Decora

• Chwałkowo

3. Opinie o pracodawcach Środa Wielkopolska
  5. Opinie o Decora S.A.

Opinie o Decora Środa Wielkopolska

Nie przegap nowości o Decora S.A.!

Jacek

07.05.2025 15:50

Jakie zarobki na początku zatrudnienia? Chodzi mi o stanowisko pracownik produkcji. Z góry dziękuję
    Frezer

02.04.2025 14:21

Witam, jakie stawki na początek dla frezera z 10 letnim doświadczeniem.

11.04.2025 08:00

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy uprzejmie zaznaczyć, że w naszej firmie wynagrodzenia są ustalane w zależności od stanowiska, zakresu obowiązków oraz doświadczenia pracownika. Zawsze staramy się, aby warunki zatrudnienia były transparentne i adekwatne do kompetencji. Jeśli pojawiły się jakiekolwiek niejasności z wypłaceniem nadgodzin w porze nocnej, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Działem Kadr – chętnie wyjaśnimy wszelkie wątpliwości :) Wszystkie nadgodziny w porze nocnej są wypłacane zgodnie z obowiązującymi zapisami Prawa Pracy.
    Frezer

15.04.2025 10:59

Dziękuję za odpowiedź, za takie pieniądze to może ktoś się znajdzie ale bez doświadczenia. Zrobiłem rozeznanie i faktycznie ludzie zarabiają godnie w Dekora ale przy 200h. Szkoda było mojej fatygi.
    Polka

22.02.2024 15:13

Dzień dobry, czy na produkcji są zatrudniane kobiety?
    Ukrainka

18.03.2024 14:03

Tylko ukrainki

19.03.2025 14:58

Dzień dobry, jak najbardziej - jeżeli panie, zarówno jak i panowie, mają doświadczenie jako Operatorki maszyn na produkcji. Szukamy wykwalifikowanych pracowników, jako organizacja cały czas rośniemy. Zachęcam do przejrzenia aktualnych ofert pracy i zaaplikowania.
    Anka

31.03.2024 21:48

Niestety, wszystkie firmy z Okolicy odradzają pracę u was, dlaczego ?
    Waldek

24.07.2024 11:28

Byłem na rekrutacji. Zero feedbacku, zero kontaktu. Słabe. Jaki stosunek do kandydatów, taki do pracowników...

19.03.2025 14:52

Dzień dobry, dziękuję za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi procesu rekrutacji w naszej firmie. Jeśli przeoczyliśmy Pana w procesie feedbackowania - najmocniej przepraszamy, cały czas pracujemy nad ulepszaniem tego procesu. Jeśli ma Pan pytania co od swojej kandydatury w tej rekrutacji, zachęcam do kontaktu bezpośrednio z naszym działem HR.

19.09.2023 10:16

Ogłoszenie na dyrektora ds eksportu wisi już kilka miesięcy. To jest ogłoszenie-widmo. Dajcie sobie spokój i nie aplikujcie, nic się nie dzieje w tej sprawie.

19.03.2025 14:39

19.03.2025 14:50

Dzień dobry, jeśli chodzi o procesy rekrutacyjne dotyczące stanowisk dyrektorskich, są one bardziej rozbudowane. Im wyższe stanowisko tym większa odpowiedzialność, a co za tym idzie - więcej kryteriów do weryfikacji. Zawsze staramy się zatrudniać najlepszych, w naszej opinii, kandydatów, którzy dołączając do naszej firmy - widzą w niej swój rozwój zawodowy. Czasami potrzeba więcej czasu, aby znaleźć jak najbardziej trafne dopasowanie. Rozumiemy, że z perspektywy kandydatów patrzących na takie ogłoszenie może nie wydawać się to jasne. W razie pytań o aktualne rekrutacje, zachęcamy do kontaktu z naszym Działem HR.
    Jakwiśnia

23.08.2024 16:25

Orientuje się ktoś jak wygląda etap rekrutacyjny na stanowisko operator produkcji . Wysłałem cv i zero odzewu , próbowałem zadzwonić do kadr i pisać e-mail z zapytaniem o wyniki rekrutacji i czy już skończyli rekrutować i też brak odezwu . Spotkał ktoś się z czymś takim tutaj?
    Wtorek potem środa

27.08.2024 22:20

Proszę Pana proszę czekać do tygodnia powinni Panu odpowiedzieć,powodzenia w dalszej karierze zawodowej. ????

19.03.2025 14:35

Dzień dobry, jeśli chodzi o proces rekrutacji na stanowiska produkcyjne, po otrzymaniu CV, jest ono przesyłane do Kierownika Produkcji. Jeśli Kierownik po analizie stwierdzi, że potrzebowałby kandydata z przedstawianym doświadczeniem, daje znać do Działu HR, a ten dzwoni do kandydata i umawia na rozmowę zazwyczaj w ciągu tygodnia od otrzymania CV.
    Kris

25.02.2025 17:43

Witam. Jakie wynagrodzenie dla pracownika produkcji?
    Szczery

02.03.2025 00:20

Bardzo słabe jeśli chodzi o Decora Środa Wielkopolska. Do tego nie wypłacają uczciwie nadgodzin. Jeśli zaczynasz pracę od godz 18 i pracujesz 12 godzin to najpierw liczą 4 pięćdziesiątki. Także prace zaczynasz od nadgodzin !!! Śmiech !!!!!
    HR Business Partner

19.03.2025 09:23

Dzień dobry, dziękujemy za Twoją opinię. Chcielibyśmy odnieść się do kwestii wypłacania nadgodzin. W naszej firmie obowiązują przepisy Kodeksu Pracy oraz regulamin wewnętrzny, które regulują zasady wynagradzania za pracę w godzinach nadliczbowych. Zależy nam na tym, aby wszyscy pracownicy byli traktowani uczciwie i zgodnie z obowiązującymi przepisami. Jeśli masz konkretne uwagi lub wątpliwości dotyczące rozliczania Twojego czasu pracy, prosimy o kontakt z działem kadr, abyśmy mogli wyjaśnić tę sprawę indywidualnie.
    Kaśka Dddd

11.03.2025 20:15

W jak tam dział księgowości w Środzie w Dekora, polecacie, nie polecacie? Hmm
    Szym233

30.08.2024 10:11

Nie szuka ktoś do wspólnych dojazdów z okolic Miłosławia i okolic ?
    ...

26.12.2024 18:28

Witam a skąd dojazdy
    Pablo

23.10.2024 23:50

Witam jaka była by podstawa dla magazyniera który ma ponad 10 lat doświadczenia na wózku pozdrawiam
    Wózkowy

13.12.2024 11:40

Najniższa krajowa
    Andrzej

27.09.2024 00:07

Witam mam pytanie ile firma oferuje na stanowisku magazynier?
    @Dział HR

27.09.2024 10:35

Dzień dobry, Wynagrodzenie dla Magazyniera z UDT wynosi od 5700 zł brutto z premią i dodatkami. Pozdrawiam, HR Business Partner
    lidl

12.10.2024 18:41

To nie ma się czym chwalić - nawet w Lidlu na start można dostać więcej. Nie mówiąc o zagwarantowanych podwyżkach: https://kariera.lidl.pl/pewna-praca

04.02.2024 12:55

A o prace na utrzymaniu ruchu też warto się starać? Ze względu na zarobki chociażby? widzę po ofercie ze to system 3-zmianowy, po przejrzeniu benefitów widzę także, że „brakuje” karty sportowej, a często widzę w ofertach, że jest wpisana. Pracownicy nie wyrażali zainteresowania? Na samym UR jest sporo pracy czy raczej wszystko idzie płynnie?
    Michał

11.06.2024 18:21

W UR u dyrektora po zawodówce, który wybił się na donosicielstwie i rozwiązywaniu problemów, które często sam wcześniej spowodował (oficjalnie jest nieomylny) Zdecydowanie nie polecam. Styl zarządzania to głęboki PRL, a nie wspomnę o bezpieczeństwie w pracy. Zasady BHP są łamane na porządku dziennym i to między innymi przez rudego bohatera, który nie ma pojęcia jaka jest rola dyrektora… Wzorem do naśladowania to na pewno nie jest.
    Ula

27.04.2024 13:21

Cześć. :) pojawiła się dziś oferta dla specjalisty ds. SAP. Już widzę, że bez 2 lat doświadczenia kandydat się nie obejdzie ale mimo to w jaki sposób jest sprawdzany podczas rozmowy? piszą, że rekrutacja ma formę zdalną. jest jakieś zadanie?
    SAPer

27.04.2024 22:03

Co jakiś czas szukają. Nie pchałbym się tam gdybym nie musiał.

19.02.2024 07:17

Do teraz nikt nie odpowiedział czy warto się zgłaszać na magazyn mając 5 lat doświadczenia? czy wpływa ono w ogóle na zarobki? chodzi o to, że w tej ofercie która teraz wisi podali jedynie doświadczenie w mile widzianych. Zastanawiam się czy wystąpi jakaś spora różnica w oferowanych stawkach? Warto przyjść tu jako do pierwszego miejsca pracy?
    NIKT

03.03.2024 22:52

PAMIĘTAJ NIGDY ICH NIE OBCHODZI TWOJE DOŚWADCZENIE I NIE LICZ NA WPŁYW STAWKI .....JEDYNIE WIĘCEJ ROBOTY CI DADZĄ ZA TĄ SAMĄ STAWKĘ . TAM JESTEŚ NIKIM .

20.02.2024 12:36

Witam. Jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu w tej firmie? Czy jest sporo pracy; czy produkcja idzie płynnie? Czy proponowane stawki są konkurencyjne co do rynku? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Hombre

11.02.2024 20:34

Jak wygląda praca przedstawiciela ? Jaki jest przedział wynagrodzenia ? Widzę, że obecnie potrzebują ale nie ma napisane na jaki rejon
    Świeża ryba

03.02.2024 20:17

Witam jak atmosfera na magazynie czy warto starać się o etat z 5 letnim doświadczeniem na wysokim składzie i gabarytowymi elementami ?
    Mikolay

20.11.2023 22:45

Ile brutto podstawy w dziale eksport oferuje się na start ? Dodatki? Szkolenia? Premie ? Awans ? Work balance ? Studia podyplomowe dofinansowane?
    brak pomysłu na nick

29.08.2023 13:16

Nie polecam pracy dla tego pracodawcy. Wynagrodzenie zmienne, w zależności od wskaźników. Jednym to pasuje, innym nie. Sama atmosfera - drętwa, każdy patrzy tylko w swój komputer. Baaardzo częsta rotacja pracowników, mówi sama przez siebie.
    #ciekawski

22.09.2023 10:40

Jakiego działu/obszaru tyczy się ta opinia?
    Kandydatka

20.11.2023 11:35

Czesta rotacja ale też jedno ogłoszenie pojawia się co jakiś czas i nie wynika to z tego,że ktoś się nie sprawdził...
    XYz

08.11.2023 21:03

Nie polecam pracy w tej firmie, jedno chamstwo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Decora?

Kontakt - Decora S.A.

Ignacego Prądzyńskiego 24 A 63-000 Środa Wielkopolska

Branże: Wyroby z tworzyw i gumy

28.06.2023 20:37

30.08.2023 19:55

A ja tak nie uważam, mój staż wynosił tam 7 lat i jestem wdzięczna tej firmie bo nauczyła mnie bardzo dużo, czasami nawet żałuję że odeszłam. Czy psychopata? No nie sądzę, inaczej firma nie figurowała by tak długo na rynku. Osobiście polecam.

30.07.2023 16:31

Witam, czy na produkcji są przyjmowane kobiety?
    Transparent

20.06.2023 21:27

Dzień dobry. Znalazłem ofertę pracy na stanowisko Koordynator Działu Sprzedaży i Obsługi Klienta - rynek Polska. #Pracodawca Jakie są warunki pracy i jakie widełki wynagrodzenia Państwo oferują? Niestety, w ofercie pracy nie podają Państwo propozycji wynagrodzenia i nie wiadomo czy szukają Państwo kierownika za 3000 zł netto czy za 7000 zł netto - różnie to bywa, a chciałbym zaoszczędzić sobie fatygi i przechodzenia całego procesu rekrutacji, jeśli Państwo przewidują smutną gratyfikację finansową. Nie ukrywam, że dla mnie motywacją do zmiany pracy są po prostu pieniądze.
    Franek

15.06.2023 15:24

Proszę o pomoc w doborze do paneli, amaron HB click dąb harlow ca158, profili i listw w kolorze. Profile łączące i zakończeniowe. Wysłałem do Państwa zapytanie e-mail i do tej pory nic się nie dzieje?

16.06.2023 15:49

Szanowny Panie, już udzieliliśmy odpowiedzi e-malowej na Pana wczorajsze zapytanie. Odpowiedź zamieszczamy również poniżej. do podłogi Amaron HB click Dąb Harlow ca158 rekomendujemy listwę VIGO 60 LISTWA 158 DĄB MONUMENT (link poniżej). Do listwy można dokupić także akcesoria. https://arbiton.com/pl/listwy-przypodlogowe/listwy-przypodlogowe-w-kolorze-drewna/listwa-przypodlogowa-arbiton-vigo-60-dab-monument-158 W przypadku profili okleinowanych kolorystycznie do tej podłogi rekomendujemy profile color system o numerze cs158 lub profile pro w kolorze tytanu, srebra szczotkowanego Oto linki do naszyhc profili: https://arbiton.com/pl/profile/pro-l?destiny=3 https://arbiton.com/pl/profile/pro-20?destiny=1 https://arbiton.com/pl/produo-22?destiny=1 https://arbiton.com/pl/profile/pro-38?destiny=2 https://arbiton.com/pl/profile/pro-26?destiny=2 https://arbiton.com/pl/profile/produo-38?destiny=2 W razie jakichkolwiek dalszych pytań prosimy o wiadomość na adres [email protected]
    speedy3

28.05.2023 12:21

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej, która dotyczyła stanowiska Kontroler Jakości. Niestety pracy nie dostałem, ale samą rozmowę oceniam pozytywnie - przedstawiono mi dokładnie profil działalności firmy, zakres obowiązków i to co zapewniają po dołączeniu do zespołu. Pytania ze strony HR bardzo dociekliwe, ale wszystko w pozytywnej atmosferze. Nie zadzwonili, ale dostałem maila z podziękowaniem za udział w procesie.
    Monika

29.05.2023 06:32

czy to co zostało przedstawione na rozmowie wynikało z informacji z ogłoszenia? jeśli zostało powiedziane coś ponad odnośnie pracy na tym stanowisku to czy jest szansa na to aby to przytoczyć? pytania czego konkretnie dotyczyły, trzeba jakos specjalnie sie przygotować?
    speedy3

29.05.2023 13:41

Dużo można było wywnioskować z samej treści ogłoszenia, ale profil działalności firmy i zakres obowiązków został w ciekawy sposób przedstawiony przez osobę z HR. Głównie dopytywano mnie o dotychczasowe doświadczenie zawodowe, motywację do zmiany pracy oraz inne podstawowe kwestie. Zostałem poinformowany jak wygląda cały proces rekrutacyjny itp.
    Matii

08.03.2023 13:11

Witam chciałbym się zapytać czy warto składać CV do tej Firmy na stanowisko Operator Produkcji?? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna i jakie są stawki na tym stanowisku i czy jest jakiś dojazd z oddalonych miejscowości ??
    Mati

10.03.2023 17:53

Chodzi o dojazd ze Śremu czy ktoś jeździ z tego rejonu
    minki

29.05.2023 06:52

nie
    Miki

27.05.2023 08:26

Mam mieszane uczucia co do rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko Handlowca. Bardzo dobrze się rozmawiała z Regionalnym Kierownikiem - Jurkiem, natomiast osoba z Działu HR słabo (zaprasza na spotkanie 2 dni przed rozmową, zapomina o ważnych informacjach i przede wszystkim BRAK ODPOWIEDZI! po drugim spotkaniu).
    Konkrety

17.05.2023 00:00

Witam czy moze mi ktos napisac jak wyglada prsca handlowca i czy warunki zatrudnienia sa akceptowalne . Prosze o pewne info . Z gory dziekuje
    Kl

01.05.2023 22:34

Pytanko czy ktoś dojeżdża z okolic Jarocina ?

13.04.2023 09:13

Czy ktoś jeździ z Jarocina ??
    Jan

04.04.2023 13:56

Witam , czy firma dotrzymuje słowa i po zakończonym procesie rekrutacyjnym informuje wszystkich kandydatów o wynikach ?
    Krystek

19.03.2023 19:04

Rozmowa przez kierownika itp. Utrzymania Ruchu to tragedia. Pan się spóźnił 0.5 h. Nie ceni swojego czas więc również nie ceni mojego. Rozmowa prowadzona przez pajacyk. Proszę wysłać Pana na szkolenie zakresu ,, jak rozmawiać z ludźmi " . Po krótkiej rozmowie z Prowadzącym stwierdziłem że pomyliłem adresy. Więc proszę i myślę że firmę stać na szkolenie swoich pracowników. Wiedzą jaka posiada to chyba chamstwo. Pozdrawiam i proponuję firmie szkolić obecnych pracowników a potem myśleć o rozwoju i przyjmowaniu nowych. Więc stanowczo nie polecam firmy. Rotacja ogłaszenia świadczy o tym. Że przez kilka lat szukają pracowników na to samo stanowisko
    Pan P

10.03.2023 14:03

Dzień dobry. Chciałbym się dowiedzieć coś więcej na temat pracy na produkcji. Ile zmian i jakieś stawiki? Oddział w Środzie Wlkp.

10.03.2023 16:02

Dzień dobry! Zapraszamy do złożenia aplikacji za pośrednictwem skrzynki e-mail: [email protected]. Na wszystkie pytania dotyczące procesu rekrutacji odpowiemy telefonicznie, pod numerem: +48 532-965-908

08.03.2023 07:02

08.03.2023 08:33

Szanowny Panie Piotrze, Przykładamy duży nacisk przy projektowaniu, produkcji i testowaniu naszych produktów – jesteśmy pewni ich jakości i dlatego oferujemy 20 letnią gwarancję na nasze wyroby. Jeśli jakiekolwiek partia produktów obarczona jest wadą – prosimy o kontakt – chcemy wyjaśnić przyczyny ewentualnych wad - naprawić je i wyeliminować w przyszłości. Proszę o informację czy złożył Pan w naszej firmie zgłoszenie reklamacyjne? Może dysponuje Pan numer zgłoszenia? Jeśli tak chętnie przedstawimy na jakim etapie znajduje się rozpatrywane zgłoszenie i jakie są wyniki. Każde zgłoszenie rozpatrywane jest wg ścisłych procedur, a wszelkie wątpliwość rozstrzygane są na korzyść naszych Klientów. Każde zgłoszenie to wizyta naszych specjalistów w miejscu instalacji, protokół oraz w razie konieczności dodatkowe badania w naszym laboratorium badawczo rozwojowym. Zgłoszenie można wysłać również na adres [email protected]. Nie możemy odnieść się do sprawy, której nie znamy. Prosimy o telefon: 694 436 016, celem wyjaśnienia sprawy.
    Piotr

03.11.2022 13:35

Witam. Nie polecam tej firmy. Kupiłem panele winylowe na podłogę firmy Arbitron. Koszt zakupu i wyłożenia to ponad 200zł/m2. Panele po miesiącu nie nadają się do użytku. Rysują się nawet skarpetą. Reklamacja nie została uwzględniona. Zero współpracy ze strony firmy. Firma działa na zasadzie zmęczenia klienta. Rada dla wszystkich. NIE KUPUJCIE PANELEI WINYLOWYCH FIRMY ARBITRON. ( totalny szmelc, miałem przez 15lat panele z OBI i wyglądały lepiej po tych 15 latach niż te ARBITRON po 1 miesiącu

21.11.2022 17:46

Szanowny Panie Piotrze, Przykładamy duży nacisk przy projektowaniu, produkcji i testowaniu naszych produktów – jesteśmy pewni ich jakości i dlatego oferujemy 20 letnią gwarancję na nasze wyroby. Jeśli jakakolwiek partia produktów obarczona jest wadą – prosimy o kontakt – chcemy wyjaśnić przyczyny ewentualnych wad - naprawić je i wyeliminować w przyszłości. Proszę o informację czy złożył Pan w naszej firmie zgłoszenie reklamacyjne? Może dysponuje Pan numerem zgłoszenia? Jeśli tak chętnie przedstawimy na jakim etapie znajduje się rozpatrywane zgłoszenie i jakie są wyniki. Każde zgłoszenie rozpatrywane jest wg ścisłych procedur, a wszelkie wątpliwość rozstrzygane są na korzyść naszych Klientów. Każde zgłoszenie to wizyta naszych specjalistów w miejscu instalacji, protokół oraz w razie konieczności dodatkowe badania w naszym laboratorium badawczo-rozwojowym. Zgłoszenie można wysłać również na adres [email protected]. Nie możemy odnieść się do sprawy, której nie znamy. Chętnie tez pomożemy wyjaśnić Oczywiście spośród milionów sprzedanych metrów podłogi, mogła zdarzyć się wada, dlatego zachęcamy do złożenia oficjalnej reklamacji za pośrednictwem skrzynki e-mail: [email protected], abyśmy mogli wyjaśnić ten problem.
    Bezczelni

08.03.2023 07:07

Jesteście bezczelni, wy wogole uznaje jakaś reklamacje jesteście bezczelni nie polecam nikomu waszej firmy (usunięte przez administratora) ludzi sprzedając D (usunięte przez administratora)o z Chin nic nie warte są te wasze podłogi.

06.03.2023 20:00

Nie polecam kołchoz pracy brak szacunku do pracownika kolesiostwo wyzysk i cwaniactwo szkoda nerwów na tych id… omijać ten cyrk …
    Ania

28.02.2023 17:44

Co się dzieje że nie mogą znaleźć koordynatora z językiem niemieckimi? Nie ma chętnych czy tak źle się tam pracuje ?

31.01.2023 20:10

Witam, jak przebiega proces rekrutacji na stanowisko Kontroler Jakości? Jak atmosfera na tym dziale i jak wyglądają zarobki? Myślę nad wysłaniem CV i chciałbym zaczerpnąć kilku istotnych informacji

10.02.2023 08:42

Dzień dobry! Zachęcamy do aplikowania za pośrednictwem skrzynki e-mail: [email protected]. Na wszystkie pytania dotyczące procesu rekrutacji odpowiemy telefonicznie: +48 532-965-908.

18.10.2022 08:49

30.01.2023 17:13

Rekrutacja rzeczowa, jednak brak feedbacku. To już nie jest poważne.

04.01.2023 10:01

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w Decora S.A.? Co poradzicie osobie poszukującej tam pracy? Na GoWork.pl pojawiło się 2 sierpnia kilka ogłoszeń.
    Prezes

30.01.2023 17:11

Witam, brałem udział w rekrutacji na stanowisko kierownicze. (usunięte przez administratora) tak wygląda rekrutacja na poważne stanowiska kierownicze w firmie, (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Decora S.A.