Słoneczna Tłocznia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 24 ocen.

Słoneczna Tłocznia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.
3 24 6 1

Opinie o Słoneczna Tłocznia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.

Wanda

Zachęcam was do podzielenia się opiniami na temat pracy w firmie Słoneczna Tłocznia. Jakie są wasze doświadczenia? Czy pracodawca oferuje zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę? Jaka jest szansa na rozwój w strukturach tego przedsiębiorstwa? Czy osoby bez doświadczenia także mają szansę na pracę w tym miejscu?

Filip

Słyszałem, że to dobra firma a tu takie dziwne wpisy??

Spragniony
@Filip 08.06.2018 19:17

To zle slyszałes zacznij czytac! tak naprawdę ST to juz historia . Sprzedana nowy zarząd ,nowi właściciele i pewnie za chwile nowi pracownicy .Zatrudnijcie kumatych NAM-ów to zaczniemy wspolpracować:)

Kinga
@Spragniony 11.06.2018 21:06

To Pan Stanisław K. nie zasiada już w Zarządzie ST?

Przewoźnik

Nie polecam świadczenia usług firmie Słoneczna Tłocznia, nie płacą za faktury na razie przewoźnikom a jak dalej to nie wiem ale pewnie "dobre złego początki"

Sylwek
@Przewoźnik 22.05.2018 14:31

Przewoźnik - haha !! To nie pierwsza firma, którą wykończyła. Jak do tej pory każda firma, z którą miała cokolwiek wspólnego - została wykończona do zera. Nie ma pojęcia o prowadzeniu czegokolwiek. Wszystkie firmy do jakich się dotknęła wykończyła. Ma bardzo złą opinie wśród marketingowców, szczególnie w sieciach handlowych, jej unikają. Śmieszna, a za razem żałosna historia.

Bożena
@Sylwek 04.06.2018 13:02

Sylwek 04.06.2018 13:02 Co masz konkretnie na myśli pisząc, że "wykończyła wszystkie firmy jakich się dotknęła"? i jaka historia kryje się za tą firmą?

Mariusz
@Sylwek 04.06.2018 13:02

@Sylwek 04.06.2018 13:02 Możesz podać konkretny przykład?

Igor

Płatności za faktury to zupełnie inna sprawa, tam są terminy płatności i może ktoś nie przeczytał.

Administrator

Jeżeli ktoś z Was jest pracownikiem Słoneczna Tłocznia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. lub z nią współpracował kiedyś, to może moglibyście napisać od siebie kilka słów na temat swojej pracy w niej? Każda opinia na tym forum będzie przydatna wszystkim zainteresowanym wzięciem udziału w procesie rekrutacyjnym.

Igor

Słyszałem , że firma jest bardzo dobra. Może wiecie coś o wolnych etatach?

do lolka i casha

Artur i Jarosław - chyba wstyd? Co?

Lolek
@do lolka i casha 28.02.2018 22:56

Lolek nie ma nic wspólnego z Arturem i Jarkiem, ile razy mam pisać!?

KLIENT ale nie wasz.
@do lolka i casha 28.02.2018 22:56

Wstyd !!! Chyba Ty masz za niokrzesaną, nieświadomą, zarozumiałą,antypatyczną kierowniczkę ,zresztą to sama pewnie napisałaś drętwa kobito!

Cash Care

Wow ale zgrozą zawialo w ST , ja miałem przyjemność negocjować warunki handlowe z dwoma Panami KA których prawdopodobnie juz nie ma w firmie , a wielka szkoda bo tak kompetentnych osób dawno nie mialem przyjemnosci gościć w swoich progach , ku mojemu zdziwieniu prepagowali ST w calej Polsce i podziwiam ich do dzis za charyzmę z jaka to robili .Niestety nie rozpocząłem współpracy z ST tylko z kilkoma innymi firmami ,tak jak piszecie mądrzy ludzie juz nie pozostali w ST. Pozdrawiam i mam nadzieję że firma się podniesie i zapewni klientom fachową obsługę bo soki macie dobre ale cala reszta slabiutko włącznie z wpisami.

Cash Care
@Cash Care 20.02.2018 06:37

Jeżeli nie współpracujesz to skąd wiesz że „mądrzy ludzie już nie pozostali”. Jarosław, również pozdrawiam

Cash Care
@Cash Care 21.02.2018 00:00

A stąd,że dzwoniłem do firmy i rozmawiałem chyba ze sprzątaczka którą nie wiele mogla mi powiedziec na temat współpracy,warunków,retr i calej biznesowej reszty. Za to inne firmy wykorzystaly lukę i handluje z nimi ,nawet obsługuje mnie byly handlowiec ST który psy wiesza na firmie i potwierdza brak kompetencji panny ktora uważa sie za "kerowniczke" zenua.

Lolek
@Cash Care 21.02.2018 18:58

"Kierowniczka Marta" hahahaha ;) to jest przyklad jak sie zakręcić i omotac właściciela, można i na litość, buahaha żenada... ludzie to miejsce to tragedia!

Lolek

Pozdrawiam Artura

Lolek- prawdziwy
@Lolek 21.02.2018 00:18

Ciekawe dlaczego ktoś korzysta z mojego nicka żeby pozdrowić Artura?

Vincenta

Czy wiecie coś może o zmianie lokalizacji firmy? Z tego co wiem, większość firm m.in. ABB, Shell, HCL już pouciekały, albo właśnie się ewakuują z Zabierzowa. Zostają puste biurowce. Zastanawiam się nad aplikacją na stanowisko asystentki i nie ukrywam, że do Zabierzowa mi nie po drodze. Jakie warunki finansowe na start ? Na ile można liczyć ? @Lolek: skoro zarobki dobre, to jak to możliwe, że są na skraju upadku ? Balansują na granicy czy jak?

Lolek
@Vincenta 02.02.2018 23:00

Właściciel jest rozrzutny... dlatego warto zawyzyc stawkę przy negocjacjach wynagrodzenia, jak ja obniży to niewiele. Co do upadku to mysle, że granica juz przekroczona, a firma "leci na oparach". Ja kategorycznie odradzam tam pracy bo to nie ma przyszłości i dobrego słowa nie powiem. Wszyscy dobrzy pracownicy już odeszli. A "to co" tam zostało to...a szkoda gadać, pewnie dlatego tak się wszystko tam wali. Biuro zostanie na 1000% nie będę pisać dlaczego, dowiesz się jak zaczniesz tam prace.

@Vincenta
@Lolek 05.02.2018 17:26

odszedłeś sam czy cię wylali?

Lolek
@@Vincenta 08.02.2018 23:16

"...Wszyscy dobrzy pracownicy już odeszli..."

Vincenta
@Lolek 05.02.2018 17:26

Dzięki Lolek za podzielenie się opinią. Na razie nie aplikowałam. Mógłbyś mi na priva napisać coś o tym biurze na mojojojo2018@onet.pl ?

Lussi

Praca w tej firmie to krótkoterminowe wydarzenie, po za Martusią ktora wchodzi bez wazelinki w ... i zagęszcza atmosferę. Nie polecam!!!

Ania
@Lussi 21.12.2017 05:18

Lussi, jak dluga pracowałaś i jakie zarobki ? Mam propozycje pracy i nie wiem jaka podjąć decyzje

betriss
@Lussi 21.12.2017 05:18

To prawda jak ktos szuka pracy na kilka miesięcy to dobrze trafi, co do Martusi to uważajcie na fałszywą babe ktora trzyma się rękami i nogami kablując na wszystkich którzy są dla niej zagrożeniem patrz większość kompetentnych osób których już nie ma w firmie,lub jeszcze są ale to kwestia czasu. Nie polecam szkoda czasu.

Coco jumbo
@Lussi 21.12.2017 05:18

Łuski jak długo pracowałaś w firmie?Możesz coś więcej powiedzieć?

Coco jumbo
@Coco jumbo 10.02.2018 23:53

Lussi miało być oczywiście, przepraszam autokorekta...

Coco jumbo i do przodu

Mnie bardziej zastanawia fakt jak to możliwe, że nie zmienią lokalizacji skoro wszyscy uciekają z Zabierzowa? Podobno kwestia działek jest dalej nie uregulowana ...

Kangur

Czy dla fakturanta jest możliwość pracy zdalnej? Chodzi mi tu o skonfigurowany sprzęt (laptop z systemem CDN) i ewentualne wizyty w biurze 2-3 razy w tygodniu (tak to kontakt mailowy, telefoniczny, skype itp.)? Czy jest możliwość pracy na część etatu bądź na zlecenie?

Wiatus
@Kangur 07.02.2018 09:21

Aplikowałem na to staniesko @Kanger Jak chcesz pracować na CDN jest wymagana była znajomość ERP XL

Lolek

Również nie polecam, firma na skraju upadku. Jeżeli jednak ktoś z was zaryzykuje uważajcie na Agnieszkę oraz Martę...zarobki dobre ale to nie wynagrodzi ch... atmosfery!

Zostaw opinię o Słoneczna Tłocznia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Słoneczna Tłocznia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.