Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Lideal laboratorium kosmetyczne

Opinie o Lideal laboratorium kosmetyczne

Pracowałeś w firmie Lideal laboratorium kosmetyczne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja. - 2013-05-08 16:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niccki - 2013-04-11 12:24:51

Hey! podbijam do pytania, przez jakie agencje można się zaatrrudnić? która jest najlepsza?



haah,daj sobie spokój z pracą tutaj,pod agencjami są marne poeniądze 500,600zł i to jak będą cię zamawiać do pracy:-)
zdjecie uzytkownika
niccki - 2013-04-11 12:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey! podbijam do pytania, przez jakie agencje można się zaatrrudnić? która jest najlepsza?

zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-03-26 20:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja.. - 2013-03-25 10:25:38

czy naprawde mam do czynienia z niekumatymi ludźmi?? poprostu!! jestem, byłem/am traktowany/a jak NOWY/A.. a tacy są traktowani jak odludki, traktowani jakby byli a ich nie było, koniec z moim udzielaniem sie tutaj. Najserdeczniejsze pozdrowienia dla kierowniczek, [usunięte przez moderatora] Super kobietki! Oby więcej takich w tej firmie!
Haha,dobre sobie,każdy kiedyś był tam nowy i nie miał takich przebojów jak ty,może nie umiałeś/aś się zgrać z resztą pracowników,bo było paru takich co żyli w swoim świecie,ani me,ani be:p
zdjecie uzytkownika
ja.. - 2013-03-25 10:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy naprawde mam do czynienia z niekumatymi ludźmi?? poprostu!! jestem, byłem/am traktowany/a jak NOWY/A.. a tacy są traktowani jak odludki, traktowani jakby byli a ich nie było, koniec z moim udzielaniem sie tutaj. Najserdeczniejsze pozdrowienia dla kierowniczek, PANI [usunięte przez moderatora] Super kobietki! Oby więcej takich w tej firmie!
zdjecie uzytkownika
ja. - 2013-03-24 20:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi z tym "nie akceptowaniem",bo nie czaje? kto cię nie akceptował?
zdjecie uzytkownika
haha - 2013-03-20 14:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaaa... - 2013-03-20 09:04:50

Tak byłem/am!!! I jeszcze dla Twojej wiadomości to stali pracownicy wysługują się nowymi... i z doswiadczenia wiem, ze wiecej pracują niż stali pracownicy!!! !!!! Pracownicy z agencji nie mają czasu, zeby co 30 min latac na papierosa do wc! To, ze nie są odpowiedzialni za złe zapakowanie, wybicie innej daty i takie tam to się zgodzę, nie są obciążeni odpowiedzialnoscią no ale cos za cos. Tam jest zasada.. co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie... niestety. Ale mimo wszystko przyznaję ze lubię/lubiałem/am tą prace.. i wiekszosc osob.. ale dopiero po roku czasu, bo wczesniej mnie nie zaakceptowali
haha dobre sobie
"...nie akceptowali mnie..."
śmieszny ten wpis bo niezgodny z prawdą - nie mogłes/aś być przy takie produkcji bo jej nie było!!!
zdjecie uzytkownika
jaaa... - 2013-03-20 09:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak byłem/am!!! I jeszcze dla Twojej wiadomości to stali pracownicy wysługują się nowymi... i z doswiadczenia wiem, ze wiecej pracują niż stali pracownicy!!! !!!! Pracownicy z agencji nie mają czasu, zeby co 30 min latac na papierosa do wc! To, ze nie są odpowiedzialni za złe zapakowanie, wybicie innej daty i takie tam to się zgodzę, nie są obciążeni odpowiedzialnoscią no ale cos za cos. Tam jest zasada.. co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie... niestety. Ale mimo wszystko przyznaję ze lubię/lubiałem/am tą prace.. i wiekszosc osob.. ale dopiero po roku czasu, bo wczesniej mnie nie zaakceptowali
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-03-18 15:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaaa... - 2013-03-18 14:31:58

a ileż to jest roboty zmazać datę i nabić nową???? nie takie przekręty tam się robi... Najlepsze jak pracownice wychodzą z pracy wypchane kosmetykami po uszy, i kierownictwo nie ma pojęcia?? bardzo dziwne... hehe chyba ze zmowa...
czy Ty wiesz w ogóle o czym piszesz...? byłeś/aś kiedyś przy takiej produkcji...

ludzie pisalibyście chociaż prawdę a nie tylko oczerniać wszystkich to że Wam się nie chce pracować normalnie bez gadania to nie oznacza, że na wszystkich musicie nadawać. Osoba z pośrednictwa to też osoba pracująca a nie obijająca się bo i tak jej zapłacą.
zdjecie uzytkownika
jaaa... - 2013-03-18 14:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ileż to jest roboty zmazać datę i nabić nową???? nie takie przekręty tam się robi... Najlepsze jak pracownice wychodzą z pracy wypchane kosmetykami po uszy, i kierownictwo nie ma pojęcia?? bardzo dziwne... hehe chyba ze zmowa...
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-03-14 19:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale z nabitą datą ważności...
zdjecie uzytkownika
jaaa... - 2013-03-13 12:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście, że zdarzały się produkty spożywcze!!!
zdjecie uzytkownika
Ja. - 2013-03-12 15:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś z leader service w marcu?,czy już ich nie zamawiają?
zdjecie uzytkownika
... - 2013-03-12 12:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież tam się nie robi produktów spożywczych!! ewentualnie pakuje w prezenty i datę już mają takie produkty.
jak nie wiesz przy czym pracujesz to po co się wypowiadasz...?
zdjecie uzytkownika
zaluje ze tam poszedlem - 2013-03-12 11:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza sie nie raz byla akcja ze zmiana daty przydatnosci na produktach spozywczych
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-03-12 11:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zmuszanie ludzi do pracy po 12h pod grozba zwolnienia
najwieksza wyplaca 1000 po miesiacu pracy po 12h
balagan w papierach ciagle cos sie nie zgadza
zdjecie uzytkownika
ja. - 2013-03-01 17:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu każdy pisze z nicku ja. lub Ja,to też napiszę,miałam iść tu do pracy z leadera,ale poczytałam ich opinie to zwątpiłam,oni w ogóle nie płacą ludziom w całym kraju!,a wam płacą?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-02-25 17:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zatrudniać się przez Leader Service Kraków,bo są NIEWYPŁACALNI!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-02-23 13:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiki - 2013-02-21 13:39:39

Witam!

chciałam sie zapytac przez jakie agencje Panstwo pracują w Niegoszowicach?która jest lepsza?

Pozdrawiam
Odradzam prace przez leader service interational Kraków,prosty powód:czekasz na wypłate 2miesiące,ja nie mam jeszcze wypłaty za grudzień,a jest koniec lutego!,a praca w Lideal jest ok,ale to praca przejsciowa żeby szukać innej,bo tu się zarabia naprawde małą kase,szczególnie przez LSI Kraków.pzdr.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2013-02-22 01:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno nie pchać się do leadera
zdjecie uzytkownika
wiki - 2013-02-21 13:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
chciałam sie zapytac przez jakie agencje Panstwo pracują w Niegoszowicach?która jest lepsza?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja. - 2013-02-15 15:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ona.. - 2013-02-15 14:49:43

chyba robisz nie na tej zmianie co ja...
Ja robie na tej zmianie co są ludzie z leader service i kierowniczka [usunięte przez moderatora] ,ale na tamtej zmianie też robiłem jeśienią.
zdjecie uzytkownika
ona.. - 2013-02-15 14:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba robisz nie na tej zmianie co ja...
zdjecie uzytkownika
... - 2013-01-30 23:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie najgorsza tam jest jedna dziewczyna.. [usunięte przez moderatora] Pracuje tam cała familia.. matka i córeczki.. wszystkie trzy się panoszą jakby to ich firma byla. Miny mają jakby im sie chcialo a nie mogly.. jednak usmiech na twarzy człowieka jest najważniejszy.. bez tego mogą byc ładne, ale będą zawsze wyglądały na [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-01-30 13:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie 4,5 tylko 4,44 na rękę ... niech się leader w głowę puknie.. no ciekawa jestem, ciekawa co z tego wyniknie ... Praca bardzo fajna, ale płaca mogła zostać jaka była, bo wszystko drożeje a płaca maleje.. nie może tak być :/
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-01-12 12:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz leader service daje super propozycje,mają być umowy zlecenie i astronomiczna stawka 4,50zł na godzine,i kto chętny??
zdjecie uzytkownika
Ja - 2012-12-24 17:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haah,praca jest ok,tylko kasa marna,no i przedewszystkim nie można dać wejść sobie na głowe tym babsztylom,ale niektóre babki są sympatyczne,moim zdaniem faceci mają tu lepiej od dziewczyn,bo wiadomo że babka nie podskoczy do faceta tak jak do drugiej babki.pzdr dla ludzi z Leadera i tych normalnych z Lideala:)
zdjecie uzytkownika
tutti_frutti - 2012-12-22 02:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ogrom złych opini tutaj, jak sądzę większość z nich są od pracowników z leadera/itc. Faktem jest, że stawka 6,8zł brutto to śmiech na sali, ale każdy wie za ile idzie do pracy i nikt go nie zmusza. Tempo pracy jest bardzo szybkie, ale ludzie zlitujcie się.... Jestem w pracy 2 dzień, sklejam pudełka z typkiem który był chyba 3 dzień jak dobrze pamiętam, w czasie kiedy on sklejił 1 pudełko ja zdąźyłem sklejić 4. Jak się człowiek stara, to wtedy "stali pracownicy" odnoszą sie do każdego z szacunkiem.
Pozdrowienia dla grupy z ITC
zdjecie uzytkownika
Ja. - 2012-11-07 08:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu już parę dni,i niewiem czemu wszyszcy tak narzekają?,dla mnie ta praca jest ok,tyko minusem są zarobki i umowa o dzieło z leader servis Kraków.pzdr.
zdjecie uzytkownika
do Ja - 2012-10-30 11:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoń do leader Service - Kraków. Jest darmowy transport z Chrzanowa.
zdjecie uzytkownika
Ja. - 2012-10-28 12:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam zamiar tam isc do pracy,ale tylko na miesiąc,może do świąt,czy można tam pracować na taką zmiane jaka mi pasuje?,bo ja chciałbym robić tylko nocki,niech ktoś napisze,jest tam darmowy przewóz z Chrzanowa?,jak tak to z którego miejsca odjeżdza i o której godzinie?.pzdr.
zdjecie uzytkownika
yaro - 2012-10-12 14:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tam taka starsza baba bodajże urbańczyk zofia , to dopiero leń śmierdzący, wykorzystuje młodych i stałe pracownice. Kobieto weź się do roboty, bo tak daleko nie zajedziesz, wielka pożal się boże paniusia, a wygląda jak chłop
zdjecie uzytkownika
eros - 2012-08-06 13:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brygadzistki okropne stare krowy, norma norma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] śmieszne to jest za taką kasę, szczególnie jest mi żal ludzi z pośrednictwa, są traktowani fatalnie, kobiety tam pracujące o ekstremalnie wielkim ego nadają się jedynie do pługa, na rolę a nie do nawet takiej pracy, wykorzystują, młodych i tych starszych a same gówno robią, ten cały zakład to jedna wielka ściema , to OBÓZ PRACY NA CZELE Z SUPER INTELIGENTNĄ PANIĄ PREZES I JEJ NIEMĄDRYMI PODWŁADNYMI, ŻENUA!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
FF - 2012-08-06 13:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
okropna firma , wykorzystywanie pracowników, śmieszne pieniądze, babsztyle bo tak należy o nich powiedzieć, prymitywne, nie polecam uciekać z stamtąd jak najdalej nawet studenci na wakacje
zdjecie uzytkownika
Marekko - 2012-05-31 15:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zabawna jest ta ochrona. Nie wiem co oni chronią. Chyba siebie:)
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2012-05-24 14:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj Paula, dostałam skierowanie z pośredniaka do tej pracy, napisz proszę jakie tam są warunki, czy ubezpieczenie i akord? Z góry dziękuję za wszelkie informacje...
zdjecie uzytkownika
paula - 2012-05-15 15:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam, i powie ze teraz jest jeszcze gorzej, bo juz jest 6 zl na godzine . OD czerwca ma byc ponoc 4,30zl wiec moja przygoda konczy sie w czerwcu jezeli tyle beda placic na godzine. ŻAŁOSNE TO JEST.. Wykorzytuja ludzi jak tylko sie da. A Niektore baby sa prze okropne, nie raz gryzlam sie w jezyk i nie raz c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owalam sie przed tym zeby ich na tych maszynach nie pozabijac wrrr..
zdjecie uzytkownika
XxX - 2012-03-25 22:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do tego powyżej należy dodać jeszcze że pracują tam często z żywnością ludzie którzy nie posiadają książeczki z badaniami a to chyba przebija już wszelkie możliwe granice i faktycznie taka mała wizyta bez zapowiedzi ukazałaby prawdziwe oblicze tej firmy oraz pośredników którzy tutaj nie są "bez winy"
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2012-03-22 10:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam bardzo wiele do zarzucenia tej firmie i postanowiłam przerwać milczenie
1* zero poszanowania dla pracowników z pośrednictw pracy
2* praca w higienicznych warunkach to ściema, fartuszki i czepki są tylko na pokaz bo jak można mówić o zachowaniu sterylności kiedy sale sprzątane są tylko kiedy ma wpaść inspekcja
3* daty produkcji są nie zgodne z faktycznymi czyli firma zrobi coś ponad normę to zmienia daty na dzień następny
4* a najlepsze są szkolenia "" dla pracowników z pośrednictw gdzie uczą co należy mówić w razie kontroli, ludzie z umową o dzieło i zlecenie robią dokładnie to samo co ci z umowa o pracę, mało tego jeśli tylko się postawią zostają odwołani i na tym kończą pracę w tej firmie
przekrętów w tej firmie widziałam wiele i liczę że przeczyta to ktoś kto na poważnie zainteresuję się tą firmą i sprawdzi ją od podszewki bo kontrole które są wcześniej zapowiadane nie mają żadnego sensu
zdjecie uzytkownika
robol - 2012-03-11 22:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuję już jakiś czas i faktycznie to jakaś masakra jest...
w tym obozie pracy widziałem już wiele i jeśli wielkie panie z L'Ideala nie zmienia podejścia to ciężko to widzę... oszukują nie tylko firmy dające im zlecenia ale także nas kupujących później kosmetyki. najgorsza jest tam panienka z bardzo oryginalnie malowanymi brwiami która już samym swoim widokiem przywołuje odruch wymiotny, bardzo nieprzyjemna osoba i nie powinna być tam na takim stanowisku na jakim jest bo pomiatając pracownikami zwłaszcza 2 razy starszymi nie zyskuje niczego, jej zainteresowanie w tej firmie kończy się na jednym z mechaników i pisaniu sms kiedy kierowniczka nie widzi a resztę za nią mają odwalać przydzieleni "robole". nie jest jedyną "wielką damą" która nie zna milszego tonu i słów takich jak "proszę" ale nie będę rozpisywał się tutaj o każdej tego typu tylko na koniec pochwalę te które ludzi traktują z szacunkiem i potrafią czasami człowieka obdarować uśmiechem bo dzięki temu naprawdę milej się z wami pracuje nawet w takim obozie pracy jakim jest ta firma
zdjecie uzytkownika
olo - 2012-03-09 23:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podzielam zdanie osób, które pisza że jest tam beznadziejnie.Monotonia, nuda. Rozmawiać nie można, zaraz cię upominają twierdząc że jesteś mało wydajny a wiadomo normy wtedy nie będzie i nie dostaną premii.
Dziwi mnie, że pracuja tam kobiety po 3 lata i wiecej na umowę zlecenie, za marne grosze.
Nie wszystkie tam pracownice są złe, ale większośc jest niereformowalna, tylko norma, i norma to sie liczy.
Stawka 6 zł, umowa zlecenie. W dzisiejszych czasach to naprawdę smieszne pieniądze pracując 20 dni zarobisz ledwie 900 zł.
Nie polecam osobom z wysokimi ambicjami, dobrze wykształconym, to praca raczej dla studentów na zasadzie zarobienia sobie na własne wydatki.

zdjecie uzytkownika
pracownikKrK - 2012-02-21 21:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zastanówcie się co piszecie. Nie zgadzam się z wami wg.. Pracuje w tym zakładzie od 2 lat, co prawda z pośrednictwa.. Nie rozumiem czemu macie Takie zdanie o zmianie ( usunięte przez administratora ) pozdrawiam Ją gorąco ;] Jeśli macie takie podejście do pracy jak szacunek do Tych Pań to życzę wam powodzenia.. Pozdrowienia dla całej( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2012-02-20 17:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ja tam pracuje jakieś półtora roku to co wy wypisujecie to jakieś brednie, zastanówcie się co piszecie( usunięte przez administratora ) jest najbardziej normalną osobą, jest miła i pomocna jak czegoś nie wiesz to przyjdzie i wytłumaczy z nią jest zawsze wesoło.( usunięte przez administratora )tez są fajne tak samo jak reszta pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-02-17 13:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja panią ( usunięte przez administratora )i ludzie jej pewnie zazdroszczą ze jest taka sprytna wcale niejest lizusem i nikt jej nic niezałatwia pozdrawiam jestem z lidera i tam pracuje
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-02-17 13:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie ztym wszystkim a nas z pośrednictwa pomiatają i c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sko się donas odzywaja wszystkie panie zkazdej zmiany i wołają norma norma to jest najśmieszniejsze a zarabiają ledwie 1000zł
zdjecie uzytkownika
Czesio mściciel - 2012-02-01 18:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich.Co można powiedzieć o tym obozie pracy przede wszystkim jeśli chcesz dociągnąć do magicznej kwoty 1000 zł tak to nie pomyłka tyle zarobisz zapierniczając z prędkością światła i z hasłem na plecach norma norma a i pamiętaj soboty tez orasz.Wielka Pani Prezes wychodzi z założenia doić pracowników skoro jest bezrobocie to zrobią wszystko.Jeśli chodzi o zatrudnienie nim mniejsze kwalifikacje tym lepiej a najlepiej by nie posiadał żadnej wiedzy o prawach pracownika itp dlatego jest taka rotacja.Pracowałem tam parę chwil ale olałem ten obóz pracy niestety byłem za inteligentny ale rozumiem tych którzy dalej tam walczą życie człowieka może sponiewierać i zmusić do takiego upodlenia ale szacun rozumiem nawet tysiak może co niektórych podratować ale czy warto?
zdjecie uzytkownika
Pracowałem - 2012-01-31 18:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w Lidealu:
-na pozór wydaję się lekka ale przy takim tempie to najprostsze czynności porządnie dają w kość i męczą.
-bardzo niska stawka godzinowa(bez ubezpieczenia)
-pracownicy/przełożeni nie tacy źli da się dogadać.

Pracę polecam uczniom na okres wakacji by sobie zarobić na kieszonkowe.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-08 13:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na której zmianie pracowałaś? Rok, czy dwa lata temu w wakacje pracowałam w Lidealu na nocki i rzeczywiście nie wspominam tego czasu za dobrze. Tak jak mówisz, kobiety tam pracujące to horror. Raz trafiłam na całkiem sympatyczną kierowniczkę, ale to był wyjątek. Zgadzam się, że są to kobiety wulgarne, chamskie, pozbawione choćby krzty kultury i do tego muszę powiedzieć ( usunięte przez administratora ) bo na moich oczach wynosiły produkty schowane za koszulę czy w spodnie... Jednak dostałam ostatnio smsa od nich i skusiłam się na 1 zmianę. Idę w poniedziałek i mam ogromną nadzieję, że nie trafię na te jędzy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-30 18:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mialam \"przyjemnosc\" pracowac w tym obozie pracy jako pracownik pomocniczy przez kilka tygodni. czas ten wspominam okropnie i nigdy wiecej tam nie wroce! nie chodzi o to, ze praca jest monotonna, strasznie nudna i bynajmniej nie rozwija komptetencji, ani o to, ze narzucone jest tempo predkosci swiatla, ani o to, ze trzeba zakladac specjalne ohydne chalaty, czepki, rekawice i maseczki ochronne, ani o to, ze nieraz trzeba spedzic caly dzien centralnie w oparach lakierow do paznokci i ciagle jest sie ubabranym tymi wszystkim mieszankami, ani nawet o to, ze zostaly mi skradzione pieniadze bedace w portfelu w rzekomu zamknietej szatni. i to wszystko za marne grosze. najgorsze sa kobiety, ktore tam pracuja. wiekszosc z nich to prymitywne ( usunięte przez administratora )z przerostem ambicji. wredna, bezczelna, dla ktorej liczy sie jedynie wyrobienie normy. i jeszcze taka jedna starsza, wysoka, chuda, krotko scieta blondynka, ktora obraza ludzi, obrzuca wulgarnymi wyzwiskami ( usunięte przez administratora )nieustannie pogania i skarzy sie ciagle do ( usunięte przez administratora ), chodzace 150 kg zywej wagi, jest wcale nielepsza.... ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!
zdjecie uzytkownika
123 - 2010-11-23 19:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na produkcji lekka, ale płaca marna 7 zł, mechanicy 8 zł lipa straszna.
zdjecie uzytkownika
pracowniktymczasem - 2010-06-17 16:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niskie stawki ale praca lekka

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lideal laboratorium kosmetyczne!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lideal laboratorium kosmetyczne

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert