3.5/5

Stuttgart - Medipe
Urbach - Medipe
Wadersloh - Medipe
Wiesbaden - Medipe

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Medipe

Opinie o Medipe Wrocław

ReviewUserIconZainteresowany

10.06.2026 17:30

Jak pracuje się na stanowisku koordynatora kontraktów? Jaka atmosfera panuje między pracownikami w biurze? Czy presja na wyniki jest duża?

ReviewUserIconPracownica

06.05.2026 22:32

Z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej. Ludzie przestali ze sobą rozmawiać, to już nie jest miejsce które łączy ludzi. Liczą się tylko słupki, cyferki i podsycana przez rządzących rywalizację. Nikt nie liczy się ze zdaniem pracowników.

07.05.2026 11:29

Dziękujemy za tę opinię. Rozumiemy, że cele mogą być źródłem stresu, jednak dbamy o to, by komunikacja w zespołach była otwarta i aby każdy pracownik mógł się wypowiedzieć i jego głos miał znaczenie. Atmosferę tworzą pracownicy. Jako pracodawca poza spotkaniami dotyczącymi liczb i wyników, prowadzimy szereg inicjatyw takich jak tegoroczny „Zdrowy Kwiecień” czy comiesięczne wspólne śniadanie pracownicze. Zależy nam na dobrych relacjach i integracji pracowników. Jednocześnie nie ukrywamy, że jak dla każdej innej firmy czy organizacji – wyniki mają dla nas znaczenie, to naturalna część pracy. Wierzymy natomiast, że dobre relacje i zdrowa atmosfera idą w parze z dobrymi wynikami, a nie stoją z nimi w sprzeczności. Jesteśmy otwarci na rozmowy - zarówno liderzy zespołów, jak i zarząd jest zawsze do dyspozycji. Zapraszamy.

ReviewUserIconPracownica

07.05.2026 13:17

Napewno jest przyjaźnie, szczególnie w rekrutacji 😂
    ReviewUserIconAgata

14.04.2026 09:25

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą, na wszystkich polach. Szczególnie z opieki, jaką roztacza koordynator, Pan Marcin M. Różnica między tą firmą, a innymi z jakimi współpracowałam polage także na tym, że odbierają telefony także wtedy, gdy jestem już w Niemczech, a nie tylko przed wyjazdem. Wypłaty terminowe.
    #OpiekunkaOsobStarszych
    ReviewUserIconNicka

18.01.2026 15:02

Jestem na pierwszym wyjeździe z tą firmą. Trochę nie podobał mi się zapis w umowie o finansach ale zgodziłam się, a zobaczę jak będą wyglądały wypłaty. Jeśli na czas i omówiona suma to będę z Medipe współpracować. Nie uczestniczę w żadnych kursach ponieważ jestem dwujęzyczna. Rekrutacja w Medipe była prawidłowa, omawianie pacjentów również. Koordynatorki pomocne, zwłaszcza Pani Joanna na terenie Niemiec. Pozdrawiam wszystkich z Medipe.
    ReviewUserIconpracowniczka

12.01.2026 12:42

Fajne biuro i ludzie, z którymi po prostu dobrze się pracuje. Do tego branża jest różnorodna ;) Tematy opiekuńcze są mi bliskie, więc to co robię ma dla mnie sens.
    ReviewUserIconPracownik

10.12.2025 08:44

Jestem częścią tej firmy i mogę szczerze powiedzieć, że atmosfera to największy plus. Ludzie są normalni i pomocni. Dobrze się tu pracuje 😊
    #PracownikBiurowy

16.12.2025 13:09

Dziękujemy za miłe słowa :) Bardzo się cieszymy, że atmosfera i ludzie są przez Ciebie pozytywnie odbierane. To dla nas ogromnie ważne - dobra współpraca i normalne, ludzkie podejście tworzą najlepsze miejsce do pracy. Pozdrawiamy ciepło!
    ReviewUserIconMonika

12.11.2025 15:54

Praca nie jest łatwa ale jeśli ktoś szuka sprawdzonej firmy to medipe jest dobrą opcją. Pracuję z nimi od dwóch lat, wszystko zgodnie z umową zawsze mogę liczyć na wsparcie w razie problemów. Polecam osobą które zaczynają w opiece - mi wszystko wytłumaczyli.
    #OpiekunkaOsobStarszych

17.11.2025 11:23

Pani Moniko, dziękujemy bardzo za opinię i zaufanie! Zdajemy sobie sprawę, że wsparcie jest bardzo istotne - zwłaszcza dla osób, które dopiero zaczynają pracę w opiece - dlatego cieszy nas, że nasza pomoc okazała się być wartościowa. Pozdrawiamy! :)
    ReviewUserIconKK

07.10.2025 12:13

Medipe to pracodawca godny polecenia - panuje tu atmosfera otwartości i dużej elastyczności względem pracownika. Zaangażowanie jest doceniane. Ja bardzo dużo się nauczyłam w Medipe, rozwój jest tutaj możliwy tylko trzeba chcieć i wykonywać swoją pracę na wysokim poziomie i przejawiać inicjatywę. Firma rozwija się i szuka nowych rozwiązań, bo branża opiekuńcza aktualnie przynosi sporo wyzwań. Z kwestii dodatkowych; biuro, sprzęt, wyposażenie są na wysokim poziomie, więc przyjemnie się pracuje. Firma dba też o benefity dla pracownika, jest dużo dodatkowych akcji jak np. wspólne okazjonalne śniadania, pizza day, jesienna herbatka - nie w każdej firmie spotyka się takie miłe gesty od pracodawcy. Ja byłam zadowolona ze współpracy i polecam!

05.11.2025 13:01

Dziękujemy! 😊 Bardzo miło nam czytać taką opinię. Cieszymy się, że dobrze wspominasz czas spędzony w MEDIPE i że doceniasz atmosferę, podejście oraz nasze małe inicjatywy w biurze. Pizza day czy wspólne śniadania faktycznie najlepiej smakują w takim zespole!
    ReviewUserIconMargaret

15.10.2025 11:24

Pani Patrycja w sposób bardzo rzetelny przedstawia opis zlecenia, przekazuje telefon do zmienniczki, dobiera też indywidualnie zlecenie do oczekiwań i potrzeb opiekunki, bardzo mi sie to podoba, że jest indywidualne podejście do opiekunki :)

05.11.2025 12:59

Dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że współpraca przebiega tak dobrze. To dla nas ogromnie ważne, by każda Opiekunka czuła indywidualne podejście i mogła liczyć na wsparcie dopasowane do swoich potrzeb.
    ReviewUserIconGonia

24.10.2025 15:28

Pierwszy raz wyjechałam z Medipe 3 lata temu i od tamtej pory jeżdżę tylko z nimi. Podoba mi się, że szanują Opiekunki – nie ma problemu z kontaktem, jeśli coś się dzieje to mogę liczyć na pomoc.

05.11.2025 12:45

Dziękujemy za zaufanie i długoletnią współpracę. Zależy nam, by każda osoba współpracująca z MEDIPE mogła liczyć na naszą pomoc i otwartą komunikację w każdej sytuacji.
    ReviewUserIconAnita W.

30.10.2025 14:52

Byłam na kilku zleceniach z medipe i za każdym razem było wszystko zgodnie z umową. Wypłata zawsze na czas, premie świąteczne wypłacane bez problemów. w razie potrzeby można zmienić rodzinę - ja miałam taką sytuację i firma szybko znalazła mi inne miejsce.

05.11.2025 12:44

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy z MEDIPE i że docenia Pani nasze wsparcie oraz terminowość. To dla nas największa motywacja do dalszego działania!
    ReviewUserIconZadowolony pracownik

03.11.2025 11:30

Najfajniejsi w Medipe są ludzie – mam bardzo fajny zespół, pomagamy sobie jeśli trzeba,atmosfera jest dobra. Ostatnio jest dużo zmian, ale chyba w dobrym kierunku.

05.11.2025 12:42

Dziękujemy za Twoją opinię! 😊 Bardzo się cieszymy. Zmiany, o których wspominasz, mają na celu dalszy rozwój – miło słyszeć, że dostrzegasz w nich pozytywny kierunek. Dziękujemy, że jesteś częścią naszego zespołu!
    ReviewUserIconAla

30.09.2025 21:48

Moje pierwsze doświadczenia ze współpracy z Medipe są pozytywne. Wszystkie ustalenia są realizowane. Zarówno w czasie kontraktu jak i po, pani Kasia - koordynator kontaktowała się ze mną, aby zapytać o odczucia. Mam nadzieję, że współpracaw dalszym ciągu będzie układać się dobrze.

06.10.2025 15:38

Dziękujemy za opinię! Bardzo cieszy nas, że jest Pani zadowolona ze współpracy z Medipe. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Opiekunowie czuli się zaopiekowani i docenieni. Mamy nadzieję, że nasza współpraca nadal będzie układała się pomyślnie! Pozdrawiamy ciepło. :)

Oferty pracy - Medipe

WalletIcon

4800 - 5600 PLN / m

ReviewUserIconGosia

24.09.2025 16:44

Sprawdzona firma, wynagrodzenia jak zwykle na czas.Polecam.
    ReviewUserIconAlicja

31.08.2025 13:31

Super firma dla Opiekunek/ów. Pracownicy z zaangażowaniem wykonują swoje obowiązki. Moją koordynatorką jest pani Kasia, która współpracuje z koordynatorką w Niemczech panią Beatą. Obie są bardzo empatyczne i bardzo inteligentne. Świetnie pomagają w rozwiązywaniu zaistniałych problemów. Organizacja zarówno w sprawie transportu jak i księgowo-kadrowa na wysokim poziomie. Fantastyczni Ludzie. To cieszy. Polecam
    ReviewUserIconbyły pracownik

03.07.2025 15:47

Niestety nie polecam pracy w tym miejscu. Jest nerwowo, nie ma się stabilności zatrudnienia. - niskie zarobki - brak możliwości otrzymania podwyżki - mikrozarządzanie, które ma na celu kontrolowanie każdego kroku pracownika - reklamowanie się możliwością pracy hybrydowej, ale w rzeczywistości stanowi to problem, bo nie można patrzeć pracownikowi na ręce - zbyt wysokie oczekiwania, brak możliwości realizacji założonego celu - brak szansy na rozwój i zmianę czegokolwiek, bo rozmowy z osobami decyzyjnymi nie przynoszą efektów - duża rotacja pracowników

03.07.2025 16:11

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Każda informacja zwrotna, także krytyczna, jest dla nas ważna i pomaga nam poprawiać środowisko pracy. Przykro nam, że Twoje doświadczenia z Medipe były negatywne. W ostatnim czasie wprowadziliśmy działania zwiększające transparentność, wzmacniające rolę liderów i usprawniające komunikację. Praca hybrydowa jest nadal możliwa, choć niektóre zespoły ze względu na charakter pracy wymagają większej obecności stacjonarnej. Zależy nam, by rozmowy z przełożonymi przynosiły realne zmiany – to proces, nad którym stale pracujemy. Jeśli masz dodatkowe sugestie, zapraszamy do kontaktu z działem HR. Dziękujemy za czas spędzony z nami i życzymy powodzenia!
    ReviewUserIconpracownik

05.06.2025 15:55

Firma która chwali się, że potrafi przyciągnąć ludzi, najwyraźnie ma z tym ostatnio problem. Autentyczne komentarze pracowników lub byłych pracowników są notorycznie usuwane przez medipe i zastępowane są sztucznymi komentarzami zachwalajacymi to miejsce pracy, najpewniej generowane przez somo medipe. Słabe posunięcie, sam miałem przyjemność pracy w tym miejscu w biurze we Wrocławiu i nie polecam z uwagi na to co się tam aktualnie dzieje.

05.06.2025 16:27

Dziękujemy za ten komentarz. Rozumiemy, że każdy może mieć inne odczucia związane z pracą w MEDIPE i szanujemy to. Przykro nam, że Twoje doświadczenia nie należały do tych najprzyjemniejszych i pozytywnych. Każda opinia - również ta krytyczna, jest dla nas ważna i pomaga nam lepiej zrozumieć potrzeby naszych pracowników. Jeśli masz na myśli konkretne sytuacje, które chciałbyś przekazać - zachęcamy do kontaktu bezpośredniego. Dziękujemy za Twój głos i zapewniamy, że poważnie traktujemy opinie byłych pracowników. Chcielibyśmy jednak podkreślić, że nie usuwamy komentarzy ze względu na ich treść, a jedynie wtedy, gdy zawierają wulgaryzmy lub po prostu naruszają zasady platformy, jaką jest Gowork. Nie generujemy też własnych komentarzy - każdy pozytywny głos pochodzi od osób, które chciały podzielić się swoim doświadczeniem, tak samo jak Ty.
    ReviewUserIconGosia

22.05.2025 15:18

Kultura pracy w Medipe pozytywnie mnie zaskoczyła. Nie ma mikrozarządzania, jest duża samodzielność, a jednocześnie można liczyć na wsparcie zespołu. Dodatkowy plus za inicjatywy integracyjne i fajne benefity – pakiet zdrowotny, dofinansowanie języków. Czuć, że firma dba o ludzi.
    ReviewUserIconPrawdomówny

30.05.2025 11:43

Nie rozumiem jak można określić, że mikro zarządzanie tu nie istnieje. Firma ogranicza kreatywność ludzi do absolutnego 0
    ReviewUserIconMaria

29.05.2025 15:59

Jeżdzę z MEDIPE od kilku lat i jestem zadowolona. Wyjazdy dobrze zorganizowane, dostaję szczegółowe informacje o podopiecznym i rodzinie. Duży plus za kontakt z koordynatorem.
    ReviewUserIconjola

23.05.2025 11:29

Fajne miejsce do zdobycia doświadczenia. Miałam możliwość pracy przy różnych projektach i współpracy z różnymi działami. Tempo pracy jest szybkie, ale jeśli ktoś lubi wyzwania, to dobrze się odnajdzie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Medipe?

12.05.2025 16:03

BARDZO dobra, rzetelna firma.Mozna z nimi zawsze znaleźć kompromis, sa bardzo elastyczni.
    ReviewUserIconOpp.

09.05.2025 16:22

MEDIPE to dobra firma. Czuję się bezpiecznie – zawsze mam kontakt z koordynatorem i wiem, że mi pomoże, gdyby coś się stało. Polecam, to uczciwa firma.
    ReviewUserIconKinga

25.04.2025 15:31

Największy plus pracy w Medipe? Zespół! Ludzie są zaangażowani, otwarci i chętni do współpracy. Widać, że firmie zależy na pracownikach – szkolenia, spotkania feedbackowe, jasna komunikacja. Pracowałam w różnych firmach ale tutaj naprawdę czuję, że moja praca ma znaczenie.
    ReviewUserIconOpiekunka

18.04.2025 13:59

Jestem bardzo zadowolona Zlecenia sprawdzone, wiem gdzie jadę i jakie warunki. Pieniądze zawsze na czas, ubezpieczenie, mogę liczyć na pomoc koordynatora. Polecam wszystkim, którzy szukają pewnej pracy w Niemczech.
    ReviewUserIconAli

10.04.2025 15:42

Przeszłam przez różne agencje. Medipe to jedna z lepszych – nie zostawiają opiekunek samych sobie. Mam sprawdzone miejsca pracy, premie świąteczne i dobre stawki. Jak ktoś chce pracować w opiece, to polecam.
    ReviewUserIconWojtek

28.03.2025 16:01

Praca w MEDIPE jest ok, bo nie ma tu korporacyjnego dystansu – można pogadać z każdym, a zarząd jest otwarty na rozmowy z pracownikami. Fajnie, że zmiany idą w dobrym kierunku!

Kontakt - Medipe

Strzegomska 236A 54-432 Wrocław

Branże: Pomoc społeczna

ReviewUserIconop.

24.03.2025 14:44

Nie mam na co narzekać. Formalności załatwione szybko, jasne warunki umowy, bez niespodzianek na miejscu. Koordynator kontaktowy, a wypłaty zawsze zgodnie z umową. Pracowałam wcześniej z innymi agencjami i tutaj jest zdecydowanie najlepiej.
    ReviewUserIconAnna

12.03.2025 10:12

Oceniam współpracę na pozytywną.Koordynatirzy bardzo pomocni i dbający o dobro pracownika.
    ReviewUserIconKatarzyna

18.03.2025 12:17

Zgadzam się z powyższą opinią. Pracuję w Medipe już 4 lata i jestem bardzo zadowolona.
    ReviewUserIconKasia

18.03.2025 11:39

Pracuję w MEDIPE od kilku lat. Atmosfera jest naprawdę super. Mogę się tu rozwijać, przy wsparciu liderów. Nie powiem, jest dynamicznie, czasem jest intensywnie, ale daje to dużo satysfakcji. Fajnie, że mamy wpływ na to, jak działamy!
    ReviewUserIconMariola

06.06.2024 17:12

Uwaga na nich! Wysyłają na zlecenia! Nie wypłacają wynagrodzeń.
    ReviewUserIconPiotr

18.02.2025 12:03

Co to znaczy że nie wypłacają wynagrodzen?... Wtedy się natychmiast idzie do adwokata
    ReviewUserIconKatarzyna

19.02.2025 12:08

Wynagrodzenie zawsze jest na czas.

19.02.2025 11:05

Firma rzetelna, godna polecenia.Dostosowuja zlecenia indywidualnie do oczekiwań opiekunek.

20.01.2025 11:50

Bardzo dobra,rzetelna firma.Wynagrodzenie wypłacane na czas.Panie w biurze we Wrocławiu w razie pytań i wątpliwości zawsze służą pomocą! Polecam firmę innym opiekunka !
    ReviewUserIcon@pracownikfirmy

27.12.2024 18:12

Firma Medipe to dobry pracodawca! Dzięki regularnym szkoleniom i wsparciu liderek, jest możliwość rozwoju zawodowego i osobistego. Oferta stabilnego zatrudnienia daje poczucie bezpieczeństwa i pewności jutra. Kultura pracy w firmie jest przyjazna i wspierająca, co sprawia, że czuje się doceniona i zmotywowana do działania. Bardzo doceniam wsparcie menadżerki i liderek, które nie tylko pomagają w realizacji celów biznesowych, ale także wspierają nasz zespół w rozwijaniu umiejętności i umacnianiu naszej pozycji w firmie. W sumie, praca w firmie Medipe potrafi przynieść satysfakcję!
    ReviewUserIconXYZ

27.11.2024 21:26

Perspektywa kandydata: brak odpowiedzi zwrotnej, przedłużający się proces rekrutacji bez dokładnego terminu na jakąkolwiek odpowiedź zwrotną. Biorąc pod uwagę czas poświęcony na rozmowę rekrutacyjną i zrobienie bardzo dużego zadania rekrutacyjnego - uważam to za zmarnowany mój czas.
    ReviewUserIconKandydatka

18.12.2024 12:15

Podpisuje sie pod ta opinia. I dodam od siebie, ze moje zadanie rekrutacyjne tez bylo dosc duze i czasochlonne, a otrzymalam na nie jedynie 2.5 dnia. Prosze wziac pod uwage, ze kandydat tez ma swoje obowiazki, inna prace itp. a chce wykonac zadanie jak najlepiej. Jesli zalezy Wam na czasie sugerowalabym zmienic zadanie na mniej czasochlonne. Ponadto, wydawalo sie byc to zadanie z serii "jesli nawet kandydata odrzucimy, to bedziemy miec gotowy material do pracy", co jest nie fair. Dodam, ze probowalam przekazac taki feedback telefonicznie mojej rozmowczyni, jednak mam wrazenie ze nie zostalam wysluchana do konca, dlatego tez pisze tutaj.

18.12.2024 15:46

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przepraszamy za brak informacji zwrotnej i przedłużający się proces rekrutacyjny. Bardzo cenimy czas i zaangażowanie, jakie włożyła Pani w przygotowanie zadania rekrutacyjnego. Zapewniamy także, że zadania przesłane przez kandydatów absolutnie nie będą przez nas wykorzystywane: miały one na celu jedynie sprawdzenie sposobu myślenia danej osoby i nie były oparte na konkretnych danych. Ten komentarz jest dla nas bardzo cenny i planując następną rekrutację wiemy, które elementy poprawi. Na pewno wyciągniemy wnioski oraz usprawnimy cały proces rekrutacji, stawiając nacisk przede wszystkim na odpowiednią komunikację z kandydatami oraz wydłużenie terminu na wykonanie zadań rekrutacyjnych.
    ReviewUserIconBarbara

11.12.2024 14:05

Jestem zadowolona ze współpracy z firmą Medipe. Pracuje u nich jako Opiekunka kilka lat i mogę stwierdzić że jest to firma rzetelna,wynagrodzenie zawsze na czas,zlecenia sprawdzone,kontakt bardzo dobry telefobiczny jak i mailowy. Jeśli pojawi się jakiś problem na zleceniu,koordynatorki odrazu działają. Polecam
    ReviewUserIconPracownik

03.12.2024 11:42

Praca hybrydowa czy zdalna jest traktowana jako nagroda. Nazywane jest to w firmie przywilejem. Dlaczego, skoro podczas pracy zdalnej wykonujemy ten sam zakres obowiązków z poziomu domu?

03.12.2024 16:04

Dzień dobry około połowa naszych pracowników, w tym również osoby, które niedawno dołączyły do zespołu, korzysta z możliwości pracy zdalnej lub hybrydowej w różnym zakresie. Nie traktujemy tego jako nagrody czy przywileju, ale raczej jako element nowoczesnego podejścia do organizacji pracy, które pozwala łączyć efektywność z elastycznością. Warto pamiętać też o tym, że w niektórych przypadkach praca zdalna nie jest możliwa ze względów praktycznych – wynikających np. z potrzeby odbycia szkoleń i wdrożeń, które odbywają się na miejscu.
    ReviewUserIconJanek

29.11.2024 14:14

Moim zdaniem jest raczej ok. Wprawdzie praca bywa stresująca, ale dobra atmosfera w zespole pomaga w zredukowaniu tego stresu.
    ReviewUserIconByły pracownik

06.11.2024 11:17

Przez ostatnie pół roku, medipe zalicza tendencje spadkową. Zatrudnili około 30 osób, z tej liczby zostało może 10. Zwolnienia z dnia na dzień korzystając z przywileju umowy zlecenie, zwolnienia na okresie próbnym. Nowy manager działu rekrutacji oczekuje i wymaga, ale nie jest w stanie przystać na żadne prośby ze strony pracowników. Pomijając niską płacę na tak odpowiedzialnym stanowisku jakim jest rekruter. Nie ma możliwości na podwyżki, na rozwój. Ciągle się słyszy: “nikt was tu na siłę nie trzyma”. Warto byłoby znać rynek i jak ciężko jest zmienić pracę. Dla mnie praca w medipe to strata czasu i ogromny stres, nerwy. Nacisk na wynik sprzedażowy, na który nie do końca zwykły, szary pracownik ma wpływ. Nic poza stresem, nie ma nawet możliwości o poczuciu bezpieczeństwa, bo przecież mogą cię zwolnić.

06.11.2024 15:22

Dziękujemy za podzielenie się swoimi odczuciami. Doceniamy wszystkie opinie, bo pomagają nam one lepiej zrozumieć, co możemy poprawić. Jednocześnie bardzo przykro nam słyszeć, że Twoje doświadczenia związane z pracą w Medipe wiązały się ze stresem i poczuciem braku bezpieczeństwa. Zależy nam, aby każda osoba w zespole czuła się doceniona i miała możliwość rozwoju. Wiemy też, że dla osób na stanowiskach rekrutacyjnych odpowiedzialność i oczekiwania są wysokie – staramy się zapewniać im odpowiednim wsparcie i słuchać ich potrzeb. Jeszcze raz dziękujemy za Twoją opinię.
    ReviewUserIconOko na maroko

11.09.2024 10:52

Składka na poczet emerytury 17zł.,za 2 miesiące pracy.średnio na zleceniu tną 1700 euro dla siebie za miesiąc naszej pracy
    ReviewUserIconLena

19.09.2024 08:10

Bzdurnych kwotach ? Kwota 1700 euro za miesiąc pracy na opiece 24/7 jest dla Ciebie bzdurna ? To jest aktualnie stawka standardowa/wyjściowa na rynku agencji dla opiekunek za wyjazd miesięczny na opiekę do Niemiec. Logiczne jest to , że jedzie się pracować za granicą, żeby zarobić więcej niż w Polsce, a nie tyle samo, czy mniej. Za niższe stawki nawet się nie opłaca jechać na opiekę 24/7 lepiej zostać i pracować w Polsce, spać w swoim łóżku, mieć życie prywatne, kontakt z rodziną i znajomymi. Proste.

19.09.2024 14:46

Zgadzamy się z tą opinią : ) zawód Opiekunki to wiele wyrzeczeń i poświęceń, w tym między innymi rozłąka z bliskimi, często na okres kilku miesięcy. W swojej ofercie mamy wiele zleceń, których stawki znacząco przekraczają 1700 euro miesięcznie.
    ReviewUserIconkandydat

03.07.2024 18:04

czy jest możliwość pracy na stanowisku Specjalistka ds. rekrutacji i obsługi klienta bez znajomości języka niemieckiego?

10.07.2024 10:13

Dzień dobry na stanowisku specjalisty ds. rekrutacji i obsługi klienta wymagamy znajomości języka niemieckiego. Aczkolwiek dla stanowiska młodszego specjalisty ds. rekrutacji i obsługi klienta język niemiecki nie jest wymagany : )

Zostaw merytoryczną opinię o Medipe

Nie przegap nowości o Medipe!