Ambercare24

• Oferty z podstawowym j. Niemieckim i bez znajomości
  • Oferty tylko dla mężczyzn

Oferty z dobrym j. Niemieckim

Oferty z komunikatywnym j. Niemieckim

Oferty z podstawowym j. Niemieckim i bez znajomości

Oferty tylko dla mężczyzn

5. Opinie o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Opinie o Ambercare24 Warszawa

Nie przegap nowości o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.!

Katarzyna W.

20.04.2018 11:59

ok. polecam Kaśka
    Riksza

16.04.2018 10:52

Super agencja, jestem bardzo zadowolona. Riksza
    Wi.

16.04.2018 10:40

Przede wszystkim w Niemczech zarobisz super kase. Nieporównawyalną do polskich zarobków w tej branży. A że strach jechać samej, zwłaszcza kobiecie to lepiej pojechać z jakąś agencją. Ja wybrałam Amberacare24 ze wzgledu na duzo pozytywnych opinii no i jak sama poejchałam to rpzekonalam sie, ze to prawda. Wszystko było w najlepszym porzadku.
    Jadwiga

15.04.2018 11:33

Spoko, byłam z nimi kilka razy, wszystko w porządku.Jadwiga
    Aloes

13.04.2018 18:53

Mam za kilka dni wyjechać do pracy z ta firmą.Nie podano mi adresu, kontaktu do obecnej opiekunki lub do rodziny, sytuacji podopiecznego na piśmie.To tak sie odbywa? W ostatniej chwili?
    Norka

06.04.2018 16:24

Pracujesz to dobrze zarabiasz, maja proste zasady, polecam w 100 %. Wredna Nora
    dziki wieprz

12.04.2018 12:28

Ja z nimi tez wjechałem i dałem radę na spokojnie, polecam, bo to dobra firma.
    Ewka

12.04.2018 11:22

Polecam, jak do roboty to tylko z nimi. Ewa Mizioł
    ewa

11.04.2018 20:42

nie polecam
    Róża

11.04.2018 14:44

Można ich polecić, idzie się dogadać we wszystkim. Róża
    anonymous

06.04.2018 11:10

Widziałem ostatnio, że jakieś firemki rolują wiele agencji, a tutaj jest pewność, że firma będzie sprawdzona i ogarnięta będzie umowa na takich warunkach, żeby odpowiadały wszystkim
    Magda

04.04.2018 17:28

Firma na medal. Sprawdziłam, polecam. Magduś
    bambaa

03.04.2018 10:57

Byłam, jestem zadowolona, na pewno pojade z Ambercare jeszcze raz, albo i wiecej.
    Zizi

30.03.2018 18:05

Pracuje z nimi ze rok bedzie, są ok. kto by co tam nie pisał w porządku ludzie, niektóre bzdury piszą bo roboty nie moga nigdzie zagrzać i tyle, dzisiaj Amber jutro Bamber a za miesiąc beznadzieja to będzie Damber....wariatki. Zizi
    Tadeusz

30.03.2018 15:08

Jak jeździłem do opieki 3 lata temu to opiekunki były dobre ( pracowały ok. ) i złe ( źle pracowały ) a teraz jak czytam te fora to widzę , że są dobre ( pracują ok. ) i te udzielające się w Internecie, a tych złych już nie ma ! Ciekawe skąd taka zmiana. Pracowałem w kilku firmach, zawsze czy to Amber czy Pro... roboty dla opiekuna było mało, wdzięczny byłem za każdą propozycję. Jak mi nie pasowało to rozwiązywałem umowę szukałem w innej szczęścia. Teraz po przerwie wracam do roboty i kogo wybrałem.... i wszystko na temat. To sa dobre firmy, inaczej by ich nie było. A to że jedna pani drugiej pani .... to już nie działa. Tadeusz
    Tekla

30.03.2018 12:10

Ha , ha beznadziejnego pracodawcę to ja miałam zanim do Ambercara przeszłam, ogłaszali sie na 1600 i mieli aż 20 ogłoszeń na stronie, wszystkie piękne, idealne tylko brać i jechać... a jak zgłosiłam sie do nich to przez 1,5 miesiąca nie mogli mi nic zaproponować, aż w końcu sukces: JEDNO za 100 ojro !!! Ha, ha , ha. Teraz jeżdżę tylko z Ambercarem i wolę tego " beznadziejnego pracodawcę " wg Anny , który ma na stronie (sprawdzalam teraz) 54 zlecenia do wzięcia, niż tego ...NADZIEJNEGO, który tylko chciałby mieć 54 . Buziaki dla pracujących u beznadziejnych i Wesołych Świąt. Tekla
    Ludmiła

30.03.2018 11:51

Porządna dobra agencja, normalni ludzie, ci co piszą wielkie negatywy to muchy w nosie mają albo konkurencji schlebiają ( pewnie nie za darmo ). Z Ambercare pracuję kilka lat i zawsze miałam z nimi kontakt bezproblemowo, zawsze wypłata była wg ustaleń a jeżeli ktoś coś zapomniał to szybko ustalaliśmy gdzie jest błąd, jako nieliczni mają telefon 24 h ( znajdźcie mi inną taka firmę - realną !!!! ), jak chcesz robotę to od razu 3-4 oferty na starcie !!!! Dziewczyny u nich w biurze fajne do pogadania i do pracy, powywalali już te lalunie sprzed lat i teraz robota u nich kwitnie i pali się w rękach. Mają kilkanascie telefonów i jeżeli wszystkie zajęte to o czymś świadczy no nie !!! (usunięte przez administratora) Chwalę ich bo u nich pracuję jak setki innych i nie pozwolę szargać ich za pierdoły. Pozdrawiam koleżanki. Lejdi
    Wiśnióweczka

30.03.2018 10:25

Co Wy wypisujecie??!! Ja z nimi byłam w Niemczech i jestem bardzo zadowolona! Nie mam się do czego przyczepić, wszystko tak jak było przedstawione jeszcze w Polsce. Co to za pomówienia... Nie rozumiem jaki macie w tym interes.

24.03.2018 13:44

Aaa

27.03.2018 16:44

dokładnie, chyba jedna z najgorszych firm na rynku,(usunięte przez administratora)nigdy nie można się dodzwonić, jeden wielki bałagan, stanowczo odradzam !!!
    dorry66

27.03.2018 10:10

Bardzo fajna agencja, moja córka właśnie od nich pojechała do Niemiec i jest zadowolona więc ja się bardzo cieszę. Dobrą kasę dają i wszystko zorganizowane perfekcyjnie. Bałam się przed tym jej wyjazdem pierwszy raz do obcego kraju i to jeszcze do pracy, ale jak się okazało niepotrzebnie. Dziękuję agencji, ze jest uczciwa i nie musze się martwić o swoje dziecko.
    Iza

26.03.2018 20:07

Oceniam firmę Ambercare24 bardzo dobrze, mi ich umowa nigdy nie przeszkadzała, pracuję uczciwie to i płacą uczciwie, dzwonić do nich mogę o każdej porze bo mają specjalny telefon awaryjny. Dziewczyny w biurze miłe, szybko oddzwaniają jak nie mogą odebrać a jak mam jakiś pilny problem to kręcę na awaryjny, ten zawsze odbiera od razu. Mi więcej nie potrzeba. Iza

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ambercare24?

Kontakt - Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Długa 44/50 00-241 Warszawa

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Helen

26.03.2018 14:11

Pracuję u nich już 3 rok. Jest OK. ale ja pracuję.... Helen
    Dirty Diana

22.03.2018 16:00

Po prostu agencja, której można zaufać. Ja zaufałam i nie żałuję.
    Regina

21.03.2018 13:05

Przyłączam się do opinii: nie ma co narzekać..... pracuje u Niemców już parę dobrych lat a te ostanie 2 lata jeżdżę z Amberem ... więc krótko i zwięźle: nie są tacy źli jak niektórzy ich chcą przedstawić .... inni sa gorsi i to bardzo, bo doświadczyłam to na własnej skórze. Do ideału to im brakuje dużo ale zmieniać nie mam zamiaru. Idealne firmy to tylko w reklamach i na broszurach spotkacie ! Regina
    anonymous

20.03.2018 12:57

Polecam agencja bardzo dobra uczciwa i daje spoko zarobic
    Maria

20.03.2018 12:46

Szału niema ale kaska jest, zusik jest, zleconka są , mi więcej nie potrzeba ...dziadków też miałam do tej pory nienajgorszych, dziewczyny skarżyć sie nie ma na co, dla wszystkich buziaki no i zdrowych i wesołych światek, pozdrowieńka, Maryśka
    Wiolka

16.03.2018 15:27

Polecam, sprawdzona, rzetelna, uczciwa firma. Kasa na czas. Organizacja wyjazdu super. Pozdrawiam.
    Wojtek

13.03.2018 10:02

Zgadzam sie z Magdą. Jest takie powiedzenie " Jeszcze się taki nie urodził..... " czyli " Jeszcze sie taka opiekunka ( albo firma ) nie urodziła co by wszystkim..... " Wojtek
    beata 1988

14.03.2018 10:09

dokladnie, ja wiem jak spora czesc tych opienkunek ''pracuje''.... jada bo mysl ze beda tam elzec i pachniec a kasa bedzie sama splywac do ich kieszeni. Niestety praca przy osobach starszych czasem bywa ciezka i jadac tak pracowac trzeba sie z tym liczyc. Ja wiedzialam na co sie pisze i nie narzekalam, a kase bardzo dobra z tego mialam.
    Magda

13.03.2018 09:55

Bo już wszystkie opiekunki są święte ??? Jesteśmy tylko ludźmi i każdy patrzy na pracę z własnej perspektywy. Pracuję od półtora roku w Amberze i także dobrze wspominam ten okres. Czy tylko bezmyślna krytyka ma być tą dobrą ? Jak chciałam zmienić firmę półtora rok temu to czytałam opinie na forach i nie byłam w stanie wybrać ani jednej pewnej. W końcu na chybił trafił postawiłam na Amber i jestem zadowolona. Dzisiaj widzę, że równie dobrze mogłam wyjechać z kilkunastu innymi i efekt byłby ten sam. Ktoś kiedyś na jakimś forum napisał " trzeba wyjechać aby sprawdzić " i z tym sie zgadzam. Całusy. Magda

09.03.2018 18:50

iwunia

12.03.2018 13:14

ejejeej! bez przesady, cukrowac nie ma co,ale to dobra agencja. ja z nimi wyjechałam raz i wszystko było po prostu poprawnie. kokosów nie oczekiwałam bo tez mi ich nie obiecywali. ale ogóle to dobrze wspominam wyjazd i moze za jakis czas znowu pojade.
    Irena

12.03.2018 13:01

Jestem z nimi od dawna, to dobra, rzetelna firma. Ja kłopotów z nimi nie miałam więc dlaczego mam szukać dziury w całym ? Zależy mi na pracy i staram się być dobrą opiekunką bo zależy mi na zarobkach. Wszystko zależy co kto oczekuje od takiej pracy. Ja wyrażam tylko moją, własną opinię. Każdy ma własne doświadczenia. Pozdrawiam Irka
    Wanda

09.03.2018 11:21

W Amberze jak w każdej firmie, trzeba pracować i się zarabia, dobrze płacą, zleceń dużo, ja chwalę a jak się trafia paniusia co robić nie chce tylko zarabiać to czy u nich, czy w innej agenturze, miejsca nie zagrzeje, wystarczy popatrzeć na różne fora w internecie i widać jak sie później taka udziela. Ja zmieniałam kilka firm ale złego słowa o nich nie powiem bo nikt mnie nie zmusza do pracy. Przyłączam się do zdania Marzeny. Wanda
    Marzena

08.03.2018 21:07

Świete słowa Zośka i te wszystkie nasze koleżanki co lubią porządzic na szteli, też nie lubią i to bardzo ! i bardzo dobrze bo nam więciej zostaje dobrej roboty....one piszą a my pracujemy, one myśla tylko o kasie a my ją zarabiamy... i tak rok za rokiem mija, oby tak dalej ! Marzena
    dzien dobry

08.03.2018 10:11

ja sie wahalam bardzo przed wyjazdem bo to wiadomo ze za granice i jezyka sie nie do konca zna..... ale udalo sie wsyztsko i jestem bardzo zadowlona. dalam rade a agencja ejst super bardzo dbaja o mnie
    Gienia

07.03.2018 10:19

Ambercare to dobra firma, pozdrawiam Karolinę i innych, trzymajcie się. Gienia
    angel

06.03.2018 10:58

Wyjeżdzałam z tą agencja 2 razy i szczerze moge ją polecic. Mozna fajnie zarobic ale to jest chyba oczywiste. Do tego maja wszystko siwetnie zorganizowane, nie ma zadnych nieporozumien. Az bylam zdziwiona ze wysyłając ludzi za granice mozna wszystko tak dobrze koordynować.
    Monika

01.03.2018 19:11

Bardzo uczciwa firma, mam z nimi kontakt od ponad dwóch lat, polecam koleżankom, warto. Monika.
    Teresa

02.02.2018 21:01

Dużo dziewczyn z nimi jeździ i za zwyczaj ich chwalą. Ja byłam na dwóch kontraktach z nimi i było ok. Teraz jestem na zastępstwie z inna firmą i także nie narzekam ale w marcu wracam do Ambera bo lepiej płacą. Firmy wszystkie działają podobnie. Nie wiem z kim inni jeżdżą, że tak narzekają. Praca zawsze podobna tylko kasa różna, zależy od firmy. Pozdrawiam.
    Małgorzata

27.01.2018 15:45

Mi się jeździ fajnie, ludzie normalni, praca ok. Ja jestem zadowolona. Moje koleżanki także, więc polecam. Małgorzata
    Kryska

23.01.2018 19:44

Jestem bardzo zadowolona z pracy. Krystyna
    Anka

20.01.2018 11:05

Pracuję u nich 3-ci rok, zarabiam ok. Polecam szczerze. Anka

Zostaw merytoryczną opinię o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.