brak logo

Piekarnia S.C. Andrzej Bieliński Dorota Bielińska

Bielany-Wąsy

Opinie o Piekarnia S.C. Andrzej Bieliński Dorota Bielińska

X 2014-01-09 23:08
DNO
503688431 2014-09-18 17:34
NIE SZANUJA PRACOWNIKA OBCINAJA PESIE O 1 -CZWARTA A BYWA ZE I WIECEJ , WIEKSZOSC PRACOWNIKOW PRACUJE NA CZARNO ROBIA SZTUCZNE BRAKI W KASIE NA SKLEPACH ZEBY OBCIAC PESJE PRACOWNIKOWI BO TAK BEZ POWODU TO IM NIEWYPAD .
pracownik 2014-10-16 16:33
NIE POLECAM !!! A wręcz przestrzegam przed tą firmą, pracowników mają za nic, płacą grosze o ile w ogóle zapłacą bo i z tym są problemy. Ponadto z każdej wypłaty ucinają manka, które powstają w bardzo dziwny sposób, są to kwoty ponad 100 zł dla jeden osoby. Z pieczywem jest podobnie, chleb jest odświeżany, przepakowywany w nowe torebki.
Uczciwa 2014-11-19 12:58
Pracuję tam 10 lat, nie na czarno żeby była jasność, jestem sumienna , nie oszukuję nikogo i robię co do mnie należy. Jeszcze nigdy nie miałam problemów z wypłatą(oczywiście jak zawsze mogła by być wyższa) ale to Polska a nie np. Anglia. Jeżeli ktoś chce pracować a nie udawać że pracuje to nic złego w tej firmie go nie spotka.
JAJCARZE 2014-11-19 14:04
Witam... Osobiście nie polecam tej firmy... Jak to sie mówi firma "kogucik". na każdym kroku oszukują ludzi. Nie sa sumienni nie odpowiedzialni. Pracownik ich nie obchodzi tylko utargi, mozesz byc sumienny a i tak cie zmieszaja z blotem. Nie wypłacaja obiecanych poborów, a jesli juz to oszukuja za kazdym razem ucinajac pensje z roznych dziwnych powodow ktore nawet nie mialy miejsca...Robią z ludzi głupków..JEŚLI CHCESZ PODJĄĆ PRACE W TEJ FIRMIE NAJPIERW DOBRZE SIE ZASTANOW JEZELI NIE CHCESZ BYC OSZUKANYM!!!!!
miły 2014-12-18 08:53
Uczciwa to chyba ktoś z biura albo sama właścicielka według nich to pracownik musi robić za friko i jeszcze musi im płacić podatek ( te odcininia od wypłaty ) jaki jest rynek pracy na prowincji wie ktoś kto tam mieszka dlatego też znajdują na miejscu frajerów co muszą dla nich pracować ja jestem jednym z nich (mam rodzinę na utrzymaniu cporządku
ona 2014-12-19 20:56
potwierdzam,oszukują na pensji,i nie tylko.wykorzystują (kierownictwo),na kazdym kroku.mobbing
kloe 2015-01-02 19:55
tacy pracodawcy to powinni w pierdlu gnic
paula 2015-01-02 21:23
OSZUSCI I ZLODZIEJE.W PERFIDNY SPOSOB WYKOZYSTUJA PRACOWNIKOW,BAZUJA NA TYM ZE JEST BEZROBOCIE.W SKLEPACH PRACUJA PRACOWNICY WIDMO BEZ UMOW,NIKT TEGO NIE KONTRELUJE PEWNIE MAJA KASE NA LAPOWKI.PIECZYWO DOSTARCZAJA BRUDNE BUSY BEZ PRZEGLADOW I SANEPID TEZ TEGO NIE WIDZI.W BIURACH PANIE SKUTECZNIE OBCINAJA POBORY I NALICZAJA JAK CHCA,NIKT NIE PRZESTRZEGA WYMOGOW SANITARNYCH,ANI PRAW PRACOWNIKOW,DZIWNE ZE NIKT TEGO JESZCZ NIE ZAMKNOL,PEWNIE DOBRZE SMARUJA.MAJA Z KOGO POCIAGNAC ,JELENIE PRACUJA NA CWANIAKOW.
ja 2015-01-02 21:43
Wszyscy znają temat ale pewne układy w Urzędzie skarbowym może i w PIP ie Sanepidzie są zasłoną i to skuteczną skoro nie widzą tego odpowiednie służby. A ta uczciwa to nie musi być z biura lub właścicielka może jest to ktoś z tych co tworzą tę zasłonę
xxxx 2015-01-18 15:58
Dlaczego nikt z byłych pracowników nie ogarnie sie i nie zgłosi tego do odpowiedniej instytucji????
sklep 2015-01-29 16:40
Poszukują do sklepu w warszawie,czy w ich sklepach pracuje się bez umowy,jaka pensja
Anonimowa 2015-04-15 12:56
witam wszystkich ja pracowałam w takim sklepie firmowym Bielany i mam taka opinie ze naprawde nie szanuja pracownka pracowalam od 26 listopada do 31 marca bez umowy i ubezpieczenia i odsuneli mnie bo biuro zadecydowało że ja robie problemy.A na kazdym kroku od kierownictwa,kierowcy i od biura wyzywali mnie od debili od zlodzieji i od ppierdolonych nie normalnych bo ja zaprzeproszeniem wpierdalalam paczki i za miesiac marzec jeszcze nie dostam wyplaty i ja czekac nie bede tylko to zgłosze do inspekcji pracy.Bo uczciwi ludzie chca pracowac a z ciebie beda robic zlodzieje i inne tam.Ja tez mamm rodzine.
onaaa 2015-04-17 10:56
do Anonimowa: w koncu znalazl sie ktos odwazny.ja rowniez skladam na nich skarge do pip.
taka jedna 2015-04-19 13:07
to prawda,wpisy powyżej są prawdziwe,wiem z doświadczenia pracowałam tam.szkoda że dużo nieprzchylnych komentarzy jest usuwanych ze strony. co do piekarni są nieuczciwi w stosunku do pracowników jak i kontrahentów, zastraszają wyłudzają pieniądze za niby nieopłacone faktury ,nie realizują przelewów ,dużo kontrahentów zerwało współpracę.
bylam tam 2015-07-10 21:26
czy ktoś tam jeszcze pracuje? dziwię się że nie zamknęli tego bajzlu
ela 2015-07-14 23:28
Tragedia ta firma to dno!!!
oszukana43 2015-09-14 15:49
To są oszuści pracowałam i mogę powiedzieć że nie wiem czy nie zgłosze ich do piństwoewgo inpektoratu prayi jak i do skarbówki a i nie omieszkam sanepidy OSZUŚCI moja stawka u nich była4,20zł .To jest jedno wielkie bagno złodziej i krętaczy
zniesmaczona 2015-09-15 11:17
Witam. Kilka razy kupiłam w sklepie pieczywo. Zapach na wejściu nie przypominał zapachy chleba, tylko chemię. Pomyślałam że to wina budynku. Jednak w innym sklepie śmierdziało tak samo. A po tym pieczywie dziwnie się "odbija". Już na pewno tam nie pójdę, ale ci co pracowali - powiedzcie proszę czy mocno wszystko faszerowane jest chemią?
ja1 2015-09-29 12:55
Bzdura !!!!! pieczywo jest pyszne
oszukana 2015-10-16 09:11
najgorsza forma jaką znałam... oszuści i krętacze odcieli mi połowe pensji za coś czego nie powinni.. totalne DNO!!!!
XD 2015-10-16 14:31
Rownież nie polecam. Ciągłe manka które trzeba im oddawać. Brak umowy, odciąganie jej podpisania w nieskończoność. Wypłate dostawałam na czas 10 to 10 kase kierowca przywoził, więc tego się nie czepiam. Ogólnie ciężka rozmowa biuro-sklep, pretensje o złe zamówienia, że za duże zwroty a nawet twierdzenie, że np sklepowa powinna wiedzieć, czy danego dnia jej zejdzie 250 czy 150 bułek co do jednej oczywiście, bo to takie proste przewidzieć ile ludzi przyjdzie w jakim dniu. DNO TOTALNE. Nawet nie potrafią wyjaśnić skąd manko się wzięło a dokumentacja była pilnowana wszystko elegancko a u nich i tak braki.
milaPani 2015-11-01 21:56
XD zgadzam sie z toba,to prawda,tez pracowalam to wiem.wykorzystuja ludzi na kazdym kroku,masz slabe utargi to i slaba wyplata,manko w kasie z kosmosu-nie wiadomo z kad sie bierze,nie daja umowy-bo jak twierdza nie oplaca sie bo sklep nie zarabia to po co komu umowa.jakies glupie kary pieniezne np za nie oddanie raportu dobowego itp...dziwia sie ze duze zwroty, ich pieczywo to porazka czasami drozdzowki przyjezdzaly czerstwe,a ty glupia stoj za lada i sie tlumacz klientom.a panie z zamowien psiocza na ekspedietki bo zle zamowienia robia,przeciez nikt nie jest jasnowidzem,ale one wiedza lepiej wiec co im zrobisz?jak szlam do pracy czytalam wczesniejsze komentarze,troszke nie wierzylam ale z czasem przekonalam sie ze to co tutaj jest napisane to szczera prawda,nikt tam nie chce pracowac,kierownictwo wozi sklepowe po innych sklepach bo nie ma ludzi do pracy.bo ta firma to bubel.
milaPani 2015-11-02 22:41
co do wyplaty to 10 kazdego miesiaca czyli na czas.marne grosze 5,50 za godzine wstyd!!!!
Baboszewo 2015-11-17 14:48
U nas jest sklep ale bardzo krótko otwarty do 14 godziny. I nie możemy zrobić zakupów, wychodząc z pracy.
milaPani 2015-11-18 20:05
jest tak krotko otwarty bo pewnie slabo ciagnie,albo nie ma nikogo do pracy.
andrzej 2015-12-10 16:19
nie polecam pracowałam tam przeszło miesiąc czasu wypłata była na czas ale mała a manka 2 pilnowałam wszystkich papierów i nie mam pojęcia skąd się wzięły ta firma to oszuści, a chleb też nie smaczny klienci się skarżyli.
pracownica-niewolnica 2016-04-16 10:07
witam, byłam pracowniem tej " firmy", totalne dno, ludzie nielojalni, rządzi kto chce, a jak chcesz wyjaśnić cokolwiek nikt na ten temat nic nie wie, prosisz sie o wszystko, to Ty masz kontakt z ich klientami, swiecisz oczami, starasz sie jak mozesz, a i tak jesteś nic nie warta dla nich! jak to "Pani kierownik" powiedziała, powinnas jak cyganka stac i ludzi naklaniac! a Ona raz przyjechala na kontrole i pier*oli siedzi przy biurku nie interesując sie z jakiego powody moge byc tak male utargi, chleb nie świeży! kajzerki z biedronki sa 100 razy lepsze, w paczkach i drozdzowkach jakies kamienie i drzazgi mozna znaleźć! w plackach pelno wlosow jakby osoba piekaca to czesala sie nad tym! zero zorganizowania i zainteresowania! kłamią z wynagrodzeniem, po czym tłumacza przy wyplacie, ze utargi za małe nie opłaca im sie tyle zaplacic, przepraszam ale zatrudniając mnie nikt nie informował, ze platne bedzie od ilosci cyganienia osób! nawet gdybym przebrała sie w kromke chleba aby zrobic im reklame odwrocili by się klienci bo juz nie jedna osoba sie przejechala! osoby z biura nie mili! żenada i nikt tu nikomu nie zamydli oczu, ze jak bedzie się uczciwym to wszystko jest okej, dasz palec to wezmą całą rękę! złodzieje! kłamcy i oszuści!

panienka 2016-05-09 15:48
no co tu można napisać!? w sumie pracownika mają za nic,więcej kierowników niż pracujących. mobing to mało powiedziane. wypłata jest śmieszna na pasku jedno w kopercie drugie,wszystkie papierki musisz podpisać bo jak nie to nie dostaniesz następnej wypłaty!!!
panienka 2016-05-09 15:55
to prawda Ci kierownicy są nieżli nabrali takich a to z jakiegoś sklepu,a to fakturzystka,a to kierowca wszyscy awansują:-) tylko sklepowym nie umieją normalnie zapłacić. a z tego co kojarze to właśnie one zarabiają na firme.tylko głupie umieją z nich robić!!!
prarowałam u nich 2016-06-12 18:35
miałam okazję pracować w sklepie ,tak wypłata była na czas ,z zamówieniami trzeba uwazać bo jak przekroczysz określony procent zwrotów to potrącą z wypłaty, nie powiem że panie z biura były nie miłe, wręcz przeciwni pani Alicja i p. Marysia były sympatyczne, równierz p.Adam K. koordynator był bardzo wporządku ,owszem kary za nioddanie utargu są ale myślę że pikarnia mieła złe doświadczenia z pracownikami i stąd te kary, minusem jest to że nie zatrudniają legalnie ,większość pracuje na czarno, interesu trzeba pilnować jak swojego za bordzo małe wynagrodzenie, nawet najniższej nie płacą a pracuje się 6 dni w tygodniu,non stop bez możliwości urlopu czy wolnego ,za urlop niby zapłacili ale z potrąceniami oczywiście, jak na te czasy to bardzo słaba praca ,przejściowa na chwilę to można się zatrudnić
Pan 2016-09-03 15:42
Witam ja również pracowalem w piekarni bielany u Pananstwa Bielinskich .Oto moje doświadczenia pracowalem na produkcii brud i jeszcze raz brud do pączków dawane stare ciasto które Piejkowa (ciastowa od siedmiu bolesci ) zostaje z dnia na dzień jest mieszane z nowym swiezym paczki na wpol surowce stare wyciagane z chlodni .Myszy zapierdzielaja po piekarni gdzie chca ulubione miejsce jest w kielbasie ktora jest pozniej dodawana do pizzy :) .Kierownictwo robi z ciebie wariata i wmawiaj ludziom ze nie maja racii .Oszukuja na wyplatach co z tego ze jest na czas jak robisz na czarno a jak przychodzi sanepid lub inna kontrol to ludzie chowaja się do warsztatu mechanikow ostatnio sanepid jak byl to nawet na zaklad nie wszedł tylko do biura wiadomo po co .Powinni zamknac tą pseldo piekarnie i nie truc ludzi.
adw19 2016-10-11 11:48
Bardzo dobra piekarnia i pyszne pieczywo gdyby wszędzie takie było :)
Zosia 2016-11-16 09:44
Najgorsza poekarnia oszusci i zlodzieje. Wykorzystuja pracownikow aby pracowac za darmo ucinaja pensje. Masakra nie radze tam pracowac a pieczywo maja pompowane i sztuczne stare wiem bo pracowalam. A kierownictow czy tam koordynatorzy maja wszystko w nosie i olewaja aby miec z nas kase
Mania 2016-11-16 09:49
Przyznaje racje to sa wresni oszusci i zlodzieje i tyle. Tez pracowalam tam i wiem. Urywaja pensje pracownikow nie szanuja dobrzy sa jak cos potrzebuja. katastrofa ze takie firmy i ludzie istanieja na tym swiecie. Odpowiednie instytucje powinny wziac sie za tych brudasow.
pomoc 2016-11-22 17:30
Pomagam chłopakowi który pracował i oszukiwali go jak chcieli tyle ze nie pamięta nazwisk pan z biura od zrotow a potrzebujemy do sądu czy ktoś pamieta??on zna imiona a nie.... a musze mieć cala nazwe
Ktos 2016-11-27 13:54
Wiec tak pracowalam tam zapierdalam na udiotka zostalam wykorzystana wszystko bylo na mojej glowie Pan kierownik mial wyjebke na piekarnie nic go nie interesowalo a jaka wdzieczosc byla za to ze robilam tak calymi dniami...atoz taka urywali mi z wyplaty tzn okradli o 300zl przez dwa tyg mialam niby tyle manka lecz to nie prawda zrobili tak abym dostala jak najmniejsza wyplate bo jak mozna w takiej piekarni zarobic 1400zl przez dwa tyg to nie nie realne (policzcie ile.musialam pracowac przez dwa tyg aby dostac taka wyllate ). Placa grosze malo tego po jakims czasie chca aby pracownicy przeszli na obroty i tracili na tym. Wyplaty nie w terminie i zawsze za malo dostawalam zawsze byly nie porozumienia nie wspomne ze mnie oszulali na samym poczatku. Zrezygnowalam sama z dnia na dzien bo stwoerdzialam ze koniec tego wykorzystywania. W biurze maja pieprznic zawsze w papierach no nigdy nie widzialam jeszcze takiej firny co tak klamia okradaja pracownikow SZOK TRAGEDIA MASAKRA nie radze tam pracowac lepiej siedziec w domu i sie nie denerwowa.
Ela 2016-11-29 19:16
O pompowane sztuczne prosze dodac
Piekarnia bielany 2016-12-08 08:50
Wypłaty na czas ;D nawet17 dnia miesiąca wypłacają na wypłate pracuje się półtora miesiąca .
Kaczor 2016-12-14 12:49
Ta firma jest zjebana na potęgę takiej jeszcze nie widziałem brak słów.
Prawilny 2016-12-21 22:47
Dno dno i jeszcze raz dno
niezadowolony 2017-01-04 15:35
Chleb najgorszej kategorii, nawet świnie i psy nie chcą jeść, a oni rozwożą ludziom. Tragedia, nie kupujcie tego chleba.
Naiwna 2017-01-19 14:18
Omijać szerokim łukiem. To wyzysk na maxa oraz brak jakiego kolwiek szacunku dla pracownika!!! Zimno brutto syfon i ubóstwo. Odradzam kontaktów jakich kolwiek.
Ona 2017-01-20 16:29
Ludzie to są zwykli oszuśc Tam się nie da pracowac
Krzysia 2017-02-09 08:15
Chciałam napisać że, firma jak firma ale Pan Łukasz Kierownik mojego sklepu to kombinator i oszust!! A na dodatek jest tak nachalny, że wymiotowac się chce. Czy on nie ma KOBIETY? Dziewczyny popieram unikać firmy szczególnie gdy jestescie na sklepie Pana Łukasza P.
Zniesmaczona 2017-02-14 11:14
Jestem na sklepie pana Lukasza P od 8 miesięcy i złego słowa nie mogę powiedzieć zawsze służy pomocą do jakiś szpetnych nie należę więc sądzę że jeżeli faktycznie by był tak ,, napalony " to by próbował sie do mnie dobrać.. Mam kontakt z dziewczynami z innych sklepów i tam również nigdy nic podobnego się nie działo. Uważam że jest on bardzo profesjonalnym kordynatorem i nie mogę mu nic zarzucić ... Co do wypłat również nie zgadzam się z tą chorą opinią ponieważ wypłaty zawsze są na czas nigdy jeszcze nie miałam żadnego opóźnienia a o manka możecie mieć same do siebie pretensje bo jeżeli na bieżąco nie chce wam się sprawdzać faktur i wz to do kogo macie pretensje? Mi wyszło raz manko na 37 zł a tak to zawsze wychodziła mi nadwyżka lub na zero. Co do pani z zamówień również mam kilka zastrzeżeń. Żałosne są te komentarze weźcie się porządnie za pracę to wtedy i manka nie będą wam wychodziły
Malgosia 2017-02-15 16:47
Muszę nie zgodzić się z tą wypowiedxią ja tez jestem pracownikiem Bielan od 2 lat moim koordynatorem rowniez jest pan Łukasz i nie zdazylo sie aby w jakis sposob byl nachalny jak pani twierdzi jest kompetentna osoba zawsze sluzy pomocą i stara sie miec dobry kontakt z pracownikiem :)
Martyna 2017-02-15 17:03
Bzdury I brednie. To ze krzyknie nie oznacza ze jest zly I nie dobry! Od tego tam jest zeby trzymac reke na pulsie. Ma sprosne zarty? Nie koniecznie. . Czlowiek z poczuciem humoru I dystansu do pracownika. . . Pracuje tam od 7 miesiecy I jestem zadowolona z jego pracy. Zawsze skory do pomocy . A ty skoro sie uwazasz za miss swiata to ominelas sie z powolaniem wybierajac zawod kasjerki bo twierdzisz ze kazdy mezczyzna na cb leci smiech na sali. Lepszego kierownika od niego juz miec nie bede . A jak zaczynasz oceniac drugiego czlowieka to spojrz na siebie bo moze ktos ma opinie o Tobie ze jestes szlamą I puszczasz sie na prawo I lewo. :) nie pozdrawiam
MMM 2017-02-26 19:03
Widzę, że właściciele tej piekarni mają dużo spraw w różnych miejscowościach. U mnie siostra też założyła, lada moment będzie koniec sprawy i zostaną wyciągnięte konsekwencje wobec tych " pseudo" właścicieli. Uważam, że powinniście się Państwo ( byli pracownicy ) zjednać i wytoczyć powództwo cywilne w zbiorowym akcie oskarżenia uzyskując moim zdaniem spore zadośćuczynienie. Jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę podać jakieś dane kontaktowe, niekoniecznie swoje ( jeśli ktoś nie chce ujawniać na tym etapie swoich danych na stronach publicznych możemy skontaktować się np. przez nr podany do kontaktu).
Xxx 2017-04-21 11:24
Totalny wyzysk. Ucinaja pensje. Wykorzystuja czlowieka. Nikt nic nie umie wytlumaczyc. Trzeba sobie radzic samemu. Jak sie cos pytasz to nikt nigdy nic nie wie. Totalne dno. Nie polecam tam pracowac. 10 ksiegowych i kazda co innego mowi. Dno
Zostaw swoją opinię o Piekarnia S.C. Andrzej Bieliński Dorota Bielińska - Bielany-Wąsy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia S.C. Andrzej Bieliński Dorota Bielińska