Golden Serwis

Dla Pracowników

• Skierniewice
Kraków - Golden serwis
Piaseczno - Golden Serwis

5. Opinie o Golden Serwis Sp. z o.o.

Opinie o Golden Serwis Warszawa

Nie przegap nowości o Golden Serwis Sp. z o.o.!

Vmechanik

14.02.2026 11:35

Nie dostawem normalnej papierowej umowy, nie chcieli mi dać inny dokument, który jest potrzebny dla tego żeby zrobić kartę pobytu, źle mnie traktowali, nie chcą rozmawiać z człowiekiem który pracuje w firmie która zajmuje się moją kartą pobytu i który zna się na prawie. A na konieć kiedy powiedziałem że chce zwolnić się, zgłaszają porzucenie pracy. Nie wiem co można dobrego o tej firmie powiedzieć

01.02.2026 22:42

Nie polecam. Problem z wypłatami w ostatnich dwóch miesiącach musiałem dzwonić upominać się o swoje pieniądze bo inni pracownicy dostali w terminie a ja dopiero po tyg od wypłat. Ciężko się cokolwiek dowiedzieć nie odpowiadają na wiadomości Do dziś czekam na zaświadczenie o tym ile u nich pracowałem a od odejścia minęło już przeszło 2 miesiące.
    #Kasjer

Paweł

22.01.2026 10:56

Na jakie warunki może liczyć koordynator z doświadczeniem? Jakie auto służbowe?

22.01.2026 11:53

Dzień dobry Dziękujemy za zainteresowanie ofertą. Zapraszamy do aplikowania zgodnie z treścią ogłoszenia.
    Grox

18.07.2025 01:11

Bardzo polecam ekspresowa wyplata bardzo mila pani na telefonie 10/10!!!🤩
    Kandydatka

19.05.2025 00:55

Czy można pracować tylko na jedną zmianę przy wykładaniu towaru w Carrefour?
    Były Pracownik

10.03.2025 23:43

Pracowałem 2-3 lata temu kiedyś na kasie. Praca była w porządku, wypłata była na czas, wszystko okej poza koordynatorką Panią (usunięte przez administratora)z Wrocławia. Nie czułem się traktowany z szacunkiem, trzeba było uważać na to ,,w jakim nastroju" jest Pani (usunięte przez administratora). Pani (usunięte przez administratora)się bało i unikało.
    AnonimusSus

10.02.2025 23:22

Witam. Czy jeśli mam umowę jeszcze parę miesiecy ale zaproponowano mi inną ofertę pracy i chce się zwolnić to muszę pisać wypowiedzenie? Mogę się zwolnić w każdej chwili? @Pracodawca

08.02.2025 14:43

Dobra firma

10.01.2025 15:11

10.01.2025 15:33

Dzień dobry, prosimy o wypełnienie formularza na naszej stronie internetowej: https://www.goldenserwis.pl/dla-pracownika/pobierz-pitzaswiadczenia.

11.03.2024 17:15

Czy warto podpisać umowę zlecenie z cv tą firmą? Podobno są kary umowne? Czy wypłacają na czas, czy nie oszukują z wynagrodzeniem?

10.04.2024 19:33

Witam mi dziś wpłynie) a wypłata terminowo i kasa też jest ok jestem zadowolona
    S.a

09.01.2025 14:53

A mam pytanie?czy karty pracy muszę kserować czy firma ma ze sklepu?i czy zdarzały się wypłaty przed 10?
    Amelka0570

03.12.2024 18:45

Czy na te święta będzie jakis bon dodatkowy do wypłaty
    Ruda5846

22.12.2024 11:45

Wątpię żeby był to Praca Tymczasowa
    Nina

28.05.2024 11:35

Dzień dobry czy u państwa wyplata jest miesięczna czy tygodniowa?
    Edg

28.07.2024 20:21

Czemu nie ma już tygodniowych?
    Sylwester

20.10.2024 14:15

Witam,jeśli chodzi o firmę to tak wypłacalna nie ma żadnego problemu.Pracowałem rok dorywczo 3 razy w tygodniu w Achan Modlinska Jubileska itd Mirek super gość koordynatorka Baśka wspaniała kobieta idzie na rękę wszystko załatwi.Problem jest tak wywnioskowałem że nie płacą tygodniówek ponieważ co tydzień na schodach na Jagiellońskiej można było poczuć różnej maści alkohole,po prostu tam przychodzili do pracy w większości ludzie uzależnieni od alkoholu czasami bezdomni z noclegowni z Marywilskiej.Dlatego teraz płacą miesięcznie bo ci malinowe noski popracują 2,3 dni potem w piątek wypłata i w cug,może dobrze zrobili z z miesięcznymi wypłatami,pozdrawiam.
    Gość

20.09.2024 16:39

Byłam dość krótko zatrudniona w tej firmie. Przy wypłacie zauważyłam, że potracono mi kaucję za koszulkę, której nie dostałam. Skontaktowałam się i z koordynatorką i z kadrami. Do dziś dnia nie otrzymałam zwrotu. Smieszna to kwota, ale chyba skończy sie tak dla przykładu w Sadzie, bo Pani z kadr naliczając wypłate, powinna sprawdzać dokumentację, czy chociażby widnieje podpis potwierdzający otrzymanie odzieży.

Oferty pracy - Golden Serwis Sp. z o.o.

Kasjer/Kasjerka

Poznań

31.5 - 31.5 PLN / h

serwisant

13.09.2024 09:54

serwis w Tychach w sklepie Leclerc, koordynatorem Pan Paweł. 30 godzin w miesiącu, co wychodziło średnio po 4 godziny na dzień pracy, mimo to często robiłem darmowe nadgodziny i po 8 godzin, bo towaru było aż tyle. Na początku było wszystko super "praca bez stresu, zawsze stoję po stronie swoich serwisantów" itd. Dzisiaj rano dostałem smsa, że golden serwis kończy z dniem dzisiejszym współpracę, ze względu na "duże niezadowolenie" sklepu. Nie dowiedziałem się już na czym owe niezadowolenie polega.
    Kortez

01.07.2024 18:38

@Pracodawca Jak można zerwać umowę zlecenie? Przedłużyłem umowę, ale nie jestem do końca przekonany do tej pracy.
    misia

06.08.2024 14:43

jak znaleźć osobę z którą mam się skontaktować w sprawie rozwiązania umowy?
    @Pracodawca

07.08.2024 09:47

Proszę kontaktować się z osobą z którą Pan/Pani zawarła umowę. Każdy ma swojego koordynatora pod którego podlegał podczas współpracy.
    Gość

28.07.2024 13:31

Czy wypłacają na czas? Czy w umowie są kary umowne???
    @ciekawy

09.07.2024 18:31

Czy do 26 roku życia potrącany są składki do urzędu skarbowego czy trzeba wypełnić jakis wniosek?
    ???

15.07.2024 16:16

Podejdź do księgowości i zapytaj, najszybciej się dowiesz bo to jakoś później zmieniano i teraz to już ciezko powiedzieć jak to wyglada
    Karo

09.11.2023 08:09

Ile maksymalnie jest godzin na umowę zlecenie w markecie przez firmę Golden Serwis ?
    Syrenka

22.12.2023 05:59

Ogólnie rzecz biorąc, to jest taka "praca z doskoku". Jako zleceniowiec, możesz liczyć na najwięcej godzin tylko wtedy, gdy etatowcy idą na urlop albo na chorobowe. Ty sam wypełniasz lukę w tych dniach, w których osoby zatrudnione na umowie o pracę nie dają rady przyjść. 15 dni roboczych w miesiącu to max. Jak chcesz więcej, to nie polecam Golden Service.

28.06.2024 18:19

Tak dokładnie 15 dni

17.06.2024 13:56

17.06.2024 14:10

Dzień dobry, bardzo prosimy o kontakt z biurem pod numerem 726-190-180, wyjaśnimy sprawę.
    gbfdggbfd

26.04.2024 19:12

Zostałem zaproszony na szkolenie, po czym tego samego dnia chwilę przed dotarciem na miejsce o wyznaczonej godzinie dowiedziałem się, że oferta jest nieaktualna. Pani rekruterka zamiast przekazać mi tę informacje wprost wpierw zaoferowała odbiegającą w obowiązkach pracę pod innym adresem. Z kolei o powód musiałem już zapytać sam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Golden Serwis?

Mari

11.04.2024 04:43

Hej, pokazała mi się oferta dla doradczyni serwisowej. Podobne doświadczenie z pracy już mam. myślę czy by nie aplikować, ale nie wiecie może jak zarobkowo w trakcie pracy się wychodzi? nie wskazano nawet przedziałów

11.04.2024 11:13

Zapraszamy do aplikowania przez stronę z ogłoszeniem.

18.04.2024 15:10

Dzień dobry, Oferta od dłuższego czasu jest już nieaktualna. Dziękujemy za zainteresowanie.

28.12.2023 17:17

28.12.2023 18:04

Bbb
    Bibi

12.07.2023 18:13

Czy jest możliwość zerwać umowę zlecenie z goldenservis jeżeli dostało się lepszą ofertę pracy
    Syrenka

22.12.2023 05:52

Wystarczy, że napiszesz do nich emaila. Podasz argument, że masz za mało godzin. Od razu agencja skontaktuje się z Twoimi przełożonymi, oni zadzwonią do Ciebie i dogadacie termin końca współpracy. Umowa jest elastyczna. W momencie, w którym Ty decydujesz się na odejście, ktoś inny właśnie planuje wejść na Twoje miejsce i agencja już z nim rozmawia, że miejsce na danym stanowisku jest wolne.
    Ona

14.11.2023 06:04

Witam ile jest netto za godzinę pracy w Golden serwis jakie składki są odprowadzane
    ania

09.11.2023 09:13

z jakiego banku wypacane sa wyplaty dla pracownikow? tzn jaki bank ma golden serwis
    Jack

08.11.2023 14:55

Czy macie stanowiska pracy dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności

Kontakt - Golden Serwis Sp. z o.o.

ul. Nauczycielska 2 lok. 5 05-220 Warszawa

Branże: Praca tymczasowa
    Anna

05.10.2023 13:44

Kiedy mogę się spodziewać się wypłaty za wrzesień ? Czy dostanę jeszcze w tym tygodniu czy dopiero w przyszłym bo tak wypada 10?
    Lo

04.07.2023 12:06

Ile się czeka na wysłanie zaswiadczenia o okresie zatrudnienia?

25.06.2023 09:52

26.06.2023 09:40

Proszę poinformować o tym fakcie swojego Koordynatora.

26.12.2022 09:24

Na stronie internetowej GoWork.pl w zakładce oferty pracy jest oferta pracy na stanowisko Wykładanie towaru. Czy ktoś z Was jest zainteresowany takim stanowiskiem?
    Agnieszka

29.05.2023 14:51

Tak ja jestem zainteresowana taką praca . Proszę o więcej szczegółów.

29.05.2023 16:16

Dzień dobry, Proszę o informację, jaka lokalizacja Panią interesuje, abym mogła przekazać numer kontaktowy do odpowiedniego koordynatora, który przedstawi więcej szczegółów dotyczących oferty pracy.
    Marta

25.02.2023 17:09

Praca super. Agencja wypłacalna. Super szef i koordynatorka Pani Basia. Pracowałam tam ok. 2 lata. Minusem jest tylko to że zmienili system wypłat z tygodniówek na wypłaty miesięczne. Chętnie bym wróciła do tej pracy. Polecam jako pracę dorywcza jak również stałą
    Mala

04.01.2023 09:09

Witam ktorego w styczniu bedzie wypłata
    XXX

04.01.2023 15:47

zawsze do 10 tego każdego miesiąca.

10.06.2022 14:41

Kiedy Golden serwis płaci za zwolnienie lekarskie?Co zrobić jak się spóźnia?
    Olka

24.12.2022 22:18

Jezeli nie mialas odprowadzanych skladek chorobych to zasilek chorobowy nie jest platny.

26.10.2022 20:35

Ciągle aplikuje te same oferty pracy, i nic ile można aplikować to samo
    [email protected]

12.10.2022 08:50

Dzień dobry mam na imię Katarzyna Motyl jestem zainteresowana oferta pracy .

12.10.2022 09:37

Proszę o kontakt pod numer telefonu 693020030
    kamilo24

25.08.2022 15:51

Jak teraz jest z wypłacaniem wypłat czy są miesięcznie czy tygodniówki
    Angelina

09.08.2022 18:56

Dzień dobry, czy jest możliwość zatrudnienia dziewczyny z Ukrainy do wykładania towaru w sklepie? Polskiego języka na razie nie zna.
    wypłaty tygodniowe

05.07.2022 14:54

Czy w Golden Serwis są wypłaty tygodniowe?

06.07.2022 10:09

Tygodniówki już nie są wypłacane.
    Julia

14.06.2022 20:20

Witam. Miałam okazję współpracować z Panią Patrycją w Krakowie. Bardzo sympatyczna i konkretna kobieta. Zawsze znajdzie czas dla pracownika i jest punktualna na umówione spotkania. Pomagała mi rozwiązywać wszelkie problemy co mi bardzo pomagało w pracy. Co najważniejsze zawsze rozmawiała ze mną z pełnym szacunkiem i nie lekceważyła moich pytań, czy też spraw. W kontakcie do dyspozycji o każdej porze dnia ( nawet w godzinach nocnych, jak coś wyskoczyło ). W pracy miałam zapewnioną sympatyczną atmosferę i atrakcyjne wynagrodzenie. Ogólnie bardzo na plus i polecam współpracę z tą firmą. Pozdrawiam
    Damian

14.06.2022 20:47

Potwierdzam, bardzo owocna współpraca! ☺️

11.06.2022 21:21

Czy na umowie zleceniu Golden Serwis płaci za zwolnienie?Przepisy prawa pracy są jednoznaczne że pracownikowi przysługuje chorobowe i płatne L4.Styczeń 2022r.

Zostaw merytoryczną opinię o Golden Serwis Sp. z o.o.