PETRALANA

• Siemianowice Śląskie
  • Wojkowice
Opolskie - PETRALANA S A

3. Opinie o pracodawcach Bytom
  5. Opinie o PETRALANA S.A.

Opinie o PETRALANA Bytom

Nie przegap nowości o PETRALANA S.A.!

polak ale nie ten idiota

14.08.2018 06:51

beznadziejne warunki pracy.bhp żałosne.dużo obcokrajowców. jak to możliwe że Ukraińcy zarządzają Polakami.po z tym mało profesjonalne podejście pracowników do wykonywania pracy czy to na produkcji jak i na UR.
    NIkByt

07.08.2018 12:44

Pracuję w tej firmie od roku na linii, praca bardzo fajna z fajnymi ludzmi, na pewno nie ma jakiegoś parcia u kierowników i robienia ponad możliwości. Podobnie jest na UR i ktoś kto pisze ze jest to robota beznadziejna najwidoczniej do tej roboty się nie nadaje, ja jestem zadowolony, umow jest i ustalone pieniądze na koncie o czasie.
    trybun

24.07.2018 08:20

nie polecam pracy na UR beznadzieja
    Tomasz

20.05.2018 16:42

Czy tak dobrze pracuje się, że nie piszecie?
    bobrek

20.06.2018 20:25

nie - usuwają wszystkie krytyczne opinie:D
    Luidzi

24.04.2018 22:42

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?
    O..k..o

25.04.2018 12:03

na stronie w zakładce kariera są aktualne rekrutacje
    TomTop

25.04.2018 13:21

tak, wszystkie informacje o aktualnie poszukiwanych ludziach, znajdziesz na ich stronie.
    produkcja

04.04.2018 05:51

a ja podam i co mi zrobisz, zakazy dotyczące niejawności wynagrodzenia dyskryminują pracowników i powinny być jawne - doczytaj i doszkól się. Zarabiam 2600 zł netto
    MarcinB

27.02.2018 16:26

Pracuje w tej firmie i mam nadzieję, że to się nie zmieni, pensja jest wypłacana regularnie, mam podpisną umowę o pracę od samego początku, teraz na czas nieokreślony. Praca nie jest taka ciężka jak na początku wszyscy mówili. jest duża rotacja ale głłównie na najniższych stanowiskach. jeśli się wywiązujesz tutaj ze swoich obowiazków i masz potencjał to awansujesz, nawet dość szybko, a z każdym awnasem masz tez zaproponowane lepsze warunki. Ciągle dział HR szuka pracowników -teraz także wózkowych z doświadczeniem na kolejna zmianę.
    Maksymilian

01.03.2018 14:20

Ile oferują operatorowi wózka widłowego?Posiadam usprawnienia na każdy rodzaj wózka (I,II,III WJO)wraz z kilkunastoletnim doświadczeniem co jak łatwo się domyślić żaden wózek nie stanowi dla mnie problemu. Moją skromną osobę wyceniam na min.20zlnetto/godz. Jest sens abym aplikowal?
    Maksymilian

01.03.2018 14:42

O jakich warunkach finasowych mowa na stanowisko operatora wózka widłowego? Posiadam uprawnienia.(I,II, III WJO) na każdy rodzaj wózka widłowego z kilkunasto letnim doświadczeniem co jak łatwo się domyślić żaden wózek widłowy nie stanowi dla mnie problemu. Moją skromną osobe wyceniam na min.20zł netto/godz.więc czy jest sens aplikowa
    Zenek

21.01.2018 10:25

Jak ktoś chce pracować to nawet gorsza praca nie jest zła. Ale niestety nie wszyscy idą do pracy żeby pracować!!!
    Jarek

21.02.2018 16:17

Na cztery zmiany? To wy tam pracujecie 6 godzin?
    kolega oczka

23.02.2018 18:15

4 zmianowa czyli 3 zmiany pracują 8h/24 a jedna odpoczywa tzn pracujesz 4 dni na rano 6 14 potem 14 22 potem 22 6 rano i w między czasie wolne
    Karl

12.02.2018 14:40

Zgadzam sie praca fajna ale na początek mogli by dawać więcej, nie wiem na co czekają az ludzie zaczną odchodzic? Pieniądze przynajmniej są co miesiąc bez opóźnień na koncie. Zatrudniają na umowe i to tez jest plus. Jak nie robisz numerów to masz gwarancje pracy -spoko
    Stach

06.02.2018 08:59

witam, chciałem napisac ze firma fajna a szczgólnie ludzie, gdyby pominąc karierowiczów co jezdzą na cudzych plecach -tych to nie pozdrawiam! Moje zdanie jejst takie ze lepiej pracowac tutuaj w polskiej firmie ktora sie rozwija i widac zmiany, niz po jakiś agencjach pracy!
    TomcioTom

05.02.2018 08:55

Szybka i konkretna informacja o przebiegu rekrutacji -pozdrawiam dział HR.
    Luki

17.01.2018 06:10

Jak wygląda praca na produkcji warto iść na rozmowę
    Jarek kaczka

16.01.2018 13:05

(usunięte przez administratora) kiła i mogiła nie polecam Produkcja praca masakra DUR tego działu tam nie ma kilku niby fachowców od gazowych dzwonków. Kadra śmiech na sali. Po z tym pełno przychodów.
    panatoni

10.01.2018 16:34

pracowałem na petrabałaganie - masakra płacą ale nie polecam nie ma normalnych ludzi,jakieś niedorozwoje z isovera + obcokrajowcy
    Nikt ważny

16.01.2018 09:09

Bo firma się rozwija, polska firma i miejsca pracy w Bytomiu -super, tak trzymać! Pamietam jak po tym terenie jeździły wózki do biedaszybów i węgla kradzionego ze składów, przygnębiający obraz zdewastowanego poprzemysłowego terenu (kiedyś tu była huta) -teraz stoi ladny budynek i potężna hala produkcyjna bez względu na to co piszą frustraci, którym nie chce się robić.
    pantalon

16.01.2018 09:15

Bo firma się rozwija, polska firma i miejsca pracy w Bytomiu -super, tak trzymać! Pamietam jak po tym terenie jeździły wózki do biedaszybów i węgla kradzionego ze składów, przygnębiający obraz zdewastowanego poprzemysłowego terenu (kiedyś tu była huta) -teraz stoi ladny budynek i potężna hala produkcyjna - zmienia się Bytom, bez względu na to co piszą frustraci, którym nie chce się robić.
    kiedys

29.12.2017 09:55

Przepracowałem w petralanie ponad rok, jak spotykam się z tymi co tam pracują to mogę powiedzieć że dużo się zmieniło, zorganizowali w końcu produkcję, zaczęli przestrzegać BHP, pieniądze takie jak płacili takie płacą - niestety. Ogólnie to cieszę się że nadal działa polska firma, szczególnie w Bytomiu gdzie zakładów jest bardzo mało, mogli by bardziej doceniać pracowników. fajnie że pomagają najbiedniejszym, jak widziałem w tym roku także przekazali paczki dla dzieci w szkole sp16
    sp16

03.01.2018 08:45

Dzieci ze swietlicy środowiskowej w szkole podstawowej nr 16 dostaly, paczki ufundowane przez Fundację Petralana -to jest wspaniały gest, najważniejsze, że są takie firmy, które pomagają zupełnie bezinteresownie. Trzymam kciuki za powodzenie tej firmy.
    Bytom

03.01.2018 11:06

Gratulacje dla firm, które są gotowe na takie działania, że ktoś w nich pamięta, że nie tylko zysk ale także umiejętność dzielenia się jest ważna. Oby było więcej takich pracodawców w Bytomiu!
    marek

03.01.2018 06:23

4 ostatnie opinie jakiś żart ,firma żenująca brak słów nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić ich postępowanie.brak poszanowania dla zwykłego pracownika.
    DobraOpinia

01.01.2018 13:27

Gołym okiem widać dobre zmiany. Najlepszym tego przykładem jest magazyn. Panuje tam porządek. Aż milej się patrzy. I na pewno lepiej pracuje! Produkcja też na plus. Wszystko zaczyna się układać. W tym roku były nagrody świąteczne i paczki dla dzieciaków. Ogólnie klimat jest niezły. Fajni ludzie. Jest dobrze!!!!
    Donek_TM

29.12.2017 09:37

Jest to nowa firma, dwa lata na rynku. Praca jest ciężka na produkcji ale i wynagrodzenie to nie najniższa krajowa:). Inspektorka BHP podchodzi do przestrzegania zasad -i nie ma zmiłuj się. Pracuję ze świetnymi ludzmi i to duży plus na produkcji, praca na 4 zmiany. Na swięta otrzymaliśmy małą premie i paczki dla dzieciaków. Wiadomo mogło by być lepiej ale mimo wszystko cieszę się że mam pracę pod domem.

29.12.2017 05:35

Firma działa w chaosie. Nie szanują człowieka. Wynagrodzenia marne. Odpowiedzialność duża. Nie polecam i radzę trzymać się z daleka.
    byly_pracownik

30.11.2017 10:41

Polecam wszystkim udać się do ZUS i sprawdzić swój stan konta :) Im wcześniej tym lepiej.
    Bytom

02.12.2017 11:15

Jak to możliwe
    Panjestnatak

27.12.2017 11:28

Co za bzdura, jak czytam te wszystkie bzdurne opinie, to widzę że ludzie którzy się tutaj wypowiadają nie mają zielonego pojęcia o tej firmie, zusy sa opłacane na bierząco, podobnie pozostałe opinie nijak się mają do tej firmy. Praca jak praca i jak kogoś wywalili dyscyplinarnie albo nie chce mu sie robić to siedzi i wypisuje "obiektywne komentarze". Przez ponad rok uzbierało się komuś 2500 zaległości w zus -to co firma nie płaciła ok 200zł mieisęcznie???jeśli srednia wysokość sumy składek zus w miesiącu to ok 1 000zł

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PETRALANA?

Kontakt - PETRALANA S.A.

Mazowiecka 11 40-732 Bytom

Branża główna: Przemysł ciężki

anonymous

30.11.2017 10:42

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, sama rekrutacja tutaj była super, atmosfera nie przypominała przesłauchania, a byłem na kilku innych rozmowach i tak to wyglądało. Dwie Panie z którymi rozmawiałem -podczas rekrutacji - serdecznie pozdrawiam, były bardzo sympatyczne i udzieliły rzeczowych odpowiedzi na moje pytania -nie mam doświadczenia i chciałem jak najwięcej informacji wyciągnąc odnośnie pracy na lini produkcyjnej.
    ASS_HIT

06.10.2017 21:54

gratulujemy, pracujesz tam dalej ?
    ByTyMon

28.09.2017 10:10

Po przesłaniu dokumentów za pomocą strony petralana.eu -dostałem telefon i zaproszono mnie na rozmowę. Spotkanie trwało z 20 minut z kadrami, nie w Kato ale w Bytomiu na ul Konstytucji. Rozmowa była spoko w fajnej atmosferze. Zatrudniają na umowę o pracę. Od początku początku miesiąca rozpoczynam pracę na produkcji -więc później napiszę jak tam się pracuje.
    Cezariusz

11.09.2017 13:40

U mnie to trwało 1,5 tygodnia i zostałem zaproszony na rozmowę. Pani na recepcji przełączyła mnie do jakiś Pań, porozmawialiśmy chwilkę, wysłałem CV i czekałem na telefon.
    Ciekawy

05.09.2017 22:19

Mam takie pytanie. Czy naprawde jest tam ciezka praca fizyczna. Bo pracuje w innej formie juz pare lat i wiem jacy sa ludzie. Jak ktos jest leniem i.ma dwie lewe rece to zawsze bedzie narzekał lub czesto zdarza sie tak ze wielce chce zarobic a nic ze soba nie reprezentuje ze na moje oko nawet nie powinna taka osoba dostać 1000 zl. Mam dniowki nie raz ciezkie a nawet bardzo ciezkie. Lacze to wszystko z dodatkowa praca w weekendy wiec ciezka praca mnie nie przeraza. Ale co mam rozumiec pod slowem ciezka praca fizyczna ??? Staram sie o zatrudnienie w tej firmie i chcialbym co nie co wiedziec od ludzi co tam pracuja. Z gory dziekuje????
    yanek

07.09.2017 11:44

Dniowki sa rozne na produkcji... Praca jak każda inna. Ludzie piszą bzdury nazywajac to obozem pracy. Prawda jest taka ze jakby na każdej brygadzie była pelna obsada i lewusow by się pozbyto to pewnie pracowalo by się lepiej pozdrawiam ????
    Receopadaja

12.09.2017 12:20

Nie dziwi mnie fakt ze pracujesz fizycznie,analfabeto.
    Ave

05.09.2017 14:56

Ktoś coś wie nt. pracy dla kierowcy kat. C? Ogłaszają się, ale zero konkretnych informacji o tym stanowisku, a telefonicznie nic nie chcą powiedzieć ;)
    Kasztanek

07.09.2017 13:41

No właśnie, ktoś coś? Dwa tygodnie temu wysłano cv, mam doświadczenie, wszystkie badania etc. a tu cisza... Łaskawa Pani w dziale HR poinformowała mnie, że na dniach będą dzwonić, a samo zatrudnienie za 2-3 tygodnie, a tu lypa...
    byl ale sie zmyl

07.09.2017 15:42

Hahahha jak cos znajdziesz to wtedy pewnie dopiero zadzwonia hhahahaha w moim przypadku rekrutacja od wyslania cv do telefonu trwala 3 tygodnie hahaha
    HUMAN

24.08.2017 06:00

zgłosić do PIP-U niech sprawdzą czy są nieprawidłowości
    ADi

22.08.2017 06:01

sam juz sobie odpowiedziales
    Mirek. Cz

19.08.2017 12:13

Prosze o informacje na temat pracy w dziale utrzymania ruchu UR jak wyglada praca jaka tam ekipa pracuje oraz atmosfera na wydziale, awaryjność itd. Z tego co widze stale szukają pracowników
    2X2

18.08.2017 06:11

poszukaj na Łagiewnikach w Bytomiu
    2X2

13.08.2017 22:05

ludzie w szanującej się firmie na produkcji zarabiają 3 - 3,5 tyś na rękę (dniówka 8 godzin bez nadgodzin) w Bytomiu w okolicach łagiewnickiej ... za 2 tyś na rękę to niech sobie sami robią skoro uważają że to taka dobra pensja proste jak 2x2.
    Tomek

16.08.2017 19:56

To gdzie masz te firmy dające ponad 3000zł na rękę?
    Bytomski

12.08.2017 20:07

....reszta na jedzenie..??? Zresztą patrząc co sie dzieje w Bytomiu to te 2k chyba nie są złe.
    cIek

11.08.2017 16:56

i co zostanie po tych 2ch na rękę po opłaceniu mieszkania i rachunków ?
    r2D2

10.08.2017 08:34

Petralana w Bytomiu 2000,- na rękę i przyjmują zaraz po szkole bez doświadczenia, w końcu w pracy można się wszystkiego nauczyć.
    danielJWP

08.08.2017 12:17

Ale nieźle im się to hula, ciągle wyjeżdżają tiry. Jeden załadunek za drugim tylko ta wełna przy ulicy się zmienia.
    AssLaaK

01.08.2017 17:16

próbuj próbuj hahahaha
    Iwan Groźny

31.07.2017 21:19

Obóz pracy, nie polecam !
    Jack

01.08.2017 09:59

A gdzie nie jest obóz pracy...praca jak wszędzie. Znajomy sobie chwali, przynajmniej nie siedzi już na zasiłku. Sam przymierzam się do kursu na wózek i spróbuję złożyć papiery.
    jober

26.06.2017 12:45

@

27.06.2017 08:29

szok

Zostaw merytoryczną opinię o PETRALANA S.A.