Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Level One


Oceniono 157 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Level One
Katowicka 67B lokal nr 15
45-061 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
amanda - 2014-03-09 01:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Bardzo niedobra baba, rządziła polakami tam w tym zakładzie z marchewkami a w domu w Emmelordzie to się sie panoszyła jak ....... no słów mi brakuje(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2014-03-10 14:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Siemka! Myślę, że wasze pisanie może narobić trochę problemów w ocenie innym. Ja znam te level1 co ma biuro w Emmeloord i można tam też trafić przez Work Centre z Opola. No i jest drugie level1 co nie ma nic a nic wspólnego z tym pierwszym. To pierwsze ja znam i mam sprawdzone. Byłem na różach w Almere. Praca do d..y natomiast z biurem nie miałem żadnych problemów a z wypłat byłem zadowolony i nie słyszałem tam nawet o żadnym przypadku w którym to ktoś raz idzie do pracy a raz nie. Być może tak jest ale ja nie znałem ani jednej osoby co by tak miała. Prawie wszystkie ich oferty są na terenie Emmelord i Almere. Wszyscy pracowali na szklarniach w kwiatach a jeśli chodzi o kwiaty to praca jest po 6 lub 7 dni w tygodniu, bo codziennie kwiaty muszą być ścinane i pielęgnowane. Przez co było bardzo dużo godzin i fajne zarobki. Podobało mi się też to, że dostawało się rower do dojazdów i nic się za transport nie płaciło. Bo są agencje dzięki którym płaci się po 4 euro dziennie i czeka godzinę na wyjazd a po pracy godzinę na powrót.
Zakwaterowania też były spoko - normalne wynajmowane duże mieszkania w Almere ale coś mi świta, że byli ludzie co bardzo krytykowali kilka mieszkań w Emmeloord, że brud i syf. Raz była kontrola po której każdy dostał 50 euro kary i miałem obawy, że to jedna z tych agencji co tak sobie zarabia na niesłusznych karach. Jednak był wtedy bunt ogólny na tą karę. Kilka osób groziło porzuceniem pracy. Kara się nie powtórzyła, ale to jedna z tych agencji co w każdym tygodniu wysyła gościa na przegląd mieszkań, wtedy gdy nikogo nie ma w domu...
Pod kątem zarobkowym to ja bym ich pochwalił jeśli chodzi o pracę na kwiatach. Bo jeśli nie płaci się za transport a godzin jest około 50 tygodniowo, to są na prawdę bardzo ładne pieniążki. Nie pamiętam też abym choć raz słyszał, że ktoś miał problem z podliczeniem godzin i żeby w wypłatach się coś nie zgadzało. Jeden gość miał tylko jakieś tam zatarczki przez to, że przekroczył 31 lat, miał mieć nową stawkę wyższą i odkładanie składki emerytalnej.
Koordynatorem był tam taki młody gość - Bartek i mi się z nim normalnie spoko rozmawiało i sprawy załatwiało. No ale widzę też po tych opiniach, że są i jakieś warzywa i inne oferty od tej firmy z których ludzie nie byli już zadowoleni. Ale to ważne by oddzielać opinię o samej agencji od opinii na temat konkretnego miejsca pracy. Może być agencja gitara i szklarnia masakra :) Najważniejsza powinna być opinia o biurze. Czy jest uczciwe, czy normalnie płaci. Natomiast samo miejsce pracy - to już jest nieprzewidywalne, jacy tam pracują ludzie i jaki jest szef. Możecie np pochwalić konkretne miejsce pracy, bo rok temu tam było fajnie ale jak ktoś pojedzie przez to samo biuro do dokładnie tej samej pracy, to może się okazać, że już cała ekipa się bardzo zmieniła. Na miejsce fajnych kolegów i koleżanek pojawiły sie jakieś wredne baby. Jeśli ktoś ma uraz to niech pisze konkretnie czy do swojego miejsca pracy czy też do organizacji i uczciwości samej agencji.
zdjecie uzytkownika
Rysiek - 2014-03-10 14:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, popatrzcie w zakładce tego tematu: "o firmie" i "kontakt" ten temat ma być o level1, który ma biuro w Opolu na 1go maja 111. Są 2 różne level1 i to o którym powinien być temat, to level1 co ma same oferty pracy na południu Holandii. Jeśli ktoś pisze na temat Emmeeloord i Almere, o firmie co ma prace głównie w kwiatach i sprzątaniu zieleni miejskiej w Amsterdamie - to jest niewłaściwy temat. Bo to biuro co ma oferty w rejonie Flevoland wcale nie ma biura w Opolu a tylko i wyłącznie w Emmeeloord w Holandii. W Polsce jest biuro zaprzyjaźnione do rekrutacji - Work Centre w Opolu na ul Katowickiej.
Ja też kiedyś myślałem, że to jedna i ta sama firma z różnymi biurami dla zwiększenia rynku ale potem się okazało, że to zupełnie różne biura, nie mają ze sobą nic wspólnego oprócz nazwy :)
zdjecie uzytkownika
Gustaw - 2014-03-12 11:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlatego zaznaczajcie, jaką firme macie dokładnie na myśli, bo potem są te liczbe nieporozumienia. Może ktos z level one by zweryfikował powyższe informacje.
zdjecie uzytkownika
Aska - 2014-03-13 13:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Level One z tego co wiem własnie zajmuje się szukaniem pracy w Holandii, także nie ma co się dziwić. Powiedzcie lepiej czy wyrabiają SOFI?
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2014-03-28 10:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej szukam chetnej dziewczyny do wspolnego wyjazdu do Holandii bede jechala juz 3 raz ale wolalabym miec bratnia dusze obok tym razem , mam oferte pracy pewnej z zamieszkaniem i ubezpieczeniem firma sprawdzona prosze o kontakt GG : 35496061
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-04-05 17:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dominika - 2014-03-28 10:34:59]:
Dominika podaj maila mam kilka pytań
zdjecie uzytkownika
Domi - 2014-04-11 12:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aga, może napisz tutaj, bo pewnie nie tylko Ty masz takie pytania, no i to przecież żadna tajemnica.
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-04-15 18:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Dominika, skoro jedziesz już 3 raz to rozumiem, że możesz polecić prace z Level One? ciężko jest się dostać?
zdjecie uzytkownika
arti - 2014-04-22 16:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej a pracuje tam, pani grzanka kiedyś była w biurze bodegraven
zdjecie uzytkownika
lideriusz - 2014-04-27 20:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanko jak jest z wypłacaniem wakacyjnego z level one? Kiedy jest ono wypłacane(usunięte przez administratora) chcę zjechać do Polski na stałe co trzeba zrobić aby nie dali mi żadnej kary oraz wypłacili wakacyjne. Dodam że mieszkam w Emmelordzie i pracuję przy różach. Pozdrowionka ziomki :)
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-05-23 10:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zlego slowa o pracy nie mam bo trafilem do THR ale koordynatorzy zalosni dwoje nie zna nawet angielskiego hah zal nie odpowoadaja na emaile (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-05-29 20:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-01-28 16:02:00]:
dziewczyno...320e przy 48 godz?na najmniejszej wiekowce?nie zartuj sb.ja przy 45 godz mialem max 320 i to bez wiekowki wiec co ty tu piszes?no chyba ze na tej najnizszej wiekowce masz wieksza stawke niz 9.02e na godz.hahahaha-watpie
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-05-29 20:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-01-28 16:02:00]:
dziewczyno...320e przy 48 godz?na najmniejszej wiekowce?nie zartuj sb.ja przy 45 godz mialem max 320 i to bez wiekowki wiec co ty tu piszes?no chyba ze na tej najnizszej wiekowce masz wieksza stawke niz 9.02e na godz.hahahaha-watpie
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-06-12 14:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracowałam w Level One kilka lat temu, z tego co wiem, to nie zmieniło się wiele. Opinię mam bardzo dobrą o firmie - praca niezła, zarobki całkiem fajne, rozliczają się uczciwie i terminowo, zakwaterowanie jak się trafi, ja trafiałam zwykle dobrze. Koordynatorzy w tamtym czasie bardzo pomocni i kompetentni, zawsze mozna bylo na nich liczyc, nawet w srodku nocy, jak był jakis problem.
Gdyby nie to, ze mam teraz dziecko i rodzinę, chetnie pojechałabym tam znowu.
Jedyny minus, niezalezny od firmy, to "polaczki", czasami straszne buraki, czasami psychopaci :)
Z łezką w oku wspominam czas , gdy pracowałam w Level One.
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-06-12 17:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czemu, ale to bardzo popularna opinia, że wszystko co złe w obcych firmach jest związane z polakami
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-06-20 13:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale z tego co wiem to klientów mają nadal całkiem sporo, więc ludzie pomimo wszystko niestety jeżdżą z nimi
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-07-12 20:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to zlodzieje praca jest zlbo nie moja tygodniówka wyniosła raz 17 euro za dwa miesiace zarobilam 700 euro ... level to lipa
zdjecie uzytkownika
galanonim - 2014-07-24 16:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To była najgorsza rzecz jaka mnie w życiu spotkała... Pierwsze 6 tygodni zarobione grosze. Po 2 tygodniowym urlopie i telefonie do biura miałem mieć zapewnioną pracę więc wróciłem, jednakże okazało się że cały tydzień po przyjeździe siedziałem w domku bez pracy. Wróciłem do Polski, obiecywali chociaż zwrot za busa po przesłaniu faktury za przejazd. Jednakże zwrotu na oczy nie zobaczyłem. Suma sumarum w plecy i jeszcze raz w plecy. NIE POLECAM!
zdjecie uzytkownika
kilon - 2014-07-24 20:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co się orientowałemto teraz nie da sie z nimi już skontaktować przez biuro w Polsce a oni odsyłają wszystko do holenderskiego. A to już trwa od kilku lat. Miał z Was ktos kontakt z tamtym biurem? jak to wygląda i na jakiej zasadzie przechodzi się rekrutacje? Mimo że opinie są różne czytałęm o tej firmie sporo dobrego. Wiadomo że ryzyko z robotą jest zawsze, ale może jak tam nie wypali to uda się znaleźć na miejscu coś innego, zastępczego żeby dorobić. W każdym razie rekrytacje cały czas trwają więc wątpie żeby tak zupełnie roboty nie było.
zdjecie uzytkownika
galanonim - 2014-07-25 12:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekrutacje cały czas trwają, a ludzie którzy tam są nie mają pracy i na domkach siedzą... A cały czas nowych łatwowiernych rekrutują... Tak to mniej więcej wygląda
zdjecie uzytkownika
adi2241 - 2014-08-18 17:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam dzis dostalismy tel z Opola i w czwartek mamy sie zglosic do biura w alphen aan den Rijn napiszcie jesli mozecie cos na temat pracy tam mieszkaniach itp. pozdro
zdjecie uzytkownika
bako - 2014-08-21 18:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba mówimy tutaj o troszeczkę innej firmie. Ja level1 kojarzę akurat bardzo dobrze z mojego wyjazdu do pracy do Holandii, ale ja byłem w stosunku do nich od początku do końca fair, więc i oni do mnie również... Nie miałem większych problemów z pieniędzmi i ich wypłacaniem. Wręcz przeciwnie wszystko było w jak najlepszym porządku. Odnosząc się do jednego z wczesniejszych wpisów Level1 ciągle prowadzi rekrutacje. Wymaganiem jednak w tej chwili jest dobra znajomość jednego z języków : holenderskiego, angielskiego lub niemieckiego. Bez znajomości języków z tego co słyszałem również można dostać przez nich pracę w Holandii jednak trwa to zdecydowanie dłużej i nie zawsze jest to taka praca o jakiej by człowiek marzył. Zazwyczaj jest to tylko to co pozostanie po tych z dobrym językiem. Podsumowując polecam. Praca ciężka , ale znośna, po za tym załatwiony transport oraz zakwaterowanie, więc tu kolejny plus
zdjecie uzytkownika
Free Shooter - 2014-08-29 13:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zenada nie polecam

Wiecej siedzenia na domkach niz pracy i mowie tu o Level One z Opola

Szukaja Latwowiernych,sciagaja do Holandii i pozniej kaza czekac na prace nawet do dwoch tygodni...
Wyglada to tak ze Zarabiasz na domek,ubezpieczenie i kromke chleba
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-09-01 23:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam Level 1 South. Zwykli oszuści, przyjechałem na miejsce, miałem mieć zapewnioną pracę, a tak niestety nie było. 3 kolegów zjechało tak naprawdę nie zarabiając nic, bo koszt przyjazdu, zjazdu oraz jedzenie też kosztują. Pracowałem na chłodni i tak koleżanka z pracy mówiła że ani ona ani inni na mieszkaniu u niej nie mają lepiej. Proszę szczerzcie się tego biuro bo szkoda waszego czasu bo dadzą wam zarobić tyle żebyście zapłacili za domek.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x