MOMOX

3.8/5

• Kim jesteśmy
  • Zrównoważony rozwój – wspólnie dbamy o środowisko.
  • Oddział w Polsce
  • Zespół
  • Kogo szukamy?
  • Benefity

Kim jesteśmy

Zrównoważony rozwój – wspólnie dbamy o środowisko.

Oddział w Polsce

• Warzymice
  • Bezrzecze
  • Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Stobno - MOMOX Polska Sp. z o. o.

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o MOMOX

Opinie o MOMOX Szczecin

Nie przegap nowości o MOMOX!

garbata

03.08.2021 16:29

My ludzie z Przecławia prosimy pozostałe oddziały o pomoc, wyciągnijcie nas ze szponów nowego TL człowieka nietoperza. To jest dopiero początek jego złych rządów. Błagamy pomóżcie :(
    Anioł

05.08.2021 12:41

My ludzie z przecławiu prosimy o nie słuchanie tych bredni wysłanych z palca. To jest powtarzane bez postawnie kłamstwo. Tm z przecławia jest super, i jest idealnym człowiekiem na to stanowisko innego nie chcemy.
    Bbb

23.08.2021 13:33

Wystarczy złożyć zawiadomienie w Inspekcji i sami doszukają się wszystkiego.
    Joker

02.08.2021 18:35

nowy TL na Przecławiu jest rasistą, dziewczynam z Ukrainy liczy ile razy mogą iść do kibla, wyśmiewają się z nich i na niego nikt nie może ukarać
    Przecław

05.08.2021 22:15

Żałujcie, że nie ma już z nami na Przecławiu TL Michała F. On bardzo lubił kobiety :) Nie dzielił na Ukrainki, czy Polki.
    Tralala

23.08.2021 13:30

Jak umiesz szybciej się załatwiać to gratuluje niektórzy nie potrafią tak szybko robić zrzut jak ty.
    Nocka

11.08.2021 19:55

To ile tam teraz jumper ma na nocce? Prosze niech ktoś napisze bo nie wszyscy wiedzą ile dostali...więcej niż koordynator. Podobno na funkcyjnych bez konkursu wybierają.
    PRACOWNICE MOMOX

08.08.2021 15:40

Stając w obronie TL MOMOX w Przecławiu, co TY chcesz od chłopaka, jest miły, sympatyczny i uczynny. Co do oskarżeń radzimy zapoznać się z definicją slow RASIZM i (usunięte przez administratora) odnosząc się do rzekomych wyliczeń dziewczynom z UA ile razy wychodzą do toalety i ile czasu tam siedzą oraz oskarżeń o rasizm. Jest to zniesławienie (pomówienie) i grozi za to odpowiedzialność karna z art.212 paragraf 1 i 2 K.K. . Druga sprawa, jeżeli wg zainteresowanych obrażonych rasizmem i mobbingiem nazywa się kulturalne zwrócenie uwagi na apelu do wszystkich pracownic przez TL bezosobowo to poziom osoby piszącej pod pseudonimem pozostawia wiele do życzenia. Prosimy nie robić z siebie trolla, TL miał rację, damskie toalety są zapuszczone ponieważ część osób nie potrafi z nich korzystać. Dziewczyny, mamy XXI w. a nie średniowiecze, zużyty papier toaletowy należy wrzucać do muszli i za każdym razem spłukiwać a nie wkładać do kosza ma śmieci, SMRÓD wydobywajacy się toalety przez brak higieny jest nie do opisania! a od tego odoru nie da się spokojnie skorzystać z toalety bo zbiera sie na wymioty. Muchy, które siedzą na tych papierach wylatują i siadają na pracownikach (na naszych ciałach). Te same muchy siedzące na tych papierach latają po całej hali. Jest to obrzydliwe!!! HIGIENA, HIGIENA i jeszcze raz HIGIENA. BRAK szacunku do reszty pracowników oraz osób sprzątających toalety. To co zostało napisane tyczy się shift I jak i shif II. Dla spiskowców piszemy z własnej inicjatywy. PRACOWNICE

06.08.2021 15:49

Pracuje tutaj już ponad rok. Śmiało mogę powiedzieć o firmie dobre słowo. Wypłata zawsze na czas, premia przy dobrym odbiciu także. Dodatkowe premie, lunche czy inne. Nadgodziny dla chętnych, dorobić się da jak ktoś chce. Pozostali pracownicy na luzie, nie chcesz rozmawiać to nie rozmawiasz. Gadanie jest i będzie w każdej firmie. Trenerzy zawsze pomocni, tak jak TL czy koordynator. Przed podpisaniem umowy na spotkaniu wszystko jest jasno przedstawione i wyjaśnione. Pisane w złości poniższe komentarze uważam za brednie. Niech każdy przyjdzie i się przekona.
    Lalala

06.08.2021 15:41

W momoxie panuje kolesiostwo , ręka rękę myje. Wszelcy obecnie wybrani koordynatorzy, trenerzy , team liderzy , którzy się szkola aktualnie na Stobnie - shift 1 oraz 2 są na tym miejscu dzięki temu że weszli komuś gdzieś głęboko. Tyle w temacie . Hasło w momoxie powinno brzmiec : jak nie posmarujesz to nie pojedziesz
    Kot

05.08.2021 16:34

Nowy TL to osoba fałszywa i wredna działająca na krawędzi mobbingu. Trenerki spiskujące i pracownikami. Brak kompetencji i wyzysk. Odradzam każdemu podejmować pracę w tej firmie. Pracownicy, którzy tam pracują w większości podli , bazujący na nieszczęściach innych i czerpiący radość z donoszenia na innych. Każda dobra i normalna osoba, która zobaczy co się dzieje zwalnia się. Odradzam

02.08.2021 21:32

Jest bardzo zniesmaczona praca na shift 2 przez nowego teamleadera na przecławiu .ludzie traktowani są jak niewolnicy na każdym kroku są oglądani , cały czas czuć przysłowiowy oddech na plecach zabranie jest chodzenie do toalety. Tragedia
    Abc

02.08.2021 18:00

Nowi trenerzy powinni być przeniesieni na inne zmiany! Niech oceniają ich ludzie, którzy ich nie znają.To taka moja propozycja.
    Tu

23.07.2021 09:29

Halo halo piszecie ze hali nie sprzątają ze stanowiska brudne ze ciuchy źle przesortowane a ja napiszę że to porażka że na paku uczy Ukrainka która nie zna Polskiego i najlepsze jest to że na zmianę nocną TL została Ukrainka która jest trenerem i najlepsze jest to że ma pisemne upomnienie tacy ludzie są idealni na take stanowisko co za firma??
    Słoń.w.składzie.porcelany

28.07.2021 12:34

Baba się wyzywa na innych bo jest zakompleksiona, nie dziwie się, ale dziwie się ze piętro jeszcze sie nie zawaliło. Przynamniej widać ją z kazdej czesci hali i slychac kiedy nadchodzi, na poczatku człowiek myśli ze idzie burza ale po czasie się przyzwyczaja
    Lol Lol

28.07.2021 19:02

Ma kobieta poparcie TL więc robi to co robi najlepsze jest to że jak pisali o czarnej ze sift2 to poleciała z pracy a tu awan bez niczego co się dzieje na tej zmianie TL i trenerzy głupie szeptanie i śmiechy po prostu przyzwolenie na takie traktowanie pracownika. Gdzie jest grupa kierownicza.
    Twój stary pijany

27.07.2021 23:56

Kto pracuje na Stobnie ten się w cyrku nie śmieje, tyle powiem
    A

27.07.2021 22:34

Moja przygoda z Momox dobiegła konica gdyż znalazłam inną pracę Te tygodnie spędzone szift1 z wami wspominać będę miło i dziękuję jednej osobie która mnie uczyła choć nie została trenerka i szkoda potrafiła przekazać wiedzę i dawała wsparcie rozmową i tym że pokazywała jak można przyspieszyć pracę bez stresu. A także dziękuję tym dziewczyną z Ukrainy które też uczą się na trenera za to że potrafiły podejść i powiedzieć że pracujemy dobrze tylko musimy przyspieszyć bo mamy za nisle normy taka motywacja że chciało się iść do domu ale będę wspominać miło pa.
    Dzesika 97

27.07.2021 06:06

Witam Was wszystkich chciałabym się dowiedzieć czy są przyjęcia i kiedy ruszy na Ziemowita Pozdrawiam
    T

27.07.2021 20:01

Nie przychodź tam do pracy . Szkoda zdrowia i nerwów .
    G

25.07.2021 20:56

Ostatnio dużo tu się dzieje ale jestem ciekawy konkretnie gdzie,...?? Czy to Przecław Ziemowit czy Stobno??
    Tu

26.07.2021 04:58

Nakie cyrki na Ziemowita

26.07.2021 14:13

Na Stobnie wcale nie lepiej ;)
    Eh

23.07.2021 10:16

Nie rozumiem dlaczego nikt nas (checkerek) nie pyta o to jak się współpracuje z nowymi treneremi. Uważam, że to jest ważne jak trener tłumaczy błąd, jak sobie radzi na unheraldetach itd. Na Shift 1, chyba większość trenerów na plus, także super, oby tak dalej..ale Iryna średnio sobie radzi, wcale nie jest kontaktowa, nawet można powiedzieć,że wygląda jakby czasem bała się podejśc do checkerki. Nawet na quality dosyć wolno jej to szło..bo oczywiscie 10 przerw na ploteczki. Szkoda, że trzeba pisać tutaj, bo nawet nikt nas nie zapyta o zdanie.
    ?

24.07.2021 14:10

Mowisz o Stobnie? Nie brzmi jakby chodzilo o Stobno
    Hu

24.07.2021 14:16

Ja jestem z shiftu 2, u nas TL pytaja nas o to jak nam sie wspolpracuje z nowymi trenerami, nie wiem co Cie tak dziwi.
    Smuteczek

23.07.2021 14:22

A sory. Chodziło właśnie o tamtych czyli dzisiejszej drugiej zmiany
    Smuteczek

20.07.2021 10:39

Shift 2 czy tak ciężko posprzątać po zakończeniu pracy? Zostawiacie po sobie straszny (usunięte przez administratora) Mało tego dowalacie ludziom z kolejnej zmiany,bo sortujecie towar na odwal się. Szanujmy się.Dzieci są nauczone lepszej dyscypliny i to za darmo.
    Wir

22.07.2021 11:21

Niech każdy sprząta po sobie i pracodawca też niech się zajmie bajzlem na chali a wszystkim będzie pracować się lżej.
    Mom

22.07.2021 21:28

Hali????
    Haha

22.07.2021 12:57

@Smuteczek akurat za każdym razem po shifcie 1 jest źle posortowany towar, jakby w ogóle nie ruszony więc o czym Ty mówisz.
    Przybysz501

16.07.2021 14:31

A jak praca na Przecławiu ? Cos sie zmienilo czy badal trenerki brane z lapanki ? Po 6 mc pracy
    Ups

18.07.2021 14:36

Wszędzie tak samo pracują parę miesięcy i myślą że wszystko wiedzą a najlepsze jest to że trenerkami zostaje więcej Ukrainek niż Polek bo te robią co im każą bo się boją o pracę jest to słabe niestety i poniżające dla naszych kobiet ????
    Wtf

16.07.2021 19:22

To co się aktualnie dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Jak można zmieniać pracownikowi proces i wyliczać na tej podstawie normę oraz naliczać takie długie przerwy? Dlaczego nie bierzecie pod uwagę czasu oczekiwania na towar, przejścia na nowe stanowisko itp?
    Opus Dei

17.07.2021 08:55

A co znowu wymyślili?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MOMOX?

Kontakt - MOMOX

Druckiego-Lubeckiego 1D 71-656 Szczecin

Branża główna: Magazynowanie i centra logistyczne

Jumprrr

14.07.2021 13:36

Największym mankamentem tej firmy jest fakt że nie mówią prawdy na rozmowie kwalifikacyjnej, ponieważ mówią że zarobki to 2,500 ale nie mówią że to z premia frekwencyjna o którą tak łatwo wcale nie jest, spóźnienie o 1sekynde na atosie(system do ewidencjonowania punktualności pracownika) wpływa na premie a bez niej jest nie 2.500 a 2.200 i oczywiście inne składowe mają wpływ, upomienie można dostać za wszystko, zły humor team leadera, np. team leader Cię nie lubi bo tak się zdarza że też mają swoje humory i uzna że jesteś arogancka i bach upomienie, premii rocznej nie ma
    mara

15.07.2021 19:27

człowieku, coś ci się miało pomylić bo o tym mówią i tłumaczą jak dzieciakom skąd się bierze na kwota i że w to jest wliczone premia. o zasadach przyznania też mówią żeby się nie spóźniać, a potem jeszcze to powtarzają cały czas póki się szkolisz żeby się odbijać wcześniej
    O co Wam chodzi!?

16.07.2021 11:10

Dokładnie - pytałam koleżanki która niedawno przyszła do momox i mowila, ze wszystko dobrze wyjasnione jest z ta premią. ja tu juz pracuje rok i wcale tak duzo narzekan nie slysze. Wiadomo kazdy by chcial zarabiac wiecej, ale wezcie nie mowcie ze ktos was tutaj (usunięte przez administratora) bo to jest nieprawda.
    Trochę już tu pracuję

15.07.2021 09:28

Wiecie co? Czytam te wpisy na forum i się za głowę łapię. Tylko tu jad wylewacie, albo plujecie na siebie nawzajem i na pracodawcę. A prawda jest taka, że nikomu się tutaj krzywda nie dzieje i większość ludzi chce po prostu sobie spokojnie pracować. TYlko raz na jakis czas ktos musi jakąś aferkę rozkręcić bo moze za nudno jest? Serio - dajcie spokój.
    Prywat

13.07.2021 15:29

Prosze, uważajcie na wrongi! Najlepiej nie otwierajcie paczek i nie idzcie na receive! Pozdro!
    Jan Paweł

14.07.2021 23:48

Dobrze ...robicie głupstwa to macie za swoje . Ciężko zrozumieć że tam was widza wszyscy.
    Paluch

15.07.2021 09:19

Jak na kawke się chodzi to też wszyscy widzą, ciężko zrozumieć.
    bob

14.07.2021 21:49

To co się dzieje na Ziemowita to też jedna wielka porażka TL I Trenezy robią co chcą samowolka głupie śmiechy i szeptanie po kontach Nic nie można się dowiedzieć bo wiecznie gdzieś chodzą zamiast pomagać nikt z tym nic nie robi.

13.07.2021 22:50

Same chamy menager (usunięte przez administratora) i zwykły nieudacznik szkolny pozdrawiam

14.07.2021 20:31

Zaskoczyłeś młody człowieku napisałem to specjalnie jak byś zauważył ale widzę , że pan area niby menager się wkurzył haha czlowku nie moja wina ze cię w szkole nie lubili i się mścisz na pracownikach pozdrów

14.07.2021 20:36

A ty się nigdzie nie nadajesz wieśniaku :) chcesz pogadać zapraszam na priv skoro wiesz kim jestem hehe
    Czak Norris

05.07.2021 08:40

W tej firmie przydałyby się związki zawodowe. Jak uważacie?
    Dexter

09.07.2021 23:41

Ja się dziwie że jeszcze nie ma
    Carl

13.07.2021 21:58

Prawda jest taka, że nigdy ich nie będzie :) Nie ma osoby która by się tego podjęła. Już nie ma :) Kiedyś były chęci ale nie było z kim tego robić, każdy gdy już ma dojść do działania woli się nie wychylać :)
    adb

09.07.2021 11:58

Jestem nowym pracownikiem Stobno zm. 1. Jestem zniesmaczona pracą trenerów , którzy w większości siedzą i rozmawiają gdy inni ludzie ciężko pracują. Chcę się ubiegać na to stanowisko gdyż uważam ,że to najlepsza fucha w Szczecinie. Jakie trzeba mieć kwalifikację na to "super" stanowisko? Proszę o odp. Kiedy następny nabór?
    Tret

10.07.2021 00:01

I to wszystko na oczach TL którzy są tak niieudolni że nie potrafią nic z tym zrobić
    Mieczysław

10.07.2021 00:18

Jakie kwalifikacje? Trzeba potrafić wypić dużo kawy i umieć nic nie robić
    adb

09.07.2021 11:06

Jestem nowa z Stobna zm1. Nie podoba mi się praca trenerów w większości siedzą i rozmawiają. Wkurza mnie. że jedni muszą pracować ciężko a inni minimalnie. O co tu chodzi? Trzeba startować na trenera to najlepsza fucha w Szczecinie! Kiedy następny nabór? I jak długo trzeba pracować żeby się o to "super" stanowisko ubiegać? I jakie w końcu muszę mieć wykształcenie ,żeby temu stanowisku sprostać?
    N

09.07.2021 21:23

być w związku z jednym trenerów lub być przez nich lub TL lubianym
    Mirabelka

08.07.2021 18:25

Przykre bo praca była fajna do czasu gdy zaczął zmieniać się skład osób postawionych wyżej. Dziwne nowe zasady pilnowanie by przypadkiem słowa do siebie nie powiedzieć, Pan TL przechadza się z punktu do punktu przez całą zmianę i patrzy. Haha nie ma tam nic innego do roboty?
    Kiedyś to było

09.07.2021 08:40

Praca była fajna dopóki nie zepsuli z tymi sobotami. Towaru nie widać, nawet dorobić nie można. O podwyżce też cisza...

08.07.2021 11:00

To to się dzieje na ziemowita to porażka ludzie żądzą robią cyrk z pracy podpierdzielaja o wszystko nawet o to że ktoś szczotkę wzioł za szybko i postawił koło tanowiska a liderzy przeprowadzają cieka dyskusje z pracownikiem normalnie beka pracownicy żądzą przełożonymi co się dzieje?
    Tom

08.07.2021 10:45

Praca jest fajna nie jest ciężka tylko Ci ludzie Masakra tu z tobą gadają i się przylizuja a za plecami obgadyja i podpierdzielaja nie ma zgranego zespołu porobiły się klitki i zachowuja się jak dzieci podpierdzielaja o głupoty a liderzy mają to gdzieś nic z tym nie robią udają że nie widzą problemu
    Bajka

06.07.2021 22:47

Jeszcze się mieścicie na tej stołówce? Cofitajm.
    Bójka

07.07.2021 09:20

Teraz to trenerów więcej niż jumperów na tej hali
    Gargulec

07.07.2021 11:01

Nie, jemy na parkingu dla tirów.... bosze....
    Eva

29.06.2021 23:08

Przynajmniej teraz spokój jest jak czarna poleciała;-) dobra decyzja
    happy socks

22.06.2021 16:25

G-uuuuuuu, (usunięte przez administratora)! Tak jakoś wyszło, że nie miałem okazji się pożegnać... Anglia dzisiaj na luzie kupon mi zrobi. Stawiam na to, nie wiem, równowartość 10 switchy! Elo mordy!
    Wolny

11.06.2021 23:28

A może ktoś napisać czym zajmuje się area manager w momox? Bo piszecie o trenerach, team leaderach a o area nic ????
    wabik

14.06.2021 17:57

Jeżeli tak sadzisz to pewnie masz racje .
    wabik

16.06.2021 16:51

jznajdz sobie prace na pol etatu.
    X

15.06.2021 17:41

Do momoxu szukają osoby z stanowisko młodszego specjalisty z 5 letnim doświadczeniem :)
    Lisa

29.05.2021 14:58

Z tą dziewczyną z shiftu 2 na Ziemowita to cała porazka... Nic nie robi przez cały dzień roboczy, lata cały czas po hali, prawie że nie tańczy. A jeszcze awansują jej na trenera... To jest chore. Niedługo usiądzie się na szyję t.liderowi i trenerowi i nogi zwiesi. Malo tego, jescze radzi się z takimi jak ona koleżankami: cob takiego zrobić, zeby nie pracować - "pójść do toalety z telefonem i siedzieć do konca zmiany". Patologia
    qjwhwh

29.05.2021 21:01

IDŹCIE KURDE DO MENAGERA TEGO CO PROWADZI SPOTKANIA INFORMACYJNE... MUSI BYĆ JAKIŚ HAK NA TEGO SZONA.. BRZYDKIE TO GŁUPIE EHHH
    Lisa

29.05.2021 11:13

To cala porazka z tą dziewczyną na shiftu 2 na Ziemowita. Jej teraz wysuwają na trenera. Co na to? To już chore... Nic nie robi, lata po chali cały czas, prawie że nie tanczy, niedługo usiądzie się na szyję team lidera i trenera i nogi zwiesi. Brak szasunku do innych. Jeszcze i radzi się z takimi że koleżankami co zrobić żeby nie pracować: "pójść do kibla z telefonem i siedzieć do końca pracy"... Tragedia.
    ktosik

29.05.2021 20:03

Jedno trzeba przyznać, że jako typowy czopek nadaje się i pasuje do każdego otworu.
    ZXC

26.05.2021 14:48

Nie polecam shiftu 2 na Ziemowita. To co się tam dzieje wychodzi poza kodeks pracy. Jeden wielki miobbing i traktowanie innych z góry. Zwłaszcza chciałbym zwrócić uwagę na jedną dziewczynę w czarnych włosach i z tatuażami, która jest niemiła dla innych ludzi, jest głośna i przeszkadza innym w pracy. Dodatkowo z jakiegoś dziwnego powodu ma fory u trenera i nikt jej nie zwróci uwagi wręcz przeciwnie przymyka oko na jej zachowanie. Stojąc na stanowisku bardzo często chodzi po całej firmie i obrabia innym tyłki. Stojąc ostatnio na packu wybierała sobie towar dodatkowo inni za nią jeszcze składali ciuchy i nikt jej nie zwrócił uwagi. Skoro zwalniacie ostatnio ludzi to zróbcie porządek z tymi co naprawdę przeszkadzają innym w pracy i utrudniają pracę.
    Jan Paweł

20.05.2021 11:43

Gratuluję wszystkim osoba ze zmiany numer 2 co wychodzą na zeszyt . Jak byście zostali to każdy z nas by skończył wcześniej i miał zapłacone za cały dzień . Po co przychodzicie do pracy ?
    Marmurowy głaz

22.05.2021 10:06

Właśnie te wychodzenie jest bezsensu , ten kto ma kredyty, opłaty nie wyjdzie . Tylko leszcze wychodzą, ci co nie mają co zrobić z pieniędzmi. Żenada, normalnie. Cały dzień tracić, jakby to była jeszcze ciężka robota. Też pluje na każdą osobę co wyjdzie. Są takie co codziennie wychodzą , te same . Ja tego nie rozumiem , wole pracować choćby nie wiem co , gdzie by mieli mnie dać - check check czy układanie do kartona. Korona z głowy mi nie spadnie
    Abc

23.05.2021 00:03

Nie ma to jak zaglądać innym do portfela. To, że może Ty masz kredyt, nie oznacza, że wszyscy go mają. A pluć to możesz sobie co najwyżej na buty jak chcesz je wyczyścić :) Każdy ma wybór, a Ty zamiast interesować się cudzą (usunięte przez administratora) to lepiej zajmij się swoją i swoim kredytem.

Zostaw merytoryczną opinię o MOMOX