Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.
2 266 6 1

Opinie o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Magda

Bardzo dobra firma, nie wierzę, że ktoś faktycznie może z nią mieć problem. Polecam wszystkim. Magda

anonymous
@Magda 07.09.2018 09:40

Mam problem z nimi .3 tygodnie pracy za darmo .bez umowy i bez pieniedzy.moj nr (usunięte przez administratora)chcesz to zadzwon do mnie .Joanna

Artur
@anonymous 02.10.2018 04:44

Czy zgłaszałaś problemy z wyegzekwowaniem płatności koordynatorce, która się Tobą opiekowała? Osoby wypowiadające się przed Tobą nie pisały o żadnych problemach z pracodawcą, a wręcz przeciwnie były zadowolone z pracy i warunków zatrudnienia i zakwaterowania. Czy do tej pory sprawa z finansami się wyjaśniła? Firma na swojej stronie http://ambercare24.pl/oferty-pracy-3/ nadal poszukuje pracowników do opieki ludzi chorych i starszych. Osoby zainteresowane zatrudnieniem powinny tam zajrzeć, bo jest sporo interesujących ofert.

Edyta

@Aldona, chwalisz firmę i jesteś zadowolona z jej pośrednictwa. Czy wyjazdy na kontrakty są regularne? Jak długo trwają? Czy praca jest ciężka i wymagająca? Znajomość języka niemieckiego jest wymagana na wysokim poziomie, czy wystarczy porozumiewać się komunikatywnie? Napisz coś więcej o samej pracy na miejscu i kwalifikacjach jakie należy mieć, żeby się o nią ubiegać? Obecnie firma na swojej stronie http://ambercare24.pl/oferty-pracy-3/ szuka opiekunek osób starszych w Niemczech. Jest dość dużo ofert w różnych lokalizacjach, przede wszystkim w Monachium, Kolonii, Hannoverze i innych.

Aldona
@Edyta 20.09.2018 11:53

Tak, ja jestem zadowolona bo i kasa i wyjazd jest u mnie w porządku. Nie wiem jak inne koleżanki ale te które od nich spotkałam w busie też zazwyczaj były zadowolone. Firma ma dużo zleceń i to jest na pewno duży ich plus. Ja sama jak szukałam pracy to właśnie dlatego ich wybrałam. Jak mi sprawdzili język to powiedzieli , że mam komunikatywny i taki mam. Miałam do wyboru co najmniej 20 różnych zleceń więc to mi się bardzo podobało. Na robocie też większych niespodzianek nie miałam, idzie wytrzymać dlatego nie wierzę w te opinie, że kogoś specjalnie oszukują. Pracując u nich poznałam już trochę dziewczyny z biura i wiem, że bardzo się starają i są naprawdę miłe. Ja nie jestem z tych co kolor pokoju im nieodpowiada więc dobrze ich oceniam. W poprzedniej firmie tez nie było źle ale u nich mam trochę więcej i to mi się podoba. Pieniądze wpływają mi na konto, u mnie nie było do tej pory niespodzianek. Dzisiaj różnie firmy płaca ale to ich indywidualne sprawy. Mi to pasuje co jest u nich bo nie jestem w niczym stratna. A praca jak zawsze w opiece, i jest lekko i jest ciężko, to zależy od sytuacji. Ja jadę tam gdzie zarobek jest dobry a stan podopiecznego dla mnie nie ma takiego wielkiego znaczenia. Wiem , ze część koleżanek bardzo przebiera w zleceniach i może stąd są później rozczarowane ale każdy robi po swojemu , a ja poprostu staram sie zrozumieć i firmę i podopiecznych i innych. Pozdrawiam. Aldona

Aldona

Nigdy nie miałam problemów z kasą i wyjazdami. To jakieś bzdury. Aldona

KS

Bardzo dobra firma. KS

Elka

Też nie wierzę, jeżdżę z nimi już długo i co jak co, ale organizacja wyjazdu, metody pracy, wsparcie i płatności są zawsze super. Nie znam innej takiej firmy, która byłaby tak dobrze zorganizowana. Polecam "super szczerze". Elka

Dorka

Sczerze odradzam. Bardzo szczerze.Co do organizacji wyjazdu, metod pracy, wsparcia i płatności.Szczerze? Zero gwiazdek.

Iwka55
@Dorka 18.08.2018 08:39

Popieram w 100%

Jadwiga

Ja jestem zadowolona, z wypłatą nigdy nie miałam problemu. Renia

anonymous

Do konca nie jestem zadowolona . Trzeba upominać sie o swoje pieniadze.

sabina
@anonymous 13.08.2018 15:19

i w tym cię popieram,trzeba sie upominać o swoje

Marzena Ż

Mam taka sama umowę i to mi się podoba bo mam przynajmniej ciągłość ubezpieczenia na dzieciaki w kraju. Polecam, szczerze i serdecznie. Marzena Ż.

Lidka

Mam stałą umowę z nimi i absolutnie polecam tylko nich. Dla mnie ważne aby było legalnie i dobrze płacone. Lidka D.

Zofia
@Lidka 21.08.2018 11:58

Co to znaczy stała umowa ?jest umowa zlecenie a nie stała umowa .

Kryśka 1965

Nie interesuje mnie jakie metody mają lub te ich wsparcie, u mnie się liczy ile zarobie i czy zgadza się robota z tym co na miejscu u niemców zastanę. Forsa jest zawsze a robota bez niespodzianek. Niech sobie inni mówią co chcą, ja ich polecam bo są super. Tylko jeździć z nimi i kichać na te wymyślne opinie. Krzywdy nie ma i to się chwali. Kryśka1965

Gertruda

Też polecam, jedyna firma gdzie wsparcie działa przez 24 godziny ( faktycznie a nie w reklamie), nie znam takiej drugiej. A do tego fajni koordynatorzy za granicą, pomocni, mili i uczynni. Jak ktoś ma z nimi problemy to na bank z każdą inną legalną firmą, też będzie miał. Dla mnie są super, szczerze i serdecznie dam im max gwiazdek. Gertruda

Teresa K.

Szczerze i serdecznie polecam, firma ma zasady i nie ugina się pod presją innych. Pracuję z nimi kilka miesięcy, nigdy nie zawiodłam się na ich propozycjach a mają zawsze sporo bardzo dobrze płatnych ofert w całych Niemczech, dobra organizacja wyjazdów. Mają też co jakiś czas ekstra bonusy, wynagrodzenie w euro na konto, wszystko udokumentowane i jawne. Dla mnie super, firma na piątkę. Teresa K.

Edyta

@Dorka, dlaczego masz taka opinię o firmie? Czy wyjeżdżałaś na kontrakt za jej pośrednictwem? Inne osoby wypowiadają się dobrze o firmie. @Renia, dziękuję za Twoją opinię. Jesteś zadowolona z wyjazdu i pracy. Piszesz, że miałaś dobry kontakt z koordynatorem. Czy mogłabyś opisać warunki zatrudnienia na miejscu? Zainteresuje to osoby szukające takiej pracy. Na stronie http://ambercare24.pl/oferty-pracy-3/ firma szuka pracowników na wyjazd do Niemiec w różne lokalizacje jako opiekun/ka osoby starszej. Wymagany komunikatywny język niemiecki i doświadczenie. Prócz wynagrodzenia oferują premię. Czy ktoś z Was jest zainteresowany tą pracą? Czekam na Wasze opinie.

Mariola

Sczerze i serdecznie odradzam.

Genia
@Mariola 01.07.2018 22:38

Masz rację nie polecam

Dorka
@Genia 01.08.2018 20:15

Nie polecam.Absolutnie

Emilka

Prężna firma. Mi się podoba. Emilka

Renia

Jedna z nielicznych agencji, które dobrze płacą i szybko reagują. Ja ich polecam. Kontakt z nimi ok. nawet w nocy, forsa w euro na konto, nawet jak coś jest nie tak, to wsparcie pomaga błyskawicznie, zlecenia od ręki. Mi się dobrze u nich pracuje. Inni mogą mieć swoje zdanie, to ich sprawa. Renia

Mariola

A ja polecam też szczerze, bardzo porządna firma, pracuję dobrych parę miesięcy i zawsze byli mili i uczynni. Nie mogę nic złego powiedzieć. Mariola

Karolka

Ja polecam, pracuję i jestem zadowolona. Karolka

raiki

Pracowalam u nich 3 miesiace(usunięte przez administratora) odradzam szczerze

Paweł

Dobrze są zorganizowani. Paweł

Marzena

Sprawdzona firma, polecam. Marzena

Mamcia

Złego słowa o nich nie powiem bo to byłoby nieuczciwe. Starają się i są uczciwi, dlatego u nich pracuję. Mamcia

Izabela

Szczerze....to raczej trudno znaleźć lepszą firmę od Ambera. Moja opinia na podstawie moich doświadczeń. Izabela

Kamila

Polecam na 100% bo to najbardziej normalna firma. Kamila

Ala

Dla mnie zawsze są bardzo mili. Lubię ich. Ala

Edyta

@Róża, napisz jakie były warunki pracy i zakwaterowania. Czy miałaś dobry kontakt z biurem i koordynatorem projektu, który opiekuje się wysłanymi pracownikami? Jak długo trwają kontrakty i czy pracownicy mogą liczyć na benefity do wynagrodzenia? @Krycha, piszesz, że praca jest przez cały czas. Czy masz wolne weekendy? Opiekujesz się starsza osobą indywidualnie, czy pracujesz w Ośrodku Seniora? Jesteś zadowolona z usług tej agencji i poleciłabyś te wyjazdy osobom szukającym pracy?

Róża

Wyjechałam z nimi w maju na ten bonus letni i było ok. Nic co mogłoby zniechęcić. Róża

Edyta

@Lucyna, piszesz, że ludzie w pracy są fajni. Wnioskuję z tego, że masz dobre relacje ze współpracownikami i atmosfera w pracy jest satysfakcjonująca. A jak wyglądają relacje z przełożonym? Czy możesz liczyć na benefity takie jak premie, szkolenia, kursy lub pakiet socjalny? To zawsze motywujący dla pracownika dodatek do wynagrodzenia. Podziel się swoim doświadczeniem w firmie. Pomożesz innym osobom poszukującym pracy.

Krycha
@Edyta 21.07.2018 08:43

Pracuje w bawarii, praca jest ciezka to fakt, ale nie moge narzekac - nie siedze przynajmniej i nie czekam na prace, a przy okazji jak wiecej robisz to wiecej zarobisz.

Beata

Wyjechałam z nimi pierwszy raz i jest w porządku. Mi się wszystko zgadza a pracownicy rzeczywiści oddani i mili. Za tydzień wracam i będę jeździć z nimi dalej. Oby tak dalej. Beata

Zostaw opinię o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.