Dlaczego Wasz chleb jest NIEDOPIECZONY. Przecież przy wyciaganiu z pieca widać, że jest blady, a w smaku kwasota. Fajny asortyment i skład chlebka, ale na miłość boską spróbujcie dobrze upiec.
Pracowalem tam na poczatku lat 2002 i tam nigdy nie bylo dobrze . Szefostwo nastawione na kase nie na jakosc towaru (oszczedzali na produktach) a kierowcy musieli stawać na glowie zeby ten towar sprzedać. Kasa na czas ale bez fajerwerkow . A czasy dyktatury Macieja kierownika kierowcow i pseudo marketingu skonczyly sie naszczescie tez . Alojzy śp. Zgrywal kierownika bez podstawowej wiedzy. Przykladow jest masa
Nie zgodzę się z opinią poprzednika, płacą w dodatku na czas, wysokość zarobków to kwestia dyskusyjna. Pracuje się dobrze.
TA PIEKARNIA TO KPINA NIE PŁACĄ ZA PRACE [usunięte przez moderatora] .