Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Level One


Oceniono 165 razy
stwórz własny profil firmy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Level One
Katowicka 67B lokal nr 15
45-061 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-05-23 10:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zlego slowa o pracy nie mam bo trafilem do THR ale koordynatorzy zalosni dwoje nie zna nawet angielskiego hah zal nie odpowoadaja na emaile (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-05-29 20:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-01-28 16:02:00]:
dziewczyno...320e przy 48 godz?na najmniejszej wiekowce?nie zartuj sb.ja przy 45 godz mialem max 320 i to bez wiekowki wiec co ty tu piszes?no chyba ze na tej najnizszej wiekowce masz wieksza stawke niz 9.02e na godz.hahahaha-watpie
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-05-29 20:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-01-28 16:02:00]:
dziewczyno...320e przy 48 godz?na najmniejszej wiekowce?nie zartuj sb.ja przy 45 godz mialem max 320 i to bez wiekowki wiec co ty tu piszes?no chyba ze na tej najnizszej wiekowce masz wieksza stawke niz 9.02e na godz.hahahaha-watpie
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-06-12 14:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracowałam w Level One kilka lat temu, z tego co wiem, to nie zmieniło się wiele. Opinię mam bardzo dobrą o firmie - praca niezła, zarobki całkiem fajne, rozliczają się uczciwie i terminowo, zakwaterowanie jak się trafi, ja trafiałam zwykle dobrze. Koordynatorzy w tamtym czasie bardzo pomocni i kompetentni, zawsze mozna bylo na nich liczyc, nawet w srodku nocy, jak był jakis problem.
Gdyby nie to, ze mam teraz dziecko i rodzinę, chetnie pojechałabym tam znowu.
Jedyny minus, niezalezny od firmy, to "polaczki", czasami straszne buraki, czasami psychopaci :)
Z łezką w oku wspominam czas , gdy pracowałam w Level One.
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-06-12 17:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czemu, ale to bardzo popularna opinia, że wszystko co złe w obcych firmach jest związane z polakami
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-06-20 13:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale z tego co wiem to klientów mają nadal całkiem sporo, więc ludzie pomimo wszystko niestety jeżdżą z nimi
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-07-12 20:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to zlodzieje praca jest zlbo nie moja tygodniówka wyniosła raz 17 euro za dwa miesiace zarobilam 700 euro ... level to lipa
zdjecie uzytkownika
galanonim - 2014-07-24 16:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To była najgorsza rzecz jaka mnie w życiu spotkała... Pierwsze 6 tygodni zarobione grosze. Po 2 tygodniowym urlopie i telefonie do biura miałem mieć zapewnioną pracę więc wróciłem, jednakże okazało się że cały tydzień po przyjeździe siedziałem w domku bez pracy. Wróciłem do Polski, obiecywali chociaż zwrot za busa po przesłaniu faktury za przejazd. Jednakże zwrotu na oczy nie zobaczyłem. Suma sumarum w plecy i jeszcze raz w plecy. NIE POLECAM!
zdjecie uzytkownika
kilon - 2014-07-24 20:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co się orientowałemto teraz nie da sie z nimi już skontaktować przez biuro w Polsce a oni odsyłają wszystko do holenderskiego. A to już trwa od kilku lat. Miał z Was ktos kontakt z tamtym biurem? jak to wygląda i na jakiej zasadzie przechodzi się rekrutacje? Mimo że opinie są różne czytałęm o tej firmie sporo dobrego. Wiadomo że ryzyko z robotą jest zawsze, ale może jak tam nie wypali to uda się znaleźć na miejscu coś innego, zastępczego żeby dorobić. W każdym razie rekrytacje cały czas trwają więc wątpie żeby tak zupełnie roboty nie było.
zdjecie uzytkownika
galanonim - 2014-07-25 12:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekrutacje cały czas trwają, a ludzie którzy tam są nie mają pracy i na domkach siedzą... A cały czas nowych łatwowiernych rekrutują... Tak to mniej więcej wygląda
zdjecie uzytkownika
adi2241 - 2014-08-18 17:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam dzis dostalismy tel z Opola i w czwartek mamy sie zglosic do biura w alphen aan den Rijn napiszcie jesli mozecie cos na temat pracy tam mieszkaniach itp. pozdro
zdjecie uzytkownika
bako - 2014-08-21 18:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba mówimy tutaj o troszeczkę innej firmie. Ja level1 kojarzę akurat bardzo dobrze z mojego wyjazdu do pracy do Holandii, ale ja byłem w stosunku do nich od początku do końca fair, więc i oni do mnie również... Nie miałem większych problemów z pieniędzmi i ich wypłacaniem. Wręcz przeciwnie wszystko było w jak najlepszym porządku. Odnosząc się do jednego z wczesniejszych wpisów Level1 ciągle prowadzi rekrutacje. Wymaganiem jednak w tej chwili jest dobra znajomość jednego z języków : holenderskiego, angielskiego lub niemieckiego. Bez znajomości języków z tego co słyszałem również można dostać przez nich pracę w Holandii jednak trwa to zdecydowanie dłużej i nie zawsze jest to taka praca o jakiej by człowiek marzył. Zazwyczaj jest to tylko to co pozostanie po tych z dobrym językiem. Podsumowując polecam. Praca ciężka , ale znośna, po za tym załatwiony transport oraz zakwaterowanie, więc tu kolejny plus
zdjecie uzytkownika
Free Shooter - 2014-08-29 13:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zenada nie polecam

Wiecej siedzenia na domkach niz pracy i mowie tu o Level One z Opola

Szukaja Latwowiernych,sciagaja do Holandii i pozniej kaza czekac na prace nawet do dwoch tygodni...
Wyglada to tak ze Zarabiasz na domek,ubezpieczenie i kromke chleba
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-09-01 23:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam Level 1 South. Zwykli oszuści, przyjechałem na miejsce, miałem mieć zapewnioną pracę, a tak niestety nie było. 3 kolegów zjechało tak naprawdę nie zarabiając nic, bo koszt przyjazdu, zjazdu oraz jedzenie też kosztują. Pracowałem na chłodni i tak koleżanka z pracy mówiła że ani ona ani inni na mieszkaniu u niej nie mają lepiej. Proszę szczerzcie się tego biuro bo szkoda waszego czasu bo dadzą wam zarobić tyle żebyście zapłacili za domek.
zdjecie uzytkownika
leo600 - 2014-10-18 14:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka wszystkim ziomalom
zdjecie uzytkownika
PAH69 - 2014-10-26 10:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja wszystkim powiem nie pozwalajcie jechac tam swoim żoną ,dziewczzyną córkom .moja żona pojechała do pracy i tam sie puszcza więc uważajcie Niestety ten jej też jest żonay więc rozbijają w ten sposób rodziny. to jedna wielka firma rozpusta
śpią w domkach męszczyżni z kobietami.Jak ktoś chce więcej info o tej firmie prosze bardzo hpa@onet.pl
zdjecie uzytkownika
WOTAN - 2014-10-27 19:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem jako spawacz w Lelystad.Wszystko zorganizowane przez biuro w Emmeloord.Stwierdziłem że praca mi nie odpowiada i zjechałem.Okradali mnie na każdym kroku.Złodzieje i nic więcej.SPAWACZE OMIJAJCIE TE ZŁODZIEJSKIE BIURO.
zdjecie uzytkownika
Zbieracz - 2014-10-27 19:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO MORE LEVEL 1.
zdjecie uzytkownika
ZBIERACZ 2 - 2014-10-29 13:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbieracz zgadzam się.ściągją ludzi i na tym się kończy.praca 2 może 3 dni w tygodniu i tyle.zrabiasz grosze albo wychodzisz na zero.to jest właśnie level 1to level 1
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-10-30 10:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ZBIERACZ 2 - 2014-10-29 13:47:39]:
Czy ktoś wybiera sie na robienie stroików świątecznych z Level 1??
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-11-05 13:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie odradzam .... Jestem 5 tydz i siedzę bez pracy 2 tyg ;/
Poprzednie tyg nawet nie było 40 godz tyg. Ogólnie odradzam .Faceci tak ale nie dziewczyny
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-13 13:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla dziewczyn to pewnie za trudna taka praca jest, więc nie wiem czy mają świadomość tego dziewczyny, które chcą się tam zatrudnić na dłuższy czas. Powiedzcie jak sytuacja obecnie wygląda, bo nie wiem czy warto iśc, podobno wszyscy teraz są zadowoleni, z pracą i wypłatą to wiadomo, ze narzekają, ale ogólnie jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
anto - 2014-11-27 16:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój brat tam się stara o pracę wiec napiszcie prosze wiecej informacji a przede wszystkim coś odnośnie umowy. Czy wogóle daja umowę na początek? jeżeli tak to chyba nie ma się czy martwić- reszta wyjdzie w praktyce.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rekrutacji. Nawet nie potrzeba zaświadczenia o niekaralności. Jedynie trzeba zalogować się na stronce.
Pytania: Niby "znajomość angielskiego" i "prawo jazdy"- nie prawda, połowa osob nie potrafi sie nawet przedstawic, więc na grupe Polakow szukaja jednego jelenia który posłuży za translatora, tak samo z prawkiem- jeden bierze auto na siebie i wozi.
zdjecie uzytkownika
airidka - 2014-12-10 15:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [arti - 2014-04-22 16:48:05]:
Witam....ja pracowałam w tej firmie w 2013 roku.trafialm na scinanie paryki..Mieszkalam ,super,warunki jak najbardzie super mieszkalne w dobrej dzielnicy....pojechaalm na 6 miesiecy...Wszystko super.Pracowałam od wrzesnia ...zarobki niezle.Ale ,ale ale i tu zaczyna sie ta zła strona...wraz z kolezanka jej chłopakiem ..mieszkalismy wlasnie w domku jednorodzinnym..i do tego jeszcze z brygadzista litewskiego pochodzenia ..i jego litewska dziewczyna....wszystko było ok do puki ..po 4 miesiecznej ciezkiej ..pracy a dodam ze bylysmy tam pierwszymi dziewczynami na likwidacji szklarni gdzie to jest naprawde ciezka praca..wytrzymaly...bez zjazdu do domu...chcialam pojechac do domu na swieta..a brygadzista powiedział ze nie ..jesli pojade to mam niewraca...pomimo tego ze własciciel szklarni LEO powiedzial ze na swieta mozemy zjechac spokojnie a po swietach mozemy spokojnie wracac..bo praca dopiero sie zacznie topen rajen.Wiec oznajmilam brygadziscie ze jade na swieta bo mam pozwolenie ...i tak zrobilam..z tym ze przekabacil on naszego koordynatora M...... i ja juz tam nie miałam powrotu...gdzyz duzo bardzo miala na to wpływ jego dziewczyna z litwy ...która naj chetniej..wykosila by sama cala papryczke na szklarni aaaa zapomiała bym i nie lubiaca dziewczyn..bo w kazdej widzi oczywiscie rywalke..ha ha aha .ale pominmy ten fakt...Wlasciciel leo ok..ale jego brygadzista...,koordynator maciek...nie koniecznie....jedno powiazanie jesli ktos nie podpasuje od poczatku to jest gnebiony.
zdjecie uzytkownika
antom - 2014-12-11 19:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żadnych informacji nie mogę uzyskać ze stron internetowych dlatego chcialabym wiecej uzyskac od Was kochani.... jak jest z zarobkami, jak jest z umowa? jaka jest rotacja pracownikow i czy mozna przypuszczac ze firma zmieniala sposob funkcjonowania i zmienilo sie cos na plus? Poleca ktos prace w Level one?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Level One?
Zadaj pytanie
x