Plus Kantor

Zgorzelec

Opinie o Plus Kantor

ewa 2014-02-22 11:49:51
chetnie sie dowiem jaka opinie maja te kantory od strony pracownika bp miby dobre wynagrodzenie alezawsze kogos zaraz szukaja do pracy wiec jakl to jest !!! napisze mi ktos
9
ala 2014-02-24 15:12:29
ja tez chetnie sie dowiem od kogos kto juz tam pracowal jakie sa warukni i relacje z wlascicielem bo cos to jakies dziwne ze tam zawsze szukaja chetnych do pracy
8
papa 2014-05-07 10:35:09
nie polecam pracy (usunięte przez administratora) Co pol roku zmieniaja sie pracownicy (usunięte przez administratora)
10
Zbych 2015-08-27 11:33:18
Unikać z daleka. Pod katem pracy jak i wymiany. Nadęte towarzystwo, brak uśmiechu na twarzy. Negocjacja ceny chyba przy wymianie 50 tys €. Nie polecam. Arogancki i opryskliwy synalek szefa. Ludzi ma za nic. Nadęty bufon.
16
klient 2015-12-08 16:09:53
W miare możliwości unikac. Kurs walut dobry (przy czym nie sa jedyni, jest konkurencja, zwłaszcza w sieci), ale traktowanie klienta per "ty idioto, który nie rozumiesz prostych rzeczy". Nie wiem, czy synalek szefa, jak wspomniał Zbych, ale generalnie obsluga bardzo arogancka.
15
max 2016-05-11 07:06:55
Wymalowane głupie lalki z wytatuowanymi brwiami bez rozumu daja wyraźne sygnały ,ze kupujacy jest intruzem.Zniechecaja do zakupu a to dziwne,przeciez z tego zyja.Prawdopodobnie przejeły intelekt szefa.
13
Siergiej 2016-05-11 15:39:46
To prawda co piszą wyżej wcześniej zakupiłem kilka razy walutę ale teraz z powodu wrednej ichamskiej obsługi przez jak ktoś nazwał wytatuowane brwi kantory te omijam z daleka
16
Andrzej 2016-05-13 21:24:47
Zdecydowanie nie polecam. Kursy wymiany walut zachęcają, jednak po rozmowie telefonicznej jestem totalnie zaskoczony, gdyż pierwszy raz spotkałem się z tak aroganckim i nieprzyjemnym człowiekiem, jakim okazał się właściciel.
18
mp8484 2016-05-20 23:34:27
Kurs ok, ale za cholerę nie dam im na sobie zarobić złamanego centa i wole być stratny zamiast scierac się z cwaniakami. Kompletny brak szacunku do klienta. Teksty i podejście zaskakuje. Mysle ze ich dni sa policzone, bo konkurencja nie spi a przez traktowanie ludzi z góry, również z góry skazani sa na porazke! Tego im wlasnie serdecznie zycze!!!
17
azat 2016-05-28 10:19:03
Brak szacunku do klienta. Polecam gotowke przeliczyć 2 razy.
14
Róza 2016-06-27 17:15:04
Osobiście nigdy nie zawitam w kantorze.Obsługa bardzo nie miła i zarozumiała,wydaje się,że klient jest tylko dojną krową.Kupiłes spadaj i nie przeszkadzaj.Ciekawe jest też to ,ze klient sam musi zapłacic prowizję za płatność kartą.Pierwszy raz się z tym spotkałam.
10
Romek 2016-08-23 16:01:02
To prawda ,też nie spotkałem się.żeby klient płacił prowizje od karty.Moze jeszcze doliczą odsetki od kredytu
11
Moni 2016-09-14 11:51:09
Nie polecam pracy,stary cinkciarz prostak i cham nie liczy się z pracownikiem,wyciska z niej wszystkie soki .Dziewczyny harują po 300 i więcej godzin.Są przemęczone wpływa to na częste pomyłki przy przewalutowaniu lub sprzedaży papierosów.Za powstałe błędy muszą płacić nie tylko pieniędzmi ale tez zdrowiem.Wiem to z autopsji,kiedyś tam pracowałam.Pozdrawiam dziewczyny które jeszcze maja siłę tam pracować
15
Stary 2016-11-13 00:05:11
Polecam miłe Panie itp A z szefem trzeba umieć rozmawiać
2
Doda 2016-12-02 17:43:06
Byłem stałym klientem tego kantoru, ale po ostatniej wizycie i kontakcie telefonicznym okazało się iż właściciel tych kantorów jest mało okrzesany i nie grzeszy inteligencją uznał, że ma wy*ebane na skupowanie jeb*nych dolarów i franków. Takich ludzi na starcie powinno się eliminować.

Dziękuję i nie pozdrawiam
8
Kantor 2017-01-05 09:19:28
Panie Romku niestety nie posiadamy żadnych kredytów w przeciwieństwie do Pana :) więc odsetek Panu nie naliczymy
1
małgorzata 2017-01-10 11:43:29
Pracowałem w tej firmie ponad dwa lata i złego słowa nie powiem. To dość stresująca praca (pieniądze, wymiana walut), bo trzeba pilnować jak oka w głowie, ale mimo to cenne doświadczenie. Szef byl bardzo wyrozumiały, a z urlopami np. w ogóle nie było problemów. Trzeba tylko znać swoje oczekiwania i kompetencje:)
wojtunio 2017-01-20 13:42:33
Od strony pracownika to akurat nie wiem, mogę mówić jako klient:) Fajna obsługa i najważniejsze, że skora do negocjacji:) trzy razy już wymieniałem u nich pieniądze i trzy razy na tak:)
mordonek 2017-02-16 10:17:23
A ja polecam, moja trzecia praca w kantorze (zanim się przebranżowiłem i otworzyłem swoją firmę), można się było dogadać i w kwestiach finansowych, i w kwestiach urlopu. Jak ktoś lubi pracę z klientem to idealnie. Tutaj akurat było dużo zadowolonych, więc szło gładko. Pracownikiem już nie jestem, ale klientem tak:)
Niedoszły Klient 2017-02-17 16:53:07
Po rozmowie telefonicznej z właścicielem który podejrzewam ma niedorozwój psychiczny radzę omijać te kantory szerokim łukiem. Nie zdążyłem powiedzieć słowa, a w zamian usłyszałem co ja kur... chcę i wgl po ch...j dzwonię. Człowieku chciałem kupić 25 000 € ale to już nie Twoja broszka. I nie wierzę aby ktokolwiek o zdrowych zmysłach wystawił tutaj dobrą opinię... no chyba że zmuszeni pracownicy
2
Zostaw swoją opinię o Plus Kantor - Zgorzelec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plus Kantor