Bar-Gum II Mariusz Bar

Markowa

Opinie o Bar-Gum II Mariusz Bar

pracownik_serwisu 2012-07-06 11:59:32
kpiny jakies !! Uważajcie co robicie. Albo nie płaci wogóle kasy albo 3 zł za godzine wyjdzie w niektórym miesiącu. warto także sprawdzic opinie Magpol - [usunięte przez moderatora]. Nie róbcie z siebie niewolników !!
13
arturo 2012-08-06 09:49:04
[usunięte przez moderatora] !!! Po podpisaniu listy płac, rzucono mi niecałą połowę należności wg. listy płac (najniższej krajowej) na stół. Nie mówmy już nawet o tym że inna stawka była uzgodniona. Uważać także na firmę MAGPOL [usunięte przez moderatora]- to ci sami właściciele i ta sama osoba tam rządzi.
6
Leszek. 2013-03-29 20:45:52
arturo - 2012-08-06 09:49:04

[usunięte przez moderatora] !!! Po podpisaniu listy płac, rzucono mi niecałą połowę należności wg. listy płac (najniższej krajowej) na stół. Nie mówmy już nawet o tym że inna stawka była uzgodniona. Uważać także na firmę MAGPOL [usunięte przez moderatora]- to ci sami właściciele i ta sama osoba tam rządzi.
Firma dobra i kierownik tez a zarobki są słabe ale może być...
5
GIDAS 2013-04-15 13:04:56
Ha, dobre sobie firma próbuje odbudować autorytet i sama sobie dopisuje pozytywy, ale prawda jest taka, że zarobki są ale w formie zaliczek lub jak nie jesteś zatrudniony to nic nie dostaniesz, a lepiej powiem jak podpiszesz, że dostałeś pieniądze to już tych pieniędzy już nie zobaczysz, a co dopiero je dostać, no ja rozumiem, że firma się musi rozwijać a kierowcy to cały sęk w prosperowaniu firmy, ale radził bym się zastanowić 10 razy niż nie mieć z czego utrzymać rodziny pracując w tej firmie. A , MagPol i Bar Gum II to jedna firma
9
ktos 2016-01-04 22:23:11
Nie no pracowałem porazka na całego nie chca płacić dawać umowy ogólny zamęt w firmie dają 5zl na godzinę i chca żebyś 12 godzin na stacji robił,nie polecam omijać z dala!!!!!!!!!!!!!!!!
7
JM 2016-08-20 18:20:18
Oszust pierwszej wody !!! Ja swoich pieniędzy nie mogę odzyskac od dwóch miesięcy !!! Draństwo i chamstwo. Omijajcie Bargum i Magpol szerokim łukiem z daleka !!!
8
Anna 2016-12-06 18:47:23
Szczerze moge o tej firmie powiedziec tylko tyle, zero organizacji a przedewszystkim brak kogos kto ja dobrze poprowadzi bo jeżeli wlascicielce i właścicielowi nie zależy na tym co ma i nie ma pojecia co zrobic by firma dobrze prosperowala a przedewszystkim pomyśleć jak o nią zadbać to niestety ale pracownicy im w tym nie pomogą. Mysle ze mogla by dobrze prosperowac i napewno zarabiala by sama na siebie (i to dobrze) gdyby byl tam ktos rozwazny i myslacy właścicielem. Znam kierowców z tej firmy i uwierzcie maja ciagle ładunki. Ale trzeba im mądrego szefa i szefowej, nie kogos kto ma cala firme w dupie. Mam nadzieje ze przeczytaja to wlsciciele i pomysla nad swoim zaangazowaniem w ta firme i szacunek dla pracownika. Pozdrawiam
3
Janek 2017-01-30 09:16:58
Dobra dla pracodawcy bo nie placi pracownikom i dziwie sie czemu jeszcze tam pracują!!!
4
Zostaw swoją opinię o Bar-Gum II Mariusz Bar - Markowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bar-Gum II Mariusz Bar