Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Obst Plantagen Schemmel

Pracowałeś w firmie Obst Plantagen Schemmel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
buton - 2014-05-11 21:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie wspomnieć coś jeszcze o warunkach zakwaterowania podczas wyjazdów z Obst Plantagen? będę wdzięczny za wszelkie info
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-05-12 16:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam dojechaliście?
zdjecie uzytkownika
majolik - 2014-05-17 11:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferuję przewóz osób wygodnym busem do Niemiec, również w okolice Bielefeld - ObstPlantagen Schemmel i Paderborn. Zabieram z łódzkiego i dolnośląskiego. Mój tel: 506217756
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-05-25 09:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam prowadze przewozy do niemiec belgii holandii busem opel vivaro rowniez do obstplantagen schemmel podkarpackie malopolskie slaskie i wszystkie po drodze tel694532264 zapraszam
zdjecie uzytkownika
ROBERT - 2014-05-25 19:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agnieszka2323 - 2014-05-03 16:42:29]:
WITAJ AGA,NA KIEDY MASZ TAM BYĆ,I JEDZIESZ SAMA ?
zdjecie uzytkownika
ferdzia - 2014-05-28 21:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy piepszycie dobra robota jest tylo trzeba chcieć zarobić wiadomo nie ma pieniędzy za nic !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ROBERT - 2014-05-29 11:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ferdzia - 2014-05-28 21:46:36]:
a ty juz tam jesteś moze bo ja w piątek sie wybieram?
zdjecie uzytkownika
Stanilav - 2014-05-29 17:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tu wychodzi kto chciałby wyjechać, siedzieć i za darmo trzepać kaskę. Jednakże w prawdziwym świecie nie ma takiej opcji mili państwo.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-06-04 16:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Prowadzę przewozy do Niemiec 9-cio osobowym busem marki Opel Vivaro z klimatyzacją i dużą przestrzenią ładunkową. (usunięte przez administratora) Zapraszam.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-06-04 16:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Prowadzę przewozy do Niemiec 9-cio osobowym busem marki Opel Vivaro z klimatyzacją i dużą przestrzenią ładunkową. (usunięte przez administratora) Zapraszam.
zdjecie uzytkownika
kiełbasa - 2014-06-04 20:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stanilav - 2014-05-29 17:30:15]:
a ty moze juz tam siedzisz,a duzo juz natrzepałes-bo moze inni by tez chcieli przyjechac i zarobic.....
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-06-09 08:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem dlaczego administrator usuwa numery tel do przewoznikow przeciez kazdy chce tam czyms dojechac ja jade jutro z przewoznikiem kolo rzeszowa [usunięte przez moderatora] to numer do niego
zdjecie uzytkownika
Stanilav - 2014-06-10 09:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie to forum nie służy do reklamowania swoich usług tylko do opiniowania pracodawcy, może dlatego są wycinane?
zdjecie uzytkownika
nike - 2014-06-21 16:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Na początku lipca mamy jechać do Obst Schemmel Plantagen z województwa zachodniopomorskiego, jeżeli znacie przewoznikow z tych okolic dajcie znać e-mail : mobile-one@o2.pl . Z góry dzieki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
kolorowa - 2014-06-26 15:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wróciłam niedawno z tej pracy z niemiec i szczerze nie polecam nikomu tam pracować jest totalna harówa za marne pieniądze zero dobrych warunków i odpoczynku dla siebie praca,spanie i jedzenie wszystko na akord pracuje sie cały czas od 4 do 21 jezeli kogos interesuje więcej to moge napisa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednym słowem ;)
zdjecie uzytkownika
kiedyś - 2014-06-26 17:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja tez tam byłem,pracowałbym dalej gdyby nie kolano,ale jest dokładnie tak jak pisze kolorowa,totalna harówa,trzeba mieć końskie zdrowie i stalowe nerwy
zdjecie uzytkownika
joannad - 2014-07-01 18:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [damian1234 - 2014-04-24 22:42:03]:
Nie jedzcie tam.Zgadzam się, że płacą 2 euro za skrzynkę, ale skrzynkę nazbieracie przez godzinę, czyli zarobicie 8zł za godzinę.Robota podła, ciągle na klęczkach, musicie sami się wyżywić, zapłacić za nocleg.Dużo pieniędzy wydacie na leki po powrocie bo będzie bolało Was wszystko Lepiej pojechać na zbiory do Polaka , bo przynajmniej jesteście w Polsce i za bochenek chleba zapłacicie 2 zł a nie 2 euro a pieniądze za zbiory takie same.Miejsce do spania takie sobie, toalety typu taj-toj, prysznice w blaszanych barakach nie w miejscu spania.Tak zwani grupowi pilnują Was czy za mało nie nazbieraliście.Jednym słowem wyzysk i tania siła robocza z Polski.
zdjecie uzytkownika
kolorowa - 2014-07-06 23:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joannad - 2014-07-01 18:35:00]:
jestem tego samego zdania ,,w Polsce za zbiory zarobicie tyle samo chcecie cos wiedziec piszcie ;)
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-07-09 19:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spodobało mi sie pare dziewczyn,i pomimo bulu chetnie bym tam wrocił,ale nie wiem czy one tez tam przyjadą,byłem tak roztargniny cała sytuacją ze zapomniałem wziasc nr telefonów-moze te dziewczyny wiedzą to prosze o numery telefonu
zdjecie uzytkownika
Stanilav - 2014-07-09 23:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego bo tu jeszcze się jakieś związki zakręcą... Co by nie mówić, lekka praca to nie jest i potrzeba dużo zdrowia zostawić dla efektu pracy...
zdjecie uzytkownika
Lilia - 2014-07-16 20:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Jest XXI wiek, to kpina, że jeszcze ktoś oferuje takie warunki pracy i standard mieszkania. Nie ma sensu się tak męczyć, a to tylko złudne marzenia, że się coś zarobi. Przeliczając wszystkie wydatki, to niewiele zostanie, ba jak ktoś już wcześniej wspominał, praca u schemmela = końskie zdrowie, anielska cierpliwość, ogromna odporoność psychiczna i fizyczna. No chyba, że ktoś jest już bardzo desperowany.... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dadadadada - 2014-08-12 21:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w tym miejscu to jakieś nieporozumienie. Wracając po 14 godzinach pracy na kolanach zastaję lodowatą wodę, mało tego, codzienna kąpiel w świeżo opryskanych polach doprowadza do szaleństwa. Ludzie kichają, zdarzały się przypadki, że wymiotowali i mdleli. Praca w upale, smrodzie za żałosne pieniądze! Wstyd dla pracodawcy żeby tak traktować ludzi! Moja noga nigdy więcej tam nie postanie!
zdjecie uzytkownika
dadadadada - 2014-08-12 21:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tym miejscu to jakieś nieporozumienie. Wracając po 14 godzinach pracy na kolanach zastaję lodowatą wodę, mało tego, codzienna kąpiel w świeżo opryskanych polach doprowadza do szaleństwa. Ludzie kichają, zdarzały się przypadki, że wymiotowali i mdleli. Praca w upale, smrodzie za żałosne pieniądze! Wstyd dla pracodawcy żeby tak traktować ludzi! Moja noga nigdy więcej tam nie postanie!
zdjecie uzytkownika
Oli - 2014-08-13 01:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
14 godzin to rzeczywiście długo, ale to jest praca fizyczna tym bardziej, że to praca sezonowa czy przy szparagach czy przy truskawkach. Inną parę kaloszy stanowi praca ogrodnika czy sprzedawcy - chociaż tutaj znajomość języka jest wymagana. Zastanawiam się czy oni w jakiś sposób to weryfikują.... Co do warunków pracowych - niestety praca fizyczna charakteryzuje się tym, że czy to po 6,8,12 czy 14 godzinach jest się wypompowanym, raz mniej raz więcej, ale praca fizyczna rozbija siły.
zdjecie uzytkownika
ronson - 2014-08-13 15:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem jak inni ale ja wracam w przyszlym roku,na dluzej...chrzanów malopolska
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Obst Plantagen Schemmel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski