KILOUTOU Polska

• Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o KILOUTOU Polska Sp. z o.o.

Opinie o KILOUTOU Polska Łódź

Nie przegap nowości o KILOUTOU Polska Sp. z o.o.!

19.02.2026 15:46

Cześć, napiszcie co robi ,,pracownik obsługi wypożyczalni " ? Słyszałem od znajomego że głównie taka osoba wozi sprzęty i narzekał na dźwiganie zwłaszcza częsty ręczny załadunek i rozładunek rusztowań. Czy naprawdę jest tak ciężko? Czy to nie klient powinien to ściągać z samochodu? Opiszcie jak to naprawdę wygląda.

26.09.2026 08:38

Piszesz to bo dobrze wiem że za takie stawki ludzie nie chcą pracować ;-)

Mechanik

27.09.2026 16:52

Nie rozumiem?

XYZ

23.08.2026 20:46

Jak atmosfera w Oddziale w Toruniu ? Dzieki za odpowiedzi

25.08.2026 08:24

Atmosfera w całej firmie jest zła. Odchodzą ludzie z dużymi strażami pracy. Centra udaje że jest ok niby rodzinna atmosfera akcje marketingowe wychodzą im wspaniale ale to tylko zasłona dymna. Nadchodzą czasy że ludzie będą robić za miskę ryżu. Przychodząc do pracy nigdy nie wiesz czy to może nie jest twój ostatni dzień. Korpo w bardzo złym stanie nie polecam

20.08.2026 18:51

Qbsz sie nadaje 😅 nie dziwne,ze to spadochroniarz z Ramirentu 😅

18.08.2026 17:02

Qbosz i Jacek kasują opinie?
#PracownikBiurowy
Mechanik

15.08.2026 23:15

Dlaczego usuwacie niewygodne komentarze
Pawel

16.08.2026 19:23

Bo są niewygodne

09.08.2026 20:49

O Gdańsku zaraz usuwają bo za dużo ludzi wiedziałoby o przekrętach Kartuskiej jak i odziały w Gdyni Koordynator tam dobrze na boku kręci i do tego naprawiają obcy sprzęt używając części KILOUTOU 😅 Pani na Kartuskiej też dobrze rządzi na boku …

30.07.2026 08:59

Część, co tam w Komornikach ?
#DyrektorFinansowy

01.08.2026 18:17

Czyli wciąż to samo. RKS niestety nie potrafi działać w terenie
Pr

02.08.2026 09:23

Dlaczego ciągle komornika a Gdańsk co tam się dzieje
Jerzy

18.05.2026 13:44

Witam, Czy mogę prosić o opinię o lokalizacji: Komorniki stanowisko przedstawiciel Handlowy, co mnie dziwi bardzo niskie wynagrodzenie zasadnicze, system premiowy hmm… Będę wdzięczny za pomoc i opinię. Pozdrawiam.

19.05.2026 13:35

Bez obrazy ale twój umysł tego nie ogarnie.
Jerzy

31.07.2026 07:26

Śmieszna podstawa minimalnie więcej jak najniższa krajowa, dalej nawet jak się premię wyrobi to bywa nadal śmiesznie o ile to zrobisz…

26.07.2026 10:56

Prezes

29.07.2026 13:13

Kto wie, może zaraz dyrektorem zostanie

30.07.2026 20:14

Qbosz na dyrektora nie awansuje te stołki są już dawno obstawione pionkami be serca i duszy. Mimo choroby i zronienia planu można usłyszeć że za dużo chorujesz! Nie polecam pracy w regionie wschód.
Bauer

16.05.2026 20:39

Nie polecam pracy na Warszawie bo rządzą tutaj układy jeśli nie przystajesz do nich to jestes nikim i robisz za podstawe gdzie lepiej płaca w Obi lul Lidlu. Szkoda czasu. Nitkore oddzialy zbijaja kase na lewych wynajmach grubego sprzetu gdzie sa pouszkadzane za moduły gps.
Igor

22.07.2026 14:53

Lodz, W-wa, Komorniki takie frajerstwo tam to chleb powszedni. W komorach swego czasu istniala silna grupa pod wezwanie bylej roboty. Oni mogli wszystko ale Ty nic. Z nieodbierajaca Paula i nierobiacym Tomkiem na czele.

23.07.2026 07:58

Komorniki to największa patologia w tej firmie. Paula to wstrętny babsztyl, lewe wynajmy, transporty i dorobiła się domu za miastem
Balsamista

24.06.2026 11:42

Byly pracownik

Przebieg rekrutacji Nie polecam, kierownik niby na tak po rozmowie wstępnej. Ale stary dziad lider czy szefo magazynierów to dziwny typ, nie spodobasz mu się wizualnie i już nie masz pracy. SZzkoda czasu na rozmowę tam isc Pytania A płacą minimalna a oczekują,nie wiaodmo czego

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
#Balsamista
Yyy

24.06.2026 19:04

Gdzie takie cuda się dzieją ?
Igor

22.07.2026 14:38

W Komornikach
Komando Foki

15.06.2026 11:42

Co z wypłatą nie patrz na nią zbyt krytycznie. Twoją premia wyliczona jest HIPOTETYCZNIE
Zawodnik

12.06.2026 07:46

Cześć, Pytanie do osób, które ostatnio były na rozmowie o pracę: Czy na spotkaniu dostajecie informację jak rozliczana jest premia? Pytam, bo osoby, które już tu pracują nie mają takiej wiedzy, a przydałaby się 😃
Zdzisław.K

10.06.2026 11:15

Praca ogólnie ok , płaca na poziomie Obi lub Aldi czyli pensja głodowa. Atmosfera zależy od oddziałów, wymagania ogólnie jak na taką pensje duże ale na przezimowanie zawsze może być.

19.04.2026 17:17

Ja standardowo pytam jak tam w Komornikach ?
#DyrektorGeneralny

14.05.2026 18:05

Ale ze o kogo chodzi ?

16.05.2026 21:43

Paweł jeśli zadajesz pytanie to na końcu stawia się ? Zamiast .

14.05.2026 19:39

Praca sama w sobie jak najbardziej okej, pieniądze zarobisz większe w lidlu czy biedronce. Pomysły dyrektorów to istny sequel typu pat i mat
#PracownikBiurowy

04.05.2026 20:02

Tomyum,przecież nie na darmo Gdynia jako jedyny oddział dostała auto „służbowe” inne oddziały zostały pozbawione aut. Więc prywatny interes się kręci.
ATC

23.02.2026 21:41

Jak tam się czujecie pracując u lidera HR? Gratuluję zarządowi nagrody za osiągnięcia w tej dziedzinie, pewnie sporo kosztowała. Ale chwalenie się tym jest trochę jak policzek dla pracowników, których na codzień zostawiacie samym sobie w tym chaosie, który obecnie panuje. Ważne, żeby tabelki się zgadzały i można było się pochwalić dyplomem w pisemku i na LinkedIn. Jeśli chcecie być prawdziwym liderem HR to zacznijcie doceniać ludzi, którzy pracują na wasze wypłaty, zacznijcie im płacić porządnie zamiast wymyślać jak jeszcze bardziej skomplikować system premiowy tak, żeby móc płacić jak najmniej a jednocześnie żeby handlowcy się nie połapali. Fajna firma była, 4-5 lat temu chciało się cisnąć i walczyć o wyniki, teraz trzeba kombinować i kalkulować żeby nie wylądować z gołą podstawą.

30.01.2026 19:34

Tomcio

31.01.2026 20:12

Placówka w likwidacji.Narazie likwidujemy załogę sprzęt w drugiej transzy
Przemysław

01.02.2026 09:40

Obroty w górę, sektor się rozrasta (dyrektor otwiera kolejne oddziały), ludzie nie odchodzą i nie szukają innej pracy, dobra atmosfera i świetna komunikacja, RKS nie jest przydupasem Dyrektora myślacym tylko o sobie i o kasie a o ludziach i firmie, dyrektor wierzy i ufa wszystkim bo to mądry człowiek i świetny menadżer którego wszyscy lubią i szanują....itd. Okazało się, że zarząd jak zawsze miał rację. Brawo Wy!

16.11.2025 13:36

Pyra

13.12.2025 16:34

Drogi Krzysiu ja rozumiem że w wigilię nawet zwierzęta mówią ludzkim glosem. Ale sam o sobie patologia. Niedowiary.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KILOUTOU Polska?

Kontakt - KILOUTOU Polska Sp. z o.o.

Rokicińska 142 92-412 Łódź

NIP:1182083103

Branża główna: Maszyny budowlane
Boom7

01.12.2025 14:19

Porządków czas, uszczuplanie kadry, przerośniete struktury kurczą się. Ktoś w końcu poszedł po rozum do głowy. Kończy się wolność i swoboda.
Coooo

01.08.2025 16:40

Halo Poznań, co tam się u was dzieje?

04.11.2025 20:59

Ja już za kilka tygodni kończę przygodę Kiloutou. Na temat wspomnianej uczciwości skieruje stosowną informacje do Łodzi. Myślę że niema sensu z panami wdawać się w dyskusje. Na temat transportu wynajmow napraw itd .
Kampolbis

15.11.2025 07:01

Łódź ma takie informacje głęboko gdzieś. A jeszcze Ciebie nazwą frustratem i wywrotowcem. W Kiloutou jak w Związku Radzieckim - nie można narzekać 😊 Zarząd nie przyjmuje do wiadomości, że coś w tym raju może być nie tak, że komuś się może nie podobać. Jak w Związku Radzieckim - nie podoba ci się? To jesteś chory psychicznie! Dlatego też starają się takie sekciarskie podejście wprowadzić, ale coś im jednak od lat nie idzie
Rafałek

05.11.2025 09:18

Halo żółta rodzino! Coście tacy smutni! Uśmiechnijcie się! Herbatki się napijcie! Tylko swojej! Ale uspokajam was! Jeśli myślicie, że gorzej już być nie może... no to będzie 😊 Ale wszystko w swoim czasie, a teraz do roboty bo targety same się nie zrobią 😉
#KierownikRegionalny
Miciu

13.10.2025 20:31

Jeśli chcesz pracować za pensje z poziomu biedronki to polecam. Premii raczej ciężko uraczyć tu jakiejś a socjal słaby nawet na kawe i herbatę ostatnio obcięli.
Wiola

31.08.2025 08:29

Ostatnio przeczytałam wywiad z Panem Prezesem Kiloutou. Według jego wizji do roku 2030 Kiloutou ma podwoić dochód. Moje pytanie jest więc takie: na jakiej podstawie są takie plany skoro większość oddziałów od ponad roku nie wyrabia podstawowego targetu? Jest coś o czym my zwykli pracownicy nie wiemy? Czy w centrali w Łodzi jest jakaś szklana kula? Mamy zatrudnioną wróżkę?!
Grypser

01.09.2025 20:45

Na podstawie widzi mi się a żołnierze nosem się podpierać, ku chwale Kiloutou , pan karze sługa robi, po co dyskutować, klapki na oczy i do boju, nie myśl , działaj a będzie ci dane:)
Obecny i sfrustrowany

07.09.2025 14:22

Centrala w łodzi żyje w zupełnie innej rzeczywistości. Tak to jest jak decyzje podejmują osoby, które nie mają pojęcia jak wygląda prawdziwa praca w ich firmie. Z kim się nie rozmawia na oddziałach w całym kraju to czuć frustrację, jak tylko komuś pojawi się lepsza propozycja pracy to ucieka, bo po co się produkować i starać się w pracy, skoro nie przekłada się to za bardzo na zarobki a jedyna nagroda za dobrą pracę to więcej obowiązków.
Simug

01.08.2025 17:05

Komorniki to był taki symbol. Teraz reszta rozleci się już sama.
Ali

05.08.2025 20:16

Że był wredny i oslizgly wiedzieli wszyscy którzy poznali go bliżej.Maninipulant ale już po im nawy wsparcie z Tytanium nie pomogło. Bardzo dobrze dla ludzi i kondycji firmy
Arek

01.09.2025 20:36

Pod wodzą byłego KS były symbolem matactwa i kombinacji na transportach wynajmach naprawach i czym się dało.
Uważny obserwator

27.08.2025 11:27

Hej KilouTou!!! :) A któż to do Was dołączył w tym Trójmieście??? 😀 Nie było lepszych kandydató? 😃 😃
Pytek

31.08.2025 08:43

Nowe twarze, nowy zespół, nowe nadzieje. Ale problemy pozostały te same. Jestem tylko ciekawy jak teraz czują osoby ze starego zespołu o których publicznie mówi się "nie byli perspektywiczni, nie dający pozytywów, mało wydajni itp. itd". A może problem nie był w podrzędnych ludziach tylko beznadziejnej kadrze kierowniczej w centrali? Warto się nad tym może zastanowić. To, że sie zwalnia parę osob można zrozumieć, ale to że jest całkowicie nowy zespół daje dużo do myślenia.
Yellow

31.08.2025 22:41

Chodzi Ci o spadochroniarza z ramirentu?

12.07.2025 09:24

Pyra

13.08.2025 20:48

Gdyby wcześniej go wywalili byłoby nas więcej i nie byłoby w Komornikach takiej pustki. Ale bez niego będzie tylko lepiej.

14.08.2025 05:46

Po uporządkowaniu Komornik czas nadszedł na Naramowice prywatny folwark Agusi i jej adoratora. Tam dopiero się wyprawia. Nowy i tam pozamiata
No

07.05.2025 21:49

Tyle jadu w Was, macie to za sobą przecież większość z Was już jest po drugiej stronie, zostawiacie to dziadostwo i idzie swoją drogą, elyta która została sama się wystrzelała bo są słabi i mają dużo za uszami. Sugeruje wymianę personelu, a firma zacznie się rozwijać. Miłego
Były

03.06.2025 21:11

Tu nie chodzi już o tych ktury przeżyli przygodę z Kilo. Robimy to aby inni nie dali się nabrać na puste obietnice Krzysia Michałka Marcinka. Z Poznania
Obecny

01.08.2025 16:43

Marcinka już dawno nie ma, Michałka od niedawna też nie, więc masz mocno nieaktualne dane
Maro

16.06.2025 19:12

No Pani Bbara z Gdańska to również dobrze kręci całym KILOUTOU najlepiej jej wychodzi na lewych transportach
Tedi

25.07.2025 07:24

Na transporcie jest taka kaska że wszyscy są zadowoleni. Szczegul nie logistyk i jego. Promotor
Byczek

14.07.2025 21:25

Właśnie mija 5 lat jak odszedłem z firmy Kiloutou, dla mnie to była piękna przygoda , dzięki której dziś zarabiam 10000 netto + 5000 premii raz na 3 miechy,wy też tak możecie tylko trzeba chcieć.Gosi opowieści o wyjściu ze strefy komfortu to bullshit, bo właśnie ja uwielbiam przebywać w swojej strefie komfortu.Zero stresu, kawka z rana , parę telefonów i biznes się kręci!Kiedyś jak osiągnęliśmy 100 mln, dostaliśmy zegarki Timex a z grawerem ,,Dziękujemy Kiloutou" , dziś ja mogę z czystym sumieniem podziękować Kiloutou i wszystkim którzy wtedy zostali wyróżnieni, to były piękne czasy.Mimo iż dziś stać mnie na Breitling a , to z dumą noszę tego Timex a , kto tego nie przeżył, nie zrozumie.Pozdro Żolta rodzino trochę osierocona bo bez wielkiego Mistrza Yanna, którego też serdecznie pozdrawiam!
Polać mu

16.07.2025 09:18

Gdybyś ze strefy komfortu nie wychodził to nadal byś siedział w Killoutou. Ale generalnie prawdę mówisz. Jak ktoś myśli to czas w tej firmie wykorzysta. Można się tu bardzo dużo nauczyć i przekuć to na własne korzyści na rynku pracy.
Andrzej

12.06.2025 07:02

To co teraz dzieje się w tej firmie (atmosfera, poziom dbania o pracownika, walka o podwyżki) to jest żenujące. Nigdy tak nie było. Oszczędza się na wszystkim, nawet na ciuchach warsztatowych. Aby żyć godnie trzeba non stop kombinować. Nie dziwię się więc, że mechanicy wykonują fuchy a handlowcy lewe wynajmy. W przeciwnym razie człowiek by z głodu umarł.
Królowa

12.06.2025 21:13

A ile płacą w Kiloutou?

13.06.2025 07:42

Nie wiele powyżej minimalnej krajowej plus target, którego jest bardzo ciężko uzyskać.
Grzegorz

05.06.2025 23:47

Witam Jestem pełny podziwu technikom z Bielan Wrocławskich Mirek Mateusz Dawid. Dla nich nie ma rzeczy nie możliwych, Pan Mateusz gdy tylko jest potrzeba sprawę zalatwia szybko i sprawnie. Jesteście niesamowici! Serdecznie pozdrawiam i polecam oddział bielany Wrocławskie
Stempel

21.05.2025 06:14

Najmniejsze oddziały robią największe lewizny w Trojmiescie, idziesz i bierzesz za parę złociszy albo co lepsze sami Panowie Ci dowiozą
Kroll

25.04.2025 18:56

a w Gdańsku jeszcze idą lewe wynajmy? Tak sie działo już za czasu TYTANIUM. Renta ma dobre plecy
Stempel

31.03.2025 20:43

Łódź,Toruń czy Bydgoszcz nie umywa się do (usunięte przez administratora) w Trojmiescie wraz z lewymi wynajmami maszyn.

01.04.2025 17:13

Śmieszne są te opinie. W Poznaniu jeśli niechcesz brać udziału w interesie to się ciebie pozbędą. W taki lub inny sposób.
Widlak

03.04.2025 22:05

W Bydgoszczy jest niestety kumata konkurencja, Kiloutou i oddział Zielonka to śmiech na sali, tam każdy ziewa i czeka na 16.
Nowy

29.08.2024 10:42

Hallo, czy coś jest feralnego w Poznaniu że nie mogą nikogo znaleźć do pracy ?
Maciej Krupnik

08.03.2025 07:13

Z szefunciem pracowałam kiedyś. Był spoko, no chyba ze się płynęło z używkami lub brało pieniądze z kasetki ewentualnie nie odbieralo sie telefonu przez 5godzin, to wtedy faktycznie dana osoba była zwalniana i swoje żale wylewa tutaj.
Maciej Kukiel

15.03.2025 08:26

Marcinku, musiał Ci nieźle wjechać kryształ, skoro piszesz dwa chwalebne posty , jeden pod drugim :) Wszyscy wiemy,że Weterluch nakłania każdego kogo tylko , może ,żeby pisać wspaniałe posty o tym , jakim jestem "cudownym" kierownikiem , a jaka jest prawda ,każdy w branży wie od zielonych,niebieskich pomarańczowych,aż po żółtych ludzików, szanuj nosek Marcinku.
Wikary

19.01.2025 22:09

Obecna sytuacja to kulminacja działań Dyrektora Marketingu i Sprzedaży, który od dwóch lat podejmuje fatalne decyzje, próbując je ratować kolejnymi, jeszcze gorszymi. Handlowcy, którzy generują firmie realne zyski, otrzymują podobno nierealne do wykonania targety, co skutkuje ograniczeniem ich premii do 70%. Zamiast umożliwić im spokojną pracę i realizację celów, napotykają oni liczne utrudnienia. Podobno odeszło już wielu długoletnich i zaangażowanych pracowników z różnych działów, ale w korporacji panuje podejście, że “na miejsce jednego przyjdzie kolejny”. To jednak nie koniec odejść – duża część pracowników biurowych oraz wielu handlowców planuje zmianę miejsca pracy. Atmosfera w firmie jest podobno bardzo napięta. @Pracodawca
Żółty ludzik

02.02.2025 22:24

jak spadnie za mocno to się winnych znajdzie w ATC a potem KS bo to oni są winni złego planowania. Ha Ha
Kierowca

23.02.2025 08:59

W Komornikach jeśli wiesz z kim można wszystko.
kontrachent

05.02.2025 19:10

niestety musze to napisać. tą firme omijać szerokim łukiem... współpracowałemz ta firma kilka lat ale kiedy trafiłem na pana Dariusza z oddziału wrocław to moje checi do wspólpracy sie skonczyły. człowiek który nie powinien byc na stanowisku kierowniczym poniewaz uważa sie za właściciela i człowieka który " pozjadał wszystkie rozumy" uważa się ze jest kierownikiem w tej firmie i moze pozwolic siobie na bezczelne traktowanie swoich klientów. ja zrezygnowałem z tej firmy tylko dzięki temu panu
Kontracham

06.02.2025 07:12

We Wrocławiu nie ma i nie było żadnego Dariusza. Chyba żeś pomylił firmy albo imiona, a do tego strony internetowe. Bo klienci piszą opinie na Google, a tutaj uzewnętrzniają się "pracownicy roku" zwolnieni bez powodu przez "najgorszą firmę" na rynku.
Nowy

16.11.2024 15:00

Dlaczego tak długo szukają mechanika do Poznania ?
Jejdn

20.11.2024 09:00

Bo nikt za marne grosze nie będzie się szlajal bo budowach i brudził ręce w maszynach. Niech zaczną płacić to się znajdzie.
Antonio

26.01.2025 09:21

Żaden falowiec nie podejmie pracy w takim bałaganie za takie grosze.I tajemnica rozwiązana.

Zostaw merytoryczną opinię o KILOUTOU Polska Sp. z o.o.