iTaxi.pl

Poznaj nas bliżej

Nasze usługi

Gdzie jeździmy

• Skierniewice
Kraków - iTaxi.pl Sp. z o.o.

5. Opinie o iTaxi.pl S.A.

Opinie o itaxi.pl - iTaxi.pl S.A. w Warszawa

Nie przegap nowości o iTaxi.pl S.A.!

18.09.2020 10:33

Cwany

18.09.2020 13:16

zainstaluj sobie bota ktory bedzie lapal zlecenia . Wygodne nie musisz siedziec i czekac tylko co jakis czas sprawdzisz co zlapal i smieci odrzucisz a lepsze ogarniesz
    Cwany

21.09.2020 08:58

(usunięte przez administratora). Kto placi ten placi :) a nie kazdy to robi mozesz mi wierzyc duzo widzialem i słyszałem. Ja place ale spójrz na to w ten sposob zlapie kilka konkretnych zdarzają sie nawet po kilka paczek za sztukę to na dobrą sprawe stac mnie na to zeby odrzucic kilka . Nie odrzucasz co drugiego tylko prawdziwe smieci nieoplacalne . Samych dobrych jezdzic nie mozesz bo zaraz blokade wyrwiesz
    Biwak

07.09.2020 13:27

Brak kursów dziwne wymagania Jak nie masz domu to idealna praca 15 godzin pięć kursów Dziękujemy Dojazd 10 minut ,4 km. Po to żeby pojechać za 14 PLN Ale prowizja stała Biura nie wrócą Lotnisko loteria Dużo opłat za nic
    No name

26.08.2020 15:42

Brak kursów nadal I tak zostanie
    Do decyzyjnych

11.02.2020 03:00

Panowie Gdańsk stoi w miejscu brak kursów. Moze tak jak w Krakowie wykupić jakieś korpo i przejać klientów. A jak się przejmnie Gdańsk to Trójmiasto jest nasze. Pozdro dla kierowców itaxi Gdańsk

20.08.2020 20:12

Z przykrością napiszę, że używając tego typu słownictwa, dajesz świadectwo o sobie, ale ... Nikt nie kazał ci pracować jako premium (czy jak to się tam nazywa), to twój wybór. Firma - choć gów...na, ma takie a nie inne wymogi i musisz się do nich dostosować. Na temat kolaboracji, na twoim miejscy bym nie pisał, a raczej poznał znaczenie tego słowa, podobnie jak słowa kapuś. Mają taką rolę i starają się z niej wywiązać. Gdybyś miał wszystko w porządku, nikt by się ciebie nie czepiał. Musiało coś być na rzeczy, skoro się czepiali. 3 kursy premium na bilecie? Nie możliwe, ale że trzy kursy zwykłe - to norma, bowiem nikt w tej firmie nad niczym nie panuje. Jeśli zazdrościsz im dodatku - przecież możesz zostać koordynatorem. Nikt ci nie broni. Nie rozumiem zatem twojego rozgoryczenia, ale ... MOże następnym razem napiszesz coś z sensem.

20.08.2020 20:13

Rozwinął - trochę niżej.
    Sowa

20.08.2020 19:48

Witam, czy dzisiejszy kierowca został wywalony za jazdę dla Freenow, przecież tam już 90% to lewusy.
    Do decyzyjnych

12.08.2020 16:53

Panowie cała firma stoi zleceń tyle co nic , może iść za przykładem Krakowa i kupić Ubera
    Baleron

13.08.2020 00:36

No to jest pomysł, ostatnio trochę staniał... (usunięte przez administratora)

18.08.2020 20:26

Coś w tym jest. Wczoraj byłem z klientem w Krakówku i włączyłem na chwilkę aplikację. Mam - co prawda - mały tablet, ale dwie strony zleceń. Nawet zastanawiałem się, czy nie poczekać do 5-tej i coś zarobić, ale ... W takim Krakówku ...
    Smieciarz poniżej godności.

17.08.2020 20:32

Jak wielu z nas mam także aplikację freenow ponieważ jeździłem tam za czasów Mytaxi . Kiedy weszły lity rozkleilem się i przeszedłem do iTaxi. Jest różnie ale jakoś sobie radzę. Raz na jakiś czas wyskoczy zlecenie z Fn na TAXI. Nie biorę lite. Nie po to się przekleilem . Dzisiaj wieczorem siedzę w domu leci z Fn lite z Wawra na adres dokładnie na przeciwko mojego okna. Pyk szybciutko zniknął. Z ciekawości idę do drugiego pokoju wychodzę na balkon i po 15 minutach podjeżdża śmieciarz ciemno szarym C4 Picasso na WOT blachach oklejony iTaxi. Pan że Wsi Obok Torów zapiera.... tu z 8km z Jozefowa bo tam na codzień stoi. Gratuluję. Dolot 8km kurs nie wiadomo gdzie i za ile . Wiadomo jedynie że wyceniony nie więcej niż 1zl za km łyka smiec oklejony iTaxi. Kim Ty jestes. Oklej się we Fn i łykaj srajty obsrancu ale nie jazda w barwach Fn to wstyd więc okleje się w iTaxi a po cichu będę płynął srajty. Gdzie godność i honor. I taka pała o dwóch twarzach będzie mi machnął mijając mnie na drodze. A Tfu....smieciu. pomijam fakt świadczenia usługi poniżej zzadeklarowanej kwoty floty iTaxi czyli nie zanizanie cen i pomoc w pięciu rynku takim firmom jak Fn czy uber ale gdzie godność. Chyba kończy się za znakiem Warszawa. Pozdrawiam wszystkich radzacych sobie i mimo sytuacji jaka mamy nie schylajacych się po mydlo
    Sebastian

06.08.2020 07:03

Brak kursów Terminowki nie do zdobycia Portrety i inne cuda robią co chcą jeździsz lub stoisz a to spada . Nie jasne zasady przyznawania zleceń . Nikt nie potrafi powiedzieć co składa się na ten ich pasek . Chyba tylko apka dla swojakow A reszta dostaje dolot 4km i kurs 3 km lub bilet .
    NIE POLECAM...!!!

17.05.2020 22:18

itaxi to nie jest praca itaxi to tylko aplikacja... która da ci 1-2 zlecenia dziennie za 12-14 złotych z czego 25% dla itaxi... tak... zarobisz z ich zleceń 25-30 złotych na cały dzień i od tego odejmij jeszcze paliwo itaxi nie zatrudnia kierowców sam musisz sobie jeszcze zus opłacić POLECAM dla idiotów.
    Koordynator iTaxi

13.07.2020 16:39

Nie zgodzę się z Tobą, jest duże grono kierowców, którzy są zadowoleni. Fakt faktem pracować trzeba, systematycznie, ale jeżeli ktoś tak właśnie pracuje, długo na rezultaty nie musi czekać. Poza tym nie ma pracy dla idiotów bo żadna praca nie hańbi.

03.08.2020 19:13

Systematycznie to znaczy 15h 7 dni W tyg ? To i na uberze Ukrainiec nieźle wychodzi.
    ITAXI to amatorzy

25.05.2020 12:28

jeżdżę od 20 marca do 23 maja... czyli ponad 2 miesiace... Zarobiłęm.....900 złotych na 2 miesiące... z czego na paliwo wydałem 1400 złotych... Czyli pracując dla ITAXI przez 2 miesiące nie tylko nic nie zarobiłem. ale dopłaciłęm ODPOWIEDŹ z Biura Obsługo Kierowców: to nie ich sprawa.... NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Сергей

14.07.2020 22:01

Jak ty to liczysz? Wchodzi ci w te wyliczenia codzienny dolot do stolicy z pcimia dolnego?

03.08.2020 19:06

Ja jeżdżę po mieście jak głupi nie stoję w krzakach zerkam gdzie jest mniej innych kierowców a za całą sobotnią noc 3 zlecenia. A może panie koordynator więcej inwencji z waszej strony bo my za to wam płacimy!!!

23.07.2020 13:08

03.08.2020 19:03

Biuro itaxi na nic nie ma pomysłu widzę.
    Taxi ITaxi

30.07.2020 17:57

Jedyna korpo Warszawie która radzi sobie w czasie kryzysu i pozwala na przetrwanie tego ciężkiego okresu dla całej branży taxi. Po kryzysie pracownicy korpo wrócą, a firmy pozostaną w ITaxi. Także radzę nie narzekać tylko przeczekać ten ciężki czas. ITaxi i tak jest dwa kroki przed resztą!

03.08.2020 19:02

Itaxi mydla oczy piszą że brakuje kierowców a w Krakowie hurtem zablokowali kilku kierowców bo nie wystawili się na widzi mi się oględziny floty. Taki przegląd robi się na wiosnę teraz co drugi pracuje bo z itaxi wyżyć nie ma szans. Zero reklamy na mieście i tylko nacisk na apke ciekawe jak moja babcia ma zainstalować apke na tel stacjonarny. Próbują być nowocześni a nie wyszli myśleniem że średniowiecza. (usunięte przez administratora) Tak to jest jak chłop od łopaty siada do koparki.
    Cruz

03.08.2020 07:15

Ogólny brak zleceń i nie tylko tu . Terminowki chyba tylko dla wybrańców Nie jasne zasady przyznawania zleceń ?

Oferty pracy - iTaxi.pl S.A.

Kierowca / Kierowczyni kat. B - iTaxi

iTaxi.pl S.A.

Warszawa

Jan

29.07.2020 07:13

Brak kursow 1 -2 na dzien Terminowek nie ma szans wziac. Ogolnie bardzo zle
    Mariusz

29.07.2020 13:24

To już jest GAME OVER, ja za miesiąc zamykam. Niech mi tylko pożyczkę 5k umorzą.

20.07.2020 19:44

Marcin

21.07.2020 18:19

Zgadzam się z tobą, również kilka miesięcy temu przeniosłem się z Freenow do Itaxi. Kursów jest tragicznie mało, czasem mam więcej zleceń taxi z Freenow jako nieoklejony niż z Itaxi jako oklejony
    Czas zmian

01.07.2020 21:05

Jeden kurs na 8-10 godzin zalogowania 100procent Super priorytet Cztery kapsle Gratulacje dla aplikacji. .
    xD

13.07.2020 16:50

Pochwal się screenami z apki ????????????
    OdLudek

13.07.2020 17:01

Może stoisz nie tu gdzie trzeba mistrzu.
    Stefan Burczymucha

13.07.2020 16:55

Jeżdżę aktywnie od początku pandemii i o dziwo nie mam powodów do narzekania. Faktycznie jest nieco mniej zleceń niż w grudniu/styczniu ale da się utrzymać auto i rodzinę. Cierpienia też nie mam. Ktoś tu dobrze napisał że trzeba mieć własne przemyślenia i kierować się własnym doświadczeniem. Pozdrawiam.
    Brak.

19.06.2020 13:31

Brak zlecenin Moze 2 lub 3 w ciagu dnia Chyba ze ktos chce zyc w aucie Wziecie terminowki z gieldy jeszcze nigdy sie nie udalo nawet przy szybkim ruchu komunikat ze juz wzieta . Bardzo slabo tylko jakies pomysly dziwne sprawdzania i kary za wszystko .
    Zero

16.06.2020 08:07

Zero zlecen Na caly dzien moze 1 -2 lub wcale
    kezsus

04.06.2020 09:33

wszyscy nieoklejeni dostali wymówienia 29-maja w warszawie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w iTaxi.pl?

Tadek

11.05.2020 10:31

Kaucja 600pln Lux .
    Tomasz

25.04.2020 17:42

Trudno żeby było inaczej skoro firma wypracowała sobie dobrą opinię jako pracodawca.

29.04.2020 12:36

ta forma to (usunięte przez administratora) .!!!!!!!!!!

16.11.2019 09:14

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Itaxi.Pl Sp. z o.o.?
    Mac

20.04.2020 18:50

Wspaniali ludzie i wspaniała atmosfera.

25.02.2020 10:06

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Itaxi.Pl Sp. z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy jest możliwość odbioru godzin?
    NĘDZA

02.04.2020 00:22

w itaxi za nadgodziny nic nie dostaniesz... pracuj 18 godzin dziennie za darmo. Dlatego kierowcy uciekają od itaxi
    CHORE ITAXI

14.04.2020 09:23

Nadgodziny...?? dziecinko w itaxi nie ma czegoś takiego...?? Dostajesz 2 kursy na tydzień za 10 złotych i masz z tego przeżyć.. I taxi to porażka!!!!!! PORAZKA!!!!
    NIE_POLECAM

31.03.2020 15:01

(usunięte przez administratora) NIE POLECAM... Kara za karą.. blokady kont... i kursy za 8 złotych
    Btły Kierowca

31.03.2020 13:52

KiEROWCY.... nigdy {PRZENIGDY..... nie przyjmujcie BILETU ITAXI.... to (usunięte przez administratora) kierowców.!!!!!

Kontakt - iTaxi.pl S.A.

Przasnyska 6b 01-756 Warszawa

NIP:1182053355

Branże: Przewóz osób
    Andrzej

10.09.2019 16:50

Jeśli nie chcesz mieć zszarpanych nerwów nie korzystaj z usług iTaxi. Ja niestety miałem zaszczyt być dwukrotnie wystawiony do wiatru. W dniu 18.08.2019r. w godzinach popołudniowych zamówiłem kurs na dzień 19.08.2019r. na godzinę 4.50 o godzinie 4.37 otrzymałem smsa o treści „ niestety z powodu braku dostępu aut musimy odwołać zlecenie”. Po dokonanej w dniu 27.08.2019 roku reklamacji otrzymałem w ramach rekompensaty straconych nerwów voucher na kwotę 20 złotych do wykorzystania do końca września br. W dniu 01.09.2019r. o godzinie 9.20 zamówiłem ponownie kurs na godzinę 13.40 niestety znowu o godzinie 13.15 otrzymałem smsa o takiej samej treści jak poprzednio o odwołaniu zlecenia. W efekcie końcowym dwukrotna chęć skorzystania z usług firmy iTaxi nie doszła do skutku z winy firmy a ponadto nie dano mi szansy wykorzystania vouchera na kwotę 20 złotych. Zawiedziony klient iTaxi
    AntyHONORATA

31.03.2020 00:17

(usunięte przez administratora)itaxi to kompletna porażka.. klienci za dyche.. w godzinach szczytu gdzie klientów z postoju masz oni chcą zlecenia za połowę stawki... i musisz sie wylogować bo inaczej musisz ich zlecenia przyjmować... Nie ma sensu dla nich jeździć.
    Były kierowca

26.03.2020 18:47

Nie polecam jazdy w tym gównie... zero zleceń.. (usunięte przez administratora) za wszystko... Klien zawsze ma racje.. nawet gdy jej nie ma.. Kierownicy regionalni to rozwydrzone bachory.... jeźdzłem do lutego tego r0ku... Nigdy więcej współpracy z tym gównem itaxi...!!!!!!!
    RacjaPoNaszej

30.03.2020 21:16

Robota w itaxi skończyła się kiedy MyTaxi wprowadziło Lite rok temu. Od tamtej pory itaxi zalała całą fala kierowców którzy bsie przekleili. A obecnie to już inna historia, roboty nie będzie minimum do września.
    ubera=hiv

29.02.2020 20:15

Powiem tak. Mało pracy w weekendy porażka. Klienci biznesowi niepoważni i brudasy w większości. Firma rośnie kosztem kierowcy nie klienta! Wyśle oficjalnego mówiła do całego zarządu tylko zbiorem podpisy od kierowców.
    Klient

12.06.2019 11:51

Życzę firmie powodzenia właśnie skorzystałem z iTAXI w Gdańsku za odcinek, którym jeżdżę codziennie do pracy zapłaciłem dokładnie 35% drożej niż w konkurencyjnych korporacjach taksówkarskich. Pomijam fakt, że w trójmieście mam jeszcze możliwość wypożyczenia auta na minuty wTraficar i MiiMove gdzie jest prawie trzy razy tanie względem ceny z iTAXI. Naprawdę szok. Firma iTAXI z takim podejściem biznesowym z perspektywy klienta nie szans na rynku trójmiejskim i w innych dużych miastach zapewne jest podobnie.
    Radek

07.02.2020 12:57

Trzy razy taniej wynajmiesz auto na minuty? Czyli 0,80 zł/kilometr. Pomysł zanim coś palniesz i pamiętaj że usługa taxi to wynajem auta wraz z kierowcą czyli w razie jakiegoś zdarzenia losowego zrobi wszystko co w jego mocy abyś dotarł do celu. Zawiąrz rzepy i przejdź się przewietrzyć makówke.
    Henry

21.02.2020 18:00

Dziad zawsze będzie dziadem za kawę płacisz 15 zł a za taryfę dziadu chciałbyś płacić 10zł wstydź się dziadzie
    Drajver

19.02.2020 14:26

Moja rada, ustawić minimalną opłatę na 15 PLN, bo już od jakiegoś czasu zaczynają różni "wariaci" jeździć ;)
    Krzych

07.02.2020 18:00

Lipa. Wymyślili bilety tak jak we free now. W godzinach szczytu jesteś w plecy. Godziny szczytu, klienci proszą się o taksówkę a my za karę jeździmy taniej. Oczywiście z prowizji nie zejdą. Dziś patrzę kilka kursów ryczałt ale prowizja tak samo. Jeździsz taniej a koszty takie same.
    Krzych

26.12.2019 21:43

Stare korpotaxi zaspały a nowe jak itaxi free now to wykorzystały. Efekt ? Płacimy 100zl za prowizję dziennie. W starych korporacjach jak zapierni czas z cały miesiąc to płacisz maks 1500 (taryfa 3zł) a w wymienionych wyżej płacisz ponad 3 tyś. Jest klient brak wolnych taksówek ale korpo nie obniży prowizji tylko jeszcze robią bilety itaxi. Efekt? Brak kierowców ale klient jest. Podobno będą dawać choinki zapachowe za aktywność na zachętę

14.12.2019 01:14

Panowie napiszcie proszę jak to jest z tym super priorytetem na tydzień. Miałem do zrobienia 40 punktów żeby zdobyć niby jakiś super priorytet . Zrobiłem równo 40 do piątku do 22 i o północy wyskoczyła informacja że zdobyłem super priorytet na następny tydzień . Niestety parę minut później widniala już informacja " niestety nie udało Ci się zdobyć super priorytetu w tym tygodniu. Od pon znów masz szanse". To jak to jest zdobyłem czy nie zdobyłem i co on daje faktycznie. Będę wdzięczny że odpowiedź.
    L5

11.11.2019 07:00

Malo zlecen
    Vronek

15.11.2019 13:53

Przecież to TAXI
    Taksówkarz współpracujący z I

08.09.2019 20:42

Kazali mi jechać z Warszawy po klienta do Konstancina a następnie pojechać z nim do Piaseczna. Klient złożył reklamację gdyż wymyślił sobie, że nie będzie musiał płacić za dojazd i powrót do I strefy. Udzieliłem dziadowi rabatu i zapłacił tylko 40 zeta Gnoje z i taxi zablokowali moje konto i wymyślili sobie, że będą mnie kontrolować. Według nich powinienem (usunięte przez administratora) do Konstancina za Free i wracać z Piaseczna też za Free. Żenada. Szkoda, że nie musiałem (usunięte przez administratora) na dworzec do Krakowa żeby jakiegoś debila podrzucić na Wawel za 10 zł. Kontroli się nie poddałem niech siebie gnoje skontrolują. Od 15 dni mam zablokowane konto. I pies ich pies. Taksówkarz Warszawski.
    Przzemko

01.09.2019 13:25

Dziś byłem świadkiem jak kierowca ITAXI nr 516 zażądał dopłaty 20 zł za niby busa a było 5 bagaży, co weszło do kombi. Czy operatorzy w itaxi są tak Dęblinie ciemni i pozwalają na to. Na lotnisku jest prosta zasada, klient przychodzi i wsiada do do busa chyba że jest 5 osób, wtedy dopłata, a ŻABA Zażądał za 5 walizek 20 zł dopłaty. Zróbcie coś z tym bo to nie tak powinno być. On nie miał prawa wziąć dopłaty bez porozumienia z peronowym. Peronowym takim czymś dysponuje. A ja dojechałem z 6 pozycji o każdemu się (usunięte przez administratora) w głowie DOPŁATA. Ja klienta podpuscilem i zgłosi reklamację na ITAXI I NA kierowcę 516
    George

02.07.2019 19:00

Panowie jak to jest teraz w Itaxi? Płaci się stała bazę co miesiąc? Dużo osób zamawia? Warto przyjść?
    Jeszcze IT

04.08.2019 00:40

Daj sobie spokój z tym (usunięte przez administratora)Idź do normalnej korporacji w twoim mieście.ITaxi ....Dramat.Rankingi i nierówne przyznawanie zleceń.
    Witold

03.07.2019 10:35

Podpowiedzcie czy warto szukać tu roboty, jak zarobki?
    Robert

08.07.2019 16:23

Koelego 12000-14000 co miesiac, wystarczy ?
    Sylwek

07.07.2019 14:25

Łatwa robota, pieniędzy kupa, a od siedzenia zaboli Cię (usunięte przez administratora) Buahahahaha

Zostaw merytoryczną opinię o iTaxi.pl S.A.