Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Level One Emmeloord

zdjecie uzytkownika
ruda0806 - 2015-02-06 12:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wyjeżdżać jutro. Przez telefon Pani mówi, że praca stała przy pakowaniu roślin do wysyłki, że nie siedzi się bez pracy. Jechać ? Jakieś opinie, rady?>
zdjecie uzytkownika
reni3225 - 2015-02-16 18:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adi2241 - 2014-08-18 17:18:15]:
Mój syn jest tam trzeci tydzien i pracowal 6 dni ciagle wydzwnia do koordynatora żeby go do pracy bralija wydzwaniam do biura do Opola ,wyjdzie na to ze umowa sie skończy a on zarobi tylko na powrót do domu , nie bede tu kleła bo nie wypada ale to co mam na myśli to każdy może się domyśleć . Chcę się dowiedzieć czy można tą firmę podać do sądu o odszkodowanie , a jeżeli chodzi o kaucję za rowery to prawda biorą kaucję za co tylko mogą . Nie polecam a wręcz odradzam
zdjecie uzytkownika
Ewe6 - 2015-02-18 20:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Wraz z kolezanka wyjechalysmy przez posrednictwo Level One z Opola.
Kobieta z biura zaproponowala nam prace przy pakowaniu miesa na tacki. Po czym pozniej zadzwonila w suuper jak to ona mowila oferta. Jezeli pojedziemy to odrazu w poniedzialek bedziemy miec prace na stroikach..duzo nadgodzin..dziewczyny duuzo zarobicie zapewniala. Przyjechalysmy na miejsce w niedziele. Mieszkanie ok. ludzie tez w porzadku. Szczegolnie pewna starsza Pani :) Do biura w poniedzialek zabrali Nas pewien koordynator..hmm.. dopiero wtedy dowiedzialysmy sie jak tam naprawde to wszystko funkcjonuje.
Z pojscia do pracy od pon okazalo se ze tylko jeden dzien w tyg pracowalam a moja kolezanka wgl. Po tyg czasu zjechalysmy do domu gdyz nie bylo sensu tam siedziec. OGOLNIE ODRADZAM WYJAZDU PRZEZ LEVEL ONE !!!
zdjecie uzytkownika
Młody91 - 2015-02-19 08:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, te ostatnie wpisy dotyczą chyba biura Level One z Alphen ad Rijn. Przecież to forum jest dla biura w Emmeloord a to całkiem inna bajka. Kaucji za rower tam się nie płaci, pracy na stroikach i mięsie tez nie mają. Także proszę pisać na forum o jakie biuro konkretnie wam chodzi, bo ludzi w błąd wprowadzacie.
zdjecie uzytkownika
ze jak? - 2015-02-25 14:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leon - 2015-02-05 06:33:13]:
Co ty gadasz czlowieku? 100h to mniej wiecej 625yro na czysto po odliczeniu domku i ubezpieczenia za 2i pol tygodnia. chyba ze masz 15 lat :) to moze i tak wyjdzie wtedy jak u ciebie. Jesli tak to sam jestes sobie winny. Na wiekowce to sie poprostu nie oplaca ale takie rzeczy to powinienes wiedziec zanim wyjechales
zdjecie uzytkownika
ze jak? - 2015-02-25 15:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Młody91 - 2015-02-19 08:50:46]:
Mnie sie wydawalo ze to raczej jest dla biura level one south bo nord to przez work centre w opolu chyba wysylaja. Czy jestem w bledzie?
zdjecie uzytkownika
patryko - 2015-02-26 16:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam w sobote chce wyjechac z Levelone,polecacie???
zdjecie uzytkownika
wkurzona - 2015-02-27 15:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej.
Mam pytanie czy może wyjeżdża ktoś do Holandi "Emmelord" na bratki..?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-04 23:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak sie chce pracować , to sie ma bardzo dużo pracy, ja trafiłam na sery... od 6-17.30 (350 euro tydzien) lub 6-20 (400 euro tydzień) to zalezy od człowieka, jedziesz do pracy bedziesz ją miał, jedziesz na wakacje - niestety.
To tyle w temacie. Jest ciężko ale da sie zarobić.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-12 20:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie coś na temat pracy jako kierowca c+e
zdjecie uzytkownika
landry - 2015-03-17 21:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ona, no dobra, ale co z kosztami utrzymania, bo i owszem 350-400 euro tygodniówki jak na polskie realia brzmi całkiem dobrze, ale co z wydatkami na mieszkanie i jedzenie, czy dojazdy? ile tez przerwy przysługuje człowiekowi, bo jak praca jest od 6 rano do 20 to jest 14 godzin! Co z obiadem, kolacją i tak dalej? Przecież nawet nie ma kiedy zakupów zrobić.
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2015-04-09 12:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem propozycje pracy w level 1 Alphen ad Rijn czy ktoś coś wie jak z prać ajak zarobki i czy jakieś kary ,dodatkowe opłaty są?
zdjecie uzytkownika
LOL - 2015-04-12 18:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż pracuje przez Level 1 w Emmeloordzie i na pracę nie narzeka. Wiadomo wszędzie trzeba pracować. Ale jeśli chodzi o przelewy to są na czas zawsze w poniedziałki, nie było jeszcze żeby nie wypłacili tygodniówki. Mieszkania też nie najgorsze nie oszukujmy się w Pl niektórzy dużo gorzej mieszkają a po wyjeździe do Nl narzekają na standardy. Ja polecam L1 ale z Emmeloordu.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-04-13 12:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam powiem tak , jestem w Holandii w Dronten z biura L1 z Emmeloord. Jestem tu drugi dzien wraz ze znajomym zakwaterowali nas do jednego pokoju i zaproponowali prace w Pralni. No okej zgodziliśmy się , warunki mieszkalne spoko, jak narazie wiemy ze odprowadza 7,50 euro za Lebare. Wczoraj znajomy dostał informacje,że jedzie do pracy dziś a ja mam wolne. Trochę chore ale okej poczekamy i wypowiem sie wam na wiecej informacji czy warto w ten czas wyjeżdzać. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Potek - 2015-04-13 23:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie powoli zbliża się sezon i dużo osó będzie chciało wyjechać na wakacje właśnie do pracy za granice. Ciekaw jestem czy dużo jeszcze ogłoszeń będzie w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Jarek0902 - 2015-04-14 21:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Level one to oszuści. Nie płacą na czas. Biuro jest nie zorganizowane. Koordynatorzy chodzą po spożciu narkotyków. Warunki fatalne. Jarek ( bloki)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-17 19:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich wyjechalem przez level one z Alpen
nie polecam tego biura pracowalem przez 4 dni od przyjazdu a teraz siedzie juz drugi tydzien na wolnym za nadgodziny powini placic 125 % a okazuje sie ze jest jeszcze mniej zeby wyrobic nr sofi czasami czekasz 3 tygodnie jezeli chcesz zarobic nie polecam tego biura !Twierdza ze nie ma pracy a nowi przyjezdzaja i maja prace zaLuje ze przez to biuro wyjechalem
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-04-18 07:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-04-17 19:15:42]:
Stary ale te firum dotyczy Level One w Adres Daalder 2, Emmeloord. A to dwie inne bajki
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-05-06 13:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie przyjezdzajcie przez te agencje level1 i work centre z opola oszusci i złodzeje !
zdjecie uzytkownika
Jacewicz - 2015-05-19 00:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest kaucja za rower i za klucz i to jest kaucja i ją oddają jeśli klucz się odda i roweru się nie zgubi. Są w miarę wypłacalni, chociaż są cyrki. Ale to co najważniejsze tyczy się level one z Emmeloord to fakt jak się mieszka. Ci co mieszkają w mieście Emmeloord to mniejszość. Najwięcej jest osób, które mieszkają w takich lokalizacjach najtańszych i dają levelowi dodatkowy biznes polegający na przebiciu pomiędzy ceną wynajmu od właściciela a ceną dla pracowników. Region Nordoostpolder to najgorszy region Holandii, który jeszcze niedawno był pod wodą. Same pola uprawne. Kilka kilometrów pomiędzy malutkimi miejscowościami, w których nie ma nawet jednego sklepu. Miejscowości typu Rutten czy Espel mają 200 metrów długości. Myślisz, że mieszkasz w Rutten bo tak Ci powiedzieli a mieszkasz 4 km od Rutten, gdzie i tak nie ma sklepu. Pozwolenie na zakupy - raz w tygodniu, trzeba najpierw jechać do biura i podpisać w związku z tym kartkę. Nie możesz jechać wtedy gdy Ci pasuje, tylko wtedy gdy Ci nie pasuje. Wtedy pod Lidlem w Emmeloord są setki polaków, którzy raz w tygodniu widzą cywilizację w postaci bankomatu, polskiego sklepu i Lidla. Jeżeli chcesz do innego sklepu a kierowca mówi, że nie ma czasu, to nie zrobisz nawet raz w tygodniu zakupów takich jakie byś chciał/chciała. Ja radziłem sobie jeżdżąc taksówkami, co jest najczęściej stosowane. Taksówki tanie - po 4,60 lub 7 euro. Na pocieszenie są takie miejsca jak: klasztor e Espel - mieszkają tam same kobiety. Domyślcie się jaki jest klimat. Albo jest jeszcze hotel w Kraggenburgu, czyli nigdzie, nawet autobus tamtędy nie jeździ. Właścicielka Guusta pilnuje wszystkich jak własne dzieci. Nie ma jak pójść nawet na spacer by odpocząć od tej atmosfery, bo nie ma gdzie. Jest tylko ulica i pola uprawne. Zobaczcie ten rejon na google zdjęciach satelitarnych i od razu zobaczycie, że to najgorsze i najbardziej wyludnione miejsce w Holandii. Ci co mają pracę stałą - to mniejszość. Najwięcej jest przecież prac w polu, skoro tam są same pola. W polu taka praca, że jak przyjedzie ekipa na odchwaszczanie, to zrobi to w jeden dzień i koniec pracy na polu. (usunięte przez admnistratora)
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2015-05-31 12:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam czytam niby się wszystko zgadza zależy jak trafisz ja dobrze prace miałam 3 miesiące wypłacalni w 100% kaucje za klucz odciagaja za rower nie hotel w Kraggenburgu ok Guusta tez gdyby nie pilnowala to bylaby patologia niektórzy przyjezdzaja do pracy a nie na wczasy i się bawic wracam niedługo i mam nadzieje ze praca bedzie
zdjecie uzytkownika
Bobo - 2015-06-08 14:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacewicz - 2015-05-19 00:02:09]:
Na zakupy mozna jezdzic kiedy sie chce, nikt Ci tego nie zabrania. W poniedzialki biuro za darmo wozi lub pozwala jezdzic ich autami do Lidla.
zdjecie uzytkownika
Były Pracovnik Level1 - 2015-06-22 21:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszytkim napisze wam jak tym syfie jest naprawde czekalismy na prace 2 tygodnie potem poszlismy na 2 dni na ryby potem 4 dni na pole potem robilsmy po 40h na serach i praca sie skonczyła przepracowalismy (usunięte przez administratora)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rekrutacji. Nawet nie potrzeba zaświadczenia o niekaralności. Jedynie trzeba zalogować się na stronce.
Pytania: Niby "znajomość angielskiego" i "prawo jazdy"- nie prawda, połowa osob nie potrafi sie nawet przedstawic, więc na grupe Polakow szukaja jednego jelenia który posłuży za translatora, tak samo z prawkiem- jeden bierze auto na siebie i wozi.
zdjecie uzytkownika
ninja - 2015-07-17 21:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Husta kapusta... hah jest ok jak sie pije i nie mysli !!!
zdjecie uzytkownika
wokn - 2015-07-22 20:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o pracę w tej firmie to widziałem, że właśnie jest nowe ogłoszenie na GoWorku, poszukacjie sobie, dokładnie chodzi o stanowisko Blecharza samochodowego w Emmeloord. Praca wydaje się być dosyć ciekawa,, a zarobki jak to za granicą pewnie nie najniższe, na pewno warto spróbować przynajmniej.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Level One Emmeloord?
Zadaj pytanie
alert