Plus Kantor

Zgorzelec

Opinie o Plus Kantor

ewa 2014-02-22 11:49:51
chetnie sie dowiem jaka opinie maja te kantory od strony pracownika bp miby dobre wynagrodzenie alezawsze kogos zaraz szukaja do pracy wiec jakl to jest !!! napisze mi ktos
4
ala 2014-02-24 15:12:29
ja tez chetnie sie dowiem od kogos kto juz tam pracowal jakie sa warukni i relacje z wlascicielem bo cos to jakies dziwne ze tam zawsze szukaja chetnych do pracy
7
papa 2014-05-07 10:35:09
nie polecam pracy (usunięte przez administratora) Co pol roku zmieniaja sie pracownicy (usunięte przez administratora)
7
Zbych 2015-08-27 11:33:18
Unikać z daleka. Pod katem pracy jak i wymiany. Nadęte towarzystwo, brak uśmiechu na twarzy. Negocjacja ceny chyba przy wymianie 50 tys €. Nie polecam. Arogancki i opryskliwy synalek szefa. Ludzi ma za nic. Nadęty bufon.
10
klient 2015-12-08 16:09:53
W miare możliwości unikac. Kurs walut dobry (przy czym nie sa jedyni, jest konkurencja, zwłaszcza w sieci), ale traktowanie klienta per "ty idioto, który nie rozumiesz prostych rzeczy". Nie wiem, czy synalek szefa, jak wspomniał Zbych, ale generalnie obsluga bardzo arogancka.
11
max 2016-05-11 07:06:55
Wymalowane głupie lalki z wytatuowanymi brwiami bez rozumu daja wyraźne sygnały ,ze kupujacy jest intruzem.Zniechecaja do zakupu a to dziwne,przeciez z tego zyja.Prawdopodobnie przejeły intelekt szefa.
7
Siergiej 2016-05-11 15:39:46
To prawda co piszą wyżej wcześniej zakupiłem kilka razy walutę ale teraz z powodu wrednej ichamskiej obsługi przez jak ktoś nazwał wytatuowane brwi kantory te omijam z daleka
10
Andrzej 2016-05-13 21:24:47
Zdecydowanie nie polecam. Kursy wymiany walut zachęcają, jednak po rozmowie telefonicznej jestem totalnie zaskoczony, gdyż pierwszy raz spotkałem się z tak aroganckim i nieprzyjemnym człowiekiem, jakim okazał się właściciel.
12
mp8484 2016-05-20 23:34:27
Kurs ok, ale za cholerę nie dam im na sobie zarobić złamanego centa i wole być stratny zamiast scierac się z cwaniakami. Kompletny brak szacunku do klienta. Teksty i podejście zaskakuje. Mysle ze ich dni sa policzone, bo konkurencja nie spi a przez traktowanie ludzi z góry, również z góry skazani sa na porazke! Tego im wlasnie serdecznie zycze!!!
10
azat 2016-05-28 10:19:03
Brak szacunku do klienta. Polecam gotowke przeliczyć 2 razy.
8
Róza 2016-06-27 17:15:04
Osobiście nigdy nie zawitam w kantorze.Obsługa bardzo nie miła i zarozumiała,wydaje się,że klient jest tylko dojną krową.Kupiłes spadaj i nie przeszkadzaj.Ciekawe jest też to ,ze klient sam musi zapłacic prowizję za płatność kartą.Pierwszy raz się z tym spotkałam.
7
Romek 2016-08-23 16:01:02
To prawda ,też nie spotkałem się.żeby klient płacił prowizje od karty.Moze jeszcze doliczą odsetki od kredytu
7
Moni 2016-09-14 11:51:09
Nie polecam pracy,stary cinkciarz prostak i cham nie liczy się z pracownikiem,wyciska z niej wszystkie soki .Dziewczyny harują po 300 i więcej godzin.Są przemęczone wpływa to na częste pomyłki przy przewalutowaniu lub sprzedaży papierosów.Za powstałe błędy muszą płacić nie tylko pieniędzmi ale tez zdrowiem.Wiem to z autopsji,kiedyś tam pracowałam.Pozdrawiam dziewczyny które jeszcze maja siłę tam pracować
10
Stary 2016-11-13 00:05:11
Polecam miłe Panie itp A z szefem trzeba umieć rozmawiać
Doda 2016-12-02 17:43:06
Byłem stałym klientem tego kantoru, ale po ostatniej wizycie i kontakcie telefonicznym okazało się iż właściciel tych kantorów jest mało okrzesany i nie grzeszy inteligencją uznał, że ma wy*ebane na skupowanie jeb*nych dolarów i franków. Takich ludzi na starcie powinno się eliminować.

Dziękuję i nie pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o Plus Kantor - Zgorzelec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plus Kantor