Ambercare24

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 226 ocen.

Opinie o Ambercare24

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ambercare24

Teresa

Dużo dziewczyn z nimi jeździ i za zwyczaj ich chwalą. Ja byłam na dwóch kontraktach z nimi i było ok. Teraz jestem na zastępstwie z inna firmą i także nie narzekam ale w marcu wracam do Ambera bo lepiej płacą. Firmy wszystkie działają podobnie. Nie wiem z kim inni jeżdżą, że tak narzekają. Praca zawsze podobna tylko kasa różna, zależy od firmy. Pozdrawiam.

Małgorzata

Mi się jeździ fajnie, ludzie normalni, praca ok. Ja jestem zadowolona. Moje koleżanki także, więc polecam. Małgorzata

Kryska

Jestem bardzo zadowolona z pracy. Krystyna

Anka

Pracuję u nich 3-ci rok, zarabiam ok. Polecam szczerze. Anka

Kamila Z.

Mają dużo ofert , każdy znajdzie coś dla siebie. To pewna,sprawdzona firma. Mi pracuje się wyśmienicie. Polecam K.Z.

Iza

Czy firma pomaga w nauce języka przed wyjazdem?

Monika

Mam do nich wielkie zaufanie i także polecam innym.Monika

Wiola

Pracodawca ok. bez obawy, wszystko w porządku. Wiola

Lelcia

Serdecznie polecam tego pracodawce !

zoskasamoska

Bardzo wiarygodna i bezpieczna firma. Polecam a jeżdżę do opieki już dobrych klika lat. Pozdrawiam. Zofia

Ola

Bardzo rzetelny pracodawca !

Nikola32

Nie wiem skąd tak negatywna opinia. Ja współpracowałam z tą firmą dość długo i nigdy nie było żadnych problemów. Gdybym decydowała się ponownie na taką pracę to tylko z Ambercare. Ja polecam tą firmę, bo wszystko było zgodne z umową.

Katarzyna
@Nikola32 30.10.2016 19:44

Ja tak samo, może to konkurencja daje takie opinie ? z całego serca polecam współprace

jacek
@Katarzyna 28.12.2017 11:28

Też mi się tak zdaje, że to nieuczciwa konkurencja, bo firma Ambercare24 jest zawsze pro pracownicza

Agata

Hejty będą wszędzie ! Co to za firma, która ich nie ma. Ja serdecznie polecam współpracę z tą firmą.

Wiola

Fajna firma, mam do nich całkowite zaufanie, nigdy się na nich nie zawiodłam ! Buziaki z Nowym Rokiem dla całej firmy i szefostwa. PS. Tak trzymać i nie zwracać uwagi na tych co zamiast zarabiać tylko myślą o zarabianiu.... Wiolka

Zuzanna

Maja liczne oferty, podają ceny na swojej stronie od razu przy ofercie, każdy od razu widzi za ile jest stella, uczciwie działają. Warto z nimi jeździć a nie marnować czas na dzwonienie po innych agenturach gdzie nigdy nie wiesz za ile masz jechać bo fajny opis widzisz w internecie a jak zadzwonisz to cena masakra. Byłam z nimi już kilka razy, na zastępstwach i normalnie i nie narzekam. Zuzanna

Bożenka
@Zuzanna 27.12.2017 22:27

Dokładnie, długo szukałam takiej agencji jak ta. Jest to strzał w 10 ! :)

Halina
@Bożenka 29.12.2017 09:46

Szef dalej uważa, że my opiekunki jesteśmy tak głupie i nie wiemy, że to Pan pisze te komentarze.

admin

Czy Ambercare24 to pracodawca godny polecenia? Napisz szczerze co o tym myślisz. Twoja opinia może zmienić rynek pracy.

Weronika
@admin 22.07.2016 20:01

Bardzo polecam firmę

Ulka
@Weronika 27.12.2017 11:24

Ja również polecam, bardzo rozsądna agencja

Irena Z.

Pieniążki zawsze regularnie, dużo różnych ofert pracy, normalna umowa, ja polecam to dobra i sprawdzona firma. Polecam, polecam. Irena Z.

Karolina R.
@Irena Z. 27.12.2017 13:31

Zgadzam się, a najważniejsze , że od początku wszystko jasno przedstawione.

Anita M

Dziwią mnie negatywy, bo ja jestem b. zadowolona z wyjazdu z Ambercare... Pensji dostałam dokładnie tyle, ile mi obiecali, składki zusowskie tez miałam odprowadzane. Wszystko było jasne- co, gdzie, jakie obowiązki. A jak czegoś nie wiedziałam albo miałam trudności ( nie znam zbyt dobrze niemieckiego, a to był mój pierwszy taki wyjazd, więc początki nie należały do najłatwiejszych) to bez problemów się z nimi kontaktowałam.

Ola214
@Anita M 05.12.2016 12:52

Anita a nie wiesz może czy są jakieś kursy językowe zapewniane przez Ambercare za dopłatą ?

Karina K.

Ja miałam okazję pracować w Ambercare24. I nie mogę narzekać. Pracowałam z kilku takich firmach i w Ambercare24 zarabiałam najwięcej - za zakres obowiązków wszędzie podobny. Praca jest legalna, z umową (bo z tym u innych też bywa różnie). Generalnie mogę polecić - wszystko co obiecują dają swoim pracownikom.

Kornas
@Karina K. 27.10.2016 08:43

Również mogę polecić firmę Ambercare24. Wszędzie bywa różnie, ale tutaj nigdy nie miałem spięć.

Anna

Beznadziejny pracodawca

Kasia
@Anna 14.12.2016 10:22

A ja się nie zgodzę z tym co tutaj Pani pisze. Pracuje z tymi ludźmi naprawdę długo i nigdy nie miałam problemów. Normalne, że czasem są jakieś małe niedomówienia jesteśmy tylko ludźmi :) Jednak wystarczy szczerze porozmawiać i problemy się rozwiązują.

opiekun

Szanowne kolezanki.Pracuje w ambercare24 od roku i musze przyznac ze jest to jedna z najnormalniejszych agencji.Mam fajna rodzinke i jestem zadowolony jak i oni ze mnie.Jesli chodzi o wynagrodzenie,musze przyznac ze bedac w niemczech bywało tak ze pieniazki byly wyplacane wczesniej,czasami z poczatkiem miesiaca,natomiast bedac juz w polsce byl jakis poslizg mały.Alarmowy telefon działa ale raz mnie zawiodl.Nikt nie odbierał a ja czekałem na busa.Efektem tego,bylo zamowienie przewozu z innej firmy.Przelewów swoich nalezy pilnowac skrupulatnie,czasami gdzies tam sie zawieruszy 25 euro :) ..W sumie polecam i zachecam do wspolpracy.....

M
@opiekun 13.03.2017 10:03

mi też nigdy nie zgadzają się wypłaty, brakuje zawsze ok. 50-80 euro, czy też tak macie? ale po interwencji w księgowości już jest ok

Małgorzata
@M 18.12.2017 15:34

Nigdy nie miałam problemu z księgowością, wszystko było na czas

anonim

(usunięte przez administratora)

Agata

Zaskoczyła mnie Twoja opinia bo obecnie jestem w Niemczech z innej firmy i po powrocie chciałam zatrudnić się u nich. Czytałam gdzieś że to fajna firma i dba o opiekunki. Może inna opiekunka napisze jakie ma odczucia i jak się układa współpraca. Pozdrawiam Was koleżanki.

Anna
@Agata 28.08.2016 20:06

Ja pracuje tutaj już ładnych parę lat. Wypłata zawsze na czas. Mogę polecić w 100 %

Halina

Ja nigdy nic nie kombinuje i mi się zawsze wszystko zgadza. Kasę zawsze miałam 15 tego więc nie narzekam. Amber to dobra firma i ja polecam. Halina

irka

Praca na takich kontraktach nie jest najłatwiejsza i praktycznie 95% zależy od tego jak zorganizuje to agencja i ile prawdy Ci powie. Ja jechałam z nimi dwa razy i było w porządku. Nie mam uwag, bo wszystko mi odpowiadało na tyle że pewnie pojadę po raz kolejny z nimi jesli bedzie taka potrzeba

Andzia

Chciałam wyjechać z ta firmą do Niemiec . Moje 4 aplikacje zrobiły swoje , po miłych rozmowach , przyjętym CV ,pokazaniu swoich referencji. Czekałam na zaakceptowanie przez niemiecka stronę . Moim ogromnym zdziwieniem było gdy pracownik firmy poprosił mnie o numery telefonów do moich byłych podopiecznych . Nigdzie z żadnej firmie nie spotkałam się z czymś takim .Czy to jest normalne? Na razie zrezygnowałam z wyjazdu z Amber .Dziwne też było to ze musiałam sama zapłacić za przejazd w jedna stronę , pózniej miałoby to mi zwrócone przy wypłaci e...

Sara
@Andzia 10.10.2017 20:03

rzeczywiście zwracają za bilet ale z dużym opóźnieniem, mi dopiero po 2 miesiącach od powrotu że zlecenia oddali

i.k

Jadę już kolejny raz, zawsze wszystko zgodnie z planem, wynagrodzenie adekwatne to obowiązków i stanu osoby którą się akurat opiekuje

MAGDA
@i.k 06.12.2017 11:39

ile razy już byłaś? Czy opis osoby do opieki zgadzał się z tym co zastawałaś na miejscu?? z góry dziękuję za odpowiedź

małaja
@MAGDA 07.12.2017 12:43

ja byłam już kilka razy, głownie na zleceniach zmianowych, raz u osoby z balkonikiem, raz osoba na wózku... opisy na ich stronie oddają istotę rzeczy, jak się zadzwoni do biura, to dziewczyny mówią o zleceniu jeszcze więcej. Mają kilka numerów, więc warto podpytać i samemu zdecydować :) ja polecam, skusiły mnie wysokie składki zusowskie no i mozliwosc dlugiej wspolpracy :)

Ewa

praca momentami bardzo ciężka chociaż wszystko zależy jaka osoba do opieki się trafi.. raz miałam kobietę 48 kg i to w miarę sprawną więc problemu nie było żadnego, a raz się trafiła taka 70 kg przy której trzeba było więcej robić i już nie było tak kolorowo, kręgosłup bolał itp. wiec praca pracy nie równa jeśli chodzi o opiekę nad osobami starszymi.. ale do samej agencji nie mam zastrzeżeń, bo płacą jak trzeba ale to tez jest uzależnione od zlecenia, bo przy tych dwoch kobietach stawki były rożne własnie ze wzgledu na ich stan, przy tej drugiej znacznie lepiej płacili

renata

agencji i ofert pracy jest bardzo dużo, ale uważajcie na to żeby były legalne, bo inaczej nie macie żadnych praw, w amber jest o tyle dobrze, że na każde zlecenie bez wyjątku jest podpisywana umowa, więc w razie czego jest sie do czego odnieść

Jadwiga

Jestem po rozmowie w tej agencji. Rozmowa konkretna, rzeczowa, wyglądało to profesjonalnie. Jestem dobrej myśli, pozdrawiam

jola

nie ma się czego bać. i ja i moje koleżanki regularnie jeździmy z ambercare i nie ma żadnych problemów, sprawdzona agencja

Zofia Felka

Cześć dziewczyny, ja też jestem u Ambera , nie narzekam i polecam. Zośka

acate
@Zofia Felka 30.10.2017 09:41

a od jakiej kwoty odprowadzają ubezpieczenie emerytalne?

patricia
@acate 31.10.2017 09:37

od realnej kwoty, jaką się zarabia

vitakc

naprawdę jedna z porządniejszych agencji, jak mówią tak robią i są w stałym kontakcie, a co najważniejsze nie zostawiają człowieka na pastwę losu

Grażyna

maja dużo ofert pracy, jak kilka razy z nimi wyjechałam to zawsze opis tych starszych osób zgadzał się z rzeczywistością

monika

ja tez z nimi wyjechalam i trafilam na bardzo milych panstwa do opieki, stawki maja duzo lepsze niz konkurencja

Ela

Polecam bo sama pracuje u nich od lat, są w porządku i dobrze płacą. Ela

Kamila

Firma fajna, ja polecam, duży wybór roboty i w ogóle ok. Kamila

Kris

Pracuję w Ambercare24 dobrych kilkanaście miesięcy, wg mojej opinii firma jest wymagająca i dobrze zorganizowana. Dostałem u nich najlepsze zarobki w stosunku do innych agencji w których do tej pory pracowałem. Pod względem zarabianej kasy oceniam ich bardzo dobrze. Pod względem obsługi oceniam ich tylko na dobrze, ponieważ mankamentem jest krótki czas urzędowania kadrowej mimo, że sama firma pracuje od 8 rano , chyba do 19 wieczorem a wsparcie nawet całą dobę, co jest rzeczywiście ewenementem w stosunku do innych. Jednak gdy jest się pracownikiem to z kadrami ma się najwięcej do czynienia. Nigdy nie miałem problemów z wynagrodzeniem, z zusem, z transportem, wybraniem nowej oferty pracy, itd... ale z zaświadczeniem już tak, bo musiałem się po kilku dniach upomnieć. Jak to poprawią będą super. Pozdrawiam Kris

Kryśka

Firma spoko, jeżdżę od jesieni ubiegłego roku, kontakt z nimi bezproblemowy, zusy wysokie od tego co zarobisz, duży wybór ofert, niezła kasa zawsze regularnie koło 15-tego , mili ludzie w biurze ... mi więcej nic nie trzeba. Kryśka

Elka

Ja też polecam, szybko załatwiają pracę, znaczny wybór ofert, Zus mam od całości zarobków więc jest lepiej niż myślałam, fajny koordynator w Niemczech, naprawdę miły, pomocny człowiek, jest super.Elka

AF

Są ok. Aga

amandastat

najlepsza agnecja na rynku szczerze polecam, swietnie płacą

Izka

Także polecam, wymagają ale dobrze płacą, naprawdę warto. Iza

Kamila

Polecam bo warto. Kama

Margos

Kiedyś aplikowałam do nich ale uczciwie powiedzieli, że mam za małe doświadczenie. Poprosiłam o pomoc to podali mi 3 inne duże firmy gdzie szkolą od podstaw. Teraz jestem od ponad pół roku z jedna z tych firm, na pracę nie narzekam i nie zamierzam zmieniać. Dlatego uważam, że ten Ambercare to dobra i uczciwa firma, mi pomogli, zachowali się ok. W busie wiosną i latem spotykałam dziewczyny co od nich jechały i ogólnie chwalili firmę. Raz była też taka co bardzo psioczyła ale od razu widać było że taka z żadną firmą za długo nie pojeździ. Margos

Wiola

Bardzo rozsądna firma, działają prężnie i rzeczowo. Moja ocena b. dobra. Mocna strona w Internecie, dużo dobrze opisanych propozycji pracy, długie godziny urzędowania nawet w weekandy, dobra organizacja.... znam ich z lat wcześniejszych i porównując teraz to rozwinęli się bardzo. Kadra też jest coraz lepsza, dziewczyny fachowe, uczynne i zaangażowane. Ja nie spotkałam się z niczym co mogłabym uważać za złe. Firmę polecam ale tym co cenią legalną pracę. Nie polecam tym co jeżdżą na własny rachunek. Pozdrawiam Wiolka

katarzyna

jesli ktos jest uczciwym pracownikiem to ta agencja pracy traktuje go odpowiednio do stopnia zaangażowania w prace :)

amanda

mają dużo korzystnych ofert

morowa

niedlugo szykuje sie na olejny wyjazd z tą agencja i polecam, jak nakbardziej wszystko ok szczegolnie kontakt z nimi

zocha

Absolutnie dobrze zorganizowana firma, wg mojej oceny - mogą inni się uczyć. Firma jest wymagająca, szefowa ma zasady więc odradzam wszystkim " figo-fago " . Zarobki porządne, liczne oferty, można znaleźć czasami coś bardzo ekstra. Wczoraj widziałam premię 400 euro , to znaczy ze idą z duchem czasu. Oby tak dalej , moja opinia bardzo wysoka. Zofia

Amanda

organizacja bardzo dobra przy wyjezdzie, jako opiekunka nie narzekam na prace w ambercare:)

Zostaw opinię o Ambercare24 - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ambercare24