Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Level One Emmeloord

zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-12-26 02:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mnie równiez interesowałaby praca w Level One. Nie wiecie może czy nie beda w nowym roku potrzebować nowych ludzi do pracy? Jesli tak, to na jakie stanowiska? Byłbym wdzięczny za informacje, gdzie mogę znaleźć aktualne ogłoszenia od firmy oraz za podanie przykładowych zarobków, jakie sa tu do osiągnięcia.
zdjecie uzytkownika
szuki - 2015-01-10 02:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
level one poszukuje obecnie do pracy w Holandii osób na stanowiska fizyczne przy obsłudze lotniska. Widziałem , że to czego oczekują od swoich pracowników to głównie znajomość języka obcego, prawo jazdy oraz doświadczenie w innej tego typu pracy w CV. Choć i te warunki nie są konieczne, także może warto
zdjecie uzytkownika
nick one - 2015-01-21 14:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie wyplaca naleznych pieniedzy za prace to raz. Dwa bzdetne potracenia za swiatelka do roweru latki do roweru klucze do donu i kaucja za rower razem 170 euro. Zenada. Codziennie dzwonie do firmy i upominam sie o swoje pieniądze. I co slysze? Jutro bedzie przelew. Tylko to jutro trwa juz od tygodnia
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-01-21 15:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick one - 2015-01-21 14:15:36]:
Ale które biuro to jest bo ja pracuje w Emmeloord i nie ma żadnej kaucji za rower.
zdjecie uzytkownika
Łukaszenko - 2015-01-28 19:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo polecam dla tychco zaczynają przygode z holndią
zdjecie uzytkownika
leon - 2015-02-05 06:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [airidka - 2014-12-10 15:14:50]:
odradz bratu własnie wrucilem mojprzelew za 100 godzin 180 euro 2.5 tygodniatyle to ja w polsce zarobie a jeszcze z tego za busa dalem 65 zarobiłem350 złoty czyli nawet mi koszt wyjazdu nie wrucil dolozylem do interesu
zdjecie uzytkownika
ruda0806 - 2015-02-06 12:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wyjeżdżać jutro. Przez telefon Pani mówi, że praca stała przy pakowaniu roślin do wysyłki, że nie siedzi się bez pracy. Jechać ? Jakieś opinie, rady?>
zdjecie uzytkownika
reni3225 - 2015-02-16 18:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adi2241 - 2014-08-18 17:18:15]:
Mój syn jest tam trzeci tydzien i pracowal 6 dni ciagle wydzwnia do koordynatora żeby go do pracy bralija wydzwaniam do biura do Opola ,wyjdzie na to ze umowa sie skończy a on zarobi tylko na powrót do domu , nie bede tu kleła bo nie wypada ale to co mam na myśli to każdy może się domyśleć . Chcę się dowiedzieć czy można tą firmę podać do sądu o odszkodowanie , a jeżeli chodzi o kaucję za rowery to prawda biorą kaucję za co tylko mogą . Nie polecam a wręcz odradzam
zdjecie uzytkownika
Ewe6 - 2015-02-18 20:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Wraz z kolezanka wyjechalysmy przez posrednictwo Level One z Opola.
Kobieta z biura zaproponowala nam prace przy pakowaniu miesa na tacki. Po czym pozniej zadzwonila w suuper jak to ona mowila oferta. Jezeli pojedziemy to odrazu w poniedzialek bedziemy miec prace na stroikach..duzo nadgodzin..dziewczyny duuzo zarobicie zapewniala. Przyjechalysmy na miejsce w niedziele. Mieszkanie ok. ludzie tez w porzadku. Szczegolnie pewna starsza Pani :) Do biura w poniedzialek zabrali Nas pewien koordynator..hmm.. dopiero wtedy dowiedzialysmy sie jak tam naprawde to wszystko funkcjonuje.
Z pojscia do pracy od pon okazalo se ze tylko jeden dzien w tyg pracowalam a moja kolezanka wgl. Po tyg czasu zjechalysmy do domu gdyz nie bylo sensu tam siedziec. OGOLNIE ODRADZAM WYJAZDU PRZEZ LEVEL ONE !!!
zdjecie uzytkownika
Młody91 - 2015-02-19 08:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, te ostatnie wpisy dotyczą chyba biura Level One z Alphen ad Rijn. Przecież to forum jest dla biura w Emmeloord a to całkiem inna bajka. Kaucji za rower tam się nie płaci, pracy na stroikach i mięsie tez nie mają. Także proszę pisać na forum o jakie biuro konkretnie wam chodzi, bo ludzi w błąd wprowadzacie.
zdjecie uzytkownika
ze jak? - 2015-02-25 14:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leon - 2015-02-05 06:33:13]:
Co ty gadasz czlowieku? 100h to mniej wiecej 625yro na czysto po odliczeniu domku i ubezpieczenia za 2i pol tygodnia. chyba ze masz 15 lat :) to moze i tak wyjdzie wtedy jak u ciebie. Jesli tak to sam jestes sobie winny. Na wiekowce to sie poprostu nie oplaca ale takie rzeczy to powinienes wiedziec zanim wyjechales
zdjecie uzytkownika
ze jak? - 2015-02-25 15:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Młody91 - 2015-02-19 08:50:46]:
Mnie sie wydawalo ze to raczej jest dla biura level one south bo nord to przez work centre w opolu chyba wysylaja. Czy jestem w bledzie?
zdjecie uzytkownika
patryko - 2015-02-26 16:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam w sobote chce wyjechac z Levelone,polecacie???
zdjecie uzytkownika
wkurzona - 2015-02-27 15:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej.
Mam pytanie czy może wyjeżdża ktoś do Holandi "Emmelord" na bratki..?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-04 23:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak sie chce pracować , to sie ma bardzo dużo pracy, ja trafiłam na sery... od 6-17.30 (350 euro tydzien) lub 6-20 (400 euro tydzień) to zalezy od człowieka, jedziesz do pracy bedziesz ją miał, jedziesz na wakacje - niestety.
To tyle w temacie. Jest ciężko ale da sie zarobić.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-12 20:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie coś na temat pracy jako kierowca c+e
zdjecie uzytkownika
landry - 2015-03-17 21:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ona, no dobra, ale co z kosztami utrzymania, bo i owszem 350-400 euro tygodniówki jak na polskie realia brzmi całkiem dobrze, ale co z wydatkami na mieszkanie i jedzenie, czy dojazdy? ile tez przerwy przysługuje człowiekowi, bo jak praca jest od 6 rano do 20 to jest 14 godzin! Co z obiadem, kolacją i tak dalej? Przecież nawet nie ma kiedy zakupów zrobić.
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2015-04-09 12:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem propozycje pracy w level 1 Alphen ad Rijn czy ktoś coś wie jak z prać ajak zarobki i czy jakieś kary ,dodatkowe opłaty są?
zdjecie uzytkownika
LOL - 2015-04-12 18:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż pracuje przez Level 1 w Emmeloordzie i na pracę nie narzeka. Wiadomo wszędzie trzeba pracować. Ale jeśli chodzi o przelewy to są na czas zawsze w poniedziałki, nie było jeszcze żeby nie wypłacili tygodniówki. Mieszkania też nie najgorsze nie oszukujmy się w Pl niektórzy dużo gorzej mieszkają a po wyjeździe do Nl narzekają na standardy. Ja polecam L1 ale z Emmeloordu.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-04-13 12:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam powiem tak , jestem w Holandii w Dronten z biura L1 z Emmeloord. Jestem tu drugi dzien wraz ze znajomym zakwaterowali nas do jednego pokoju i zaproponowali prace w Pralni. No okej zgodziliśmy się , warunki mieszkalne spoko, jak narazie wiemy ze odprowadza 7,50 euro za Lebare. Wczoraj znajomy dostał informacje,że jedzie do pracy dziś a ja mam wolne. Trochę chore ale okej poczekamy i wypowiem sie wam na wiecej informacji czy warto w ten czas wyjeżdzać. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Potek - 2015-04-13 23:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie powoli zbliża się sezon i dużo osó będzie chciało wyjechać na wakacje właśnie do pracy za granice. Ciekaw jestem czy dużo jeszcze ogłoszeń będzie w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Jarek0902 - 2015-04-14 21:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Level one to oszuści. Nie płacą na czas. Biuro jest nie zorganizowane. Koordynatorzy chodzą po spożciu narkotyków. Warunki fatalne. Jarek ( bloki)
zdjecie uzytkownika
wierzycielka - 2015-04-15 18:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam mojego dluznika tomasza kubica z Klobucka ktory ukradl moje pieniadze,siedzi w Holandd i pracuje w Level,żre za kase swoich dzieci
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rekrutacji. Nawet nie potrzeba zaświadczenia o niekaralności. Jedynie trzeba zalogować się na stronce.
Pytania: Niby "znajomość angielskiego" i "prawo jazdy"- nie prawda, połowa osob nie potrafi sie nawet przedstawic, więc na grupe Polakow szukaja jednego jelenia który posłuży za translatora, tak samo z prawkiem- jeden bierze auto na siebie i wozi.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-17 19:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich wyjechalem przez level one z Alpen
nie polecam tego biura pracowalem przez 4 dni od przyjazdu a teraz siedzie juz drugi tydzien na wolnym za nadgodziny powini placic 125 % a okazuje sie ze jest jeszcze mniej zeby wyrobic nr sofi czasami czekasz 3 tygodnie jezeli chcesz zarobic nie polecam tego biura !Twierdza ze nie ma pracy a nowi przyjezdzaja i maja prace zaLuje ze przez to biuro wyjechalem
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-04-18 07:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-04-17 19:15:42]:
Stary ale te firum dotyczy Level One w Adres Daalder 2, Emmeloord. A to dwie inne bajki
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Level One Emmeloord?
Zadaj pytanie