Meblo-San S.C. Zakład Produkcji Mebli Przemysław Woźniak Łukasz Woźniak

Strachocina

Opinie o Meblo-San S.C. Zakład Produkcji Mebli Przemysław Woźniak Łukasz Woźniak

admin 2015-11-05 22:21:32
Jak oceniasz warunki umowy w firmie Meblo-San S.C. Zakład Produkcji Mebli Przemysław Woźniak Łukasz Woźniak? Komentuj na naszym forum.
peter 2016-09-06 12:56:01
Fatalna firma nie polecam nikomu MEBLOSANu,tylko kase jak zabiora to juz nie chce nic poprawic po sobie,tragedia,uwazajcie panstwo
2
firek 2016-09-13 13:20:33
Przestrzegam kazdego kto u nich zamowi jakies meble,,kiepski montaz i pozniej zero gwarancji,jest tyle innych uczciwych firm,wiec kazda tylko nie MEBLOSAN
1
Karol z Sanoka 2016-09-19 08:42:14
To zaklad meblowy od ktorego nalezy trzymac sie z daleka,fatalny montaz i zero pozniejszych poprawek,poprostu olewaja klientow.Przestrzegam przed nimi.
Miro 2016-09-21 18:23:51
No wlasnie Ja pisze z Zagorza,ta firma jest fatalna u mnie bylo to samo co pisze firek,dokladnie,olewaja klientow,tylko kasa im pasuje,pozdrawiam,ale uwazajcie na nich
Marci 2016-09-26 08:37:49
Jestem z Sanoczka ,kolo Sanoka oceniam ta firme jako fatalna,wiec prawda to co inni pisza,raczej trzymac sie od nich z daleka,lekcewaza klienta,nie usuwaja usterek,montuja wadliwe produkty kupione gdzies na wyprzedarzy,np.zawiasy ,czy wkrety,tandeta totalna,do monterow nie mozna sie dodzwonic ,pewnie zmieniaja numery,jednym slowem porazka,zaluje,ze z nimi cokolwiek zalatwialem,pozdrawiam
Michal J. 2017-02-19 10:11:02
Potwierdzam opinie poprzednie ,,firma,olewa pozniejsze poprawki nie mozna sie ich doprosic ,by poprawili po sobie partactwo,ale szczerze nie polecam tej firmy ,,uwazajcie ,,drogo i byle jako,sa lepsze firmy w Sanoku i uczciwe,ta firma niech sobie odejdzie ,jak nie umie szanowac klientow.
JOANNA 2017-03-19 17:58:12
Jestem od paru lat stała klientka firmy Meblosan (Sanok) firma robiła mi meble do ośrodków wypoczynkowych w Bieszczadach do domu prywatnego. Jakość wykonania warta ceny:) pozdrawia
Zostaw swoją opinię o Meblo-San S.C. Zakład Produkcji Mebli Przemysław Woźniak Łukasz Woźniak - Strachocina
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meblo-San S.C. Zakład Produkcji Mebli Przemysław Woźniak Łukasz Woźniak