Execon ITS Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 107 ocen.

Execon ITS Sp. z o.o.
2 107 6 1

Opinie o Execon ITS Sp. z o.o.

Małpa

Kto pracował w Execonie ten w cyrku się nie śmieje :(

Edyta

@Nikodem01, cóż, nie da się ukryć, że tak zwany internetowy hejt dosięga także i takie fora, które z założenia miały nieść ideę pomocy. Dlatego zawsze przypominam by dokładnie zapoznać się z treścią regulaminu forum GoWork.pl, który należy zaakceptować nim napiszemy swój komentarz. https://www.gowork.pl/regulamin Czy pracujesz obecnie w firmie? Możesz powiedzieć nam coś na temat możliwości rozwoju w tym miejscu pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

podpowiedz

dowiedz sie kto bedzie twoj dyrektor i jesli to ten to przemysl , przeczytaj forum

Zza szyby
@podpowiedz 22.09.2018 11:49

Racja, jest ich 4ech: Bombel, Krasnolud, Gruby i Cristiano Ronaldo. 1) Bombel, spokojny, grzeczny, opanowany, lecz na imprezach siedzi sam bo nikt z nim nie chce gadac. Po 15ej ma juz od pracy spocone pachy. 2) Krasnolud, konkretny lecz gbur, jak kazdy rudy. Niby kozak w biurze ale poza nim to raczej "przepraszam ze zyje". Angielskiego sie chyba uczyl sam z ksiazek. 3) Gruby - najlepszy, szczery wesoly i mozna pogadac. Najgrubszy w biurze. 4) Cristiano Ronaldo - no, coz mam dodac...chyba kazdy zna Cristiano Ronaldo i wie jaki jest. Niby kozak lecz de facto, tak na prawde to tylko slodka malina. PS. Do Execonu warto przyjsc, fajne sa tu dziewczyny pomocne, a i 1sze kroki u nas warto zawsze stawiac. Dodatkowo sie nie narobisz.

Mr. Known
@Zza szyby 25.09.2018 00:36

Nie ogarniam... Od kiedy w Execon jest 4 członków zarządu?? Codziennie widzę tylko trzech :)

wkspert
@Zza szyby 25.09.2018 00:36

Też jestem ciekawy o kim mowa!? Tam pracują ładne panie hehe żadnej nie zauważyłem???

nick
@wkspert 27.09.2018 15:41

jest jedna fajna :]

nicky
@nick 27.09.2018 22:34

Ale rozmową nie za bardzo zainteresowana? Jeśli o tej samej myślę

Tricky
@nick 27.09.2018 22:34

To facet ;)

nicky tricky
@Tricky 28.09.2018 22:44

To forum tyczy się opinii o pracodawcy, a nie dyskusji o gustach która z dziewcząt komu się podoba, idźcie na piwo i tam pogadajcie o dziewczynach, ludzie którzy tu zaglądają liczą raczej na innego rodzaju opinie :)

Ricky
@nicky tricky 29.09.2018 17:02

W pracy ważne są dla mnie efekty wizualne. W związku z tym powyższa dyskusja jest ważna. Może wiele powiedzieć osobom rozpatrując execon jako miejsce pracy.

Aneta 32
@podpowiedz 22.09.2018 11:49

Firma rozwija sie bardzo preznie, szkolenia, awansy, dostajesz laptopa na start i ok 3-3,5k / msc. Wazne kto jest twoim szefem, jak gosc w okularach, to kup sobie stopery bo krzyczy, jak paczus z wolomina, to nie wierz w jego sztuczny usmiech, jak model dolce vita, to wogole go zlej. I nie pozyczaj asystentce kasy po sepi od nowych o czym sie przekonalam jak przyszlam jako swiezak. Polowa ludzi w firmie pracuje, a druga polowa sie obija bo jest to w Execonie akceptowalne. Z PMow uwazajcie na "Boba Marleya" bo z wami gada normalnie a za drzwiami robi wam rogi. Mimo wszystko polecam.

Apklon017
@Tricky 28.09.2018 22:44

Hahaha to ładne konie musza tam pracowac;););) Były dwie kobiety, reszta to pustaki co tylko tyłek obgadywali i kładły kłody pod nogi. Szlag ich trafial bo czuły się gorsze;) Nie wiem co teraz bo w firmie rzadko bywam. Nie ma już ich niestety a szkoda... co do członków Zarządu to nie wiedziałem ze jest 4, a pracuje tu już kawał czasu.??

Tfixxx
@Aneta 32 07.10.2018 22:20

Następny mały żuczek który się podszywa za kobietę Żałość żałość żałość Firma spoko ale ludzie do wymiany Panowie nic nie zrobią bo na rynku kiepsko wiec musza zatrudniać nudziarzy marudery i nieroby

Nikodem01
@Aneta 32 07.10.2018 22:20

Jak czytam te komentarze to już nie wiem czy śmiać się czy płakać?! Ale jeśli tacy ludzie pracują w tej Firmie to wspolczuje Zarzqdowi. Wsiadanie na osoby personalnie (Ci którzy pracują na pewno wiedza w kogo ktoś uderza) to dno. Gówniarze wypisują pierdy na innych a sami są (usunięte przez administratora) warci sadzać po poziomie jakie reprezentują. Powodzenia!

Norman

na plus firmy: duże projekty, można się sporo nauczyć; fajna atmosfera; na minus: mało doświadczonych osób, a jak już są to zarobione po kokardkę, nie mają czasu przekazać wiedzy

Ja

Firma ogólnie ok. Atmosfera tez. Super ludzie i ładne koleżanki szczególnie jedna :))

Sylka

Firma stawia na mlodziez po studiach oferujac im cala mase praktyk u klienta (u ktorych nie zawsze dziala wifi), atmosfera w firmie spokojna, rzadko kto rozmawia z innymi, zarzad opanowany (3osoby) zawsze mozna bezposrednio z nimi rozwiazywac ewentualne spory(usunięte przez administratora) Reszta fajnie, polecam gdyz nigdy nie mialam jakis problemow. (usunięte przez administratora) Wyplaty na czas.

@daś
@Sylka 15.08.2018 14:06

Prezes ok, wiceprezes ok, 3ci prezez jak rozmawia po angielsku przez tel to pół biura smieje (yes, yes, okej! Okej! Aj anderstend!).(usunięte przez administratora) Ludzie w pracy spokojni i pomocni bardzo. Managery projektu jednak zbyt małe rozeznanie w aspektach technicznych. Ale da się przeżyć. Generalnie Execon jest to firma od której warto zacząć swoją karierę a po roku czasu zawijać się. Jednak polecam.

taś
@@daś 17.08.2018 09:16

Kolejna firma jeszcze więcej praktyk zaplanuje by do zawodu przyuczyć !

Patom
@Sylka 15.08.2018 14:06

Ogólnie Firma ok, ale ludzie obrabiają innych poza plecami, zwłaszcza kobiety niestety. Co do sekretarki to się nie zgodzę, bo luzik nie jest zależny od niej, pilnuje porzadku, zaufana i nawet kryje innych przed kierownictwem. Z tego co wiem to jest w ciąży, więc raczej nie pali. Za moich czasów palenia z nią sam osobiście wypaliłem kilkadziesiat z jej paczek hehe a kasa to jakiś żart. Szkoda, że nikt nie wapomni, że zawsze można na nią liczyć i po przysłowiowe 2 dyszki zawsze się do niej właśnie szło. Pozdro

Piękny Alex
@Patom 22.08.2018 18:56

https://imgflip.com/i/2gf657

xD
@Sylka 15.08.2018 14:06

jaka patologiczna firma

Olaboga
@Sylka 15.08.2018 14:06

Zarząd opanowany? Szczególnie rudy krasnolud drąacu gębę na innych za niepowodzenia w projekcie ????????????

Tomek
@Olaboga 05.09.2018 09:29

On akurat tam ma malo do powiedzenia, zona kazala mu schudnac to sie wyzywa ma pracownikach

TajemniczySzept

Firma jest niepoważna, nie szanuje pracowników. Brak doświadczonych ludzi, którzy mogliby dobrze poprowadzić projekty. Kadra zarządzająca jak i sam zarząd to ludzie, którzy tylko i wyłącznie chcą wycisnąć pracownika, a nie docenią go za dobrze zrobioną pracę. Szkolenia wypisywane na ogłoszeniach o pracę to pic na wodę, nic takiego nie ma, a wewnętrzne szkolenia to jakiś żart(4 godzinne spotkania na 1 rok). Projekty są prowadzone chaotycznie, kierownictwo potrafi się nimi zupełnie nie przejmować, a później cała odpowiedzialność spada na pracowników. Zarząd obiecuje jedno, a robi drugie. Ukończenie projektów potrafi być czasami blokowane nawet przez członków zarządu, co idealnie podsumowuje sytuację w tej firmie. O poziomie firmy świadczy też to, że wiele osób, które już kilka lat pracowało, nagle opuściło firmę w ostatnich miesiącach. Szczerze nie polecam tej firmy.

BysNieZgadl
@TajemniczySzept 08.01.2018 02:05

Nie zgadzam się z Tobą. Kapitał rządzi a nie sympatie, krotkowzrocznie patrzysz.

TajemniczySzept
@BysNieZgadl 08.01.2018 22:06

Czyli "Jeremiasz" ma rację, macie gdzieś pracowników, tylko kasa się liczy. Widać, że zarząd intensywnie wypisuje komentarze tutaj, bo reputacja leci w dół. I bardzo dobrze, takich jak wy rynek pracy szybko zweryfikuje. W IT na szczęście jest rynek pracownika i żaden doświadczony specjalista do was nie przyjdzie.

Nick
@TajemniczySzept 08.01.2018 02:05

To chyba najlepsze podsumowanie realiów pracy w Execonie.

Edyta

@daś, czy możesz powiedzieć nam coś na temat benefitów pozapłacowych w firmie? Jak wygląda ten aspekt w Execon ITS? @taś, co dokładnie masz na myśli? Pracujesz obecnie w firmie? Może mógłbyś powiedzieć nam coś na temat możliwości rozwoju w Execon ITS? Jakiego rodzaju szkolenia są organizowane dla pracowników? Czy brałeś kiedyś w jakiś udział? Bo jak rozumiem udział jest dobrowolny, a może jest inaczej?

Ubóstwo umysłowe
@Edyta 20.08.2018 15:56

Z benefitów masz multisport tylko. I owoce co środę.

Edyta

Na wątku dotyczącym firmy Execon można dowiedzieć się wielu cennych informacji i to dzięki Wam. Prosiłabym jednak o dodawanie komentarzy, które są zgodne z tematem tego forum i nie przeszkadzają innym użytkownikom w pozyskiwaniu cennych informacji dotyczących atmosfery i warunków pracy firmy Execon.

AI

36,400,400. Na tyle szacuje się liczbę inteligentnych cywilizacji w naszej galaktyce według słynnego równania Drake'a. Przez ostatnie 78 lat nadawaliśmy wszystko o nas - radio, telewizja, nasza historia, nasze największe odkrycia - reszcie galaktyki. Krzykiem oznajmialiśmy nasze istnienie reszcie Wszechświata zastanawiając się, czy jesteśmy sami. 36 milionów cywilizacji, a przez blisko wiek nie dostaliśmy żadnego znaku. Byliśmy sami. 5 minut temu się to zmieniło. Nadeszła transmisja na każdej przestępnej wielokrotności częstotliwości wodoru, której nasłuchiwaliśmy. Harmonika przestępna - rzeczy takie, jak częstotliwość wodoru pomnożona przez pi - nie pojawiają się w naturze, stąd więc wiedziałem, że musi to być sygnał sztucznego pochodzenia. Sygnał był włączany i wyłączany bardzo szybko i miał niezwykle równe amplitudy; pierwszą moja myślą było, że to chyba jakiś przekaz binarny. Naliczyłem 1679 impulsów w ciągu minuty aktywności przekazu. Zaraz po tym ponownie nastała cisza. Początkowo nic mi to nie mówiło. Zdawało się być losową zbieraniną dźwięków. Jednakże impulsy były tak doskonale jednolite, a w dodatku na częstotliwości, która do tej pory milczała; musiały pochodzić z jakiegoś sztucznego źródła. Jeszcze raz przyjrzałem się sygnałowi i moje serce zabiło mocniej. 1679 - dokładnie taką długość miała wiadomość wysłana z Arecibo¹ 40 lat temu. Podekscytowany zacząłem układać bity w kształt oryginalnego prostokąta 73x23. Już w połowie roboty moje nadzieje się potwierdziły. To była dokładnie ta sama wiadomość. Liczby w systemie dwójkowym, od 1 do 10. Liczby atomowe pierwiastków, które tworzą życie. Wzory nukleotydów naszego DNA. Ktoś nas słuchał i chciał, żebyśmy wiedzieli o jego istnieniu. Wtedy też uświadomiłem sobie, że przecież oryginalna wiadomość została wysłana zaledwie 40 lat temu. Oznacza to, że ta forma życia musi znajdować się najwyżej 20 lat świetlnych stąd. Cywilizacja w odległości pozwalającej na porozumiewanie się? To by była rewolucja na polu każdej dziedziny nauki, która się zajmowałem - astrofizyka, astrobiologia, astro- Sygnał znów zaczął pikać. Tym razem był powolny. Rzekłbym, że nawet celowo spowolniony. Trwał prawie 5 minut, jeden bit co sekundę. Mimo, że komputery oczywiście to nagrywały, zacząłem je zapisywać. 0. 1. 0. 1. 0. 0. 0. 0... To już nie była ta sama wiadomość, co poprzednio. W głowie miałem istny mętlik rozważając wszystkie możliwości. Transmisja zakończyła się po 248 bitach. Wiadomość była stanowczo zbyt krótka, aby nieść ze sobą jakąś ważną treść. Jaką godną uwagi informację można wysłać innej cywilizacji w zaledwie 248 bitach? Na komputerze tak małe pliki mogły zawierać jedynie... Tekst. Czy to w ogóle możliwe? Naprawdę wysyłali nam wiadomość w naszym własnym języku? Jeśli dłużej się nad tym zastanowić, to wcale niewykluczone - nadawaliśmy w zasadzie w każdym języku na ziemi przez ostatnie 70 lat... Zacząłem rozszyfrowywać kod za pomocą pierwszego, co mi przyszło do głowy - tablica kodów ASCII. 0. 1. 0. 1. 0. 1. 0. 0. To "B"... 1. 0. 1. 0. 0. 1. 0. 0. "Ą"... Kiedy skończyłem składać wszystko w całość, poczułem silny niepokój. Rozszyfrowane słowa dawały czytelną wiadomość. "BĄDŹCIE CICHO BO WAS USŁYSZĄ"

on_
@AI 26.03.2018 08:30

Lecz się psycholu

Administrator

Mamy nowy rok 2018. Jakie zmiany zaszły przez ostatni rok w Execon ITS Sp. z o.o.? Czy warunki pracy oferowane przez pracodawcę są dla Was satysfakcjonujące?

Young god

Nie rozumie tych komentarzy, jak się nie podobało to dlaczego tu pracowaliscie? Firma daje możliwości rozwoju! Nowe technologie, innowacyjne projekty, wysoka pensja, urlopy w każdej fazie projektu,szkolenia, spotkania integracyjne, projekty badawczo - naukowe. Zarzad docenia tych którzy ciężko pracują! Firma jest nastawiona na sukces to normalne, że mało ja obchodzą pracownicy którzy nic nie wnoszą do firmy, albo odchodzą, bo kolega / koleżanka poleciła i zmieniają pracę dla pieniędzy, tu się liczą wyższe idee. To kadra kierownicza rządzi i ona ma zawsze rację, zwykłych pracowników nie powinno się nadmiernie szanować, oni mają pracować!!!

Exeslave
@Young god 20.03.2018 14:22

Typowy Janusz biznesu

Bard

Limeryk bielański. Pewna firma z warszawskich Bielan, co czerwone kolory przybiera, zatrudniała juniorów. Nie wadzili nikomu. Pracowali czy noc czy niedziela. Firma z czasem się pięknie rozrasta, a z juniorów zrobiła się szlachta co za swe doświadczenie i ciągłe szkolenie chcą większych pieniędzy i basta! Więc się zarząd zaczął obrażać: "Tyle nie jest wart Twoja praca!" Lecz to ustala rynek ile wart jesteś, synek. Pracownicy pójdą tam gdzie jest kasa. No już takie są czasy dzisiejsze. Teraz kłótnia: Kto jaja ma większe?! Za maską podsieci piszą bzdety po sieci. Limeryki są ciut ambitniejsze.

Exslave
@Bard 25.01.2018 12:59

Wy piszecie poezję, a "juniorzy" pracują weekendami za darmo. https://www.youtube.com/watch?v=dlOHn6dbSM8

Asterix

@Adrian - zgadzam się w 90%. Opinia, która nie pozostawia nic do dodania na temat firmy i zarządu. Moim zdaniem fragment dotyczący sekretarki jest przesadzony (10% niezgodności z moją opinią).

Exeslave

Firma zarządzana przez biznesmenów z poziomem emocjonalnym 8-mio latka. Obrazy, fochy, przelewanie żali że się odchodzi. Nie zadali sobie pytania czemu odchodzę i czemu inni odeszli. Albo co gorsza zadali i odpowiedzieli, że to wina tych co odeszli. To się nazywa autorefleksja.

Adrian

W tej firmie najlepsi są ludzie, a raczej byli... Warunki pracy słabe, brak szkoleń, firma nie płaci za nadgodziny, nie inwestuje w pracowników, niektórzy kierownicy na siłę prowadzą dziwne spotkania motywacyjne, nierealne terminy projektów wymyślone przez zarząd, ma być szybko kasa ma wpłynąć a jakość to już nie ważne... Sekretarka hmm.. Typowa blondynka... Firma obiecuję złote góry, a w rzeczywistości nic z tego nie ma... Największy podziw mam dla testerów, których częściej można było spotkać przy konsoli niz przy komputerze, brawo chłopaki... P

Administrator

Jakim pracodawcą jest Execon ITS Sp. z o.o.? Jak wyglądają warunki w firmie? Czy pracownicy mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

moonster_0

@Adonis sekretarka to akurat ogarnia mega, a że humoru nie masz to sorry. Atmosferę tworzą ludzie, więc skoro tacy jak autorzy postów powypadali za burtę będzie tylko lepiej. Pracowałem kiedyś w firmie, która zalewana była własnie takim shitem jak tu wypisują i było (usunięte przez administratora) Trzeba mieć jaja żeby samemu robote zmienić, a nie po plecach kumpli. Pozdro

Adonis

Niech się wypowiadają lepiej osoby, które mają dłuższy staż w tej firmie. To co na dole anonimowi znachorzy napisali to stek bzdur. Nie mogę złego słowa powiedzieć na firmę. Co wdrożenie pozwalają mi iść na urlop, albo przymknął oko jak akurat zachoruję, również w trakcie wdrożenia. No tylko jedno "ale" sekretarka trochę się buja idąc po korytarzu.

expert
@Adonis 19.01.2018 13:17

wielki przywilej, nie pracować gdy jest się chorym; przeciez to prawo twoje a nie łaska ich

Jenkins

Bajka kończy się powoli, Uwolniona złota rybka, życzeń żadnych już nie spełni, Czyżby klęska była szybka?

Wolski

Studenckim futerkiem Execon okryty, Nieopierzone opierzonym się staje, Jednak na zawsze już w sercu wyryty, U tych co poszli o kilka kroków dalej.

BysNieZgadl

Wszyscy nagle wszystkich krytykują. Ludzie trochę pozytywnego myślenia, przecież to jest normalna rynkowa walka z innymi firmami o zlecenia.

Jeremiasz
@BysNieZgadl 16.10.2017 23:11

Nie, nie jest normalna rynkowa walka. Firma Execon ITS sp. z o.o. i jej spółka-córka Spoorle sp. z o.o. są firmami fundamentalnie złymi, nastawionymi na realizacje jak największych zysków, jak najmniejszym kosztem. Chyba nie zauważyli, że rynek pracodawcy się w IT skończył i trzeba czegoś więcej, żeby zbudować fajną firmę. Na pewno wyzysk pracownika (w tym weekend), stawianie na kompletną bylejakość i zawalanie ludzi tonami niepotrzebnej roboty w tym nie pomoże. Do tej pory jej siła byli ludzie, ale jak w ciągu 3-4 miesiący nagle odeszło ponad 20 osób, to o kim źle świadczy? O ludziach czy o tej firmie? Osoba czytająca tą opinie na pewno wyrobi sobie odpowiednie zdanie.

Informacja
@Jeremiasz 09.01.2018 10:30

O nikim. Zdobyli doswiadczenie dzieki tej firmie wiec poszli dalej. Popraw sobie mindset.

Jer
@Informacja 09.01.2018 23:27

(usunięte przez administratora) piecze, bo nie jesteście tacy (usunięte przez administratora) jak byście chcieli co?

Łobuz

Łobuz kocha najbardziej

Edyta

@abc piszesz o braku inwestowania w pracownika. Czy oznacza to, że nie miałeś możliwości uczestniczenia w kursach i szkoleniach? Jak wcześniej wspomniałam, w ofertach pracy firma wymienia taką możliwość. Czy jednak jest to zależne od stanowiska na którym się pracuje?

abc

Jest tak jak piszą inni..... 0 inwestycji w pracownika, wyciskanie z ludzi co sie da.....

obserwatorWatku

Lena mowisz o oddziale Warszawskim? Jak tam jest z projektami, mozna zmieniac, czy raz sie trafia do jednego na rok. Jaki jest klimat pracy? W ofertach jest tyle technologii, jest sie niby czego uczyc.

Edyta

@Lena wspominasz o tym, że z firmy odchodzi wielu pracowników. Czy dotyczy to któregoś działów szczególnie? Piszesz też, że firma zatrudnia niedoświadczonych studentów. To ważne, że mają tu szansę na zdobycie pierwszych doświadczeń zawodowych. Według Ciebie nie mogą liczyć na pomoc w zdobywaniu nowych umiejętności. Czy ktoś z pozostałych pracowników firmy również ma takie wrażenia? Jednak Execon ITS w treści ofert pracy oferuje możliwość rozwoju oraz szkoleń, a także szkoleń wewnętrznych w ramach Akademii Execon.

Lena
@Edyta 04.10.2017 12:18

Dotyczy to całości, bo odchodzą pracownicy z różnych projektów i zajmujący w firmie różne stanowiska. Pierwsze doświadczenia są ważne, owszem, ale powinni mieć się od kogo uczyć, a nie mają, bo ilość pracy uniemożliwia jakkolwiek więcej umiejącym osobom regularne pomaganie innym i ich douczanie. Podejrzewam, że ilość "lajków" pod powyższymi opiniami na ten temat mówi sama za siebie i nie pochodzi od osób nie mających pojęcia o temacie. Execon sporo oferuje w ogłoszeniach, jeżeli masz wątpliwości co do tego, co się w nich zawiera możesz przekonać się na własnej skórze ;)

borczas
@Edyta 04.10.2017 12:18

Jest taki szczególny dział, a raczej był. Ostał się tylko jego kierownik... W tej firmie nadal znajdziesz dużo przyjaznych osób, z którymi przyjemnie spędzisz czas w pracy, ale niestety czasem wystarczy jeden matoł żeby rozwalić dobry zespół. Niektórzy PM'owie z kolei obiecują klientom złote góry, a potem wszystko ASAP, na wczoraj. Niestety brakuje dobrych kompetencji na tych stanowiskach.

Lena

Firma stale zmienia się...na gorsze. Jedyną prawdziwą zaletą byli ludzie, którzy firmę tworzą, a raczej tworzyli, bo masowo zaczęli z niej odchodzić. Prawdą jest, że zdarza się tam mobbing, że zarząd przymyka oko na informacje, które wymagają interwencji, że w pracowników się nie inwestuje i ich nie docenia. Panuje bardzo duża nieuczciwość, nierówne traktowanie na wielu płaszczyznach. Brak doświadczonych osób mogących uczyć licznie zatrudnianych studentów, którzy są zdani na siebie. Wiele słabych sytuacji świadczących o poziomie pracodawcy, niestety bardzo niskim. Nie polecam.

Edyta

Aktualnie firma poszukuje kandydatów na stanowisko Projektant/programista Java w Dziale Integracji i Systemów B2B. Co możecie podpowiedzieć osobom, które są zainteresowane tą ofertą pracy? Czy w firmie Execon ITS zaszły w ostatnim czasie zmiany, o których powinni wiedzieć potencjalni pracownicy?

yh

Firma na wyciśnięcie pracownika i wymiana na świeżego. A raczej świeżego studenta, doświadczonych ludzi tam ze świeczką szukać. Nie inwestują w rozwój pracowników, projekty prowadzone są chaotycznie i często dopiero interwencja zarządu pozwala wyjść na prostą. Nie polecam

Zostaw opinię o Execon ITS Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Execon ITS Sp. z o.o.