Fabryka Mebli "Gabi-Bis"

Adres: 9A, 63-645 Runowo Krajeńskie

NIP: 6191887625 KRS: 0000087232

Fabryka Mebli "Gabi-Bis"
2 31 6 1

Opinie o Fabryka Mebli "Gabi-Bis"

Gostek

Legenda głosi, że najpiękniejsze Panie siedzą w kadrach

Kajot

Obiektywnie oceniając Gabi-Bis uważam że to prężnie rozwijająca sie firma z przyszłościa. Jeśli ktoś chce pracować to tutaj można. Sam jestem pracownikiem i szczerze nie zarabiałem nigdzie tyle co tutaj. Wiele zawdzięczam tej firmie, z racji rozwoju jak i dochodu. Spekulacje i lamenty jak tu źle spowodowane są pewnie niedoskonałościami w ludziach jak i podejściem niektórych do pracy. Wiadomo, że to nie przedszkole, piwiarnia czy miejsce pracy gdzie moge dziś przyjść, jutro nie, a za tydzień jak będzie mi się chciało i to bez konsekwencji. Są zasady, bo gdyby ich niebyło widok puszek i butelek po alkoholu, czy "kresek" w kiblu bylby bardziej nagminny niż teraz, a firma raczej nie dbając o eliminację tego z jej funkcjonowania, zbyt daleko by nie zaszła. Wytykając liderów, majstrów, czy brygadzistów i kierownictwo weźmy pod uwagę to , że to tacy sami niedoskonali ludzie jak ty czy ja, a jeśli sądzić ktoś kogoś chce to jeśli byś znacznie lepiej spełniał daną funkcję od danej osoby trzeba sie wykazać i postarać bo droga rozwoju i awansu w tej firmie stoi otworem. Sam tego doświadczyłem na własnej osobie. Pracownicy produkcyjni mało też nie zarabiają porównując zarobki w innych firmach tyle, że trzeba chcieć i trzeba robić. A temat Kontroli Jakości... ktora usiłuje utrzymać w ryzach normy, których ma się trzymać fabryka wytyczonych przez odbiorców. Moim zdaniem musi ona funkcjonować i nikt raczej nie uszczęśliwia się zabraniem komuś premii. Poprostu jeśli coś ma być czarne to nie może być żółte. Nie można udawać że jest ok jeśli nie jest i najlepiej się nie czepiać i niech firma da jeszcze super premie z przyzwoleniem na zimne piwko podczas pracy :) większość krytyków tej firmy tak by chciało. Jak dla mnie firma solidna, dająca pewną stałą prace i doceniająca starania. Polecam tym którzy nie boją się nowych wyzwań a przedewszystkim pracy.

Magik
@Kajot 17.01.2019 18:22

Witam... Zgadzam się z panem.Przede wszystkim Zacznijmy od tego że te dziwne i szydercze wpisy to twór ludzi, którzy przyszli się do pracy zabawić , a jeśli ktoś ta zabawę próbuje przerwać lub ograniczyć jest najgorszym majstrem czy liderem.... Drugi typ ludzi od tych obrzydliwych wpisów to taki, który myśli że przyjdzie do pracy z laska i przekonaniem że jemu sie należy nie wiem 3 czy 4 tysiące za to że w ogóle wstałem z kanapy sprzed telewizora. Niestety żeby zarobić trzeba się narobić.... Tak ten świat jest ułożony... Więc przykro mi bardzo to mówić ale ludzie są straszni i hejtuja kogo sie da.... Ale nie ma tym zecz polega. Gabi to bardzo prężnie rozwijająca sie firma...pracujemy dla największych na świecie.... Byle firma nie wchodzi na takie rynki pracy... Ale podkreślam na to zapracowalismy sami siedzeniem do późnych wieczorow w zakładzie. Chciałbym podkreślić jeszcze że gabi płaci najlepiej w okolicy więc jak się komuś nie podoba to niech sie zwolni i tyle, a nie tyra ludzi tutaj obelgami. Przypominam że jak zaczynaliśmy tutaj z tym wielkim odbiorca pracowało może 300 ludzi... I to właśnie oni swoim zawzięcie i morderca praca dziś zasługują na wyrazy szacunku . Pozdrawiam

Ble

Odnosnie kontrolerów to widze ze chyba tylko ten nowy starszy pan ma pojecie potrafi wytlumaczyc i przede wszystkim widac ze zna sie na robocie bo reszta kj to szkoda slow tylko wstawiac bledy a pokazac nic bo jeszcze przeciez trzeba umiec pokazac.

Paweł

Gabi Bis to jesy ostatnia firma do której powinien ktoś trafić. Brak szacunku do pracownika ze strony kierownika w ciemnych kręconych włosach. Mało tego idz jutro do pracy i rozejrzyj się kto jest na liniach liderem i w biurze u niego kto siedzi i kogo wyciągnął na fajne stanowiska. Ludzie z jego miejscowości. ;) A Ty o 6:00 staniesz przy swoim stanowisku i ewentualnie możesz pomarzyć przez chwilę jak to jest fajnie stanąć przy tablicy i dyskutowac gdzie obojetnie kto zrobi jakiś błąd to i tak oni wyprostuja i wszystko idzie zgodnie z planem. Najchętniej w tej firmie lubią karać osoby ktore nie są w klikach z danym majstrem czy majstrowa. Wszyscy ludzie wiedzą kto z kim trzyma i jakie ma układy. Tylko kierownictwo nie widzi problemu ze nie sa wszyscy traktowani równo. Kierownictwo patrzy na słupki, które nie oszukujmy się zgadzają ;)) Bo Ty i Ty robicie na nich a nieroby z ukladami moga zrobić połowę mniej od was i dostaną tyle samo ;) Pracowałem chwilę w tej firmie i gdyby była teraz alternatywa inna niż powiedzmy firma na zlotowskiej w Więcborku to Gabi by mogło zamknąć interes. Ludzie pracują w tej firmie bo po prostu nie mają wyjścia w Więcborku ciężko o pracę tak płatna jak w Gabi (akordy) dlatego nikt głośno się nie odezwie bk by musiala isc za resztą grupa minimum po 20 os z każdego działu. Wtedy każdy by oczy otworzył i słupki by spadały. Każdy dział narzeka bo jak słyszysz jak ktoś opowiada Ci o Gabi to na prawdę tam tak jest. Ludzie latem padają z wykończenia a niby tylko 8h. Ciągłe problemy na stolarni montażu i tapicerni, kto jakie meble produkuje, ale pamiętaj: nie jesteś w układzie to robisz na szrocie ;) a.kolega obok zarabia godnie ;) Jeżeli chcesz pracy na akord w tempie, którego nigdy nie dogonisz to ta firma jest dla Ciebie. Jeżeli chcesz pracowac za ciut mniej idz obojetnie gdzie. Pozdrawiam Paweł

Tap
@Paweł 09.01.2019 20:49

Jak ci się nie podoba to się zwolnij i idź gdzie indziej. Widocznie za słaby byłeś na pracę w gabi

,, pracownik,,

Nati 30.12.2018 00:36 - wiadomość do tego wpisu. Jak tak bronisz tej pani to widocznie twoja praca nie odbiega od jej, wasza nadgorliwość na pewno będzie dobrze wynagrodzona, tylko pamiętajcie to my na was pracujemy.

Pracownik

(usunięte przez administratora) mieli płacić za urlop a teraz coś kombinuja

anonim

(usunięte przez administratora)

Pr

O tej Pani szkoda mówić. Lepiej niech przypomni sobie jak pracowała a potem niech czepia się innych. Nic nie robi tylko wymyśla o innych .

Kurla Janusz
@Pr 20.12.2018 07:19

Prawda i ludzi zwalniają za niewiadomo co

pr
@Kurla Janusz 20.12.2018 10:25

Ciekawe jak zwalniają ludzi za nic. Dobre zawsze jest powód ,chyba że nie wiesz to zapytaj.Takiego kodeksu nie ma za nic

Pracownik

Dzisiaj w pracy dowiedziałam się jakie opinie są tutaj opisywane. Czytam i śmieję się z tych bzdur,W gabi jest jak jest ale masz wybór jak nie chcesz pracować zawsze masz wybór możesz iść do kadr i zabrać swoje papiery, nikt nikogo na siłę nie trzyma. Co do Justyny to powiedzcie co styl ubierania Jej ma wspólnego do naszej pracy.ubiera się jak Jej wygodnie i nosi to w czym się dobrze czuje.Ta opinia nie ma nic wspólnego z pracą. Klaudia tutaj nie zgodzę się z opinią o Niej.Wykonuje swoją pracę dobrze.Jak pracowała kiedyś to Jej sprawa nie nasza,przynajmniej wie ile można wymagać od innych .Jaką ma szkołę to nie powinno nikogo interesować skoro kierownik Ją wybrał. Piszecie o Niej tutaj może powiecie to na codziennych zebraniach przy tablicy. Co ze zwolnieniami. Nie ma czegoś takiego ,ze zwolnią Cię bez przyczyny. Tutaj też bzdury .Zwolnili bo była podstawa.Po drugie nazwisko Klaudii to nie reklama i jest jeszcze jedna osoba o tym nazwisku. Klaudia jak widzi że dobrze pracujesz to szuka Ci zajęcia abyś zarobiła a nie traciła. Więc można porozmawiać co Was boli bezpośrednio z Klaudią chyba że strach Wam nie pozwala. Czytam o Justynie dla mnie to śmiech.Pracuję i nigdy nie krzyczała na mnie czy nigdy nie tyrała.Jak widzi że wykonujesz swoją pracę to nic nie mówi. Zwraca uwagę tym co ściemniają .Krzyknie bo inaczej nie słychać.Justyny życie prywatne nikogo nie powinno interesować.Jej życie ,Jej sprawa.Ona też nie wtrąca się w Wasze życie więc darujcie sobie i nie wymyślajcie.Kończąc to pisanie zacznijcie patrzeć na siebie i wykonujcie swoją pracę a będzie wszystko dobrze.A jak ktoś ma coś do kogoś podejdż i powiedz One wysłuchają i porozmawiają

,, pracownik,,

Witam kontroler jakości ze szwalni niema pojęcia o swojej pracy wymyśla i czepia się nie istotnych żeczy które nie mają wpływu na jakość szytego mebla. Brak wiedzy o szyciu i budowy mebla dyskfalifikują tą osobę jako KJ.

Nati
@,, pracownik,, 20.12.2018 00:40

Uwierz że pojęcie ma,a Tobie chyba wpisała błąd bo źle uszyłaś...no niestety oni też mają wytyczne na jakie błędy mają zwracać uwagę...Ty chyba nie umiesz się przyznać do błędu, no tak akord nigdy nie idzie w parze z jakością...A jeżeli masz coś do kogoś powiedz to prosto w oczy ????

KTOŚ

Z większością negatywnych opini na temat liniowych, brygadzistów i KJ się zgadzam. Najgorsze jest to, że niektórzy zajmują stanowiska nie mając pojęcia o pracy na nich. W głównej mierze chodzi o zarządzanie ludźmi i organizacje pracy. Po przeszło 5-ciu latach pracy w Gabi-Bis nauczyłem się jednak patrzeć na siebie i olewać nieporadność innych. Jedna zasada-nie chcesz lub nie chce Ci się? TO NIE RÓB!!!

Pracownik szwalni

Pracuje na szwalni juz jakis czas.. Ani jeden negatywny komentarz (dobrych nie ma) mnie nie zdziwil, majstrowa z tapicerni powyginana na wszystkie strony i nawet zbytnio sie z tym nie przejmuje to jest najlepsze ???? Szwalnia jedna wielka masakra , brygadzistki dostają troche władzy nad ludzmi i w glowach sie im miesza - chcesz wolne WIELKI PROBLEM niewiadomo czy sie pytac czy nie bo strach , tam rozmowy nie ma tylko jedno wielkie darcie japy, ludzi inteligentnych i kulturalnych na palcu jednej reki zliczysz, jedno wielkie obgadywanie, tempo takie ze ludzie wytrzymuja tydzien i uciekaja , gadki o jakis premiach ktorych nie ma, w sobote jak jest praca musisz do niej przyjsc , zapieprzasz 9h bo akord akord akord , starzy pracownicy cie gonią, zainteresuja sie rowniez tym jak czesto chodzisz za potrzeba.. Szczerze jak mam isc do pracy odechciewa sie wszystkiego ale coz.. Pracowac trzeba. Swoje zrobic , z nikim w gadke sie nie wdawac i tyle. Mozna pisac i pisac.. PORAZKA.

Pracownik
@Pracownik szwalni 09.11.2018 03:28

Zgadzam się szwalnia masakra majstowe brak słów

Pracownik

Masakra Szef powinien zainteresować się ludźmi których ma za biurkiem. Zbyszek Tomasz pozdrawiam i podziwiam za spokojne sumienie jeśli je wogle macie Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Porozmawiać z pracownikami o tym co wyprawiają majstrow i ci niby kierownicy

Xxxxxxxxxxx

Majstrowe mają wykształcenie średnie średnio pisze średnio czytam zgadzam się z poniższymi komentarzami tragedia Klaudia liderka zawodówkę skończyła i wielce liderka a jak pracowała i pakowała to też jej nie szło teraz udaje liderkę ...

Tapicer

Jestem wieloletnim pracownikiem tapicerni i śmieszą mnie poniższe opinie. Jadę do pracy zarabiać pieniądze a nie zajmować sie plotkami jak co niektórzy chyba nieznajacy życia młodzi ludzie tam pracujący. Zasady należy przestrzegać a jak sie komuś nie podobają to przecież nikt nikogo na siłę nie trzyma. W tak dużej firmie jakby pozwolono na samowolke to zaraz plakalibyscie że np klejenie zajmuje sie wszystkim tylko nie klejeniem a Wy szkieletów nie macie. A może boli że skończyło sie faworyzowanie "starych wyg" mogacych wszystko, panoszacych sie bez szacunku do innych? I bardzo dobrze. W czym oni są lepsi od innych? Ja nigdy nie miałem problemu z żadnym z majstrow i żadnemu z nich nie mam nic do zarzucenia. Co więcej, za żadne pieniądze nie zamienilbym sie z nimi miejscami. Nie miałbym cierpliwości do coniektorych, mało kulturalnych pracowników. Przepraszam za stwierdzenie ale paru to chyba pozabijalbym a na pewno już dawno zwolnił. Z czym Wy macie problem? Z tym że jeść macie na stołówce? A toalety to nie palarnia wiec tam sie nie pali. Ja nie pale i z racji zapachu tam panującego staram sie jak najrzadziej odwiedzać to miejsce. Jest to mój 3 zakład pracy i mogę stwierdzić że nie jest najgorzej. Wynagrodzenie mi odpowiada, na stanowiskach pracy czysto, na głowę nie pada, firma jak widać rozwija sie więc praca pewna a więc chyba nie jest źle. A tym co tak źle polecam stanowisko za kasa w jakimś markecie. Jedna przerwa, zero palenia poza nią a wynagrodzenie - moze polowa mojego. Tylko potem nie osmieszajcie sie jak wielu już tutaj i nie wracajcie z podkulonym ogonem. Opanujcie sie i szanujcie co macie bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

Tapi

Ten zakład to jakaś parodia majstrowa pod wpływem narkotyków nie da się z kobieta porozumieć kontrolerzy po gimnazjum liniowi to prawie same dzieci wymyślają swoje zasady i musisz się do nich stosować ciekawe kiedy ta firma splajtuje kazdy stamtąd ucieka traktują pracowników jak gorszych od siebie co więcej szacunek dla pracownika nie istnieje a przecież to pracownicy zarabiają na nich na ich wypłaty proponuje jakieś szkolenie w zakresie poszanowania nawet z kanapka trzeba się chować bo nie możesz zjeść w miejscu które nie jest do tego wyznaczone

Rosa Clara
@Tapi 04.10.2018 21:02

Majstrowa Justyna to chyba pomyłka nie ten odział co ona robi tyra ludzi bo ma cieszkie dni żal

Kurla Janusz

Majstrowa ubierze sobie białe spodnie i skarpety do kolan i to jest majstrowa nie powiedział bym ludzie to świnie

Tapi

Zgłosimy do Inspekcji pracy te 9 godz i kamerki niestety ludzie mają swoją godność, Podkreślić należy jeszcze raz, iż instalowanie kamer w toaletach, łazienkach, szatniach czyli wszedzie tam gdzie można naruszyć poprzez obserwację pracownika jego godność jest niedopuszczalne nawet w sytuacji zgody wyrażonej na piśmie przez pracowników. Pracodawca bowiem instalując w tych miejscach kamery wchodzi na śliski grunt ochrony prawa do prywatności i dóbr osobistych (art. 23 i 24 k.c.).

Tyrolum
@Tapi 16.12.2018 19:42

A gdzie masz naruszana swoją prywatnośc? Stary wie co robi, w kabinie nie masz kamery, w szatni tez nie, nie bój się nikt twojego ciałka nie chce oglądać. Tak jest w większości większych zakładów, to jest norma. Ludzie kradna, oszukają, NISZCZA. Gabi najgorsze? Proszę się przekonać w paru innych jak jest cudownie.

gośc

witam wszystkich nie zadowolonych...Jasne ze niema w Polskim Kodeksie pracy 9- godzinnego dnia pracy!!!!Pracodawca nie moze nawet za te godziny zapłacić i ich wykazywać!!!..to jest PARANOJA która zgłosze do PANSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok
@gośc 13.12.2018 22:56

Zglos odrazu kamery w kiblach na stolowce i w szatniach.

Nieznajoma;]
@Ok 14.12.2018 18:43

O tak niech ktoś wkoncu zrobi z tym porządek. Bo tak być nie może śmieszne paczki dadzą a z wypłaty odciągną haha ???? niech se w (usunięte przez administratora) wsadza te paczki

Pracownik
@Nieznajoma;] 18.12.2018 12:32

To może niech nikt nie bierze tych paczek. Inne zakłady dają kasę albo talony które można przeznaczyć na te rzeczy które się potrzebuje. A nie kiełbasę na sile jeść

Vw
@Pracownik 18.12.2018 20:26

Nikt ci nie każe jeść na siłę, rozdaj po rodzinie jak ci się coś nie podoba. Kiedyś nic nie było na swieta i nikt nic nie mowil. W (usunięte przez administratora) wam się poprzewracało, jak się nie podoba szukać roboty gdzie indziej a nie pier.

Xxx.
@Ok 14.12.2018 18:43

W samych kabinach nie ma kamer, przepisy nie zostały złamane. Dziwi cię to? Jakby ci zatykali kible puszkami od browarów, jarali trawę , przypalali drzwi , jeszcze brakuje żeby na środku (usunięte przez administratora) nie było, u siebie w łazience też tak robicie? Brak poszanowania wszyscy mają wyjeb. bo to starego, gdyby był porzadek kamery byś nie ujrzał. Trochę myślenia ignoranci.

Yyy
@Xxx. 19.12.2018 19:52

Ty zastanów się co piszesz.Są ludzie i ludzie. Ci co palą i robią to co piszesz w łazienkach to też jest przyczyną tego co się dzieje na zakładzie.Gdzie szacunek dla ludzi. Ja nie palę ale widzę co robią inni. Gdzie podważanie słów szefa przez Zbigniewa, I Ty mówisz że przez wszystkich.Piszesz że palą trawę a inni na stanowiskach jaki przykład dają,a jak z rur kapało i na hali (usunięte przez administratora) waliło,Podejście liderów do innych bez rozpisywania się,,,

Nieznany

Przyjmują i gnembia ludzi młode majstrowe co nie mają pojęcia puste lale

Bolo

Poczytajcie kodeks o monitoringu .Niestety szef złamał przepis oto urywek,,,,Kolejna kwestia to proporcjonalność zastosowanego środka do celu. Ze względu na wymóg proporcjonalności nie możesz zainstalować kamer, np. w łazienkach, w szatniach, prywatnych gabinetach czy pomieszczeniach socjalnych – pracownicy nie świadczą tam pracy, a kamery będą naruszały ich prawo do prywatności, mogą również naruszyć ich godność i inne dobra osobiste, których nakaz poszanowania wynika z przepisu art. 111 KP.

Wiola

Zakupiony narożnik reklamowany. Zapadniety wewnętrzny bok, po dwoch miesiącach od dnia zakupu. Naprawa gwarancyjna. 3 miesiące i ten sam problem. Kupiony w sklepie meblowym z elemanntami skórazanymi - które okazaly się skórą ekologiczną. Nie polecam Moje sugestie dla Fabryka Mebli "Gabi-Bis": Wymagana lepsza precyzja i dokładność przy wykonywaniu poszczególnych elementow

Bolek25

Tak majstrowa pakowania jest powyginana w wszystkie strony świata nie powinna być majstrowa daje zły przykład ludzia jak chcesz urlop to musisz się jej prosić a urlop jest dla pracowników a majstrowa zawsze ma jakieś problem że ludzi nie ma że nie ma kogo wstawić to ja nie rozumie po co są urlopy jak nie możesz sobie wziąść urlopu dla mnie to majstrowa pakowania powinna być zdjęta z tej funkcji ktoś inny powinien być majstrem pakowaczy

Nieznajoma;]
@Bolek25 10.11.2018 17:26

Witam nie pracuje w Gabi ale partner tak jak to tam jest z tymi wszystkimi na górze którzy wysyłają wszędzie gdzie się da... Albo robi się jeden element albo wcale... A nie wszędzie rzucają gdzie ludzi niema a pieniądze szkoda gadać... Jednymi słowy cwaniactwo myślą że ludzie będą zapindalac tyrac jak woly bo im się tak podoba. Skoro ludzi podwyższa ie normy i wgl to 8 płacą proszę większa i te nadgodziny w umowie są normalne godziny gdzie wzmianka od dodatkowych godzinach??? Ciekawa jestem czy to jest zgodne z prawem... Raczej powinny być jakieś zapiski a co najwyżej praca na umowę osobno płatna plus nadgodziny (ta 9) osobno płatna i człowiek by wiedział ile dostał a tak skąd wiadomo czy wgl coś dostał.... Hm... Jak tak będziecie robić to zamiast ludzie przychodzić do was z miłą chęcią pracować to będą chodzić jak za karę... Wtedy nie będzie miłej atmosfery w pracy.. I to nie będzie fajne. Dbajcie o swoich pracowników bo jestem ciekawa jak wy byście dali radę pracować za nich.... Hm bez urazy ale podejrzewam że nie jeden nie wiedziałby jak przykrecic śrubę do elementu ;) P. S. Bez obrazy ale zacznijcie lepiej traktować pracowników to oni napewno odwdzięcza się tym samym ;) pozdrawiam.

Tapicer
@Bolek25 10.11.2018 17:26

Czysta prawda!

Lolek

W Gabi bis nie ma żadnej premii dla pracowników to jest ściema z tą premia że ona jest

Olek
@Lolek 02.10.2018 09:58

Jak nie ma premii? Premia nie jest przyznawana z góry, trzeba sobie na nią zasłużyć.

PlantacjaBawełny
@Olek 05.10.2018 21:19

No tak w niewolnictwie nie ma premi xD

Swierzak

Pracuje ponad 1.5 roku i troszke sie napatrzylem i doswiadczylem w gabi bis.ostatnio szef zrobil zebranie poza tym ze zabral mi 30 min czsu po pracy nic ciekawego niepowiedzial.bo niby co mnie obchodzi nazwa firmy.jak zaczynala no i to ze tomek chcial byc kierownikiem i jest.albo plany o zwiekszeniu zatrudnienia-utrzymaj to obecne,skoro nawet pracownicy z ukrainy dziekuja za prace.a i podwyzka ktorej niedostrzegaja pracujacy tu ludzie.traktowanie pracownika przez majstrow to dno,wyslij majstrow maszynowni na jakies szkolenia w zakresie poszanowania pracownika podczas codziennej pracy .bo teksty do kobiety w stylu"niebedziesz mi gowniaro podskakiwala..."to szczyt hamstwa sfrustrowanego czlowieka nieradzacego sobie na stanowisku mistrza zmiany (Michal).najlepsze sa kropki za urlop na zadanie mimo ze kodeks pracy gwarantuje 4 dni w roku.paczki na swieta wyjatkowo byly tylko wyplaty w styczniu jakby mniejsze.praca blisko domu to plus.Ludzie odchodza i to swietni pracownicy.tylko jak szefostwo firmy pozwala na takie praktyki to nic dziwnego.

Hania
@Swierzak 21.03.2018 20:04

Cygana nazwal patologia pier... ,widac gosc niebardzo nad soba panuje.ciekawe co zrobi jak sprawa znajdzie swoj final w sadzie,czy szef ujmie sie za takim "majstrem",bo zglaszanie w obrebie zakladu nic nieda.

Bysiu
@Swierzak 21.03.2018 20:04

Robię już tam pare miechów i od Michała to ty się odczep, jak dla mnie jest to bardzo ogarnięty i w porządku facet, najwyrźniej musiałaś dać mu do tego powód że tak się do ciebie zwrócił jak się jest wporządku dla niego to on się odpłaca tym samym a z resztą jak miałbym się użerać z tą całą pracującą tam"patolą", chodzi tu o pracowników to nie ma się co dziwić że czsami puszczają nerwy

Pracownik
@Swierzak 21.03.2018 20:04

Swierzak nie wie chyba co mówi. Majster Michał jeden z lepszych majstrow w firmie z dużą wiedzą, jeśli jesteś w porządku do niego załatwisz wszystko. Pozdrawiam pracownik montażu

wystraszona

Jestem zainteresowana pracą w Gabi. Proszę o wiadomość, czy sytuacja w zakładzie uległa polepszeniu, czy nie? Na podstawie poniższych wpisów wystraszyłam się i nie jestem pewna czy składać aplikacje.

Pracownik
@wystraszona 03.10.2018 16:54

Z dnia na dzień jest coraz gorzej

Gosc
@wystraszona 03.10.2018 16:54

Uciekać gdzie pieprz rosnie- czy. Z daleka od (usunięte przez administratora)

Aktualny pracownik
@Pracownik 04.10.2018 20:40

Zgadzam się z powyższą opinią

Anna
@Aktualny pracownik 26.11.2018 22:32

@Aktualny pracownik, Twój nick świadczy o tym, że nadal pracujesz w Fabryka Mebli "Gabi-Bis" i możesz merytorycznie wypowiedzieć się na temat tego pracodawcy. Napisałeś, że zgadzasz się z powyższą opinią. Jednak warto, żebyś jednak ją uargumentował. Z czym konkretnie się nie zgadzasz?

Praca

Mam pytanie.. Czy naprawdę jest tam aż tak źle czy ktoś ma bujną wyobraźnię.. Chciałam iść tam do pracy ale jestem troszkę przerażona

Aktualny pracownik
@Praca 14.10.2018 23:01

Gorzej niż źle....

Aktualny pracownik

Uciekać jak najdalej- prawdziwy (usunięte przez administratora)- KOSZMAR!!!

Pracownik888

Pracuje w Gabi 8 lat także trochę wiem o tym zakładzie. Kierownik Zbyszek chyba zapomniał ze kiedys był jednym z nas zwykłym pracownikiem i stanowisko przewróciło mu w głowie. Nie mówię że się do tego nie nadaje Ale wyraźnie pogubił się w tym. Wymyśla chore zasady żeby karać. Goni majstrów żeby tyrali ludzi. Wybiera na stanowiska wśród swoich kolegów w większości bez wiedzy i kompetencji ważne żeby palec trzymali w du.. I wszystko mu donosili. Myślę że w takim zakładzie powinno kierować się doświadczeniem i wiedzą np w ramach konkursu wybrać najbardziej kompetentnych a nie tylko kolegów.

Ble

Janek to dusza chłop tylko paly mogą na niego narzekać.

Tapx

Jedyny wporzadku majster to Janek wszystko ci ogarnie jak coś potrzebujesz i pomoże. Majstrowa Justyna no cóż szkoda gadać upokorzenie dla pracowników ze maja takiego przełożonego

Lolek23
@Tapx 15.11.2018 10:34

Tak zgodzę się z tobą Janek pomoże a Justyna nie tylko potrafi człowieka wkurzyc

Zostaw opinię o Fabryka Mebli "Gabi-Bis" - Runowo Krajeńskie

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli "Gabi-Bis"