MOMOX

3.8/5

• Kim jesteśmy
  • Zrównoważony rozwój – wspólnie dbamy o środowisko.
  • Oddział w Polsce
  • Zespół
  • Kogo szukamy?

Kim jesteśmy

Zrównoważony rozwój – wspólnie dbamy o środowisko.

Oddział w Polsce

• Warzymice
  • Bezrzecze
  • Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Stobno - MOMOX Polska Sp. z o. o.

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o MOMOX

Opinie o MOMOX Szczecin

Nie przegap nowości o MOMOX!

29.04.2021 22:15

To prawda Team leaderzy oraz trenerzy źle się zachowują oraz zastraszają co nie które osoby. Ale zmieni się to i to bardzo szybko. Co nie które osoby zastraszają jest na to Art. 190. § 1.

17.05.2021 22:36

Dokładnie. Zastraszają i nie szanują. Szef i reszta brygady na to nic. (usunięte przez administratora) i tyle
    jaruśchlopakdowziecia

18.05.2021 04:50

liderzy tacy służbiści mega niektórzy.. a trenerzy, to dla mnie żenada, jak dla mnie kto pracuje od niedawna..Weź podejdź do nich poproś o pomoc czy zapytaj o coś to z łaską i z daleka widać że lepiej nie podchodź..
    momoxsromox

14.05.2021 06:55

Siemka, planuje się zwolnić z tej biednej firmy :) Jak to wygląda? Bo chciałabym tylko do końca miesiąca a potem wypad...szkoda mi czasu za takie pieniądze żadnych benefitow typu multisport czy coś..
    Jakiś

17.05.2021 22:34

Idź do HR.
    abc

12.05.2021 10:48

Czemu na zmianie 1 w Stobnie jedne osoby pracują a inne ciągle chodzą po hali , wysiadują w szatniach i toalecie. Przechodzą" na ciuchy "linię D i zamiast pracować to chodzą i nie wiadomo czego szukają. Pod pozorem uczenia się lecą sobie w kulki! Zróbcie coś z tym, bo to odstrasza ludzi do pracy. Nie wiem czy nikt tego nie widzi!
    ktoś

16.05.2021 19:28

Tak samo jak i ty możesz coś zrobić. Nie udzielać głupkowatych rad ignorancie.
    Ktoś

17.05.2021 22:31

Maja prawo pójść do toalety ile razy dziennie chcą. Nikomu nic do tego. Na ciuchach maja straszny zapieprz, to jest praca nie (usunięte przez administratora) , normalne ze dziewczyny zamienia ze sobą kilka słów lub odpoczną chwile w szatni. Przestań zazdrościć...
    Swoiski

30.04.2021 22:10

Co do jamperow są spoko trafiają się mili i pomocni zwłaszcza jeden pocieszny można z nim normalnie porozmawiać

29.04.2021 21:53

m.

29.04.2021 18:54

momox sromox xD

29.04.2021 17:09

Jumperr to prawda Team leaderzy oraz trenerzy źle się zachowują oraz zastraszają co nie które osoby. Ale zmieni się to i to bardzo szybko. Co nie które osoby zastraszają jest na to Art. 190. § 1.

28.04.2021 21:47

Jumperów shift 2 są spoko a jak pani z foto pisze takie oskarżenia to niech pamięta że jest RODO... Na to jest paragraf karny.
    hahaha

29.04.2021 15:44

A czy ktoś podawać imiona i nazwiska konkretnie o kogo chodzi? :) Nie, zresztą dzisiaj było spotkanie że do lidera przychodzą kobiety i się skarżą na zachowania Jumperów, więc nie brońcie nikogo,bo mają za uszami swoje jak widać.
    Jumprr

29.04.2021 04:40

Przemyślcie decyzję, czy napewno chcecie tam pracować, cześć z tych negatywnych opinii to nie jest tylko wylewanie żalu, cześć jest nie koniecznie dobrze ubrane w słowa, ale niestety prawda????????????jestem już byłym całe szczęście pracownikiem, i z bólem serca muszę przyznać że firma pod względem personalnym jest rujnowana przez osoby funkcyjne czytaj. Team leaderzy oraz trenerzy
    Poxop_

18.04.2021 17:17

Chciałam przestrzec nowe pracownice, z lokalizacji Ziemowita, przed jednym z Jumperów. Jego chamskie, sprośne i dwuznaczne teksty są nie na miejscu. W bezczelny sposób odnosi się do żeńskiej części pracowników. Nie jestem jedyną kobietą której to zachowanie przeszkadza. Potrafi iść po hali i donośnym tonem mówić „mi tu pot po jajach cieknie a wy się (usunięte przez administratora) Często stoi i po prostu patrzy nam się na tyłki. Po zwróceniu mu uwagi, rzuca jeszcze gorszym tekstem. Dla wyjaśnienia jest to nie za wysoki, łysy facet koło 50.
    Ktos

24.04.2021 00:24

A ja się nie zgodzę, z opisu podejrzewam, że wiem o kogo chodzi. Fakt, ten jumper ma specyficzne poczucie humoru, ale mimo tego jest pracowity i normalny. Jeżeli porozmawiasz z nim normalnie, bez spiny i wytłumaczysz, że takie po prostu do ciebie nie trafia to na pewno to weźmie pod uwagę. Zatem nie wiem czym takim musiałaś sobie zaskarbić, że aż taka o nim masz opinię. Jeżeli miałaś jakiś problem to wylewanie opinie na takiej stronie nie jest na pewno odpowiednim rozwiązaniem, jeżeli masz jakieś ALE po to są Team Liderzy, żeby takie sprawy wyjaśnić. A nie robienie człowiekowi za (usunięte przez administratora) potem chodzą i gadają a czy kto kolwiek weryfikuje takie komentarze? Równie dobrze zaraz ja mogę sobie coś takiego napisać o każdym z firmy. Dziecinne i żałosne zachowanie...
    Ktoś2

28.04.2021 16:38

Koleżanko zastanów się lepiej nad sobą, a nie oczerniasz normalnego człowieka. Twoja opinia to zwykła ściema, bo nie potrafisz załatwić sprawy jak dorosła osoba, tylko postanowiłaś dowalić człowiekowi opinia w internecie. Zwykły kłamliwy hejt. Sama w pracy zachowujesz się jak rozwydrzone dziecko, wydzierasz się na pół hali, wszyscy muszą słuchac o twoim prywatnym życiu, nie mówiąc o tej wsiowej muzyce, której sluchania każdy ma dość. Jesteś irytująca, arogancka i bezczelna i to przed tobą można przestrzec, bo każdemu obrabiacie tylek z kolezaneczkami.
    nowa

27.04.2021 14:24

Hej, jestem nowym pracownikiem. Trafiłam na foto, shift 1 ale nikt mi nie chce wytłumaczyć jak działają normy? te normy co wiszą na tablicy to jest liczba zdjęć na godzinę czy jak? :( proszę o pomoc
    N

27.04.2021 21:24

Ja nie wiem jakie są normy na foto teraz. Ale jeżeli masz normę 50 na godzinę, to znaczy że musisz zrobić 100 foto na god. Bo musisz zrobić foto przodu i tyłu na każdy artykuł, i to liczy się jak 1. Ja sobie zawsze sprawdzałem ilość foto w koszu, i już wiedziałem czy mam normę czy nie
    Nieliczny

24.04.2021 02:07

Czytam te opinie, wskazania, sytuacje........I tak sobie mysle.......To jak sikanie do morza........, zawsze bedzie slone.Jestesmy miesem armatnim. Pogodzmy sie z ty, Lub nie
    HAHA

08.03.2021 10:55

Dodam treść dla przyszłych pracowników w Szczecinie na Ziemowita - Podczas spotkania rekrutacyjnego dostajecie 3 testy( na rozwiązanie każdego 5minut). 1 test to dopasowanie 12 kolorów do siebie, drugi to dopasowanie nazw ubrań(Większość ludzi nawet po 50 nie wie co to jest Kardigan) pomijam kwestie, że zdjęcia ubrań są narysowane słabo xD, TRZECI test to znalezienie 8 różnic między 1 a 2 obrazkiem(figury matematyczne) nie wiadomo po co, ale ok. Następnie oprowadzenie po magazynie, wyjaśnienie czym dany dział się zajmuje - na koniec indywidualna rozmowa z Team Leaderem, po czym do 2 dniach kobiety z HR dzwonią i informują czy chcą Ciebie zatrudnić czy nie. Szanowni Państwo absurd goni absurd, jestem przekonany iż 90% kandydatów nawet nie zna połowy rodzajów ubrań na teście. Robią z tej rekrutacji na zwykłego pracownika magazynowego rekrutacje jakbyście mieli aplikować na co najmniej Team Leadera czy coś.
    E@

06.04.2021 18:14

Bycie aroganckim i patrzenie na ludzi z góry też jest w regulaminie ?

23.04.2021 01:32

prawda jest, to co piszesz......Nepotyzm i kolesiostwo....Jako jednemu z nielicznu=ych udalo mi sie przepracowac w tej firmie ponad rok. Ktos kto to przeczyta, bedzie wiedzial o kogo chodzi........Ale sie sie nie boje..., rece mam ciagle sprawne i pracy sie nie boje.Nie bojcie sie iWy!!!!!
    alabama

09.04.2021 13:53

Pomocy!! Napisałam SMS na numer podany na identyfikatorze że proszę o dzień na żądanie, odpisali mi że proszę złożyć wniosek po powrocie w HR.. Co mam zrobić nie poszłam do pracy nie wiem o co chodzi jestem nowym pracownikiem
    N

09.04.2021 17:09

Spoko. Po powrocie do pracy musisz złożyć wniosek o urlop na żądanie, tak jak zwykły urlop. nic skomplikowanego)
    Mem

22.04.2021 17:42

Jak można być tak głupim?
    Jak fajnie tu niepracowac

08.09.2020 15:58

Rok od momoxu. Niektórych rzeczy tam się nie zmieni. Tresowanie ludzi, aby przypadkiem nie odbili się kilka sekund za wcześnie Co rusz wątpliwości co do częstego korzystania z toalety, z drugiej strony zachęcanie do picia wody. Pense mizerne. Daje się dodatki za obecność i inne "funkcyjne", aby w razie Twojej choroby czy chwilowej niedyspozycji zabrać to. Trenerzy to patologia pracy. Im wolno więcej, choć są tylko szczebel wyżej. Wyjście na fajkę poza przerwą (gdy pracy oczywiście nie ma) czy chęć wykonania ważnego telefonu? A skądże. Trenerzy natomiast mogą, kiedy chcą i ile. Straszny dysonans w firmie. Z jednej strony pokazuje się otwartość struktury i nagradzanie ambitniejszych, z drugiej totalnie na odwrót. Praca w ciągłym kurzu i obcowanie z grzybicą - powinna być wyższa stawka. Z drugiej strony to kolejny zakład pracy z niewykwalifikowaną, tanią siłą roboczą z Polszy. Bez większych perspektyw. Benefity bardzo słabe. Polecam zrobić kursy, szkolenia i zmienić zajęcie. Od roku już tu nie pracuję, zarabiam więcej, mniej stresująca firma i nikt nie nakręca ci makaronu na uszy ;)

22.04.2021 00:24

Czlowieku z TL. Ty chyba zamieniles glowe z inna czescia ciala!!!!! co ty wypisujesz!!!!!Jedz do Afrzki, tam bedyiesy sycyesliwsyz.......

22.04.2021 00:27

Bdziesz szczesliwszy
    On

18.08.2020 00:51

Ile płacą w Momoxie? Są nadgodziny, premie?
    Hmm

29.10.2020 22:17

Pieniążki nie są najgorsze, ale mogłyby być lepsze. Czekamy na podwyżkę i dobra premie na święta. A cała reszta ogólnie bardzo pozytywnie. Jak są nadgodziny to można ładnie wyciągnąć :)
    linkin

17.04.2021 19:50

praca swietna szczegolnie dla facetow skladanie gaci przez 8 h no i te swietne premie swiateczne plecaki firmowe zenada ta firma przyjecia na magazyn czlowiek z wszystkimi uprawnieniami co ptrzebne do magazynu z doswiadczeniem a tu niespodzianka skladanie gaci poki normy nie zrobisz a kolesiostwo jest tam i to duze. Praca TYPOWA DLA KOBIET
    hajaja

12.04.2021 17:08

Siemka, jest ktoś kto jest w wieku gdzie ma tzw. podatek zero? do 26 roku życia xdd.. Bo nie wiem czy coś trzeba wypełniać w HR czy jak żeby więcej wypłaty dostawać :)
    Pytanie :)

26.03.2021 16:17

Mam pytanie. czy praca na magazynie jest strasznie brudząca. Chodzi mi o to czy brać ze sobą ciuchy na przebranie czy wystarczą te w których przyszedłem. Chodzi mi o magazyn na ziemowita .
    nowa

27.03.2021 19:25

Może nie że się brudzą ubrania ale tam się szybko wszystko kurzy, więc tylko z tym jest problem. Zresztą do wypłaty masz dodatek za pranie, że sam swoje ubrania pierzesz :)
    stary

28.03.2021 09:36

Bądź dokładniejsza, dodatek owszem jest ale nie na każdej lokalizacji i nie każdy go otrzymuje.
    ello

13.03.2021 07:58

Siemka. Ktoś mi opowie w skrócie jak wygląda zatrudnienie w momox? jestem juz na etapie skierowania na badania :)
    Kania

24.03.2021 23:24

Jeżeli mogę podpowiedzieć to najlepiej jest sie zatrudnić bezpośrednio przez momox a nie przez agencje. Jest wiele minusów np jeden z nich to to , ze nie będa przysługiwać Ci tzw wczasy pod grusza albo urlop na zadanie .
    ello

28.03.2021 05:05

Już mnie zatrudnili, ktoś żyje na tym portalu oprócz obrabiania (usunięte przez administratora) kto został TL i dlaczego lol...

22.10.2020 10:08

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie MOMOX?
    2077

04.03.2021 22:40

Jak pracujesz i wykonujesz sumiennie pracę to nie będą mieli powodu aby Tobie nie dać na czas nieokreślony.

26.03.2021 16:14

To nie było pytanie a odpowiedź po prostu jakies pytajniki się wstawily haha

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MOMOX?

Kontakt - MOMOX

Druckiego-Lubeckiego 1D 71-656 Szczecin

Branża główna: Magazynowanie i centra logistyczne

Aga

03.03.2021 16:34

Hej mam pytanie . Czy przy zatrudnieniu przez agencje pracy przysługuje premia za polecenie pracownika ?

07.03.2021 15:04

Osoba ta zostanie zatrudniona, ale premii nie będzie
    Głos rozsądku

08.03.2021 10:45

Doczytajcie regulamin, dopytajcie w HR. Nie wprowadzajcie w błąd.
    Aga

03.03.2021 16:37

Hej mam pytanie czy przy zatrudnieniu przez agencje pracy przysługuje premia za polecenie pracownika ?

04.03.2021 08:36

Nie.

04.03.2021 13:07

raczej nie ale HR odpowie na to pytanie zadzwon lub napisz do nich
    Pracownik.

02.03.2021 15:54

Praca ok.
    xyz

26.02.2021 10:56

W poniedziałek byłam na spotkaniu rekrutacyjnym i powiedzieli,że odezwą się do piątku,niezależnie od tego czy mnie przyjeli czy nie.Jest szansa,ze po prostu zadzwonią później?
    Brodacz

27.02.2021 11:57

Domyślam się, że nie zadzwonili w piątek - musi Pani po prostu dzwonić do HR i jasno się spytać o wynik "aplikacji" bo niestety mają w zwyczaju nie oddzwaniać i człowiek musi się sam pytać czy został przyjęty czy nie.
    Nikt

28.02.2021 21:33

Znaczy ja wiesz byłem tam i zadzwonili w ten sam dzień że przyjmują . Nie przejmuj się oni powinni zadzwonić jak nie sam zadzwoń też jaka decyzja jak się nie doczekasz odpowiedzi.
    xyz

25.02.2021 12:49

Ile trzeba czekać na wyniki rekrutacji?
    Brodacz

25.02.2021 22:38

Błąd mi się wkradł więc poprawiam - będą dzwonić do tych osób, które najdłużej czekają po wysłaniu aplikacji. Więc jeśli wysłałeś np. w tym tygodniu to nie masz co liczyć, wpierw biorą te osoby, które najdłużej czekają(do miesiąca od wysłania aplikacji).
    CJ

25.02.2021 22:40

Panie z HR będą dzwonić pod koniec lutego do tych osób, które najdłużej czekają po wysłaniu aplikacji(do miesiąca), więc jeśli Pan/Pani wysłała w tym tygodniu etc to nie zadzwonią.
    Smile:)

25.01.2021 06:16

Hej Może ktoś powiedzieć, czy pracują cudzoziemcy na Momox? Jeżeli tak, to przez jaką agencje? Z góry dziękuję
    Numer do kadr HR

21.01.2021 20:12

pytanie

13.01.2021 05:04

sluchajcie ma ktos moze numer telefonu do biura w momoxie? pilnie potrzebuję sie skontaktować z biurem a nigdzie nie ma podanego numeru.
    Kasia

04.01.2021 09:04

Witam, czy ktoś wie jakie są warunki mieszkalne w Lipsku?
    Basia

04.01.2021 23:51

A co to wgl za pytanie? Hahaha
    Hehe

05.01.2021 22:59

Może dlatego ze Momox ma oddział w Lipsku?
    Krzyżtopór

30.12.2020 12:08

Dwukrotnie byłem na spotkaniu rekrutacyjnym i mimo zapewnień że oddzwonią, uja kładli na późniejszy kontakt. W HR sami (usunięte przez administratora) pracują.
    Miło by było :)

15.11.2020 11:51

Byłoby miło gdyby firma zaczęła doceniać pracowników regularnie uczęszczających na nadgodziny, tak jak było to w latach poprzednich. Kiedyś co sobotę była zamawiana pizza, co było miłym gestem ze strony pracodawcy. Jednego roku gdy pracy było naprawdę dużo za wyrobienie określonej ilości nadgodzin w danym miesiącu była dodatkowa premia. Teraz są naprawdę duże ilości towaru, podobno nawet rekordowe, więc myśle ze byłoby miło gdyby firma doceniła te osoby.

15.11.2020 19:14

Fajnie by było gdyby osoby, które pracują dłużej niż rok miały coś z tego, takich pracowników powinno się doceniać(osoba młoda do 26 roku życia ma więcej niż osoby starsze pracujące np. powyżej 3-4 lat). Ciągle na rozmowach rocznych poruszany jest temat stażowego, ale najwyraźniej nikt tego nie czyta i nie bierze pod uwagę, wiec po co te rozmowy? Druga sprawa pandemii... inne magazyny jakoś wynagradzają pracownikom te ciężkie czasy w podziękowaniu za owocna pracę dają premie czy podwyżkę, ale u nas po co skoro i tak ludzie będą pracować i robić normy bo boją się o zwolnienie.. a premie świąteczne? Tak niskie w tych czasach.. co kupimy za 100zł? Wiem, że będą komentarze po co tutaj pracujesz skoro Ci się nie podoba, ja tylko patrzę przez pryzmat innych magazynów..
    Gargulec

07.11.2020 22:37

Czy jest ktoś w stanie podać konkretne kwoty, jakie można w tej firmie zarobić?
    Gargulec

09.11.2020 19:37

No jak nic konkretna odpowiedź....
    Carl

10.11.2020 10:03

Konkretnie to zadzwoń do HR i się dowiedz, a nie kilka razy w miesiącu ktoś pyta się na goworku o zarobki.
    Nigdy. Więcej. W życiu.

30.10.2020 16:46

Minął już rok od pracy tam, a nadal nie mogę przestać myśleć o tym miejscu. Nawet nie wiem co postawiłabym na pierwszy miejscu jeśli chodzi o minusy. Pracowałam przez agencję - to już był błąd. Ludzie, którzy tam pracowali... byli dziwni. Faceci albo niewyżyci proponujący spotkania albo tacy którzy się nie myli, kobiety panoszące się - zabawne to było. Współczuję wszystkim, którzy tam dalej pracują, niektórych mi szkoda. Czekanie pod koniec pracy na alarm żeby wybiec do szatni jak jakieś ścigające się szczury... jak w jakimś więzieniu, mega dziwne. Chociaż nie wiem czy śmiechy trenerów, a właściwie śmiech jednej trenerki nie był bardziej irytujący... TL oczywiście też już zostali tu wyjaśnieni, więc sobie podaruję. Okres kiedy tu pracowałam był moim najgorszym okresem w życiu, nawet do szkoły nie miałam aż takiej niechęci jak do tego miejsca. (usunięte przez administratora).

02.11.2020 17:31

cieszymy się ze pracujesz teraz w idealnym dobrym miejscu każda ,opinia jest dla nas cenna
    ;)

05.11.2020 10:21

Nie rozumiem tylko jednego skoro było ci tak źle i nie pracujesz już od roku, to po co rozpamiętywać? Ciesz się swoim życiem, które aktualnie prowadzisz i przestań skupiać się na negatywnych emocjach. Odnoszę wrażenie, że spotkała Cię jakąś trauma bo praca jak praca, nie wiem co musiałoby się wydarzyć, żeby aż tak źle wspominać kilka miesięcy życia.
    Dori

21.09.2020 08:32

Czy ktoś pracuje w momox i jest w stanie powiedzieć mi co się tam robi i jak je jest wynagrodzenie?
    Witold syn Kiejstuta

24.09.2020 17:28

jest w pyte
    Portowa

31.08.2020 14:36

Ja wszystko rozumiem ale czy nowy team lider szanowny Kamil ze stobna musi chodzić po hali i sprawdzać po kistach? A kątem oka obserwować innych pracowników? Sytuacja z niedawna koleżanka miała puszkę na hali zamiast do niej podejść zwłaszcza że podawał normę i zwrócić jej uwagę że nie można mieć takich rzeczy musiał następnego dnia na całą hale ogłosić że puszek nie wolno wnosić? Nie można by było tego inaczej załatwić? Porażka.
    Narysuj

04.09.2020 21:12

Praca team lidera polega na szpiegowaniu i kontrolowaniu czy ktoś przypadkiem nie podrapie się po (usunięte przez administratora) Afera o to, że szuka czegokolwiek tylko po to żeby zabłysnąć no gratulacje dla niego.
    Cheker

08.09.2020 10:53

Ojeju ale problem?! Pewnie bo powinien wręczyć upomnienie i wtedy już każdy by wiedział,że nie można wnosić! Po co mówić1000 razy to samo?
    Gość

03.09.2020 11:35

Mógłby ktoś zwrócić uwagę czy trenerzy nie wychodzą czasami ponad swoje kompetencje i nie wtykają nosa w inne procesy podważając zdanie trenerów do tych procesów przypisanych. Szczególnie na shift 2 taka jedna. Żenada!
    Gość

04.09.2020 12:12

To nawet nie nowa, to ta co panoszy się na nie swoich procesach. Zrobiliby z tym porządek

04.09.2020 20:38

To nie ta nowa tylko ta co z tyłu ma swój proces. Łazi i się interesuje wszystkim a nic i tak nie wie
    Neutralny

18.06.2020 12:41

Dlaczego każdy z teamliderów może wychodzić sobie po za hale żeby zapalić?
    Neutron

18.06.2020 12:51

Nałóg kieruje teamliderów reszta to osobnicy co nie mają prawa wyjść poza hale
    Nikk

24.08.2020 23:18

Trenerzy też palą kiedy chcą. A pytania mają w nosie
    Ktos

07.08.2020 15:36

Nowa Pani trener porażka!!!! Przynosi błędy które nie są błędami!!! Już każda linia się o tym przekonała... A na zwrócenie jej uwagi słyszysz, ja jestem teraz trenerem i tak oceniam... Żenada O co się tej Pani nie zapytasz nie potrafi odpowiedzieć... Żenada Żenada i jescze raz Żenada

12.08.2020 18:45

no w koncu inna lokalizacja niz Stobno

14.08.2020 00:36

No takie proste więc ktoś chyba powinien wyciągnąć wnioski z tego że są wieczne skargi na Stobno na tą lokalizację najczesciej i najwięcej
    Subtelna

13.08.2020 11:39

Wszystkie trainersy z shift 1 na ziemka są najlepsiejsi. Polecam tych momoxowiczow :D
    Ktoś Fajny

01.06.2020 23:31

Wszyscy tak gadają na tych trenerów,koordynatorów. A co z Jumperami chodzą sobie jak chcą gdzie chcą,błażenada. Najbardziej mnie denerwuje taki jumper z proba. Chodzi nic nie robi,kartonu nie poda,naśmiewa się z innych,codziennie pachnie na kilometr perfumami,jest bardzo chamski,potrafi wyzwać i zmieszać z błotem jak tylko się do niego odezwiesz. Ale trzeba mu przyznać że dumnie przechodzi przez hale ,pewności siebie mu na pewno nie brakuję.
    Ktoś

16.07.2020 16:07

heh...niby taka fajna praca koordynatora a z tego co wiem, to chętnych do pracy na tym stanowisku za bardzo nie było jak były ogłoszenia ostatnio
    J

17.07.2020 21:51

A kto powiedział że każdy kto mówi że koordynatorzy że Stobna zwłaszcza z jednej zmiany nie robią nic chodzą jak po wybiegu i mają na to przyzwolenie od razu chciał lub chce być koordynatorem nie rozumiem takie odpowiedzi kopiuj wklej

Zostaw merytoryczną opinię o MOMOX