajomych lub rodziny koordynatorow calkiem na innych stanowiskach pracuja. to apropo "warunkow niemieckich" maaasa ludzi, par, odchodzi po pierwszym tugodniu, nieposzanowanie polskich pracownikow, moim i nie tylko moim zdaniem sa oni tam wykorzystywani i rzeruje sie na nich oczywiscie nie wszyscy ale bardzo duzo. Koordynatorzy i rekruterzy bardzo ladnie mowia o tej pracy bo to ich zadanie.. nie jedzcie odradzam, szkoda waszych pieniedzy czasu i zdrowia. Pracuje sie od 15 do pierwszej lub 00:30 ranna to 5:30-15.

Tchibo

Nie polecam pracy na magazynie w Neumarkt i.d.Opf. Tchibo, porażka tam pracują polaczki co się nie nadają gdzie indziej do pracy, jeżeli chodzi i domy to dramat 6 osób na małą kuchnie i WC, na weekendach piją, biją się patologia, obgadują jeden drugiego, szukajcie gdzie indziej

Lidia

Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim pracodawcą jest firma AXIALUS S.A., jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Nie jest to miejsce na obrażanie, czy też skupianie swoich opinii na poszczególnych pracownikach firmy. Przypominam, że wszystkich użytkowników portalu obowiązuje regulamin. Przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin

Alina

Jakie są warunki mieszkaniowe? czy cięzka praca jest przy kawie i odzieży? czy miasto koło norymbergi jest bezpieczne? w sensie dużo tam uchodźców? proszę o pomoc w odpowiedziach

Tchibo

Pierwsza taka sytuacja się zdarzyła przy zmianie firmy z z Uniapol na Axialus i ludzie sieją panikę. Rozumiem terminy, rachunki do zapłacenia itp., ale wcześniej nie było takich problemów, więc bądźmy szczerzy i obiektywni, za przeproszeniem.

Lidia

@tchibood kiedy są problemy z terminowym wypłacaniem wynagrodzenia? Jak dużej części pracowników to dotyczy? Chętnie usłyszymy również od innych pracowników firmy. Czy wy również macie ten problem?

tchibo

Nie polecsm firma zmieniła nazwe z uniapol , brak wypłaconych pensji pracownikom tchibo bez słowa uprzedzenia zero szacunku do ludzi którzy przyjeżdzaja

Mat

Ja pracuje przez te firme w berlinie i nie narzekam. mieszkanie za darmo, godziny pracy normalne, wolne weekendy, blisko do domu bo to z berlina, kasa na koncie punktualnie - czego chcieć wiecej!??

Polak
@Mat 15.05.2017 14:55
Ja pracuje przez te firme w berlinie i nie narzekam. mieszkanie za darmo, godziny pracy normalne, wolne weekendy, blisko do dom...

Witaj a jakie warunki mieszkaniowe po ilu w mieszkaniu jest lokatorów ?

ted240
@Mat 15.05.2017 14:55
Ja pracuje przez te firme w berlinie i nie narzekam. mieszkanie za darmo, godziny pracy normalne, wolne weekendy, blisko do dom...

Witam Mam pytanie. Jaka prace pan wykonuje w Berlinie,Ja jestem z zawodu spawacz, czy potrzeba spawaczy. Prosze dac znac. Pozdrawiam.

Poszkodowany

Niestety nie polecam - zawiodlem sie.

eee
@Poszkodowany 21.12.2016 17:21
Niestety nie polecam - zawiodlem sie.

Dlaczego ? co jest nie tak ?

er

noo oni często teraz w sumie dodaja te oferty..ostatnia jest na piekarza i napisali ze to jst praca tymczasowa jednak mimo wszystko może warto by było sprobowac zawsze to jest szansa na dodatkowe pieniadze

anonim

(usunięte przez administratora)

Axialus HQW

Pani Janko, Proszę o przesłanie swojego CV lub numeru telefonu na adres rekrutacja.belgia@axialus.pl Chętnie do Pani zadzwonimy i porozmawiamy o szczegółach tej oferty pracy. Pozdrawiamy Zespół Axialus HQW

Zostaw opinię o AXIALUS S.A. - Belgia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIALUS S.A.