Piekarnia S.C. Andrzej Bieliński Dorota Bielińska

Bielany-Wąsy

Opinie o Piekarnia S.C. Andrzej Bieliński Dorota Bielińska

Baboszewo 2015-11-17 14:48:04
U nas jest sklep ale bardzo krótko otwarty do 14 godziny. I nie możemy zrobić zakupów, wychodząc z pracy.
milaPani 2015-11-18 20:05:13
jest tak krotko otwarty bo pewnie slabo ciagnie,albo nie ma nikogo do pracy.
4
andrzej 2015-12-10 16:19:24
nie polecam pracowałam tam przeszło miesiąc czasu wypłata była na czas ale mała a manka 2 pilnowałam wszystkich papierów i nie mam pojęcia skąd się wzięły ta firma to oszuści, a chleb też nie smaczny klienci się skarżyli.
6
pracownica-niewolnica 2016-04-16 10:07:57
witam, byłam pracowniem tej " firmy", totalne dno, ludzie nielojalni, rządzi kto chce, a jak chcesz wyjaśnić cokolwiek nikt na ten temat nic nie wie, prosisz sie o wszystko, to Ty masz kontakt z ich klientami, swiecisz oczami, starasz sie jak mozesz, a i tak jesteś nic nie warta dla nich! jak to "Pani kierownik" powiedziała, powinnas jak cyganka stac i ludzi naklaniac! a Ona raz przyjechala na kontrole i pier*oli siedzi przy biurku nie interesując sie z jakiego powody moge byc tak male utargi, chleb nie świeży! kajzerki z biedronki sa 100 razy lepsze, w paczkach i drozdzowkach jakies kamienie i drzazgi mozna znaleźć! w plackach pelno wlosow jakby osoba piekaca to czesala sie nad tym! zero zorganizowania i zainteresowania! kłamią z wynagrodzeniem, po czym tłumacza przy wyplacie, ze utargi za małe nie opłaca im sie tyle zaplacic, przepraszam ale zatrudniając mnie nikt nie informował, ze platne bedzie od ilosci cyganienia osób! nawet gdybym przebrała sie w kromke chleba aby zrobic im reklame odwrocili by się klienci bo juz nie jedna osoba sie przejechala! osoby z biura nie mili! żenada i nikt tu nikomu nie zamydli oczu, ze jak bedzie się uczciwym to wszystko jest okej, dasz palec to wezmą całą rękę! złodzieje! kłamcy i oszuści!

2
panienka 2016-05-09 15:48:58
no co tu można napisać!? w sumie pracownika mają za nic,więcej kierowników niż pracujących. mobing to mało powiedziane. wypłata jest śmieszna na pasku jedno w kopercie drugie,wszystkie papierki musisz podpisać bo jak nie to nie dostaniesz następnej wypłaty!!!
2
panienka 2016-05-09 15:55:08
to prawda Ci kierownicy są nieżli nabrali takich a to z jakiegoś sklepu,a to fakturzystka,a to kierowca wszyscy awansują:-) tylko sklepowym nie umieją normalnie zapłacić. a z tego co kojarze to właśnie one zarabiają na firme.tylko głupie umieją z nich robić!!!
5
prarowałam u nich 2016-06-12 18:35:14
miałam okazję pracować w sklepie ,tak wypłata była na czas ,z zamówieniami trzeba uwazać bo jak przekroczysz określony procent zwrotów to potrącą z wypłaty, nie powiem że panie z biura były nie miłe, wręcz przeciwni pani Alicja i p. Marysia były sympatyczne, równierz p.Adam K. koordynator był bardzo wporządku ,owszem kary za nioddanie utargu są ale myślę że pikarnia mieła złe doświadczenia z pracownikami i stąd te kary, minusem jest to że nie zatrudniają legalnie ,większość pracuje na czarno, interesu trzeba pilnować jak swojego za bordzo małe wynagrodzenie, nawet najniższej nie płacą a pracuje się 6 dni w tygodniu,non stop bez możliwości urlopu czy wolnego ,za urlop niby zapłacili ale z potrąceniami oczywiście, jak na te czasy to bardzo słaba praca ,przejściowa na chwilę to można się zatrudnić
9
Pan 2016-09-03 15:42:06
Witam ja również pracowalem w piekarni bielany u Pananstwa Bielinskich .Oto moje doświadczenia pracowalem na produkcii brud i jeszcze raz brud do pączków dawane stare ciasto które Piejkowa (ciastowa od siedmiu bolesci ) zostaje z dnia na dzień jest mieszane z nowym swiezym paczki na wpol surowce stare wyciagane z chlodni .Myszy zapierdzielaja po piekarni gdzie chca ulubione miejsce jest w kielbasie ktora jest pozniej dodawana do pizzy :) .Kierownictwo robi z ciebie wariata i wmawiaj ludziom ze nie maja racii .Oszukuja na wyplatach co z tego ze jest na czas jak robisz na czarno a jak przychodzi sanepid lub inna kontrol to ludzie chowaja się do warsztatu mechanikow ostatnio sanepid jak byl to nawet na zaklad nie wszedł tylko do biura wiadomo po co .Powinni zamknac tą pseldo piekarnie i nie truc ludzi.
12
adw19 2016-10-11 11:48:38
Bardzo dobra piekarnia i pyszne pieczywo gdyby wszędzie takie było :)
1
Zosia 2016-11-16 09:44:48
Najgorsza poekarnia oszusci i zlodzieje. Wykorzystuja pracownikow aby pracowac za darmo ucinaja pensje. Masakra nie radze tam pracowac a pieczywo maja pompowane i sztuczne stare wiem bo pracowalam. A kierownictow czy tam koordynatorzy maja wszystko w nosie i olewaja aby miec z nas kase
5
Mania 2016-11-16 09:49:53
Przyznaje racje to sa wresni oszusci i zlodzieje i tyle. Tez pracowalam tam i wiem. Urywaja pensje pracownikow nie szanuja dobrzy sa jak cos potrzebuja. katastrofa ze takie firmy i ludzie istanieja na tym swiecie. Odpowiednie instytucje powinny wziac sie za tych brudasow.
4
pomoc 2016-11-22 17:30:24
Pomagam chłopakowi który pracował i oszukiwali go jak chcieli tyle ze nie pamięta nazwisk pan z biura od zrotow a potrzebujemy do sądu czy ktoś pamieta??on zna imiona a nie.... a musze mieć cala nazwe
2
Ktos 2016-11-27 13:54:31
Wiec tak pracowalam tam zapierdalam na udiotka zostalam wykorzystana wszystko bylo na mojej glowie Pan kierownik mial wyjebke na piekarnie nic go nie interesowalo a jaka wdzieczosc byla za to ze robilam tak calymi dniami...atoz taka urywali mi z wyplaty tzn okradli o 300zl przez dwa tyg mialam niby tyle manka lecz to nie prawda zrobili tak abym dostala jak najmniejsza wyplate bo jak mozna w takiej piekarni zarobic 1400zl przez dwa tyg to nie nie realne (policzcie ile.musialam pracowac przez dwa tyg aby dostac taka wyllate ). Placa grosze malo tego po jakims czasie chca aby pracownicy przeszli na obroty i tracili na tym. Wyplaty nie w terminie i zawsze za malo dostawalam zawsze byly nie porozumienia nie wspomne ze mnie oszulali na samym poczatku. Zrezygnowalam sama z dnia na dzien bo stwoerdzialam ze koniec tego wykorzystywania. W biurze maja pieprznic zawsze w papierach no nigdy nie widzialam jeszcze takiej firny co tak klamia okradaja pracownikow SZOK TRAGEDIA MASAKRA nie radze tam pracowac lepiej siedziec w domu i sie nie denerwowa.
4
Ela 2016-11-29 19:16:46
O pompowane sztuczne prosze dodac
1
Piekarnia bielany 2016-12-08 08:50:10
Wypłaty na czas ;D nawet17 dnia miesiąca wypłacają na wypłate pracuje się półtora miesiąca .
Kaczor 2016-12-14 12:49:56
Ta firma jest zjebana na potęgę takiej jeszcze nie widziałem brak słów.
3
Prawilny 2016-12-21 22:47:22
Dno dno i jeszcze raz dno
2
niezadowolony 2017-01-04 15:35:12
Chleb najgorszej kategorii, nawet świnie i psy nie chcą jeść, a oni rozwożą ludziom. Tragedia, nie kupujcie tego chleba.
3
Naiwna 2017-01-19 14:18:37
Omijać szerokim łukiem. To wyzysk na maxa oraz brak jakiego kolwiek szacunku dla pracownika!!! Zimno brutto syfon i ubóstwo. Odradzam kontaktów jakich kolwiek.
3
Ona 2017-01-20 16:29:28
Ludzie to są zwykli oszuśc Tam się nie da pracowac
3
Krzysia 2017-02-09 08:15:28
Chciałam napisać że, firma jak firma ale Pan Łukasz Kierownik mojego sklepu to kombinator i oszust!! A na dodatek jest tak nachalny, że wymiotowac się chce. Czy on nie ma KOBIETY? Dziewczyny popieram unikać firmy szczególnie gdy jestescie na sklepie Pana Łukasza P.
3
Zniesmaczona 2017-02-14 11:14:55
Jestem na sklepie pana Lukasza P od 8 miesięcy i złego słowa nie mogę powiedzieć zawsze służy pomocą do jakiś szpetnych nie należę więc sądzę że jeżeli faktycznie by był tak ,, napalony " to by próbował sie do mnie dobrać.. Mam kontakt z dziewczynami z innych sklepów i tam również nigdy nic podobnego się nie działo. Uważam że jest on bardzo profesjonalnym kordynatorem i nie mogę mu nic zarzucić ... Co do wypłat również nie zgadzam się z tą chorą opinią ponieważ wypłaty zawsze są na czas nigdy jeszcze nie miałam żadnego opóźnienia a o manka możecie mieć same do siebie pretensje bo jeżeli na bieżąco nie chce wam się sprawdzać faktur i wz to do kogo macie pretensje? Mi wyszło raz manko na 37 zł a tak to zawsze wychodziła mi nadwyżka lub na zero. Co do pani z zamówień również mam kilka zastrzeżeń. Żałosne są te komentarze weźcie się porządnie za pracę to wtedy i manka nie będą wam wychodziły
3
Malgosia 2017-02-15 16:47:22
Muszę nie zgodzić się z tą wypowiedxią ja tez jestem pracownikiem Bielan od 2 lat moim koordynatorem rowniez jest pan Łukasz i nie zdazylo sie aby w jakis sposob byl nachalny jak pani twierdzi jest kompetentna osoba zawsze sluzy pomocą i stara sie miec dobry kontakt z pracownikiem :)
2
Martyna 2017-02-15 17:03:15
Bzdury I brednie. To ze krzyknie nie oznacza ze jest zly I nie dobry! Od tego tam jest zeby trzymac reke na pulsie. Ma sprosne zarty? Nie koniecznie. . Czlowiek z poczuciem humoru I dystansu do pracownika. . . Pracuje tam od 7 miesiecy I jestem zadowolona z jego pracy. Zawsze skory do pomocy . A ty skoro sie uwazasz za miss swiata to ominelas sie z powolaniem wybierajac zawod kasjerki bo twierdzisz ze kazdy mezczyzna na cb leci smiech na sali. Lepszego kierownika od niego juz miec nie bede . A jak zaczynasz oceniac drugiego czlowieka to spojrz na siebie bo moze ktos ma opinie o Tobie ze jestes szlamą I puszczasz sie na prawo I lewo. :) nie pozdrawiam
2
MMM 2017-02-26 19:03:31
Widzę, że właściciele tej piekarni mają dużo spraw w różnych miejscowościach. U mnie siostra też założyła, lada moment będzie koniec sprawy i zostaną wyciągnięte konsekwencje wobec tych " pseudo" właścicieli. Uważam, że powinniście się Państwo ( byli pracownicy ) zjednać i wytoczyć powództwo cywilne w zbiorowym akcie oskarżenia uzyskując moim zdaniem spore zadośćuczynienie. Jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę podać jakieś dane kontaktowe, niekoniecznie swoje ( jeśli ktoś nie chce ujawniać na tym etapie swoich danych na stronach publicznych możemy skontaktować się np. przez nr podany do kontaktu).
Zostaw swoją opinię o Piekarnia S.C. Andrzej Bieliński Dorota Bielińska - Bielany-Wąsy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia S.C. Andrzej Bieliński Dorota Bielińska