Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Level One Emmeloord

zdjecie uzytkownika
Gruzin - 2015-11-16 18:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nieznajoma - 2015-10-19 23:27:38]:
Dokładnie tak ta osoba jako jedyna miała jakieś serce dla ludzi!
A Level posługuje się opinia Marietki Naj MNIEJ kompetentną osobą...
zdjecie uzytkownika
Laura - 2015-11-17 18:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gruzin - 2015-11-16 18:24:11]:
Seba jako jedyny miał serce dla ludzi. Pomagał - był ludzki. Zostały tylko osoby dla których pieniądze są bogiem:) Ale cóż. Moze kiedyś ktoś potraktuje ich tak jak oni traktują innych. Życze im tego:) A Sebie - POWODZENIA!!!!!!
zdjecie uzytkownika
julka - 2015-11-17 19:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gruzin - 2015-11-16 18:24:11]:
Czlowieku co za brednie ty piszesz, pracuje od dawna i jeszcze nigdy nie czestowalam koordynatorow papierosami by isc na nadgodziny jak mozesz tak pisac, a na nadgodziny jak jest potrzeba chodza osoby ktorym sie chce pracowac A jesli chodzi o mieszkania to sa takie jak ludzie dbaja.a wiec moze sie zastanow co piszesz za glupoty .
zdjecie uzytkownika
Level One Emmeloord - 2015-11-17 19:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos tu biura pomylił. Pisz na innym forum. Te forum jest o Level One Emmeloord a tam nie ma Marietki
zdjecie uzytkownika
Aangennam - 2015-11-18 19:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gruzin - 2015-11-16 18:00:08]:
Ciekawa opinia-wiele w niej prawdy aczkolwiek mało kto ma " dostęp " do koordynatorów by poczęstować ich papierosem hehe Poza tym na podlizywaniu sie jeszcze nikt daleko nie zaszedł...pzdr
zdjecie uzytkownika
jajo - 2015-11-24 11:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty
zdjecie uzytkownika
321 go! - 2015-11-25 19:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, bardzo proszę was o informacje czy nie słyszeliście przypadkiem, czy nie szukają teraz kogoś do pracy, bardzo mi na tym zależy a wiem, że firma ma dobrą renomę i można u nich naprawdę fajne doświadczenie zdobyć :) skończyłam marketing w warszawie także mam nadzieję, że moja wiedza nie pójdzie w las :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-25 21:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
level !!!
zdjecie uzytkownika
mee - 2015-11-25 21:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [321 go! - 2015-11-25 19:30:05]:
Pomyliłaś chyba strony.
zdjecie uzytkownika
212333 - 2015-11-26 15:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [321 go! - 2015-11-25 19:30:05]:
LOL !
zdjecie uzytkownika
buk - 2015-12-05 22:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mee a dlaczego niby ktoś pomylił strony.. wydaje mi się, że osoba, która jest absolwentem uczelni wyższej na kierunku marketingu to ma szansę w Levelu na dobrą pracę.
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2015-12-10 14:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,dostal juz ktos wyplate wakacyjnego?
zdjecie uzytkownika
zulus - 2015-12-10 22:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buk - 2015-12-05 22:49:57]:
na pomidory,ogorki,papryke czy pakownie,takie wyksztalcenie nie ma znaczenia:)
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2015-12-11 21:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cwaniak - 2015-12-10 14:37:13]:
Tak, ja dostałam:)
zdjecie uzytkownika
hyhy - 2015-12-16 01:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jaaaa a wiesz może jak wygląda u nich przebieg rozmowy rekrutacyjnej? Nie ukrywam, że fajnie było znaleźć zatrudnienie u nich jeszcze przed świętami. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2015-12-21 10:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hyhy - 2015-12-16 01:51:59]:
Daruj sobie ta firme. To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tylko sie psychicznie tam wykonczyc a nic nie osiagniesz. Do pracy w polu nie potrzebne jest wyksztalcenie wyzsze. Na cv nikt nie patrzy.
zdjecie uzytkownika
szsas - 2016-01-02 11:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszuści!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
cele - 2016-01-03 13:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiadomo coś czy zostały przyznane jakieś benefity świąteczne? Atmosfera w pracy zawsze jest różna, ale jeśli można spokojnie wypełniać obowiązki, to powinno to każdemu odpowiadać.
zdjecie uzytkownika
sluchacz - 2016-01-03 16:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy leven one spytaj to ta sama firma co zleceń one emmeloord
zdjecie uzytkownika
m - 2016-01-03 16:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ta firma da zarobić ile jest godzin czy marne zarobki proszę o odpowiedz chodzi mi o leven one
zdjecie uzytkownika
jobs - 2016-01-05 13:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam na forum przeglądałem oferty firmy leven one south mam pytanie czy firma jest wiarygodna pod względem godzin pracy czy zapewniają godziny czy roooznie to bywa raz sa godziny raz niema i sie siedzi w domu. Bez pracy czy praca wygląda na skoczka proszę o opinie kto byl i moze opowiedzieć jak jest hodzi mi o prace na halach produkcyjnych
zdjecie uzytkownika
gift - 2016-01-05 19:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jobs - 2016-01-05 13:03:19]:
Z praca jest różnie - loteria. Jedni maja w tygodniu po 56 inni po 7. Skakanie z jednej pracy do drugiej zazwyczaj. Czekasz przeważnie na zbawiennego smsa czy idziesz do pracy czy nie. Ogólnie nie jest to firma godna polecenia. Nie zapewni nic poza zszarganymi nerwami.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-01-06 15:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gift - 2016-01-05 19:12:37]:
Witam serdecznie. Pracowałem kiedyś , dawniej w podobnej firmie, tj. w tej samej branży też na wyjeździe i tam ludzie mieli tyle samo godzin w tygodniu, także to mało sprawiedlwie
zdjecie uzytkownika
tronek - 2016-01-15 22:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romek rzeczywiście nie jest to najlepsze rozwiązanie, uczciwie by było rozdzielenie tego po równo, aczkolwiek na pewno Ci z nadgodzinami nie narzekają. Bo mogą nawet i 2000 e / msc zarobić.
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2016-02-06 14:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,potrzebuje info na temat szklarni z pomidorami w Berlikum
zdjecie uzytkownika
Deef - 2016-02-08 09:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli mówicie, że lepiej nie jechać nigdzie, gdzie oferują ludzie z level1?
zdjecie uzytkownika
czesc - 2016-02-08 15:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cwaniak - 2016-02-06 14:27:54]:
ja zbierałem w sezonie 2015 tam pomidory. miałem kolo 42/55 godzin tygodniowo

http://www.kaaij-tomaten.nl/
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2016-02-08 16:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czesc - 2016-02-08 15:15:07]:
ok,a mozesz powiedziec ilu zakerow tam pracuje w sezonie i czy tez dobrze wychodza na godzinach?
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2016-02-09 15:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to bzdura co wypisujecie.ja pracowalam kilka lat w levelu i jednym i drugim i wiem jak jest.jak komus zalezy na pracy i pieniazkach to bedzie pracowac w kazdej pracy.zawsze wyplacali na czas do do centa.a narkotyki sa wszedzie,w kazdej firmie w calej holandi...ja mieszkalam z osobami ktore non stop cpaly ale mnie to nie interesowalo bo kazdy odpowiada sam za siebie
zdjecie uzytkownika
uki - 2016-02-09 18:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,pracowalem caly zeszly rok przez level 1 i w tym tez sie wybieram,krotko na temat biura:w porownaniu do reszty agencji pracy holandii(a pracowalem od 2007r przez ok.14biur)wcale nie wypada najgorzej.zdarzaly sie dosc czesto poslizgi z wyplata ale kasa zawsze sie zgadzala.jedynie sprawy sie komplikuja gdy nie masz wlasnego srodka transportu,bo wtedy czekasz po pracy na kierowce nawet do 3h.wyjazdy do sklepu sa raz w tyg.no i tu system jest ciekawy:)poniewaz zawozi cie kierowca do sklepu,ale zabiera cie juz inny i tu tez czekasz nawet do 2h.dla kogos bez doswiadczenia i wlasnego srodka transportu bedzie ciezko.bez doswiadczenia bedziecie pracowac jako skoczek i nikt wam nie zagwarantuje godzin.p.s.w zeszlym roku na pomidorach przy obcinaniu lisci w jednej ze szklarni tygodniowe wynagrodzenie wynosilo 400 netto
zdjecie uzytkownika
haha - 2016-02-13 08:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, że teraz można znaleźć zatrudnienie na koordynatora w Holandii, wiecie czy wciąz jest aktualne? Zapewniają zakwaterowanie, ubezpieczenie i nawet samochód służbowy.
zdjecie uzytkownika
indestructible - 2016-02-16 22:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haha - 2016-02-13 08:27:06]:
Nie pisz sie na funkcje koordynatora. Nie warto. No chyba,ze jestes bez duszy i serca to owszem.
zdjecie uzytkownika
romeo - 2016-02-17 13:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widzę na stronie @haha to ogłoszenie jest nadal aktualne, @indestructible firma gwarantuje zakwaterowanie, dobrą pensję i do tego samochód służbowy myślę tylko, że trzeba się na tym znać a to nie każdy potrafi
zdjecie uzytkownika
indestructible - 2016-02-19 19:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romeo - 2016-02-17 13:43:10]:
To prawda. A wie ktos moze jakie tam sa teraz oferty pracy? Jest praca? Warto jechac?
zdjecie uzytkownika
Wiem - 2016-02-19 19:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romeo tak, gwarantują sporo, to fakt, ale trzeba liczyć się z tym, że na stanowisko koordynatora w Holandii wymagają umiejętności zarządzania kapitałem ludzkim, znajomości języka holenderskiego i angielskiego w stopniu bardzo dobrym i dostosowania się do bardzo elastycznego trybu pracy.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-02-23 17:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiem - 2016-02-19 19:41:00]:
rzeczywiście pracując za granicą trzeba się przede wszystkim umieć dostosować. Ułatwia to jednak koordynatorowi naprawdę dobra kasa na jaką może liczyć
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2016-02-24 19:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka,ze najlepsi koordynatorzy odeszli bo nie beda w takim bagnie siedziec jak gdzie indziej moga lepsze pieniadze zarobc...
zdjecie uzytkownika
ygtre4 - 2016-02-26 17:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo ze praca za granica wymaga poswiecen no ale cos za ccos, dzieki temu mozna rozmiwac i podjeisc swoje kwalifikacje no i oczywiscie tez sporo zarobic
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-03-06 12:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście ygtre4 taki wyjazd wymaga poświęceń ale jeżeli nie masz tu zobowiązań to problem odpada. Sama tak pracowałam. A tu naprawdę dużo zapewniają. Zakwaterowanie, ubezpieczenie,samochód
zdjecie uzytkownika
Ale - 2016-03-22 11:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja na przykład w ogóle nie mam zobowiązań, więc na dobrą sprawę mnie to wszystko jedno, liczy się tylko to, żeby w ogóle zarobić jakieś pieniądze i mieć na wakacje
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-04-06 16:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktos tam na kwiatach doniczkowych ? , jakie kwiaty maja na tych szklarniach ?
zdjecie uzytkownika
kocur - 2016-04-11 19:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nosze sie z zamiarem podjecia pracy na stanowisku ślusarza za posrednictwem firmy level one. Mam pytanie-czy ktos pracuje w zakładach metalurgicznych za posrednictwem tej firmy i jakie sa ogolnie zarobki i warunki .
zdjecie uzytkownika
Co robić - 2016-04-16 00:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli bym zadzwonił do nich to i byla by praca to faktcznie by była czy bym siedział na domku ?? hmm macie jakieś opinie na ten temat z góry dzieki
zdjecie uzytkownika
Leonar - 2016-04-17 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z praca jest roznie. W pierwszym tygodni raz jest raz nie. Chyba ze w pierwsze miejsce gdzie cie wysla sprawdzisz sie i zostajesz tam na stale
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-04-21 11:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jestem zainteresowany pracą jako Toppen draaien, z tego co czytam w ogłoszeniu oferują dobre warunki pracy bo jest zarówno legalne zatrudnienie, zakwaterowanie i ubezpieczenie, wypłaty co tydzień i opieka koordynatora. A z tego co piszecie wynika, że warto zaryzykować :)
zdjecie uzytkownika
kasienka28l - 2016-05-04 15:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy wyjezda ktos z nimi w ten weekend 7.05.2016 do zeewolde na plewienie???prosze o info kasienka259@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Margo - 2016-05-06 14:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten wyjazd na jutro? A czemu o to pytasz, bo chciałem się czegoś dowiedzieć więcej o pracy w mieście Emmeloord i jestem bardzo ciekaw jak to jest w tym momencie u nich na wyjazdach, Kasiu coś wiesz???
zdjecie uzytkownika
moni - 2016-05-11 19:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdża ktoś na zbiory malin na szklarni?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rekrutacji. Nawet nie potrzeba zaświadczenia o niekaralności. Jedynie trzeba zalogować się na stronce.
Pytania: Niby "znajomość angielskiego" i "prawo jazdy"- nie prawda, połowa osob nie potrafi sie nawet przedstawic, więc na grupe Polakow szukaja jednego jelenia który posłuży za translatora, tak samo z prawkiem- jeden bierze auto na siebie i wozi.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-05-22 11:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja przyjechalem I pracuje juz 2 miesiace na razie nie narzekam jak ktos chce pracowac to zawsze jest cos do roboty pomogli mi zalatwic sofi I konto w banku dla mnie ok
zdjecie uzytkownika
Olivia - 2016-05-24 18:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Chcialabym sie dowiedziec wiecej informacji na temat firmy Work Centre ?
A najbardziej interesuje mnie opinia ludzi,którzy wyjechali przez to biuro do pracy na stanowisko pracownik produkcyjny (pakowanie kosmetyków).

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Level One Emmeloord!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert