Caolin Sp. z o.o.
3 17 6 1

Opinie o Caolin Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Caolin Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
TakNie
Aaaa
 Opinia
@Administrator 12.03.2018 11:54

W planach sa podwyzki ale raczej nie ma co liczyc na wiele.

Pomocna?
TakNie
Pełza12345
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Aaaa 22.03.2018 11:54

Pełza 12345 podwyżki miały być już w październiku a teraz podobno mają być w maju ale jak będzie to się okaże

Pomocna?
TakNie
Pełza12345
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Administrator 12.03.2018 11:54

Atmosfera jest fatalna ludzie patrzą na siebie wilkiem najchętniej to by się pozagryzali donosicielstwo się szerzy o byle co donoszą kapusie są wyjątki co nie które osoby są wporządku ale to jest mniejszość w tym zakładzie

Pomocna?
TakNie
Pełza12345
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Administrator 12.03.2018 11:54

Nie polecam działu Sety tam na jednej ze zmian jest fatalna atmosfera donosiciele psują atmosferę na zmianie wiem bo jeszcze nie dawno tam pracowałem inne działy jak najbardziej polecam są spoko

Pomocna?
TakNie
321
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Pełza12345 12.04.2019 16:16

Pełza12345 co to za dział Sety? I jakie inne działy są w firmie Caolin?

Pomocna?
TakNie
Pełza12345
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@321 12.04.2019 21:02

2D , 3D tak się nazywają inne działy i tam polecam się przyjąć pójdziesz na dział Sety to się przekonasz jak tam jest nie polecam jednak pracy z donosicielami szczególnie jedna zmiana na dziale Sety jest tragiczna atmosfera panowała tam kiepska jak jeszcze jakiś czas temu tam pracowałem każdy chce rządzić (usunięte przez administratora) tam panuje i poniżanie ludzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
321
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Pełza12345 12.04.2019 22:04

Możesz napisać coś więcej? Co to jest dział 2D i 3D co się tam robi? Co to jest dział Sety co się tam robi? Jedna zmiana jest tylko na tych Setach skoro tak nie polecasz tego działu? Napisz coś więcej

Pomocna?
TakNie
Tomcio
Nazwa działu: IT
 Opinia
@321 12.04.2019 22:24

Są 3 zmiany ale na jednej zmianie nie polecam pracować na tych Setach (usunięte przez administratora) a na pozostałych 2 zmianach jak najbardziej polecam pracę.

Pomocna?
TakNie
Tomcio
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Administrator 12.03.2018 11:54

Atmosfera w Caolinie nie jest najgorsza pracowałem tam kiedyś z tego co wiem i mi ludzie opowiadali to tylko 2 osoby psują na tym zakładzie atmosferę (usunięte przez administratora)co ma węża w kieszeni z Ogonowic z działu Sety i ogląda koreańskie (usunięte przez administratora)ludzie się z nie go naśmiewają i jego kolega ze Staromiejskiej z tego samego działu reszta ludzi jest ok.

Pomocna?
Tak2Nie
O co chodzi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tomcio 12.04.2019 23:02

Na tej zmianie jest jeszcze jedna osoba która siedzi większość czasu na telefonie i linie zatrzymuje

Pomocna?
Tak4Nie3
O co chodzi
 Opinia
@Tomcio 12.04.2019 23:02

Kolega tam pracował. Czyli mieszka na Staszica. I już wiadomo kto to.

Pomocna?
Tak3Nie3
Tomcio
Nazwa działu: IT
 Opinia
@O co chodzi 15.04.2019 14:57

Ale ta osoba ma pojęcie i na wszystkim się zna i wszystko umie zrobić na zmianie także jest ok nie ma co robić problemu z tego że czasem sobie ktoś w telefon spojrzy ważne że wykonuje swoją pracę i Witek brygadzista nie ma nic do nie go bo daje sobie radę gorsze jest donosicielstwo twojego kolegi z Ogonowic nie ma nic gorszego od donosicielstwa i każdy wie co on robi donosi na prawo i lewo wiem bo jakiś czas temu pracowałem z największym kapusiem na zakładzie tylko szepcze na ucho ludziom ale wprost nie jest w stanie komuś powiedzieć o co mu chodzi prawdziwy tchórz i tyle.

Pomocna?
Tak2Nie1
O co chodzi
 Opinia
@Tomcio 15.04.2019 19:26

Ta osoba tylko straszy ze to czy tamto. Czy się zna? Ale przecina z tel cały czas tel w ręce

Pomocna?
TakNie1
Opoczno123
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tomcio 15.04.2019 19:26

Tchórzem to raczej ty jesteś skoro piszesz o osobach w sposób obraźliwy i naganny. Bycie anonimowym daje wiele możliwości, ale ciekawe czy powiedzialbys to wszystko co o nich napisałeś prosto w oczy im? Może się ujawnisz?

Pomocna?
TakNie
Tomcio
Nazwa działu: IT
 Opinia
@O co chodzi 15.04.2019 20:08

Donosicielstwo mimo wszystko jest o wiele gorsze niż gapienie się bez przerwy w telefon chociaż w zasadzie jednego i drugiego nie popieram.

Pomocna?
TakNie
Tomcio
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Opoczno123 15.04.2019 20:32

Już w tym zakładzie na szczęście nie pracuje a tak wogule to sam byś się ujawnił pewnie mieszkasz na Staromiejskiej lub w Ogonowicach na szczęście nie muszę się już użerać z donosicielem sławnym na cały zakład i jego przyjacielem którzy tylko ludzi obrażają naśmiewają się z nich i poniżają ile wlezie pewnie nie długo będą odchodzić z twojej zmiany kolejne osoby i dobrze nie ma w tym nic dziwnego taka jest kolejność rzeczy.

Pomocna?
TakNie
1
Życzliwy
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Ludzie !! Ta strona służy do wyrażania opinii o firmie, rodzaju pracy jaką się w niej wykonuje, o atmosferze panującej na zmianach owszem też, a sprawy takie jak "niestosowne/niewłaściwe zachowanie" osób współpracujących ze sobą powinno się zgłaszać bezpośrednim przełożonym, a nie wypisywać tak beznadziejne komentarze "ten taki"; "tamten coś tam"!! Dorośli a zachowujecie się jak dzieci!! Co taka osoba szukająca zatrudnienia w firmie Caolin sobie pomyśli?! Bez komentarza... Masakra!

Pomocna?
Tak3Nie
dzięki
 Opinia

Dziękuję Szefostwu firmy za pozbycie się mojej żony z firmy po trzech latach ciężkiej pracy.Podobno w tej firmie można chorować. Prawda jest taka ,że człowieka można wyeksploatować i przed podpisaniem umowy na czas nieokreślony - spławić. Firma nie liczy się z ludźmi i z ich problemami. Szkoda się rozpisywać. Życzę szefostwu i coniektórym mistrzom wesołych świąt bo nasze takie nie będą. Pozdrawiam współpracowników żony.Mastalerek Paweł.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Narcyz
 Opinia
@dzięki 21.11.2018 14:57

Ale do kogo pretensje macie skoro czesciej bywala na L4 niz kto kolwiek inny

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Armator
 Opinia
@Narcyz 26.11.2018 15:34

Ciagniecie lewackiego l4 tak się konczy

Pomocna?
Tak8Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Królik
 Opinia
@Armator 26.11.2018 15:49

Chcialbym oznajmić iż walenie perfidnie w przysłowiowego (usunięte przez administratora) tak się kończy. Takich wakacji jakie miała Pani Masztalerek to nikt nie miał w tej firmie.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@dzięki 21.11.2018 14:57

Panie Pawle napisales " Podobno w tej firmie mozna chorowac." Prosze mi powiedziec w jakiej firmie mozna az tak ciagnac zsolnienia jak pana zona. My rowniez zyczymy wam weolych swiat Dobranoc.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CiekawyJa
 Opinia
@Armator 26.11.2018 15:49

A skąd wiesz czy zwolnienie było lewe? Masz na to dowody?! Znasz sytuację? W Internecie każdy mądry bo nikt nie wie kto co pisze, ujawnij sie cwaniak ????????

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonymous
 Opinia
@CiekawyJa 28.11.2018 02:02

Weźmy czysto hipotetyczny przykład chorujemy sobie my jesteśmy zadowoleni i mamy kasę za siedzenie w domu, pracodawca natomiast płaci pieniądze pracownikowi którego fizycznie nie ma, ponosi koszty i ma do wyboru trzymać pracownika czy zatrudnić nowego któremu będzie płacić te same pieniądze a on będzie wykonywać swoją pracę jak należy. Nasuwa się pytanie więc po czyjej stronie stoi racja po stronie pracownika "chorującego" czy pracodawcy?. W mojej ocenie po stronie pracodawcy i to była jego wola i to on decyduje, więc skoro tak zadecydował widocznie miał ku temu podstawy.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CiekawyJa
 Opinia
@Anonymous 28.11.2018 11:06

Logiczne, że żaden pracodawca nie chce pracownika, który choruje. Jednak nie zawsze mamy na to wpływ, a zdrowie chyba ważniejsze niż wszystko!? Nie można mierzyć wszystkich jedna miarą, jeden choruje specjalnie i ściemnia bo mu się pracować nie chce, a drugi nie ma wyboru. Nie zawsze ten nowo zatrudniony będzie lepszy od starego, który wszystko umiał bo był juz doświadczony. Jeżeli L4 jest udokumentowane dlaczego taki pracodawca nie dał szansy wytłumaczyć się pracownikowi i przedstawić dokumentacji medycznej? Zrobił jak chciał..bez możliwości tłumaczenia.. A jeżeli ktoś nie zna sytuacji faktycznej tego pracownika po co pisać "lewackie l4 " itp. głupie wpisy!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CiekawyJa2
 Opinia
@CiekawyJa 28.11.2018 14:25

Ciekawy ja powiedz czemy jestes taki ciekawy? Powaznie mowiac kazdy pracujacy ktory zna pania lub ja kojarzy to wie jak z nia bywalo a plotki sa rozmaite. Osobiscie na miejscu pracidawcy zrobilbym to samo np. na rok czasu pracy byla osoba 5 miesiecy na zwolnieniu. Oficjalnie byla na stanie osob pracujacych lecz fizycznie jej brak. Dla mnie osobiscie taki oracownik bylby malo wiarygodny.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CiekawyJa
 Opinia
@CiekawyJa2 28.11.2018 18:27

Widzę, że masz konkretne informacje więc pracujesz w tej firmie, a może nawet na dziale i zmianie tej Pani.... Wiesz z jakiego powodu ta Pani była na zwolnieniu?! Z katarem czy gorączka się nie bierze l4 ! Zdrowie jest najważniejsze, a widocznie nie pozwalało tej kobiecie pracować. Najważniejsza jest prawda, a tą zna tylko osoba pokrzywdzona ! Każdy kto nie był w jej sytuacji nie powinien się wypowiadać na ten temat! A plotki to rozsiewaja Ci co swojego ciekawego zycia nie mają! Najlatwiej się wypowiadać nie znając sytuacji, tylko pisać głupoty. Nie chorować, zajechać się, nie ważne czy noga/ręka złamana i w gipsie ale do pracy chodzić trzeba...

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CiekawyJa2
 Opinia
@CiekawyJa 28.11.2018 18:56

Moze pracuje albo i nie jestem juz pracownikiem Caolinu. Prosze postawic sie w roli pracodawcy i moze zrozumie sie dlaczego umowa nie zostala przedluzona. Naj widoczniej dana Pani naduzyla zaufania przelozonych i przesadzila z L4 w pewnym momecie. Szkoda ze nie wypowiada sie sama zainteresowana tylko jej maz. Ja osobiscie do szefostwa mistrzow i ogolnie Caolinu nie mam nic narazie do zarzucenia. Nie warto wylewc brudy w internecie bo samemu sobie mozna przez to zaszkodzic a Opoczno jest malym misteczkiem.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BrakSłów
 Opinia
@CiekawyJa2 28.11.2018 22:38

Chce tylko nadmienić, iż Pani Mastalerek przysługiwało 7 dni od dnia otrzymania świadectwa pracy na wniesienie zażalenia na decyzję pracodawcy. A druga strona medalu jest taka, że wylewanie na siebie pomyjów tutaj jest bezsensowne bo Caolin to nie jedyny zakład na terenie Opoczna. Nie znalazła szczęścia tutaj znajdzie je gdzie indziej, więc cały ten szum medialny wokół Pani Mastalerek jest irracjonalny i nikomu nie potrzebny. A złożenie CV w innych miejscach pracy to nie aż taki wysiłek i poczekanie cierpliwie na telefon. Z mojej strony to tyle i życzę Powodzenia w szukaniu nowej pracy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CiekawyJa2
 Opinia
@BrakSłów 28.11.2018 23:51

Na jakiej podstawie Pani przysluguje 7 dni na wniesienie zazelenia skoro to bylo nie przedluzenie umowy a nie jej rozwiwzanie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BrakSłów
 Opinia
@CiekawyJa2 29.11.2018 08:47

Fakt CiekawyJa2, tu masz racje i to chciałem sprostować, gdyż stosunek pracy między w/w a pracodawcą wygasł w trybie Art. 30 & 1 pkt.4 KP z upływem czasu na który była zawarta. W przypadku tak jak piszesz została wypowiedziana w trakcie jej trwania to wtedy przysługiwało by prawo do wniesienia odwołania od decyzji pracodawcy. Natomiast określenie w/w jako pokrzywdzonej, moim zdaniem nie jest tutaj zasadne. Pracodawca po prostu rozwiązał stosunek pracy poprzez nie przedłużenie umowy i poddał pod wątpliwość wiarygodność tej Pani jako pracownika do czego miał prawo.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pełza12345
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@CiekawyJa 28.11.2018 18:56

Zgadzam się w ???? % plotki rozsiewają ludzie co nie mają swojego życia lub strasznie nudne jest ich życie więc zajmują się kompletnie nie swoimi sprawami.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomcio
Nazwa działu: IT
 Opinia
@dzięki 21.11.2018 14:57

(usunięte przez administratora)pracowała na najgorszej zmianie w całym Caolinie na dziale Sety z tego co wiem bo też tam kiedyś pracowałem co się działo na tej zmianie można określić paroma słowami (usunięte przez administratora) donosicielstwo i (usunięte przez administratora)i wodorosty i jeszcze próżniactwo z tego co wiem na innych działach jest ok tylko ta jedna zmiana na dziale Sety jest beznadziejna.

Pomocna?
Tak1Nie
Tomcio
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Królik 26.11.2018 15:52

Masz jakiś problem do Pani Mastalerek gościu ze Staromiejskiej to żegnam i pozdrów swojego kolegę z Ogonowic donosiciela amatora koreańskich filmów porno.

Pomocna?
Tak1Nie1
Tomcio
Nazwa działu: IT
 Opinia

Polecam jak najbardziej pracę w zakładzie Caolin jednak radzę omijać szerokim łukiem jedną zmianę na dziale Sety gdzie pracuje donosiciel z Ogonowic który donosi na ludzi i ma węża w kieszeni i z tego co ludzie mówią ogląda koreańskie porno i również trzeba uważać na jego kolegę ze Staromiejskiej wiem co mówię bo pracowałem w tym zakładzie przez jakiś czas pozostałe 2 zmiany na dziale Sety są ok i ludzie są wporządku polecam na tych dwóch zmianach pracę a na tej jednej zmianie z donosicielem największym na zakładzie z Ogonowic nie polecam pracy.

Pomocna?
Tak1Nie
2
Zibi1227600
Nazwa działu: IT
 Opinia

Witold Pogoda najlepszy brygadzista w całym Caolinie z tego co ludzie mówią jedyny sprawiedliwy jest ok ☺????

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pełza12345
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Zibi1227600 28.03.2019 07:47

Witek jak najbardziej był i pewnie jest w porządku na + zgadzam się z komentarzem po wyżej.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zibi1227600
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Nie polecam tego zakładu nawet największemu wrogowi fatalna atmosfera ludzie sobie tylko dogryzają i nic więcej sporo ludzi odchodzi z Caolinu bo nie tylko są słabe zarobki ale właśnie dlatego że człowiek człowiekowi wilkiem hamstwo głupie cwaniactwo po prostu dno i wodorosty.

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pełza12345
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Zibi1227600 28.03.2019 07:33

Jak najbardziej się zgadzam co tu pisze ☺☺☺

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dalmatyńczyk
 Opinia

Obsługa magazynu, pracownik magazynu, system trzyzmianowy - 1900 zł brutto, to za mało!!!!! nawet dla dziada. Praca ciężka fizyczna za marne grosze!!!!!!!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaaa
 Opinia
@Dalmatyńczyk 11.09.2017 10:40

Ty za 1900 a co maja powiedziec ci co robia za mniejsza stawke a pracuja od poczatku??? Dobre posady na magazynie maja ci po znajomosci i z zpc

Pomocna?
Tak12Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pełza12345
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Dalmatyńczyk 11.09.2017 10:40

Zgadzam się w 100 %

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zibi122345
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

(usunięte przez administratora) to przez nie go jedna osoba odeszła ze zmiany z działu Sety jak narazie jedna o tym mówi już cały zakład atmosfera w tym zakładzie jest fatalna nie polecam pracy w tym zakładzie nawet największemu wrogowi robiłem w tym zakładzie więc wiem co mówię nie warto się starać bo i tak się więcej nie zarobi

Pomocna?
Tak1Nie2
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robol
 Opinia

Fatalna atmosfera. Rób więcej za tą samą stawke.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zibi122345
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Robol 19.07.2018 22:39

Zgadza się fatalna atmosfera nie polecam tego zakładu nawet najgorszemu wrogowi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zibi122345
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Najgorszy zakład nie polecam

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Praca ciężka. Zarobki nie zbyt ciekawe. Normy wysokie nie zawsze do wyrobienia. Przełożonym zależy przede wszystkim na wyniku.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Witold
 Opinia

Jedni zaglądają na forum żeby dowiedzieć się coś o firmie bo chcą podjąć pracę a inni szukają miejsca gdzie mogą innych obrażać.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eop
 Opinia
@Witold 06.01.2019 21:38

Witoldzie pracujesz tam?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaaa
 Opinia

Zycze wiecej postow na temat tego jak wyglada praca a nie obrzucania sie blotem

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dzięki
 Opinia

Witam. Widzę, że kopanie leżącego jest dalej modzie w tym kraju. Rozpętałem szum moim wpisem, rozpoczęła się krytyka i nagonka na żonę (bardzo to odczuła). Za stan zdrowia żony nie będę się tłumaczył osobom, które nawet nie MAJĄ JAJ żeby się podpisać własnym nazwiskiem pod wpisem jak ja to zrobiłem. Bez podawania danych osobowych łatwo się wypowiadać o innych źle, może nawet nie znając tej osoby. Forum to pokazało z jakimi ludźmi żona pracowała (oczywiście było też wiele normalnych osób). Obrażanie innych na forach bez przedstawiania się to dla mnie brak ikry i ukrywanie się za sukienką mamusi. Jestem żołnierzem od wielu lat i z przykrością stwierdzę, że muszę takich ludzi bronić i chronić. W przypadku wojny i będąc w jednym oddziale bałbym się, że taka osoba szybciej strzeli mi w plecy aniżeli w kierunku wroga. Ludzi w moich szeregach tego pokroju nie ma, jeśli tacy są - to krótko. Ludzie w mojej profesji szanują się, pomagają sobie, bo mundur zobowiązuję. Żeby uciąć fale spekulacji, chciałbym powiedzieć Szefostwu Caolin, że mój wpis może był nazbyt emocjonalny. Nie miałem na celu kogokolwiek obrazić, jeśli tak się stało , przepraszam. Mądry tę wypowiedź zrozumie. Pozdrawiam normalnych uczestników forum.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CiekawyJa2
 Opinia
@dzięki 29.11.2018 11:52

Skoro jestes zolnierzem to czemu nie mozesz zonie zalatwic posadki do pracy aaaa lub nie chcesz

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Luźny
 Opinia

1. Rozmowa kwalifikacyjna pełna niedopowiedzeń związanych z zakresem wykonywanych obowiązków. Obiecywanie nierealnych zarobków, nie mając wpływu na decyzje wyższej kadry menadżerskiej. 2. Minimum płatne za nadgodziny i nieinformowanie pracowników o przysługujących im prawach, a wręcz ukrywanie i wprowadzanie w błąd. 3. Wybiórcze egzekwowanie przepisów BHP i Prawa Pracy. 4. Niejasny system premiowania. Pracownik obsługi magazynu, 2 lata w caolinie. P.S. wiele innych, ale nie chce mi sie juz pisac.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaaa
 Opinia
@Luźny 30.08.2018 14:45

Odwrotnie.dobrze ze opisales tyle problemow Dorzuce do tego to ze niewazne jak sie starasz i tak cie nie docenia dajac lepsza wyplate. Awans tylko dla ludzi po zpc

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Luźny
 Opinia
@Aaaa 30.08.2018 21:47

Ambitnych, wykształconych zwalniają ponieważ są zagrożeniem.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Robol, chcesz dać swoim wpisem do zrozumienia, że Caolin nie płaci Ci odpowiednio więcej za nadgodziny? Co wpływa na atmosferę w tym miejscu pracy? Proszę Cię o rozwinięcie swojej opinii, ze względu na osoby interesujące się tą firmą pod kątem zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaaa
 Opinia
@Patrycja 25.08.2018 20:28

Mysle ze koledze chodzi o to ze nie dostaje sie nic wiecej za to ze wiecej sie robi. Prosze o priv mail.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@ani mru mru, czy możesz napisać coś więcej na ten temat? Nie podałeś żadnych konkretów, a są one pomocne dla osób zastanawiających się nad złożeniem swojego CV w firmie. Caolin prowadzi aktualnie rekrutację na stanowisko Specjalisty ds. BHP, czy ktoś zamierza aplikować? Tutaj jest link do ogłoszenia: http://caolin.pl/kariera.html. A może ktoś z obecnych na forum chciałby napisać jak przebiega taki proces rekrutacji do firmy? Jak wygląda rozmowa o pracę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Patrycja 30.05.2018 13:43

Srak.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ani mru mru
 Opinia

atmosfera jest fatalna

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomcio
Nazwa działu: IT
 Opinia
@ani mru mru 16.05.2018 22:28

Atmosfera nie jest zła jedna osoba tylko psuje atmosferę na całym zakładzie jest to osoba z działu Sety z Ogonowic największy donosiciel na całym zakładzie amator koreańskich filmów porno skłóca ludzi ze sobą wiem o tym bo na tym dziale pracowałam buc jakich mało.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Aaaa ważne, że pracodawca jakim jest firma Caolin myśli o tym, żeby podwyższyć płace. Zawsze może zacząć się od niskiej podwyżki, a potem będzie to stopniowo wzrastać. Pracodawca pyta, kto ma więcej, żeby tamtej osobie zmniejszyć? Może nic się nie stanie jak powiecie kto.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Aaaa czyli nowi pracownicy dostają większą pensję od stały pracowników firmy Caolin? Czym jest to spowodowane? To istotne i warte wyjaśnienia skoro poruszacie tą kwestię na forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaaa
 Opinia
@Patrycja 05.10.2017 10:12

Prosze powiedziec kto ma wiecej od ciebie. To jest odpowiedz od osoby ktorej pracownicy zadaja pytanie czemu nowi maja wiecej Nikt na nikogo nie chce donosic. Te osoby ktore byly tam pierwsze i jechaly do starachowic mialy 1500 po ok 2miesiacach przyszly nowe juz do opoczna i na start czesc dostala 1750 Niech inni tez pisza jak jest

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

@Dalmatyńczyk ale zgadzałeś się na taką pracę przed podpisaniem umowy? Wiedziałeś jaka będzie stawka? Próbowałeś ją negocjować? Nie ma szans o premię w Caolin?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patrycja
 Opinia

Teraz jedynym stanowiskiem, na które poszukują osoby w Caolin to Pracownik Obsługi Magazynu (http://caolin.pl/kariera.html). Oferowane jest stabilne zatrudnienie umową o pracę. Czy kogoś interesuje ta posada i będzie aplikował?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
samuel
 Opinia

czy nadal szukacie inżyniera systemów IT w mazowieckim?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Caolin Sp. z o.o. - Opoczno

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Caolin Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.