Level One Emmeloord

Opole

Opinie o Level One Emmeloord

212333 2015-11-26 15:25:55
LOL !
cwaniak 2015-12-10 14:37:13
witam,dostal juz ktos wyplate wakacyjnego?
1
zulus 2015-12-10 22:04:01
na pomidory,ogorki,papryke czy pakownie,takie wyksztalcenie nie ma znaczenia:)
1
jaaaa 2015-12-11 21:10:44
Tak, ja dostałam:)
tomcio 2015-12-21 10:55:34
Daruj sobie ta firme. To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tylko sie psychicznie tam wykonczyc a nic nie osiagniesz. Do pracy w polu nie potrzebne jest wyksztalcenie wyzsze. Na cv nikt nie patrzy.
1
szsas 2016-01-02 11:51:29
Oszuści!!!!!!!!!!
sluchacz 2016-01-03 16:10:19
Czy leven one spytaj to ta sama firma co zleceń one emmeloord
m 2016-01-03 16:49:51
Witam czy ta firma da zarobić ile jest godzin czy marne zarobki proszę o odpowiedz chodzi mi o leven one
jobs 2016-01-05 13:03:19
Witam na forum przeglądałem oferty firmy leven one south mam pytanie czy firma jest wiarygodna pod względem godzin pracy czy zapewniają godziny czy roooznie to bywa raz sa godziny raz niema i sie siedzi w domu. Bez pracy czy praca wygląda na skoczka proszę o opinie kto byl i moze opowiedzieć jak jest hodzi mi o prace na halach produkcyjnych
gift 2016-01-05 19:12:37
Z praca jest różnie - loteria. Jedni maja w tygodniu po 56 inni po 7. Skakanie z jednej pracy do drugiej zazwyczaj. Czekasz przeważnie na zbawiennego smsa czy idziesz do pracy czy nie. Ogólnie nie jest to firma godna polecenia. Nie zapewni nic poza zszarganymi nerwami.

Pozdrawiam
6
cwaniak 2016-02-06 14:27:54
witam,potrzebuje info na temat szklarni z pomidorami w Berlikum
Deef 2016-02-08 09:45:52
Czyli mówicie, że lepiej nie jechać nigdzie, gdzie oferują ludzie z level1?
5
czesc 2016-02-08 15:15:07
ja zbierałem w sezonie 2015 tam pomidory. miałem kolo 42/55 godzin tygodniowo

http://www.kaaij-tomaten.nl/
cwaniak 2016-02-08 16:14:42
ok,a mozesz powiedziec ilu zakerow tam pracuje w sezonie i czy tez dobrze wychodza na godzinach?
jaaa 2016-02-09 15:27:12
to bzdura co wypisujecie.ja pracowalam kilka lat w levelu i jednym i drugim i wiem jak jest.jak komus zalezy na pracy i pieniazkach to bedzie pracowac w kazdej pracy.zawsze wyplacali na czas do do centa.a narkotyki sa wszedzie,w kazdej firmie w calej holandi...ja mieszkalam z osobami ktore non stop cpaly ale mnie to nie interesowalo bo kazdy odpowiada sam za siebie
6
uki 2016-02-09 18:03:09
witam,pracowalem caly zeszly rok przez level 1 i w tym tez sie wybieram,krotko na temat biura:w porownaniu do reszty agencji pracy holandii(a pracowalem od 2007r przez ok.14biur)wcale nie wypada najgorzej.zdarzaly sie dosc czesto poslizgi z wyplata ale kasa zawsze sie zgadzala.jedynie sprawy sie komplikuja gdy nie masz wlasnego srodka transportu,bo wtedy czekasz po pracy na kierowce nawet do 3h.wyjazdy do sklepu sa raz w tyg.no i tu system jest ciekawy:)poniewaz zawozi cie kierowca do sklepu,ale zabiera cie juz inny i tu tez czekasz nawet do 2h.dla kogos bez doswiadczenia i wlasnego srodka transportu bedzie ciezko.bez doswiadczenia bedziecie pracowac jako skoczek i nikt wam nie zagwarantuje godzin.p.s.w zeszlym roku na pomidorach przy obcinaniu lisci w jednej ze szklarni tygodniowe wynagrodzenie wynosilo 400 netto
3
indestructible 2016-02-16 22:21:39
Nie pisz sie na funkcje koordynatora. Nie warto. No chyba,ze jestes bez duszy i serca to owszem.
3
indestructible 2016-02-19 19:14:40
To prawda. A wie ktos moze jakie tam sa teraz oferty pracy? Jest praca? Warto jechac?
jaaaa 2016-02-24 19:33:35
Prawda jest taka,ze najlepsi koordynatorzy odeszli bo nie beda w takim bagnie siedziec jak gdzie indziej moga lepsze pieniadze zarobc...
2
Monika 2016-04-06 16:21:17
Pracował ktos tam na kwiatach doniczkowych ? , jakie kwiaty maja na tych szklarniach ?
kocur 2016-04-11 19:13:15
Witam. Nosze sie z zamiarem podjecia pracy na stanowisku ślusarza za posrednictwem firmy level one. Mam pytanie-czy ktos pracuje w zakładach metalurgicznych za posrednictwem tej firmy i jakie sa ogolnie zarobki i warunki .
Co robić 2016-04-16 00:03:56
jezeli bym zadzwonił do nich to i byla by praca to faktcznie by była czy bym siedział na domku ?? hmm macie jakieś opinie na ten temat z góry dzieki
Leonar 2016-04-17 17:38:49
Z praca jest roznie. W pierwszym tygodni raz jest raz nie. Chyba ze w pierwsze miejsce gdzie cie wysla sprawdzisz sie i zostajesz tam na stale
kasienka28l 2016-05-04 15:56:43
witam czy wyjezda ktos z nimi w ten weekend 7.05.2016 do zeewolde na plewienie???prosze o info kasienka259@wp.pl
moni 2016-05-11 19:19:17
Wyjeżdża ktoś na zbiory malin na szklarni?
eryk 2016-05-22 11:21:54
Ja przyjechalem I pracuje juz 2 miesiace na razie nie narzekam jak ktos chce pracowac to zawsze jest cos do roboty pomogli mi zalatwic sofi I konto w banku dla mnie ok
Olivia 2016-05-24 18:47:44
Witam,
Chcialabym sie dowiedziec wiecej informacji na temat firmy Work Centre ?
A najbardziej interesuje mnie opinia ludzi,którzy wyjechali przez to biuro do pracy na stanowisko pracownik produkcyjny (pakowanie kosmetyków).
xfgxg 2016-06-02 19:00:03
NIE POLECAM TEJ AGENCJI POD ŻADNYM WZGLĘDEM !!!!
Przyjechałam z chłopakiem 2 tygodnie temu i ani razu jeszcze nie byłam w pracy a czas leci dzwonie prosze to albo nie odbierają telefonów albo mówią, że im przykro i że nie ma pracy, ale na pytanie na cholere mnie tu sciągali to odpowiadaja ze to nie oni, no bez jaj! dobrze ze chlopak ma prace chociaz tyle ale z jednej wyplaty się tez nie da utrzymac na dłuższą mete, tragedia! NIE POLECAM
5
Malinda 2016-06-06 16:56:19
Witam tez bym chciala sie wybrac do tej pracy ale termin 10.06 mi nie pasuje. Jesli juz tam bedziesz daj znac czy wszystko ok bo ile ludzi tyle opini...
maniek 2016-06-14 22:17:38
Byłem pracowałem i mieszkałem (usunięte przez administratora) pokoje małe połowa szafki ubraniowej z fabryki. Według umowy musisz przepracować 21 godzin w tygodniu /na koszty + życie/ masz auto służbowe tylko aby jechać do pracy i zabierać innych pracowników nieraz pracujesz 3 godz. a jedziesz również 3 godz. (usunięte przez administratora) jako wyjazd prywatny tylko raz w tygodniu w poniedziałek po wpisie na kartę zakupów które możesz zrobić w markecie Lidl. A co do koordynatorów to o nich zapomnij masz problem trudno to nie ich sprawa ty masz pracować. (usunięte przez administratora) . Dbanie o czystość i higienę tak zwany "apartament" /gdzie mieszka dziesięć osób/ musicie robić składkę na środki chemiczne a potem szorować płytki w łazience,myć podłogę po prostu wszystko zamiast odpocząć po pracy (usunięte przez administratora)
2
Mariusz 2016-06-15 10:04:48
Ja pracuje u nich 4 sezon na polach w miejscowości Ens i Marknesse i naprawdę polecam. Może jest jakiś tydzień gdzie pada deszcz i jest godzin 10/15 ale ze cały sezon wychodzi powyżej 45 na tydzień. Zawsze pracuje od maja do października.W tamtym roku i w tym jestem także tu z żoną i córką (młoda na szklarni w papryce w Luttelgeest). Co do wypłacalności nie ma problemów jeśli pilnujesz kartek z godzinami żeby oddawać na czas do biura. Koordynatorzy to tak jak wszędzie ma czas to ci pomoże. Dla mnie są w porządku.
marek 2016-06-21 19:15:53
witam czy ktos jutro wyjezdza do emmeloord
marek 2016-06-21 19:20:59
witam czy ktos jutro wyjezdza do emmeloord
wwww 2016-06-22 14:00:41
ktoś coś o pracy przy hortensjach przez tą agencje?
buschido 2016-06-22 22:33:03
dostał ktoś wakacyjne ?
ja 2016-06-23 13:18:09
tak,bylo juz wakacyjne
:D 2016-06-29 17:36:58
Da się zarobić? Jakie warunki mieszkalne? Czy pary mogą pracować razem?
:D 2016-06-29 18:04:16
Da się zarobić? Jakie warunki mieszkalne? Czy pary mogą pracować razem?
Piotr 2016-08-02 10:41:32
Nigdy w życiu nie pojadę pracować przez agencję. Pracodawca nie wypłacał premii za nadgodziny i nocki, dodatkowo non stop muszę do nich pisać żeby uregulowali mi płatności bo wysłali za mało. ODRADZAM każdemu kto chce pracować przez to biuro.
ania 2016-08-10 15:09:48
hej zastanawiam sie nad wyjazdem przez firme level one do pracy powiedzcie mi jak jest z godzinami, wypłatami i mieszkaniem?
ELA 2016-09-15 17:35:29
MAJA OFERTY TYLKO TRZEBA DZWONIC MY Z PARTNEREM JEDZIEMY KUTRO ;-)POZDRAWAIM
2016-09-18 12:23:39
Co do kasy to nie wiem co nazywasz dobra kasa bo jeśli dla ciebie 7,50 to dużo na godzinę to małowartościowy jesteś i bez ambicji są agencje w których nie pracuje sie po 70 godzin w tygodniu i zarabiasz około 11euro to można nazwać w miarę ale jeśli lubisz robić jak muzyn za pół daro to nie naciągaj innych na to
1
Taka sobie ja 2016-10-03 09:19:40
Miałam zaszczyt pracować w tej firmie. Przyjechałam z myślą pracowania i zarobienia pieniędzy. Pomijając fakt że przyjechałam na sady a wylądowałam na polu, nieważne..i tak chciałam pracować ponieważ jakby nie patrzeć wyjazd mnie trochę kosztował. Firma ściągła bardzo dużo ludzi co się potem okazało pracowali przez tydzień a potem nie mieli pracy. Tak też było ze mną. Pracowałam dwa tygodnie, tydzień siedziałam w domu po czym koordynator zadzwonił do mnie że muszę wracać do polski bo nie ma pracy, oczywiście na koszt firmy. Pojechałam. W firmie jest totalny bałagan, koordynator nie odbiera telefonu, trzeba się prosić o swoje, oszukują ludzi. Dla mnie to okropne jak postępuje się z ludźmi, przyjeżdżają a potem nie mają pracy. Barak słów żeby opisać to wszystko dlatego ostrzegam wszystkich którzy mają zamiar pracować niby przez tą firmę i przyjechać do pracy w Holandii. Ludzie nie bądźcie naiwni.
4
Były koordynator Lvl one 2016-10-11 13:27:47
Pracowalem w tej firmie na stanowisku koordynatora, praca Fajna uzalezniajaca lecz brak czasu dla siebie i zycia prywatnego :) zalezy kto co lubi
Były pracownik 2016-10-11 23:36:58
Nie polecam byłam tam miała być praca na dłuższy okres kilka msc. Do tego miała być praca przy zbiorach owoców gruszek itp przy czym tydz były zbiory a potem się okazało ze będziemy pracować w polu. Po ok 3 tyg pracy okazało się ze nie ma już pracy i musimy jechać do domu. Do koordynatorów nie można się dodzwonić a jak dzwoni się z polskiego nr a nie z ich Lebara to krzyczą a co najlepsze za darmowy starter kasuja z wypłaty 7 euro. NIE POLECAM !!!!
Uczestnik 2016-10-21 05:45:44
Bardzo dobra agencja, kasa na czas , sporo godzin, dobry klimat, polecam.
nowa 2016-10-22 16:00:35
Czy ktoś wie czy teraz są przyjęcia? I jak złożyć u nich chęć podjęcia pracy?
Ali 2016-10-24 20:43:26
A jak wygląda praca na bukietach...?
Ali 2016-10-24 20:46:25
Jak wygląda praca przy bukietach?
weteran 2016-11-07 16:02:20
Pracowałem przez Work Centre (czyli Level 1 w Holandii) kilka miesięcy przy kosmetykach. I jedyne plusy jakie mogę wymienić to to, że wypłata była a poza tym miałem szczęście gdyż trafiła mi się praca z dużą ilością godzin.

Natomiast to, jak biuro traktuje swoich pracowników to jest jakiś ponury żart. Zacznijmy ego, że w biurze w Opolu mówi się ludziom, że nocki są płatne 125% i pokazuje się zdjęcia lokalizacji gdzie będą mieszkać, co na miejscu okazuje się nieprawdą. Nocki, nadgodziny - wszystko jest płacone 100%. A lokalizacja często okazuje się inna.

Kwestia zakwaterowania również pozostawia wiele do życzenia. O ile na pierwszą lokalizację nie mogę narzekać, było całkiem komfortowo (łóżko i półka w szafie, duża kuchnia i lodówki, czego chcieć więcej), to już mieszkanie w bungalach to dramat. Dwie osoby w pokoju z łóżkiem piętrowym. W pokoju gdzie jedna osoba nie może się swobodnie obrócić. I jedna, mała szafka. 6 osób w domku, a dla 6 osób lodówka o wysokości ok. 1 metra, obok zamrażalnik podobnej wielkości. Nie oczekiwałem luksusów, ale litości.

Naszą koordynatorką była pani o imieniu na literę J. zdrobniale wszyscy mówili A. Jak w większości wyglądał jej kontakt z podopiecznymi? Jesteś chory? Źle się czujesz? Możesz wracać do Polski. Nie przyszedłeś do pracy nawet o tym nie informując? Możesz wracać do Pol... a nie, przepraszam. Masz znajomości więc zostaniesz. Dochodziło do sytuacji gdy to Holendrzy odwozili do domu osoby, które źle się czuły lub były chore, bo pani A. nie potrafiła lub nie chciała się tym zająć. Załatwienie jakiejkolwiek sprawy graniczy z cudem. Masz szczęście gdy w końcu wywalczysz swoje.

Jak również wiadomo, za granicą można też spotkać sporo ludzi, których można określić słowem "patologia". Takie osoby, nie mieszkają w jednym domku, o nie. Decyzją managera są porozrzucane po różnych domkach zatruwając życie normalnym ludziom. Sprytnie, mniej problemów.

Co do samego miejsca pracy to nie mogę narzekać. Praca czysta, niezależna od pogody, dużo godzin. Praca jeden tydzień od 6 do 18, w następnym od 18 do 6. Szef ciągle narzekający, że za wolno. Ale da się przeżyć.
1
Zostaw swoją opinię o Level One Emmeloord - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord