Optima Poland 2 Sylwester Biel

Katowice

Opinie o Optima Poland 2 Sylwester Biel

Kumaty 2015-04-29 01:04:37
Jak nie ma wyjazdow to Ci płaca dobre chyba jesteś typowym szoferem bez mózgu jak nie bedzie pracy to szybko cie zwolnia albo znajda inna pamietaj ciezarowka jak stoi to nie zarabia. Praca jest cały czas ktoś wkoncu musi nabijać kabze szefowi żeby ten mogł jeździc czarną Betą i chate wybudowac prawda:)3 tys to marne wynagrodzenie jak za zapier....dalnie po 14 godzin bez brania przerwy (krecisz pod rampą) dodaj do tego użeranie sie z pracownikami hali plus ciaganie ciezkich palet rozpier....dolonymi wózkami. Pozdro dla kumatych
2
Busik 2015-05-08 11:43:15
no to teraz narobili wszystkim z busow kazali przejsc pod Prinzesin a jak nie to zwolnia,dostali umowe na czas okreslony i moga wyrzucic od razu jak to mialo miejsce z Kubica i Brunerem,pracowali kilka lat a teraz niemaja nawet zasilku bo rozwiazali umowe z sylwkiem a nie fuzja przeszli do baski.z tego co sie mowi to wiecej bedzie zwolnien bo ma polowe tras przejac konkurencja, czyli czesc tez skonczy bez pracy.
1
Ogolnie 2015-05-08 13:54:42
Nie polecam firmy.OGOLNIE POLECAM powtarza sie kilka razy pewnie to ta sama osoba pisze w superlatywach z biura,skladki placone od najnizszej a reszta pod stolem ktore dosc czesto jest uszczuplane.ogolnie.
JJ 2015-05-13 17:09:43
Nie wiem jak jest na busach ale na tirach jest ok. Zarobki w zależności od trasy - ja nie narzekam bo kasa jest na czas. Szef i w większości kierowców jest w porządku. Daje 5/6
2
JON 2015-05-29 23:16:06
Na tirach napewno maja lepiej, busy nic ciekawego, ale lepiej przejśc do P. niz nie miec kasy i pracy wcale. Rózowo nie jest ale w innych firmach kokosów tez nie ma więc wole juz to.
Zadowolony 2015-06-20 05:06:36
Praca jest ok. Kasa się zgadza szefo jest OK nie ma stresu Aga cool Babeczka nie ma co narzekać POLECAM. szefo gość z głową na karku inwestuje nie dusi kasy pod poducha i nie jest zaufany w sobie normalny GOSCIU
3
tirowiec 2015-07-13 00:17:36
duzy plus za rozwoj firmy i inwestowanie w nia. szef dobry facet a z niektorymi kierowcami ciezko sie dogadac.. zarobki przyzwoite.
2
klient 2015-07-13 12:54:47
z firmą Optima współpracuję od kilku lat i wiem, że mogę na nich liczyć. Usługi wykonywane są solidnie, choć wiadomo że nie zawsze wszystko jest wykonane bezbłędnie.
2
obiektywny 2015-09-28 23:48:11
To nie praca tylko obóz pracy. Szef sylwek ma wszystko w dupie, pseudo kierownik rafał tylko drze ryja o byle gówno, trza zapieprzać po 12 godzin za min pensje dramat
obiektywny 2015-09-28 23:52:28
Firma będzie miała problem słyszałem że są już pozwy do sądu pracy skończy sie płacenie pod stołem i bardzo dobrze złodziejowi
doświadczony 2015-09-29 17:20:03
nieporozumieniem byłoby gdybyś to ty jeździł taką "czarną Betą"skoro nie szanujesz swojego pracodawcy.Po jaką choler.. tam pracujesz skoro jesteś taki nie zadowolony ???Gdybym ja się zatrudnił w firmie w której nic mi nie odpowiada... to zwyczajnie odchodzę po okresie próbnym. Po opiniach jakie tu wyczytałem prawie że nie pojawiłem się na rozmowie o pracę.(pokolenie niedorozwiniętych gówniarzy chyba pojawiło się na rynku pracy) Teraz mam robotę a to że pracują tam różni ludzie czy szef który "miał śmiałość" sobie dom wybudować-mam głęboko w czterech literach. Dopóki mam wynagrodzenie na które przystałem i robię to po co się zatrudniłem to będę się trzymać ze wszystkich sił u tego pracodawcy.I tyle w tym temacie :) Pozdrawiam kolegów
1
sprawdzony 2015-09-29 23:05:33
Jeśli jest tak jak piszesz to Kawał Frajera z Ciebie! Żeby za najniższą krajową siedzieć w "obozie pracy" hehe
2
cwaniak 2015-10-08 12:27:31
jakiś kosmos.... Jeden kretyn twierdzi ze pracuje w obozie, drugi ze jakieś pozwy, inny ze dostaje najniższą .... Po co w takim układzie tam pracujecie??? Jakiś kwa przymus? Ja dostaje tyle na ile sie umowilem, robota jest jaka jest i inna nie będzie . Szkoda ze obrażacie gościa ktory w razie problemu nigdy z kwitkiem mnie nie odprawił . Tyłka nikomu nie liże ale twierdze ze jest normalny.
1
Mercedesik 2015-10-08 12:45:41
Od razu widać jak som podzieleni kierowcy:)) ci którzy wylecieli albo ofermy życiowe i reszta nas. Umowę mam i przynajmniej kredyt mogę dostać. Palety ciężkie na magazynie ale tak samo jak gdzindziej. Mnie do roboty nik nie zmusza. Nara.
1
bb 2015-10-09 16:34:14
szef spoko ,to że jeżdzi bmw to czym ma jeżdzić rowerem,zaróbcie kasę to sobie kupicie , a kasa to mi się wydaje że tam różnie zarabiają,dlatego takie opinie,jak sobie pościelesz tak się wyśpisz,pozdrawiam kierowców tych co poznałem oprócz jednego ale zawsze ktoś się musi trafić i pana krzyśka gość ok, i oczywiście panią agnieszkę miła pani
3
Tosiu 2015-11-28 12:44:48
Praca bardzo dobra.Przychodzisz rano,pakujesz się i ruszasz.Nikt nie patrzy na ręce,nikt niczego nie narzuca.Musisz jedynie porozwozić towar-jak to zrobisz,którędy pojedziesz-Twoja sprawa.Kiedy chcesz to możesz zjeść,zapalić,czy za przeproszeniem-wysrać się spokojnie.Wynagrodzenie zawsze na czas i zgodne z umową,kadra i atmosfera w porządku....Jak ktoś na taką pracę narzeka,no to życzę powodzenia w innej.Pewnie te negatywy pisze banda gówniarstwa,która myślała,że z 5godzin dziennie pojeżdzi sobie mercedesem i zarobi 5tys.-żenada
1
tadek 2015-12-07 00:16:35
duzy plus za auta! nigdzie takimi nie jezdzilem. kasa w porzadku szef super a to ze duzo pracy to tak jak wszedzie. wedlug mnie warunki bardzo dobre a te wpisy tutaj to chyba od zlodziei ktorzy nakradli i potem sie dziwia ze ktos chce to odzyskac :) pozdrawiam chlopakow i panie z biura
2
NOWY 2016-01-03 12:09:29
krótko pracuję ale na razie jest w porządku. pan krzysztof jest też ok i sprawiedliwie dzieli robotą.
1
bus 2016-01-13 00:07:44
zakres obowiazkow i zasady zostaly przedstawione na poczatku i do tej pory nic nie bylo inaczej lub gorzej a nawet czasem lepiej niz powinno dlatego cenie szefa. niektorzy sie troche rzadza bo mysla ze awansowali ale szef jest w porzadku facet tak trzymac.

zarobki ok praca troche ciezka, zreszta jak kazdego kierowcy samochodowego... ale da sie uwinac szybko
1
robson 2016-02-14 14:09:12
jeżdziłem u Sylwka busem od pierwszego do ostatniego dnia i wszystko było ok jak czytam te wpisy wcześniejsze to sama gówniarzeria tam się rozpisuje jak nie pasowała wam robota to trzeba było się zwolnić a nie robić na siłę nikt na siłe was tam nie trzymał pozdrawiam całą ekipę Optimy z prezesem na czele
1
pracownik 2016-03-30 16:31:41
fajno firma, chwale sobie swoja prace. czasem troche dluzej zejdzie z robota. wszystko jest nalezycie wynagradzane
1
kierowca 2016-04-28 17:28:23
Mało jest takich firm, ludzie się starają. Wynagrodzenie w terminie a jak jest ze 2 dni później to jest to uczciwie powiedziane, nie ma oszustwa a ze wszystkim idzie się dogadać z szefem, który jest spoko facetem. Auta same nowe, więc się nie ma do czego przyczepić.
1
tirowiec 2016-05-03 01:45:31
nigdzie nie jezdzilem takimi dobrymi samochodami jak w optimie, wszystko na tip top
3
były 2016-07-19 14:43:52
tak szef jest spoko tylko pan dyrektor jest cwaniakiem morze szew to zalapie w jaki sposób pracuje ten pan zawsze jest zajety i zapracowany . robi dobre wrarzenie ale jest nieudaczny osioł mam nadzieje ze szef to kiedys załapie jak go w balona ładuje.
3
na szczęście były :) 2016-12-04 10:14:51
dyrektor dyrektorem , ale najleprzy jest pan Kierownik Kordynator , :) jeżeli jesteście jego kolegami i poprzedniej firmy to super ( i to też chyba ) ale cała reszta :( , pomijając to że ciekawe co dyrekcja poprzedniej firmy na kopiowanie dosłownie wszystkiego ( dobrze że nie zapomniał zmienić nazwy ) :) .
1
Zostaw swoją opinię o Optima Poland 2 Sylwester Biel - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Optima Poland 2 Sylwester Biel