Ambercare24

• Oferty z podstawowym j. Niemieckim i bez znajomości
  • Oferty tylko dla mężczyzn

Oferty z dobrym j. Niemieckim

Oferty z komunikatywnym j. Niemieckim

Oferty z podstawowym j. Niemieckim i bez znajomości

Oferty tylko dla mężczyzn

5. Opinie o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Opinie o Ambercare24 Warszawa

Nie przegap nowości o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.!

WandaJ

23.06.2017 13:22

ja tez polecam, bo agencja ma profesjonalne podejscie do opiekunek. fajnie, ze nie trzeba jakos bardzo jezyka umiec, bo u mnie z niemieckim jest dosc srednio :/ pieniazki tez mozna spore zarobic, a praca- jak praca, za darmo nic nie ma, czasem trzeba sie przemeczyc, zalezy jaki podopieczny sie trafi
    Lena

13.03.2017 17:40

Najgorszy pracodawca jakiego miałam.
    abc

18.06.2017 17:44

Wymień poprzednich.
    Barbara

18.06.2017 17:27

Polecam- bezpiecznie, legalnie, z dobrą pensją. Dotychczas miałam dość niemiłe doświadczenia z agencjami pracy, wiec tym bardziej ciesze sie, ze trafilam na Ambercare. Mialam z nimi staly kontakt, bedac w Niemczech, formalnosci zostaly szybko zalatwione, jak i caly wyjazd.
    Marrik

12.06.2017 01:06

firma w porzadku, nie czekalam dlugo na odzew z ich strony i bezproblemowo pomogli mi ogarnac caly wyjazd. jezdze juz prawie rok z ambercare24- wyplata zawsze na czas, wszystko jest legalne, a obsluga pomocna.
    katarzyna

06.06.2017 13:42

Dwa razy wyjechałam do Bawarii z ambercare24 i spoko. troche się balam, bo jezyk kiepsko znam, ale dalam rade. Ogolnie polecam- dostaalm umowe i ubezpieczenie. Praca tez niczego sobie, jak ktos jest pracowity i rzetelny to sobie poradzi i bedzie zadowolony ze wspolpracy z ta firma
    Hanna

04.06.2017 20:53

NIE MAM ZASTRZEŻEŃ. przede wszystkim fajnie, że szybko mozna załatwić cały wyjazd, bo na bieżąco pojawiają się nowe oferty pracy. Umowa jest korzystna, pensja mnie zadowala. Obecnie uczę się języka, ale mimo tego, że średnio mówię po niemiecku, to Ambercare nie robiło mi trudności z tego powodu.
    AdaW

21.05.2017 19:29

wyjeżdzam do niemiec przez ambercare24 już prawie rok. zawsze wracam zadowolona. wyjazdy sa zalatwiane szybko, sprawnie, legalnie- mam umowe, odprowadzane skladki i jestem ubezpieczona. jezyka znam jako tako, ale nie przeszkadza mi to w pracy. polecam
    Maja

16.05.2017 18:39

polecam!!! bardzo szybko znalezli mi prace w bawarii, dopelnilam formalnosci i ruszalam do pracy :) wcale nie trzeba umiec rewelacyjnie jezyka, wystarczy bys solidnym i miec checi do pracy! dobre zarobki i profesjonalna firma
    grazy67

13.05.2017 22:35

Kolejny wyjazd z AMbercare- jak zwykle udany. Polecam. Bardzo dobra uczciwa firma. Mila obsluga- przed pierwszą pracą pomogli mi załatwić wszystkie formalnosci, wszystko objaśnili. Rewelacja. I nawet niemieckiego nie musialam dobrze znac, zeby zalatwili mi robote :D
    Karolina

05.05.2017 11:05

dopiero co wrocilam z pierwszego wyjazdu. ambercare pomoglo mi znaleźć dobra oferte pracy, jak najbardziej polecam. starsznie sie stresowalam, zwlaszcza ze zniemieckim u mnie kiepsko.a el dalam rade i na pewno bede wyjezdzac ponownie, bo wynagrodzenie jest bardzo fajne :)
    KamilaS

24.04.2017 22:16

Polecam wyjazdy do Niemiec z ambercare24... solidna uczciwa firma, pomocni ludzzie, stały kontakt, na biezaco wiedzialam jak ida postepy w szukaniu oferty dla mnie, umowa z dobrymi warunkami, fajna kasa. polecam
    Madziak

20.04.2017 23:17

Mega pozytyw! Po wczesniejszych nieudanych wyjazdach z innym agencjami ciesze sie, ze trafilam na AMbercare... Uczciwa firma, nie zataja zadnych informacji, umowa na spoko warunkach, udzielaja wszelkich informacji. Polecam!!
    halina

18.04.2017 00:07

polecam, nie mam zadnych uwag,szybko zalatwili mi prace w bawarii, pomogli dopelnic formalnosci, na miejcu wszystko bylo w porzadku. obecnie szykuje sie do kolejnego, trzeciego juz wyjazdu- ruszam za tydzien
    Joanna Wiśniak

11.04.2017 12:26

wszystko na plus: dobre wynagrodzenie, ubezpieczenie zdrowotne, fajne warunki. Zadnych problemow na miejscu- wszystko dokladnie jak w umowie napisane. Praca zostala mi znaleziona bardzo sszybko, a sprawy organizacyjne zwiazane z wyjazdem to chwila moment i ruszalam do Niemiec. Polecam kazdemu kto chce dobrze i w miare syzbko zarobica
    MarylaG

06.04.2017 18:24

Uczciwy pracodawca! Zapewnili mi bardzo dobra prace za granicą, od razu podpisalam umowe, ktora swoja droga byla bardzo dla mnie korzystna. Ubezpieczenie, skladki zusowskie, wszystko jest. Polecam
    Katarzyna

28.03.2017 18:21

szybko, bezproblemowo, uczciwie. nie mam zadnych zastrzezen do Ambercare- po 2 tygodniach mialam nagraną pracę w niemczech, szybko pomogli mi uporac sie z formalnosciami i obecnie szykuje sie kolejny wyjazd do pracy. wyplata- na czas!

Kontakt - Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Długa 44/50 00-241 Warszawa

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

DorotaG

23.03.2017 21:30

Pracowalam w Niemczech przez niecałą zimę. Nastepny wyjazd chce zaliczyc po wielkiej nocy, jak ambercare znajdzie mi jakas fajna oferte. Praca jest spoko, dobre warunki, fajnie, ze szybko mozna znaelzc prace dobrze platna. Polecam!
    barb

20.03.2017 22:59

byłam z nimi cały styczeń i luty- było w porządku, kasa, warunki, reszta dodatkow. Teraz mam przerwę do końca marca i planuje jechac znowu na święta, obecnie szukają mi roboty na kolejny wyjazd. firma ok. nie mam uwag
    Karolina B

17.03.2017 10:59

Sprawdzony pracodawca. Jeźdżę do niemiec juz od ponad roku i miałam rozne przeboje z wieloma agencjami. Ale z Ambercare24 mam najkorzystniejsze warunki i zero nerwowych momentów. Jest uczciwie, szybko z dobrą pensją. NAwet jezyka nie umialam za dobrze i nie bylo to dla nich duzym problemem przy peirwszym wyjezdzie. Pieniadze mam zawsze wyplacanew takiej sumie jak jest w umowie napisane. ubezpieczenie tez mam, najczesciej po kilku dniach mi przysylaja jak juz jestemw niemczech. Polecam!!
    Malgos

01.03.2017 21:52

Wyjechalam z Ambercare po raz pierwszy trzy miesiace temu. Znaleźli mi pracę w przeciągu zaledwie 2 tygodni, bardzo mi to odpowiadalo, bo chcialam jak najszybciej wyjechac. Objasnili jak wyglada cala procedura, wyjazd, umowa, wynagrodzenie. I dokladnie wszystko przebieglo zgodnie z planem, polecam wspolprace- porzadna pensja i uczciwa agencja. A pieniadze mialam wyplacone na czas- dokladnie tak jak w umowie bylo napisane.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ambercare24?

REnia

27.02.2017 22:56

Wszystko 'na legalu'- polecam. Uczciwie, zgodnie z umową wszystko przebieglo. Zarobilam dobre pieniadze, pracujac w Bawarii. Praca może za lekka nie jest, ale lepsze to niż siedzenie w domu i czekanie na ofertę pracy w Polsce. Ambercare szybko przeprowadziło rekrutacje i wyplaciło pieniadze na czas.
    Majus

22.02.2017 11:58

Kazdy ma prawo wyboru i moze pracowac gdzie chce. Czasem ciezko jest znalezc prace w pl i kilka miesiecy pracy w niemczech pozwala zarobic ladna sumke pieniedzy- co w tym zlego? Agencje polecam- uczciwie, profesjonalnie, wyplata na czas- to bylo dla mnie najwazniejsze
    MarZak

13.02.2017 17:31

święte słowa!! ja to bylam bardzo zadowolona, ze mi prace w niemczech tak szybko znaleźli, pomogli zalatwic wyjazd... i dokladnie przeczytalam cala umowe, wypytalam o wszystko- jak z wyplatą wynagrodzenia itd. dlatego zadnych uwag do Ambercare24 nie mam i polecam ta agencje. no ale jak ktos nie szanuje swojego pracodawcy i mysli ze bedzie mogl sie obijac za pieniadze no to potem sa nieprzyjemnosci, wiec tylko pozostaje chamskie wpisy wrzucac i to na dodatek bez zadnej argumentacji
    by

08.02.2017 12:24

niefajne komentarze sa od tych, ktorym sie nie chce pracowac ani regulmaninu czytac :p
    A_jagaciat

05.02.2017 22:22

Polecam ambercare- dobry pracodawca, mozna na nim polegac. Bałam sie pierwszego wyjazdu, wczesniej nie bylam za granica, wiec mega sie stresowalam. Ale caly przejazd i formalnosci byly zalatwione. Nie mam zadnego 'ale' wobec tej agencji. Chociaz wiem, ze czesto panie opiekunki, ktore nie wywiazuja sie z umowy potem wylewają swoje żale w internecie i zamieszczaja niefajne komentarze....
    dordow

16.01.2017 14:57

Za mną pierwszy wyjazd z tą agencją- ekstra. Dostalam dokladnie tyle pieniedzy, ile bylo ustalone. W zaden sposob nie zostalam oszukana. Warunki pracy rowniez przyjemne, chociaz wiadomo- jak to w pracy- troche narobic sie trzeba. ale warto, bo wyplata jest solidna :))
    patrycja

12.01.2017 00:45

ja juz dwa razy wyjechalam z ta agencja i jak najbardziej polecam- pewna praca za granica i za fajna kase. dostalam umowe i ubezpieczenie. zus tez oplacany mialam, wiec polecam :)
    Ida

21.12.2016 12:20

No dokladnie :-)) U mnie sprawa byla prosta- przestrzegalam wszystkich postanowien umowy i nie mam zadnych problemow z Ambercare. Szanuje to, ze firma wypelnia swoje obowiazki, wiec i ja staram sie byc fair. Bo w koncu na tym polega prawidlowa wspolpraca. Takze agencje polecam- zwlaszcza tym sumiennym i pracowitym osobom :-)
    xy

19.12.2016 12:02

zawsze trzeba pamietac o tm, ze pracownicy wobec pracodawcy tez maja zobowiązania :) a jesli sie z nich np nie wywiązuja, to potem jakos do siebie nie mają pretensji,znam taki przypadek kiedy osoba byla niezadowolona, ale sama nie wywiązała sie z obowiązków wobec firmy, z którą umowę podpisala na wyjazd jako opiekunka... ja prace traktuje poważnie, jestem obowiązkowa co dobrze wpłynelo na relacje z tym pracodawcą, wyjazdu nie załuje :)
    Karola

13.12.2016 17:53

Polecam- firma jest pewna, zero problemów czy obaw, ze pracy nie bedzie,a juz kilka wyjazdow mam za soba z amber. Zarobki jak najbardziej mnie zadowalaja- wystraczy troche checi i pracowitsoci. Kilka dni i dostalam od razu EKUZ, wiec wszelkie formalnosci zlaatwione tez bez problemu. Zadnych niemilych sytuacji nie mialam- wystarczy, ze obie strony zachowuja sie wobec siebie w porzadku i wspolpraca przebiega w milej atmosferze.
    MMM

09.12.2016 12:06

pracuje w bawarii, praca jest ciezka to fakt, ale nie moge narzekac - nie siedze przynajmniej i nie czekam na prace, a przy okazji jak wiecej robisz to wiecej zarobisz. zwlaszcza, ze z niemieckim u mnie sredniawo, z czasem sie ucze, ale warto polecic prace w amber, bo prace dostalam bardzo szybko nawet pomimo tego, ze z jezykiem nie bylo rewelaji
    Agnes41

30.10.2016 21:12

Ja aktualnie z Ambercare współpracuję. Wyjeżdżałam za granice z kilkoma firmami i bywało różnie. Ze współpracy z Ambercare jestem bardzo zadowolona i jeśli ktoś chciałby pracować w roli opiekunki to tylko z nimi. Wszystko co miałam obiecane (warunki mieszkaniowe, pensja, zakres obowiązków itp.) dostałam. Także ze swojej strony polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.