Mt S.C. Usługi Transportowe Jeremiasz Nakrewicz Daniela Nakrewicz

Boguszów-Gorce

Opinie o Mt S.C. Usługi Transportowe Jeremiasz Nakrewicz Daniela Nakrewicz

sebo 2014-12-13 17:04:33
Danielka jest zajebista !! :)
7
Piotrek 2014-12-31 08:31:30
Jaka ona jest zajebista może była 10lat temu teraz jest zdewociała panna
2
Mariusz 2015-01-11 22:44:23
Chamscy kierowcy szczegulnie brat Danieli buc jak ich mało
2
Kamila 2015-02-02 19:24:28
Wybitnie chamscy kierowcy z ludźmi jerzdzą jak z kartoflami a o bilecie aby dostać to trzeba się prosić a ulg ustawowych to wogole nie dają rozczarowana klientka
1
iza 2015-04-13 06:55:19
Ta firma to pomyłka zwłaszcza ten cały Jeremiasz
2
Magda 2015-05-04 22:23:44
Słyszałem że ten cały Jeremiasz wogule wypłat nie robi kierowcą słyszałam że już 7 kierowca poszedł bez wypłaty. Robiłam rozeznanie bo sama chciałam się tam przyjąć. Ale jak mam jeździć za frajer to już wolę konsorcjum.
1
Mateusz 2015-05-19 13:20:44
Moim zdaniem firma jest ok. W każdej firmie są lepsze i gorsze strony. Ja lubię z nimi jeździć.
10
Tomek 2015-05-24 22:09:51
W moich oczach są spoko i nie zgadzam się z przedmówcą. polecam
10
Strona internetowa 2015-05-24 22:11:05
polecam odwiedzić www.jeremi.firmowo.net
9
kierowca 2015-05-27 06:53:47
Jeździłem cały miesiąc wypłaty nie dostalem.Kierowcy strzescie się tej firmy jak się puzniej dowiedziałem to byłem piąty co wypłaty nie dostałem zgłosiłem to do PIPu i cierpliwie czekam
1
kierowca 2 2015-05-27 12:27:40
Ja też tam pracowałem i zawsze dostawałem wypłatę, a odszedłem z powodów osobistych i nie chce mi się wierzyć, że ktoś nie dostał wypłaty. Może zdradzisz imię i zobaczymy czy to nie pisze owo druga firma. A może biletów nie dawałeś pasażerą i kwit wędrował do twojej kieszeni, a teraz poszkodowanego udajesz. A teraz masz pretensje.
10
do Magda 2015-05-27 12:46:28
Podpisujesz się Magda, a piszesz jak facet potem jak kobieta więc zastanów się kim jesteś. Myślicie, że pisząc te bzdury ktoś wam uwierzy. Proszę pytać kierowców jak jest naprawdę. A panu Piotrkowi autorowi drugiego postu proponuję się zapoznać co znaczy "dewocja",a Daniela taka nie jest. W przeciwieństwie do Ciebie zna te określenie. Tak nawiasem też kiedyś będziesz starszy i nie bedziesz wiecznie młody.
8
Anastazja 2015-05-27 13:15:14
super, czesto jezdza i nawet punktualnie. jezdze tylko z nimi. buziole
7
Ela 2015-05-28 00:45:42
Mogą być. Przecież tylko nas przewożą z miejsca na mejsce a ty takie wywody. hehe
Tomasz 2015-05-28 12:18:58
Najlepsza firma. Polecam
9
polecam 2015-05-30 00:10:45
Od poczatku studiów jezdze i jestem zadowolony. Jak nyski to z golabkami. :-)
9
Mariusz 2015-06-19 09:00:52
Najlepsze nyski. Miło i przyjemnie. :P
9
Azumi 2015-07-27 10:08:15
Widać, że wszystkie te bezpodstawne komentarze z błędami ortograficznymi pisze ekipa Trans Expres myśląc, że w ten sposób ktokolwiek będzie jeździł z nimi bo przecież Jeremiasz to "oszust" :P Wy za to macie ekstra kierowców jak nie złodziej to pijak albo wariat co pluje na klientów czy straszy że zgwałci klientkę bo mu się podoba. Każdy jeździ z ludźmi na swoim poziomie :)
12
Kornel 2015-08-19 14:59:09
Miło i przyjemnie. Porównując jak inni jeżdżą to oni są zawsze punktualni i na czas. polecam
9
Ambroży 2016-01-05 10:55:23
Dobra firma.
1
anna 2016-06-18 01:04:43
najlepsza firma
1
Rozczarowany 2016-08-28 22:47:12
Brak profesjonalizmu i jakiejkolwiek odpowiedzialności. Nie informują o odwołanym kursie a o zwrot pieniędzy trzeba się upominać.
Ada 2016-08-28 22:49:10
Dawno nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu ze strony przewoźnika.
1
Zostaw swoją opinię o Mt S.C. Usługi Transportowe Jeremiasz Nakrewicz Daniela Nakrewicz - Boguszów-Gorce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mt S.C. Usługi Transportowe Jeremiasz Nakrewicz Daniela Nakrewicz