Pepi-Trans Szczepan Kopek

Rzepiennik Biskupi

Opinie o Pepi-Trans Szczepan Kopek

sorry ale nie polecam 2012-03-14 16:08:50
Dla pracowników być może że są spoko ale co do klienta to nie bardzo
jeżdzili do mnie pare razy z towarem i ich stosunek do klienta równa się mniej niż zero
6
-----*/*** 2012-05-14 17:43:02
jaki stosunek mają do klienta?? ja często korzystam z ich usług i nie narzekam-czasowo,terminowo i fachowo!. rozmawiałem również z kierowcami i nie narzekają.
3
miki 2012-07-25 12:27:39
sorry ale nie polecam - 2012-03-14 16:08:50

Dla pracowników być może że są spoko ale co do klienta to nie bardzo

jeżdzili do mnie pare razy z towarem i ich stosunek do klienta równa się mniej niż zero
jak największe pozytywy wszytko szybko bezproblemowo i tanio.a komentarz negatywny to pewnie sprawka konkurencji :)
2
molo22 2013-05-09 01:31:19
jak najwiekszy negaty.niepolecam.paliwo syf
5
Zdzisio 2015-12-12 18:09:54
To że kopki to wielkie chamy wiadomo juz nie od dzis. Paliwo syf, pozim obsługi tragiczny firma działająca na pograniczu prawa!
6
yeti72 2016-02-07 14:10:37
Nie polecam
6
BONI 2016-02-17 15:11:15
złe doświadczenia,negatyw
5
ex 2016-03-11 12:05:01
niestety na minus
6
tadpie 2016-07-03 08:09:52
Wszystkie negatywne opinie wpisują osoby które niezadowolone są z faktu iż za dostarczony towar trzeba zapłacić w terminie. Jak spraw kończy się w Sądzie to niedobry dostawca,złe paliwo. Ja jestem odbiorcą od lat , płacę bez wzywania (czasem z malutkim opóżnieniem) ale wcześniej dzwonię do właściciela i uzgadniamy nowy termin bo jako przedsiębiorca wiem ,że on też musi płacić w terminie.
Dostawy zawsze są terminowe i rzetelne.
2
Marek 2016-10-27 12:56:47
Obsługa bardzo miła nie zawracają głowy przymuszaniem do dodatkowych zakupów na stacji.... Idzie to sprawnie i bez większych problemów, paliwo oki nie zauważyłem żadnej różnicy a chwilę już tankuje na tej stacji, ceny przyzwoite--- zawsze starają się mieć cenę niższa niż na innych stacjach!!!! Polecam
2
Zostaw swoją opinię o Pepi-Trans Szczepan Kopek - Rzepiennik Biskupi
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pepi-Trans Szczepan Kopek