Tivron Sp. z o. o.

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 63 ocen.

Tivron Sp. z o. o.
3 63

Opinie o Tivron Sp. z o. o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tivron Sp. z o. o.

Iza

@X, w jaki sposób naliczana jest prowizja w Tivron? Czy oprócz niej pracodawca udziela dodatkowych profitów? Firmy często oferują dofinansowania na karty sportowe lub dojazdy do pracy. Czy zapewniony jest fundusz socjalny? Zachęcam Ciebie do odpowiedzi jeszcze na te pytania.

Iza

@M, dziękujemy za komentarz, a czy możesz wypowiedzieć się w temacie warunków pracy w firmie Tivron? Tematy związane z benefitami oraz dodatkami do pensji również będą tu bardzo interesujące, chętnie poznamy więcej wiadomości, zapraszam Cię do kolejnej wypowiedzi w tym wątku! Dodam, że firma Tivron aktualnie poszukuję Specjalisty ds. zamówień z językiem francuskim, tutaj wklejam dla was ogłoszenie: https://www.gowork.pl/oferta/specjalista-ds.-zamowien-z-jezykiem-francuskim,6Ht0qOZ6ueuQ6zxjfWNmZZ,krakow

X
@Iza 25.05.2018 02:11

Fajna firma dla tych ktorzy chca rzeczywiscie pracowac i cos osiagnac. Stawki konkurencyjne - w zadnym cc na rynkach jezykowych nie slyszalam o tak wysokich stawkach. Wynagrodzenie to calkiem solidna podstawa i prowizja. Plusem tez jest to ze zatrudniaja ludzi w roznym wieku. Grafik elastyczny ale mozna tez przychodzic na caly etat . Ja chodze od 8-16 weekendy mam wolne chyba ze chce sobie dorobic to przychodze w soboty. Pensja i atmosfera ok jak dla mnie. WIadomo ze sa rozni ludze ale narzekaja najczesciej ci ktorym sie nie chce pracowac. Jesli ktos sie przyklada to obowiazkow to spokojnie wyciagnie fajna pensje

Wiktor

Czy pracownik z językiem niemieckim może liczyć w firmie na godziwe zarobki?

M
@Wiktor 25.04.2018 08:29

Z tego co wiem po rozmowie kwalifikacynej to ok 7 000 netto można mieć

Zenek

Tivron jest firmą o opinii dobrego pracodawcy i mam pytanie czy potrzebuje pracowników?

Eryka

Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić na czym polegałaby praca z native speakerem w języku słowiańskim? Bardzo zagadkowo to brzmi ale zainteresowało mnie tym bardziej, że znam języki.

Wujek Dobra Rada
@Eryka 20.06.2017 19:38

"słowiańskim" ?? a co to jest za język ? Jest słowacki, słoweński ale słowiańskie to grupa języków. Między innymi język w którym piszę ten komentarz to też język słowiański...

Administrator

Coraz większa liczba firm zdaje sobie sprawę, jak duże znaczenie pracowników mogą mieć benefity pozapłacowe. Czy Tivron Sp. z o. o. jest takim przedsiębiorstwem?

anonymous
@Administrator 07.03.2018 08:25

właśnie, są jakieś w firmie?

Iza

@kor9028 jak długo pracowałaś w firmie Tivron? Czy przez cały Twój okres czasy miałaś takie zdanie o firmie? Czy masz jakieś porady dla firmy, co mogłaby zmienić, żeby pracownicy byli bardziej zadowoleni? Może coś powiesz o tych benefitach, o których nikt nic nie wspomniał?

kor9028

Strasznie źle wspominam moja najgorsza praca ever i to pod każdym względem- od liderki po zarobki na umowie śmieciowej ! Nie polecam nikomu no chyba że przejezdnym ktorzy napływają do Krakowa i godzą się na pierwszą lepszą pracę.

Fiona
@kor9028 28.11.2017 18:03

A ilośc pracy?

Pola

A ja jestem zadowolona! Praca na fajnym projekcie (dużo śmiechu) i bardzo ciekawe szkolenie z mega sympatyczną liderką, no i kasa naprawdę konkurencyjna (a w niejednym CC już pracowałam), masz stałą stawkę, za nic Ci nie odejmują jak w innych miejscach i prowizje też całkiem, całkiem:P Polecam z czystym sumieniem!

Farmazony
@Pola 16.05.2017 15:12

chyba nie wiesz co piszesz ... ja szczerze odradzam znajomym i wszystkim.

Iza

@Tymon za to inni by chcieli wiedzieć na jakie warunki się piszą i czy warto poświęcać swój czas na rekrutację w tej firmie. Nigdy wszyscy nie będą zadowoleni. Jest sporo ofert pracy: http://www.gowork.pl/praca/tivron-sp.-z-o.-o.;pr. Ktoś z Was będzie aplikował?

Tymon

Czy to już tak zawsze będzie, że firmy będą podawać w ofercie wysokość zarobków? Powiem szczerze ja bym nie chciał żeby wszyscy znali moje dochody. Ale chyba nie jest źle w firmie. Przypuszczam tak ponieważ bardzo rzadko piszecie jakieś swoje opinie.

Mella

Miejsce pracy (adres) gdzie mają ??? Tam, gdzie są prowadzone rozmowy czy co ???

Iza

@Etyk jest ich sporo i szczególne dla osób znających języki obce. Może ktoś z aktualnych pracowników wypowie się na temat tych stanowisk? Na jakim poziomie trzeba znać te języki? Czy firma Tivron jest dobrym pracodawcą? Każda informacja się przyda odnośnie tych stanowisk: http://www.gowork.pl/praca/tivron-sp.-z-o.-o.;pr.

Etyk

Tivron ma sporo nowych ofert, muszą się nieźle starać.

Tomaluk28

źle wspominam atmosfera beznadziejna prostackie komentowanie innych osób słabe wynagrodzenie podstawowe bez umowy o pracę co po prostu uwłacza ludzką godność. nie polecę nikomu

Etyk

Może ktoś wie na czym ma polegać praca "Ambasador marki"?

Etyk

Świetna agencja i zawsze przygotowana z dużą lista ofert pracy. Każdy znajdzie coś dla siebie i będzie zadowolony.

Rafo

Znam biegle francuski a do tego angielski zaawansowany i podstawy norweskiego. Nie przyjalem oferty ze wzgledu na lepsze warunki finansowe i umowe o prace w innym miejscu w handlu. Sama rekrutacja w Tivronie przebiegla sprawnie i juz na dniach mialem podpisywac umowe. Moim zdaniem wlasnie ten brak umowy o prace stanowi podstawowy problem dla osob okolo 30 r. zycia. Mam znajomych w roznych branzach od informatykow,przedstawicieli handlowych,po korporacyjnych ludkow i wszyscy sa na umowach o prace. korporacja korporacji nie jest rowna i czesto lepiej robic dla obcokrajowca niz dla polskich przedsiebiorcow. Tez uwazam ze ludzie sami psuja rynek pracy w Kraku akceptujac takie a nie inne warunki..

Z językiem włoskim

Szkoda że nie ma umowy o pracę. Spróbowałabym bo lubię dzwonić i rozmawiać z ludźmi, ale jednak podaruję sobie aplikację. Dzięki wszystkim za komentarze, człowiek oszczędza cenny czas na niepotrzebne rozmowy telefoniczne i spotkania rekrutacyjne. Saluti!!

Ola
@Z językiem włoskim 22.05.2017 17:17

zapraszam do korpo na stanowisko korpo-szczura na umowę o pracę za marne grosze do super wymagających języka włoskiego zadań czyli . Widać, że twoje obycie jest marne. Pochodź trochę po rozmowach rekrutacyjnych to wtedy zobaczymy

ja-podziękuję

Rozmawiałem z działem hr i te 2- 3 koła z ogłoszenia na pracuj.pl to oczywiście śmieciówka ! czyli zajęcie dla osób spoza Krk jeszcze nieogarniętych na rynku pracy a najlepiej praca dorywcza albo pierwsza. Ja dziękuję za takie coś.

Serio?
@ja-podziękuję 22.05.2017 15:16

od dawna nie było ogłoszenia na pracuj.pl :)

Etyk

Tivron Sp. z o. o. to prężnie działająca firma, posiadająca wiele ofert pracy.

Jawi

Najśmieszniejsze jest to, że faktycznie liderka która miała być super nie umie nic innego oprócz smiania się z wybranymi konsultantami z innych... Traktuje ich też lepiej niż pozostałych...no cóż - jako osoba która jest liderem tak się zachowuje to trochę słabo. Nie chce nikogo obrazić natomiast uważam ze nie powinna się kumplowac z konsultantami po pracy w taki sposób jakby szukała przyjaciół. Trochę nie na miejscu, no ale co ja się znam na tych regułach... A tak apropo wszystkich którzy chcą pracować z językiem niemieckim zachęcam bo obecnie nikogo chyba teraz nie mają, może się wam zmienia warunki na lepsze czego życzę z całego serca

rgrt
@Jawi 09.05.2017 14:12

Z językiem niemieckim dostaniesz dużo lepszą pracę w renomowanej firmie z pocałowaniem ręki, nic dziwnego że bieda- call centery szukają bez większego skutku ;)

Eryka

Sądzę, że Tivron dostaje za swoje prężne działania. Pracuję tu długo i wiem jak jest a jest całkiem dobrze. Zawsze znajda się osoby dla których oczernianie firmy to wielka przyjemność. Zawsze można zmienić pracę.

ona

Czy kolega kt imienia nie wymienię może przestać posługiwać się nickami jawi, noa, dżagiks i paroma innymi? Chyba świetnie się bawisz a inni się na to nabierają. Dyskusja na poziomie akademickim.

ona

Czy kolega kt imienia nie wymienię może przestać posługiwać się nickami jawi, noa, dżagiks i paroma innymi? Chyba świetnie się bawisz a inni się na to nabierają. Dyskusja na poziomie akademickim.

Jak było naprawdę

Idąc tropem myślenia niektórych na tym forum lider powinien mówić w co najmniej 5 różnych językach bo zespół którym się opiekuje jest wielojęzykowy i bardzo liczny - gratuluję logiki. Poza tym, Noa i Sawi, nie byłyście uczciwe w tym co robiłyście dlatego się z Wami pożegnano. A wylewanie swoich frustracji na forum to bardzo słabe. I to są fakty.

Eryka

Szukam pracy i słyszałam wiele dobrego o Tivron-ie. Jak widać po wpisach nie wszyscy tak myślą. Ale to normalne.

ygvyg
@Lania 05.05.2017 09:42

Każdy w miarę ogarnięty człowiek wyczuje taką "sterowaną" opinię na kilometr.

Ketera

Noa no dokladnie. Liderka bardzo slaba w dodatku znajomosc jezyka do bani :D

Jawi

Ciagle strzaly w kolano, co potwierdza soba nowa"liderka", ktora nie nadaje sie do pracy z ludzmi albo zwalnia bezpodstawnie albo ludzie odchodza. Jak ktos powie zle zdanie to liże dupe pracownikom. Firma moze mialaby potencjal gdyby nie zwalniala pracownikow najlepszych i najdluzszych stazem, ktorzy staraja sie I sa punktualni, albo kogos z extra wkladem jezykowym, ktorym ciezko jest z grafikiem elastycznym, bo studiuja lub maja inne zajecia, czego tutaj doświadczyłam. Mysli ze przyjda nowi bo to praca marzen, a przez nia mam nadzieje od razu zrezygnuja, co jest z reszta pewne. Firma do uratowania jak bedzie kompetentna liderka, ktora przykladowo prowadzac jezyk niemiecki zna go bardzoooooo słabo, co jest kpina ;) niby wiek spory a wiedza do kitu. Odradzam

Noa
@Cate 01.05.2017 09:55

Jawi piszesz czyste fakty potwierdzam

Francesko

Tivron Sp. z o. o. poszukuje pracownika na stanowisko konsultanta do obsługi z językiem obcym, jaki to ma być język?Może ktoś coś wie a przy okazji podpowie kilka ważnych tematów. Na co zwracać uwagę podczas rekrutacji? Jak przebiega sama rekrutacja?

Zostaw opinię o Tivron Sp. z o. o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tivron Sp. z o. o.