Medicine
1 57 6 1

Opinie o Medicine

Filtruj opinie po kryteriach:

Klient023
 Opinia

Sklep w centrum handlowym Silesia pozostawia wiele do życzenia... w przymierzalniach kurz i odciski palców na lustrach i ściankach. „Starsza” obsługa fatalna, jedynie młode dziewczyny były miłe, energiczne, uśmiechnięte i skore do pomocy. Reszta pracowników udawała, że coś robi i nawet nie wykazywała zainteresowania klientem. Tym starszym pracownikom proponuję zmianę pracy, bo tą się już chyba zmęczyli, nie mówiąc o ich wyglądzie, który wskazywał na to, że nie mają bladego pojęcia o panujących trendach. Nie wiem jak można zatrudniać osoby do sklepów odzieżowych, które nawet nie potrafią się dobrze zaprezentować.

Pomocna?
Kasiapelasia
 Opinia

Beznadziejny sklep z beznadziejną polityką zwrotow/reklamacji

Pomocna?
TakNie
Jshshd
 Opinia
@Kasiapelasia 06.11.2018 18:01

Taka polityka zwrotów i reklamacji jest w każdym innym sklepie. Nooo w wiekszosci

Pomocna?
TakNie
Aleksander
 Opinia
@Kasiapelasia 06.11.2018 18:01

Czemu tak surowo oceniasz sklep Medicine? Pierwszy raz robiłaś zakupy w tym sklepie, czy może Twoja opinia jest na podstawie kilku zakupów? Przypominam również, że na forum dyskutujemy o firmie jako pracodawcy, więc może wiesz coś o tym, jak pracuje się w tym miejscu? Zachęcam do odpowiedzi.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
dienik
 Opinia

jak jest w Silesii? Ktoś coś?

Pomocna?
TakNie
Xyz
 Opinia

przez pierwszy miesiac umowa zlecenie, po miesiacu umowa o prace. pracowalam miesiac, po czym zrezygnowalam ze wzgledu na beznadziejna atmosfera w pracy, ktora tworzyla kierowniczka. nie masz co robic rozwal ubrania i poskladaj jeszcze raz. maja pretensje o to ze zbyt dlugo szukamy rzeczy na magazynie, do tego dochodzi zabawa w sprzataczke. do kasy dopuszczani sa tylko kierownicy i starsi sprzedawcy po to aby to oni mogli wyrobic sobie premie. rozmowy miedzy dziewczynami nie sa z gory zakazane ale jak tylko jedna odezwie sie do drugiej przychodzi kierowniczka. natretny stosunek do klienta kazdemu dzien dobry kazdemu w czym moge pomoc obsluga mawet na przymierzalni co bylo meczace zarowno dla nas jak i dla klientow. praca po 68 10 12 godzin w zaleznosci od grafiku ktory ustala kierownik, na przerwe idzoesz wtedy kierownik ma na to ochote, z zegarkiem w reku. Kierownik obgaduje swoich pracownikow, specjalnie sie z tym nie kryjac.

Pomocna?
Ewel
 Opinia
@Xyz 27.01.2016 15:44

Oj dziewczynko ty poprostu nie nadajesz się do pracy w sklepie gdyż to o czym piszesz to standard w wielu firmach a ty nie szukasz pracy tylko zarobku za nic nie robienie

Pomocna?
Antysłoikowy
 Opinia
@Ewel 28.11.2017 19:06

Widać w jakich standardach pracowałaś. Dzisiejsze firmy to w większości słoiki, które pomieszkują bez meldunku w Warszawie i zaniżają pensje.

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Jak wygląda dziś wynagrodzenie w Medicine? Czy od dodania ostatniej opinii jego poziom uległ zmianie?

Pomocna?
Miro
 Opinia

Niestety niektórzy potrafią jedynie narzekać i obrażać się wzajemnie. Szukam informacji o pracy w firmie ale atmosfera już po forum nie wydaje się być dobra!!!

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
:D
 Opinia

Droga Agnieszko :D Prawda jest taka ,że gdyby to ode mnie zależało , to nie popracowałabyś 3 dni. Bycie " słupem" niczemu nie służy... a twoja obsługa właśnie tak wyglądała. Premie owszem są i to niemałe.. ale trzeba wykonać zamierzony plan. nie robiąc nic to jak dla mnie i tak za dużo dostałaś :D

Pomocna?
Niezadowolona
 Opinia
@:D 01.01.2017 16:16

O jakich premiach mówisz o 15 zł, które i tak zależało od jaśnie Pani regionalnej?

Pomocna?
były pracownik
 Opinia
@:D 01.01.2017 16:16

widać jaki poziom reprezentujesz.

Pomocna?
S
 Opinia
@były pracownik 07.09.2017 21:32

Kto reprezentuje poziom? Pisząc , ze stałaś jak słup? Widocznie wiecie kto co pisze i nie są to opinie a prywatne uszczypliwości

Pomocna?
TakNie
Nikt
 Opinia

Najgorsza praca jaką do tej pory miałam. Przygotujcie się na liczne nadgodziny za które nie otrzymacie nawet złamanego centa. Podobnie z premiami ... mimo wyrobienia planu w 100% może się okazać że jej nie otrzymacie bo jest premią uznaniową ????

Pomocna?
RoLL
 Opinia

Lekko nie jest, ale jak ktoś chce, to naprawdę można znaleźć pracę. Na tym blogu http://slask-praca.pl/ znajdziecie informacje przydatne w szukaniu pracy na śląsku…

Pomocna?
@
 Opinia

W Silesii nie lepiej...Kierownik obgaduje swoich pracowników. Grafik zmieniany prawie codzienne więc rzadko można coś sobie zaplanować. Kamery na każdym kroku, przerywa wyliczona co do sekundy. Polecam tylko zdesperowanym na krótką metę.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Premie przyznaje i liczy Kierownik , a Regionalna je sprawdza , więc nie wiem dlaczego myślicie, że to ona ma wpływ na ich wysokość.

Pomocna?
:(
 Opinia
@Pracownik 11.06.2017 10:53

na wysokość może i nie, ale czy będą przyznane na pewno - zrobiłyśmy 87% planu i co....nie dostałyśmy wcale....

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Ta.....przyjrzy się i co zwolni ją może!? Śnisz chyba. Przecież im zależy tak naprawdę nie na ludziach tylko na zerach na koncie. A na twoje miejsce 5 innych mają.....swoją drogą że jak nie zmienią podejścia do ludzi to ciężko im będzie znaleźć pracowników bo opinię ludzie szybko sobie przekazują.

Pomocna?

Zostaw opinię o Medicine - Katowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medicine

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.