Ambercare24

• Oferty z podstawowym j. Niemieckim i bez znajomości
  • Oferty tylko dla mężczyzn

Oferty z dobrym j. Niemieckim

Oferty z komunikatywnym j. Niemieckim

Oferty z podstawowym j. Niemieckim i bez znajomości

Oferty tylko dla mężczyzn

• Ciechanów

5. Opinie o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Opinie o Ambercare24 Warszawa

Nie przegap nowości o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.!

Lewandowski R.

08.07.2026 14:58

Bardzo rzetelna, transparentna firma. Miałem z nimi kontakt na innej linii i jestem bardzo zadowolony z wymiany korespondencji oraz pomyślnego rozwiązania sprawy!

Patka2445

07.07.2026 13:00

Już na etapie rekrutacji miałam pozytywne wrażenia. Pierwszy raz nie potraktowano mnie sztukowo tylko kilkukrotnie pytano mnie czy na pewno jestem zdecydowana i czy na pewno mi to odpowiada, ponieważ jak rodzina mnie potwierdzi to wyślą mi umowę którą będę zobowiązana odesłać. Na początku przedstawiono mi zasady i warunki. Rodzina mnie zaakeptowała i jestem właśnie na zleceniu. Babcia bardzo miła i właśnie zjadłyśmy obiadek takie kluski zrobiłam. Pozdrawiam

Bożenka

02.07.2026 14:56

Siedem lat spułpracuje. Moge powiedzieć że są elastyczni poniewasz jak podpisze umowy a przełorzom mi wyzyte u lekarza to dla mojej agentury to nie problem poniewasz zawsze moge sie dogadać żeby wykechać puźniej bąć wcześniej. Jeżeli chodzi o zlecenia to sztele zawsze można sobie wybrać. Jeździłam 2 lata do jednej familji ale dziadek zaczoł mnie wkurzać zgłosiłam to agentury i mi zmienili sztelke. Najważniejsze że nie trafiłam nigdy na skompom rodzine bo ełro na zakupy ma być i koniec. Polecam Ambercare24 najlepsi dla mnie

Harley

29.06.2026 10:20

Ja oceniam agencję w skali od 1 do 10 na 10. Wszystko mam na czas załatwione i bez problemu. Dobrze mi się pracuje. Są elastyczni i można się dogadać, jak potrzebuję zmienić termin, czy coś takiego.
    Sen

26.06.2026 07:53

Przyjemnie mi się z nimi współpracuje. Kompetentna pomoc ze strony Koordynatorów. Wszystko jasne i przejrzyste.
    BEATA OLSZEWSKA ZADOWOLONA

23.06.2026 14:17

Już pisałam i wciąż podtrzymuję - N A J L E P S Z A F I R M A ! ! ! Nidy mnie nie okłamują! Jestem B A R D Z O Z A D O W O L O N A !! 100 procent prawdy o zleceniu! KOCHAM !!!!!!! ❤️
    Marysia

23.06.2026 10:59

Duży wybur mają. Moge jeździć na kilka miesiency a moge na skoczka. Nie musze wracać do tych samm famili. Dużo fajnych bonusuw posiadają. Jak chce od zaraz to kwestia dwuch dni i jade. Polecam
    Zławieś Wielka

16.06.2026 09:00

jeżeli ktoś zna język niemiecki, jest dobrą opiekunką, to będzie zadowolony z agencji Ambercare24. bardzo mnie cieszy że jak mam sztele i na nią wracam po paru miesiącach to amber dzwoni i mówi prawdę jeżeli coś się zmienia. wypłata zawsze się zgadza co to eurocenta. traktują mnie dobrze.
    ZADOWOLONA

09.06.2026 10:46

GORĄCO POLECAM NAJLEPSZĄ FIRMĘ DLA NAJLEPSZYCH OPIEKUNEK! STO PROCENT PRAWDY I STO PROCENT ZAANGAŻOWANIA !
    NIE OKŁAMYWANA

08.06.2026 10:49

Wreszcie firma, która mówi co jest do zrobienia na zleceniu i nie lukruje zleceń, wiem, na co jadę i czego mogę się spodziewać. Do tego stały kontakt, pieniążki na czas. P O L E C A M !!!
    #OpiekunkaOsobStarszych
    Beata Olszewska

18.05.2026 15:24

Jestem szczęśliwa, że w końcu trafiłam na tą firmę! Jestem bardzo pracowita i uczciwa i dzięki Ambercare24 odsykałam wiare w agentury! Nie sądziłam że istnieją jeszcze tak uczciwe i prawomówne agencje jak tak. Bardzo mili pracownicy. Jak jestem na zleceniu czy w domu to nie wydzwaniają co chwilę. Szanują moją prywatność. Z całym sercem POLECAM
    Alicja

27.05.2026 15:03

Dobrze mieć taką agencję 😊
    Rozalia

19.05.2026 12:06

Byłam z nimi ostatnio przez pół roku na zleceniu, za miesiąc wracam ponownie. Jak babcia mi nie chciała spać w nocy, to dostała leki na sen, córka mi daje kasę na zakupy, jak brakuje to do niej dzwonię, bo np muszę akurat dokupić leki babci. Fajne miejsce, nie zamiatają problemów pod dywan tylko pomagają na bieżąco, co jest bardzo ważne !
    #OpiekunMedyczny
    Renata

14.05.2026 09:27

Współpracuję już z tą agencją drugi rok. Początki nie były łatwe, ponieważ pomimo że współpracuje z nimi moja siostra to mnie nie chcieli z uwagi na brak udokumentowanego doświadczenia. Pani z rekrutacji wytłumaczyła mi jak mogę takie nabyć, gdzie i dlaczego udokumentowane doświadczenie jest tak ważne za co dziękuję. Po pewnym czasie udało się nawiązać współpracę, bardzo bałam się wyjazdu, ale już na miejscu spotkało mnie miłe zaskoczeie. Wyjechałam z niemieckim bardzo słabym, na szczęście moja zmienniczka była Polką, która pracuje w Ambercare, wszystko mi wytłumaczyła, pokazała, trochę mnie cisnęła o ten język niemiecki co mnie zmotywowało do nauki. Teraz jeżdżę drugi rok, znam język dobrze i komfortowo mi się pracuje. POLECAM
    Krysia z Opola

11.05.2026 14:57

Dzień dobry. Chciałam polecić firme Amber care 24 bo spułpracuje już długo i jestem zadowolona. mam takie pobory że żadna agentra mi takich nie da. Sztele maja sprawdzone nie boje sie jechać
    Olszewska

29.04.2026 13:12

P O L E C A M ! ! ! NAJ NAJ NAJ LEPSZY PRACODAWCA !!! długo szukałam, aż trafiłam!! MÓWIĄ PRAWDĘ ZAWSZE !! wiadomo trza znać język, pracować i być czystym!!! kto taki jest dlatego będzie to NAJLEPSZA firma na rynku !!! NAJUCZCIWSZA !!!100 PROCENT PRAWDY !!!
    Marika

27.04.2026 08:25

Chciałam zrezygnować z wyjazdów do opieki ale jak poczytałam opinie O TEJ WŁAŚNIE firmie, szczególnie komentarze od BEATY O., zainspirowały mnie i wręcz zmotywowały do dalszej pracy ! 😊 mam już u nich wyjazd za 2 dni zaplanowany i na pewno nie ostatni ! :)
    #OpiekunkaOsobStarszych
    Marta

24.04.2026 15:35

Właśnie wróciłam ze zlecenia i jadę za 6 tygodni ponownie, babcię mam z demencją ale rodzina załatwiła leki także jest w porządku. Sklepy mam w pobliżu, w siatki zakupowe ani gary nikt mi nie zagląda. Polecam serdecznie 😊
    Adelajda

17.04.2026 15:38

POlecam raz jeszcze ! !!! :)
    BEATA OL

14.04.2026 15:44

P O L E C A M !!! 100 procent P O L E C A M !! i jeszcze raz P O L E C A M !! THE BEST ON THE BEST ! ZAWSZE PRAWDE POWIEDZĄ! BARDZO MILI POMOCNI! P O L E C A M ! UKOCHANA FIRMA! KOCHAM AMBERCARE !!!!!!!
    Beata O.

13.04.2026 11:19

P O L E C A M ! Są najlepsi, zawsze płacą na czas, nigdy nie oszukują ze stanem na zleceniu ! A co najważniejsze: zawszę mogę liczyć na pomoc koordynatorki !
    Karolina

14.04.2026 14:56

Fajnie, że są tutaj takie osoby jak TY i na podstawie ich doświadczeń inne Opiekunki chętnie wyjeżdżają z Ambercare 😊

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ambercare24?

Kontakt - Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Długa 44/50 00-241 Warszawa

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Ewka

14.04.2026 11:41

Kobietki, nauczcie się pytać o zlecenia! Co trzeba robić ile czasu wolnego albo co jest najtrudniejsze na stelli, wtedy nic was nie zaskoczy, ja odkąd pracuję w Amber zawsze o wszystko pytam szczegółowo i nie zdarzyło mi się jeszcze trafić na żadną minę.Tu mają taki wybór zleceń że zawsze coś mi dopasują 😊
    Doris

13.04.2026 11:23

Zawsze wszystko powiedzą o zleceniu sto procent prawdy, jeżeli się coś zmienia w trakcie też dostaję informację. Za to ich cenię. Jeżdżę 5 lat i dobrze trafiam. Zmienniczki ok, poza jedną - Beata, Becia czy jak jej tam no tej niemowy nie zapomnę do końca życia..., nie dość, że nie mówiła, to jeszcze halucyowała. Ale zawsze się jakieś zgniłe jajo trafi na 100 innych super kobiet
    Marta

10.04.2026 15:37

Jestem 3 miesiąc na stelli i zostaje do maja, potem wracam do mojej Omy i aż do śmierci będę tu jeździć. Fajna sztela ,dobrzy ludzie, po co zmieniać. Wdzięczni za opiekę bo wcześniej jak była tu Becia z innej firmy to tylko syfu narobiła i odleżyn..ah wstyd czasem za te Polki, opinie nam psują.
    #OpiekunMedyczny
    Adelajda

10.04.2026 15:28

Najlepsza firma ever ! Mam wreszcie świetną rodzinę, dziadzio sobie jeszcze rowerkiem jeździ po 5km, babcia za to jak mnie na spacer zabierze to z 2h nas nie ma ! Jeżdżę z nimi od niedawna ale jest super - stawka mi pasuje, na potwierdzenie czekałam 1 dzień, a 4 dni później byłam już w pracy, wszystko szybko i sprawnie załatwione.
    Basia1212

10.04.2026 15:27

NAJLEPSZA FIRMA! NAJLEPSZE ZLECENIA! ZAWSZE ZGODNE Z OPISEM! STO PROCENT PRAWDY! NAJLEPSZA AGENTURA! POLECAM!!!!!
    malgosiazwroclawia

31.03.2026 10:31

wszystko sprawnie zawsze idzie . nie lubie planować na przud.. wiec jak chce wyjechać dzwonie i mówie .. że na przykład chce za 2 tygodnie i wyjazd mam . jeżdże już tak trzeci rok , rodzin zwiedziłam tyle że głowa mała . bigdy nie wracam w to samo miejsce bo nie lubie sie przywionzywać agentura mi z tego tytułu problemów nie robi . podpisuje umowe na konkretny termin dzieki czemu nei czuje sie związana . dobrze mi sie pracuje oby tak dalej
    Wladka_65

20.03.2026 09:55

Dobrze mi sie pracuje. Mam cały czas ta sama rodzine juz drugi rok. Nie mam poruwnania bo to moja jedyna agentura ale jak jade busem i słucham co opiekunki opowiadajom to nie chce zmieniać.
    Maryla

12.03.2026 09:56

Długo wspułpracuje. Praca wiadomo życie nie jest usłane rużami ale nigdy nie trfiłam źle. Mają ubezpieczenia niemieckie i jak mi sie ząb zespuł na zleceniu to mi go wyrwali. Umowy są jasne bo majom napisane ile zarabiam netto a nie jakies prognozy. Jak ktoś chce pracować to polecam. Z biurem jest kontakt zawsze wszystko powiedzom jak czegoś nie wiem
    Baśka

09.03.2026 14:37

Byłam u babci przez 8 tygodni , wracam za niecały już miesiąc, premie zawsze są na tyle kuszące że jadę z nimi w święta czy wakacje. Podoba mi się że zlecenia są zawsze dokładnie opisane a jak mam dodatkowe pytania to Panie są na tyle pomocne, że dopytują u rodziny. Czasem jak mi zlecenie nie pasuje to odrzucam ale po kilku minutach już znajdują z 5 kolejnych, więc nie muszę czekac po 2 tygodnie na oferty bez sensu jak w innych firmach. Grunt to dobra komunikacja.
    Bożena

06.03.2026 12:35

Przez dwa lata przerobiłam osiem agencji, aż trafiłam na tą. Pracuję u nich już trzeci rok, więc to chyba o czymś świadczy. Jako jedyni potrafią dotrzymywać terminów moich wyjazdów, które ustalam rok do przodu. Jeżeli Podopieczna/Podopieczny mi umiera, nie muszę się tułać busem z powrotem do Polski, tylko przejeżdżam na inną sztelę. Pieniądze mam na czas i to nie małe. Dobre mają premie i bonusy. Strona internetowa jest na bieżąco aktualizowana.
    Halina

25.02.2026 15:56

Czeci rok wyjeżdżam i moge powiedzieć że firma jest pszyjazna opiekunkom. Pozdrawiam. Halina
    Marcelina

25.11.2025 12:02

Firma zawsze docenia czyste i pracowite Opiekunki, kiedyś miałam zmienniczkę co chciała tylko siedzieć i pachnieć , nawet przygotowanie obiadu było dla niej zbyt męczące,bo nie znała języka i nie rozumiała przepisów... Becia jej było czy jakoś tak. Jak jadę na zlecenie to mam pomagać tym starszym osobom a nie im życie uprzykrzać 😊 szanujmy się nawzajem 😃
    Dorota

05.02.2026 08:58

No nie mówicie haha... 😃 Becia to już chyba taka bad etykieta...😃 wymieniałam w 2023 taką... nie dość, że język ani me ani be ani kukuryku, zawinęła auto nie mając prawka to jeszcze nadawała na swoją firmę (byłyśmy z różnych), że zakłamała fakty na zleceniu 😃 a to było moje miejsce gdzie ją niby tak okłamano i jeździłam do moich dziadków, aż do ich śmierci. 😃 Po Beci sprzątałam syf i wyprowadzałam dziadków z traumy.
    Luiza

05.02.2026 09:02

No właśnie a ta Beatka to tylko wstyd nam przynosi i szarga nasze dobre imię !
    Marysia

02.02.2026 13:34

Wczoraj wróciłam z półrocznego maratonu z Ambercare24 😃 Chciałam pozwiedzać Niemcy a firma mi to umożliwiła. Byłam z nimi na 3 różnych zleceniach w trzech różnych regionach. Wszystko fajnie dograne, kontakt z biurem dobry. Podczas tych wyjazdów poznałam zmienniczki które ja zmieniałam i które zmieniałam ja. Śmiało mogę powiedzieć że stawiają na jakość. 😊 Do usłyszenia w październiku ❤️
    Grażka

02.02.2026 12:18

Jestem u Seniora, wracam już 6sty raz, dziadzio spokojny, widać że potrzebuje tylko wsparcia i empatii. Ja polecam też to biuro znajomym, niech też mają fajne zlecenia!! Duzy plus za fajny kontakt z biurem i koordynatorkami ❤️
    Alicja

02.02.2026 11:43

Jestem zadowolona ze współpracy z AMbercare, Panie są zawsze pomocne, szczegółowo odpowiadają na każde pytanie, widać że podchodzą do pracy profesjonalnie !! Ponadto już kolejny raz wyjeżdżam z nimi na zlecenie, dostaję dobre referencje od rodzin i jeszcze nigdy nie miałam z nimi problemu. POLECAM Z CAŁEGO SERCA !
    Beata

29.01.2026 10:25

Nie odczuwam w ogóle stresu podczas wspułpracy z Amberkare24. Jak wracam do swojej Frau to mi moja koordynatorka zawsze muwi czy coś sie zmieniło czy jakieś leki doszł albo nocki. Moge liczyć ze zawsze mi powiedzom prawde i nic nie zatajom. POLECAM
    Zofia

26.01.2026 12:03

Mi się podobają. Mają bardzo ładną i czytelną stronę internetową dzięki czemu mogę być na bieżąco. Pracuję z nimi już 2 lata i nie zamierzam zmieniać. Przejrzyte warunki, zawsze zamawiają mi busa, pieniążki zasze na czas. Zawsze się mną interesują jak wjadę na sztele i jak zjadę.
    Maja

23.01.2026 14:36

Wyjechałam z nimi do babci , miałam być 2 miesiące ale Pani niestety zmarła po 2 tygodniach, ku mojemu zdziwieniu już po 3 dniach znaleźli mi zlecenie na przejazd!! Wczoraj wróciłam i jadę za miesiąc ponownie, podoba mi się że nie zostawili mnie na lodzie i można na nich liczyć jak coś się dzieje na zleceniu. Polecam!
    Zenka

14.01.2026 14:50

Fajne sztele som i zawsze można sie dogdać na powroty. busy po mnie przyjeżdżajom. pieniondze mi płacom.
    Zbysio

09.01.2026 15:40

Zlecenia zgodne z faktami, kasa na koncie na czas, przejazd bez żadnych niespodzianek, no może oprócz śniegu na drodze 😃 wracam za miesiąc i polecam !

Zostaw merytoryczną opinię o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.