iTaxi.pl

• Gdzie jeździmy

Poznaj nas bliżej

Nasze usługi

Gdzie jeździmy

Kraków - iTaxi.pl Sp. z o.o.

5. Opinie o iTaxi.pl S.A.

Opinie o itaxi.pl - iTaxi.pl S.A. w Warszawa

Nie przegap nowości o iTaxi.pl S.A.!

Sylwia

25.03.2022 13:07

Po zrealizowaniu kilku przejazdów mam bardzo miłe odczucia. Kierowcy to bardzo mili, kulturalni Panowie. Usługi realizowane na czas. Oby tak dalej! :)
    Dominik

25.03.2022 12:28

Jeżdżę firmowo i jestem zadowolony z iTaxi. Zawsze na czas, a samochody komfortowe.
    Maja

25.03.2022 10:04

Polecam jak najbardziej. Zawsze gdy zamawiam kurs kierowca jest punktualnie i do tego trafiam na samych miłych Panów. Czytając tutaj niektóre opinie aż nie chce się w to wierzyć .
    Klientka

24.03.2022 14:09

Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Może mam szczęście, ale prawie zawsze trafiają mi się bardzo mili, uśmiechnięci i pomocni kierowcy.
    Michał

24.03.2022 09:17

Bardzo mili kierowcy. Znają miasto i najlepsze opcje przejazdu co w innych aplikacjach pozostawia wiele do życzenia.
    Dorota

24.03.2022 09:10

To chyba jedyna aplikacja w której jeżdżą normalni taksówkarze. Za każdym razem jestem pozytywnie zaskoczona profesjonalizmem i podejściem do klienta.
    Max

23.03.2022 13:49

Swietna jakość usług. Znaczna cześć floty wysokiej klasy, iTaxi posiada równiez elektryki, w tym Tesle ;-). Dla mnie najwazniejsze jest jednak poczucie bezpieczeństwa, zwłaszcza w swietle coraz cześciej pojawiających sie przerazajacych historii w Uber czy Bolt.
    Eli

23.03.2022 12:19

Firma, w której atmosfera i chęć działania jest niesamowita. Niewątpliwą zaletą iTaxi są ludzie! Bez względu na to czy będziesz pracować w Warszawie, Tarnobrzegu, czy w którymś z regionalnych oddziałów zawsze możesz liczyć na dobrą atmosferę i wsparcie. To zaangażowanie zespołu i wzajemne wsparcie powodują, że praca, pomimo, że bardzo często intensywna i na wysokich obrotach, daje ogromne zadowolenie i satysfakcję.
    Ela

23.03.2022 10:20

Ja jestem zadowolona z iTaxi. Zawsze na czas, mili kierowcy i czuję się bezpiecznie jadąc z nimi. Tak więc polecam.

30.01.2022 13:56

Auu

04.02.2022 02:45

Widać Tobie zbanowano szare komórki ???? ah te plotki ze słupa. słychać wycie? Znakomicie!
    no cóż....

27.02.2022 17:27

Uderz w stół a odezwą się nożyce.... Hehe
    Gość

24.01.2022 21:04

W sumie ocena na tym portalu doskonale pokazuje z jaką firmą mamy odczynienia w 100% odzwierciedla współpracę. Szkoda się tutaj spuszczać bo i tak niestety nie trafia to do nikogo decyzyjnego z tej firmy i nikt decyzyjny i normalny z tej firmy nie chce porozmawiać jak przystało na korporację kontakt z kimś z zarządu właściwie niemożliwy ukrywają się co najmniej jak prezydent :D a szkoda.... szkoda, że nie chcą wysłuchać co mają do powiedzenia współpracownicy aby polepszyć warunki współpracy...
    Kasia R

30.08.2021 08:25

Zamówiłam taksówkę na Itaxi na 2 dni przed wyjazdem. Transport miał dotyczyć lotniska. W dzień wyjazdu stałam 30 min przed domem o 4 nad ranem i taksówka się nie pojawiła. Dodzwonić się na info linie niemożliwe tylko automatyczne przyjmowanie zgłoszeń. Byłam zmuszona zamówić inna taxi. Byłam spóźniona na lotnisko co za stres. Dodzwoniłam się po 2 godz i pani powiedziała mi ze kurs został odwołany bo nie udało im się zorganizować taxi!! Tylko dlaczego mnie nikt o tym nie powiadomił? Co za brak kompetencji żenada. NIGDY WIĘCEJ
    teo

05.01.2022 07:10

Itaxi NIE JEST korporacją taxi. Nie mają własnej floty taxi, wbrew temu, co twierdzą na stronie, więc skąd mieli wziąć wolną taksówkę? Skąd? To zwykły pośrednik, w rodzaju Ubera, Bolta, czy Free Now, w dodatki zarządzany przez niekompetentne osoby - mi.in. ,,specjalisty" od autobusów Andrzeja Pażdzińskiego, czy jak mu tam...
    Uber jest the best

11.04.2021 02:00

Taxi to przeżytek. Tylko (usunięte przez administratora) płaci 3zł/km, skoro mogę mieć identyczną usługę w cenie dwukrotnie a nawet trzykrotnie niższej. A przy okazji kierowcą jest kulturalny przybysz z krainy orientu, lub wielojęzyczny słowiański brat zza wschodniej granicy, a nie gburowaty złotówiarz z wąsem, który naciągnąłby na ostatniego grosza. Janusze myślą, że są ciągle lata 80-te i ludzie będą płacić za podwózkę jak za zboże. Niby z jakiej racji, mielibyście zarabiać dobre pieniądze? Za prowadzenie samochodu? Przecież to jest umiejętność, którą posiada większość społeczeństwa. Chcecie zarabiać - przekwalifikujcie się. Lekarze, prawnicy, branża IT - cały świat stoi otworem. Kiedyś to było- dzisiaj już nie jest i nie będzie- jest 2021 rok i doba GPS i aplikacji. Kierowcą może zostać każdy - Pan Abdullah, który do wczoraj żył wśród wielbłądów i ludów koczowniczych na Saharze. Dziś przyjeżdża do Warszawy, wchodzi na Gumtree, odpisuje na ogłoszenie i już wieczorem jest pełnoprawnym kierowcą korporacji Uber lub Bolt Taxi, czyli taksówkarzem jak Wy.
    Jusek III waza

20.09.2021 17:59

Sam się przekwalifikuj na pisanie reklam toi toi bo może to komuś potrzebne w odróżnieniu od Ubera. Skończą się pieniązki w Uberze itp to skończy się publiczne zainteresowanie najgorszą usługą przewozową, gdzie niebezpieczni i zagubieni dzicy wozitiele będą udawać zawodowych kierowców. Wycena kursów jest w każdej normalnej korporacji w każdym dużym mieście. Uber niekoniecznie wychodzi najtańszy bo potrafi cena mocno skoczyć choćby ze wzgledu na deszcz. Jest na pewno gwarancja najniebezpieczniejszego przejazdu - ciagle widać wypadki ubera/bolta na ulicach.
    szkoda gadać

30.12.2021 12:08

co za brednie.. ukraińcy nie znają jezyka, nei znają miasta, jeżdza z łamaniem przepisów drogowych. Policja nas zatrzymała i 30 min pitolenia.. i na koniec najlepsze.. dlatego, zę ukraiński kierowca zlamał przepisy drogowe - Policja na sygnale nas goniła.. 39 min licznik nabijał cenę.. a na koniec twioerdzi, zę tak licznik pokazał.. ja za 30 minutowy postój płacić nie zamierzam.. to mi zapłacicie za 30 min spóżnienia i zszargane nerwy. NIGDY więcej idiotów z itaxi.

Oferty pracy - iTaxi.pl S.A.

Kierowca / Kierowczyni kat. B

Warszawa

Pracownik wsparcia operacyjnego lotniska - taxi (k/m/n)

Kierowca / Kierowczyni kat. B - iTaxi

Kierowca

24.12.2021 08:10

Kurs bezgotowkowy do kwoty 0 zł. Poproś klienta o doplate 15 zł. Przyznajcie się czy zdarzyło się wam przewieźć za darmo klienta z hoteli na voucher? A może nawet nie zauważyliście że jechaliście za darmo. Itaxi i tak pobiera prowizję od kursu dlatego tym w biurze wisi że hotele puszczają niskie piłki do kierowców.
    JW

16.12.2021 17:49

ITAXI jest najgorszym możliwym wyborem jeżeli potrzebujesz dojechać w określone miejsce na czas :( Próbowałam korzystać z tej firmy zamawiając przejazdy biznesowe. Notorycznie kierowca NIE zjawiał się na czas i 5 min przed planowanym przejazdem otrzymywałam informację, że kierowca spóźni się 25, 40, 35 min... Zaznaczam, że za każdym razem przejazd zamawiałam ok 1,5-2 h wcześniej. Na infolinii, pracownik odpowiada, że nie ma aktualnie kierowców, którzy podejmą zlecenie na 5 min przed planowanym przejazdem. Rozumiem, wzmożone zainteresowanie, ale wówczas gdy zamówiłabym przejazd na za 10 min. Tymczasem za każdym razem zamawiałam taxi z min 1,5 h wyprzedzeniem !!! Pani na infolinii twierdzi, że przecież nie wiedzą co będzie za 1,5 -2 h i czy akurat będą samochody, czyli de facto firma iTAXI oferuje usługę w które kierowca BYĆ MOŻE się pojawi, a być może NIE... Sama rezygnuję z usług i nikomu nie polecam.
    Basia Wrocław

12.12.2021 22:33

Rekord przyjazdu taksówki zamówiłam o 17.28 a kontakt z kierowcą o 18.58 super tempo. Wzietam taksówkę z innej korporacji Opti I w tym czasie dojechał załatwiłam sprawę i wróciłam. Nie polecam tej korporacja pochłonęła we Wrocławiu fajna korporacje Wicar i zrobiło się (usunięte przez administratora)
    Basia Wrocław

12.12.2021 18:22

To całe iTaxi zniszczyło we Wrocławiu ostatnia fajna firmę WICAR. Wielki syf czeka się na taksówkę około 1,5h a klient informowany jest o 20min nawet kierowcy narzekają i uciekają. Itaxi to jakiś syf spółczuje kierowcom.
    klient

05.12.2021 15:01

Nie wiem w jaki sposób dobierają Państwo pracowników, ale jeden z taksówkarzy (usunięte przez administratora) jest niezwykle arogancki i wulgarny. Jazda z tym kierowcą to tragedia. Zero szacunku dla klienta. Z jego ust padają wyłącznie wulgaryzmy, aż robi się niedobrze. I to w towarzystwie kobiety i dziecka Nigdy więcej nie skorzystam z tej korporacji. Może inni taksówkarze są w porządku, ale nie mam już ochoty, żeby to sprawdzić.
    Superdriver

28.10.2021 21:28

Prowizja 20% spowodowała brak kierowców w aplikacji w pewnym sporym mieście wojewódzkim a to z kolei przełożyło się na spadek ilości kursów. Nie sprawdziło się pojęcie o małych łyżeczkach. Od razu chochla.
    Szerokosci

01.12.2021 17:06

Abonament się opłaca w porównaniu do bez abonamentu jak zrobisz obrót powyzej 8000 zł . Średnio prowizja wyjdzie trochę mniej niż 18 % ale bliżej 18 niż 10%. haczyk jest taki że nie możesz wziąć wolnego bo i tak musisz zapłacić abonament. Gdzie te czasy gdy był górny limit całkowitej prowizji dla itaxi 1300 zł? Eh
    maniek

04.12.2021 16:23

Gdzie wy te obroty po 8000 robicie ? Ja ledwo 3000 zrobiłem w październiku. Z abonamentem czy bez to zabawa obecnie dla hobbystów. Napiszcie lepiej jak zamierzacie wyminąć się od Nowego Ładu po nowym roku, bo lekko licząc nawet na LPG nie starczy z tymi nowymi podatkami.
    KochamZłotówy

19.11.2021 09:18

Dzisiejszego poranka miałem styczność z kierowcą o nr 17382, kierowca dwukrotnie uderzył z impetem w drzwi mojego auta podczas wysiadania, po zwróceniu mu uwagi odpowiedział że i tak nic się nie stało a auto nie kosztuje nawet 500tys więc o co robię problem.
    pik

19.11.2021 18:44

to nie był złotówa tylko wyrobnik w nie swoim aucie NIE SWOIM powtarzam proszę to zrozumieć.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w iTaxi.pl?

Luxus

14.10.2021 19:58

Dni jakich mało dla kierowcy dramat Wymagania z kosmosu a zlecenia poniżej krytyki 15 PLN dojazd 4 km lub 10 minut (usunięte przez administratora) jak beret ....

14.10.2021 13:25

Nie wdając się w szczegóły stwierdzam po 2 latach : obecnie totalne (usunięte przez administratora) klient uberowy, regulamin stworzony w celu nakładania kar pieniężnych, i generalnie poziom poniżej freenow.

09.04.2021 02:38

Chciałbym skorzystać kiedyś z bilet iTaxi. Powiedzcie mi, jak jest z tymi biletami. Czy kierowca ma kasownik w samochodzie, czy używa się skycasha? Czy trzeba kupować 30 minutowy bilet, czy wystarczy 20-minutowy? Swoją drogą dobra opcja, za 4.40 wolę się przejechać Toyotą Auris niż śmierdzącym tramwajem. Mam nadzieję, że auta są nie starsze niż 2017 rok, bo dziadostwa nie toleruję.
    X Xx

09.04.2021 11:52

Proponuje któregoś przewoźnika. Tramwaj sobie odpuść, bo tym środkiem komunikacji głęboki teren nie jeździ. Nie jest wpuszczany,
    Marcin

11.10.2021 13:06

Kurna wymagania nie wiadomo jakie za nie wielką cenę .. żenada
    Kierowca Warszawa

13.07.2020 16:42

Witam, Nie rozumiem czego oczekujecie od korporacji tsksowkarskiej w okresie pandemii oraz na dodatek wakacji. Uchylę rombka tajemnicy, otóż iTaxi skupia się w sektorze b2b więc okres wakacji zawsze był troszkę słabszy. Jednak jest to jedyna korporacja która zapewniła pracę w tak ciężkim okresie jakim było rozprzestrzenianie się COVID-19. Jedyna korporacja która dzięki zapewnieniu pracy swoim kierowcom zaczęła zdobywać co raz więcej klientów w czasie COVID-19. Teraz wszędzie jest ciężko więc pisanie że w iTaxi najgorzej jest nie nam miejscu. Pozdrawiam

15.09.2020 08:16

Covid-19 hahahaha komu Ty chcesz makaron na uszy nawinąć. Ogarnij sie, 21 wiek doba niewidzialnych wirusów I bezobjawowy chorób.... ????????????
    GalAnonim

14.09.2021 21:49

Wypisz wymagaj wyrecytuj ;) autorem jest chyba jeden z *Naganiaczy* tzw.Parobek ;)
    Disaster

01.09.2021 09:43

Jest 9.30, 1 września i ja stoję od 20 minut na Włochach i czekam...
    Jacyngiel

06.09.2021 16:16

Bo zlecenia poszły pod stołem pewnie
    EM

14.09.2021 09:01

Niestety przewróciło im się nie powiem gdzie. Jak była pandemia, to brali wszystko, nawet krótkie kursy po 11-12 zł. Niestety teraz, w przeciągu tygodnia, już drugi raz mam anulowane zamówienie, bo nie ma dostępnego kierowcy. Ciekawe… , że taki dobrobyt znowu nastał. Niech tylko nie płaczą i nie strajkują, że mało zarabiają albo coś .
    Tosia

24.06.2021 16:03

Dla mnie jako klienta firma tzw. Krzak- zamówienie kursu przez aplikację nie jest równoznaczne że się napewno odbędzie-szok!?Trzeba wydzwaniać co chwila i dowiadywać się czy łaskawie jakiś taksówkarz raczy wziąć kurs. Przewożenie zwierząt - o czym tak pięknie informuje aplikacja to stek bzdur- można czekać i czekać i czekać……sorry , chyba nie o to chodzi szanowna spółki zło
    Były kierowca iTaxi

27.08.2021 12:54

Chyba tak nie do końca jest prawdą to, że nagle taki wysyp zleceń. To stwierdzenie świadczy raczej o braku licencjonowanych kierowców, którzy dali sobie spokój z taxi po decyzjach polskiego rządu i skutkach epidemii. Krótko rzecz biorąc- zbankrutowali. Stąd umowa z Eternis- firmą która zazwyczaj wynajmuje samochody ...lewusom. Tym jednokolorowym i tym barwnym. Czytanie między wierszami jest dobrym sposobem na określenie sytuacji (w tym przypadku iTaxi) To desperacki krok ze strony tej absolutnie porządnej poniekąd firmy, ale w obecnych warunkach nie ma innego wyjścia jak współpraca z lewusami...Oczywiście tego nie pochwalam. Jednak tonący brzytwy się chwyta. Reasumując: branżę taxi zabił polski rząd i koronawirus. Firmy taksówkarskie łapią się wszystkiego (niczym tonący brzytwy), tylko po to, żeby przetrwać na rynku...
    pik

27.08.2021 20:51

No to jest całkowita prawda . Wszystkie apki współpracują z pośrednikami -lewusami. bo my na własnej działalności nie wytrzymujemy z konkurencją wystarczy tylko ZUS 1500 zł a oni wszyscy na umowe zlecenie na 1/8 etatu. a rząd na który zawsze głosowałem wbił nam GWÓŻDZ do trumny ustawą lex uber to była celowa zagrywka z ich strony .dobra zmiana od nowego roku to 2020 zł miesięcznie więc reszta odpadnie . tylko saszki bez kosztów przetrwają

Kontakt - iTaxi.pl S.A.

Przasnyska 6b 01-756 Warszawa

NIP:1182053355

Branża główna: Przewóz osób
    Ciekawy (były) Driver

03.08.2021 09:20

Jak tam sytuacja ze zleceniami? Poprawiło się nieco, czy dalej bryndza, która zaczęła się w marcu 2020 ? Ja osobiście zawiesiłem DG z końcem roku 2020. Pewnie już jej nie wznowię, bo Rząd i koronawirus zrobiły ,,swoje'', a jeżdżenie po 1,20 brutto w barwach lewusowskich firm i bycie kojarzonym ze wszelkiej maści lewusami nie wchodzi w grę.
    Mateusz M

09.08.2021 16:25

Jest tyle roboty, że nie ma czasu odpisać. Bierz Camry w leasing i wracaj, na co czekasz ??
    Ola

13.07.2021 22:29

Jeżdżę z iTaxi od kilku miesięcy i do tej pory wszystko tak jak należy.

12.05.2021 10:14

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Itaxi.Pl Sp. z o.o.?
    Głuchy

14.06.2021 15:59

Spodziewać możesz się wszystkiego ale miej świadomość, że nie będzie to rozmowa rekrutacyjna ale rozmowa o nawiązaniu współpracy. Przeczytaj dobrze regulamin i zastanów się dwa razy przed podpisaniem. Itaxi spada w rankingu i jest już blisko przewozów. Zarobek maksymalny 3000 zł netto. Mało zleceń. Biuro o wielkich aspiracjach i wizjach.
    Obserwator

13.07.2021 22:24

W czasie pandemii jak wszędzie, ale teraz jest bardzo dużo
    Wojtek

13.07.2021 15:48

O widać jak zjechały opinie U słabiutko
    Mobius

23.05.2021 07:04

Jestem byłym kierowcą iTaxi, na zasadzie współpracy, jedno co mogę powiedzieć to, że ta firma nie jest w pełni uczciwa w stosunku do współpracujących kierowców, podobnie jak zasady pracy, które stworzyła. Jednym słowem zarząd chciałby aby w zasadzie spać w samochodzie, nie mieć życia rodzinnego. Co do kwestii finansowych też można by było dużo powiedzieć, in minus oczywiście. To jest moja osobista opinia i to wszystko jeżeli ktoś inny widzi to inaczej ma do tego prawo, ja wyrażam swoją w oparciu o osobiste doświadczenia współpracy z tą siecią.
    Aneta

01.05.2021 23:16

Itaxi to największa flota taxi w Polsce. Firma działa w każdym większym mieście (w tym Warszawie, Krakowie, Poznaniu, Wrocławiu i Trójmieście). Spółka dysponuje tysiącami samochodów. Jakie warunki umowy oferuje Itaxi, i jaka atmosfera panuje w tym miejscu?

22.05.2021 08:24

Prawda jest taka, że itaxi nie ma swojej floty tylko współpracuje z kierowcami taxi na nieuczciwych zasadach. Itaxi to tylko niedorobiona aplikacja. Pasażerowie rezygnują.

13.05.2021 22:50

Startup lub firma zbliżona do freenow. Obciachowa okleina i słaba aplikacja. A całą resztę najlepiej poznać osobiście.
    Nie polecam

03.05.2021 15:55

ODRADZAM jazdę dla itaxi. Klienci dziadowscy, .. najklepoiej przejazd za darmoche by chcieli. Usługa taxi bilet to jakas paranoja. Nie dość, zę 1 taryfa - to jeszcze itaxi okłamuje zaniża realną ilosc km. Jazda dla itaxi to bycie frajerem. Odpuściolem sobie itaxi 4 dni temu po 6 miesiącach użerania sie z bylejakimi klientami. albo z pseudopłatnością biznes. Doo tego kierowca nie ma żadnej pomocy ze strony supportu Biura Obsługi Kierowców. Aplikacja cyklicznie się zawiesza. NA wolnym kończącym nie masz szans na przyjecie kursu. bo co z tego, zę klikasz jak nie możesz go rpzpocząć. bugi w aplikacji.
    klient

29.04.2021 14:01

Poznań dzwonię na centralę aby zamówić taksówkę jak sie wychodzi z niektórych gmachów trudno zamówić z wyprzedzeniem na godzinę . " Panienka z okienka nie mogę przyjąć zamówienia brak taksówek proszę dzwonić za 15 min . Kolega dzwoni z innego nr tel. ten sam adres początkowy ten sam adres docelowy. Zlecenie przyjęte taksówka będzie za 5 min. Ok jest pytam kierowcy gdzie stał i ile na postoju . Stałem 3 godziny na postoju około 1 km od miejsca zamówienia ul. 23 lutego zamówienie z ul. Hejmowskiego I co narzekacie na brak kursów godz. 15:: kierowca miał w tym dniu od 6:00 dopiero 3 kurs . Tak można wykańczać kierowców z pozycji Łomży gdzie panienki siedza w centrali co na to Krzychu i Prezes Andrzejek z Zarządu co na to Agnieszka z centrali wszystko OK Kierowcy na was zarabiają w wy macie wszystko w nosie.
    Jagoda

29.04.2021 22:19

W Warszawie dzieje się tak od dłuższego czasu. Ale w Warszawie itaxi poszło o krok dalej a nawet o dwa kroki bo zamówienie przez aplikację z konta biznes to taksówka bedzie za 15-20 minut najmarniej i w 95% będzie to kierowca "FLOTOWY" nie mylić z gwarantowana jakością bo na 99% zapłacicie troszkę więcej za bardzo średnia jakość a w tym samym czasie tylko z konta prywatnego będzie kierowca do 10 minut i na bank nie flotowy, uśmiechnięty spokojny i w pachnącym samochodzie i na 100% nie zapłacę grosza więcej niż się należy bo temu kierowcy poprostu zależy. Itaxi idzie równią pochyłą w bardzo dużej mierze dzięki kierowcom którzy są na innych zasadach niz kierowca na własnej działalności i to niestety widać wyraźnie.
    Aplikacja

29.04.2021 06:48

Kursy przyznawane nie solidnie Stoisz pod adresem po kurs przyjeżdża partner flotowy A klient stoi ii czeka 8 minut na chodniku . Róbcie tak dalej Zostaniecie z zamszowymi .
    Robert

16.04.2021 10:32

Ogólnie bardzo mało zleceń wszystko na poziomie 20 PLN i dolot 4 km Dramatyczny scoring najlepiej być zalogowanym 20 h dziennie przez 7 dni Bilety wyceniane nisko za nisko Długie dolotu czekanie . Jak jednogo dnia będziesz mniej godzin w aplikacji to na drugi dzień stoisz i śpisz . Rynek jest słaby ale zasady które tu wymyślają to pętla na szyję kierowcy . Coraz słabiej to działa i ciągle szalone pomysły . Kary finansowe za wszystko . Ogólnie biuro ponosi fantazja . Niby nic nie musisz ale punkty spadają i stoisz 3-4 godziny albo ruchy po 15 PLN. Wymagania z kosmosu . Kursy biznesowe /2-4 km/ ubiór jak szofer prezesa szkoda że nikt z tego nie korzysta . Klient jest Bogiem a kierowca to nikt.
    Dyzio

07.04.2021 14:23

(usunięte przez administratora) brak pracy kierowcy całymi dniami polują na jakiś kurs wystarczy spojrzeć po postojach ilu oczekuje godzinami na zlecenie (usunięte przez administratora)
    Marek katowice

29.03.2021 14:28

Pozdrawiam Pana Grzegorza Super kontakt z klientem.Dowiozl rzeczy,ktore zapomnialem.Niby zwykle rzeczy ale pomocny,grzeczny,usmiechniety W tych czasach mile. Pozdrawiam i wszystkim polecam uslugi
    Szkoda jazdy dla itaxi.

22.03.2021 08:40

Do czasu gdy itaxi nie da kierowcom możliwości oceny pasażerów na wzór uber bolt to tylko pasażer ma oceniać przejazd..?? Tak być nie może. Już miałem ze 20 telefonów w sprawie wyjaśnienia czemu pasażer był niezadowolony. Bo zawsze to samo - klienci itaxi to niska półka. Biedota. Klienci ogromnie roszczeniowi. Klienci itaxi (usunięte przez administratora) Centralistki itaxi to jakaś dzieciarnia bez wiedzy o pracy kierowcy TAXI. Bilet itaxi zaniża rzeczywiste kilometry przejazdu. Szkoda jazdy dla itaxi.

Zostaw merytoryczną opinię o iTaxi.pl S.A.