Level One Emmeloord

Opole

Opinie o Level One Emmeloord

Piotr 2016-08-02 10:41
Nigdy w życiu nie pojadę pracować przez agencję. Pracodawca nie wypłacał premii za nadgodziny i nocki, dodatkowo non stop muszę do nich pisać żeby uregulowali mi płatności bo wysłali za mało. ODRADZAM każdemu kto chce pracować przez to biuro.
2
ania 2016-08-10 15:09
hej zastanawiam sie nad wyjazdem przez firme level one do pracy powiedzcie mi jak jest z godzinami, wypłatami i mieszkaniem?
ELA 2016-09-15 17:35
MAJA OFERTY TYLKO TRZEBA DZWONIC MY Z PARTNEREM JEDZIEMY KUTRO ;-)POZDRAWAIM
2016-09-18 12:23
Co do kasy to nie wiem co nazywasz dobra kasa bo jeśli dla ciebie 7,50 to dużo na godzinę to małowartościowy jesteś i bez ambicji są agencje w których nie pracuje sie po 70 godzin w tygodniu i zarabiasz około 11euro to można nazwać w miarę ale jeśli lubisz robić jak muzyn za pół daro to nie naciągaj innych na to
1
Taka sobie ja 2016-10-03 09:19
Miałam zaszczyt pracować w tej firmie. Przyjechałam z myślą pracowania i zarobienia pieniędzy. Pomijając fakt że przyjechałam na sady a wylądowałam na polu, nieważne..i tak chciałam pracować ponieważ jakby nie patrzeć wyjazd mnie trochę kosztował. Firma ściągła bardzo dużo ludzi co się potem okazało pracowali przez tydzień a potem nie mieli pracy. Tak też było ze mną. Pracowałam dwa tygodnie, tydzień siedziałam w domu po czym koordynator zadzwonił do mnie że muszę wracać do polski bo nie ma pracy, oczywiście na koszt firmy. Pojechałam. W firmie jest totalny bałagan, koordynator nie odbiera telefonu, trzeba się prosić o swoje, oszukują ludzi. Dla mnie to okropne jak postępuje się z ludźmi, przyjeżdżają a potem nie mają pracy. Barak słów żeby opisać to wszystko dlatego ostrzegam wszystkich którzy mają zamiar pracować niby przez tą firmę i przyjechać do pracy w Holandii. Ludzie nie bądźcie naiwni.
9
Były koordynator Lvl one 2016-10-11 13:27
Pracowalem w tej firmie na stanowisku koordynatora, praca Fajna uzalezniajaca lecz brak czasu dla siebie i zycia prywatnego :) zalezy kto co lubi
Były pracownik 2016-10-11 23:36
Nie polecam byłam tam miała być praca na dłuższy okres kilka msc. Do tego miała być praca przy zbiorach owoców gruszek itp przy czym tydz były zbiory a potem się okazało ze będziemy pracować w polu. Po ok 3 tyg pracy okazało się ze nie ma już pracy i musimy jechać do domu. Do koordynatorów nie można się dodzwonić a jak dzwoni się z polskiego nr a nie z ich Lebara to krzyczą a co najlepsze za darmowy starter kasuja z wypłaty 7 euro. NIE POLECAM !!!!
1
Uczestnik 2016-10-21 05:45
Bardzo dobra agencja, kasa na czas , sporo godzin, dobry klimat, polecam.
nowa 2016-10-22 16:00
Czy ktoś wie czy teraz są przyjęcia? I jak złożyć u nich chęć podjęcia pracy?
Ali 2016-10-24 20:43
A jak wygląda praca na bukietach...?
Ali 2016-10-24 20:46
Jak wygląda praca przy bukietach?
weteran 2016-11-07 16:02
Pracowałem przez Work Centre (czyli Level 1 w Holandii) kilka miesięcy przy kosmetykach. I jedyne plusy jakie mogę wymienić to to, że wypłata była a poza tym miałem szczęście gdyż trafiła mi się praca z dużą ilością godzin.

Natomiast to, jak biuro traktuje swoich pracowników to jest jakiś ponury żart. Zacznijmy ego, że w biurze w Opolu mówi się ludziom, że nocki są płatne 125% i pokazuje się zdjęcia lokalizacji gdzie będą mieszkać, co na miejscu okazuje się nieprawdą. Nocki, nadgodziny - wszystko jest płacone 100%. A lokalizacja często okazuje się inna.

Kwestia zakwaterowania również pozostawia wiele do życzenia. O ile na pierwszą lokalizację nie mogę narzekać, było całkiem komfortowo (łóżko i półka w szafie, duża kuchnia i lodówki, czego chcieć więcej), to już mieszkanie w bungalach to dramat. Dwie osoby w pokoju z łóżkiem piętrowym. W pokoju gdzie jedna osoba nie może się swobodnie obrócić. I jedna, mała szafka. 6 osób w domku, a dla 6 osób lodówka o wysokości ok. 1 metra, obok zamrażalnik podobnej wielkości. Nie oczekiwałem luksusów, ale litości.

Naszą koordynatorką była pani o imieniu na literę J. zdrobniale wszyscy mówili A. Jak w większości wyglądał jej kontakt z podopiecznymi? Jesteś chory? Źle się czujesz? Możesz wracać do Polski. Nie przyszedłeś do pracy nawet o tym nie informując? Możesz wracać do Pol... a nie, przepraszam. Masz znajomości więc zostaniesz. Dochodziło do sytuacji gdy to Holendrzy odwozili do domu osoby, które źle się czuły lub były chore, bo pani A. nie potrafiła lub nie chciała się tym zająć. Załatwienie jakiejkolwiek sprawy graniczy z cudem. Masz szczęście gdy w końcu wywalczysz swoje.

Jak również wiadomo, za granicą można też spotkać sporo ludzi, których można określić słowem "patologia". Takie osoby, nie mieszkają w jednym domku, o nie. Decyzją managera są porozrzucane po różnych domkach zatruwając życie normalnym ludziom. Sprytnie, mniej problemów.

Co do samego miejsca pracy to nie mogę narzekać. Praca czysta, niezależna od pogody, dużo godzin. Praca jeden tydzień od 6 do 18, w następnym od 18 do 6. Szef ciągle narzekający, że za wolno. Ale da się przeżyć.
5
Mary Gdańsk 2016-12-08 15:57
Witam wszystkich :-) Czy pracował już ktoś przy zbiorach jeżyn przez level1 ? Dostałam propozycję od nowego roku zastanawiam sie czy skorzystać...
ja 2017-01-02 18:40
nie polecam pracy w Alphen przez to biuro robie trzeci tydzień i już mam dość, w 1 tyg miałam 37 h a w 2 tyg tylko 24,5 a w tym tygodniu ani dzisiaj ani jutro nie pracuję i nie wiem kiedy pojdę do pracy, taka jest wlasnie organizacja tego biura.. tragedia, dodam jeszcze ze przerzucaja mnie z jednego miejsca pracy na drugie
3
kasia 2017-01-24 23:27
witam pani Olivią mam pytanie czy dostała sie pani do pakowania tych kosmetykow ? prosze o informacje i jakis namiar na ta prace jesli mozna ? pozdrawiam moj email; katarzyna9414@wp.pl
joko 2017-02-01 16:18
powiem krotko firma jest bardzo niekompetentna ja nie wiem co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest . sciagają ludzi do pracy po czym tej pracy nie ma kilka dni w domu kilka dni w pracy a najlepsze jest to ze dalej sciagaja ludzi mimo ze jest malo pracy .. malo tego ci wszyscy polacy ktorzy sa liderami kordynatorami uwazaja sie za wielkich tubylcow i traktuja swoich jak smieci. to holedrzy ktorzy pracuja w fiirmach czy to kierownik czy szef jest bardziej sympatyczny niz ci wszyscy polaczki co awansowali 1 stanowisko wyzej .nigdy wiecej ...
6
kubuś 2017-02-01 17:29
witam,czy ktos pracuje lub pracował na fresunto w luttelgeest?interesuje mnie ogolna opinia o tym miejscu jak i rowniez pytanie -ilu zakerow tam pracuje w sezonie i jak mają płacone,godzinówka czy akord?
lubcia 2017-02-04 20:40
Jaką miejsce pracy polecacie przez level one?
Jozew 2017-02-05 16:01
Jak ktoś chcę pracować i potrafi się wykazaćto ma pracę na pewno . Pracują tu ludzie co mają pracę u jednego Holendra i on innych nie chcę. Prawda jest ze trzeba cos umiec robic czy to w szklarni czy na polu inaczej nie ma po co tu przyjezdzac. Dlatego ludzie nieraz kilka dni nie mają pracy bo nikt ich nie chcę zatrudnić,jak jeden dzień pracował i się nie sprawdził.
kristof 2017-02-05 17:47
a w czym masz doswiadczenie?
Alicja 2017-03-09 11:50
Zastanawiasz się nad podjęciem pracy w Level One Emmeloord? Zachęcam do zapoznania się z przydatnymi informacjami, które znajdziecie pod linkiem http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,805038,0,0,praca_w_level_one
Legion 2017-03-11 19:08
pracuję w holandii 15 lat pod wieloma firmami pośrednictwa pracy,Level one nie jest firmą godną polecenia,zdarzają się notorycznie problemy z wypłatami ,ściągane są z polski nowe osoby,chociaż obecne ,które już są nie mają pracy tzn jeśli ktoś ma doświadczenie to robi cały czas na jednej firmie ,ale głównie są ściągani młodzi ludzie z polski,którzy nie mają doświadczenia i dla nich tj totolotek czy pójdą do pracy czy nie,ogólnie 30% osób ,które są w chwili obecnej pod levelem nie ma stałej pracy,robią po 15-20 godz tyg,płacą za domek ,ubezpieczenie gdzie nawet nie dostają kart ubezpieczeniowych w większości przypadków,widziałem tu dantejskie sceny gdzie ludzie nie mieli za co jeśc a i za co wrucic do polski,jeden wielki płacz,ale to mówie o osobach bez doświadczenia,które nie mają stałej pracy.
Minusy
-nie ma stałej pracy dla osób bez doświadczenia czyli nie ma godzin,zarabiasz tylko na jedzenie a i nawet czasami nie
-opieka koordynatorów nie ma,w dupie mają każdego
-warunki mieszkaniowe szału nie ma to zależy jak się trafi
-bardzo dużo znarkomanizowanej młodzieży,która nie potrafi się zachowac
-dosyc częste problemy z wypłatami tzn przycinają na godzinach i trzeba się prosic o swoje
-kary finansowe za byle co,ale nie dziwie się jak młodziki przeginają
Reasumując
Level one jest w pierwszej dziesiątce firm na czarnej liście biur pośrednictwa w Holandii,jęśli ktoś naprawde musi przyjechac ,to na swoje ryzyko,chodzi o to żeby nie zaciągac w polsce kredytów na przyjazd pod tą firmą,dlatego,że nie masz tu zagwarantowanej pracy.

5
zło 2017-03-14 20:58
czy ktos pracowal na pomidorach przy opuszczaniu plant w luttergest fresunto?
Alicja 2017-03-20 15:38
@Legion, współpracowałeś raz z Level One Emmeloord? Czy kilka razy wyjeżdżałeś za jej pośrednictwem?
Marta 2017-03-22 09:09
NIE POLECAM..! Przyjechałam z chłopakiem do pracy w czwartek mieliśmy zacząć pracę w piątek do wtorku siedzimy w domu, nagle dostaliśmy smsa że nie mają dla nas pracy i musimy wracać do polski dzwonilysmy do kordynatorki że nie mamy pieniędzy na powrót ona na to że ja to nie interesuje nie ma dla nas pracy mamy się spakować i opuścić mieszkanie. W Polsce podpisywalismy umowa miałam mieć stawkę 7,55 a tutaj się okazuje że 6,15 oszuści nie rozumiem po co ściągaja ludzi skoro nie mają pracy.
1
Alicja 2017-03-22 13:22
@Marta, a to był Wasz pierwszy wyjazd z Level One Emmeloord?
1
zawiedzionaOLA 2017-03-31 18:37
Witam wszystkich. Pakowanie perfum w T'Harde.Praca na pewno fajna,duuużo godzin,fajni ludzie(oczywiście nie wszyscy) i to właściwie wszystko,bo samo biuro to niestety wielkie ZERO.Koordynatorka mądra (usunięte przez administratora) ,zachowuje się jakby pozjadała wszystkie rozumy,a słowa po Holendersku nie potrafi wydusić.To jest coś niespotykanego,jeśli chodzi o koordynatorów Polaków w Level One,żaden chyba nie zna Holenderskiego-wstyd.Pracowałam w kilku biurach i takiej sytuacji nie widziałam.Zresztą ich poziom intelektualny nie jest za wysoki,co przekłada się n ich stosunek do ludzi,którym powinni pomagać.Na początku (usunięte przez administratora) zjechała wszystkich równo i pokazała jaką jest osobą.Tam tylko ci operatorzy z Polski mieli z nią dobrze,pewnie łączyły ich inne "stosunki".Każdy,kto ich pamięta wie o czym mówię.Jak się okazuje,nasza praca nie była najgorsza,w porównaniu z innymi zajęciami,oferowanymi przez Level One.
5
Magda 2017-03-31 20:16
Kosmetyki w Level najlepsza praca jaką miałam w Holandii. Gdyby nie to ze wrociłam do szkoły od lutego to mogę wrócic nawet dziś. Na wakacje napewno tam wracam. Jestem w stałym kontakcie ze osobami które tam teraz pracują. Co do biura to mnie koordynator był potrzebny do podpisania umowy i to wszystko. Pensja co tydzień na koncie w banku i czego więcej oczekiwac. MNIE SIĘ PODOBAŁO. Dziś jeszcze rozliczałam podatek i znow 780 euro do zwrotu. Poprostu rewelacja.
1
Alicja 2017-04-03 12:17
@Magda, pierwszy raz wyjeżdżałaś z Level One Emmeloord czy już któryś z kolei?
1
Magda 2017-04-04 19:00
Byłam pierwszy raz od nich. Juz dzis ustalilam z szefem na kosmetykach ze od 1.lipca wracam do nich znowu. Mają nowa lokalizacje i zatrudniać będą. Co do powyższej opini kazdy ma swoje zdanie. Jak to jest zbieramy sie w grupie na tym forum ale zadowolenie odczuwamy pojedyńczo.
3
Paweł77 2017-04-05 07:47
Witam,
Jestem w Level od grudnia 2016 własnie przyjechalem na urlop 2 tygodnie. Pracuje na produkcji palet u jest ok. Koordynatorzy niektórzy na nich wyzywają ale cóż ja ich nie chwale ale tez nie bardzo go do czegokolwiek potrzebuje. Najlepsze sa osoby co dzwonią do koordynatora w niedziele o 6 rano ze mu się czajnik zepsuł. No błagam. Dla mnie napewno uczciwa agencja. Oczywiście jeśli ktoś oczekuje płacenia za nic to napewno niech tu nie jedzie. Wyrobili mi sofinummer teraz staram się o pieniądze na dzieciaki. Jak tak dalej bedzie to ściągam też rodzine do Holandii. Od maja ide też mieszkac na swoje zakwaterowanie. Dla mnie był to dobry wybór.
2
Alicja 2017-04-05 10:14
@Magda, dziękuję za informację. W takim razie powodzenia na kolejnym wyjeździe! Koniecznie podziel się z nami swoją opinią jak wrócisz.
Slawo 2017-04-09 19:13
Mam takie pytanie,a długo pracowałas przy kosmetykach?
Polacywnltakzyja 2017-04-18 12:39
Po tygodniu okazuje sie ze nie mamy pracy ze wzgledu na wypadek przy pracy informacja ze nic nam sie nie nalezy zero kontroli zdrowia brak wyrobionego ubezpieczenia zero szkolenia bhp wysylaja do polski bez konkretnego powodu mimo ze ludzi do pracy brakuje.
1
Zlaaaa 2017-04-18 12:40
Nie polecam!!! Placisz za ubezpieczenie którego nie ma! Zero jakich kolwiek szkoleń a dają na maszyny przy których możesz stracić wzrok. Wezmiesz jeden dzień wolnego i witaj Polsko! Jeden wielki Psychiatryk! Kino ludzie kino
2
Jankes 2017-05-06 23:43
Witam. Wybiera się ktoś na kosmetyki teraz do Emmeloord.? :-)
Alicja 2017-05-08 10:11
@Zlaaaa w swoim komentarzu wspominasz o zapłacie za ubezpieczenie, którego nie ma. Co masz konkretnie na myśli? Czy możesz powiedzieć więcej na ten temat? Podziel się z nami swoją opinią.
rogue77 2017-05-10 10:50
Pracowałem w Levelu Emmelord w 2013 agencje oceniam jak najbardziej pozytywnie kasa zawsze na czas moja rekordowa tygodniówka to 370 euro na czysto najmniej 117 euro byłem 5 miesięcy.
Najpierw trafiłem na dronten jeżeli chodzi o mieszkanie a po 3 miesiącach przenieśli mnie na full wypas do bant ,wtedy mieszkali tam także kierowcy.Miałem na początku jako kordynatora Dawida wszystko dało radę załatwić jak nie sapałeś i nie dzwoniłeś o jakieś pierdoły .Pózniej był Tomek też w Porządku.Mam zamiar znowu wyjechać przez to biuro.Więc pyt do aktualnych pracowników.Czy to prawda że wszyscy kordynatorzy są nowi???
Monika 2017-05-18 13:54
hej Magda. podaj jakiś namiar na fb czy coś. Chcę iść di tej pracy i chciałabym pogadać. ;)
Monika 2017-05-18 13:56
Hej ;) odezwij się do mnie, też myślę o tej pracy ;) moniqe991@gmail.com
Tadzik 2017-06-05 16:55
Nie polecam ! Wywalili nas za nic. Za to że na urlop mieliśmy jechać jak wszyscy inni.
Alexis 2017-06-07 18:08
Planuje ktoś jechać od 1 lipca (2017 r) :-) ? Jak coś piszcie akurasz1998@gmail.com
Jooincikowaaa 2017-06-07 20:09
Właśnie czytałam regulamin serio aż taki rygor tam jest ???
2
Pracownik 2017-06-09 17:08
Pracowałam przez tą firmę kilka lat i byłam zadowolona . Godzin było dużo praca cały rok wypłaty na czas. Praca dla robów jest a nieroby zawsze mają jakieś ALE
Polecam !!!!!
2
Rzeszowiak 2017-06-09 21:07
Jedzie ktoś na wakacjach z Podkarpacia?
Xxx 2017-06-24 20:14
Wie ktos o tej pracy przy cebulkach? Jak tam jest ? Ile sie do pracy dojezdza?
Mlody 2017-06-24 20:44
robota jest naprawde spoko. Polecam
młody 2017-06-24 20:49
nie ma żle.
Krysia 2017-06-24 21:05
jestem 3 tyg i narazie jest super
Xxx 2017-06-25 15:26
A ile do pracy dojezdza sie?
Zostaw swoją opinię o Level One Emmeloord - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord