Ambercare24

• Oferty z podstawowym j. Niemieckim i bez znajomości
  • Oferty tylko dla mężczyzn

Oferty z dobrym j. Niemieckim

Oferty z komunikatywnym j. Niemieckim

Oferty z podstawowym j. Niemieckim i bez znajomości

Oferty tylko dla mężczyzn

• Ciechanów

5. Opinie o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Opinie o Ambercare24 Warszawa

Nie przegap nowości o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.!

katarzyna

25.10.2017 12:21

jesli ktos jest uczciwym pracownikiem to ta agencja pracy traktuje go odpowiednio do stopnia zaangażowania w prace :)
    amanda

24.10.2017 10:03

mają dużo korzystnych ofert
    morowa

23.10.2017 12:55

niedlugo szykuje sie na olejny wyjazd z tą agencja i polecam, jak nakbardziej wszystko ok szczegolnie kontakt z nimi
    zocha

19.10.2017 15:31

Absolutnie dobrze zorganizowana firma, wg mojej oceny - mogą inni się uczyć. Firma jest wymagająca, szefowa ma zasady więc odradzam wszystkim " figo-fago " . Zarobki porządne, liczne oferty, można znaleźć czasami coś bardzo ekstra. Wczoraj widziałam premię 400 euro , to znaczy ze idą z duchem czasu. Oby tak dalej , moja opinia bardzo wysoka. Zofia
    Amanda

19.10.2017 13:48

organizacja bardzo dobra przy wyjezdzie, jako opiekunka nie narzekam na prace w ambercare:)
    Magduś

19.10.2017 09:16

Dużo im zawdzięczam, byłam w dołku, dali szansę, jest super. Uczciwi i kompetentni. Mi się podoba i chwalę firmę. Staram się też dobrze pracować. Iris
    Megi

19.10.2017 07:06

Pieniądze, warunki ok. tylko pracować, konkurencja ich nie lubi, to normalne. Magda Z
    TD

18.10.2017 16:57

Ja ich lubię są w porządku. Teresa
    Ania

18.10.2017 16:55

Wszystko u nich ok. potwierdzam. Anka
    wiolettw

18.10.2017 14:20

Przy pracy wykonanej dobrze mozna byc zadowolonym z siebie i z zarobków w tej agencji
    MANKA

17.10.2017 17:27

agencja wywiązala sie z obowiązków po swojej stronie, ja z kolei pracowalam dobrze i nie narzekalam na wyplate
    Ani

17.10.2017 07:07

Byłam z nimi luty/marzec , w kwietniu na krótkim zastępstwie, czerwiec /lipiec i teraz jestem od października...bardzo porządna firma. Anka
    ZuzKow

16.10.2017 21:15

Mili ludzie potwierdzam. Zuza
    ala

16.10.2017 15:08

Ja też chwalę. Alina
    barbarka

13.10.2017 12:47

agencja wywiazala sie z obowiązków wzgledem mnie, szczegolniw osoby kontaktowe byly przemiłe
    barbarka

13.10.2017 12:47

Andzia

13.10.2017 10:51

Dziękuję za ciekawe odpowiedzi . Pozdrawiam koleżanki opiekunki Andzia :)
    Longia

12.10.2017 22:19

Sa w pożondku tyż polecom. Longia
    WJ

12.10.2017 17:18

Witam. Pracowałam w kilku rodzinach najczęściej do zejścia babki, jak poprosiłam o opinię telefoniczną nigdy mi nikt nie odmówił, w każdej nowej rodzinie jak tylko dałam telefony...od razu miałam robotę. Przecież to w moim interesie. Teraz pracuję w tej firmie bo trzeba na emeryturkę zarobić. To fajni ludzie ale...jak dałaś czadu na robocie to lepiej do nich się nie pchaj, szkoda twojego czasu. Sprawdzają... Ja na robote nie narzekam, jest spoko więc polecam. Wiolka
    Roma

12.10.2017 12:01

Ja też zawsze daję telefony do rodzin gdzie byłam wcześniej, nie mam nic do ukrycia, jeżeli tak robią to znaczy, że się starają. Wiadomo, że jak ktoś narozrabiał wcześniej to telefonu nie da. Z tym ambererm jeździłam w ubiegłym roki i było ok. Teraz siedzę w domu z chorą mamą ale jak dam radę to wyskoczę z nimi na święta bo widziałam na ich stronie jakąś ciekawa promocję. Grunt to nie szaleć bo agencje teraz wymienaiją się informacjami i bardziej patrzą na opinie niż doświdczenie. Najlepszego dziewczyny. Roma.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ambercare24?

Kontakt - Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Długa 44/50 00-241 Warszawa

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Kinduk

11.10.2017 12:40

Dobra firma, dokładnie sprawdzają wiarygodność pracowników, mi się z nimi dobrze jeździ a jestem u nich od ubiegłego roku, na warunki nie narzekam, nie każdemu może to pasować, pozdrawiam Kinga
    m.m.

10.10.2017 10:44

korzystne warunku pracy, ze wszystkich ofert dostepmnych na rynku ta agencja ma najlepsze warunki moim zdaniem
    wiolettw

09.10.2017 22:05

najlepsza agencja na rynku pracy obecnie
    beeeee

06.10.2017 22:52

wyjechalam raz i teraz szykuje sie po raz kolejny, polecam
    Inkabis

06.10.2017 16:06

Wszystko ok. bez uwag. Ogólnie nie są źli, mają duży wybór roboty, płacą ubezpieczenie, telefon czynny nawet 24 godz - realnie ! bo kiedyś sama dzwoniłam, czasami nowe osoby w biurze są trochę mało fachowe ale gdzie ich dzisiaj nie ma, dobrze że z Ukrainy jeszcze nie zatrudniają... ja na podstawie kilku wyjazdów oceniam ich dobrze. a wszystko załatwiam zawsze z Darią. Pozdrawiam Iwona.
    zorgaD

05.10.2017 12:21

Potwierdzam dużo fajnych ofert, właśnie pojechałam na następną sztele, pozdrawiam Karolinę z biura, dzięki i buziaki !
    margo1971

03.10.2017 15:18

Mi się podoba bo nadal pracuje od ponad 2 lat, kasa, stelle bez zastrzeżeń, pełno ofert , tylko jeździć.
    tesla

02.10.2017 15:36

warunki dobre, nie bylo problemu z kasą
    Bożena Kr1963

01.10.2017 10:31

Byłam z nimi w Bonn, byłam w Heildelbergu i teraz w sierpniu koło Norymbergii, było ok. warunki na szteli normalne, kasa na konto, nie mogę narzekać. Umowę podpisałam jedną i do dzisiaj na niej jeżdżę. To jest umowa zlecenie, żadnych o dzieło mi nie przysyłali. Jestem z dziećmi ubezpieczona bo z córką poszłam we wrześniu do lekarza i w ewusiu było wszystko ok. Trudno sie do czegoś doczepić. Jak ktoś sie czepia to chyba albo myli firmy albo robi im na złość. Pozdrawiam.
    zofiakrasko

01.10.2017 11:00

Święte słowa Bożenka, podpisałam z nimi umowę zlecenie w maju i wszystko sie zgadza, a wcześniej u innych jak córka zachorowała to prywatnie latałam po lekarzach i tylko kase wydawałam bo g... dawali. Teraz jestem z tym Ambercearem kolo Monachium a moja mama poszła z córką do lekarza i tak jak mówisz, wszystko w porządelku. Trzymaj się.
    Jula-B

29.09.2017 22:24

Jeżdżę z nimi od lat, firma ok. załatwiają pracę od ręki, wystarczy wejść na ich stronę, umowa spoko nic co może wystraszyć, no chyba że ktoś z góry zakłada od razu, że będzie się działo....pozdrawiam
    ella

29.09.2017 16:03

bylam na dwoch wyjazdach z ambercare, oceniam pozytywnie
    betka

27.09.2017 11:12

Agencja, w porzadku, na tle innych z wynku wypada korzytsnie pod kątem finansowym
    nataliee

29.12.2016 14:37

Wystawiam pozytywna opinie, bo prace szybko dostalam i to na fajnych warunkach, wiec wszystko bylo zgodnie z umowa ktora dostalam do podpisania. na miejscu komfortowe warunki pracy i ogolnei wszystko ok. nie mialam problemow z dogadaniem sie ze swoim podopiecznym, chcoiaz tak przecietnie umiaam niemiecki. dobry pracodawca!!
    Gość

24.07.2017 21:03

Dostałaś szybko pracę,to miałaś szczęście,ja przez parę miesięcy aplikowałam u nich na oferty pracy,żadnej odpowiedzi,żadna pani nie raczyła nawet do mnie zadzwonić,dziwne,przecież zostawiłam u nich swoje dane,wypełniłam formularz,mój niemiecki jest bardzo dobry,mam duże doświadczenie w opiece,referencje,w między czasie wyjechałam z inną agencją,i teraz znowu aplikowałam na kilka ofert,cisza żadnego odzewu,(usunięte przez administratora)
    R.R.

25.09.2017 10:18

Ja tam chwalę ten Ambercare, oni są ok, mają sporo fajnych ofert, normalna umowa podobna do innych, kasa 15-tego a niekiedy i dużo szybciej, robię swoje i nie narzekam.
    margo

08.08.2017 16:36

Agencja w porządku, z ludzkim podejściem do pracowników. Zawsze można wszystko u nich załatwić od ręki, chętnie pomogą i telefon odbierają nawet w nocy. Często jestem na łączach z Karoliną z biura nawet po godzinach, jest spoko, tylko tak dalej
    Monia

05.08.2017 23:55

Tak, tak, ludzie to myślą, że praca opiekunki to proste zajęcie, a to nie są przelewki, dużo obowiązkow, duża odpowiedzialnośc, a czasami i duży wysiłek fizyczny. Mi to wszystko pensja rekompensuje i uważam, że warto. Od kliku miesięcy jeżdżę z Amberem i jest OK. Nie narzekam
    JH

02.08.2017 00:03

Niestety, nie każdy nadaje się do pracy opiekunki, więc brak odzewu ze strony agencji może oznaczać, że najwidoczniej kandydatka nie spełnia wymagań, jakich oczekuje się od niej w pracy... Mi Ambercare odpowiada głównie pod względem tego, ze warunki wspolpracy sa bardzo przejrzyste i wiem na co sie pisze, wyjezdzajac do niemiec. Praca ciezka, ale kasa bardzo dobra :)
    Weronika

31.07.2017 01:28

Hmm, no ja jakoś na oferty z ambercare nie narzekam- regularnie trafia się coś, co mnie interesuje i oferta, której warunki spelniam. Ogolnie warto dzwonic do nich samemu, dopytywać. Wiadomo, ze pracownik musi tez wykazać się inicjatywą. Firme oceniam bardzo dobrze i polecam.
    bataa

20.07.2017 12:55

Z ambercare24 już 3 razy miałam załatwioną prace opiekunki w Bawarii. Polecam wszystko pracowitym i odpowiedzialnym osobom :) Formalności jest stosunkowo malo, najwazniejsze ze pensja dobra i dosłali mi EKUZ. Polecam!
    NK

10.07.2017 13:07

Hmm, ja z pracy w ambercare24 jestem zadowolona. firma uczciwa i bardzo pomocna, zwlaszcza gdy ktoś po raz pierwszy decyduje sie na taką pracę i nie do końca wie jak sie zabrac za zalatwianie formalnosci. polecam.
    Halina

02.07.2017 16:40

wszystko ok. pierwszy wyjazd wlasnie mialam i obecnie planuję kolejny. bylo ok, mialam w porzadku podopiecznego, ale mysle, ze w trudniejszych warunkach tez dalabym rade:) firma uczciwa i pomocna. pomogli mi zajac sie formalnosciami itd.

Zostaw merytoryczną opinię o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.