Ambercare24

• Oferty z podstawowym j. Niemieckim i bez znajomości
  • Oferty tylko dla mężczyzn

Oferty z dobrym j. Niemieckim

Oferty z komunikatywnym j. Niemieckim

Oferty z podstawowym j. Niemieckim i bez znajomości

Oferty tylko dla mężczyzn

• Ciechanów

5. Opinie o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Opinie o Ambercare24 Warszawa

Nie przegap nowości o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.!

Gośka

16.05.2021 18:38

Jestem z nimi 3 raz na szteli. Wszystko okej, załatwione na czas.
    Edyta

21.03.2021 15:06

Pracuje u nich od 2 lat, wszystko ok. Ja polecam.
    Benia

19.02.2021 10:23

Jedyna firma na której zawsze można polegać. Potwierdzam.
    Aldona

18.02.2021 09:00

Mam z nimi dobry kontakt, byłam już kilka razy w Niemczech i raz w Luksemburgu. Zmieniam się z koleżanką, która też dla nich pracuje kilka lat. Nic złego o nich nie mogę powiedzieć. Bardzo polecam.
    Eduardo

17.02.2021 17:52

Jestem z nimi od kilku lat i na pewno nie zmienię o nich zdania po tym jak jakiś pajac napisze, że się zawiódł bo pani w biurze z nim nie chciała rozmawiać Po co w ogóle odbieracie telefony od takich cwaniaków? wywalcie ich z bazy niech idą pracować do Biedry a nie w opiece. Jesteście bardzo dobrą firmą i nie dajcie sie prowokować. Pozdrawiam Edek.

17.01.2021 11:24

Gabi

19.01.2021 06:08

Do mnie też wydzwaniają dziękuję za informację na pewno nigdy nie skorzystam
    zEn

17.02.2021 17:35

Proszę pani Gabi... po co takie bajki piszesz? Dzwonią do ciebie bo się pewnie non stop do nich zgłaszasz , oni jako porządna firma odpowiadają na twoje zgłoszenia. Widać, do tej pory, tylko z firmami krzakami miałaś do czynienia i nie rozumiesz jak działają takie firmy jak Amber... Napisz, że chcesz, aby usunęli twoje dane, i "znikniesz " z ich bazy. Wszyscy będą zadowoleni: ty bo nie będą dzwonić, twój guru MAREK, bo jego szkalowanie znajduje posłuch u takich jak ty, a najbardziej firma, bo dziewczyny w biurze nie będą musiały oddzwaniać do kogoś, kto pracy nie szuka...a tylko udaje, że szuka. Czy to nie proste?
    Margoś

17.02.2021 10:09

Nigdy się nie zawiodłam na pracy w Ambercare24. Niektórzy bzdury wypisują bo im pewnie na odcisk firma nadepnęła. Bardzo uczciwa firma i polecam całkowicie. Pracownicy mili i kulturalni, nie wszystkim to się podoba. Polecam ich. Margoś.
    Kala

18.01.2021 21:53

Bardzo konsekwentna firma, mam z nia kontakt od 2019 roku, dobrze mi się pracuje. Dobry kontakt nawet po godzinach pracy, zawsze szybka reakcja jak mało u kogo. Polecam innym dobrze płacą.
    Marlena

18.01.2021 07:46

Pracowałam z nimi listopadzie zeszłego roku na zastępstwo, rodzina niemiecka ok, rekruterki też. pomocne. Mogę polecić.
    MG

16.09.2020 13:32

Oceniam ich pozytywnie. Fajni ludzie z którymi dobrze mi się współpracuje. Ja polecam tą firmę. Marzena
    CR

22.04.2020 21:15

Byłam z nimi w święta i Nowy Rok, bardzo pozytywnie oceniam ta firmę. Jadę z nimi za tydzień powtórnie.Uważam, że warto.
    Ta zadowolona

05.02.2020 08:18

Całuski dla was kochani, trzymajcie się. Polecam i to bardzo
    Mania

04.02.2020 22:19

Są okey ja polecam i to bardzo.

03.02.2020 14:18

03.02.2020 14:38

Przede wszystkim należy odróżnić konstruktywną krytykę od glupich wpisów . Tyle na temat.
    Lidia

29.01.2020 08:15

Ja jestem zadowolona, pracuję u nich kilka miesiecy. Uważam, że firma jest w porządku. Poleciła mi ich koleżanka, która tez u nich pracuje ale już od kilku lat. Co by kto nie gadał to można sie z nimi spokojnie dogadać. Forsa też nie jest zła a zlecenia normalne. W poprzedniej firmie miałam dużo gorzej. Polecam.
    jot 23

10.12.2019 19:08

ZadzwoniłaM DO FIRMY ABBERCARE24 zeby zapytać o warunki .Podczas rozmowy pani stawała sie coraz bardziej nerwowa kiedy pytałam o zarobki i warunki zatrudnienia .Odpowiedz tej pani brzmiała cytuję ....to ze pani chce z nami współpracować nie oznacza ze my bedziemy z pania pracować....Zadawanie trudnych pytań nie jest dozwolone w tej firmie ...szczerze nie polecam .
    Ech

31.12.2019 18:35

(usunięte przez administratora)zero informacji, koordynacji. Taka konkurencja ogromna, że nie wiem jak to coś może jeszcze działać. W samej stolicy pełno firm, w innych regionach kraju, Wrocław, Kraków, Poznań, Trójmiasto, Górny Śląsk. przecież i tak tam nie jedziemy na podpisanie umowy!

08.01.2020 13:34

Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy zgłaszają się do firmy szukając pracy a potem nie odbierają ( 10 x dziennie min. ) telefonów. W czasach gdy 4 słowa zapewniają pełna anonimowość " proszę usunąć moje dane ", to oni mają potrzebę aby firma dzwoniła do nich po kilka razy dziennie aby mieć o czym pisać na forum.... Masochizm telefoniczny? ... a może zwykła głupota albo przemyślne działanie? PS. dziękujemy " masochistom telefonicznym " za tak znaczne odmłodzenie, czujemy się teraz tacy młodzi... i uskrzydleni.
    Andrzej

06.01.2020 22:06

(usunięte przez administratora) Cięta riposta jest pani obroną ,to tylko swiadczy ze cos jest na rzeczy .Ludzie naprawde potrafią myśleć i nikt by nie chciał pracować z taka osobą ani nawet rozmawiać .Może czas zmienić ton ,albo charakter pracy .Dobrze ze jest możliwosc poczytania opinii dwóch stron ,można uchronić sie od słuchania osoby która szybko daje ci do zrozumienia ze jest kims lepszym i zawsze ma racje nawet jak jej nie ma ,i podjęcia decyzjii o wspólpracy z taka firmą .Poczytałem i dziekuje !!!

07.01.2020 10:12

Andrzejów w naszej bazie jest ze 120 ... więc życzymy powodzenia. Trudno dyskutować ze 120-stoma Andrzejami na raz....
    Iga

03.01.2020 15:59

Ja jestem zadowolona. U mnie i wyjazd i rodzina była OK. Dostałam premie za lato, dostałam pieniądze wg tego co mi obiecali. Złego słowa o nich nie powiem. Pozdrawiam.
    finanse48

28.10.2019 18:48

Niestety firma nie jest w porządku wobec opiekunek.Wyjechałam z ta firmą na dwa miesiące,było to pod koniec maja 2019r,ale warunkowałam,że zostanę na kolejny miesiąc o ile dostanę premie wakacyjną.W dniu wyjazdu premia ta jeszcze nie była ustalona przez firmę,więc nie miałam ją w umowie.Podczas pobytu na szteli firma wyraziła zgodę,że premie dostanę ale tylko po 50Euro za miesiąc,zgodziłam się i zostałam kolejny trzeci miesiąc ,czyli do końca sierpnia.Oczywiście do dnia dzisiejszego tj.28.10.2019 premii tej nadal nie dostałam.(usunięte przez administratora).Opiekunka zawsze znajdzie pracę.Nie dość ,że u nich zarobki są niskie(usunięte przez administratora)w ogóle nie szanują ludzi.Pozdrowienia dla kadrowej,która wszystko tak wyklaruje,ze nic Ci się nie należy,a jak Ci się należy (usunięte przez administratora)

05.11.2019 15:44

Zamiast wypisywać obelgi i przekleństwa może lepiej otworzyć umowe i przeczytać w końcu co jest tam napisane. Po kontekście wypowiedzi nie spodziewamy się przyznania nam racji ale przynajmniej zrozumienia tego to co jest tam prosto, po polsku zapisane.
    jola

26.11.2019 15:30

żadna łaska rodziny za grudzień płacą podwójnie za nasza prace i premia bez gadania to minimum 300 euro (usunięte przez administratora)
    Iwona

22.11.2019 17:02

Teraz z nimi nie jeżdżę bo mam chore dziecko ale jak tylko będę mogła to wrócę do nich. Bardzo fajna firma.Do tej pory była zadowolona i to bardzo.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ambercare24?

Kontakt - Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Długa 44/50 00-241 Warszawa

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Terka

21.08.2019 22:59

Jestem zadowolona, firma sprawna i dobrze płaci. Ja się cieszę. Mam u nich prace od dobrych 2 lat i wszystko jest w porządku. Nie zamierzam zmieniać.
    Praconica

25.10.2019 06:59

Odradzam. Firma wcale nie interesuje się pracownikiem, zero kontaktu, zero odzewu no (usunięte przez administratora)

25.10.2019 11:50

Informacja dla zainteresowanych: kilka bezpośrednich telefonów w firmie czynnych od 8-16, centrala z numerami wewnętrznymi podzielonymi na działy, TELEFON WSPARCIA czynny 24h!!!, adresy e-mailowe do rekrutacji, transportu, umów, biura a nawet do zarządu bezpośrednio, aktywna INFORMACJA DNIA na stronie www., zakładka KONTAKT na stronie www., kilka formularzy odsyłających na podstronach na stronie www., możliwość zgłaszania się z poziomu oglądanej KAŻDEJ OFERTY, itd, itd.... rzeczywiście ZERO KONTAKTU!!! I na czym ma polegać to "...nie interesowanie się pracownikiem..." ? Czy na telefonowaniu każdego dnia o godz. 11.00 i pytaniu się czy zaszły jakieś zmiany w wykonywanym zleceniu od wczoraj...? Czy na pytaniu jaka pogoda dzisiaj w Kolonii ...? Słowo ZERO potrafi mieć różne znaczenia w ustach różnych ludzi...
    Irka J

17.10.2019 19:33

Ja trafiłam w sumie też dobrze, stawka nie jest super szałowa, ale stella lekka, mam tylko dziadka do opieki, trochę zapomina, ale poza tym spokój święty. Dźwigać nie mogę, dla mnie miejsce w porządku. Jestem w Amber koło pól roku z przerwami, kasa na czas, ze zmianami można się dogadać, jak coś potrzebujesz to też. Może być.
    Basia

17.10.2019 18:32

Pracuję w Ambercare co prawda niedługo, bo 3 miesiące i trochę, jest okay. Po niecałym miesiącu na zleceniu musiałam zjechać na tydzień na pogrzeb ojca, dogadałam się z rodziną w Niemczech i z dziewczynami z rekrutacji, rodzina przejęła opiekę, poprosiłam o kasę wcześniej, bo ile kosztuje pogrzeb tak naprawdę każdy wie, wszystko naprawdę okay. Zlecenie nie jest może super lekkie, bo babcia schorowana, ale dobra stawka i fajna rodzina.
    A.m

09.10.2019 13:51

Nie polecam firmy ambercare24 jest to firma niegodna zaufania(usunięte przez administratora)zawsze wymyslaja coś nowego.Ludzie pracujacy na infolini sa uprzejmi jedynie jak chcesz z nimi pracowac a jesli chodzi o pytania o naleznosc to sa bardzo niemili w odpowiedziach(usunięte przez administratora)
    Bożena Z

07.10.2019 20:33

Mam dobrą pracę jestem na zleceniu na Bawarii, jest okay. mogę ich polecić też.
    Bella

07.10.2019 20:19

Fajna firma, ja mogę ich polecić bo mi się podoba. B.M.
    Gera

07.10.2019 10:57

Polecam, jestem zadowolona.
    Monia

05.10.2019 12:48

Bajki niektórzy piszą .... Bardzo polecam bo to uczciwa i porządna firma a przede wszystkim polska firma. Wiem co mówię bo jeżdżę z nimi od lat. Dobrze płacą, uczciwie pracują a jak trzeba to późno wieczorem oddzwaniają. Polecam bo warto. Pozdrawiam Monika1965.
    Anna R

01.10.2019 14:42

Szczerze odradzam. Pracowałam dla tej firmy w sierpniu 2019 r do dziś 1-10-2019 nie dostałąm swojej wypłaty. Pierwszy i ostatni raz współpracuję z tą firmą.

02.10.2019 09:41

Absurd totalny, wystarczy podać dane a sprawdzimy kiedy poszedł przelew do tej osoby, a jeżeli był opóźniony to z jakiego powodu. Przypominamy, że nasze działania są oparte na podpisanej umowie zlecenie, która ściśle ( podkreślam tu " ściśle" ) określa zasady współpracy a w szczególności obowiązki nas jako zleceniodawcy, i drugiej strony, czyli obowiązki opiekuna jako zleceniobiorcy. Nie trzeba ukrywać się pod pseudonimami i wymyślnymi ksywkami, wystarczy zadzwonić do firmy i się zapytać, ale najwyraźniej tej pani zależy na takim a nie innym przekazie informacji. Teorie spiskowe są stare jak świat.

02.09.2019 19:00

Wszystko pięknie. A potem zero kontaktu. Zjazd jak im pasuje, nie tobie. Placa kiedy chca. Czasem trzeba czekac na pieniadze i dzonic . A wtedy juz nie sa tacy milusinacy
    Jadwiga

03.09.2019 09:48

Ja mam z nimi kontakt , mam pieniądze, mam wyjazd i powrót zawsze zaplanowany, jeżdżę z nimi już od kilku dobrych lat. Śmiechu warte to co piszesz. Jak ci źle zmień firmę . A co cię u nich tak trzyma?
    Sisi

29.08.2019 18:05

Szkoda że nie widziałam tego forum wcześniej. Nie dziwie sie że tak niską mają ocene. Nie polecam współpracy (usunięte przez administratora)
    Sinsi

02.09.2019 18:04

Koleżanko, kup okulary bo oni maja b. wysoką ocenę. Baju, baju.
    Ha-ha

02.09.2019 18:10

Ha, ha, jeszcze nie zaczęła pracować a już odradza i ocenia, ha, ha. Super autorytet.
    Hela

31.08.2019 08:11

Dla mnie to idealna firma, po prostu są bez wad.
    Pracowita

31.08.2019 07:38

Firma super, mili ludzie, dobre zlecenia. Duży SZACUN dla nich!
    Renia

31.08.2019 06:55

Bardzo porządna firma, dużo dobrych opinii, widać to na tym forum, polecam innym. Od 2 lat pracuję tylko z nimi, zawsze bez kłopotu, na czas, oby tak dalej.
    Dianka

30.08.2019 07:58

Świetna firma, polecam, duży pozytyw. Trzymajcie się.
    Olga

16.04.2019 15:48

Moze mi ktoś podpowie czy firma interesuje się pracownikami jak są już za granicą w pracy?

22.08.2019 10:48

Wystarczy podać prawdziwe dane i możemy to błyskawicznie zweryfikować. Możemy podać: ile razy było dzwonione, ujawnić treść każdej rozmowy. Wszystkie rozmowy są nagrywane. Możemy również poinformować ile Opiekunka nie odebrała od nas telefonów lub ile sama odrzuciła...Czekamy na prawdziwe dane i zobaczymy czy to, co pani " Irena ? " pisze, jest chociaż w 1 % prawdą ! Nasz telefon wsparcia działa przez 24h. Każdy problem można zgłszać z pominięciem drogi służbowej !!! A o pieniążki pani " Irena ? " nie musi się martwić. To określa podpisana umowa.
    Irena, powiedz,

24.08.2019 20:39

czy przed wyjazdem kontaktował się z Tobą niemiecki koordynator albo rodzina niemiecka? czy też zostałaś zaakceptowana na podstawie profilu opiekunki i szybko wyjechałaś do pracy? Twoje doświadczenie może pomóc wielu osobom poszukującym rzetelnej agencji zatrudnienia na rynku opiekuńczym.
    KaWit

22.06.2019 09:27

Mi się pracuje z nimi rewelacyjnie, ja polecam i to bardzo.
    Jak u nich jest?

19.08.2019 18:17

Skoro jesteś zadowolona to czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź? czy dobra opinia dotyczy organizacji wyjazdu, czasu oczekiwania, ilości ofert do wyboru, oferty zgodnej z Twoimi oczekiwaniami oraz zgodności z opisem po przyjeździe na miejsce??...
    Podbijam pytanie

19.08.2019 19:18

Czy możesz powiedzieć, z czego wynika Twoje zadowolenie? dobór ofert, szybkość wyjazdu, zgodność opisu z zastaną sytuacją?
    Magda M.

21.06.2019 12:15

Nie wierzę, że to zła firma. Pracuję u nich bardzo długo i nigdy się na nich nie zawiodłam. Śmieszy mnie jak ktoś pisze, że rodzina z nich zrezygnowała w czasie jej pracy. Przecież to źle świadczy o jej samej a nie o firmie. Kiedyś też moja zmienniczka chciała przekabacić rodzinę a potem do mnie miała największe pretensje, że na to nie poszłam. Samo życie.
    Dani

20.06.2019 07:47

Pracowałam dla nich. Serdecznie nie polecam. Rodzina podopiecznej także zerwała z nimi współpracę.
    Ewa

20.02.2019 21:30

Na początku wszystko wyglada pięknie, kontakt z koordynatorka, miłe słówka , jadąc na miejsce zlecenia okazuje się, ze pooopieczna nie bywa czasami zapominalska (usunięte przez administratora) Swoją sprawę skieruje na drogę sądowa.

21.02.2019 14:25

Pani Ewa, mimo licznych monitów nie odesłała do dnia dzisiejszego brakujących dokumentów przewidzianych umową. Jest to jedyny powód, który wstrzymuje wysłanie jej reszty wynagrodzenia za przepracowane parę ostatnich dni.

Zostaw merytoryczną opinię o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.