Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKK Otlewski

Pracowałeś w firmie OKK Otlewski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zgoda - 2012-08-29 15:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ! zarobki bardzo niskie! [usunięte przez administratora] Totalny koszmar tutaj nie liczy się pracownik tu liczy się zarobki firmy. Poprostu żal
zdjecie uzytkownika
o mur - 2012-10-22 22:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały ten zakład to we wor i o mur-bo przez siatke to już nie wyskocza,teraz to na luksusowa i tłuste mieso mają,a pracownicy z biedą suchy chleb!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-10-26 07:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje też w tym zakładzie, nie wiem o co chodzi poprzednikom, nikt im nie każe tam pracować. Moim zdaniem to dobry zakład, a zarobki w tym kraju to wina rządu. nie jest winą właściciela że tyle Państwo demokratyczne zabiera. A w OKK przynajmniej pieniądze są na czas. A zarobki są OK. na ten region. Co do Pana [usunięte przez administratora] jak kolego źle pracujesz to co się dziwisz że dostajesz opr. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracownik1111 - 2012-10-31 12:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o prace to w porządku praca nie jest taka zła bo wystarczy robić swoje ale rzeczywiście za taką pracę to płace są tutaj marne ledwo starcza do \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"ostatniego\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\".. a jak są podwyżki to [usunięte przez administratora] się 30-50 groszy do stawki to jest żenada i tyle.. jak OKK nie zacznie lepiej płacić to ludzie nie będą lepiej robić !!! a opinia zostanie taka sama
zdjecie uzytkownika
syf - 2012-11-02 22:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prostu syf giła i mogiła!! ciekawe jakie będą pensje 1200 zł? a gdzie tu utrzymanie rodziny i godne życie
zdjecie uzytkownika
hmmm...ciekawe - 2012-11-06 18:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedź jak by z biura pisana....no bo kto o tej godzinie siedzi przed komputerem?
zdjecie uzytkownika
X - 2012-11-13 20:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadzista [usunięte przez administratora] to bardzo porządny i dobry człowiek, a to, że ktoś mu zalazł za skórę - to życie, widocznie sobie zasłużył!
Dla mnie jest bardzo w porządku i na pewno nie zgodzę się z tą opinią.
I też nie wmawiajcie, że nie liczą się pracownicy, bo gdyby tak było, to byśmy pracowali po 16 godzin za 1000 zł.
I jeszcze jedno co do zarobków i oskarżania pracodawców, kierowników i brygadzistów:
cieszcie się, że w ogóle ktoś dał Wam pracę, bo gdyby nie ona, byście byli na bruku. Czasem warto się cieszyć, że chociaż coś mamy, bo gdyby nie nasz pracodawca - nic byście nie mieli i byście klepali jeszcze gorsze życie.

Pozdrawiam i życzę wielu przemyśleń na temat TAKIEGO oskarżania.
zdjecie uzytkownika
zorro - 2013-02-08 00:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wuja to się w grobie przewraca jak widzi ten bajzel. wiedział chłopina co robi by nie brnąć dalej w tym bagnie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-08 12:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyny zakład gdzie o premii decyduje sekretarka. żałosne,że wszyscy o tym wiedzą i to tolerują.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-02-12 13:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na temat pana Z. te ''lody'' to właściwe określenie.Ale jeśli ten pan nie potrafi wykazać się niczym innym(inteligencją , roztropnością i rozwagą)to niestety musi pozostać w kuchni przy ''lodach'',a żona mu pomaga. Praca w tym zakładzie jest jak każda inna.Zgadzam się z wypowiedzią,że to nie wina pracodawcy ale naszego rządu.Otlewski na tle innych i tak błyszczy.Panie [usunięte przez administratora] ja radzę się dokształcić,ogarnąć,przestać ciągnąć i wziąć się do uczciwej pracy.
zdjecie uzytkownika
Idol - 2013-02-15 15:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na moje to Ci którzy tak piszą to nie mają za dużo roboty i się nudzą i wypisują te bzdury. Ja też tu pracuje. I jak w każdej fabryce nie wszystko mi się podoba. Ale mam jaja I przełożonemu mówię prosto w oczy co mnie " boli " a nie obrażam go na forum. Pozdro dla tych bez jaj
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2013-02-15 23:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To paranoja-ja też tu pracuje i powiem jedno,kierownictwo nie jest złe,z małym wyjatkiem,na myśl pójscia po co kolwiek do ksiegowej pani [usunięte przez administratora] to sie żygać chce,rabie[usunięte przez administratora] każdemu,decyduje kto ma pracowac a kogo zwolnic-niedługo to fotel szefa zajmnie.płaca,ludzie robimy na akord ile wyrobisz tyle masz-jak w [usunięte przez administratora] walisz to sie nie dziw,no i wiadomo ze zmiana zbycha zawsza lepsza tamta to chyba tylko odpoczac przychodzi,a potem sie dziwia ze nie moga zarobic,zanim obwinisz kogos trzeba spojrzec na siebie
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-02-16 11:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę,że pan [usunięte przez administratora] ma adwokata na forum.I niby taki z ''jajami'' a kobiety się czepia-no własnie płeć słabsza to sobie można podokuczać.To nie wina pani [usunięte przez administratora] co się dzieje na ''dole''Współpraca między przełożonym a pracownikiem to słowo klucz.Dopóty dopóki pan [usunięte przez administratora] nie zacznie odzywać się do ludzi z godnością a nie chamsko i ordynarnie to owoców pracy nie będzie.Istnieje takie coś jak PIP i pan [usunięte przez administratora] swoją postawą może przyczynić się do nie potrzebnej wizyty.Jeszcze jedno,tu wcale nie chodzi o ubliżanie.Jeżeli jakiś pracownik wykaże tzn.''jaja'' i powie co myśli,to kolejnego dnia może iść po wypowiedzenie.Czy nikt nie zauważył,że tylko jest mowa o panu [usunięte przez administratora] Inni przełożeni są spoko? Czyli jest problem z konkretnym gościem!!!
zdjecie uzytkownika
karmazynowy przypływ - 2013-02-16 14:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie Panowie spokój z obrażaniem Pana [usunięte przez administratora] na forum. Każdy ma swoje złe i dobre dni. Zaciętość w realizacji celów firmy czasami doprowadza do złości, której podstawą jest brak zaangażowania podwładnych w pracę. Dochodzi do opóźnień a potem są tylko niepotrzebne nerwy.
zdjecie uzytkownika
Idol - 2013-02-16 17:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie nick "były pracownik" skoro były to po co to pisze? Może jednak powinno być obecny? Podpisuje się również pod propozycją by nikogo na forum nie obrażać. Można przecież w sytuacji obrażania poprosić o rozmowę z szefem w 6 oczu i to wyjaśnić na miejscu. To rozwiązanie jest bardziej taktowne i efektywniejsze,
zdjecie uzytkownika
kolega - 2013-04-04 13:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co tu sie dzieje przekracza wszyskie mozliwosci... nie wspominajac o kulturze zycia i bycia pana z po przejscia...szhkoda ze pip sie tym niezainteresuje
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-04-08 06:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Słyszałem że przyjmują do pracy więc nie jest tak źle. Podziwiam tych którzy narzekają a pracują tam na siłę. Przecież Polska to kraj demokratyczny. Nie chcesz to tam nie pracuj. Są inni pracodawcy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-16 20:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Za parę dni mam rozmowę w OKK Otlewski i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak się tam pracuje. Kolega co masz dokładnie na myśli pisząc. " to co tu sie dzieje przekracza wszyskie mozliwosci..."? możesz napisać coś więcej na ten temat. Ile tam się średnio miesięcznie zarabia?
zdjecie uzytkownika
Pracujemy razem - 2013-08-04 01:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, pracuje tam pewien pan [usunięte przez administratora] . Jest on bardzo zadufany w sobie i myślę że pozjadał wszystkie rozumy. Łazi i rozkazuje. I udaje że zajęć ma dość.A tak naprawdę jest nieciekawy i na nas donosi. Ciekawe czy w domu też tak oszukuje?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 10:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto mi może powiedzieć coś więcej o pracy w firmie OKK Otlewski? czy praca tam jest bardzo ciężka? czy można tam pracować na stałe?
zdjecie uzytkownika
Garnek - 2014-01-08 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więc tak: praca nie jest zła. Ale niektóre osoby nie dają się lubić. Mówiąc o osobach konkretnych: Szef- w miarę spoko; księgowa- jak ma humor to całkiem w porządku babka; kierownicy... Wg mnie kierownik(usunięte przez administratora)jest bardzo w porządku, gorzej z kierownikiem T.-udaje, że się zna. Łazi i miesza. Osoby na tapicerni też są ok, ale chyba najbardziej w porządku są Pani (usunięte przez administratora) oraz Pan(usunięte przez administratora)Jeśli chodzi o hale: tapicernia i montaż chyba najlepsi: są zabawni ale wykonują swoją robotę i POMAGAJĄ, a nie odwracają się tyłkiem i jeszcze donoszą. Co to, to nie. Wolałbym być na jednej z tych hali. Ale cóz, trzeba robić.
zdjecie uzytkownika
Kotas - 2014-02-23 22:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że ekipa jest CAŁKIEM zgrana, nie licząc jednostek. Przyznam szczerze, że to dosyć istotne, pytanie tylko jakie stawki macie...
zdjecie uzytkownika
stolarz07 - 2014-02-27 16:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
każdy wymienia złe i dobre strony zakładu a nikt nie chce na pisac jak tam płacą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKK Otlewski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x