Zoeller Tech

4.1/5

Na podstawie 2065 ocen

• Pracownicy i kandydaci do pracy
  • Planowane przyjęcia
  • Filmy

Pracownicy i kandydaci do pracy

Planowane przyjęcia

• Celbowo
  • Kąpino
Rekowo Górne - Zoeller Tech

3. Opinie o pracodawcach Rekowo Górne
  5. Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Opinie o Zoeller Tech Rekowo Górne

Nie przegap nowości o Zoeller Tech Sp. z o.o.!

Xams

16.11.2021 09:25

Wiecie co, nie zesrajcie się ze swoimi komentarzami. Analizując ten (usunięte przez administratora) mniemam że piszę go jedna i ta sama osoba.
    Sugar Biscuit

18.10.2021 08:06

Miałem szansę powziąć współpracę z firmą i jakegoś powodu się nie zdecydowałem, teraz żałuję.
    Bratka

09.11.2021 08:41

To tylko świadczy o osobie, nie ma sensu nawet zwracać uwagi.
    kratka

10.11.2021 02:17

Ale joooo
    Gucio

09.11.2021 18:31

Czy można tam zacząć prace od zera?Tzn nie majac doświadczania?
    bucio

10.11.2021 01:59

Biorą wszystkich;) już nie mają wyjścia,tak więc dawaj szybko do siedziby (usunięte przez administratora) z podaniem;)

21.10.2020 12:43

Mugol

13.10.2021 14:55

Magazynier i ornung. Ciekawe zjawisko

07.11.2021 21:49

Możesz powiedzieć co za lek przepisał Tobie lekarz?
    kolektor

13.10.2021 21:34

Nie polecam tej firmy
    Bałwanek

16.10.2021 16:12

Ty masz swoje zdanie ja ma swoje zdanie i doświadczenia

07.11.2021 21:48

Ja też nie
    Crusher

12.10.2021 08:43

Witam Was. W tej firmie już od dobrych kilku lat pracuje mój znajomy i wiem, że jest firmą na dobrym poziomie. Dla chętnych polecam ich oferty pracy ;)
    aksjo

19.10.2021 10:40

No i, gdyby się człowiek czymś takim miał przejmować, to by się mu ciężko na świecie żyło

07.11.2021 21:48

Twój znajomy okłamuje Ciebie! Znajdź sobie nowych znajomych;)
    Genio

25.10.2021 15:54

Firma dobrze prosperującą. Wśród pracowników w działach dobra atmosfera. Gorzej pomiędzy działami. Źle rozłożone siły. Niektóre działy przeciążone, a inne mają jedno zadanie na dzień. Niewiele osób z doświadczeniem. Brak docenienia pracowników.(usunięte przez administratora)Niewiele perspektyw na rozwój, ale rozwinięty socjal. Duza rotacja bierze się z braku docenienia umiejętności pracowników i checi ich zatrzymania. Bardziej opłaca się zatrudnić kogoś świeżego i go szkolic. Firmę polecam w celu nabrania doświadczenia.
    Monter/spawacz

21.10.2021 12:44

Siemanko. Chcialbym zostawic swoją opinie dla ludzi którzy zastanawiają się nad wspolpracą z Zoeller. Generalnie firma nie jest zła, praca jest bardziej warsztatowa niż łupanka jak w stoczni. Zależy też pod jakiego Lidera trafisz. Ludzie pracujący tam są bardzo w porządku. (usunięte przez administratora)Pracuje dużo ludzi z innych branż oraz nowych w zawodzie które jak dostaną za 200 godzin 4500 zł to myślą że złapali pana boga za nogi. Nie trzeba byc jakoś wybitnie dobrym żeby sie wyróżniać. Oczywiscie najwiekszym zagrożeniem jest (usunięte przez administratora)który zależy jaki ma humor zabiera premie za byle co, za śmieci na stoliku, za brak porządku czy wyjecie telefonu z kieszeni. Hala jest obkamerowana i normą jest że w przypadku wiekszego postoju i rozmowy ze wspolpracownikiem możesz być pewien że zaraz lider przyjdzie Cie upomnić że zostałes przylapany na staniu. Firma jest dobra dla ludzi zeby do emerytury dorobic albo malo ambitnych. Dodam też że sam się zwolnilem po odpracowaniu okresu wypowiedzenia. Jeśli bedziecie mieli jakies pytania, chetnie odpowiem. Pozdrawiam
    Bajka

15.10.2021 09:00

ja pracuje w tej firmie od blisko trzech lat i raczej staram sie dostrzegać plusy, a nie minusy dlatego jestem zadowolona i nie mam zamiaru szukac dziury w całym, ludzie są mili, kasa zawsze sie zgadza, a obowiązki już na tyle dobrze poznałam, że nie ma co mnie zaskoczyć
    Weteran

12.10.2021 02:43

Nie polecam tego zakladu
    ??

10.10.2021 13:16

Jak wyglądają praktyki?

11.10.2021 23:52

Idź do firmy i się dowiedz,a nie zadajesz tak głupie pytania oczekując głupiej odpowiedzi.
    Pistol

28.09.2021 08:07

Doceniajcie waszego pracodawcę, ze świecą szukać tak dobrej firmy

11.10.2021 23:46

Niektorym pasuje orać 7dni w tygodniu

11.10.2021 23:50

Firma co 50% daje a 100% zabiera? Ze świecą to Ty możesz do kościoła iść i pomodlić się za tą firmę żeby traktowali uczciwie swoich pracowników.
    Pineapple Chunk

11.10.2021 16:08

Ile macie działów w ogóle?

11.10.2021 23:47

Wiele
    Niepolecam

10.10.2021 22:12

A ja ze swojego doświadczenia nie polecam tego zakładu! Brak możliwości rozwoju,ucinane premie procentowe,praca z (usunięte przez administratora),pewnie część ludzi (usunięte przez administratora) jest. Chociaż jest taki agent co pracował,poszedł (usunięte przez administratora) i wrócił do firmy. Przyjęli go z otwartymi rękoma i powiedzieli "potrzebujemy takich ludzi jak Ty" Jesli szukasz porządnej firmy to nie pod tym adresem.
    merol

09.07.2021 10:54

pracuje sie tez w weekendy czy tylko w tygodniu?

09.10.2021 18:25

Święta racja
    kandydat

10.10.2021 01:27

W weekendy praca? Ponoć w niedzielę też u was się chodzi tak? Ja tu chce skrócić sobie tydzień pracy do 4dni a wy tu z 7-dmio dyniowym tygodniem pracy wyjeżdżacie. Weekendy są żeby odpocząć .
    kandydat

10.10.2021 01:22

Czy są u was dalej te śmieszne znikające premie procentowe?

21.07.2021 21:32

Jeżeli cenisz się i masz doświadczenie to radzę nie zbliżać się do tej firmy . Majstrowie i liderzy to totalne nie znające się osoby jak zarządzać ludźmi .. zecydowanie nie polecam pracy w tym (usunięte przez administratora)

09.10.2021 18:25

Prawda,tak jest w tej firmie
    obserwator

10.10.2021 00:56

Na profilu tej firmy komentarze nie łamiące regulaminu,, zamiatane są pod dywan" nowy pracownik nie dowie się jaka sytuacja panuje w tej firmie. I te ich śmieszne premie procentowe co nabierają na nie nowych pracowników.
    Little General

08.10.2021 13:55

gdzie znajde maila do rekrutacji?

09.10.2021 18:09

W internecie chyba?

09.10.2021 18:21

W gazecie szukaj

06.10.2021 09:04

Moim zdaniem niektórzy grubo przesadzają z tymi ocenami...
    Olo

07.10.2021 10:04

a potem wypisują nie wiadomo jakie farmazony, żeby tylko zwrócić na siebie uwagę

09.10.2021 18:12

Mają co robić,to forum do wyrażania opinii na temat firm w których pracowali i o których mogli by podzielić się z innymi informacjami.
    Abyss

07.10.2021 10:37

Ile zazwyczaj przysługuje przerwy?
    what?

07.10.2021 12:14

Gazet nie czytasz?! Sprawdź sobie w kodeksie i nie zadawaj (usunięte przez administratora) pytań bo zasmiecasz tu forum.

09.10.2021 18:10

Kodeksu pracy nie znasz?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zoeller Tech?

Kontakt - Zoeller Tech Sp. z o.o.

Nowa 8 84-123 Rekowo Górne

NIP:5870201044

Branża główna: Transport drogowy

16.09.2021 22:14

CZY to prawda że operator widlaka na magazynie z nadgodzinami weekendy i co drugi tydzień druga zmiana po 10 godzin jest wstanie wyciągnąć 7-10 tyś?
    sztaplara

05.10.2021 07:44

Nie ma szans na takie zarobki jak ktoś tak twierdzi to jest kłamcą.
    drek

09.10.2021 18:04

Skąd takie nieprawdziwe informacje masz? Tyle to w 4 miesiące się tam zarabia
    Dream Boat

06.10.2021 15:22

Czy osoba zaraz po 18 (typowy żółtodziób) ma szanse dostać sie do firmy?
    pogimbie

07.10.2021 02:06

Bierą wszetkich...cukernikuf piekaszy i tych po samej potstawufce ofszem. Dafaj do nas prentko! Zaślmy wolne miejsca w fapryce.
    drek

09.10.2021 18:01

Zielonodziobów też biorą :D
    Miss Gold

17.09.2021 20:55

Obie rozmowy rekrutacyjne trzymały wysoki poziom.
    ego

08.10.2021 15:18

Przenieś się na inne forum
    ego

08.10.2021 15:18

Albo własne załóż
    zenon

07.10.2021 11:05

Szczerze to nie polecam tego zakładu. Jakieś premie procentowe które raz są raz ich nie ma,a zdarza sie,że moga uciąć Tobie bez podania powodu,brak możliwości rozwoju zawodowego,
    ofr

05.10.2021 13:48

ej, ale wy wiecie, że nikt wam tu pracować nie każe, nie?

06.10.2021 09:03

Patrząc na wypowiedzi to chyba nie

06.10.2021 09:03

Także dobrze, że uświadomiłeś

23.08.2021 13:19

Zoeller Tech Plusy: + Wypłaty na czas + Dodatki wczasy pod gruszą + Premia kwartalna (nie widziałem ale podobno jest) + Ubrania robocze, narzędzia do pracy i ochrony bardzo dobrej jakości. + Możliwość rozwoju ( w praktyce to robienie za darmo bez szansy na uzyskanie uprawnień) + Umowa o pracę od pierwszego dnia + Nadgodziny płatne 100% +Karta na której jest 35zł do wykorzystania w automatach. +Karta multisport. Minusy -wynagrodzenia to w zasadzie minimum krajowe plus 50%, premii, aczkolwiek można tą premię stracić z bardzo błahego powodu. Jest to i tak więcej niż w okolicy można było by zarobić ale człowiek i tak czuje się trochę że za tą pracę to nie jest uczciwie zapłacone. - atmosfera. Chodzi mniej więcej że jest się wciąż obserwowany na każdym kroku. Kamery, gość w oknie. No i donosiciel. - Rozporządzenia typu: zakaz kalendarzy, zakaz używania radia, zakaz wnoszenia plecaków toreb, zakaz mycia rąk przed końcem pracy, zakaz jedzenia, zakaz picia, zakaz czajników w pracy, zakaz używania telefonu, zakaz palenia, zakaz stania, zakaz rozmawiania, zakaz siedzenia. - przerwa śniadaniowa 20minut i trzeba byc punktualnie na zbiórce stać w kółku bo grożą potrąceniem 15minut. - dwie przerwy na papierosa po 5 minut potrącane z wypłaty. - problemem też są ciągłe poprawki bo coś się zmieniło w planach, ktoś coś zapomniał i trzeba wycinać głównie to pracownicy muszą poprawiać błędy konstruktorów czy kogoś... - ciągły brak pracowników, rzucanie pracowników po całej hali. - parking, wyjechanie z pracy w sezonie to czasem nawet 15minut. - latem potrafi być 40°C na hali, przerwa przedłużona o 10minut. Woda do picia gorąca. - ech można by było jeszcze coś wymyślić ale już mi się nie chce. - pracowitość, sumienność, dokładność, rzetelność, uczciwość, systematyczność, punktualność i nie mają wpływu na wynagrodzenie. Donoszenie ma wpływ na wynagrodzenie.
    XXX

05.10.2021 10:03

ja tam pracowalem ladne kilka lat i niczego podobnego nie zauważyłem, wiec nie wiem skąd bierzesz te dziwne informacje
    XXX

05.10.2021 10:06

może ty się nie mogłeś w ogóle odnaleźć i teraz tak wymyślasz
    Steel Foil

05.10.2021 09:35

są organizowane u was jakieś praktyki?
    Janusz

05.10.2021 08:16

Szczerze odradzam ludziom którzy chcą mieć spokój psychiczny i nie przeżywać traumy związanej z przyjazdem do pracy. Obiekt jest duży więc nie wszystkim jest źle. Moim zdaniem 80% pracowników tam to kolesie kolesi od kolesia jak ktoś fajnie napisał "cichego łącznika" który zawsze załatwi premie jak trzeba i wolny dzień. Nie wszyscy muszą tam pracować bo kolesie kolesia pracują tylko na pokaz ,że coś robią a potem w najlepsze nic nie robią bo inni to nadrabiają. Podwyżki to też ciekawy temat dostają tylko kolesie-- nie kolesie nic lub dostają taką podwyżkę ,że szczena opada słyszałem nawet o -- nie napiszę bo nie wiem czy mogę jeszcze ktoś by z krzesła spadł. A więc tak ludzie z przerośniętym ego w największym stopniu występują tam w swoim środowisku naturalnym. Jest też trochę bardzo fajnych porządnych ludzi ale występują tam w takiej mniejszości ,że szok. Krótko pisząc odradzam. ;) Pozdrawiam wszystkich.

29.09.2021 11:37

Obserwatorr

04.10.2021 21:08

Bardzo dobry wybór! Pozdrawiam
    Honey Bee

04.10.2021 15:30

Skąd właściwie wzieła się nazwa firmy?
    Oficer

20.09.2021 13:29

Ludzie narzekają, bo mają to we krwi. W rzeczywistości realnych powodów do narzekania właściwie nie ma.
    Zue

01.10.2021 10:03

jak ktos chce to zawsze cos znajdzie
    Zue

01.10.2021 10:04

a dla chcącego nic trudnego
    Lovebird

29.09.2021 15:05

nie mam nic do zarzucenia jeśli chodzi o działanie tej firmy. jestem zadowolony
    Wicked

27.09.2021 16:17

Ciężka praca jest zdecydowanie dobrze wynagradza wystarczy tylko faktycznie dobrze i dokładnie wykonywać swoje obowiązki
    Tooth

24.09.2021 10:50

Jeśli trzeba by coś powiedzieć na temat tej firmy to warto polecić ją kandydatom by przyszli i przekonali się jak jest wewnątrz. Opinie nie zawsze wszystko oddają.
    co

27.09.2021 12:40

ja podjąłem sie współpracy juz gruby czas temu i jakos nie narzekam na brak słowności, zlego słowa nie powiem, ale rozumiem, ze ludzie mają różne doświadczenia albo są różnie nastawieni do miejsc, w których pracuja

23.09.2021 22:15

kind

24.09.2021 12:38

coś mi się wydaje, że w ogóle tego regulaminu nie czytałeś
    kind

24.09.2021 12:39

bo sorry, ale znaczna większość się kwalifikuje

23.09.2021 10:09

nikt wam szkolenia z rodo nie robił? bo chyba by się przydało
    ¶∆π

23.09.2021 20:23

Naucz się pisać w jednym poście, bez przerwy piszesz jedno pod drugim czy tam trzecim. Ważniejsze było dla szkolenie na "cichego łącznika" bo większa premie można dostać.

23.09.2021 10:11

serio, zastanówcie się nad sobą...

23.09.2021 10:10

jakby nie wypowiadam się za bardzo, bo nawet tu jeszcze nie pracuję, ale to w jaki sposób piszecie o innych ludziach przechodzi ludzkie pojęcie
    Cziller

20.09.2021 18:47

Firma taka sobie, ludzie toksyczni, jak ciebie nie zaakceptują to sobie z nimi nie pogadasz. Atmosfera w firmie "na pokaz" albo może bardziej kreowana w trakcie spotkań na dobrą ale po spotkaniach już grobowa. Częsta rotacja w biurze i na produkcji to standard. Braki kadrowe powodują opóźnienia w dostawach wyrobów, co potem odbija się na ludziach "tu i tam".
    Blackbess

20.09.2021 17:19

Witam, jaka jest płaca za spawacza/spawacz-monter z papierami spawacza mag135, opłaca się iść tam do pracy jako początkujący spawacz/pozdro

Zostaw merytoryczną opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o.