Level One Emmeloord

Opole

Opinie o Level One Emmeloord

rogue77 2017-05-10 10:50
Pracowałem w Levelu Emmelord w 2013 agencje oceniam jak najbardziej pozytywnie kasa zawsze na czas moja rekordowa tygodniówka to 370 euro na czysto najmniej 117 euro byłem 5 miesięcy.
Najpierw trafiłem na dronten jeżeli chodzi o mieszkanie a po 3 miesiącach przenieśli mnie na full wypas do bant ,wtedy mieszkali tam także kierowcy.Miałem na początku jako kordynatora Dawida wszystko dało radę załatwić jak nie sapałeś i nie dzwoniłeś o jakieś pierdoły .Pózniej był Tomek też w Porządku.Mam zamiar znowu wyjechać przez to biuro.Więc pyt do aktualnych pracowników.Czy to prawda że wszyscy kordynatorzy są nowi???
Monika 2017-05-18 13:54
hej Magda. podaj jakiś namiar na fb czy coś. Chcę iść di tej pracy i chciałabym pogadać. ;)
Monika 2017-05-18 13:56
Hej ;) odezwij się do mnie, też myślę o tej pracy ;) moniqe991@gmail.com
Tadzik 2017-06-05 16:55
Nie polecam ! Wywalili nas za nic. Za to że na urlop mieliśmy jechać jak wszyscy inni.
Alexis 2017-06-07 18:08
Planuje ktoś jechać od 1 lipca (2017 r) :-) ? Jak coś piszcie akurasz1998@gmail.com
Jooincikowaaa 2017-06-07 20:09
Właśnie czytałam regulamin serio aż taki rygor tam jest ???
2
Pracownik 2017-06-09 17:08
Pracowałam przez tą firmę kilka lat i byłam zadowolona . Godzin było dużo praca cały rok wypłaty na czas. Praca dla robów jest a nieroby zawsze mają jakieś ALE
Polecam !!!!!
2
Rzeszowiak 2017-06-09 21:07
Jedzie ktoś na wakacjach z Podkarpacia?
Xxx 2017-06-24 20:14
Wie ktos o tej pracy przy cebulkach? Jak tam jest ? Ile sie do pracy dojezdza?
Mlody 2017-06-24 20:44
robota jest naprawde spoko. Polecam
młody 2017-06-24 20:49
nie ma żle.
Krysia 2017-06-24 21:05
jestem 3 tyg i narazie jest super
Xxx 2017-06-25 15:26
A ile do pracy dojezdza sie?
nickki 2017-06-28 17:53
które to agencje, podaj nam wszystkim ich nazwe...prawda jest taka, ze 90% ofert pracy przez agencje to stawka 8.96 - 10E brutto, to na reke daje 7,2-7,5 euro i z tego trzeba oplacic jedzenie. Raczej chodzi o to, zeby nie traficna agencje oszusta, ktora nie wyplaci kasy itd przciez koordynatorzy w kazdej agencji sa chamscy , gburowaci i nie pomagają, po protu oni tacy sa i nic tego nie zmieni, zwlaszcza polacy koordynatorzy...naburmuszone gbury,którym sie wydaje, ze sa lepsi od tych "roboli" bokazdego traktuja jak głupka z patologii który pojechał za granice zarobic na chleb i robiamu łaskę umożliwiając pracę...dlatego sa tacy "uczynni" i to jest norma w kazdej agencji. Zaraz ktos napisze,ze to nieprawda- to podaj tutaj nazwy tych super agencji gdzie koordynatorzy sa mili, przyjazni i pomocni-nie ma takich. Ale oni nie musza byc mili i fajni, oby tylko robili to co do nich nalezy ....
Malo tego przegladałem oferty dla specjalistow np dla spawaczy i trafiłem oferte dla spawacza aluminium, nie wiem czy wiesz ze to specjalista najwyzszej klasy, srednio 1 na 100 spawaczy umie dobrze spawac aluminium, za godzine taki spawacz w polsce majacy swoja mała firemke bierze 60-80 zl za godzine w górę a tam w Holandii oferowano 12 E...!!!! To o czym my mowimy? W holandii cudów sie nie zarobi, ale przy normalnej ilosci godzin chyba 1200 E mozna wyjśc a po kupieniu jedzenia zostanie 1000 euro, jesli ktosnie pije, nie pali,nie cpa to odłozy i nie opowidajcie,ze po 4 tys odkladacie pracujac wPolsce...1 na 50 ciu i to z wielkim bólem tyłka z nadgodzinami w soboty czy niedziele.
Aaaaa 2017-07-07 22:34
Hej jedzie ktos 13 do holandi.na pole i chale.
1
Kamilkecaj888 2017-07-12 22:23
Witam wszystkich jest któś co pracował przez tą firme , ja jade 16 lipca mam wykupiony bilet , nie wiem na co jadę ale chyba w pole , czy są zarobki i czy jest praca ? niech ktoś da znać na emaila kamil.kec89@o2.pl pozsrawiam
Kamilkecaj888 2017-07-12 22:43
ja miałem jechac 13 lipca czyli jutro ale przełożyli mi wyjazd na 17 bo stwierdzili że są złe warunki pogodowe ;/
O.lo 2017-07-16 08:21
Praca jest fakt ciezka ale jest na wakacje nie jedziecie ja tu pracuje i nie jest zle z poczatku tez sie pobawialem i bylem zrezygnowany przez pierwsze dwa dni ale zacisnalem zeby i jest ok osobom ktorym sie nie chce pracowac niech lepoej siedza w domu tu sie robi fakt dojazdy sa do pracy po 2godziny ale da sie przezyc jak ktos jedzie tu w konkretnym celu a nie pobawic sie
3
Wanda 2017-07-18 22:01
No bo by ly zle tu pogoda zmienia die z godziny na godzine jak zacznie lac to deszcz konkretny nie to co u nas pokropi i przestaje
O.lo 2017-07-18 22:28
I jeszcze wam powiem tak narzekaja osoby mlode na wiekowce nic nie potrafia zrobic ,non stop chcieliby przerwy i jak najszybciej do domu najarac sie i nachlac browara bo jest tanszy od chleba nie spotkalem tu jeszcze osoby powyrzej 30tki ktora by narzekala na prace .Tak jak pisalem wyzej praca jest ciezka ale w ktorym kraju np praca w polu jest lekka .Ja nie narzekam co do koordynatorow ja nie mam z nimi i nie mialem jeszcze problemu zawsze oddzwania odposuje i oczywiscie zalatwi co sie chce ale trzeba podejsc do niego z szacunkiem.Jak do czlowieka ja mam koordynatorke i swoje lata przed 40ka ostatnio byl z nami w pracy mlody zrubek 22lata praca mu sie nie podobala to zadzwonil do koordynator i jak slyszalem jak sie do niej odzywa to az uszy bolaly lecialy same k.h i co tylko mozlie tak co 3 gownirz sie tu zachowuje mysli ze jak przyjechal do Holandi to blyszczy i za to ze stoi beda mu placic ,ciekawe czy w polsce by mi zaplacili za stanie i nic nie robienie kopa w d by dostal i tyle tu to jeszcze mu inna prace zalatwia i daja szanse .Ja nie narzekam robie swoje i jest ok bez pracy nie ma kolaczy pozdrawiam .A co do domkow to sa ok ale zgodze sie powinna byc jakas selekcja normalni kontra nienormalni,cpuny,czy pojaki bo trafia sie na domku 5osob normalnych i jeden pijak albo cpun ale na to juz nikt nie ma wplywu .Chodza pogloski ze level jako jedyna firma wyplaca kase bez problemu sa firmy co robia z tym problemy ale tylko pogloski poznalem tu duzo ludzi ale jeszcze od nikogo nie slyszalem zeby nie otrzymal wyplaty
2
eeeee 2017-07-24 12:45
nie warto przez level szukajcie czegos innego.
2
WAFEL 2017-08-07 10:26
Był ktoś na Zbiorach owoców poprzez tą Agencje ?? Jabłka Gruszki bo wybieram sie na poczatku wrzesnia poprzez nich włąśnie i niewiem czego oczekiwać...
szujaaa 2017-08-07 18:53
@WAFEL podłączam się, tez mamy jechac na jabłka i gruszki podobno wyjazd 31 sierpnia, był ktoś na tych zbiorach na wrzesień październik i moze cokolwiek powiedzieć na ten temat? Proszę o konkretne wypowiedzi na ten konkretny temat. Mój mail : amelia.szuja@o2.pl
Anna 2017-08-08 17:54
Hej jadę pierwszy raz na zbiór jabłek i gruszek do Holandii. Z tej firmy , co sądzicie o tym
Laki 2017-08-08 18:45
Ja tez jade na zbior jablek i gruszek cos ktos podpowie jakie warunki??
Lidka 2017-08-23 12:31
Proszę nie spamować z firmy, ładnymi słowami ze strony internetowej. Po to są opinie ludzi, którzy tam pracowali. Są bardziej wierzytelne.

Pozdrawiam,
Lidka
1
Michał 2017-08-23 13:00
NIE POLECAM!!! Oszukują na salarisach (wpłatach), nie dają kart ubezpieczeniowych, dosłownie wciskają kit pracownikom że coś im się nie należy mimo że powinni to dostać.
Pracowałem tam 5 tygodni, musiałem zjechać do Polski, bo dostałem poparzeń chemicznych od cebulek kwiatowych. Moje ręce wyglądały tragicznie (całe opuchnięte z ogromnymi bąblami ropnymi), więc poprosiłem o wizytę u lekarza na co otrzymałem odpowiedź że mi samo przejdzie i lekarza nie będzie. Po 6 godzinach dzwonienia, pytania i błagania o lekarza dowiedziałem się że mnie nie zabiorą, więc pojechałem do szpitala na własną rękę. Lekarze sami byli w szoku na widok moich dłoni. Po powrocie ze szpitala rozmawiałem z koordynatorem i zostałem poinformowany, że zostałem wpisany na listę chorobową i dostanę wynagrodzenie chorobowe. Pytałem czy mogę wrócić do Polski i czy nie będzie problemów z tym chorobowym, na co dostałem pozwolenie i zapewnienie że wszystko będzie ok. Minął już 4 tydzień a chorobowego niema. Napisałem maila do agencji z zapytaniem o to i dostałem informację, wróciłem do Polski BEZ POZWOLENIA, więc chorobowe mi się nie należy...
Oszukują też na salarisach, nie wypłacili mi dodatku za dojazdy który mi się należał (miałem do pracy 130 km). Po 5 tygodniach dopominania się w u różnych koordynatorów i w biurze osobiście i mailowo w końcu odpowiedzieli na jednego z maili pisząc że wszystko jest ok i wciskając kit, że kwota wolna od podatku jest tym dodatkiem za dojazdy... BRAK SŁÓW
Ogólnie nie polecam i wszystkich przestrzegam przed tą agencją pracy.
6
kosmetyki 2017-08-27 00:09
Moja przygoda była krótka. Zakwaterowali mnie i moją dziewczynę na Swifterbandzie w mieszkanku dwuosobowym razem z dodatkową dziewczyną! Jakaś kpina, żeby ją wyrzucić od nas z mieszkania trzeba było się prosić zarządcy, który ostatecznie jej wyjaśnił, że trochę nie halo, żeby z nami mieszkała. Miała się przenieść do jakiejś starszej Pani, a ostatecznie zrezygnowała i wyjechała.

Trafiłam na kosmetyki, do pracy woził nas bus, jakieś 40 minut w jedną stronę. Praca w miarę przyjemna. Za to pieniądze dość śmieszne. Szef i brygadziści to jakieś dno społeczne. Nie chciałam iść w sobotę do pracy, bo cały weekend miał być wolny, miałam już dawno plany, to nas zwyzywał, powiedział, że jak nie przyjdziemy, to do Polski mamy się pakować.
No to następnego dnia ADIOS ;) bez żalu i smutku, z uśmiechem na twarzy.
Nasza koordynatorka Aśka, dziwna laska, widziałam ją raz w biurze, później nie raczyła odebrać telefonu, odpisać na maila ani na smsa. TRAGEDIA!
JEDYNA sytuacja, w której pofatygowała się zadzwonić o 23.00, to wtedy, jak nas chcieli właśnie zmusić do przyjścia do pracy w weekend (gdzie podobno miała być to nasza tylko i wyłącznie dobra wola).
Nie polecam nikomu!
2
Ryszard1987 2017-08-27 09:36
Jakas poktętna ta opinia najpierw piszesz ze w zjechales potem ze osobiscie w biurze. To zdecyduj się. Ja u nich pracowalem 2011 do 2016. Teraz pracuje już u szefa na kontrakcie. U rolnika na polu. Do lekarza chodze od początku sam i nikt mi nie był potrzebny. Chorobowe też miałem zawsze wyplacone za czas choroby. Takze nie mam zastrzezen a z opinia Twoja sie nie zgadzam.
@marecki 2017-08-27 16:14
JA z kolegą też jedziemy 31.08 na Jabłka i Gruszki ,pierwszy raz
Co ma być to będzie ,zobaczymy wszytko tam jak to jest w realu
pozdrawiam
Marecki
Jaca 2017-08-28 14:47
Witam Wszystkich ☺Jadę z dziewczyną na zbór jabłek i gruszek do Emmelord.Jedzie ktoś z zielonej góry może? I takie pytankoo jak warunki mieszkaniowe wyglądają w mieszkaniach?
Alicja 2017-08-31 13:21
Są jacyś inni użytkownicy, którzy byli na zbieraniu jabłek i możecie opowiedzieć o warunkach mieszkalnych, atmosferze pracy jaka panuje w Level One Emmeloord? Będzie to pomocne dla użytkowników @Jaca, @marecki.
Ewelina1975 2017-08-31 15:17
Hej, dziś o 16 mam busa Mareckiego z Zawiercia, jadę już 4 raz. pracuje zawsze koło 6/8 tygodni zależnie ile jest jabłek pracujemy po 52 godziny na tydzień (po 9 pon/pt oraz 7 w sobotę). Ja ze ten czas wychodzę 1800/2200 euro netto. Atmosfera dla mnie dobra na czas a w tym roku nawet stawka poszła do góry na 10,10 euro brutto. Kończe do zobaczenia w Emmeloord.
Dominator 2017-08-31 21:28
Witam. Osobiście nie polecam biura Level One. Pracowałem przez to biuro na papryce przez 3 miesiące. Praca spoko. Jednak biuro wypłaty sobie placilo takie jakie im się podobały. Raz 72 euro za mieszkanie później inna kwota. Nadgodziny też sobie zabierają jak chcą. Raz w tygodniu miałem 65 godzin z czego zapłacili mi za 50 i reszta miała być dodana do słabszego w godziny tygodnia. Oczywiście nikt już tej kasy nie widział. Raz jak już miałem dość zadzwoniłem po pracy o godz 19 do koordynatorki Aski (najgorsza i najbardziej niekompetentna) to powiedziała, że ona już nie pracuje o tej porze i moje problemy ją nie interesują. Prace skończyłem o 18:30. Następnego dnia po prostu się zwolnilem to na złość mi powiedzieli, że mam 40 minut na opuszczenie domku. Wbrew prawu oczywiście. Później specjalnie chcieli jeszcze mi na ostatnią noc zmienić lokalizację co się im nie udało, bo po prostu miałem ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam! Wszystko jest fajnie jak ich nie kontrolujesz i mogą robić co chcą z wyplatami. Odradzam każdemu.
2
Paweł1968 2017-09-01 17:02
Cześć, dziś przyjechałem i zakwaterowali mnie na Zeewolde w biurze bylem godzinkę na podpisanie umowy. Jutro do pracy. Na razie jest dobrze. Mam pokój dwuosobowy i do pracy kolo 18 km.
oszukany 2017-09-14 21:02
jestem w tej firmie i nie polecam
Zapomnij o tej firmie,wiekszego dziadostwa nie widziałem w zyciu
Przyjechało tu ok 150 osob na jabłka i nikt jabłek nie widział chyba ze w sklepie
4
Sylwia 2017-09-17 11:25
nie polecam tej pracy nikomu siedzisz w domu i niepracujesz robia ci laske ze do pracy przychodzisz.Jeszcze musisz mieszkac z brudasami i zlodziejami kturzy nie umia po sobie zmywac garow. sa glosni i chalasliwi na domku ,w nocy sie drą po pijaku i cpają. Ogulnie na wszystkich domkach ew echten tak jest. Znam osobe ktura mieszka pod domkiem nr 4 i juz zasadzila maryche a dopiero co sie wprowadzila, puszcza muzyke na fula i nie liczy sie z innymi jak chca ciszy.
sylwia12 2017-09-17 11:52 [użytkownik zarejestrowany]
ja nie polecam tej firmy, łaske ci zrobia ze do pracy musisz isc, warunki w mieszkaniu jak u cygana, przescieradla wisza na oknach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w kuchni poniewaz tym gowniarza naczyn nie chce sie myc, mimo ze mieszkaja blisko tego chlopaka co,, koordynatorem jest to i tak sa brudasami, kis taki duzy byl jak sie tam wprowadzilam, ze myslalam ze zwymiotuje. ogolnie na wszystkich domkach w echten sa cpuny i zlodzieje nikomu nie mozesz ufac , nawet wspollokatorce z pokoju. Ta FIRMA JEST IDEALNA DLA LUDZI Z TZW ZLA PRZESZLOSĆIA Z KTÓRYMI NIKT SIE ZADAWAC NIE CHCE ale i tak musi ich obecnosc znosic bo mieszka obok tych ludzi. Ciszy i spokoju nie ma zawsze znajdzie ktos kto na fula pusci muzyke i pod 4 rką zasadzi sobie maryche bo mysli ze jest opiekunem domu i wszystko mu wolno.
7
Alicja 2017-09-18 10:22
@oszukany czyli co robiliście skoro nie było jabłek? Zaproponowali Wam inną pracę czy też nic nie robiliście? To ważna kwestia do ustalenia. Czy zgłaszaliście komuś warunki w domkach? Czy ktoś przed wyjazdem obiecywał, że domki będą wyglądać inaczej?
NICK- PIEKNA 2017-09-18 10:31
JAK TO MOZLIWE ZE TE TRZY GOWNIARY Z 10 W ECHTEN SA ZADBANE WYTAPTOWANE UMALOWANEORAZ MODNIE UBRANE ALE BRUDASKI WIDOCZNIE SA TAK ZAJETE MALOWANIEM SWOJEJ MOR..DY ZE ZAPOMINAJA NOTORYCZNIE- SPRZĄTAĆ , JAK SIE SPYTALAM TYCH CHLOPAKOW KTO ZOSTAWIL TEN SYF TO ZADEN NIE WIEDZIAL. TRZEBA KONTROLE ZALATWIC BO NIEDLUGO KARALUCHY W KUCHNI BEDA CHODZIC. PODOBNO JAKAS NIEWCZYNA MIALA SIE TAM WPROWADZIC ALE JAK PRZYSZLA TO PIERWSZEGO DNIA POSZLA DO TEGO CHLOPCA O IMIENIU DAWID ZE NIE BEDZIE TAM MIESZKAC.ON TO WIDZIAL I ITAK SYF JEST . SZKODA ZE NIE PRZYSYLAJA KONTROLI NA TEN DOMEK , MOZE TE DOROSLE ,,DZIECI'' BY SIE CZEGOS NAUCZYLY .
5
Marcin. 2017-09-22 21:22
Czesc. Dzis wrocilem od nich po 8 tygodniach pojechałem na śliwki ktore trwaly 3 tygodnie. A ostatnie 5 tygodni bylem na jabłkach w Dronten. Mieszkalem w nowych dwuosobowych domkach na Swifterbant. Do pracy 8 km. Wracam za 3 tygodnie do nich na sortowanie cebulek lili. Tygodniowka srednio okolo 340 euro. Pracowalem 47 godzin. Stawka 10,10 euro.
Ewelinaa 2017-09-26 13:45
Witam chciałabym wyjechać gdzieś przez tą agencje. Polecacie ? A może jest jakaś chętna osoba z Małopolski lub Podkarpacia która chciałaby też wyjechać ? ;)
Alicja 2017-09-27 12:45
@Marcin. skoro będziesz wracał do pracy z Level One Emmeloord to rozumiem, że chcesz polecić firmę? A czy ktoś mógłby odpowiedzieć na pytanie @Ewelinaa? Ogólnie @Ewelinaa opinie o Level One Emmeloord są dobre, a atmosfera w domku to już zależy na jakiego człowieka trafisz.
Alicja 2017-10-05 14:06
@sylwia, @nicki pi przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm. Nie ma tu miejsca na obrazanie firmy Level One Emmeloord lub jej pracowników. Dlatego poproszę o opinię i aktualizacje jak wygląda sytuacja w firmie, by osoby poszukujące pracy szybko mogły znaleźć odpowiedź.
niick 2017-10-06 22:46
witam, nie obrazam firmy bylam tam i pracowalam wiec mam prawo alicjo napisać opinie. ze firma sie obrazi to co mnie to obchodzi , to nie jest klamstwo. bez powodu bym nie klamala.
niick 2017-10-06 22:58
witam, nie obrazam firmy bylam tam i pracowalam wiec mam prawo alicjo napisać opinie. ze firma sie obrazi to co mnie to obchodzi , to nie jest klamstwo tylko prawdziwa opinia, że z level są oszustami to prawie wszyscy tutaj wiedzą.
Jarek1994 2017-10-09 11:22
Witam, ja wrocilem dzis od nich. Bylem w Marknesse 8 tygodni. Gdyby nie studia wrocilbym odrazu tam. Ja polecam. Mialem stawke 10.10 euro brutto. Tygodniowka za 52 godziny to 406 euro. Napewno tam wraca za rok i polecam. Pozdrawiam cale Reppelweg. Najlepsi ludzie!!!!
dziunia 2017-10-12 09:04
Zaproponowili. Większość z nas wylądowała w polu (zbiory kapusty, dyni, brukselki). Ale pracy było mało. Ja pracowałam np. 24h tygodniowo, potem 14h tygodniowo. Przez tydzień dojeżdżaliśmy ponad 150km w jedną stronę. To dawało 4h dziennie w drodze do i z pracy! Bez dodatkowych pieniędzy, oczywiscie. Alternatywa była: przyjmujesz pracę, albo siedzisz w domu. Wlaściwie pokrywasz koszty utrzymania, to wszystko. Zjechałam szybko. Teraz walczę z biurem, by znalazło wszystkie przepracowane godziny, bo nie mogę sie doliczyć.
Sebastian 2017-10-12 22:21
Pracuje w Levelu na zbiorze brukselki. Praca na dworze. Codziennie 11 godzin. Tygodniowo mam 60 godzin. Ale bylo ze ze mna w pracy kilka isob ktore nie chcialy pracowac nawet 40 na tydzien. Ja mam 450 euro na tydzien. Prace mam do marca potem wracam na szklarnie z bratkami.
majek 2017-10-16 20:04
Witam miałem przyjemność w tym roku pracować przez firmę Level One przy zbiorze gruszek ,miały być jeszcze jabłka ale z jakiegoś powodu nie zbierałem jabłek . Oczywiście firma dla osób które chciały pracować dłużej znalazła inne prace. Co do samej firmy Level panuje tam trochę chaos, zatrudniają za dużo ludzi i koordynatorzy nie ogarniają wszystkiego, ale co ważne pieniądze są wypłacane na czas. Jeśli chodzi o hotel mógł by być lepszy żelazne piętrowe łóżka i metalowe szafki i tyle nie tego oczekiwałem, wiem nie pojechałem tam mieszkać w luksusowych warunkach tylko pracować, ale mimo wszystko standardy w pokojach mogły by być wyższe. Z jednego byłem mile zaskoczony z współlokatorów różni ludzie po przejściach z przeszłością (usunięte przez administratora) ale mimo to wszyscy bardzo dobrze się integrowali jak jedna wielka rodzina, podczas mojego pobytu nic nikomu nie zginęło i nie było żadnej awantury na tz apartamencie. Podsumowując opinie jeżeli będę mógł to jeszcze pojadę przez tą firmę, jeśli ktoś chce pracować to polecam.
Zostaw swoją opinię o Level One Emmeloord - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord