Gabor Biuro Ochrony Łukasz Gardyza

Gdańsk

Opinie o Gabor Biuro Ochrony Łukasz Gardyza

wojtek 2014-11-17 17:05:53
a ja wręcz przeciwnie, bo kasę dostajemy wszyscy regularnie, zawsze na czas. Nie wiem czemu piszecie takie rzeczy. Poznałem swojego szefa i na pewno nie jest nadymanym bufonem. Ludzie przestańcie pisać nieprawdę o tej firmie. Pracuję w niej już ponad dwa lata i wiem co piszę.
1
łysy 2014-11-18 00:21:15
Drogi Wojtku. To co piszesz nie ma nic wspolnego z ta pseudo firma , moze pomyliles firmy??? Ja pracowalem i wiem co pisze ,a moze jestes osoba z biura, hmm , to by tlumaczylo to pozytywne nastawienie do tej firmy sciemy.
1
wojtek 2014-11-18 07:31:37
drogi łysy. Może ty pomyliłeś firmy. Widzę, że fantazja cię ponosi. Słowo przeciwko słowu. Ale niech tak będzie. Jeżeli nie jesteś zadowolony i masz jakieś uwagi to skontaktuj się z nimi tak jak wyżej pisze właściciel.
A może ty jesteś z KONKURENCJI, co? I chcesz ich oczernić?
1
ania 2014-11-23 22:05:21
Jeżeli chodzi o tą firmę to co łysy pisze to po części prawda, drogi Wojtku, jesteś osoba z biura, po co więc się udzielasz i bronisz, wiesz jaka jest prawda, a co do konkurencji, to jaką jest gabor konkurencją dla innych, kolejna firemka zatrudniająca inwalidów i to wszystko.
NIE POLECAM FIRMY ,
1
wojtek 2014-11-24 20:09:13
dot. wypowiedzi ani. Z tego co piszesz to rzeczywiście widzę, że masz pojęcie o tej firmie :-)
Ta firma nie zatrudnia ani jednej osoby będącej osobą niepełnosprawną
(nie ujmując niczego takim osobom).
Szkoda czasu na wsze wypowiedzi ludzie. To tyle w temacie.
Pozdrawiam wszystkich.
3
s.z 2015-01-03 19:47:42
Firma ściema!!! Uwagazajcie na ta firme
3
ala 2015-02-20 12:37:19
Znowu nie płaci !!!! Ściema firma
2
wzw 2015-03-12 08:14:09
Co to za sciema ta firma, samochod opancerzony na stronce s nie stac ich na patrolowy,
7
łukasz 2015-06-20 13:34:09
Uwaga firma nie płaci i pada.
1
ada 2015-06-26 19:43:11
WITAM.Chcialam się zatrudnić w tej firmie ale po wykonanym telefonie i wiadomościach ze firma zamyka się zrezygnowałam. Czytałam dużo na temat tej firmy i wygląda to nie ciekawie.
2
Właściciel 2015-06-28 17:24:52
Witam.
Widzę, że komuś zależy na tym by nasza firma - jak to pan "łukasz" ujął: pada.
Zamierzam oficjalnie oświadczyć, że nasza firma nie zamyka się, istnieje i będzie istnieć oraz nikomu z naszych pracowników nie jesteśmy winni ani złotówki.
Proszę przestać wypisywać kłamliwe i nieprawdziwe informacje nt. naszej firmy, gdyż zmuszeni będziemy do podjęcia kroków prawnych wobec osób wypisujących tego typu nieprawdziwe informacje.
1
dom 2015-08-07 11:13:11
Firma mała i praktycznie nie widoczna, chyba pada bo jak pytałem się o pracę to mówią że trzeba czekać a byłem na jednym z ich obiekcie i chłop powiedział że szukają ludzi do pracy ale na krótko bo mają przesunięci w płaceniu kasy.
a w biurze pracują gbury , pytasz i z łaską ci odpowiadają.
Nie polecam
3
Arkadiusz Sz. 2015-09-19 03:24:36
Śmieszna firemka, a właściciel naprawdę sprawia wrażenie nadętego buca. Miałem okazję brać udział w rozmowie jako jeden z przedstawicieli klienta i to co widziałem po stronie tej agencji ochrony wprawiało w prawdziwe zażenowanie. Naprawdę nie polecam jakiegokolwiek kontaktu z nimi.
3
Piotr. Z 2015-10-08 11:06:06
Witam. Zgadzam się z kolegą Arkadiuszem, ta firma to pomyłka.
były pracownik 2016-02-03 18:51:23
Ta firma to żenada i brak doświadczenia
Andrzej 2016-03-02 08:59:37
co wy ludzie za głupoty na temat tej firmy opowiadacie: że nie płacą, czy się zamykają.
Ja pracuje u nich od kwietnia zeszłego roku i pieniądze zawsze są na czas a szefo to spoko gość - przynajmniej ma normalny stosunek do nas, do pracowników i nie chodzi z głową w chmurach.
2
Magda 2016-03-02 09:37:03
Jakich inwalidów głupia babo hihi.Akurat ta firma nie zatrudnia osób z grupą inwalidzka w przeciwieństwie do innych.Jak ktoś nie wierzy zawsze można sprawdzić jak jest zarejestrowana
2
Magda 2016-03-02 09:42:15
A i jeszcze jedno ponoć w sierpniu 2015 miała firma nie istnieć ...mamy marzec 2016 i dalej istnieje...konkurencja czy zazdrośni koledzy
1
ania 2016-03-09 14:03:05
Droga Magdo, nie wciskaj ściem, firma zatrudnia dziadków i to wszystko w tym temacie. A pytanie czy Pan Gardyza ma kolegów? A co do konkurencji to nie jest on żadną konkurencją.
2
Krzysztof 2016-03-27 21:13:13
Pracowałem, pracuję i będę pracował... Nie rozumiem pretensji... Firma specyficzna, lecz konkretnie traktująca każdego z osobna. Wielu nie będzie odpowiadać, lecz wolność słowa tez ma swoje granice - więc co poniektórym polecam się dobrze ubezpieczyć od czynności prawnych...
3
Piotr.pGDYNIA 2016-04-03 19:36:43
Witam wszystkich serdecznie według mnie Firma jest bardzo dobra wypłaca na czas mają parę obiektów na trenie trójmiasta nie udzielę tutaj takich informacji .Jeśli chodzi o pan Łukasz Gardyza Właściciela firmy mam z nim bardzo dobry kontakt telefoniczny i mogę powiedz że bardzo poważnie podchodzi do ludzi i do swoje pracy i firmy mogę tylko zdradzić że pracuje w tej firmie na bardzo poważnym stanowisku pozdrawiam proszę nie pisać że firma nie płacić bo to nie prawda pozdrawiam wszystkich pracowników którzy pracuje w tej firmie
3
magda 2016-07-23 19:43:05
Sprawdziłem tą firmę, chciałem się zatrudnić i pójść i szkolić się w zakresie ochrony ale to co zobaczyłem i usłyszałem całkowicie mnie do nich zniechecilo. Przerost masy nad treścią a co do komentarzy pozytywnych to są ale tylko kadry szefa
2
Piotr.pGDYNIA 2016-08-01 00:39:18
Witam Serdecznie mi pan Łukasz Gardyza płaci mi wynagrodzenie za moja wykonana prace a pracuje w tej firmie na bardzo poważnym stanowisku nie mogę ujawnić tutaj takich informacji Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników ochrony -Gabor Biuro Ochrony z poważaniem Piotr P
2
Krzysztof P 2016-08-07 23:10:33
Witam, pracuje w tej firmie i nie zauważyłem aby nie były wypłacane pieniążki pracownikom wręcz przeciwnie zawsze w terminie lub wcześniej. Kontakt z właścicielem firmy 24h /7 dni , zawsze pomoże i jest otwarty przede wszystkim. Nie olewa ludzi i podchodzi do pracowników bardzo profesjonalnie. Chciałbym aby każda firma jak p. Łukasza była taka rzetelna i godna polecenia.
6
Piotr.pGDYNIA 2016-08-10 05:25:19
Witam pana ( usunięte przez administratora )za na pewno panu podziękuje za dobre słowa i opinie ja jeszcze raz powtórzę ja też pracuje w tej firmie na bardzo poważnym stanowisku i zawsze mam wypłatę na czas i zawsze dobrze dogaduje się z właścicielem firmy z panem Łukaszem Gardy za uważam że bardzo profesjonalnie podchodzi do swoje pracy jaki i do pracowników swoich jednym słowem polecam firmę jak i osobę która prowadzi ta firmę .Pozdrawiam wszystkich pracowników którzy pracują w Gabor Biuro Ochrony .
2
Zostaw swoją opinię o Gabor Biuro Ochrony Łukasz Gardyza - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gabor Biuro Ochrony Łukasz Gardyza