MOMOX

3.8/5

• Kim jesteśmy
  • Zrównoważony rozwój – wspólnie dbamy o środowisko.
  • Oddział w Polsce
  • Zespół
  • Kogo szukamy?

Kim jesteśmy

Zrównoważony rozwój – wspólnie dbamy o środowisko.

Oddział w Polsce

• Warzymice
  • Bezrzecze
  • Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Stobno - MOMOX Polska Sp. z o. o.

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o MOMOX

Opinie o MOMOX Szczecin

Nie przegap nowości o MOMOX!

Kwiatek

28.01.2018 22:01

Pracuje ktos w momox w przeclawiu jesli tak to jak jest?
    Blazej

05.02.2018 22:52

Jest spoko.
    XxX

16.04.2018 12:29

No z tymi trenerami akurat prawda. Każdego cheekera opierdalają za gadanie (a oni gadają jednak pracując ciągle!), a oni sami? - jest głośno i wesoło...mając przyjemność parę razy stać na stanowiskach z przodu linii- to nawijanie trenerów o pierdołach, umawianie się na sporty różne, rozmowy nt mieszkań - to zwyczajnie wręcz przeszkadza skupić się na pracy.
    Bbbb

03.02.2018 12:33

Witam nie polecam pracy w pomoc...powód?umowy przez agencję pracy 1 dzień zwolnienia z automatu nie przedłużają umowy dziewczyną miała zapalenie płuc nie przedłużył druga miała wypadek to samo reasumując lepiej znaleźć stabilniejsze zatrudnienie niż się stresować czy będziesz mieć umowę.
    Ulala

26.03.2018 20:14

Hahaha no tak pracować za najniższą krajową i do kitu ale masz wymagania następny podstawiony dupowłaz.
    XxX

16.04.2018 12:23

Ulala, a wuj ci do tego, za ile pracuję i dlaczego, ok? Mam ochotę, to pracuję, to raz. Pewnie lepiej czekać na te 6 tysi netto, mając umiejętności tylko takie jak matura ( i to nie zawsze!), tak? Bo -umówmy się - do pracy w momoxie inżyniera nie potrzeba. Tej pracy można nauczyć średnio inteligentną małpę, to ile chcesz za to dostawać? Jak się chce mieć więcej pieniędzy, to trzeba już coś umieć. Dwa - akurat nie trafiłaś(łeś), jestem na zatrudnieniu przez LSJ, więc nie bardzo nawet mieliby z momoxu jak mnie "podstawiać"...
    chory

12.04.2018 18:34

najpierw wszystko super a potem bez powodu zwalniaja. o l4 zapomnijcie bo nie bedzie gdzie wracac. (usunięte przez administratora).
    Ataman

05.04.2018 12:19

Ta praca to dramat, nie polecam nikomu! Boss uwielbia jak się donosi na innych, atmosfera nie do zniesienia. Mobbing i zarobki totalnie do d¨py. Cieszę się że już tam nie pracuje. Ja już wolę siedzieć na kasie w Lidlu i mieć 2 razy tyle.
    donald

07.07.2017 21:57

Proponuje każdemu zrobić sobie tatulaz MOMOX. Sam sobie na klacie zrobiłem. Dodatkowo kolekcjonuje wszystkie rekwizyty z logo MOMOX. Lubie spędzać w tej firmie dużo czasu , praca w momoxie jest moim hobby, całym moim życiem ! Kocham to co robię , bo daje mi to satysfakcję i spelniam swoje marzenia z dzieciństwa ,zawsze chciałem skanowac gry i książki , lepszej pracy nie mogłem sobie wymarzyc. Dzięki dobrym zarobka jestem wstanie dużo pieniędzy sobie odłożyć i stać mnie na życie, niczego sobie nie odmawiając. Moim celem życiowym jest MOMOX tylko to się dla mnie liczy. Jestem zakochany w tej firmie, jak tu nie kochać tak dobrego pracodawcy ?!
    Haha

04.04.2018 10:27

hahaha :D najlepszy komentarz

11.02.2018 17:24

Pracowałam 4 miesiące razem z koleżanką. Tydzień przed świętami dostałam zapalenia płuc gdzie sami mnie wysyłali do domu i do lekarza, meczyłam się jeszcze tydzień w pracy z zapaleniem płuc. Lekarz dał mi zwolnienie na 2 tygodnie. Po powrocie do pracy miało być wszystko w porządku i miałam się nie martwić o umowę bo było wiadomo że nie "ściemnialam". Okazało się że powinnam na czworakach ale przyjść do pracy, umowa została nie przedłużona przez L4 na zapalenie płuc. Brawo Momox za wasze "normalne" podejście do pracownika

13.02.2018 00:17

Trzeba było bardziej ściemniać Patrycjo
    nick

04.04.2018 10:19

nie znam tematu,ale zapalenie płuc to nie jest lekka choroba... nie życzę ci takiego ściemniania
    Garden

02.04.2018 10:58

Witam. Kupna firma, Lipnie zarobki, nie liczą się z pracownikiem?. Przestańcie składać tam CV a sami prezesi będą musieli zejść że stołków zajadać rękawy i zapier...ć i poczuć co pracownik musiał wytrzymywac. Do tego 15 min przerwy na sniadanie- dopiero ooczuja co to praca, a nie sielanka w biurze i 5 kaw dziennie oraz rozmowy o pierdołach.... ch..j wam w du..e Biurokraci i lizodupy
    Karol

22.03.2018 16:31

Firma jest bardzo dobrym pracodawcą. Może skupcie sie na dobrej pracy a nie na L4
    Tralala

23.03.2018 17:03

A co ktoś ma padać na ryj z 40stopniową gorączką?I zapaleniem płuc?co to z palca wyssane gównofirma.
    On..

21.02.2018 18:35

Nie polecam moja znajoma trafila do szpitala i przez to dowiedziala sie ze jej umowa nie zostanie przedluzona.
    Lekarz_medycyny_pracy

25.02.2018 13:28

Zarząd powinien być konsekwentny. Powinni mu podziękować za współpracę. Za chwile będzie 5 miesiąc odkąd jest na zwolnieniu. Normalny szary pracownik musi przyjść do pracy chory z wiedzą, że jak nie przyjdzie to nie zostanie przedłużona umowa- do czego to doszło. Przez to na hali jest więcej osób chorych niż na Unii Lubelskiej.
    monitoring_momox2

25.02.2018 20:03

Ale nie będzie bo Ty szary wyrobniku nie możesz ale "pańcio" jak najbardziej tak. Za kilka miesięcy, jak skończy udawać wróci jakby nigdy nic i razem z drugim mądrusiem dalej będzie pokazywał co to nie on.

16.02.2018 12:07

Co jak co ale to prawda - na L4 krzywo patrzą. Ja mam to szczęście ze choruje rzadko. Praca jak dla mnie ok, jak sie ma te 16 zl brutto to jest fajnie. Praca nie jest ciezka ale momentami nuuudna no ale nie narzekam
    ABC

07.02.2018 08:08

To powinni sobie przyswoić ( przynajmniej 6-7 idealnie pasuje ) - http://nf.pl/manager/znamy-laureatow-programow-firma-przyjazna-klientowi-oraz-inwestor-w-kapital-ludzki-w-2017-roku,,57134,68.
    ktoś

26.01.2018 18:57

boże jak czytam te wypociny niektórych osób to mi aż żal, jak można doprowadzić swoje życie do takiego momentu aby mówić o takim pracodawcy że jest ok, że praca przyjemna itp . Trzeba mieć łeb i wiedzieć gdzie i w jaką branżę uderzyć że by nie zarabiać jak nie jedna osoba określiła - dobra pieniądze... Dobry pieniądze to są od 5 tyś w wzwyż a nie 1700 zł na rękę i ogromny plus w postaci kawy i owoców.... no nic tylko pracować

25.01.2018 19:22

Witam, Za ktoś moźe rozkład jazdy autobusu pracowniczego do Momox z placu kościuszki? I dokładnie gdzie sie zatrzymuje czy przy makwaku czy kolo przychodni budowlanej kolo boguslawa? Prosze o pomoc mam jutro na rano jestem nowym pracownikiem a nie spisalem rozkladu jazdy. Dzieki
    Wercia

26.01.2018 00:04

Hej tez jestem nowym pracownikiem na rano mam rowniez . Dowiedzialam sie ze na kosciuszki staje kolo fontann tam gdzie 81
    Wercia

26.01.2018 00:06

Na przeclaw
    Mona

20.01.2018 18:27

Napiszcie czy to umowa zlecenie, jak tak to czy na okres próbny, czy na stałe jest tak???
    ziggy stardust

22.01.2018 23:09

Umowa o pracę - zawsze - czy to agencyjna czy bezpośrednia.pierwsza na 3 tygodnie.potem przedłużane...różnie.[frekwencja]
    Pedro

16.01.2018 18:30

Zastanawiam się dlaczego niektórzy piszą takie brednie na temat firmy? Tylko tacy którzy nie lubią pracować mogą tak pisać?
    MF

18.01.2018 14:34

Myślę że nie tylko tacy. Jak się źle ludzi traktuje to źle będą pisać
    Shogun

12.08.2017 19:03

Pracuję już długo i w tym czasie trochę ludzi już się przewinęło i widać że nie każdemu ta praca może odpowiadać. Czynności trochę monotonne ale nie ciężkie i do zrobienia dla chyba każdego obytego z komputerem. Przyda się dobry wzrok i jakieś zdolności manualne. Zarobki przeciętne, ale dają za darmo bardzo przydatną kartę medicover i zapewniają dojazd. Na nieźle wyposażonej stołówce są różne owoce (czasem lepsze czasem gorsze) oraz zwykła kawa i herbata. W firmie stoją też automaty z przekąskami i bardzo tanią kawą. Jeżeli chodzi o ludzi to są różni, większość trenerów jest miła i wesoła, jest kilku służbistów, ale nie mam z nimi problemów bo robię swoje. Praca ok, jak ktoś ma ochotę i nie oczekuje cudów to może spróbować. Polecam.
    Tylko

08.01.2018 11:12

Karta Medicover nie jest bezpłatna. Jej koszt wynosi 8,- miesięcznie. Co i tak bardzo się opłaca :)

15.01.2018 10:55

Teoretycznie karta jest bezpłatna, ale ten koszt o którym piszesz to podatek dochodowy który niestety nasze państwo pobiera od wszystkiego. Czyli faktycznie w praktyce musimy zapłacić podatek za coś co dostaliśmy za darmo - w przypadku gdy ma to jakąś wartość finansową. Czyli w sumie masz rację, ta bezpłatna karta kosztuje nas parę zł :)

28.12.2017 10:56

Wszystkiego najlepszego w nowym roku :) Widać że firma zmierza w dobrym kierunku więc życzę wszystkim aby w kolejnym roku nadal tak pozostało. Pozdro.
    Ada

30.12.2017 20:32

Dzięki wielkie, też chciałabym życzyć Wszystkiego Dobrego innym współpracownikom :) Niechaj będzie jeszcze lepiej w przyszłym roku i bądźmy tak zawsze dla siebie życzliwi jak w tych ostatnich dniach świąteczno noworocznych.
    ziggy stardust

11.01.2018 22:00

Taa...dobra zmiana.Podniesienie czasówek check,receive,probe. Wrong way Momox.
    Minaj

08.01.2018 17:41

Pracuje już baaaaaardzo długo i dostałam podwyżkę :D u mnie widać wszystko na pasku wypłaty i jest tak jak powinno.
    marika

05.01.2018 16:43

luzik dziewczyno nie masz czym sie stresowac, tez to przerabialam, spotkanie jak kazde inne, wyluzuj! atmosfera jest ok, nie ma zadnego wypytywania, musisz podejsc do tego na spokojnie. Ja juz tu jestem od kilku miesięcy i jak na razie jest wporządku. Idz, porozmawiaj i zobaczysz ze bedzie ok
    Pati

05.01.2018 14:33

Idę na rozmowę kwalifikacyjna do tej firmy i jest to moja pierwsza ever więc trochę się stresuje. Poczytałam forum ale może ktoś ma więcej informacji jak to wygląda, czego się spodziewać?????!!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MOMOX?

Kontakt - MOMOX

Druckiego-Lubeckiego 1D 71-656 Szczecin

Branża główna: Magazynowanie i centra logistyczne

Trzej Królowie

03.01.2018 21:19

Atmosfera w firmie jest niespotykana, ludzie bardzo sympatyczni, poza szefostwem i kilkoma TL. Niestety szefowie nie wychodzą do ludzi, a jak już wyjdą to żeby się czepiać. Wiadomo szef jest od utrzymania odpowiedniej dyscypliny, ale należy się zastanowić czy to właściwe czy to wynika z charakteru (byle pokazać,ze jest się lepszym) przełożonych. TL różni, jeśli jest się cicho i dobrze pracuje to nie ma problemu (chyba, że jesteś ślicznotka to musisz uważać ????F) Trenerzy również różni, ale z nimi jest łatwiej się dogadać. HR czasami wykazuje się brakiem kompetencji, ale gdzie tak nie ma. Ogólnie praca jest ok nie nosisz jej do domu,a to wielki plus. Przełożeni powinni się zastanowić nad sobą całą resztą na plus ????
    Barak

04.01.2018 14:11

Masz trochę racji ale nie do końca się ze wszystkim zgadzam. Czy ja wiem czy jest teraz duża rotacja? Zawsze ktoś przychodził i odchodził, nic nowego. A podwyżki wprowadzili ostatnio więc nie do końca wiem o co chodzi i w sumie to chyba one są teraz największym wabikiem na zostanie dłużej w fimie, bo są zależne od stażu więc jak ktoś kto dopiero zaczyna może mieć więcej? Im dłużej pracujesz tym więcej dodatku dostaniesz - uczciwe. Jasne te umowy pierwsze są krótsze ale jeszcze nigdzie nie widziałem aby dawali od razu na czas nieokreslony, więc jak robisz swoje to na bank przedlużą. rozcinanie kartonów akurat jest totalnie bezstresowe więc ja trochę rozumiem wybór niektórych osób. I w sumie to rzeczywiście trenerzy są chyba najlepszą wizytówką tej firmy, w 99% przypadkach będą Ci chcieli pomóc a nie zaszkodzić. Banany przemilczę bo ich po prostu nie lubię ;)
    przepuklina

04.01.2018 23:20

Uważam,że niecodziennie wypowiada się umowę 2 team liderom walczącym w słusznej sprawie. Dla nowego pracownika może i jest to wabikiem,ale jednocześnie jest to kara dla osób, które pracują od dłuższego czasu i w międzyczasie zmienili stanowisko na ''lepsze''. Pomimo stażu 2x dłuższego od innych osób, po dziś dzień gro ludzi nie dostało podwyżek i jeszcze długo ich nie dostanie. Nikt nie rozrywa kartonów z przyjemności tylko jest to ucieczka od atmosfery,która się udziela przy różnego rodzaju pracach,ale żeby o tym wszystkim wiedzieć to trzeba zwiedzić inne działy niż check, a podejrzewam,ze właśnie tam przebywasz
    Pola

19.12.2017 10:49

A czy pracownicy dostają chociaż jakies dodatki na świeta, bony lub paczki ?? W każdej tego tupu firmie to norma, a jak jest tutaj?
    Pola

20.12.2017 11:47

Naprawdę? Ale lipa !! :(
    Ela

21.12.2017 10:49

Nie ma nic takeigo na święta, ale plus za to że chociaż pamiętali i ostatnio na mikołajki dali symbolicznie po bluzie i mikołaje czekoladowe. Bony na święta to dostałam raz w życiu, a pracowałam już w kilku firmach w swoim życiu.
    trex

15.12.2017 13:20

Porownując do mojego wcześniejszego pracodawcy mam wrazenie że firma faktycznie stara się dbac o pracownikow a nie tylko na nas zerowac. Może nie wszystko jeszcze działa tak jak należy ale z tego co kojaze to działają dopiero 2 lata wiec mysle ze i tak duzo zrobili przez ten okres dla nas pracownikow. Staraja sie w miare możliwości i to widac, chociażby transport na sobotnie nadgodziny, podwyzki dla starej ekipy itp. NAwet glopie owoce sa fajnym dodatkiem, niby mala rzecz a potrafi ucieszyc. Oby tak dalej.
    Kudłaty

11.12.2017 15:22

Jestem w Momoxie już kilka miesięcy i mam jeszcze jedną uwagę którą widzę że jeszcze nikt się nie dzielił, nie wiem może nie macie tego typu doświadczeń i porównań. Ja naprawdę czuję się tu dobrze, tzn cieszę się że nie jest to jakiś wielki moloch z ogromnym magazynem czy halą produkcyjną, gdzie zazwyczaj jest jeden wielki chaos i hałas. Tam pracowników co chwilę się zwalnia a nowych zatrudnia tylko jak jest jakieś nowe zamówienie albo sezon. Nie cierpię takich miejsc i mi osobiście nie odpowiada taka forma pracy. Na szczęście w momox jest zdecydowanie spokojniej w porównaniu do takich molochów, wreszcie czuję stabilizację.
    Han Drogo

13.12.2017 18:23

Potwierdzam, atmosfera jest zupełnie inna niż w bardzo dużych firmach z magazynami i taśmami produkcyjnymi. Plus za ostatnią podwyżkę za staż pracy. Jeszcze jakby wybudowali by nam jakąś restauracyjkę to nie musiałbym wychodzić :)
    Konrad

05.12.2017 11:19

Nie zagłębiając się w szczegóły sama praca jest w porządku. W porównaniu do innych dużych firm nie jest ciężka. W sumie warto przyjść i sprawdzić samemu.
    Były

19.11.2017 18:01

Przestańcie uprawiać propagandę tę propagandę Łysego Wojtasa, jego pomocnika Sancho Pansy Gregora Frodo i klakierów teamliderów. Ta firma to najgorsza firma w jakiej pracowałem. Brak szacunku do zwykłych pracowników ze strony przełożonych, beznadziejna organizacja pracy oraz traktowanie ludzi jak małych dzieci z przedszkola to tylko zaledwie mały wycinek negatywnych stron pracy w tej beznadziejnej firmie. Pracowałem tam długo i w tym czasie przewaliło się tam wiele osób, dość często patolów, w tym pewien bardzo patologiczny teamlider M. Ch. wywalone za chlanie. To był dopiero patol, jeden z najgorszych. Przy nim strażnicy w obozie to miłe ludki. To nie jest przesada, ten facet potrafił jak mało kto znęcać się psychicznie nad pracownikami jeżeli kogoś nie lubił i niszczył przy tym niektórych ludzi oczywiści przy pełnej aprobacie Super sierżanta łysego, który pokochał wprowadzanie do pracy drylu wojskowego z jednostki karnej. Ciężko wymienić grzeszki tej firmy bo jest ich dużo więc wymienię kilka najważniejszych: brak zaufania do pracownika, brak chwalenia ludzi za dobrze wykonaną pracę a zamiast tego ciągłe narzekanie na pracowników i ich ganienie, wprowadzanie wielu zakazów, ograniczanie swobód i czepianie się drobnych uchybień ze strony pracowników poprzez wyolbrzymianie ich do rozmiarów afery, przykładem takich ograniczeń i zakazów bywają np. uwagi do pracowników ze strony leamliderów za rozmawianie z kolegami i koleżankami z pracy, bądź ograniczanie swobód poruszania się np. jeżeli jeden checker czyli kontroler jakości mediów pójdzie do drugiego bardziej doświadczonego w celu porady oddalonego o kilka miejsc dalej może mieć zwróconą uwagę za rozmawianie (coś jak w szkole na lekcji). Po prostu człowiek czasem czuje się jak uczniak a nie jak pracownik. Przy czym trenerzy i teamliderzy korzystają ze swobód ostentacyjnie przeszkadzając w tym czasie delikatnie mówiąc nieco uciśnionym przez brak swobód innym pracownikom. Nacisk na wyrabianie norm i ciągłe sprawdzanie jak w przedszkolu stało się codzienną normą w tym miejscu. Najgorsze jest jednak łamanie i naginanie praw pracowniczych. Choć po donosach do Inspekcji pracy zostało to zniwelowane to w przeszłości dość często przymuszano do pracy w soboty a czasem także w niedziele nie oddając przy tym wolnego dnia a kodeks pracy wyraźnie mówi że nie można przekroczyć 10 dni ciągłej pracy. Dość częste niezgadzanie się na urlopy , w tym także te na żądanie, czy wreszcie zwalnianie pracowników tylko dlatego że nieco dłużej byli na zwolnieniu lekarskim niż sobie życzy tego pracodawca. Przecież zdarzają się wypadki losowe i nie można karać kogoś kto np. był z powodu pobytu w szpitalu miesiąc lub dwa miesiące na zwolnieniu. Człowiek pracując w tym (usunięte przez administratora) bo takie jest odczucie pracując tam ma wrażenie że nie ma prawa niczego skrytykować, mieć swojego zdania, nie ma prawa wykazać się pozytywną inicjatywą a ma jedynie ślepo wykonywać rozkazy przełożonych jak w wojsku i nie ma prawa się na nic skarżyć. Jedynie ci mają większe swobody, którzy bawią się w donosicielstwo i donoszą na kolegów z pracy. Każdy kto narazi się szefostwu bo np. ich skrytykuje ma po prostu przekichane w pracy.
    Kowalski

27.11.2017 00:03

Zgadzam się z kolegami. Ogólnie murzyńska robota za grosze. Rozcinanie i deptanie kartonów. A jak ten łysy łaził po hali, to wszyscy bali się nawet oddychać, a lubił ryj jeden zwrócił uwagę na byle krzywo stojącą kiste z ksiązkami. Szczególnie wtedy,m gdy na jaw wyszła afera / romans z pracownicą, której szybko się pozbyli, żeby większej afery nie robić. N ajumperce i na recivie wyzysk, jakiś kmiot/ koordybator pomiata ludźmi i rozstawia ich po kątach, i jak mu się spodoba to przesunię kogoś na inne ambitne stanowisko. To znaczy wtedy gdy widzi, że kolega ciągnący wielkie, ciężkie palety z kartonami, juz nie daje rady ze zmęczenia, to każe ci iść kartony rozcinać i deptać. Na chwilę dla młodych praca ok, ale pod warunkiem, że na chwilę. Jak chcesz cierpieć na bóle stawów w palcach od rozcinania setek kartonów dziennie i dźwigając ten szajs, dostać przepukliny, to tam z pewnością można tego się nabawić. Uciekajcie stamtąd, nie dawajcie się wyzyskiwać niemcom.

04.12.2017 14:41

Stawka jest typowo rynkowa, każdy wie ile wszędzie płacą w Szczecinie firmy ale dla mnie Momox wygrywa pozostałymi rzeczami czyli transportem. Tak jak ktoś pisał wcześniej to jest ok. 150 zika zaoszczędzone miesięcznie, przynajmniej dla mnie. Poza tym nie ma nocek i są wolne weekendy jednak widzę że nie wszyscy to doceniają bo może nie pracowali w czterobrygdaówce gdzie zapieprza się non stop i ma się wolne np. we wtorek? na co komu wolne we wtorek? Najlepiej narzekać a może lepiej poszukać pozytywnych stron? To i atmosfera będzie jeszcze lepsza.
    Viola

29.11.2017 11:13

Sorry ale nie mogę czytać tego co niektórzy piszą. Rozumiem że komuś coś może nie odpowiadać to normalne, nie ma idealnych pracodawców ale akurat w momoxie nie jest źle, naprawdę. ludzie którzy pracowali kiedyś na produkcji wiedzą o czym mówię bo tutaj jest zupełnie inny rodzaj pracy i nie ma takiego wyciusku jak na taśmie a przez to że nie jest to wielki moloch to atmosfera jest też całkiem inna i na plus. Ja jestem na tak i życzę wszystkim aby inne firmy też tak działały.
    Reinhard von Stoeven

27.11.2017 09:43

Serdecznie polecam tę firmę. Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do trudności i złożoności pracy, mili i pomocni przełożeni, darmowe jedzenie wysokiej jakości, czysciutkie i pachnące toalety. No a przede wszystkim sama praca jest łatwa i przyjemna, wszystkim chcącym się zatrudnić polecam zgłaszać się na stanowisko "jumper", bo to najlepsza fucha dla początkującego pracownika.

27.11.2017 14:37

ha ha ha, zwłaszcza dźwiganie kist z książkami jest łatwe, lekkie i przyjemne. Tym chłopakom za parę lat kręgosłupy wysiądą.

27.11.2017 18:48

Słuchaj Reinhard von coś tam, bo i tak nie potrafisz pewnie tego prawidłowo wymówić :) Jestem szczęśliwym jumperem i nie kituj tutaj, że to ciężka bardzo praca. Owszem jedno jest pewne, skoro "dziadki" pracują i dają radę, to TY jesteś cienki leszczu. Może nie dźwigają, ale mają inne zajęcia. Na kistach są młodzi i silni - jak chcą pracować, nie narzekają. To proste, każdy znajdzie sobie zajęcie, jeśli potrafi to z czym TY miałeś problem - wystarczy porozmawiać z team liderem a nie być leserem. Jumper nie będzie w MOMOXIE pracował kilka lat, więc nie siej zamętu. Podnieśli trochę kasę i nie jest źle, ale wszyscy boją się o tym napisać. Jedna wielka obłuda...
    koks

21.11.2017 10:54

Na 10 zadowolonych zawsze znajdzie się 2 niezadowolonych. Na szczęście nie ma żadnego przymusu aby pracować i każdy może odejść gdzie mu będzie lepiej. Większość tych niezadowolnych to słyszałem że własnie to była patola której już chyba nie ma, a jak jest to ja z nimi nie mam kontaktu. Przez te kilka lat albo zostali zwolnieni albo sami odeszli. Nie wiem jak było dawniej, ale teraz jest serio spoko. Wiadomo praca to nie wakacje i zapieprzać trzeba, ale jeżeli chodzi o atmosfere i podejście kiero to jest całkiem normalnie. Pozdro.
    batman

21.11.2017 17:37

ten koks to pewnie jakis Rafałek albo dominik ten ich przydupas co same pozytywy pisze w necie!Ty sam jesteś patola w (usunięte przez administratora) byłeś (usunięte przez administratora) widziałeś ! Ta firma to (usunięte przez administratora)!
    Aga

25.11.2017 17:02

Łatwo być anonimowym i wyzywać innych w internecie. Ja pracuje już w momoxie dłużej i uważam że wcale nie jest tak jak piszecie. Przesadzacie i to mocno. Na początku po starcie faktycznie był lekki haos w firmie, ale nigdy nie było tak źle, a teraz jest już totalnie tylko dobrze. Widać faktyczne zainteresowanie naszą opinią ze strony kadry zarządzającej, bo nasze prośby poskutkowały podwyżkami. Ja dostrzegam więcej plusów niż minusów.
    Aga

25.11.2017 16:53

Ja polecam. Jak ktoś już tutaj wspomniał są od pewnego czasu podwyżki dla dłużej pracujących. Kwota jest zależna od stażu pracy. Moim zdaniem pracuje się teraz bardzo fajnie, dobra atmosfera i nie jest wcale ciężko a jest już przecież okres przed świąteczny.
    ona

25.11.2017 15:05

Pracuje tu juz 3 miesiąc , mogę powiedziec ze jest fajnie. Trafiłam na ta fajniejsza zmianę , ta ktora budowała Momox od początku. Juz po 3 miesiącach doceniono moja prace ( autentycznie) i to ze dobrze oceniam produkty. Cieszę się , jest to pierwsza praca ktora widzi ze się staram i nie przychodzę i nie robię na (usunięte przez administratora). Godziny pracy ok lecz Rano o 4 ciężko wstać .. Czasami się robi nudno i monotonnie , nikt nikogo tu nie goni . Cieszę się ze tu pracuje , narazie jestem na umowie agencyjnej i martwi mnie to ze dostałam krotka umowę no ale pożyjemy zobaczymy co będzie dalej. Chce tu pracować jak najdłużej. Praca na lata owszem ale nie na stale .. Duza rotacja ludzi ale na magazynach tak jest. Nie narzekam :). Nadgodziny tez fajne , można zawsze sobie dorobić i podwójnie placone !!

23.11.2017 17:15

Ona 23.11.2017 17:10 @Kawa 20.11.2017 21:59 Jakie są zarobki? Przeczytałam, że te 14 zł/ brutto to w rzeczywistości 10zł na rękę i nie wiem, czy to jest na pewno zgodne z... Bardzo ciekawe, wszyscy cisna na MOMOX a nikt nie odwazy sie napisac o PODWYZKACH wynagrodzenia. Taka grupa spoleczna chyba tylko tutaj zaglada.
    znaku

12.11.2017 19:56

Jakby to ujac, praca ok I placa tez ok. Pracuje w tej firmie juz dosyc dlugo bo zaraz strzeli juz drugi rok, wiec naprawde nie jest zle, jak niektorzy wypisuja. Dodatki I nadgodziny I mozna sobie fajnie zyc.
    Kawa

20.11.2017 21:59

Jakie są zarobki? Przeczytałam, że te 14 zł/ brutto to w rzeczywistości 10zł na rękę i nie wiem, czy to jest na pewno zgodne z prawdą... Albo inaczej: jaka jest stała miesięczna wypłata NETTO?

23.11.2017 17:10

onlyhuman

26.07.2017 13:15

nie jest to dobra firma ,dziwię się, że mają 4 gwiazdki, byłem już w wielu firmach i ta jest na top 3 najgorszych, a to dlatego,że panuje tu dziwna atmosfera, jeśli chcesz się przekonać to idź sam spróbuj, ale nie polecam, specyficzne miejsce
    Ziom

26.07.2017 18:22

Wiesz jakim cudem maja 4 gwiazdki ? To bardzo proste. Firma wykupiła pakiet dostępu do komentarzy i może je usuwac. Wiec wszystkie komentarze opisujące ta firmę w złym świetle są usuwane, a w ich miejsce team leadarzy wpisują swoje pozytywne i lajkuja. Taka sama propaganda jak za Gierka.
    ON

23.11.2017 16:56

Ziom... firma nic nie kupila i nie usuwa komentarzy, Usuwa je admin, jesli naruszaja jakies zasady ich publikowania - to akurat proste.
    k

22.11.2017 11:00

Ja nie narzekam, nie wiem jak było kiedyś ale teraz jest w porządku. Mam wrażenie że teraz słuchają czego oczekujemy bo to robią.
    dziad

14.11.2017 17:05

oj tam oj tam, nie przesadzajcie z tym że nie przedłużają. większość moich kumpli z pracy nie pajacuje, robimy swoje i jestem pewien że pracować będziemy pewnie jeszcze całe lata. teraz warto mieć większy staż pracy bo dodatki wprowadzili. normy spokojnie robię i nie uważam, żeby były zbyt wysokie, umowę teraz mam na stałe, a też zaczynałem od próbnej. nie chodzę na l4 bez powodu. w zeszłym roku byłem raz, bo byłem chory i nie było żadnych problemów ze strony momox. co do urlopu to też można się dogadać z szefostwem. praca jak praca, szanujesz ją to będą i ciebie w niej też szanować. nie wiem jak w innych ale w hali w stobnie warto brać nadgodziny.
    piter

08.11.2017 16:58

Moja ocena firmy Momox Szczecin w skali 0-5 to 4+ a pracuję ponad 3 miesiące. To co mi nie odpowiada to fakt, że praca jest stojąca i jest to zdecydowanie największy minus ale tak naprawdę jest to cecha każdej pracy przy produkcji czy na magazynie więc przyzwyczaiłem się. Nie będę zachwalać firmy bo nie o to chodzi i wiadomo są lepsze i gorsze chwile ale generalnie naprawdę jest OK i nie ma na co narzekać. Pieniądze dostaję w terminie, jestem zatrudniony na umowę o pracę i czuję stabilność i mam też kartę na którą korzystam z lekarza prywatnie. Wiem też że niektórzy korzystają z transportu wiec tez jakis tam plus na pewno, ja akurat mam blisko wiec dojeżdzam sam. Polecam spróbować, jest spoko.
    Playboy

07.11.2017 13:56

Jakie są godziny pracy orientuje się ktoś? Widziałem ogłoszenie i było że system II-zmianowy a godziny???

07.11.2017 20:56

Na większość pytań inni już odpowiadali, ale abyś nie szukał za wiele to chętnie Ci pomogę: pracujesz na rano i na po południe. Na rano od 6 do 14.10 a na po południe od 14.10 do 22.20. Godziny są dziwne bo jest dodatkowa przerwa wydłużona oprócz tej która się należy i dlatego trzeba zostać te 10 minut dłużej. Mi to osobiście odpowiada bo można w spokoju zjeść kanapkę, wypić kawę i zajarać szluga.
    nowa

15.10.2017 13:35

Czy ktoś mi wyjaśni od czego zależy długość umowy ? Mam koleżankę która ma zawsze normę , zawsze w pracy a dostala na 2 miesiące a druga koleżanka po miesiącu wziela chorobowe 2 tyg i jej przedłużono o 6 miesięcy, a trzecia koleżanka po roku przepracownym nie przedłużyli jej i podziekowali . Ja dopiero jestem nowa w pracy , chce jak najdłużej pracować bo mi się podoba Momox no ale z tymi umowami to jestem wystraszona..
    ona

27.10.2017 21:05

hej, nie panikuj. z tego co wiem, to sa jakies reguly. umowy sa przedluzane indywidualnie. rozne kryteria sa brane pod uwage. jesli ktos ma ? moze zaytac team leadera - oni wiedza wszystko. wiem, ze nie ma umow na 2 miesiace i nigdy nie bylo, ktos sciemnia. kiedys mi szef powiedzial: 1 miesiac - ok, 3 miesiace - bardzo ok, 6 miesiecy - super...
    Ania

20.10.2017 15:04

Kiedyś też o to pytałam i ktoś w kadrach powiedział mi że wszystko jest indywidualne rozpatrywane. Nie ma prostego klucza do tego. Każda osoba to inna sytuacja i jest wiele czynników branych pod uwagę. Z tego co widzę po kolegach i koleżankach to zazwyczaj przedłużają jeżeli ktoś dobrze i normalnie pracuje.

Zostaw merytoryczną opinię o MOMOX