brak logo

Gabor Biuro Ochrony Łukasz Gardyza

Gdańsk

Opinie o Gabor Biuro Ochrony Łukasz Gardyza

zenek 2012-02-25 18:38
pracuję w firmie Gabor od prawie dwóch lat i powiem szczerze, że nigdy nie spóźniali się z wypłatą. Zawsze jest na czas. Naprawdę polecam.
nnn... 2012-02-27 12:46
dzien dorby, zajmuje sie ochrona osobista i powiem szczerze, ze wlasciciel przyklada naprawde duza wage do szkolen i do tego by pracownicy (przynajmnie tacy jak ja), byli dobrze wynagradzani co w dzisiejszych czasach jest naprawde rzadkoscia.
Szczerze polecam ta firme.
Pozdrawiam wszystkich.
mat 2012-07-12 12:54
firma godna polecenia. Pracuję w patrolu i jestem bardzo zadowoplony
pawel 2014-07-10 21:54
firma ściema na maksa, jaki patrol, ten stary bmw którym jeździ pan Gardyza, o jakiej ochronie osobistej mówicie, totalna porażka. Pracowałem i wiem co mówię u pana Gardyzy, kiedy kasę dostanę ???
rrte 2014-07-11 20:18
Firma bez zadnego zaplecza. Placi po dlugim proszeniu. Nie polecam!!!!
mała 2014-07-13 11:31
Chciałam się podzielić moją opinią o firmie krzak, gdzie właściciel jest bucem nadymanym i nie płaci na czas. Mój mąż pracował u gabora i oddawał serce a w zamian nie otrzymał kasy, przestrzegam przed tą firmą!!!!
p.p 2014-08-20 15:12
kiedy kase zapłacisz szefie???? mija trzeci miesiąc!!!!!!
radek 2014-09-11 22:12
Firma sciema, tak jak jego wlasciciel, pozorant, nie wyplacalny
kvard 2014-09-16 21:17
Zlodziej, nie placi, oddaj kase
właściciel 2014-10-23 19:55
Zapraszamy wszystkich do kontaktu z nami, którym rzekomo jesteśmy winni jakiekolwiek wynagrodzenie.
Oczernić kogoś jest bardzo łatwo i wypisywać niestworzone rzeczy na forum.
Raz jeszcze zapraszam do kontaktu z nami - jeśli ktoś z Państwa uważa, że został pokrzywdzony w jakikolwiek sposób przez naszą firmę.
kvard 2014-10-30 21:37
Właściciel zaprasza do kontatu, smiechu warte, telefony nie odbieraja, kase wisza, firma krzak
właściciel 2014-11-01 09:29
Człowieku bzdury wypisujesz, że nie ma kontaktu z naszą firmą. Telefon czynny jest całą dobę, siedem dni w tygodniu.
I nie wypisuj kłamliwych opini nt. naszej firmy ponieważ nikomu nie jesteśmy winni żadnych pieniędzy.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale twoja opinia podchodzi pod art. 212 kodeksu karnego.
Raz jeszcze zapraszam do kontaktu z nami - jeśli ktoś z Państwa uważa, że został pokrzywdzony w jakikolwiek sposób przez naszą firmę.

adam 2014-11-10 14:52
Widac ze wlasciciela nerwy ponosza, kto pracowal w tej firmie wie co to za firma, zero profesjonalizmu , szumna tylko nazwa kolejna firma sciema, pracowalem, wiec moge cos powiedziec. A co do kasy to masakra......
Jakie grupy interwencyjne pan posiada, jakie szkolenia firma robi??
łysy 2014-11-17 04:37
Pracowałem w tej firmie, podpisuje sie do tego co pisze kolega jak wyżej Adam, kolejna firma sciema, kasa marna i trzeba sie upominac, nie mowiac o zadnych perspektywach w niej. Odradzam ta firme
wojtek 2014-11-17 17:05
a ja wręcz przeciwnie, bo kasę dostajemy wszyscy regularnie, zawsze na czas. Nie wiem czemu piszecie takie rzeczy. Poznałem swojego szefa i na pewno nie jest nadymanym bufonem. Ludzie przestańcie pisać nieprawdę o tej firmie. Pracuję w niej już ponad dwa lata i wiem co piszę.
łysy 2014-11-18 00:21
Drogi Wojtku. To co piszesz nie ma nic wspolnego z ta pseudo firma , moze pomyliles firmy??? Ja pracowalem i wiem co pisze ,a moze jestes osoba z biura, hmm , to by tlumaczylo to pozytywne nastawienie do tej firmy sciemy.
wojtek 2014-11-18 07:31
drogi łysy. Może ty pomyliłeś firmy. Widzę, że fantazja cię ponosi. Słowo przeciwko słowu. Ale niech tak będzie. Jeżeli nie jesteś zadowolony i masz jakieś uwagi to skontaktuj się z nimi tak jak wyżej pisze właściciel.
A może ty jesteś z KONKURENCJI, co? I chcesz ich oczernić?
ania 2014-11-23 22:05
Jeżeli chodzi o tą firmę to co łysy pisze to po części prawda, drogi Wojtku, jesteś osoba z biura, po co więc się udzielasz i bronisz, wiesz jaka jest prawda, a co do konkurencji, to jaką jest gabor konkurencją dla innych, kolejna firemka zatrudniająca inwalidów i to wszystko.
NIE POLECAM FIRMY ,
wojtek 2014-11-24 20:09
dot. wypowiedzi ani. Z tego co piszesz to rzeczywiście widzę, że masz pojęcie o tej firmie :-)
Ta firma nie zatrudnia ani jednej osoby będącej osobą niepełnosprawną
(nie ujmując niczego takim osobom).
Szkoda czasu na wsze wypowiedzi ludzie. To tyle w temacie.
Pozdrawiam wszystkich.
s.z 2015-01-03 19:47
Firma ściema!!! Uwagazajcie na ta firme
ala 2015-02-20 12:37
Znowu nie płaci !!!! Ściema firma
wzw 2015-03-12 08:14
Co to za sciema ta firma, samochod opancerzony na stronce s nie stac ich na patrolowy,
łukasz 2015-06-20 13:34
Uwaga firma nie płaci i pada.
ada 2015-06-26 19:43
WITAM.Chcialam się zatrudnić w tej firmie ale po wykonanym telefonie i wiadomościach ze firma zamyka się zrezygnowałam. Czytałam dużo na temat tej firmy i wygląda to nie ciekawie.
Właściciel 2015-06-28 17:24
Witam.
Widzę, że komuś zależy na tym by nasza firma - jak to pan "łukasz" ujął: pada.
Zamierzam oficjalnie oświadczyć, że nasza firma nie zamyka się, istnieje i będzie istnieć oraz nikomu z naszych pracowników nie jesteśmy winni ani złotówki.
Proszę przestać wypisywać kłamliwe i nieprawdziwe informacje nt. naszej firmy, gdyż zmuszeni będziemy do podjęcia kroków prawnych wobec osób wypisujących tego typu nieprawdziwe informacje.
dom 2015-08-07 11:13
Firma mała i praktycznie nie widoczna, chyba pada bo jak pytałem się o pracę to mówią że trzeba czekać a byłem na jednym z ich obiekcie i chłop powiedział że szukają ludzi do pracy ale na krótko bo mają przesunięci w płaceniu kasy.
a w biurze pracują gbury , pytasz i z łaską ci odpowiadają.
Nie polecam
Arkadiusz Sz. 2015-09-19 03:24
Śmieszna firemka, a właściciel naprawdę sprawia wrażenie nadętego buca. Miałem okazję brać udział w rozmowie jako jeden z przedstawicieli klienta i to co widziałem po stronie tej agencji ochrony wprawiało w prawdziwe zażenowanie. Naprawdę nie polecam jakiegokolwiek kontaktu z nimi.
Piotr. Z 2015-10-08 11:06
Witam. Zgadzam się z kolegą Arkadiuszem, ta firma to pomyłka.
były pracownik 2016-02-03 18:51
Ta firma to żenada i brak doświadczenia
Andrzej 2016-03-02 08:59
co wy ludzie za głupoty na temat tej firmy opowiadacie: że nie płacą, czy się zamykają.
Ja pracuje u nich od kwietnia zeszłego roku i pieniądze zawsze są na czas a szefo to spoko gość - przynajmniej ma normalny stosunek do nas, do pracowników i nie chodzi z głową w chmurach.
Magda 2016-03-02 09:37
Jakich inwalidów głupia babo hihi.Akurat ta firma nie zatrudnia osób z grupą inwalidzka w przeciwieństwie do innych.Jak ktoś nie wierzy zawsze można sprawdzić jak jest zarejestrowana
Magda 2016-03-02 09:42
A i jeszcze jedno ponoć w sierpniu 2015 miała firma nie istnieć ...mamy marzec 2016 i dalej istnieje...konkurencja czy zazdrośni koledzy
ania 2016-03-09 14:03
Droga Magdo, nie wciskaj ściem, firma zatrudnia dziadków i to wszystko w tym temacie. A pytanie czy Pan Gardyza ma kolegów? A co do konkurencji to nie jest on żadną konkurencją.
Krzysztof 2016-03-27 21:13
Pracowałem, pracuję i będę pracował... Nie rozumiem pretensji... Firma specyficzna, lecz konkretnie traktująca każdego z osobna. Wielu nie będzie odpowiadać, lecz wolność słowa tez ma swoje granice - więc co poniektórym polecam się dobrze ubezpieczyć od czynności prawnych...
Piotr.pGDYNIA 2016-04-03 19:36
Witam wszystkich serdecznie według mnie Firma jest bardzo dobra wypłaca na czas mają parę obiektów na trenie trójmiasta nie udzielę tutaj takich informacji .Jeśli chodzi o pan Łukasz Gardyza Właściciela firmy mam z nim bardzo dobry kontakt telefoniczny i mogę powiedz że bardzo poważnie podchodzi do ludzi i do swoje pracy i firmy mogę tylko zdradzić że pracuje w tej firmie na bardzo poważnym stanowisku pozdrawiam proszę nie pisać że firma nie płacić bo to nie prawda pozdrawiam wszystkich pracowników którzy pracuje w tej firmie
magda 2016-07-23 19:43
Sprawdziłem tą firmę, chciałem się zatrudnić i pójść i szkolić się w zakresie ochrony ale to co zobaczyłem i usłyszałem całkowicie mnie do nich zniechecilo. Przerost masy nad treścią a co do komentarzy pozytywnych to są ale tylko kadry szefa
Piotr.pGDYNIA 2016-08-01 00:39
Witam Serdecznie mi pan Łukasz Gardyza płaci mi wynagrodzenie za moja wykonana prace a pracuje w tej firmie na bardzo poważnym stanowisku nie mogę ujawnić tutaj takich informacji Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników ochrony -Gabor Biuro Ochrony z poważaniem Piotr P
Krzysztof P 2016-08-07 23:10
Witam, pracuje w tej firmie i nie zauważyłem aby nie były wypłacane pieniążki pracownikom wręcz przeciwnie zawsze w terminie lub wcześniej. Kontakt z właścicielem firmy 24h /7 dni , zawsze pomoże i jest otwarty przede wszystkim. Nie olewa ludzi i podchodzi do pracowników bardzo profesjonalnie. Chciałbym aby każda firma jak p. Łukasza była taka rzetelna i godna polecenia.
Piotr.pGDYNIA 2016-08-10 05:25
Witam pana ( usunięte przez administratora )za na pewno panu podziękuje za dobre słowa i opinie ja jeszcze raz powtórzę ja też pracuje w tej firmie na bardzo poważnym stanowisku i zawsze mam wypłatę na czas i zawsze dobrze dogaduje się z właścicielem firmy z panem Łukaszem Gardy za uważam że bardzo profesjonalnie podchodzi do swoje pracy jaki i do pracowników swoich jednym słowem polecam firmę jak i osobę która prowadzi ta firmę .Pozdrawiam wszystkich pracowników którzy pracują w Gabor Biuro Ochrony .
na ludzkiej krzywdzie sie nie dorobisz 2017-03-22 09:29
sprawdźcie swoje składki, nie w pełni ozusowane i płaca po 9,20zł/h <= stawka, która jest niezgodna w świetle prawa
on 2017-04-10 19:38
właśnie to jest w pełni składka ozusowana od umowy zlecenia
Soltys 2017-05-24 18:17
Jak zwykle Gabor daje dupy. A co innego mają robić jak firma krzak.
kozik508 2017-06-03 16:42
Pracuję od miesiąca, właściciel jest ok umundurowanie jest zwracane. Firma nie upada tylko się rozwija, osoby które piszą negatywne opinie to osoby które się nie sprawdziły się albo mają problemy z alkoholem. Pracownicy pracujący dłużej nigdy nie narzekali na wypłaty, dlatego uważam, że to pomówienia. Pozdrawiam kozik 508.
Piotr.pGDYNIA 2017-06-04 23:48
Witam wszystkich serdecznie według mnie Firma jest bardzo dobra wypłaca na czas mają parę obiektów na trenie trójmiasta nie udzielę tutaj takich informacji jakie .Jeśli chodzi o pan Łukasz Gardyza Właściciela firmy mam z nim bardzo dobry kontakt telefoniczny i mogę powiedz że bardzo poważnie podchodzi do ludzi i do swoje pracy i firmy
Zostaw swoją opinię o Gabor Biuro Ochrony Łukasz Gardyza - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gabor Biuro Ochrony Łukasz Gardyza