Ambercare24

• Oferty z podstawowym j. Niemieckim i bez znajomości
  • Oferty tylko dla mężczyzn

Oferty z dobrym j. Niemieckim

Oferty z komunikatywnym j. Niemieckim

Oferty z podstawowym j. Niemieckim i bez znajomości

Oferty tylko dla mężczyzn

• Ciechanów

5. Opinie o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Opinie o Ambercare24 Warszawa

Nie przegap nowości o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.!

Adrianna

21.07.2025 07:46

Wypłacili mi wszystkie premie a w innych firmach tylko obiecują, a później trzeba szukać kasy w polu... zlecenie mi sprawdzili, nawet powiedzieli 2 tygodnie przed wyjazdem co się zmieniło i zapytali czy chce dalej tam pojechać.. wszystko okej !
    Hanka

17.07.2025 13:20

wypłacajom mi pobory na czas. z Łomży jade troche długo do mojej famili bo trzynascie godzin na bajery. na poczontku chciałam do dwuch dziadkuw pojechac żeby nauczyć sie niemieckiego i dalej tam jeżdze rok. fajnych mam tych dziadkuw bo babcia miła chodzi a dziadek leży i kasa sie zgadza zadowolona jestem
    Maja

17.07.2025 08:45

Jestem z nimi na moim pierwszym zleceniu, bałam się, czy dam radę i czy to dobry pomysł, Panie mi pomogły, znalazły mi coś na miesiąc, na próbę. Jest okej, na pewno wydłużę jednak pobyt tutaj, rodzina jest fajna i mogę używać tłumacza w tel. Polecam !
    Raf

01.07.2025 10:30

Zadzwoniłem do biura aby uzyskać informację w sprawie zatrudnienia, poinformowałem Panią z e posiadam bardzo duże doświadczenie w opiece nad osobami starszymi gdyż pracowałem w Wielkiej Brytanii. Pani stwierdziła ze skoro mam takie doświadczenie i byłem na stanowisku zarządzający to ona nie może mnie zatrudnić i się rozłączyła nie dając mi nawet szans na wytłumaczenie. Osobiście uważam to za brak profesionalizmy. Ciekawi mnie jaką polityk mają w tej firmie.
    Seba

15.07.2025 10:50

A ty też rozmawiasz z każdym napotkanym? Widocznie nie byłeś godny uwagi. Ja nie miałem żadnych problemów z procesem rekrutacji, powysyłałem wszystkie dokumenty o które mnie poproszono, zweryfikowano mi język i wyjechałem w przeciągu dwóch tygodni.
    Seba

15.07.2025 10:50

Małgosia

15.07.2025 08:22

Ja też polecam, pracuję u nich od 5 lat, dobra organizacja wyjazdu, można dojechać busem albo Sindbadem. Zlecenia są dobrze sprawdzone, wszystko ok.
    Marzena

09.07.2025 15:41

Jeszcze nigdy nie trafiłam u nich na minę, raz nawet jak byłam pod kreską dali mi zaliczkę. Po co zmieniać firmę jak ma się dobrą, zostaję u nich 😃
    Kinia

14.07.2025 12:20

Oj tak, ja również mogę polecić. Jeden z lepszych pracodawców
    Kinia

14.07.2025 12:20

Oj tak, ja również mogę polecić. Jeden z lepszych pracodawców
    Aldona

14.07.2025 10:58

Polecam, przeszłam do nich z innej firmy, bo kasa jest na czas, składki opłacają i mam z nimi kontakt jak jestem na zleceniu, a nie tylko przed wyjazdem, jak w innych agencjach...
    Maria S.

14.07.2025 09:09

Moja współpraca z tą firmą zaczęła się 3 lata temu w sezonie wakacyjnym podczas mojego urlopu. Obecnie wyjeżdżam z tą agenturą regularnie 2 miesiące na zleceniu - 1 miesiąc w domu. Polecam wszystkim jeżeli komuś zalezy na płynności jeśli chodzi o wyjazdy oraz to że zawsze trzymają się ustaleń. Wypłata na czas, warunki są przejrzyste.
    Joanna

09.07.2025 15:05

Są okej, przedstawiają zlecenie, jak jest bez ściemy, jak coś mi się nie podoba po prostu odrzucam i czekam na kolejne. Kasa na czas, jak potrzeba to i zaliczkę dali. POlecam.
    Mirka

07.07.2025 14:39

Trzy lata jeździłam z nimi na bajery i zawsze było ok. jak zaczynałam to troche kiepsko muwiłam po niemiecku ale teraz juz się nauczyłam i muwię dobrze. Mi się podoba też że mi pomagają w wypełnieniu dokumentuw jak mam problem a teraz to jeżdże do Bon i też jest ok i mam fajną i dobrą stawkę ale nie mogę napisać jaką bo to tajemnica. Pamiętajcie że najwarzniejszy jest język nie gramatyka tylko słówka żeby wiedziec co frau chce zjeść na obiad czy kolacje. Pozdrawiam Mirka
    JOLA

04.07.2025 14:03

Dobra stawka, sztela się zgadza, mogę sobie wydłużyć pobyt, jak będzie ok. Nie lubię skakać z kwiatka na kwiatek więc mi z nimi pasuje.
    Marzanna

24.06.2025 09:52

Nie mam dużego porównania ponieważ jest to moja druga firma. Przeszlam do nich z powodu warunków niemieckich. Pracuję już pół roku na chwilę obecną minusów nie ma. Wypłaty na czas, umowy jasne, cieszy mnie to że mogę sobie zaplanować swoje sprawy w Polsce do przodu bo ustalam harmonogram wymian z firmą kilka miesięcy na przód. Zawsze firma mnie informuje czy coś się zmieniło przed ponownym wjazdem na zlecenie. Ja polecam. Pozdrawiam
    grażka

16.06.2025 15:35

w łikend zjechałam ze zlecenia. panie w biurze są bardzo pomocne nie narzucają się zawsze są miłe i dają mi czas na odpowiedź. umowa jest jasna i przejrzysta stawka netto napisana umowa od do a nie tak jak niektóre firmy mają na rok. dużo korzystnych premii. jadę z nimi znowu w lipcu. polecam
    Jadzia

11.06.2025 14:56

jeżdziłam trzy lata na jedno zlecenie ale babcia umarla pojechałam na nowe zlecenie z nimi i tesz będe tam jeżdzić długo. pieniaądze na czas płacom
    malgosia

09.06.2025 11:44

polecam z czystym sumieniem. zlecenia sprawdzone opis zawsze sie zgadza ze stanem fatycznym
    Alfred

05.06.2025 10:20

ja polecam.. zlecenia sprawdzone..pieniondze na czas..kontakt z firmą zawsze jest...za busa płacom.
    Barbara

03.06.2025 14:22

byłam miesiondz i za miesiondz znowu jade w to miejsce. wszystko na miejscu sie zgadza kontakt ok jak ktosi chce pracowac to moszna bo zarobki ok firma na tak
    Marcin

03.06.2025 11:53

W innych firmach słyszałem że muszę poczekać na zlecenia bo jestem facetem, tutaj zlecenie i umowę miałem załatwione w tydzień. Spoko firma, przejażdżka busem w dwie strony zapłacona, zlecenie ok. Jestem już z nimi od kilku lat i zamierzam jeździć dalej.
    Zosia

03.06.2025 08:35

ja tesz polecam wczoraj zjehałam ze swojego miejsca i wracam na nie puźniej za miesiąc trzeci raz jusz. zawsze muwią prawdę za to cenie firmę najuszciwsza firma i najbardziej prawdomuwna
    Maria

03.06.2025 08:31

Jestem z nimi na trzecim zleceniu i bardzo sobie chwalę. Zmieniłam firmę, ponieważ moja poprzednia firma nie mówiła mi wszystkiego, a tutaj byłam mile zaskoczona - koordynatorki zawsze mówią o najmniejszych drobnostkach, które dotyczą pacjentów. Zlecenia są sprawdzone, stan bardzo dokładnie opisany. Polecam. Najlepsza firma

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ambercare24?

Kontakt - Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.

Długa 44/50 00-241 Warszawa

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Marta

02.06.2025 15:38

Zawsze duży wybór zleceń i pieniądze na czas. Ogromny plus za stały kontakt z firmą. Polecam.
    Basia

02.06.2025 14:41

Bardzo rzetelna firma. Wyjeżdżam z nimi od 3 lat. Zlecenia zawsze sprawdzone. Najlepsza firma
    Irka

16.01.2024 08:26

Jeżdżę do Niemiec bardzo długo a z Amberem ponad 5 lat. Jestem zadowolona, dla mnie są w porządku. Tyle na temat.
    Ela

13.01.2024 22:05

Pracuję ponad 4 lata z nimi, dla mnie firma jest w porządku. Raz miałam zlecenie, na którym córka zachowywała się jakby sama była do opieki oprócz babci, to zadzwoniłam i firrma mnie przeniosła w ciągu 2 dni na inną sztelę niecałe 50 km dalej. Jeździłam tam później ponad 2 lata, aż dziadek zmarł.
    Marzena

31.12.2023 15:03

Firma jest fajna, ja pracuję z nimi kilka lat i nie mam zastrzeżeń. Sztele mam zawsze do wyboru, kontakt cały czas ok, kasa na konto bez problemu, co tu chcieć więcej. Koleżanki, które mnie zmieniały, też nigdy nie narzekały, więc coś to znaczy. Jak ktoś pracuje uczciwie to i firma jest dla niego dobra, dbają o niego.Gorzej jak ktoś tylko myśli, że pracuje uczciwie, wszystko zależy od podejścia człowieka do pracy i co sobie po niej oczekuje. Ja polecam.
    Magda

05.11.2023 13:58

Firma jest OK. praca też, ja polecam bo mi się dobrze z nimi pracuje już od 2 ;lat.
    Basia

17.09.2023 19:29

Firma bardzo fajna, ja polecam bo jestem zadowolona. Od początku współpraca z firmą jest mila a zlecenia są w porządku. Jadę z nimi już 4-y raz.
    Alina

24.09.2022 11:51

Wyjeżdżam z nimi od kliku lat co najmniej czterech, jestem zadowolona, sztele różne lżejsze cięższe, jak chyba wszędzie, pomagają jak człowiek ma problem na miejscu.
    wojciechowska.peryga2o2.pl

13.07.2022 14:34

Dwa razy bylam w pracy wniemczech z formy AmberCare. Firma solidna, uczciwa, bezproblemowa. Joanna
    Marzena -Szczecin

06.07.2022 14:21

Jestem z nimi od przeszło dwóch lat.Z pewnością zdania o nich nie zmienię,po tym jak inni piszą negatywne opinie.Ambercare24 jest moją piątą firmą z którą podjęłam współpracę,jak dla mnie najleplesza firma.Trzymajcie tak dalej.
    Hanka

08.03.2022 17:50

Polecam, dobra i uczciwa firma. Pozdrowienia z pod Essen. Trzymajcie się. Hanka.
    Izka

08.03.2022 17:37

Pracuję z nimi od kilku miesięcy i bardzo chwalę. Jest fajnie. Polecam.
    Betti

07.03.2022 21:11

Super firma najlepsza w której pracowałam bardzo miłe rekruterki.!.
    Rozalia

25.01.2022 18:23

Bardzo chwalę tą firmę, dobrze mi się pracuje, lubię dziewczyny w biurze, ja polecam.
    MAJA

25.01.2022 11:53

Ja tez jestem zadowolona, jest OK.
    Wiesia

25.01.2022 09:22

Pracuję 4 lata i jest okej. Dziewczyny są miłe, dobrze się pracuje, sztele różne lżejsze i cięższe, jak wszędzie, ale można się dogadać jak trzeba, żeby pomogli.
    Magda

29.12.2021 16:57

Super firma, dobry kontakt, fajne oferty, ja jestem bardzo zadowolona. Wszystkim życzę aby tak dalej było tez w Nowym Roku.
    Zofia

30.05.2021 13:31

Bardzo fajna firma, dobra organizacja i zarobki. Co by ktoś tu nie napisał ja zdania o nich nie zmienię . Polecam uczciwie. Zofia
    Alina

28.05.2021 21:29

Wyjeżdżam z nimi trzeci raz na sztele, ta jest nowa, wszystko mi na razie pasuje, kontakt jest okej.
    Martyna

17.05.2021 16:35

Jestem na wyjeździe z ta firmą, babcia fajna, kontakt ok, wynagrodzenie odpowiada. Nie mam uwag. Polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Ambercare24 Sp. z o.o. Sp.k.