Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Level One Emmeloord

zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2015-12-11 21:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cwaniak - 2015-12-10 14:37:13]:
Tak, ja dostałam:)
zdjecie uzytkownika
hyhy - 2015-12-16 01:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jaaaa a wiesz może jak wygląda u nich przebieg rozmowy rekrutacyjnej? Nie ukrywam, że fajnie było znaleźć zatrudnienie u nich jeszcze przed świętami. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2015-12-21 10:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hyhy - 2015-12-16 01:51:59]:
Daruj sobie ta firme. To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tylko sie psychicznie tam wykonczyc a nic nie osiagniesz. Do pracy w polu nie potrzebne jest wyksztalcenie wyzsze. Na cv nikt nie patrzy.
zdjecie uzytkownika
szsas - 2016-01-02 11:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszuści!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
cele - 2016-01-03 13:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiadomo coś czy zostały przyznane jakieś benefity świąteczne? Atmosfera w pracy zawsze jest różna, ale jeśli można spokojnie wypełniać obowiązki, to powinno to każdemu odpowiadać.
zdjecie uzytkownika
sluchacz - 2016-01-03 16:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy leven one spytaj to ta sama firma co zleceń one emmeloord
zdjecie uzytkownika
m - 2016-01-03 16:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ta firma da zarobić ile jest godzin czy marne zarobki proszę o odpowiedz chodzi mi o leven one
zdjecie uzytkownika
jobs - 2016-01-05 13:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam na forum przeglądałem oferty firmy leven one south mam pytanie czy firma jest wiarygodna pod względem godzin pracy czy zapewniają godziny czy roooznie to bywa raz sa godziny raz niema i sie siedzi w domu. Bez pracy czy praca wygląda na skoczka proszę o opinie kto byl i moze opowiedzieć jak jest hodzi mi o prace na halach produkcyjnych
zdjecie uzytkownika
gift - 2016-01-05 19:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jobs - 2016-01-05 13:03:19]:
Z praca jest różnie - loteria. Jedni maja w tygodniu po 56 inni po 7. Skakanie z jednej pracy do drugiej zazwyczaj. Czekasz przeważnie na zbawiennego smsa czy idziesz do pracy czy nie. Ogólnie nie jest to firma godna polecenia. Nie zapewni nic poza zszarganymi nerwami.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-01-06 15:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gift - 2016-01-05 19:12:37]:
Witam serdecznie. Pracowałem kiedyś , dawniej w podobnej firmie, tj. w tej samej branży też na wyjeździe i tam ludzie mieli tyle samo godzin w tygodniu, także to mało sprawiedlwie
zdjecie uzytkownika
tronek - 2016-01-15 22:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romek rzeczywiście nie jest to najlepsze rozwiązanie, uczciwie by było rozdzielenie tego po równo, aczkolwiek na pewno Ci z nadgodzinami nie narzekają. Bo mogą nawet i 2000 e / msc zarobić.
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2016-02-06 14:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,potrzebuje info na temat szklarni z pomidorami w Berlikum
zdjecie uzytkownika
Deef - 2016-02-08 09:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli mówicie, że lepiej nie jechać nigdzie, gdzie oferują ludzie z level1?
zdjecie uzytkownika
czesc - 2016-02-08 15:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cwaniak - 2016-02-06 14:27:54]:
ja zbierałem w sezonie 2015 tam pomidory. miałem kolo 42/55 godzin tygodniowo

http://www.kaaij-tomaten.nl/
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2016-02-08 16:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czesc - 2016-02-08 15:15:07]:
ok,a mozesz powiedziec ilu zakerow tam pracuje w sezonie i czy tez dobrze wychodza na godzinach?
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2016-02-09 15:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to bzdura co wypisujecie.ja pracowalam kilka lat w levelu i jednym i drugim i wiem jak jest.jak komus zalezy na pracy i pieniazkach to bedzie pracowac w kazdej pracy.zawsze wyplacali na czas do do centa.a narkotyki sa wszedzie,w kazdej firmie w calej holandi...ja mieszkalam z osobami ktore non stop cpaly ale mnie to nie interesowalo bo kazdy odpowiada sam za siebie
zdjecie uzytkownika
uki - 2016-02-09 18:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,pracowalem caly zeszly rok przez level 1 i w tym tez sie wybieram,krotko na temat biura:w porownaniu do reszty agencji pracy holandii(a pracowalem od 2007r przez ok.14biur)wcale nie wypada najgorzej.zdarzaly sie dosc czesto poslizgi z wyplata ale kasa zawsze sie zgadzala.jedynie sprawy sie komplikuja gdy nie masz wlasnego srodka transportu,bo wtedy czekasz po pracy na kierowce nawet do 3h.wyjazdy do sklepu sa raz w tyg.no i tu system jest ciekawy:)poniewaz zawozi cie kierowca do sklepu,ale zabiera cie juz inny i tu tez czekasz nawet do 2h.dla kogos bez doswiadczenia i wlasnego srodka transportu bedzie ciezko.bez doswiadczenia bedziecie pracowac jako skoczek i nikt wam nie zagwarantuje godzin.p.s.w zeszlym roku na pomidorach przy obcinaniu lisci w jednej ze szklarni tygodniowe wynagrodzenie wynosilo 400 netto
zdjecie uzytkownika
haha - 2016-02-13 08:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, że teraz można znaleźć zatrudnienie na koordynatora w Holandii, wiecie czy wciąz jest aktualne? Zapewniają zakwaterowanie, ubezpieczenie i nawet samochód służbowy.
zdjecie uzytkownika
indestructible - 2016-02-16 22:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haha - 2016-02-13 08:27:06]:
Nie pisz sie na funkcje koordynatora. Nie warto. No chyba,ze jestes bez duszy i serca to owszem.
zdjecie uzytkownika
romeo - 2016-02-17 13:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widzę na stronie @haha to ogłoszenie jest nadal aktualne, @indestructible firma gwarantuje zakwaterowanie, dobrą pensję i do tego samochód służbowy myślę tylko, że trzeba się na tym znać a to nie każdy potrafi
zdjecie uzytkownika
indestructible - 2016-02-19 19:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romeo - 2016-02-17 13:43:10]:
To prawda. A wie ktos moze jakie tam sa teraz oferty pracy? Jest praca? Warto jechac?
zdjecie uzytkownika
Wiem - 2016-02-19 19:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romeo tak, gwarantują sporo, to fakt, ale trzeba liczyć się z tym, że na stanowisko koordynatora w Holandii wymagają umiejętności zarządzania kapitałem ludzkim, znajomości języka holenderskiego i angielskiego w stopniu bardzo dobrym i dostosowania się do bardzo elastycznego trybu pracy.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-02-23 17:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiem - 2016-02-19 19:41:00]:
rzeczywiście pracując za granicą trzeba się przede wszystkim umieć dostosować. Ułatwia to jednak koordynatorowi naprawdę dobra kasa na jaką może liczyć
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2016-02-24 19:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka,ze najlepsi koordynatorzy odeszli bo nie beda w takim bagnie siedziec jak gdzie indziej moga lepsze pieniadze zarobc...
zdjecie uzytkownika
ygtre4 - 2016-02-26 17:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo ze praca za granica wymaga poswiecen no ale cos za ccos, dzieki temu mozna rozmiwac i podjeisc swoje kwalifikacje no i oczywiscie tez sporo zarobic
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-03-06 12:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście ygtre4 taki wyjazd wymaga poświęceń ale jeżeli nie masz tu zobowiązań to problem odpada. Sama tak pracowałam. A tu naprawdę dużo zapewniają. Zakwaterowanie, ubezpieczenie,samochód
zdjecie uzytkownika
Ale - 2016-03-22 11:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja na przykład w ogóle nie mam zobowiązań, więc na dobrą sprawę mnie to wszystko jedno, liczy się tylko to, żeby w ogóle zarobić jakieś pieniądze i mieć na wakacje
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-04-06 16:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktos tam na kwiatach doniczkowych ? , jakie kwiaty maja na tych szklarniach ?
zdjecie uzytkownika
kocur - 2016-04-11 19:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nosze sie z zamiarem podjecia pracy na stanowisku ślusarza za posrednictwem firmy level one. Mam pytanie-czy ktos pracuje w zakładach metalurgicznych za posrednictwem tej firmy i jakie sa ogolnie zarobki i warunki .
zdjecie uzytkownika
Co robić - 2016-04-16 00:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli bym zadzwonił do nich to i byla by praca to faktcznie by była czy bym siedział na domku ?? hmm macie jakieś opinie na ten temat z góry dzieki
zdjecie uzytkownika
Leonar - 2016-04-17 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z praca jest roznie. W pierwszym tygodni raz jest raz nie. Chyba ze w pierwsze miejsce gdzie cie wysla sprawdzisz sie i zostajesz tam na stale
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-04-21 11:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jestem zainteresowany pracą jako Toppen draaien, z tego co czytam w ogłoszeniu oferują dobre warunki pracy bo jest zarówno legalne zatrudnienie, zakwaterowanie i ubezpieczenie, wypłaty co tydzień i opieka koordynatora. A z tego co piszecie wynika, że warto zaryzykować :)
zdjecie uzytkownika
kasienka28l - 2016-05-04 15:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy wyjezda ktos z nimi w ten weekend 7.05.2016 do zeewolde na plewienie???prosze o info kasienka259@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Margo - 2016-05-06 14:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten wyjazd na jutro? A czemu o to pytasz, bo chciałem się czegoś dowiedzieć więcej o pracy w mieście Emmeloord i jestem bardzo ciekaw jak to jest w tym momencie u nich na wyjazdach, Kasiu coś wiesz???
zdjecie uzytkownika
moni - 2016-05-11 19:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdża ktoś na zbiory malin na szklarni?
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-05-22 11:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja przyjechalem I pracuje juz 2 miesiace na razie nie narzekam jak ktos chce pracowac to zawsze jest cos do roboty pomogli mi zalatwic sofi I konto w banku dla mnie ok
zdjecie uzytkownika
Olivia - 2016-05-24 18:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Chcialabym sie dowiedziec wiecej informacji na temat firmy Work Centre ?
A najbardziej interesuje mnie opinia ludzi,którzy wyjechali przez to biuro do pracy na stanowisko pracownik produkcyjny (pakowanie kosmetyków).
zdjecie uzytkownika
xfgxg - 2016-06-02 19:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM TEJ AGENCJI POD ŻADNYM WZGLĘDEM !!!!
Przyjechałam z chłopakiem 2 tygodnie temu i ani razu jeszcze nie byłam w pracy a czas leci dzwonie prosze to albo nie odbierają telefonów albo mówią, że im przykro i że nie ma pracy, ale na pytanie na cholere mnie tu sciągali to odpowiadaja ze to nie oni, no bez jaj! dobrze ze chlopak ma prace chociaz tyle ale z jednej wyplaty się tez nie da utrzymac na dłuższą mete, tragedia! NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Malinda - 2016-06-06 16:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olivia - 2016-05-24 18:47:44]:
Witam tez bym chciala sie wybrac do tej pracy ale termin 10.06 mi nie pasuje. Jesli juz tam bedziesz daj znac czy wszystko ok bo ile ludzi tyle opini...
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-06-14 22:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem pracowałem i mieszkałem (usunięte przez administratora) pokoje małe połowa szafki ubraniowej z fabryki. Według umowy musisz przepracować 21 godzin w tygodniu /na koszty + życie/ masz auto służbowe tylko aby jechać do pracy i zabierać innych pracowników nieraz pracujesz 3 godz. a jedziesz również 3 godz. (usunięte przez administratora) jako wyjazd prywatny tylko raz w tygodniu w poniedziałek po wpisie na kartę zakupów które możesz zrobić w markecie Lidl. A co do koordynatorów to o nich zapomnij masz problem trudno to nie ich sprawa ty masz pracować. (usunięte przez administratora) . Dbanie o czystość i higienę tak zwany "apartament" /gdzie mieszka dziesięć osób/ musicie robić składkę na środki chemiczne a potem szorować płytki w łazience,myć podłogę po prostu wszystko zamiast odpocząć po pracy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-06-15 10:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje u nich 4 sezon na polach w miejscowości Ens i Marknesse i naprawdę polecam. Może jest jakiś tydzień gdzie pada deszcz i jest godzin 10/15 ale ze cały sezon wychodzi powyżej 45 na tydzień. Zawsze pracuje od maja do października.W tamtym roku i w tym jestem także tu z żoną i córką (młoda na szklarni w papryce w Luttelgeest). Co do wypłacalności nie ma problemów jeśli pilnujesz kartek z godzinami żeby oddawać na czas do biura. Koordynatorzy to tak jak wszędzie ma czas to ci pomoże. Dla mnie są w porządku.
zdjecie uzytkownika
romeo - 2016-06-16 11:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mariusz a jak się tam rekrutujesz? Chętnie też bym wyjechał, ale żadnych ofert w tej chwili nie widzę
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-06-21 19:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos jutro wyjezdza do emmeloord
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-06-21 19:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos jutro wyjezdza do emmeloord
zdjecie uzytkownika
er - 2016-06-21 20:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romeo hm no ale to moze w takim razie trzeba sprobowac jakos przez strone ich sprobowac zaaplikowac..
zdjecie uzytkownika
wwww - 2016-06-22 14:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś coś o pracy przy hortensjach przez tą agencje?
zdjecie uzytkownika
Ale - 2016-06-22 15:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, generalnie można zadzwonić, można też oczywiście wysłac maila, można aplikować przez ich stronę, ale najlepsze są stare metody, aby pójść po prostu
zdjecie uzytkownika
buschido - 2016-06-22 22:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał ktoś wakacyjne ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rekrutacji. Nawet nie potrzeba zaświadczenia o niekaralności. Jedynie trzeba zalogować się na stronce.
Pytania: Niby "znajomość angielskiego" i "prawo jazdy"- nie prawda, połowa osob nie potrafi sie nawet przedstawic, więc na grupe Polakow szukaja jednego jelenia który posłuży za translatora, tak samo z prawkiem- jeden bierze auto na siebie i wozi.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-06-23 13:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buschido - 2016-06-22 22:33:03]:
tak,bylo juz wakacyjne
zdjecie uzytkownika
ogórekl - 2016-06-23 17:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ale popiera,,trzeba pokazać zaangażowanie - poza tym wydaje mi się że to biuro pośrednictwa pracy tymczasowej trzyma poziom

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Level One Emmeloord!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert