brak logo

Meblo-San S.C. Zakład Produkcji Mebli Przemysław Woźniak Łukasz Woźniak

Strachocina

Opinie o Meblo-San S.C. Zakład Produkcji Mebli Przemysław Woźniak Łukasz Woźniak

admin 2015-11-05 22:21
Jak oceniasz warunki umowy w firmie Meblo-San S.C. Zakład Produkcji Mebli Przemysław Woźniak Łukasz Woźniak? Komentuj na naszym forum.
peter 2016-09-06 12:56
Fatalna firma nie polecam nikomu MEBLOSANu,tylko kase jak zabiora to juz nie chce nic poprawic po sobie,tragedia,uwazajcie panstwo
firek 2016-09-13 13:20
Przestrzegam kazdego kto u nich zamowi jakies meble,,kiepski montaz i pozniej zero gwarancji,jest tyle innych uczciwych firm,wiec kazda tylko nie MEBLOSAN
Karol z Sanoka 2016-09-19 08:42
To zaklad meblowy od ktorego nalezy trzymac sie z daleka,fatalny montaz i zero pozniejszych poprawek,poprostu olewaja klientow.Przestrzegam przed nimi.
Miro 2016-09-21 18:23
No wlasnie Ja pisze z Zagorza,ta firma jest fatalna u mnie bylo to samo co pisze firek,dokladnie,olewaja klientow,tylko kasa im pasuje,pozdrawiam,ale uwazajcie na nich
Marci 2016-09-26 08:37
Jestem z Sanoczka ,kolo Sanoka oceniam ta firme jako fatalna,wiec prawda to co inni pisza,raczej trzymac sie od nich z daleka,lekcewaza klienta,nie usuwaja usterek,montuja wadliwe produkty kupione gdzies na wyprzedarzy,np.zawiasy ,czy wkrety,tandeta totalna,do monterow nie mozna sie dodzwonic ,pewnie zmieniaja numery,jednym slowem porazka,zaluje,ze z nimi cokolwiek zalatwialem,pozdrawiam
Michal J. 2017-02-19 10:11
Potwierdzam opinie poprzednie ,,firma,olewa pozniejsze poprawki nie mozna sie ich doprosic ,by poprawili po sobie partactwo,ale szczerze nie polecam tej firmy ,,uwazajcie ,,drogo i byle jako,sa lepsze firmy w Sanoku i uczciwe,ta firma niech sobie odejdzie ,jak nie umie szanowac klientow.
JOANNA 2017-03-19 17:58
Jestem od paru lat stała klientka firmy Meblosan (Sanok) firma robiła mi meble do ośrodków wypoczynkowych w Bieszczadach do domu prywatnego. Jakość wykonania warta ceny:) pozdrawia
Paweł 2017-04-04 10:00
Szczerze polecam. Meble wykonywałem z polecenia znajomych i sam mogę polecić dalej. Montaż przebiegł szybko, sprawnie i bez problemów. Wyszło super i na pewno jeszcze tam wrócę.
Klient 2017-04-04 10:17
Firma bardzo rzetelna i fachowa. Mam bardzo dobre zdanie zarówno o pracownikach, wykonaniu jak i samych meblach. Posiadam meble nie tylko kuchenne i każde są w bardzo dobrym stanie nawet po wielu latach użytkowania. Szczerze polecam.
Arek 2017-04-04 10:28
Z czystym sumieniem polecam firmę projekt i wykonanie spełniły moje oczekiwanie kuchnia jest jak z marzeń funkcjonalna estetyczna .Wszystko w terminie.Bardzo sprawny montaż.Jestem bardzo zadowolona .Szczerze polecam.
Baśka 2017-04-05 21:07
Firmę oceniam celująco. Pomiar, wykonanie jak i montaż bez zarzutów, kuchnia skończona. W niedalekiej przyszłości garderoba i szafa. Polecam, nie będziecie żałować.
Ala 2017-04-05 21:11
Nie wiem o co tym ludziom chodzi, ja jestem zadowolona, wszystko jest w największym porządku. Gorąco polecam
Zostaw swoją opinię o Meblo-San S.C. Zakład Produkcji Mebli Przemysław Woźniak Łukasz Woźniak - Strachocina
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meblo-San S.C. Zakład Produkcji Mebli Przemysław Woźniak Łukasz Woźniak