Atende Medica Sp. z o.o.

Adres: Al. Wilanowska 313, 02-665 Warszawa

NIP: 5260152844 KRS: 0000163344

Atende Medica Sp. z o.o.
2 27 6 1

Opinie o Atende Medica Sp. z o.o.

Tomasz

czy ktoś tu wie czy firma obecnie rekrutuje?

smok

Witam Wszystkich, pracuję tu 2 lata, firma jak firma, ja nie narzekam. Owszem był taki moment że pewna osoba decyzyjna faworyzowała swoich i to bardzo ale na szczęście to się zmieniło, bo już jej nie ma. Ale tak chyba jest wszędzie... Co do zwalniania ludzi to ja znam tylko jedną osobę która zwolniono i według mnie słusznie. Ktoś napisał rotacja 4 osób w miesiącu.. nie zauważyłem. Trochę się dziwie że komuś się chce pisać takie poematy na tym forum ,dla mnie to trochę podejrzane a i informacje są mocno dziwne. Nie chce wchodzić z tą osobą w polemikę bo nie warto. Co ważne dla potencjalnego "kolegi" na pewno nikt tutaj nie kontroluje pracowników tak jak miałem to w moim poprzednim miejscu pracy , ilość napisanego kodu itd, więc jest spoko. Lokalizacja tez ok, dobry dojazd, a budynek jak budynek co kto lubi. Ja pracowałem w firmie z bajeranckim biurem tylko co z tego , plany realizacje ,rozliczanie z nich i tak w kółko, iść do roboty się nie chciało.. pozdro

Mieczysław
@smok 11.01.2019 17:44

Przez 2 lata pracy na pewno wyrobiłeś już swoje zdanie na temat pracy w firmie Atende Medica. Chciałbym, abyś napisał, jak ocenisz warunki zatrudnienia, które oferuje pracodawca? Czy w trakcie tych dwóch lat udało Ci się otrzymać podwyżkę wynagrodzenia, bądź awans na wyższe stanowisko? Jeżeli możesz, to opisz, jak to wygląda.

WypowiedziSaModerowane

Nie wypowiadałem się na tym forum ale ktoś właśnie zaczepił mnie na grupie założonej na facebooku i innych podobnych tematów i mnie zawiadomił i postanowiłem się wypowiedzieć co do postu tutaj na temat "wyjątkowo niepomocnych i niesympatycznych". Autor to zapewne osoba bardzo mądra logiczna wręcz ekspert od ublizania osobom czy to bez doswiadczenia czy ktorym nie przedłuzono umowy o prace z doswiadczeniem, na portalu słuzacym dawaniu opinii o pracodawcach a nie o pracownikach Byłem świadkiem pewnej sytuacji podczas mojej pracy tu (nie powiem jakiej z uwagi na anonimowosc osób) i zwiazanej z dzialem softu w tej firmie no działu nie podam wiadomo. O dziwo mającej juz jakis tam staz w zawodzie dziergania literem na klawiaturze. Kazdy wie o co chodzi Usłyszałem zdanie po jej zwolnieniu: "Ooooo nową mo...rdę widzę w moim dziale już lepsza taka morda niż ta co nie przedłuzylismy jej umowy". "On/ona to głupi/a był/a, nic nie umiał/a i takie tam". "Był/a niewydajny/a" Byłem w szoku co tu sie dzieje( w stolicy taki styl pracy taka kultura taki zaścianek?) bo nigdy nie zauwazyłem aby ta osoba oglądała internet obijała sie, jedynie co to próbowala rozwiązywac problemy i skonsultować je z osobami z tego dzialu i też pracującymi dłuzej od niego i widac było na moje oko ze znającymi temat i bezczelnie udawającymi ze nie znają i smiejacymi sie z niego ironicznie za jego plecami.... Nawet bym na studiach tak nie powiedział o koledze co nie zaliczył kolokwium jak słyszałem to co o nim/niej słyszalem i nie zachował sie tak do niego Co do zwolnien z innych działów tez słyszałem : ona/on to nic nie umiała/ał zwolnilismy ją. "On sie zwolnił/ła sam to mu powiedzielismy ze dobrze ze sie zwalniasz bo i tak mielismy Cie zwolnic... Zwolnilismy ją bo ogladała filmy na kompie..... (yyyy gdzie na to dowody? gdzie upomnienie? pouczenie?). Kto ma prawa mowic takie rzeczy poza włascicielem firmy na forum dnia pracy? Długo przyglądałem się relacjom tej osoby z innymi osobami zwiaznymi z softem i co zaobserwowałem. Za jej plecami wyśmiewano się z niej, do mnie też uwagi na nia prawiono ( co do niej wyrobiono mi na wejsciu opinie gląba, matoła, nygusa), widziałem że istnieje cicha zmowa przeciwko niemu... to sie jakos nazywa tak jak u ludzi pierwotnych było ze jak samiec alfa nie akceptuje kogoś z watachy i jego prawe lewe reki to reszta go kasuje i eliminuje. I tak zaobserwowałem ze każdy z 90% pracownikow (zaznaczam nie wszyscy z tego działu) była zmówiona aby mu w niczym nie pomóc wręcz ostentacyjne mówienie - nie wiem , nie pamietam, jak bede miał czas ci wyjasnic to ci dam znac....dawanie do zrozumienia nie pytaj sie. Sam to kiedyś odczułem tu i to mocno. Wprowadzanie w błąd w temacie i udawanie potem glupa. A juz za jego plecami ostentacyjne mowienie na niego ze jest zatrudniony po znajomosci to juz nie na miejscu.I ze nie powinien byc zatruniony bo nie po studiach odpowiednich to juz skandal i nie o tym decydowac pionkom z tego działu. Bo to firma zatrudnia nie pracownik. Od tego sa sprawne rekrutacje Efektem zmówienia sie przeciwko tej osobie było finalne ogłoszenie na forum na zebraniu i zarzucenie braku wydajności, logiki i inne i papierek dzien wcześniej w ciągu 15 minut - po wczesniejszej skardze na niego pracownikow. O ile sie nie myle to wg prawa pracy nie mozna kogos zwolnić za tzw "nieudolność" mimo że zgłasza chec konsultacji z mentorem w tej sprawie i chec nauki na co ktoś jest swiadkiem. Nigdy nie zauwazyłem podczas mojej kariery w tej firmie aby ta osoba była nugusem, nieukiem , miała brak checi... Tyle w tym temacie na tamat pań i panów ekspertów wielkich full UJwsiowychStacków którym czas stanął w miejscu technologicznie. Zycie Panom Paniom z tego działu softu sukcesów w życiu zawodowym, do emerytury w tej firmie i połamania krzyża na tych cudownych krzesełkach. (usunięte przez administratora) Mysle ze ta sytuacja jest drogą do poprawy dla firmy i to sprawa dla prezesa i HR aby usprawnić ten dział a nie zamiatać sprawe pod dywan. Bo jesli tak dalej bedzie to albo nikt nie przyjdzie do pracy albo konkurencja zmiecie z powierchni ziemi bo nie stawia juz od dawna na taka forme wspołpracy w dziale i takich pracownikow co tam zostali,

Mieczysław
@WypowiedziSaModerowane 09.11.2018 01:58

Dziękuję za Twoją wypowiedź. Jak myślisz, co konkretnie wpływa na to, że w firmie Atende Medica panuje taka atmosfera pomiędzy zatrudnionymi pracownikami? Masz jakieś pomysły, które ulepszyłyby relacje, które panują w tym miejscu pracy? Twój opis zwolnienia, jaki miał miejsce jest niepokojący. Przedstaw, jak rozwiązałbyś ten problem.

Mieczysław

@ITmaster, dziękuję za Twoją odpowiedź. Mógłbyś napisać jeszcze, czy osoby zatrudnione w firmie Atende Medica mają szansę na awans? Jak wygląda ścieżka rozwoju zawodowego w tej firmie? Mógłbyś to precyzyjnie przedstawić? @MiłyPan, możesz na podstawie swoich doświadczeń ocenić, jak wygląda atmosfera pomiędzy zatrudnionymi pracownikami?

anonymous

Przestrzegam wszytkich zarówno przed firmą . Jest to firma dno w połówce bliźniaka... warunki spartańskie wręcz skandaliczne, pracownicy wyjątkowo niesympatyczni i niepomocni....Jeśli ktoś pisze niekorporacyjnie to oznacza to że omijać tą firme bo nie ma w niej żadnych zasad, reguł pracownika traktuje się jak (usunięte przez administratora) Rotacja na poziomie 4 osób w miesiac. Albo ktoś sie zwalnia albo kogoś zwalniają...

Enter

Gratuluje poziomu wypowiedzi. To chyba nie jest miejsce na tego typu zwroty. Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii nawet jeśli nie jest wygodna. Obrzucanie kogoś błotem na forum firmy co do której można mieć mieszane odczucia czytając wpisy raczej jej nie słuzy.

Ann

Ja osobiście nie mam w tym interesu (chociaz?) OSOBY KTORE PASUJA DO TEGO OPISU POWINNY SKRZYKNAC SIE W SIECI , ZALOZYC SPRAWE W SADZIE Z POMOCA ADMINISTRATORA GOWORK . PRACODAWCA DBAJACY O OPINIE POWINIEN ZWOLNIC DYSCYPLINARNIE TAKA OSOBE A data dodania wpisu wskazuje na dzień roboczy i może nawet firmową sieć lub komputer. Poziom tej wypowiedzi jest szokujący i narusza regulamin. No ale wiadomo że to pracownicy pracujący w firmie kształtują w niej atmosfere i kulture organizacyjną. A po tej wypowiedzi widać że ta kultura niska a w zasadzie jej nie ma. Ja tak sobie zawsze w tej firmie zadawałam pytanie co pracodawca w tej firmie robi na rekrutacjach, jak sprawdza wiedze kandydatów jak testuje i przyjmuje ich do pracy SKORO TYLE JEST tu PRZYPADKOW ZWOLNIEN , NIE PRZEDLUZANIA UMOW albo przez pracodawce albo przez pracownika na każdym poziomie odpowiedzialnosci zawodowej. Oczernianie osób na tym forum jak w tej wypowiedzi nie dziwi mnie ponieważ zauwazylem już wtedy ze jest to w MODZIE i przyjete za norme i kulturę pracy bardzo mile widzianą. Jak w tym wpisie rowniez słyszałem podobne i inne gorsze słowa na temat osób pracujących jak i nie pracujących wrecz niesmaczne. Czlowiek zawsze sie wtedy zastanawia czy tu dłuzej pracowac . Moim drodzy w takiej atmosferze kto umie pracowac ? Tylko ŚW..I..NI..E doskonale czujące się taplając w błocie czy tam gó...w...nie. A taplać się oj mata w czym Takze odczucia co do tej firmy naprawde mogą być mieszane a każdy ma prawo do wyrażania opinii jak napisał Enter. Mysle ze wypowiedzi Niesympatycznego obojetne jakiego szczebla pracownik to napisał każdy sie dwa razy zastanowi czy warto złozyć podpis

...

Nooo w końcu wyszło szydło z worka. Wieś tańczy i śpiewa Uderz w stół nożyce się odezwą. Teraz to już chyba każdy sie dwa razy zastanowi jakich będzie miał kolegów i koleżanki w pracy Jakie tam piekiełko jest... Standard o poprzednich też tak mówiono hehe... zostali sami najmądrzejsi których nikt nigdzie nie chciał z tak genialną wiedzą i logiką.

Alan
@anonymous 29.09.2018 07:30

Bardzo miłe Panie na parterze Uczynne i profesjonalne. Zawsze pomogą wszystko załatwią

Alan

Zyczymy CI kolego koleżanko do emerytury w atendemedica haha.

Symatyczny

Ty niesympatyczny może byś w końcu poszedł na studia informatyczne? Zrobił inzyniera w koncu? Czy nadal bez dyplomu siedzisz...

Sympatyczny
@anonymous 29.09.2018 07:30

To czy wyjątkowo niesympatyczni i niepomocni to już pan prezes T. zna nazwiska i zapewnia że wyciągnie wnioski.

sss

No widzisz z tym, że niektórzy już pracują w znanym rozpoznawalnym Warszawskim miejscu , mogą zmieniać projekty co kilka miesięcy mają szkolenia, dostep do najnowocześniejszych technologii używają w pracy obcego jezyka, jezdza w delegacje maja karte luxmed, sportowa i inne bonusy a ty siedzisz drżysz o swój stołek bo nic innego nie umiesz ponad to co cie wyuczono na pamięc i nawet nie liźniesz nigdy pracy poważnej firmie bo juz masz spaczony mózg i bedziesz do emerytury pielęgnowal ten swój smieszny modulik.... Dzieki za przysługe!!! Bede dozgonnie wdzięczny

Mieczysław

@wer, z Twojej wypowiedzi trudno zrozumieć, jak oceniasz pracę w firmie Atende Medica, ponieważ nie każdy z forumowiczów ma możliwość, aby obejrzeć, jak budynek firmy wygląda z zewnątrz, dlatego chciałbym, żebyś przedstawił swoją opinię o pracy w tym miejscu w sposób bardziej zrozumiały. Napisz, jak wyglądają zarobki oraz atmosfera, która panuje w firmie Atende Medica.

sss
@Mieczysław 05.10.2018 09:26

Mieciu wpisz sobie atendemedica w wyszukiwarke google kliknij zakładke obrazy.

Mieczysław
@sss 08.11.2018 12:09

Wpisałem, jednak niestety nie znalazłem wyglądu z zewnątrz. Zresztą bardziej interesuje mnie to, jak wyglądają warunki zatrudnienia, które oferuje pracodawca. Możesz masz wiedzę o tym, na jakie zarobki można liczyć, pracując w tej firmie? Na chwilę obecną nikt nie wypowiedział się na ten temat, więc mam nadzieję, że coś o tym wiesz.

sss
@Mieczysław 08.11.2018 12:17

mietek zarobków nie wolno podawać... dobrze ty nie znalazłeś inni znajdą. google maps tam wjechac na numer ulicy firmy i piekny widac post PRL domeczek mieszkalny gdzie pracują talenty z NASA.

Mieczysław

@ITmaster, dziękuję za Twoją odpowiedź. Mógłbyś napisać jeszcze, czy osoby zatrudnione w firmie Atende Medica mają szansę na awans? Jak wygląda ścieżka rozwoju zawodowego w tej firmie? Mógłbyś to precyzyjnie przedstawić? @MiłyPan, możesz na podstawie swoich doświadczeń ocenić, jak wygląda atmosfera pomiędzy zatrudnionymi pracownikami?

Mieczysław

W chwili obecnej firma Atende Medica poszukuje pracowników na kilka wolnych stanowisk pracy https://atendemedica.pl/firma/kariera Ktoś z Was zastanawia się nad wysłaniem swojego CV do pracy w tej firmie? Może mógłby, ktoś napisać coś na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę na tych stanowiskach? Zachęcam do wypowiedzi.

ITmaster

Polecam pracę w tej firmie. Niekorporacyjne warunki dają przestrzeń do rozwoju w wielu kierunkach. Super atmosfera, sympatyczni zaangażowani pracownicy.

black
@ITmaster 29.09.2018 07:52

wypowiedź sponsorowana?

Mieczysław
@black 22.10.2018 09:22

Dlaczego tak uważasz? Masz inne zdanie na temat pracy w firmie Atende Medica? Jeżeli tak to chętnie poznamy Twoją opinię zamiast sugerowania, że powyższa opinia jest sponsorowana. Pamiętaj, że każdy może mieć nieco inne spojrzenie na pracę w danej firmie, tym bardziej że z powyższej wypowiedzi nie wiemy, jakiego stanowiska dotyczy.

tenNieWredny
@Mieczysław 22.10.2018 10:03

No mnie też to wygląda na powiew sponsoringu

black
@Mieczysław 22.10.2018 10:03

Jeżeli część osób, która miała styczność z firmą wyraża się bardzo negatywnie na temat warunkow lokalowych i ludzi, to biorąc ta opinie na logikę ciezko jest uznać wypowiedź o dobrej atmosferze za wiarygodną.

white
@black 22.10.2018 13:41

Kierując się taką logiką należy konsekwentnie stwierdzić, że jeśli część osób, która miała styczność z firmą, wyraża się bardzo pozytywnie na jej temat, ciężko jest uznać wypowiedź o złej atmosferze za wiarygodną.

ITmaster
@ITmaster 29.09.2018 07:52

to była ironia, sarkazm

Mieczysław

@ten_wredny, fajnie, że jesteś zadowolony z ogólnej pracy w firmie Atende Medica. W Twojej wypowiedzi zabrakło mi szczegółowego przedstawienia, jak wyglądał poziom wynagrodzeń za pracę w tej firmie. Czy możesz w kolejnej wypowiedzi napisać, jak wyglądały zarobki u tego pracodawcy? Można było liczyć na premie bądź dodatki, które podnosiły poziom wynagrodzenia? Napisz, jak to wyglądało.

Mieczysław

@ITmaster, dziękuję za Twoją odpowiedź. Mógłbyś napisać jeszcze, czy osoby zatrudnione w firmie Atende Medica mają szansę na awans? Jak wygląda ścieżka rozwoju zawodowego w tej firmie? Mógłbyś to precyzyjnie przedstawić? @MiłyPan, możesz na podstawie swoich doświadczeń ocenić, jak wygląda atmosfera pomiędzy zatrudnionymi pracownikami?

janusz

JANUSZ SOFT!!!! KAZDY WIE O CO LATA.

Mieczysław
@janusz 31.10.2018 19:26

Nie bardzo rozumiem, co chciałeś przekazać swoim komentarzem? Pamiętaj, że nie każdy ma doświadczenie związane z pracą w firmie Atende Medica, dlatego nie zawsze Twoje wypowiedzi mogą być tak oczywiste w swoich przesłaniach, jak uważasz. Napisz swój komentarz bardziej zrozumiale.

HRpartner

Bardzo zaskoczyły mnie panie z parteru dział HR . Profesjonalne życzliwe zawsze uśmiechnięte. Nadzieja dla firmy

HRpartner

Autor tego postu Niesympatyczny 24.10.2018 23:00 już został zgłoszony w odpowiednie miejsce To forum od obiektywnych opini o pracodawcy i działach w niej a nie od personalnych uwag Po to też aby przesztrzegać prawa pracy i podnosić kulture pracy w danym dziale bo nie zawsze prezes czy dyrekcja wie co sie w danym dziale dzieje ze np pracownicy zle sie o nim glosno wyrazaja albo robia na złosc

HRpartner

Nie wypowiadałem się na tym forum ale ktoś właśnie zaczepił mnie na grupie założonej na facebooku i innych podobnych tematów i mnie zawiadomił i postanowiłem się wypowiedzieć co do postu tutaj na temat "wyjątkowo niepomocnych i niesympatycznych". Autor to zapewne osoba bardzo mądra logiczna wręcz ekspert od ublizania osobom czy to bez doswiadczenia czy ktorym nie przedłuzono umowy o prace z doswiadczeniem, na portalu słuzacym dawaniu opinii o pracodawcach a nie o pracownikach Byłem świadkiem pewnej sytuacji podczas mojej pracy tu (nie powiem jakiej z uwagi na anonimowosc osób) i zwiazanej z dzialem softu w tej firmie no działu nie podam wiadomo. O dziwo mającej juz jakis tam staz w zawodzie dziergania literem na klawiaturze. Kazdy wie o co chodzi Usłyszałem zdanie po jej zwolnieniu: "Ooooo nową mo...rdę widzę w moim dziale już lepsza taka morda niż ta co nie przedłuzylismy jej umowy". "On/ona to głupi/a był/a, nic nie umiał/a i takie tam". "Był/a niewydajny/a" Byłem w szoku co tu sie dzieje( w stolicy taki styl pracy taka kultura taki zaścianek?) bo nigdy nie zauwazyłem aby ta osoba oglądała internet obijała sie, jedynie co to próbowala rozwiązywac problemy i skonsultować je z osobami z tego dzialu i też pracującymi dłuzej od niego i widac było na moje oko ze znającymi temat i bezczelnie udawającymi ze nie znają i smiejacymi sie z niego ironicznie za jego plecami.... Nawet bym na studiach tak nie powiedział o koledze co nie zaliczył kolokwium jak słyszałem to co o nim/niej słyszalem i nie zachował sie tak do niego Co do zwolnien z innych działów tez słyszałem : ona/on to nic nie umiała/ał zwolnilismy ją. "On sie zwolnił/ła sam to mu powiedzielismy ze dobrze ze sie zwalniasz bo i tak mielismy Cie zwolnic... Zwolnilismy ją bo ogladała filmy na kompie..... (yyyy gdzie na to dowody? gdzie upomnienie? pouczenie?). Kto ma prawa mowic takie rzeczy poza włascicielem firmy na forum dnia pracy? Długo przyglądałem się relacjom tej osoby z innymi osobami zwiaznymi z softem i co zaobserwowałem. Za jej plecami wyśmiewano się z niej, do mnie też uwagi na nia prawiono ( co do niej wyrobiono mi na wejsciu opinie gląba, matoła, nygusa), widziałem że istnieje cicha zmowa przeciwko niemu... to sie jakos nazywa tak jak u ludzi pierwotnych było ze jak samiec alfa nie akceptuje kogoś z watachy i jego prawe lewe reki to reszta go kasuje i eliminuje. I tak zaobserwowałem ze każdy z 90% pracownikow (zaznaczam nie wszyscy z tego działu) była zmówiona aby mu w niczym nie pomóc wręcz ostentacyjne mówienie - nie wiem , nie pamietam, jak bede miał czas ci wyjasnic to ci dam znac....dawanie do zrozumienia nie pytaj sie. Sam to kiedyś odczułem tu i to mocno. Wprowadzanie w błąd w temacie i udawanie potem glupa. A juz za jego plecami ostentacyjne mowienie na niego ze jest zatrudniony po znajomosci to juz nie na miejscu.I ze nie powinien byc zatruniony bo nie po studiach odpowiednich to juz skandal i nie o tym decydowac pionkom z tego działu. Bo to firma zatrudnia nie pracownik. Od tego sa sprawne rekrutacje Efektem zmówienia sie przeciwko tej osobie było finalne ogłoszenie na forum na zebraniu i zarzucenie braku wydajności, logiki i inne i papierek dzien wcześniej w ciągu 15 minut - po wczesniejszej skardze na niego pracownikow. O ile sie nie myle to wg prawa pracy nie mozna kogos zwolnić za tzw "nieudolność" mimo że zgłasza chec konsultacji z mentorem w tej sprawie i chec nauki na co ktoś jest swiadkiem. Nigdy nie zauwazyłem podczas mojej kariery w tej firmie aby ta osoba była nugusem, nieukiem , miała brak checi... Tyle w tym temacie na tamat pań i panów ekspertów wielkich full UJwsiowychStacków którym czas stanął w miejscu technologicznie. Zycie Panom Paniom z tego działu softu sukcesów w życiu zawodowym, do emerytury w tej firmie i połamania krzyża na tych cudownych krzesełkach. Nie każdy jest ŚW.. INIĄ która umie sprawnie pływać błocie. A wiadomo ŚW...inia z Świ... nia sie dogada.... Mysle ze ta sytuacja jest drogą do poprawy dla firmy i to sprawa dla prezesa i HR aby usprawnić ten dział a nie zamiatać sprawe pod dywan. Bo jesli tak dalej bedzie to albo nikt nie przyjdzie do pracy albo konkurencja zmiecie z powierchni ziemi bo nie stawia juz od dawna na taka forme wspołpracy w dziale i takich pracownikow co tam zostali,

Symatyczny

Bardzo miłe Panie od spraw kadr i płac. Uczynne i profesjonalne

Greg

Każdy dział w tej firmie można polecić tylko nie DPO

Alan

Bardzo miłe Panie z HR na parterze Uczynne i profesjonalne. Zawsze pomogą wszystko załatwią.

Greg

Super , kierownictwo super i w DPO i DU . Warunki dobre, zarobki na poziomie Warszawskim , polecam . Miła rodzinna atmosfera.

...
@Greg 01.09.2017 10:55

Nie polecam pracy w DPO. Natomiast polecam pracę w innych działach. Bardzo miłe Panie od spraw kadr i płac. Uczynne i profesjonalne

anonim

(usunięte przez administratora)

Niesympatyczny

Szkoda, że nie byłeś takim bystrzachą jab były zadania do rozwiązania.

ten_wredny

Bardzo miło wspominam pracę w AM, dobra, niekorporacyjna atmosfera, nienajgorsze zarobki i fajny zespół. Co do "gnojących managerów" wspominanych w innym komentarzu, to tak, może i się zdarzały tylko sytuacje, ale tylko dla osób niekompetentnych, które partaczyły robotę i miały dwie lewe ręce - jeśli otrzymywało się niezasłużoną "zjebkę" i prezes nie miał racji, to był otwarty na argumenty i potrafił zmienić zdanie, wycofać się z ostrych zarzutów, czego na pewno nie można powiedzieć o wielu innych firmach. Firma dla osób o dużych zdolnościach samoorganizacji, bo najlepiej się pracuje jak się samemu wypełnia swój grafik i ustala priorytety, jak ktoś ma mentalność popychadła i oczekuje pokazania palcem co jest do zrobienia, to niech szuka innej pracy. Dzięki za parę fajnych lat dla Pana Marka i Pana Tomasza oraz całej ekipy, dużo się w tej firmie nauczyłem!

tenNieWredny
@ten_wredny 07.09.2018 11:17

No właśnie po tym cytaciku kolegi widać jaki poziom ma ta firma, jaki poziom organizacji i mentalnosc pracujących tam na parterze.... "bo najlepiej się pracuje jak się samemu wypełnia swój grafik " + "jak ktoś ma mentalność popychadła i oczekuje pokazania palcem co jest do zrobienia, to niech szuka innej pracy"

Alicja

typowy januszsoft i tyle w temacie.

Mieczysław

@ITmaster, dziękuję za Twoją odpowiedź. Mógłbyś napisać jeszcze, czy osoby zatrudnione w firmie Atende Medica mają szansę na awans? Jak wygląda ścieżka rozwoju zawodowego w tej firmie? Mógłbyś to precyzyjnie przedstawić? @MiłyPan, możesz na podstawie swoich doświadczeń ocenić, jak wygląda atmosfera pomiędzy zatrudnionymi pracownikami?

anonim

(usunięte przez administratora)

Szukający

Hej, Pracowałeś tam, wypłacają na czas. Jak wygląda rekrutacja? Zastanawiam się nad aplikowaniem?

wer
@Szukający 19.07.2018 15:07

Zaprawde przestrzegam wszystkim prze ta firmą chcesz sie zatrudnic popatrz na budynek potem wnetrze... taki jak budynek tak cie beda traktowac potem !!!!!!!!!!!!!!!!!!

MiłyPan

Potwierdzam wypowiedź.

Mieczysław

@anonymous, możesz bardziej przybliżyć, jak wyglądają warunki pracy w firmie Atende Medica? Napisałeś, że są one "spartańskie", jednak prosiłbym, żebyś rozwinął tę myśl i opisał szczegółowo, jak one wyglądają. W ciągu tygodnia pracownik ile godzin średnio przepracowuje? Przedstaw swój komentarz na ten temat bardziej zrozumiale. @ITmaster, Ciebie również proszę o jakieś szczegóły, jak wyglądają warunki zatrudnienia w firmie Atende Medica. Od początku zatrudnienia można liczyć na umowę o pracę?

ITmaster
@Mieczysław 29.09.2018 10:37

@Mieczysław, warunki zatrudnienia moim zdaniem są bardzo na plus, od początku można liczyć na umowę o pracę lub inną dogodną formę zatrudnienia. Wynagrodzenie jest konkurencyjne i można negocjować jego warunki. Pracownicy są sympatyczni i pomocni. Na minus są niekończące się zmiany i nowe pomysły i wizje bez większego przemyślenia całości. Dużo się tu zmieniło, jednak lepiej pracowało się dawniej w stabilnej strukturze bez zmian i rewolucji 10 razy w miesiącu.

Mieczysław

@ten_wredny, fajnie, że jesteś zadowolony z ogólnej pracy w firmie Atende Medica. W Twojej wypowiedzi zabrakło mi szczegółowego przedstawienia, jak wyglądał poziom wynagrodzeń za pracę w tej firmie. Czy możesz w kolejnej wypowiedzi napisać, jak wyglądały zarobki u tego pracodawcy? Można było liczyć na premie bądź dodatki, które podnosiły poziom wynagrodzenia? Napisz, jak to wyglądało.

Mieczysław

W chwili obecnej firma Atende Medica poszukuje pracowników na kilka wolnych stanowisk pracy https://atendemedica.pl/firma/kariera Ktoś z Was zastanawia się nad wysłaniem swojego CV do pracy w tej firmie? Może mógłby, ktoś napisać coś na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę na tych stanowiskach? Zachęcam do wypowiedzi.

Administrator

Posiadacie jakieś świeże informacje dotyczące Atende Medica Sp. z o.o.? Dajcie znać, jak dziś wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Wasza opinia może okazać się bardzo cenna.

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak teraz prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Warszawa.

Ogt

Niekorporacyjnie, ale dobre tylko dla ludzi ktorym nie przeszkadza gnojący go wszechwiedzący manager. Spora rotacja. Zarobki mimo to są ok.

Zostaw opinię o Atende Medica Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atende Medica Sp. z o.o.