Plus Kantor

Zgorzelec

Opinie o Plus Kantor

ewa 2014-02-22 11:49:51
chetnie sie dowiem jaka opinie maja te kantory od strony pracownika bp miby dobre wynagrodzenie alezawsze kogos zaraz szukaja do pracy wiec jakl to jest !!! napisze mi ktos
10
ala 2014-02-24 15:12:29
ja tez chetnie sie dowiem od kogos kto juz tam pracowal jakie sa warukni i relacje z wlascicielem bo cos to jakies dziwne ze tam zawsze szukaja chetnych do pracy
9
papa 2014-05-07 10:35:09
nie polecam pracy (usunięte przez administratora) Co pol roku zmieniaja sie pracownicy (usunięte przez administratora)
12
Zbych 2015-08-27 11:33:18
Unikać z daleka. Pod katem pracy jak i wymiany. Nadęte towarzystwo, brak uśmiechu na twarzy. Negocjacja ceny chyba przy wymianie 50 tys €. Nie polecam. Arogancki i opryskliwy synalek szefa. Ludzi ma za nic. Nadęty bufon.
17
klient 2015-12-08 16:09:53
W miare możliwości unikac. Kurs walut dobry (przy czym nie sa jedyni, jest konkurencja, zwłaszcza w sieci), ale traktowanie klienta per "ty idioto, który nie rozumiesz prostych rzeczy". Nie wiem, czy synalek szefa, jak wspomniał Zbych, ale generalnie obsluga bardzo arogancka.
16
max 2016-05-11 07:06:55
Wymalowane głupie lalki z wytatuowanymi brwiami bez rozumu daja wyraźne sygnały ,ze kupujacy jest intruzem.Zniechecaja do zakupu a to dziwne,przeciez z tego zyja.Prawdopodobnie przejeły intelekt szefa.
14
Siergiej 2016-05-11 15:39:46
To prawda co piszą wyżej wcześniej zakupiłem kilka razy walutę ale teraz z powodu wrednej ichamskiej obsługi przez jak ktoś nazwał wytatuowane brwi kantory te omijam z daleka
17
Andrzej 2016-05-13 21:24:47
Zdecydowanie nie polecam. Kursy wymiany walut zachęcają, jednak po rozmowie telefonicznej jestem totalnie zaskoczony, gdyż pierwszy raz spotkałem się z tak aroganckim i nieprzyjemnym człowiekiem, jakim okazał się właściciel.
21
mp8484 2016-05-20 23:34:27
Kurs ok, ale za cholerę nie dam im na sobie zarobić złamanego centa i wole być stratny zamiast scierac się z cwaniakami. Kompletny brak szacunku do klienta. Teksty i podejście zaskakuje. Mysle ze ich dni sa policzone, bo konkurencja nie spi a przez traktowanie ludzi z góry, również z góry skazani sa na porazke! Tego im wlasnie serdecznie zycze!!!
20
azat 2016-05-28 10:19:03
Brak szacunku do klienta. Polecam gotowke przeliczyć 2 razy.
15
Róza 2016-06-27 17:15:04
Osobiście nigdy nie zawitam w kantorze.Obsługa bardzo nie miła i zarozumiała,wydaje się,że klient jest tylko dojną krową.Kupiłes spadaj i nie przeszkadzaj.Ciekawe jest też to ,ze klient sam musi zapłacic prowizję za płatność kartą.Pierwszy raz się z tym spotkałam.
11
Romek 2016-08-23 16:01:02
To prawda ,też nie spotkałem się.żeby klient płacił prowizje od karty.Moze jeszcze doliczą odsetki od kredytu
12
Moni 2016-09-14 11:51:09
Nie polecam pracy,stary cinkciarz prostak i cham nie liczy się z pracownikiem,wyciska z niej wszystkie soki .Dziewczyny harują po 300 i więcej godzin.Są przemęczone wpływa to na częste pomyłki przy przewalutowaniu lub sprzedaży papierosów.Za powstałe błędy muszą płacić nie tylko pieniędzmi ale tez zdrowiem.Wiem to z autopsji,kiedyś tam pracowałam.Pozdrawiam dziewczyny które jeszcze maja siłę tam pracować
18
Stary 2016-11-13 00:05:11
Polecam miłe Panie itp A z szefem trzeba umieć rozmawiać
2
Doda 2016-12-02 17:43:06
Byłem stałym klientem tego kantoru, ale po ostatniej wizycie i kontakcie telefonicznym okazało się iż właściciel tych kantorów jest mało okrzesany i nie grzeszy inteligencją uznał, że ma wy*ebane na skupowanie jeb*nych dolarów i franków. Takich ludzi na starcie powinno się eliminować.

Dziękuję i nie pozdrawiam
10
Kantor 2017-01-05 09:19:28
Panie Romku niestety nie posiadamy żadnych kredytów w przeciwieństwie do Pana :) więc odsetek Panu nie naliczymy
1
małgorzata 2017-01-10 11:43:29
Pracowałem w tej firmie ponad dwa lata i złego słowa nie powiem. To dość stresująca praca (pieniądze, wymiana walut), bo trzeba pilnować jak oka w głowie, ale mimo to cenne doświadczenie. Szef byl bardzo wyrozumiały, a z urlopami np. w ogóle nie było problemów. Trzeba tylko znać swoje oczekiwania i kompetencje:)
wojtunio 2017-01-20 13:42:33
Od strony pracownika to akurat nie wiem, mogę mówić jako klient:) Fajna obsługa i najważniejsze, że skora do negocjacji:) trzy razy już wymieniałem u nich pieniądze i trzy razy na tak:)
mordonek 2017-02-16 10:17:23
A ja polecam, moja trzecia praca w kantorze (zanim się przebranżowiłem i otworzyłem swoją firmę), można się było dogadać i w kwestiach finansowych, i w kwestiach urlopu. Jak ktoś lubi pracę z klientem to idealnie. Tutaj akurat było dużo zadowolonych, więc szło gładko. Pracownikiem już nie jestem, ale klientem tak:)
Niedoszły Klient 2017-02-17 16:53:07
Po rozmowie telefonicznej z właścicielem który podejrzewam ma niedorozwój psychiczny radzę omijać te kantory szerokim łukiem. Nie zdążyłem powiedzieć słowa, a w zamian usłyszałem co ja kur... chcę i wgl po ch...j dzwonię. Człowieku chciałem kupić 25 000 € ale to już nie Twoja broszka. I nie wierzę aby ktokolwiek o zdrowych zmysłach wystawił tutaj dobrą opinię... no chyba że zmuszeni pracownicy
8
Juzek 2017-04-23 21:36:34
Kontakt telefoniczny bardzo nie przyjemny, tyle co żyje to nie pamietam takiego hamstwa.
Nie polecam
1
Zostaw swoją opinię o Plus Kantor - Zgorzelec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plus Kantor