Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Lideal laboratorium kosmetyczne


Oceniono 33 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Lideal laboratorium kosmetyczne
Zaułek 3
30-703 Niegoszowice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2012-12-24 17:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haah,praca jest ok,tylko kasa marna,no i przedewszystkim nie można dać wejść sobie na głowe tym babsztylom,ale niektóre babki są sympatyczne,moim zdaniem faceci mają tu lepiej od dziewczyn,bo wiadomo że babka nie podskoczy do faceta tak jak do drugiej babki.pzdr dla ludzi z Leadera i tych normalnych z Lideala:)
zdjecie uzytkownika
tutti_frutti - 2012-12-22 02:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ogrom złych opini tutaj, jak sądzę większość z nich są od pracowników z leadera/itc. Faktem jest, że stawka 6,8zł brutto to śmiech na sali, ale każdy wie za ile idzie do pracy i nikt go nie zmusza. Tempo pracy jest bardzo szybkie, ale ludzie zlitujcie się.... Jestem w pracy 2 dzień, sklejam pudełka z typkiem który był chyba 3 dzień jak dobrze pamiętam, w czasie kiedy on sklejił 1 pudełko ja zdąźyłem sklejić 4. Jak się człowiek stara, to wtedy "stali pracownicy" odnoszą sie do każdego z szacunkiem.
Pozdrowienia dla grupy z ITC
zdjecie uzytkownika
Ja. - 2012-11-07 08:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu już parę dni,i niewiem czemu wszyszcy tak narzekają?,dla mnie ta praca jest ok,tyko minusem są zarobki i umowa o dzieło z leader servis Kraków.pzdr.
zdjecie uzytkownika
do Ja - 2012-10-30 11:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoń do leader Service - Kraków. Jest darmowy transport z Chrzanowa.
zdjecie uzytkownika
Ja. - 2012-10-28 12:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam zamiar tam isc do pracy,ale tylko na miesiąc,może do świąt,czy można tam pracować na taką zmiane jaka mi pasuje?,bo ja chciałbym robić tylko nocki,niech ktoś napisze,jest tam darmowy przewóz z Chrzanowa?,jak tak to z którego miejsca odjeżdza i o której godzinie?.pzdr.
zdjecie uzytkownika
yaro - 2012-10-12 14:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tam taka starsza baba bodajże urbańczyk zofia , to dopiero leń śmierdzący, wykorzystuje młodych i stałe pracownice. Kobieto weź się do roboty, bo tak daleko nie zajedziesz, wielka pożal się boże paniusia, a wygląda jak chłop
zdjecie uzytkownika
eros - 2012-08-06 13:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brygadzistki okropne stare krowy, norma norma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] śmieszne to jest za taką kasę, szczególnie jest mi żal ludzi z pośrednictwa, są traktowani fatalnie, kobiety tam pracujące o ekstremalnie wielkim ego nadają się jedynie do pługa, na rolę a nie do nawet takiej pracy, wykorzystują, młodych i tych starszych a same gówno robią, ten cały zakład to jedna wielka ściema , to OBÓZ PRACY NA CZELE Z SUPER INTELIGENTNĄ PANIĄ PREZES I JEJ NIEMĄDRYMI PODWŁADNYMI, ŻENUA!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
FF - 2012-08-06 13:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
okropna firma , wykorzystywanie pracowników, śmieszne pieniądze, babsztyle bo tak należy o nich powiedzieć, prymitywne, nie polecam uciekać z stamtąd jak najdalej nawet studenci na wakacje
zdjecie uzytkownika
Marekko - 2012-05-31 15:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabawna jest ta ochrona. Nie wiem co oni chronią. Chyba siebie:)
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2012-05-24 14:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj Paula, dostałam skierowanie z pośredniaka do tej pracy, napisz proszę jakie tam są warunki, czy ubezpieczenie i akord? Z góry dziękuję za wszelkie informacje...
zdjecie uzytkownika
paula - 2012-05-15 15:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam, i powie ze teraz jest jeszcze gorzej, bo juz jest 6 zl na godzine . OD czerwca ma byc ponoc 4,30zl wiec moja przygoda konczy sie w czerwcu jezeli tyle beda placic na godzine. ŻAŁOSNE TO JEST.. Wykorzytuja ludzi jak tylko sie da. A Niektore baby sa prze okropne, nie raz gryzlam sie w jezyk i nie raz c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owalam sie przed tym zeby ich na tych maszynach nie pozabijac wrrr..
zdjecie uzytkownika
XxX - 2012-03-25 22:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do tego powyżej należy dodać jeszcze że pracują tam często z żywnością ludzie którzy nie posiadają książeczki z badaniami a to chyba przebija już wszelkie możliwe granice i faktycznie taka mała wizyta bez zapowiedzi ukazałaby prawdziwe oblicze tej firmy oraz pośredników którzy tutaj nie są "bez winy"
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2012-03-22 10:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam bardzo wiele do zarzucenia tej firmie i postanowiłam przerwać milczenie
1* zero poszanowania dla pracowników z pośrednictw pracy
2* praca w higienicznych warunkach to ściema, fartuszki i czepki są tylko na pokaz bo jak można mówić o zachowaniu sterylności kiedy sale sprzątane są tylko kiedy ma wpaść inspekcja
3* daty produkcji są nie zgodne z faktycznymi czyli firma zrobi coś ponad normę to zmienia daty na dzień następny
4* a najlepsze są szkolenia "" dla pracowników z pośrednictw gdzie uczą co należy mówić w razie kontroli, ludzie z umową o dzieło i zlecenie robią dokładnie to samo co ci z umowa o pracę, mało tego jeśli tylko się postawią zostają odwołani i na tym kończą pracę w tej firmie
przekrętów w tej firmie widziałam wiele i liczę że przeczyta to ktoś kto na poważnie zainteresuję się tą firmą i sprawdzi ją od podszewki bo kontrole które są wcześniej zapowiadane nie mają żadnego sensu
zdjecie uzytkownika
robol - 2012-03-11 22:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuję już jakiś czas i faktycznie to jakaś masakra jest...
w tym obozie pracy widziałem już wiele i jeśli wielkie panie z L'Ideala nie zmienia podejścia to ciężko to widzę... oszukują nie tylko firmy dające im zlecenia ale także nas kupujących później kosmetyki. najgorsza jest tam panienka z bardzo oryginalnie malowanymi brwiami która już samym swoim widokiem przywołuje odruch wymiotny, bardzo nieprzyjemna osoba i nie powinna być tam na takim stanowisku na jakim jest bo pomiatając pracownikami zwłaszcza 2 razy starszymi nie zyskuje niczego, jej zainteresowanie w tej firmie kończy się na jednym z mechaników i pisaniu sms kiedy kierowniczka nie widzi a resztę za nią mają odwalać przydzieleni "robole". nie jest jedyną "wielką damą" która nie zna milszego tonu i słów takich jak "proszę" ale nie będę rozpisywał się tutaj o każdej tego typu tylko na koniec pochwalę te które ludzi traktują z szacunkiem i potrafią czasami człowieka obdarować uśmiechem bo dzięki temu naprawdę milej się z wami pracuje nawet w takim obozie pracy jakim jest ta firma
zdjecie uzytkownika
olo - 2012-03-09 23:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podzielam zdanie osób, które pisza że jest tam beznadziejnie.Monotonia, nuda. Rozmawiać nie można, zaraz cię upominają twierdząc że jesteś mało wydajny a wiadomo normy wtedy nie będzie i nie dostaną premii.
Dziwi mnie, że pracuja tam kobiety po 3 lata i wiecej na umowę zlecenie, za marne grosze.
Nie wszystkie tam pracownice są złe, ale większośc jest niereformowalna, tylko norma, i norma to sie liczy.
Stawka 6 zł, umowa zlecenie. W dzisiejszych czasach to naprawdę smieszne pieniądze pracując 20 dni zarobisz ledwie 900 zł.
Nie polecam osobom z wysokimi ambicjami, dobrze wykształconym, to praca raczej dla studentów na zasadzie zarobienia sobie na własne wydatki.

zdjecie uzytkownika
pracownikKrK - 2012-02-21 21:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zastanówcie się co piszecie. Nie zgadzam się z wami wg.. Pracuje w tym zakładzie od 2 lat, co prawda z pośrednictwa.. Nie rozumiem czemu macie Takie zdanie o zmianie ( usunięte przez administratora ) pozdrawiam Ją gorąco ;] Jeśli macie takie podejście do pracy jak szacunek do Tych Pań to życzę wam powodzenia.. Pozdrowienia dla całej( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2012-02-20 17:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ja tam pracuje jakieś półtora roku to co wy wypisujecie to jakieś brednie, zastanówcie się co piszecie( usunięte przez administratora ) jest najbardziej normalną osobą, jest miła i pomocna jak czegoś nie wiesz to przyjdzie i wytłumaczy z nią jest zawsze wesoło.( usunięte przez administratora )tez są fajne tak samo jak reszta pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-02-17 13:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja panią ( usunięte przez administratora )i ludzie jej pewnie zazdroszczą ze jest taka sprytna wcale niejest lizusem i nikt jej nic niezałatwia pozdrawiam jestem z lidera i tam pracuje
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-02-17 13:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie ztym wszystkim a nas z pośrednictwa pomiatają i c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sko się donas odzywaja wszystkie panie zkazdej zmiany i wołają norma norma to jest najśmieszniejsze a zarabiają ledwie 1000zł
zdjecie uzytkownika
Czesio mściciel - 2012-02-01 18:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.Co można powiedzieć o tym obozie pracy przede wszystkim jeśli chcesz dociągnąć do magicznej kwoty 1000 zł tak to nie pomyłka tyle zarobisz zapierniczając z prędkością światła i z hasłem na plecach norma norma a i pamiętaj soboty tez orasz.Wielka Pani Prezes wychodzi z założenia doić pracowników skoro jest bezrobocie to zrobią wszystko.Jeśli chodzi o zatrudnienie nim mniejsze kwalifikacje tym lepiej a najlepiej by nie posiadał żadnej wiedzy o prawach pracownika itp dlatego jest taka rotacja.Pracowałem tam parę chwil ale olałem ten obóz pracy niestety byłem za inteligentny ale rozumiem tych którzy dalej tam walczą życie człowieka może sponiewierać i zmusić do takiego upodlenia ale szacun rozumiem nawet tysiak może co niektórych podratować ale czy warto?
zdjecie uzytkownika
Pracowałem - 2012-01-31 18:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Lidealu:
-na pozór wydaję się lekka ale przy takim tempie to najprostsze czynności porządnie dają w kość i męczą.
-bardzo niska stawka godzinowa(bez ubezpieczenia)
-pracownicy/przełożeni nie tacy źli da się dogadać.

Pracę polecam uczniom na okres wakacji by sobie zarobić na kieszonkowe.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-08 13:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na której zmianie pracowałaś? Rok, czy dwa lata temu w wakacje pracowałam w Lidealu na nocki i rzeczywiście nie wspominam tego czasu za dobrze. Tak jak mówisz, kobiety tam pracujące to horror. Raz trafiłam na całkiem sympatyczną kierowniczkę, ale to był wyjątek. Zgadzam się, że są to kobiety wulgarne, chamskie, pozbawione choćby krzty kultury i do tego muszę powiedzieć ( usunięte przez administratora ) bo na moich oczach wynosiły produkty schowane za koszulę czy w spodnie... Jednak dostałam ostatnio smsa od nich i skusiłam się na 1 zmianę. Idę w poniedziałek i mam ogromną nadzieję, że nie trafię na te jędzy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-30 18:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mialam \"przyjemnosc\" pracowac w tym obozie pracy jako pracownik pomocniczy przez kilka tygodni. czas ten wspominam okropnie i nigdy wiecej tam nie wroce! nie chodzi o to, ze praca jest monotonna, strasznie nudna i bynajmniej nie rozwija komptetencji, ani o to, ze narzucone jest tempo predkosci swiatla, ani o to, ze trzeba zakladac specjalne ohydne chalaty, czepki, rekawice i maseczki ochronne, ani o to, ze nieraz trzeba spedzic caly dzien centralnie w oparach lakierow do paznokci i ciagle jest sie ubabranym tymi wszystkim mieszankami, ani nawet o to, ze zostaly mi skradzione pieniadze bedace w portfelu w rzekomu zamknietej szatni. i to wszystko za marne grosze. najgorsze sa kobiety, ktore tam pracuja. wiekszosc z nich to prymitywne ( usunięte przez administratora )z przerostem ambicji. wredna, bezczelna, dla ktorej liczy sie jedynie wyrobienie normy. i jeszcze taka jedna starsza, wysoka, chuda, krotko scieta blondynka, ktora obraza ludzi, obrzuca wulgarnymi wyzwiskami ( usunięte przez administratora )nieustannie pogania i skarzy sie ciagle do ( usunięte przez administratora ), chodzace 150 kg zywej wagi, jest wcale nielepsza.... ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!
zdjecie uzytkownika
123 - 2010-11-23 19:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na produkcji lekka, ale płaca marna 7 zł, mechanicy 8 zł lipa straszna.
zdjecie uzytkownika
pracowniktymczasem - 2010-06-17 16:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niskie stawki ale praca lekka
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lideal laboratorium kosmetyczne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x