ONEY POLSKA S.A.
2 4 6 1

Opinie o ONEY POLSKA S.A.

Wicia

Polecam pracę w firmie Oney Polska. Jest fajna atmosfera wśród pracowników, można na siebie liczyć. Pracuję tu ze względu na to, że są duże możliwości rozwoju i awansów oraz dobre premie za realizację celów. Firma często szkoli pracowników i pomaga w osiąganiu celów. Widać tą chęć w pomocy rozwoju pracowników.

Justyna
@Wicia 09.10.2018 12:02

Premie to finansowa porażka.

W
@Justyna 10.10.2018 15:29

Premie są duże, można dostać drugą wypłatę nawet, tylko trzeba chcieć zapracować na to ;) Jak komuś się nie chce, to i premii nie będzie miał.

Ja
@W 10.10.2018 17:00

Wicia, Danka - lizusostwo level expert :D

W
@W 10.10.2018 17:00

Hahaha nie złą bajka . Powinnaś bajki pisać.

W
@W 10.10.2018 17:00

Niezła bajka że: ,,Premie są duże, można dostać drugą wypłatę nawet"

XD
@W 12.10.2018 23:10

Nie znasz to się nie wypowiadaj. Albo pracujesz tu i zapewne nic nie robisz i nie dostajesz premii, to juz nie moja wina.

W
@XD 15.10.2018 15:03

Prawdę napisałam to mam prawo wypowiadać się. To ty nie powinnaś się wypowiadać.

Dorota
@W 12.10.2018 23:10

W niemal każdym zakładzie pracy, pracownicy otrzymują premie jako dodatkowe świadczenie pieniężne za wykonane podstawowe i ponadpodstawowe obowiązki. Nie istnieje chyba przedsiębiorstwo, w którym otrzymuje się premię za nic. Zatem to oczywiste, że należy na te premię najpierw zapracować, nie uważasz?

Kinga

Lubię pracować w Oney, atmosfera jest przyjazna dla pracowników, konkursy motywacyjne zamiast ciśnienia na wynik, możliwość rozplanowania dnia pracy "po swojemu", fajny kontakt z przełożonymi. Wsparcie innych pracowników na każdym etapie rozwoju w firmie.Widać zaangażowanie firmy w pracę nad swoimi minusami oby tak dalej!

Justyna
@Kinga 08.10.2018 13:42

Kontakt z przełożonym który nie zna regulaminów, zakłóca ci odpoczynek w domu bo chce żebyś zastąpiła koleżankę w punkcie , robi problemy z terminem wolnego.

Kinga
@Justyna 10.10.2018 15:38

@Justyna bardzo mi przykro, że tak to wyglądało w Twoim przypadku. Pozdrawiam serdecznie

Danuta

Polecam pracę w Oney. Praca daje mi dużo satysfakcji, robię to co lubię - pracę z klientem - z jednej strony daje mi to przyjemność, a z drugiej fajne premie.

Justyna
@Danuta 10.10.2018 10:39

Premie to finansowa porażka.

Marcin

Firmę omijać wielkim łukiem. Prace często kończysz w tygodniu i w sobotę o 22, niedziele pracowałem od 9 do 20, za pracę w weekendy nie dostajesz lepszych pieniędzy, lokalizacja placówek obrzeża miasta wiadomo duży czas dojazdu do miejsca pracy. Pensja odstraszająca, pracownik Oneya może pozazdrościć zarobkom kasjerom w sklepów dyskontowych. Klimat w pracy porażki, nie znasz dnia ani godzin kiedy zadzwonią po ciebie do pracy żebyś kogoś zastąpił. A jak potrzebujesz wolnego to formie wdzięczności robią ci problemy. Stosunek firmy do pracownika to prażaka na szkoleniach umieli wynająć pokój w hotelu na dwie osoby z jednym łóżkiem, trudno znaleźć takie skąpstwo by na szkoleniu dzielić z kimś łózko bo twój pracodawca wynajmuje pokój z jednym łóżkiem na dwie osoby . Gdyby firma była przyjazna dla pracowników to by non stop nie prowadzili rekrutacji . Nawet kierownicy regionalni odchodzą z tej firmy. Jak nie masz klientów na punkcie musisz roznosić ulotki po sklepie, wieszać ulotki przy kasach na rożnych działach sklepu, na wiatrołapach. W pracy nosisz identyfikator z napisem Doradca klienta lub Doradca Finansowy a na umowie masz inne stanowisko wpisane.

Xxx
@Marcin 06.09.2018 16:11

Naprawdę nie stać Cię na nic innego jak kopiowanie wypowiedzi z jednego profilu Oney na drugi? Jestem w stanie wyobrazić sobie jak wyglądała twoja praca w Oney. Przez takich ludzi idących na łatwiznę firma traci swoich najlepszych pracowników. Ile czasu pracowałeś w Oney? Dwa, trzy miesiące czy może pół roku? Gdybyś pracował tam 6,5 roku jak ja, może byłabym skłonna uwierzyć w to co napisałeś. Sposób w jaki się wyraziłes, pozwala mi stwierdzić, że twoja opinia nie jest nic warta. Pracownik zaś, z taką kreatywnością, nie jest nic warty Oney. Przynosi tylko same straty.

Marcin
@Xxx 06.09.2018 18:19

Raczej twoja wypowiedz jest nic nie warta. W mojej opinii niema żadnych kłamstw tylko sama prawda. To czemu moją opinie krytykujesz? Dla mnie jest żałosne że aktualni pracownicy firmy Oney kreują nie wiarygodną sytuacje w firmie, a krytykuje opinie o sub co prawdę piszą. Proszę napisać prawdę. Jaka atmosfera jest w firmie? Czemu tyle ludzi odchodzi? Jakich godzinach się pracuje w tygodniu i weekendy? Jakie średnie u was są pobory? A Pani opinia jest nic nie warta bo ciągle Pani wspomina że pracowała 6,5 roku i kiedyś to było, za złą sytuacje w firmie odpowiadają nowi pracownicy. A prawda taka jest że za sytuacje odpowiada firma a nie pracownik.

Xxx
@Marcin 16.09.2018 11:35

Zarabialam 2800-3000 na rękę. Odeszłam z tego samego powodu. Czas pracy. Spowodowany niestety przez rotacje nowych pracowników, którzy domagali się wysokich pensji, wolnego, nie dając nic w zamian. Właśnie przez rotacje panuje taka atmosfera, a nie inna. Masz rację, to firma odpowiada za zatrudnienie. Nie powinna zatrudniać ludzi, przychodzących z zamiarem popracowania dwa, trzy miesiące

Marcin
@Xxx 17.09.2018 18:01

To dobrze że pracę zmieniłaś, bo obecnie pracownik Oney nawet doświadczony może pomarzyć o takiej pensji nawet w brutto. Pracownik Oney dostaje gorsze pobory nisz kasjerka w dyskoncie. Trudno wymagać by pracownik poborami miał chęć pracować w tygodniu do 22 i pracować w weekendy od 9 do 20 w tym niedziele. Dni wolne w tygodniu. Był dyspozycyjny na każde zawołanie kierownik regionalnej, bo ktoś nie przyszedł do pracy. Pracownicy Oney raczej nie mają wymagań wysokich pensji, nawet doświadczony pracownik satysfakcjonowały by ich Pani pensja nawet brutto. Nie możemy się dziwić że osoby ambitne i wynikami jak Pani odchodzą z tej firmy, bo obecnie za ciężka pracę uzyskują śmieszne pobory, krytykę i presję pracodawcy i rozczarowanych klientów.

anonymous
@Marcin 19.09.2018 11:24

Brakuje ludzi którzy potrafiliby nauczyć sprzedawać nowych pracowników. Ci którzy posiadają takie umiejętności są niestety przytlaczani nadmiarem obowiązków, bo trzeba obstawiać grafik po 12 godzin. Brakuje wtedy czasu na dzielenie się wiedzą i umiejętnościami z innymi. Szkoda, bo nie łatwo jest nawet znaleźć osoby które mają ogromną wiedzę i doświadczenie i są w stanie ją w odpowiedni sposób przekazać. Ja w pewnym momencie czułam się bezuzyteczna dla firmy i odizolowana od reszty pracowników. Pracować pięć, sześć razy w tygodniu po 12 godzin samemu na punkcie przez dwa trzy miesiące pod rząd to nic przyjemnego. Tak się skończyła moja wieloletnia przygoda z Oney. Obecnej kadry zarządzającej nie interesuje co się dzieje w punktach. Takie słowa usłyszałam od jednej wysoko postawionej osoby. Bo to nie są jej punkty. Szkoda, jeszcze nie tak dawno dobrze się tam pracowało. Teraz z dnia na dzień jest co raz gorzej.

Xxx
@Marcin 19.09.2018 11:24

Podałam oczywiście średnie wynagrodzenie netto z miesięczną premia. Wcale nie było to tak dawno, bo odeszłam z końcem września ubiegłego roku. Później podobno dobrzy pracownicy otrzymali kolejne podwyżki. Ja na ocenę roczną i konkretną podwyżkę czekałam kilka lat, zawsze z jakichś powodów mnie ta ocena omijala. Inni mieli oceny roczne i podwyżki, a ja nie. Szczerze mówiąc, odeszłam kilka miesięcy po otrzymaniu dużej podwyżki. Gdyby pracownicy byli odpowiednio przeszkoleni w sprzedaży i otrzymywali konkretne premie jak ja, nie byłoby tyłu negatywnych komentarzy. Mam wrażenie, że firma nie dba o rozwój pracowników, których pozyskuje, tylko skupia się na ciągłej rekrutacji. Jestem pewna, że nie skończy się to dobrze

Bartek

Nie polecam tej Firmy. Współpraca wiąże się z samymi minusami : z Pensja nisza nisz u kasjerki w dyskoncie, w tygodniu często kończysz o 22, weekendy np. w niedziele od 9 do 20, godziny w weekend płacone jak w tygodniu, premie to jakiś żart, nadgodzin nie masz bo rozliczenie jest kwartalne, każą rozdawać ulotki, wolne dni masz w tygodniu, dni wolne zakłóca ci spokój kierownik bo dzwoni do ciebie, kierownik robi ci problem z dniem wolnym, mobbing w pracy, za wysokie mniemanie mają o sobie przełożeni, szkolenia to jakiś żart. Odradzam całkowicie kontaktowanie się z tą firmą.

Bogdan

@., czy zgłaszałeś swoje uwagi jeśli praca była dla Ciebie niesatysfakcjonująca? Zdajesz sobie sprawę, że zarzut wyzysku to poważne oskarżenie? Według definicji wyzysk to: występek polegający na wykorzystaniu przymusowego położenia innej osoby i zawarciu z nią umowy, nakładając na nią obowiązek świadczenia niewspółmiernego ze świadczeniem własnym. Czy to właśnie miałeś na myśli? Zapoznaj się proszę ponownie z regulaminem forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin @Xxx, pracujesz obecnie w ONEY POLSKA?

Xxx
@Bogdan 23.08.2018 10:23

Nie, pracowałam do końca września ubiegłego roku

xx
@Bogdan 23.08.2018 10:23

A ja przypominam, że język to plastyczny twór i wyzysk w rozumieniu prawniczym znaczy co innego niż w języku potocznym, którego zapewne kolega tu użył. Więc bez straszenia, bo to żenada.

Bogdan

@Nik, dlaczego tak sądzisz? Napiszesz coś więcej? Co należałoby zmienić w firmie, aby pracowało wam się lepiej? Kto jeszcze wyrazi opinię o Oney Polska? Czy pracodawca zapewnia umowę o pracę?

Xxx
@Bogdan 03.05.2018 13:00

Niestety nikt nie ma ochoty słuchać co należałoby zmienić. Nawet ludzi, którzy rzekomo byli cenni dla pracodawcy i odchodzą po wielu latach. Szkoda, bo jeszcze kilka lat temu naprawdę fajnie się tam pracowało. Ja bardzo miło wspominam tę pracę. Niestety, świat się zmienia, ludzie się zmieniają. Albo centrala nie wie co się dzieje w punktach albo raczej nie chce wiedzieć, aby powstrzymać rotacje w punktach. Do niczego dobrego to nie doprowadzi. Oferta nie jest na tyle konkurencyjna, aby tylko dzięki niej osiągnąć duże zyski. Teraz pracownicy sprzedają klientom siebie, a nie produkty. Żeby nie było wątpliwości, chodzi mi tu o jakość obsługi

xx
@Xxx 07.07.2018 10:37

Przede wszystkim oferta firmy na rynku pracy nie jest zbyt konkurencyjna, skoro zarabia się mniej niż babeczki na kasach w Biedronce. Nie umniejszając tym paniom, oczywiście.

Xxx
@xx 17.07.2018 17:18

Mimo wszystko była atrakcyjniejsza niż oferta Biedronki, skoro ją przyjęłas. Co o tym zadecydowało? ???? Bywa, że ludzie podejmują złe decyzje, ale trzeba wyciągać wnioski. Nie hejtuj, tylko znajdź sobie pracę, która Cię zadowoli. Ta ewidentnie nie jest odpowiednia. Życzę Ci powodzenia. Mam nadzieję, że znajdziesz w końcu odpowiednie miejsce. Pozdrawiam

xx
@Xxx 17.07.2018 22:36

Przyjąłem, bo ktoś mi naściemniał jaka to jest wspaniała praca i super warunki. Przesiedziałem, póki nie znalazłem czegoś co mi odpowiada. Proste. Nie hejtuję, tylko wyrażam swoją opinię, do czego mam święte prawo.

Xxx
@xx 17.07.2018 23:58

Życzę Ci zadowolenia z nowej pracy. Obyś nie musiała nigdy więcej wyrażać się o żadnym pracodawcy w negatywny sposób, bo takie opinie i tak niczego sensownego nie wnoszą

xx
@Xxx 18.07.2018 07:25

Bardzo wiele wnoszą, bo być może uchronią kogoś przed błędem i zatrudnieniem się w tej firmie. Biorąc pod uwagę, że musi być jakaś równowaga względem peanów, które można wyczytać w ogłoszeniu.

Xxx
@xx 18.07.2018 12:50

Ja widząc to ogłoszenie, wnioskuję, że firma poszukuje osób, którzy nic nie potrafią, a w pracy panuje pełen luz. Rzeczywiście takich ludzi w większości to ogłoszenie przyciąga. W konsekwencji brak środków na godziwe wynagrodzenie ludzi, którzy rzeczywiście osiągają dobre wyniki. Myślę, że takiego kapitału ludzi, jak firma miała jeszcze kilka lat temu, nie będzie łatwo zbudować. Z drugiej strony ogłoszenie jest dopasowane do większości ludzi, wchodzących na rynek pracy. W końcu jakoś trzeba wstrzymać rotacje. Chociaż do niczego dobrego to raczej nie doprowadzi

.
@Xxx 18.07.2018 14:08

Oney sam wystawia - jaka to wspaniała firma, bo nikt pozytywnie nie napisze bo niby z jakiego powodu? za brak szacunku do pracownika, za wyzysk? Soboty, niedziele po 12 godzin pracujesz a pensja jak w normalny dzień!

xx

Pragniesz zarabiać najmniejszą możliwą stawkę w branży? Lubisz słuchać cytatów z coachingowych książek prezentowanych jako własne przemyślenia przez mentorów? Czujesz dreszczyk ekscytacji na myśl o spędzeniu 12 godzin poza domem w tak cudownej porze jak 9-21, co nie pozwoli ci ani na załatwienie czegokolwiek z rana, ani na rozrywkę wieczorem? (I dobrze! Za robotę się brać, a nie odpoczynek! Poprzewracało się wiadomo gdzie od tego dobrobytu!) Chciałbyś wprowadzić nutkę losowości i hazardu w swoim nudnym życiu? (Dostanę w tym miesiącu 50 zł premii czy może 65?) Uważasz, że bieganie z ulotkami po sklepie to wspaniała forma rozwoju osobistego? (Same profity! Spalone kalorie od biegania i coraz silniejsza psychika od słuchania obelg i nieprzyjemnego zbywania przez klientów!) Uwielbiasz milion razy tłumaczyć się dlaczego nie ma klientów na sklepie, tak jakby to była twoja wina? Fascynują cię podróże? (To cudownie! Zwiedzisz sobie markety w całej Polsce jako zastępstwo!) Nic tak cię nie motywuje do pracy jak wsparcie kierownika, który nie ogarnia podstawowych procedur, wprowadza cię w błąd i kończy się to świeceniem oczami przed klientem? Poddałeś się chirurgicznemu usunięciu sumienia i nie masz nic przeciwko naciąganiu klienta, bo jakoś trzeba wyrobić plan? ("Tak, tak proszę pani, raty RRSO 74% to naprawdę okazyjna oferta!") Jeżeli na każde pytanie odpowiedziałeś "TAK", to jesteśmy w domu! W Oneyu poczujesz się jak ryba w wodzie! Wprawdzie w tej wodzie właśnie tonie tankowiec i plama ropy nieubłaganie zwiększa swoją objętość, a ty mała rybko po czasie czujesz coraz bardziej paskudny posmak i każdy ruch płetw przybliża cię do pływania brzuchem do góry, ale to nic! Firma się na to przygotowała przez zastawienie sieci na nowy narybek (całoroczna rekrutacja!) A twoje smutne resztki wyleje się do ścieku, bo jeszcze świeżak poczuje smrodek i ucieknie przed podpisaniem umowy ;)

Xxx
@xx 19.08.2018 02:06

Hehe, mam do Ciebie jedno pytanie. W jaki sposób udało Ci się wyliczyć te odsetki?

Bogdan

@Xxx, czy możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Skąd takie wnioski odnośnie ogłoszenia? Czy możesz powiedzieć nam coś na temat możliwości rozwoju w firmie? Czy w czasie gdy pracowałeś w ONEY POLSKA dla pracowników organizowano szkolenia lub kursy podnoszące ich kwalifikacje? Może sam brałeś udział takim kursie/szkoleniu i możesz podzielić się z nami wrażeniami?

Xxx
@Bogdan 23.07.2018 20:37

Tak, pamiętam Oney University. Pamiętam te learningowe szkolenia, całkiem fajnie, lecz jako ciekawostki. W pracy raczej nie przydatne. Ostatnie szkolenie stacjonarne z Allianz, w 2013 roku, w Auchan na Woli, poprzednie "Wynik Finansowy", jeszcze wcześniej. Pracowałam w Oney do 2018 roku. Żadnych innych szkoleń nie miałam, mimo że o nie prosiłam. Były one, jak tłumaczył mi kierownik regionalny, dla osób, które nie radziły sobie z realizacją celów. Wniosek z tego taki, że Ci lepsi nie zasługiwali. Odnośnie ogłoszenia, to wiem, że firma jest z niego dumna, bo zostało ono nagrodzone i zdaję sobie sprawę, że przyciąga młodych ludzi, wchodzących na rynek pracy. Kiedyś był taki film na stronie internetowej Oney. Przekaz był mniej więcej taki. Nie masz doświadczenia? Nic nie szkodzi. Lubisz imprezy i wstajesz późno? Nie szkodzi, z grafikiem można się zawsze dogadać. Jak wygląda praca u nas? Przychodzisz, odbierasz emaile, sprawdzasz zlecenia z dnia poprzedniego. Tu widać, że centrala chyba nie bardzo orientuje się jak wygląda praca w punktach. Jakie zlecenia? Do tego można pić pyszną kawę za darmo ile się chce, bo w Oney dzień się zaczyna od kawy. Jeszcze dodatkowa kasa na święta. Ja wiem, że to trafia do młodych, wyluzowanych ludzi, ale chyba za bardzo wyluzowanych przyciąga, skoro w punkcie w którym pracowałam rotacja trwała 4 lata bez przerwy, praktycznie przez ten czas w punkcie pracowało dwóch doradców, a punkt był czynny od 8 do 22. Nie ma co się dziwić, że przy zderzeniu takiego ogłoszenia z rzeczywistością, przychodzi rozczarowanie. Z resztą, dobry doradca szuka raczej konkretnych ogłoszeń. Uważam, że idąc dalej taką drogą, firma raczej nie znajdzie super sprzedawców i zamiast wyników, będą tylko straty. Dla mnie to bardzo przykra sprawa, bo ja planowałam pracować w Oney dłużej niż te 6,5 roku. Dalej tęsknię za tą pracą, chociaż mam inną i nie ma mnie tam już prawie rok. Jeżeli chodzi o rozwój, to doszłam do specjalisty ds sprzedaży, ale patrząc na to, co działo się w punkcie, moje możliwości rozwoju skończyły się na tym. Chociaż były czasy, gdy zostawalam z jedną osobą, bez managera, bez kierownika regionalnego, i ciągnęłam cały punkt. Robiłam swoje cele i pomagałam drugiej osobie, aby punkt miał zrealizowane 100%. Nikt tego nigdy nie docenił, z wyjątkiem doradców, których szkolilam i wspierałam i jednego kierownika regionalnego, który już dawno tam nie pracuje. Owszem, w różnych miejscach Polski możliwości rozwoju są różne. Największe szanse mają osoby z Warszawy, Swadzimia, Komornik i osoby po Task Force. W punktach też wtedy byli ludzie, którzy wykonywali ciężką pracę, a nikt tego nie docenił. Nawet organizacja jakiegoś fajnego szkolenia byłaby miłym gestem. Niestety, jeżeli o rozwój w regionie w którym pracowałam, tylko o jednej osobie mogę powiedzieć, że rzeczywiście rozwija się w tej firmie, bo pracuje tam 11 lat i rzeczywiście firma postawiła przed nią wiele wyzwań. To jednak tylko jedna osoba. Polska wschodnia i Polska zachodnia to rzeczywiście różne światy. Do firmy nie mam pretensji, raczej dobór pracowników do punktów nie jest w większości przypadków trafny

Xxx
@Bogdan 23.07.2018 20:37

Z resztą, komentarze z sieci mówią same za siebie. Firma dobra, aby przetrwać okres życiowej stagnacji. Jak ktoś chce przyjść na dwa miesiące żeby wpisać coś w cv i szuka w tym czasie czegoś innego. Ja nawet chciałam wrócić do firmy, ale jak usłyszałam że za dwa miesiące się wszyscy rozejda, musiałam zrezygnować. Tak było. Wezmę kasę za urlop i po urlopie złożę wypowiedzenie. Nie twierdzę, że każdy taki jest, ale większość ludzi przychodzi do Oney z takim właśnie podejściem. Po kilku latach, nawet jak kochasz tę pracę, nie wytrzymasz takiej rotacji. Żeby nie to, to praca dla mnie byłaby super i nie zrezygnowałabym. Szkoda pieniędzy firmy, bo przez taki krótki czas, pracownik przychodzący do Oney z takim podejściem, nie wypracuje zysków. Ba, nie zarobi nawet na koszty, które firma ponosi na jego wynagrodzenie. Myślę, że warto by było, żeby firma zmieniła dobór pracowników, bo niedługo Auchan będzie musiał do Oney dokładać albo trzeba będzie zamykać kolejne punkty, jak po Taskach. Sama praca bardzo fajna. Tylko często to ci starzy pracownicy osiągają przychody, które pokrywają koszty swoje i pozostałych pracowników. Lepszy efekt firma osiągnęłaby, zatrudniając więcej doświadczonych sprzedawców. Warto by było doprecyzować w ogłoszeniu jakich ludzi szuka, bo nie ma w nim żadnych konkretów co do wymagań firmy w stosunku do kandydatów. Za to jest wiele obietnic, które mimo dobrych chęci pracodawcy, tracą na wartości w zderzeniu z rzeczywistością. To nie jest niestety praca dla każdego.

Marcin
@Xxx 24.07.2018 00:30

Gdyby firma byłaby dobra to by nie szukała by cały rok pracowników na portalu np. pracuj.pl . Winy nie szukałbym w pracownikach bo w końcu firma prowadzi rekrutacje i pracowników zatrudnia. Firma odpowiada za warunki pracy, za rekrutacje, za pensje, za premię , za produkty finansowe, za rozpoznawanie marki na rynku, za zatrudnianie kierowników regionalnych i Doradców klienta, a nie pracownik.

Xxx
@Marcin 12.08.2018 22:08

Masz dużo racji w tym co napisałeś. Jak zatrudnia się ludzi bez lub z niewielkim doświadczeniem, to trzeba stworzyć jeszcze takie warunki, aby mogli je zdobyć. Oczywiście odpowiada za to dyrektor sprzedaży. Przez większość czasu, gdy ja pracowałam w Oney, struktura organizacyjna firmy była trochę inna. Przynajmniej mam jakieś miłe wspomnienia

korona 1906

Firma porażka odradzam współpracę z nią. Prace często kończysz w tygodniu i w sobotę o 22, niedziele pracowałem od 9 do 20, lokalizacja placówek obrzeża miasta. Pensja porażka, pracownik Oneya może pozazdrościć zarobkom kasjerom w sklepów dyskontowych. Premie, przed podpisaniem umowy z Oneyem niech kierownik regionalny najpierw pokaże jakie wyniki finansowe mieli pracownicy w ostatnim okresie. Klimat w pracy porażki, nie znasz dnia ani godzin kiedy zadzwonią po ciebie do pracy żebyś kogoś zastąpił. Stosunek firmy do pracownika to prażaka na szkoleniach umieli wynająć pokój w hotelu na dwie osoby z jednym łóżkiem, takie standardy jakość . W pracy nosisz identyfikator z napisem Doradca klienta lub Doradca Finansowy a na umowie masz inne stanowisko wpisane. Rozwiązanie z brakiem klienta to jest latanie z ulotkami po sklepie wymagane przez przełożonych. Perspektywy rozwoju awansu, takie że sami twoi przełożeni uciekają z tej firmy. Przez 6 miesięcy współpracy z tą firmą miałem czterech kierowników i piątego w drodze .

Administrator

Co sądzicie o poziomie wynagrodzenia w ONEY POLSKA S.A.? Czy w ostatnim czasie uległ on zmianie?

Nik
@Administrator 31.03.2018 09:06

Nic nie uleglo ,dalej porazka

Monia

Ludzie omijajcie ta patologie szerokim łukiem, mobbing na kazdym kroku, ludzie z wyczerpania nawet tych nieudaczników nie siły podawać do sądu pracy, lepiej się zwolnic i pracować bez planów sprzedazowych, bo kredyty mają bardzo drogie z credit agricole. To jest zwykła akwizycja rozdawanie ulotek w markecie, ludzie się szybko zwalniaja bo za te marne pieniądze zaden gnój nie bedzie nam ciosał kołków na głowie!!

A.
@Monia 25.02.2018 17:22

Zgadzam się. Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Wieczny mobbing i głupie komentarze ze strony kierownika. Codziennie słyszych, ze masz robić wyniki, bo pani kierownik chce dostać premię. Karzą oszukiwać klientów, sprzedająć najdroższe oferty. Wieczne tłumaczenie się dlaczego nie masz wniosków, samemu trzeba wychodzić na sklep i pajacować z ulotkami i balonikami, zeby pozykac klienta. Nie polecam nikomu i radzę omijać tą firmę szerokim łukiem. Można sie wykonczyć psychicznie pracując w tej pseudo instytucji finansowej!!

Jan Czuba

Nie polecam kart kredytowych w tym Para Banku szczególnie Auszan - Leura Merlin , to nabijanie ludzi w butelkę udzielają kredytu 5000 tys zł gdzie procent zamieniony jest na ubezpieczenie od raty spłacasz ratę od 5000 tyś 230 zł z tego para bank Oney odbija ci 80 zł niby na ubezpieczenie kredytu które nie działa uwaga , na oszustów banku Oney

Semi

ONEY POLSKA S.A. Punkt kredytowy Gdańsk Leroy Merlin oliwa. Na początku mojej pracy było super chciało się przychodzić do tej pracy a to klienci a to na sklepie fajnie spędzalo się czas. Z czasem praca tu stała się totalna masakra. Regionalny który nie interesował się osobami w punkcie i brakujacymi rzeczami które są potrzebne do pracy. Menadżerka która bardziej interesowała się Gdynia niż nami. Praca po 10-12 godzin 7 dni w tygodniu czynny punkt. Ty jak osób siedzisz dosłownie jak osiol bo wszyscy mają cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zero życia Ta jest praca jest dla ludzi którzy lubią się nudzić, rozdawać ulotki na sklepie ludziom. Albo chodzić na aktywna i namawiać ludzi na karte, ubezpieczenie lub gotówkę. Bo ty masz sprzedać to co chce firma a nie klient. Lubisz się nudzić i nic nie mieć z życia to ta praca jest dla ciebie. Za śmieszne pieniądze które nawet nie starcza do końca miesiąc. Pozdrawiam wszystkich którzy męczą się w tej pracy ja już się uwolnilam od tego wyzysku zrób to też.

Zostaw opinię o ONEY POLSKA S.A. - Gdańsk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ONEY POLSKA S.A.