LEROY MERLIN POLSKA
3 61 6 1

Opinie o LEROY MERLIN POLSKA

Filtruj opinie po kryteriach:

Aga
 Opinia

Podczas zakupów węgla (a jestem kobietą ) nie ma nikogo kto pomógł by załadować ciężkie worki na wózek A gdy już uporalam się z tą czynnością po zapłacenia tuż za kasa spadł mi jeden worek z wózka. Dwóch panów z ochrony przyglądali się bezczynnie jak się męczę z ponownym zaladunkiem dopiero kiedy zwróciłam uwagę że to nie ładnie tak się przyglądać jeden Pan podszedł i pomógł komentując że pobudzi sobie ręce. Przykre. Na placu spotkałam starszego pana od estetyki i on pomógł mi załadować worki do samochodu z uśmiechem na twarzy. W Castoramie pomagają przy załadunku.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Karolina
 Opinia
@Aga 16.11.2018 08:58

Forum niekoniecznie służy do zamieszczania tego typu komentarzy. Głównie powinny pojawiać się tutaj wypowiedzi pracowników, którzy byli lub są zatrudnieni w danym miejscu - w tym przypadku LEROY MERLIN POLSKA. Czy są na forum osoby, które aktualnie pracują w LEROY MERLIN POLSKA i mogłyby napisać, co wchodzi w zakres ich obowiązków?

Pomocna?
TakNie
Lolek
 Opinia
@Aga 16.11.2018 08:58

To rób zakupy w casto i nie maruda.W Leroy sa doradcy a nie barany do noszenia ciężkich rzeczy.na drugi raz przyjedź z chlopem

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia
@Lolek 28.11.2018 21:21

Ale bardzo prosiłabym o kulturalne wypowiedzi na forum i nieobrażanie nikogo - to naprawdę nie jest potrzebne. Czy wypowiadasz się z pozycji pracownika LEROY MERLIN POLSKA? Jeśli tak, to może napiszesz, jak przedstawia się wynagrodzenie w tym miejscu.

Pomocna?
TakNie
frankDux
 Opinia
@Aga 16.11.2018 08:58

Wszyscy myślą, że przejdzie kobieta to już trzeba jej "wszytko"zapakować.......Droga Klientko, to jest sklep samoobsługowy.Poniżej definicja: - W sklepach samoobsługowych klienci, zazwyczaj zaopatrzeni w specjalny koszyk lub wózek sklepowy, mają bezpośredni dostęp do półek z wystawionymi na sprzedaż towarami, sami je wybierają i przenoszą w koszykach (lub podwożą w wózkach) do kasy, w której uiszczają należność, sami też potem je pakują w torby na zakupy. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Bolek
 Opinia
@Aga 16.11.2018 08:58

Dokładnie Trzeba było przyjść z facetem z mężem Z kolegą lub z kochankiem a nie robi aferę bo nikt nie mógł jej załadować węgla jakbyś sobie sama załadowała też by raczej ci korona z głowy nie spadła pewnie miała pani świeżo robione paznokcie Trzeba było sobie zamówić na Allegro to by miała pani przesyłkę do domu a nie wyzywa pani doradców od baranów i sklep jest samoobsługowy. piss

Pomocna?
frank dux
 Opinia
@Aga 16.11.2018 08:58

Jeszcze jedno Ago, jeśli byś użyła czarodziejskiego słowa: czy mógłby Pan mi pomóc przy........, to na pewno któryś z pracowników sklepu Paniusi by te woreczki ułożył na wózeczku.....a tak to mają po prostu z takich osób jak Ty zwyczajną polewkę!!!

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia
@Bolek 19.12.2018 17:38

Zarówno z wypowiedzi Twojej, jak i użytkownika @frank dux wnoszę, że pracujecie w LEROY MERLIN POLSKA. Jeśli już wypowiadacie się na forum, to może chcielibyście napisać coś więcej na temat warunków, jakie oferuje swoim pracownikom ten pracodawca? Czy jesteście z nich zadowoleni?

Pomocna?
TakNie
Sobotni klient
 Opinia

Beznadziejny sklep doradców trzeba szukać a jak już się zjawi to odsyłaja do innego doradcy. Odwiedziłam dział dekoracji była tam bardzo niesympatyczna pani która zajmowała się plotkami ze swoją koleżanką i komentując ze ma wyjeb..... na wszystko dosłownie takich słów używała. W końcu więc odeszłam z niczym udając się do castoramy. Serdecznie odradzam sklep w Jelenia Góra

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Karolina
 Opinia
@Sobotni klient 26.11.2018 17:38

Rozumiem, że chciałaś podzielić się swoim niezadowoleniem na forum, ale zwróć proszę uwagę na to, o czym pisałam już wcześniej - forum GoWork.pl służy do wymiany opinii na temat pracodawców, a nie oferowanych przez nich produktów, czy usług. Ponadto wątek dotyczy LEROY MERLIN POLSKA w Zgorzelcu.

Pomocna?
TakNie
Tak i Nie
 Opinia

Witam chciała bym pochwalić Panią Anię i Krysia za miłą fachową obsługę w dniu dzisiejszym. Lecz z przykrością stwierdzam że pan Mariusz to kawał gbura przeklinać i niechce sprzedać wykładziny bo nie powieści. Ale dzięki Fajnym Panią kupiliśmy wielkie brawa dla P. ANI i P. KRYSI

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Karolina
 Opinia
@Tak i Nie 27.10.2018 18:10

@Tak i Nie, dziękuję że znalazłaś chwilę na zamieszczenie wypowiedzi na naszym forum, ale zbieramy tutaj głównie opinie na temat pracodawców pochodzące od pracowników firm. Czy ktoś z Was pracuje obecnie w LEROY MERLIN POLSKA w Zgorzelcu? Napiszcie, jak Wam się pracuje w tym miejscu!

Pomocna?
TakNie
Jan
 Opinia

@prawda, masz dość szczegółowe informacje o pracy w LEROY MERLIN POLSKA - skąd wiesz, ilu nowych pracowników pracuje w danym oddziale firmy? Piszesz o szkoleniach, które przeprowadza się osobom pracującym w danym miejscu. Jak długo trwają takie szkolenia i czy są one cykliczne?

Pomocna?
TakNie
Natalia Róg
 Opinia

Chcę pochwalić dziewczynę która pracuje na dziale dekoracji w leroy merlin w Zgorzelcu dnia 2.10.18 o godz. 19 zostałam bardzo fajnie obsłużona pani doradziła profesjonalnie tkaniny do obicia. Nigdy w żadnym sklepie nie widziałam tak miłej obsługi pozdrawiam Panią i napewno częściej będę robić na tym dziale zakupy

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
pracuje tu nadal
 Opinia
@Natalia Róg 03.10.2018 10:36

Dekoracje mają najwyższe pensje w całym LM Zgorzelec dlatego obsługa jest na wyższym poziomie, zasługa byłej kierowniczki, która opuściła już ten przybytek.

Pomocna?
prawda
 Opinia

Wyjazdy na idiotyczne szkolenia w Falentach, z całej Polski ludzi się tam ściąga aby jakiś stary alkoholik wciskał ludziom kit że trzeba bardziej bajerować klientów na produkty no i najważniejsze sprzedaż komplementarna ha ha, zamiast pieniądze przeznaczyć na pensje i zachęcić tym samym ludzi do pracy to wydaje się kase na to aby prać mózgi ludziom, męczyć ich i do tego robić z nich idiotów o podróży na tego typu debilne spotkania z drugiej części Polski już nie wspomnę, program o nazwie ,,Akademia Orląt'' proponuje zmienić na nazwę Akademia Prania Mózgów i Manipulacji bo na tym to wszystko polega, Leroy Merlin to zwykły pośrednik sprzedaży, kupują tanio produkty i sprzedają drogo aby zarobić na tym a ludzie w Polsce dziwią się czemu tak jest drogo - no jest drogo bo tacy pośrednicy francuscy zarabiają na Polsce i Polakach, mam nadzieje że w miejsce takich firm powstaną polskie firmy, które nie będą robiły z polskich pracowników idiotów poprzez różnego rodzaju kursy ideologiczne, Leroy merlin Zgorzelec znowu 10 nowych pracowników bo zeszli mieli już dosyć propagandy i wszechobecnego kitu, Leroy merlin Piaseczno 4 nowych pracowników - zeszli zwolnili się, Leroy merlin Targówek 3 nowych pracowników, Leroy merlin Białołęka 3 nowych pracowników ach jak ta firma dba o ludzi pracy, jako już były pracownik pisze o tym aby ludzie zaczęli walczyć o swoje, kto nie walczy zawsze będzie niewolnikiem głowa do góry Kochani jesteście o wiele bardziej wartościowymi ludźmi jak ci, którzy wami zarządzają gdyby nie wy te nieroby musiałyby same pracować oni sie na was dorabiają - Nie zaciskajcie pasa zaciśnijcie pięść walnijcie w stół i powiedzcie dosyć tego wyzysku i krętactw !!! Najlepsze są kłamstwa i manipulacje związane z premiami jest to tak wszystko stworzone abyście nie dostali zadnej premi a nawet jak wyrobicie lepszy wynik w odniesieniu do roku wczesniejszego to i tak pozmieniają wszystko abyście nic nie dostali choć tak naprawde pieniądze wasze dostaną ale dyrektorzy za to że mają pod sobą niewolników, których mozna robić w konia,ja Kochani mam już nowa pracę i jestem zadowolony że już w tej zakłamanej firmie nie pracuje, żałuje tylko czasu, szkoda mi że tak wielu wartościowych ludzi jest oszukiwanych przez ludzi którzy biora za nich premie ale i lepsze pensje, podstawowa pensja 1900zł netto to dziadostwo, do tego programy ideologiczne typu orbita czyli jak zająć pracownika czymś aby się za bardzo nie nudził, śmiać mi się chce jak o tym pomyśle, koordynatorzy zarabiają 400zł netto więcej i są tak naprawde naganiaczami, trzeba być naprawde idiotą aby wierzyć w sukces firmy, która traktuje swoich pracowników jak baranów Ps. tymi telefonami służbowymi chcieliście nieroby dowartościować pracowników to na serio ???

Pomocna?
Jam
 Opinia

Wiedziałem że mało zarabiają,bo mają wszystkich i wszystko w dupie.obsługa sięga dna.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Natalia Róg
 Opinia
@Jam 28.09.2018 21:04

Kłuciła bym się ją odczułam inne wrażenie

Pomocna?
TakNie
Jan
 Opinia

@Jam, rozumiem, że piszesz z perspektywy klienta LEROY MERLIN POLSKA w Zgorzelcu. Bardzo proszę o kulturalne wypowiedzi! Przypominam także, że na forum liczymy głównie na opinie pochodzące od pracowników firm. Czy któraś z osób zatrudnionych obecnie w LEROY MERLIN POLSKA w Zgorzelcu jest obecna na forum i chciałaby napisać kilka słów o tym pracodawcy?

Pomocna?
TakNie
Jan
 Opinia

@:/, starałeś się o pracę w LEROY MERLIN POLSKA czy piszesz z perspektywy byłego pracownika tej firmy? Możesz napisać, jak wygląda proces rekrutacyjny w tym miejscu? Czy ktoś z Was aplikował niedawno do pracy w LEROY MERLIN POLSKA w Zgorzelcu? Jak oceniacie tego pracodawcę na tle innych, podobnych firm z branży?

Pomocna?
:/
 Opinia

Na ten czas proponują 2900-3200 brutto z nie wiadomo jaką premią która jest wyliczana na podstawie jakiegoś tajemniczego algorytmu pisanego chyba przez jakiegoś specjalistę we Francji i to po francusku dlatego nie powie Ci nikt nic więcej o nim bo nikt nie potrafi tego przetłumaczyć... Rozumieć to należy w ten sposób, że ile byś nie pracował i jak się nie starał toi tak nie dostaniesz premii bo zabraknie Ci nagle jakiegoś 0,0001%. Stara taktyka jak świat niestety... Kolejna kwestia to te ich akcje... czyli masz niby jakąś premię za którą możesz kupić tylko ich akcje wypłacić nie możesz no chyba, że napiszesz jakieś tajemnicze podanie i będziesz miał mega powód np ślub córki z powodu wpadki, przedstawisz wytedy USG i zdjęcie przyszłego zięcia na którym widać, że sam sobie nie poradzi i musisz im pokój dziecięcy zrobić... wtedy mogą, ale nie muszą Ci wypłacić... ale podatek pewnie Ci za to naliczą na picie który dostaniesz na początku roku... Podsumowując ... rekrutacja na doradce, za niecałe dwa klocki na rękę, wyglądająca jakbyś startował na stołek prezesa, premia legenda, każdy słyszał nikt nie doświadczył, i każdy rozumie ją inaczej... polecam dla osób zdesperowanych i bez perspektyw, na zakrętach życiowych bez planów na przyszłość oraz ludzi żyjących chwilą (mam na myśli chwile pomiędzy momentem gdzie wpływa Ci wypłata a przelewami za czynsz prąd gaz telefon które musisz opłacić) polecam też ludziom interesującym się survivalem czy jak to się tam pisze bo musicie umieć przeżyć czasami w trudnych warunkach... jak przeliczysz się z premią i będziesz musiał szukać pożywienia w naturze... reszcie proponuję szukać czegoś lepszego... ktoś się śmiał z biedronki... przecież to ta sama branża tylko zamiast ziemniaków sprzedajesz wiertarki więc nie myśl, że jesteś lepszy bo doradzasz spoconym zdesperowanym budowlańcom jaki cement kupić... żenada

Pomocna?
Jan
 Opinia

@Kierowca, czy jesteś zatrudniony w LEROY MERLIN POLSKA? Rozumiem, że możesz być niezadowolony z podejścia lub atmosfery w pracy, ale czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o samej pracy oraz warunkach oferowanych przez tego pracodawcę? To bardzo ważne kwestie. Co jeszcze możecie dodać na temat pracy w LEROY MERLIN POLSKA w Zgorzelcu? Polecacie aplikować do pracy w tej firmie?

Pomocna?
TakNie
Kierowca
 Opinia

Jako kierowce drażni mnie normalnie olewanie mojej pracy przez pracowników . Ja też nie przyjeżdżam tu dla przyjemności ale trochę kultury by pasowało mieć w sobie.

Pomocna?
TakNie
Jan
 Opinia

@56, dziękuję za odpowiedź. Mógłbyś jeszcze dopowiedzieć, jaki rodzaj umowy oferuje ten pracodawca i czy jest jakiś socjal w firmie? Czy ktoś z Was także pracuje lub pracował w LEROY MERLIN POLSKA i zechciałby podzielić się swoją opinią na temat pracy w tym miejscu na forum? Zachęcam!

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Co powiecie na temat wynagrodzenia w LEROY MERLIN POLSKA? Czy od dodania ostatniej opinii uległo ono zmianie?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
56
 Opinia
@Administrator 21.04.2018 12:43

Niezależnie od miejsca cały czas to samo. Niskie pensje Ograniczanie zatrudnienia Ogromna rotacja i co z tym związane chroniczna rekrutacja Dodawanie nowych obowiązków: np. ostatnio praca z typem i Liga :) Efektem niezadowoleni klienci, którzy swoją złość wyładowują na sprzedawcach. Kółko się zamyka. Zgadzam się z tym, że doświadczony pracownik firmie jest niepotrzebny. Z klientów trzeba wyciągnąć jak największe zyski jak najmniejszym kosztem. Nie wiąże się to z zapłatą za pracę na przyzwoitym poziomie.

Pomocna?
TakNie
Duże P
 Opinia

Na początek proponują 2600 brutto. Premia kwartalna w zależności od zasług, może być może nie być waha się od 0 do 30% z 3 miesięcy pensji. Benefitow brak. Ojjj slabizna jak za to wyżyć mając rodzinę...

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
anonymous
 Opinia
@Duże P 10.02.2018 19:39

praca nie jest zła ale jak nie masz pleców to musisz się liczyć z taką pensją przez najblizsze lata większe podwyżki dostają tam samie nieroby grzejące stołki przy biurku i pracowałam tam parę lat i żwykły robol może liczyć na 100 raz na 3 lata a premia jest naliczna od pensji tak że zawsze masz najmniej chociaż mozesz się zarobić premia 30% marzenie ,jednego roku dostałam premie roczną az 1zł i 90 groszy to dopiero była premia żałuję ze tak póżno odeszłam bo w lidlu czy biedronce tęz trza się narobić ale wiecej płacą Pozdrawiam starą kadre i życzę nowej pracy.

Pomocna?
TakNie
Waldi
 Opinia

Z pewnością praca nie jest lekka ale jak lubi się handel to nie jest źle!!

Pomocna?
Szok
 Opinia

Z moich obserwacji co do tego sklepu to: Brak załogi na dziale Narzędzia i nie tylko. Chciałem kupić 3 tyg temu jedno z elektro narzędzi i zasięgnąć jakies informacji na ten temat. Podeszłam do Pani na identyfikatorów doczytałem "Uczę się" Powiem ze tak sympatycznej i uśmiechnięte osoby dawno tam nie widziałem. Pomimo niewielkiej wiedzy tej Pani kupiłem co chciałem ale szczerze współczuję tej Pani ze nie miała zadnej pomocy od kierownictwa lub osoby która powinna ja wdrażać w tematykę elektronarzedzi. Rzucona na pożarcie rekinów. Wstyd Panie Dyrektorze ze nie dbasz o swoją załogę. Że słuchu wiem ze zarobki są katastrofalne do wymagań jakie sie ma do pracownika. Zero przestrzegania przepisów jakich kolejek. Zastanowię się czy nie złożyć ogólnej skargi gdzieś wyżej ma ten sklep.

Pomocna?
impresjaartystyczna
 Opinia

Nowy dostaje podstawy tyle co stary. Stary powinien nauczyć nowego, ale ma wywalone bo nowy dostaje tyle co stary więc powinien umieć tyle co stary (prawidłowe podejście). Duża rotacja, jak wszędzie na najniżej płatnych stanowiskach. Wpływa to na pracę bo jak ktoś się zwolni z działu to zanim kogoś zatrudnią bywa że i kilka miesięcy masz więcej roboty na karku. Premie co kwartał niskie- nie ma co się nastawiać. Z kastoramą obok trudno - jest lepiej położona. Ot taka przechowalnia dopóki nie znajdziesz czegoś lepszego. Ludzie w porządku, starzy pracownicy trochę sfrustrowani. Przełożeni kombinują jak tu podnieść sprzedaż, często w delegacji na szkoleniach, zjazdach, zamieniają się działami itd. Bez efektów, ważne że wciąż na stołku. Ogólnie bez fajerwerków. Na stanowiska kierownicze zatrudniają z zewnątrz, widocznie ci co tam pracują dlużej się nie nadają - bo za długo tam pracują więc nie są kumaci :)

Pomocna?
nian9
 Opinia

@niezadowlona jednak tak narzekasz i lamentujesz ale chyba nie było ci aż tak źle w tej firmie skoro 7 lat wytrzymałaś

Pomocna?
TakNie
niezadowolona
 Opinia

Pracowałam 7 lat w tej firmie. Pensja marna, opieka medyczna jest, przerwa jest albo i nie( doradcy sami ustalają kiedy chcą iść na przerwę na kasach kiedy ci każą a zdarza się dość często że po 1,5-2h od przyjścia). Motywacji żadnej nie ma. A to że zatrudniają z grupą to też prawda, ale wymagają od nich wszystkiego tego samego co od normalnego pracownika nie zwracając uwagi na san zdrowia. Przez wiele lat był stosowany mobbing w stosunku co do mnie przez asystentkę kierownika. Jak skończyła się czepiać mnie musiała znaleźć inną ofiarę. Ogólnie byłam zadowolona jednak do czasu jak była stara dyrekcja. Jak przyszła nowa to odradzam pracy w LM. 0 szacunku do pracownika i jego życia. Nic ich nie obchodzi jak tylko firma. Dlatego każdy odchodzi jak tylko ma coś innego.

Pomocna?
TakNie
1111111
 Opinia

Michaś gratulacje za opis brawo wszystko to prawda

Pomocna?
Michaś
 Opinia

Zaproszono mnie na rozmowy kwalifikacyjne prowadzone w oparciu o technikę wywiadu kompetencyjnego (selekcji ukierunkowanej). Poziom mojej wiedzy technicznej, umiejętności i doświadczenia w odniesieniu do stanowiska, na które aplikowałem oraz znajomość języka obcego sprawiły ,że zatrudniono mnie od ręki. Obiecali złote góry, premie, szkolenia i rozwój... Poniekąd udało im się spełnić obietnicę w stosunku do swoich krewnych i przyjaciół w innym przypadku omijaj szerokim łukiem francuską korporację należącą do grupy ADEO. Pensja ciut nad najniższą krajową, obowiązki Doradcy przekraczają kompetencje i spływa na niego cała odpowiedzialność za zamówienia, obsługę, prządki w alejkach i ich przebudowa we własnym zakresie, która odbywa się średnio co kwartał. Praca nocna podczas inwentaryzacji również w innych sklepach danego regionu bez dodatku delegacyjnego itd. Przerwa śniadaniowa wyłącznie w tzw. wolnym czasie, bywa ,że tuż przed fajrantem. Wbrew temu co opisują w ogłoszeniach o pracę, grafik jest trudno ustalić pod nasze potrzeby i możliwości co koliduje ze szkołą (studenci), opieka nad dzieckiem czy komunikacja publiczna. Praca w weekendy i święta to standard dla tego typu korporacji. Często zmuszają do pracy w nadgodzinach których nigdy nie oddają, Zatrudnia się pracowników z grupą inwalidzką oraz bezrobotnych z urzędu pracy dla korzyści firmy ale straty dla pozostałych bo wykonują najcięższe czynności. Atmosfera toksyczna spowodowana amikoszonerią zarządu i kierowników z pogardą dla pozostałych pracowników. Podsumowując jest to szkoła życia dla desperatów. Spędziłem w tej firmie kilka lat które z perspektywy czasu uważam za zmarnowane.

Pomocna?
solidarność80
 Opinia

masz problemy w pracy?! twój przełożony stosuje niedozwolone chwyty?! boisz się lub nie możesz mówić jak jest?! jest na to sposób!!! Związek Zawodowy Solidarność 80 w LM Polska zaprasza do współpracy! osoby zainteresowane tematem prosimy o kontakt e-mail s80lm@o2.pl oraz przez facebook; bo RAZEM możemy więcej!

Pomocna?
TakNie
solidarność80
 Opinia

nowo powstały Związek Zawodowy Solidarność 80 w LM Polska zaprasza do współpracy! osoby zainteresowane tematem prosimy o kontakt e-mail s80lm@o2.pl oraz przez facebook; bo RAZEM możemy więcej!

Pomocna?
skrzypaczka mandarynka
 Opinia

nie zgadzam się z tobą "Wóz, uważam że LEROY MERLIN POLSKA to jeden z największych graczy na rynku, i jeśli chodzi o ofertę produktową i profesjonalizm obsługi w sklepie to nie ma dla mnie konkurencji. i ja chcę pracować w tak super firmie. czy ktoś może wie jak się dostać do nich do pracy? pozdrawiam serdecznie

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
legolassroras
 Opinia
@skrzypaczka mandarynka 23.02.2015 12:59

Cieszy mnie to że ktoś chce pracować i tak pozytywnie się wypowiada o profesjonaliźmie obsługi w sklepach LM. Ilekroć coś w nich kupuje nie mam kogo zapytać się o coś więcej niż na ulotce napisane. DZIEWCZYNO jeśli to jest dla ciebie szczyt możliwości to biegnij czym szybciej za 1600 zł z całą pewnością będziesz mogła wykazać się nie tylko super obsługą, ale i pasją do pracy w LM :)

Pomocna?
TakNie
olka1912
 Opinia

Witam. Wszędzie jest różnie. Nie ma idealnej pracy. Każda ma swoje plusy i minusy, a jednemu może się spodobać, drugi będzie całe życie przeżywał, że to była najgorsza praca. Ważne, żebyśmy sami od siebie robili wszystko, żeby zapewnić sobie jak najlepszą przyszłość! W Zgorzelcu, dzięki szkole Żak (bezpłatnej policealnej szkole dla dorosłych) można stale zwiększać swoje kwalifikacje. Nauka jest za darmo! Trwa rok lub dwa!Papiery, które otrzymujemy po ukończeniu szkoły honorowane są w całej UE. Warto! Sama tak zrobiłam. Zmieniałam pracę często, bo cały czas coś nie pasowało! Zwiększyłam kwalifikacje w Żaku i znalazłam pracę, o której zawsze marzyłam! Jeśli chcielibyście zobaczyć jaką mają ofertę, bądź dowiedzieć się czegoś więcej, o ile dobrze pamiętam, sekretariat jest w Zgorzelcu na Warszawskiej, tam gdzie sanepid. Polecam serdecznie!

Pomocna?
TakNie
paweł
 Opinia

to prawa, wiele osób uważa, że np. rozmowa kwalifikacyjna poszła im źle i że w firmie tak samo będzie kiepsko, a tu się okazuje co innego, że super warunki, zatrudnienie i wszystko, więc to prawda, że nie warto niczego oceniać po okładce, bo tak nie można po prostu, pirwsze wrażenie o niczym nie przesądza.

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
aa
 Opinia

w takim razie mało wiesz

Pomocna?
TakNie
bacen
 Opinia

Serdeczne podziękowania dla Pani kierownik zmiany która sprzedała piec po kosztach dla rodziny pogorzelców z Proszowej dziekojemy za okazanom pomoc rodzina cendeckich

Pomocna?
TakNie
miko
 Opinia

Powiem tak jeśli chodzi o pracowników w LM Zgorzelec. Są lepsi i są gorsi jak wszędzie. I tak uważam że Zgorzelec wygląda nieźle a rzekłbym że to pierwsza trójka jeśli chodzi o pracowników na Dolnym Śląsku. Są działy lepsze i są działy gorsze tak jak każdy człowiek też może mieć lepsze i gorsze dni. Do prywatnych spraw się nie wcinam bo co mnie obchodzi kto sypia z kim i dlaczego, ale jeśli ktoś narzeka albo widzi nieprawidłowości że mało zarabia to zawsze można albo się zwolnić albo napisać podanie o podwyżkę. Wymiernikiem pracownika nie jest zadowolony Pan Dyrektor tylko zadowoleni Klienci których w prywatnym momencie spotkasz gdzieś na ulicy i człowiek Ci dziękuje że mu pomogłeś i reaguje przyjaźnie, jest wdzięczny. To tyle jeśli chodzi o LM Zgorzelec bo jak sobie poobserwuje z drugiej perspektywy czyli Klienta to czasami ręce opadają na co niektórych Doradców czy nawet Kiero...

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o LEROY MERLIN POLSKA - Zgorzelec

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LEROY MERLIN POLSKA

Nie bądź obojetny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dot. mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.