Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Level One Emmeloord

zdjecie uzytkownika
Bezimienna - 2015-10-20 11:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tajniak - 2015-10-20 11:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokładnie tak! Zgodze sie z tym w 100%. Teraz zostali tylko ludzi którzy w ogóle nie nadają się na koordynatorów. Wyrzucają ludzi którzy mogliby cos zmienić w tej firmie na lepsze, a zostawiają samych idiotów ktorzy robia tam tylko syf. W tej firmie jeśli masz jakis problem to lepiej nic nie mowic bo zapewniam ze dlugo tam nie po pracujesz...
zdjecie uzytkownika
Bezimienna - 2015-10-20 16:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się. Dla koordynatorów którzy zostali liczy się tylko kasa,kasa,kasa. Zero uczuć. Są jak roboty bez serca zaprogramowane na liczenie pieniędzy na ich kontach. Ludzie się nie liczą. Sebastian sobie poradzi na pewno i w sumie dobrze,że zmienił otoczenie bo jeszcze stałby się taki jak reszta. Level niszczy ludzi. Wysysa z nich resztki człowieczeństwa. Smutne,ale Sebastianowi ze szczerego serca życzę jak najlepiej. On przywraca wiarę w ludzi.
zdjecie uzytkownika
Bezimienna - 2015-10-20 16:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety 10 koordynatorów nie potrafi ogarnąć tego co jeden Sebastian. Jak widać on jest całością:)
zdjecie uzytkownika
Jagoda - 2015-10-21 11:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a za co Sebastiana zwolnili z tego co wiem to w lipcu Marek mial byc zwolniony jakas Justyna za niego przyszla a tak poza tym to wszyscy koordynatorzy sa tam tacy sami zalezy jak trafisz
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2015-10-21 17:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jagoda - 2015-10-21 11:46:57]:
Jest ok:)
zdjecie uzytkownika
kotna - 2015-10-21 21:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę nie rozumiem końcówki, skoro są tacy sami to chyba nie ma znaczenia na którego się trafi, a jeśli chodzi już o samych koordynatorów to przecież chyba chodzi o to żeby oni wymagali, taka jest ich praca i tego się od nich wymaga, nie ma więc co się dziwić że narzucają jakieś tempo, na pewno nie jest to coś strasznego.
zdjecie uzytkownika
hah - 2015-10-22 16:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kotna - 2015-10-21 21:39:46]:
Nie wszyscy sa tacy sami.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-10-22 19:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paly do lania - 2015-10-03 19:45:40]:
Jak piszesz ze to syf to dlaczego pracpwales dwa lata widocznie level nie byl zly ,tak mysle ze tylko nieliczni pracownicy levela sa sprawiedliwi i mysla logicznie obgadywanie jest podstawa a koordynatorzy to samo zlo nawet to ze wysylaja do pracy moze pora zastanowic sie nad soba a nie szukac wad u innych .
zdjecie uzytkownika
julka - 2015-10-22 19:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hah - 2015-10-22 16:44:03]:
Taka jest ich praca i napewno tego od nich wymagaja. wiem jedno ze musza to byc ludzie odporni na stres i ludzkie jezyki taki byl Sebastian ktory dbal o ludzi i im pomagal a moze pora by zrobic selekcje wsrod pracownikow i to tych co pracuja kilka lat i by zostali ludzie sumienni ktorzy pracyja uczciwie i nie trzeba dzwonic i budzic ich do pracy
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2015-10-23 14:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julka - 2015-10-22 19:36:10]:
Praca jest na pewno stresująca i nie ukrywajmy,że nie każdy się do niej nadaje. Hehe uczciwość w dzisiejszych czasach to słowo wymarłe. Pracownicy, którzy jezdza tam od 12 lat zawsze będą traktować innych z wyższością. A co do koordynatorów ja mam szacunek i to ogromny do jednego, który już nie jest koordynatorem. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć i naprawdę ci co na niego trafili mieli ogromne szczęście.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-10-23 19:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam moge się dowiedzieć czemu tego Sebastiana zwolnili . No jak czytam komentarze wychodzi na to że on był super .A ja usłyszałam że jakiś chlopaszek pracował w sierpniu bez sofi zrobili mu to sofi miał być przelew za te wszystkie tygodnie zrobione no i były ale na konto Sebastiana .Chlopaszek się zorientował ze mu siana brakuje poszedł z tym do Justyny ona gdzieś wyżej i co za to zwolnili taka wersję słyszałam
zdjecie uzytkownika
Lucky - 2015-10-23 20:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-10-23 19:19:12]:
Sebastiana NIE zwolnili tylko został przeniesiony na inne - wyższe stanowisko . Nie mogą go zwolnić bo za długo tam pracuje i zerwanie z nim kontraktu finansowo się Levelowi nie opłaca. Sebastian to najlepszy koordynator i człowiek jaki pracuje w Level One. Najlepszy, najlepszy, najlepszy. Heheheh ludzie niezle głupoty wymyslaja żeby tylko go obsmarować. Jak to ludzie. Zazdroszczą. Przecież Polak za granicą nie może być wysoko postawiony. Mówisz,ze Justyna zgłosiła to gdzieś wyżej? Hehe chyba to,że na jej konto te pieniądze nie wpłynęły. Sebastian to najlepszy koordynator i bez niego Level One upadnie. A w to co ludzie mówią nie ma co wierzyć bo oni zawsze będą go gnoić. Bo on w przeciwieństwie do nich coś osiągnął w życiu. I zajdzie daleko wbrew zawistnym, zazdrosnym rodakom, którzy życzą mu jak najgorzej.
zdjecie uzytkownika
julka - 2015-10-24 15:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-10-23 19:19:12]:
Jak trzeba byc prostym czlowiekiem by mowic i jszcze przekazywac dalej takie wiadomosci ,od kiedy to koordynatorzy robia przelewy.
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-10-25 18:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lucky - 2015-10-23 20:29:34]:
No niestety jezyki ludzkie wiele zlego maga zrobic a tutaj to doszli do perfekcji o sobie to raczej nic nie mowia co sa warci bo mysla ze sa ok a o innych i owszem nawet jak kogos nie znaja to tez gadaja. Ja jednak mysle ze jesli ktos swoje zycie ma ubogie to interesuje sie innych ciekawszym zyciem.
zdjecie uzytkownika
Lucky - 2015-10-25 18:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [basia - 2015-10-25 18:09:30]:
Ludzie są naprawd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] myśląc,że gnojąc innych i mieszając z błotem się dowatrościują. Sebastian nie zasługuje na złą opinie bo to naprawdę złoty człowiek. Ludzie nie mając cienia dowodu wbijają tylko ostrza i jad. Ale to sie nigdy nie zmieni. Taka natura Polaka. Zazdroszczą bo zamiast się wziąć za siebie i brać przykład z innych - choćby Sebastiana wolą siedzieć i użalać się nad swoim losem. Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować przegranego życia.
zdjecie uzytkownika
zyczliwy - 2015-11-08 16:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednym slowem ....jak najdalej od tego bagna.w Espel znalazly sie nawet osoby umyslowo chore ,potraktowano je jak niepotrzebne przedmioty,i tak taki dobry Sebastian ?szkoda gadac to bezduszny typ.mam nadzieje ze szybko nastapi upadek zlych rzadow..
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-11-11 20:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zyczliwy - 2015-11-08 16:56:37]:
Jak masz odwage tak pisac o czlowieku ktory z pewnoscia wysylal cie do pracy to miej odwage sie podpisac bo raczej nie jestes osoba zyczliwa , by cos takiego pisac trzeba byc prostakiem ,ale sam sobie odpowiedz kim jestes i czy wogole masz ochote pracowac czy tylko krytykowac .
zdjecie uzytkownika
Gruzin - 2015-11-16 18:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak tacy sami jak wszyscy tak samo kantują wyłudzają.
Umowe o prace podpisujesz w trybie EXTRA szybko zwinnie krótko i raz. kontraktu na mieszkanie nie dostaniesz. W pierwszym tygodniu zostaną Ci odciągnięte wszystkie możliwości:
*rower 75E
*klucze 25E
*kartę 25E
*lampki do roweru ok 7E
kuszą dodatkami za godziny, musisz ładnie sie podlizywać żeby było ok częstować "koordynatorów"papieroskami itp.
Nawet gdy się starasz i tak może na Cb paść kolej. Jak masz za dóżo godzin to Level wyśle cie w 1 tyg do 2 różnych pracodawcó i i tak wyjdzie żeby Ci zapłącić o połowe mniej "inteligentna polityka"

NA każdym mieszkaniu zanajdziesz "chlew" z dostępem do narkotyków lub juz odurzoną młodzież . "Szlachta się bawi"
Proszę dobrze przemyślec wyjazd przez te biuro lub podróż waszego dziecka.
zdjecie uzytkownika
Gruzin - 2015-11-16 18:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nieznajoma - 2015-10-19 23:27:38]:
Dokładnie tak ta osoba jako jedyna miała jakieś serce dla ludzi!
A Level posługuje się opinia Marietki Naj MNIEJ kompetentną osobą...
zdjecie uzytkownika
Laura - 2015-11-17 18:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gruzin - 2015-11-16 18:24:11]:
Seba jako jedyny miał serce dla ludzi. Pomagał - był ludzki. Zostały tylko osoby dla których pieniądze są bogiem:) Ale cóż. Moze kiedyś ktoś potraktuje ich tak jak oni traktują innych. Życze im tego:) A Sebie - POWODZENIA!!!!!!
zdjecie uzytkownika
julka - 2015-11-17 19:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gruzin - 2015-11-16 18:24:11]:
Czlowieku co za brednie ty piszesz, pracuje od dawna i jeszcze nigdy nie czestowalam koordynatorow papierosami by isc na nadgodziny jak mozesz tak pisac, a na nadgodziny jak jest potrzeba chodza osoby ktorym sie chce pracowac A jesli chodzi o mieszkania to sa takie jak ludzie dbaja.a wiec moze sie zastanow co piszesz za glupoty .
zdjecie uzytkownika
Level One Emmeloord - 2015-11-17 19:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos tu biura pomylił. Pisz na innym forum. Te forum jest o Level One Emmeloord a tam nie ma Marietki
zdjecie uzytkownika
Aangennam - 2015-11-18 19:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gruzin - 2015-11-16 18:00:08]:
Ciekawa opinia-wiele w niej prawdy aczkolwiek mało kto ma " dostęp " do koordynatorów by poczęstować ich papierosem hehe Poza tym na podlizywaniu sie jeszcze nikt daleko nie zaszedł...pzdr
zdjecie uzytkownika
jajo - 2015-11-24 11:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty
zdjecie uzytkownika
321 go! - 2015-11-25 19:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, bardzo proszę was o informacje czy nie słyszeliście przypadkiem, czy nie szukają teraz kogoś do pracy, bardzo mi na tym zależy a wiem, że firma ma dobrą renomę i można u nich naprawdę fajne doświadczenie zdobyć :) skończyłam marketing w warszawie także mam nadzieję, że moja wiedza nie pójdzie w las :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-25 21:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
level !!!
zdjecie uzytkownika
mee - 2015-11-25 21:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [321 go! - 2015-11-25 19:30:05]:
Pomyliłaś chyba strony.
zdjecie uzytkownika
212333 - 2015-11-26 15:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [321 go! - 2015-11-25 19:30:05]:
LOL !
zdjecie uzytkownika
buk - 2015-12-05 22:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mee a dlaczego niby ktoś pomylił strony.. wydaje mi się, że osoba, która jest absolwentem uczelni wyższej na kierunku marketingu to ma szansę w Levelu na dobrą pracę.
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2015-12-10 14:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,dostal juz ktos wyplate wakacyjnego?
zdjecie uzytkownika
zulus - 2015-12-10 22:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buk - 2015-12-05 22:49:57]:
na pomidory,ogorki,papryke czy pakownie,takie wyksztalcenie nie ma znaczenia:)
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2015-12-11 21:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cwaniak - 2015-12-10 14:37:13]:
Tak, ja dostałam:)
zdjecie uzytkownika
hyhy - 2015-12-16 01:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jaaaa a wiesz może jak wygląda u nich przebieg rozmowy rekrutacyjnej? Nie ukrywam, że fajnie było znaleźć zatrudnienie u nich jeszcze przed świętami. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2015-12-21 10:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hyhy - 2015-12-16 01:51:59]:
Daruj sobie ta firme. To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tylko sie psychicznie tam wykonczyc a nic nie osiagniesz. Do pracy w polu nie potrzebne jest wyksztalcenie wyzsze. Na cv nikt nie patrzy.
zdjecie uzytkownika
szsas - 2016-01-02 11:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszuści!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
cele - 2016-01-03 13:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiadomo coś czy zostały przyznane jakieś benefity świąteczne? Atmosfera w pracy zawsze jest różna, ale jeśli można spokojnie wypełniać obowiązki, to powinno to każdemu odpowiadać.
zdjecie uzytkownika
sluchacz - 2016-01-03 16:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy leven one spytaj to ta sama firma co zleceń one emmeloord
zdjecie uzytkownika
m - 2016-01-03 16:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ta firma da zarobić ile jest godzin czy marne zarobki proszę o odpowiedz chodzi mi o leven one
zdjecie uzytkownika
jobs - 2016-01-05 13:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam na forum przeglądałem oferty firmy leven one south mam pytanie czy firma jest wiarygodna pod względem godzin pracy czy zapewniają godziny czy roooznie to bywa raz sa godziny raz niema i sie siedzi w domu. Bez pracy czy praca wygląda na skoczka proszę o opinie kto byl i moze opowiedzieć jak jest hodzi mi o prace na halach produkcyjnych
zdjecie uzytkownika
gift - 2016-01-05 19:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jobs - 2016-01-05 13:03:19]:
Z praca jest różnie - loteria. Jedni maja w tygodniu po 56 inni po 7. Skakanie z jednej pracy do drugiej zazwyczaj. Czekasz przeważnie na zbawiennego smsa czy idziesz do pracy czy nie. Ogólnie nie jest to firma godna polecenia. Nie zapewni nic poza zszarganymi nerwami.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-01-06 15:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gift - 2016-01-05 19:12:37]:
Witam serdecznie. Pracowałem kiedyś , dawniej w podobnej firmie, tj. w tej samej branży też na wyjeździe i tam ludzie mieli tyle samo godzin w tygodniu, także to mało sprawiedlwie
zdjecie uzytkownika
tronek - 2016-01-15 22:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romek rzeczywiście nie jest to najlepsze rozwiązanie, uczciwie by było rozdzielenie tego po równo, aczkolwiek na pewno Ci z nadgodzinami nie narzekają. Bo mogą nawet i 2000 e / msc zarobić.
zdjecie uzytkownika
janko - 2016-01-26 21:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
D.Sz.do wyrzucenia-niekulturalny, oblesny w swoim zachowaniu, wszystkie rozumy pozjadal,cwaniaka zgrywa-dziwie sie wlascicielom ze ktos taki pracuje-ale to wizytowka Levela-jacy pracownicy takie biuro-tyle mozna napisac
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2016-02-06 14:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,potrzebuje info na temat szklarni z pomidorami w Berlikum
zdjecie uzytkownika
Deef - 2016-02-08 09:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli mówicie, że lepiej nie jechać nigdzie, gdzie oferują ludzie z level1?
zdjecie uzytkownika
czesc - 2016-02-08 15:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cwaniak - 2016-02-06 14:27:54]:
ja zbierałem w sezonie 2015 tam pomidory. miałem kolo 42/55 godzin tygodniowo

http://www.kaaij-tomaten.nl/
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2016-02-08 16:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czesc - 2016-02-08 15:15:07]:
ok,a mozesz powiedziec ilu zakerow tam pracuje w sezonie i czy tez dobrze wychodza na godzinach?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rekrutacji. Nawet nie potrzeba zaświadczenia o niekaralności. Jedynie trzeba zalogować się na stronce.
Pytania: Niby "znajomość angielskiego" i "prawo jazdy"- nie prawda, połowa osob nie potrafi sie nawet przedstawic, więc na grupe Polakow szukaja jednego jelenia który posłuży za translatora, tak samo z prawkiem- jeden bierze auto na siebie i wozi.
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2016-02-09 15:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to bzdura co wypisujecie.ja pracowalam kilka lat w levelu i jednym i drugim i wiem jak jest.jak komus zalezy na pracy i pieniazkach to bedzie pracowac w kazdej pracy.zawsze wyplacali na czas do do centa.a narkotyki sa wszedzie,w kazdej firmie w calej holandi...ja mieszkalam z osobami ktore non stop cpaly ale mnie to nie interesowalo bo kazdy odpowiada sam za siebie
zdjecie uzytkownika
uki - 2016-02-09 18:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,pracowalem caly zeszly rok przez level 1 i w tym tez sie wybieram,krotko na temat biura:w porownaniu do reszty agencji pracy holandii(a pracowalem od 2007r przez ok.14biur)wcale nie wypada najgorzej.zdarzaly sie dosc czesto poslizgi z wyplata ale kasa zawsze sie zgadzala.jedynie sprawy sie komplikuja gdy nie masz wlasnego srodka transportu,bo wtedy czekasz po pracy na kierowce nawet do 3h.wyjazdy do sklepu sa raz w tyg.no i tu system jest ciekawy:)poniewaz zawozi cie kierowca do sklepu,ale zabiera cie juz inny i tu tez czekasz nawet do 2h.dla kogos bez doswiadczenia i wlasnego srodka transportu bedzie ciezko.bez doswiadczenia bedziecie pracowac jako skoczek i nikt wam nie zagwarantuje godzin.p.s.w zeszlym roku na pomidorach przy obcinaniu lisci w jednej ze szklarni tygodniowe wynagrodzenie wynosilo 400 netto

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Level One Emmeloord!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert