Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKK Otlewski

Pracowałeś w firmie OKK Otlewski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik1111 - 2012-10-31 12:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o prace to w porządku praca nie jest taka zła bo wystarczy robić swoje ale rzeczywiście za taką pracę to płace są tutaj marne ledwo starcza do \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"ostatniego\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\".. a jak są podwyżki to [usunięte przez administratora] się 30-50 groszy do stawki to jest żenada i tyle.. jak OKK nie zacznie lepiej płacić to ludzie nie będą lepiej robić !!! a opinia zostanie taka sama
zdjecie uzytkownika
syf - 2012-11-02 22:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prostu syf giła i mogiła!! ciekawe jakie będą pensje 1200 zł? a gdzie tu utrzymanie rodziny i godne życie
zdjecie uzytkownika
hmmm...ciekawe - 2012-11-06 18:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedź jak by z biura pisana....no bo kto o tej godzinie siedzi przed komputerem?
zdjecie uzytkownika
X - 2012-11-13 20:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadzista [usunięte przez administratora] to bardzo porządny i dobry człowiek, a to, że ktoś mu zalazł za skórę - to życie, widocznie sobie zasłużył!
Dla mnie jest bardzo w porządku i na pewno nie zgodzę się z tą opinią.
I też nie wmawiajcie, że nie liczą się pracownicy, bo gdyby tak było, to byśmy pracowali po 16 godzin za 1000 zł.
I jeszcze jedno co do zarobków i oskarżania pracodawców, kierowników i brygadzistów:
cieszcie się, że w ogóle ktoś dał Wam pracę, bo gdyby nie ona, byście byli na bruku. Czasem warto się cieszyć, że chociaż coś mamy, bo gdyby nie nasz pracodawca - nic byście nie mieli i byście klepali jeszcze gorsze życie.

Pozdrawiam i życzę wielu przemyśleń na temat TAKIEGO oskarżania.
zdjecie uzytkownika
zorro - 2013-02-08 00:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wuja to się w grobie przewraca jak widzi ten bajzel. wiedział chłopina co robi by nie brnąć dalej w tym bagnie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-08 12:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedyny zakład gdzie o premii decyduje sekretarka. żałosne,że wszyscy o tym wiedzą i to tolerują.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-02-12 13:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na temat pana Z. te ''lody'' to właściwe określenie.Ale jeśli ten pan nie potrafi wykazać się niczym innym(inteligencją , roztropnością i rozwagą)to niestety musi pozostać w kuchni przy ''lodach'',a żona mu pomaga. Praca w tym zakładzie jest jak każda inna.Zgadzam się z wypowiedzią,że to nie wina pracodawcy ale naszego rządu.Otlewski na tle innych i tak błyszczy.Panie [usunięte przez administratora] ja radzę się dokształcić,ogarnąć,przestać ciągnąć i wziąć się do uczciwej pracy.
zdjecie uzytkownika
Idol - 2013-02-15 15:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na moje to Ci którzy tak piszą to nie mają za dużo roboty i się nudzą i wypisują te bzdury. Ja też tu pracuje. I jak w każdej fabryce nie wszystko mi się podoba. Ale mam jaja I przełożonemu mówię prosto w oczy co mnie " boli " a nie obrażam go na forum. Pozdro dla tych bez jaj
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2013-02-15 23:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To paranoja-ja też tu pracuje i powiem jedno,kierownictwo nie jest złe,z małym wyjatkiem,na myśl pójscia po co kolwiek do ksiegowej pani [usunięte przez administratora] to sie żygać chce,rabie[usunięte przez administratora] każdemu,decyduje kto ma pracowac a kogo zwolnic-niedługo to fotel szefa zajmnie.płaca,ludzie robimy na akord ile wyrobisz tyle masz-jak w [usunięte przez administratora] walisz to sie nie dziw,no i wiadomo ze zmiana zbycha zawsza lepsza tamta to chyba tylko odpoczac przychodzi,a potem sie dziwia ze nie moga zarobic,zanim obwinisz kogos trzeba spojrzec na siebie
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-02-16 11:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę,że pan [usunięte przez administratora] ma adwokata na forum.I niby taki z ''jajami'' a kobiety się czepia-no własnie płeć słabsza to sobie można podokuczać.To nie wina pani [usunięte przez administratora] co się dzieje na ''dole''Współpraca między przełożonym a pracownikiem to słowo klucz.Dopóty dopóki pan [usunięte przez administratora] nie zacznie odzywać się do ludzi z godnością a nie chamsko i ordynarnie to owoców pracy nie będzie.Istnieje takie coś jak PIP i pan [usunięte przez administratora] swoją postawą może przyczynić się do nie potrzebnej wizyty.Jeszcze jedno,tu wcale nie chodzi o ubliżanie.Jeżeli jakiś pracownik wykaże tzn.''jaja'' i powie co myśli,to kolejnego dnia może iść po wypowiedzenie.Czy nikt nie zauważył,że tylko jest mowa o panu [usunięte przez administratora] Inni przełożeni są spoko? Czyli jest problem z konkretnym gościem!!!
zdjecie uzytkownika
karmazynowy przypływ - 2013-02-16 14:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie Panowie spokój z obrażaniem Pana [usunięte przez administratora] na forum. Każdy ma swoje złe i dobre dni. Zaciętość w realizacji celów firmy czasami doprowadza do złości, której podstawą jest brak zaangażowania podwładnych w pracę. Dochodzi do opóźnień a potem są tylko niepotrzebne nerwy.
zdjecie uzytkownika
Idol - 2013-02-16 17:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie nick "były pracownik" skoro były to po co to pisze? Może jednak powinno być obecny? Podpisuje się również pod propozycją by nikogo na forum nie obrażać. Można przecież w sytuacji obrażania poprosić o rozmowę z szefem w 6 oczu i to wyjaśnić na miejscu. To rozwiązanie jest bardziej taktowne i efektywniejsze,
zdjecie uzytkownika
kolega - 2013-04-04 13:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co tu sie dzieje przekracza wszyskie mozliwosci... nie wspominajac o kulturze zycia i bycia pana z po przejscia...szhkoda ze pip sie tym niezainteresuje
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-04-08 06:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Słyszałem że przyjmują do pracy więc nie jest tak źle. Podziwiam tych którzy narzekają a pracują tam na siłę. Przecież Polska to kraj demokratyczny. Nie chcesz to tam nie pracuj. Są inni pracodawcy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-16 20:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Za parę dni mam rozmowę w OKK Otlewski i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak się tam pracuje. Kolega co masz dokładnie na myśli pisząc. " to co tu sie dzieje przekracza wszyskie mozliwosci..."? możesz napisać coś więcej na ten temat. Ile tam się średnio miesięcznie zarabia?
zdjecie uzytkownika
Pracujemy razem - 2013-08-04 01:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, pracuje tam pewien pan [usunięte przez administratora] . Jest on bardzo zadufany w sobie i myślę że pozjadał wszystkie rozumy. Łazi i rozkazuje. I udaje że zajęć ma dość.A tak naprawdę jest nieciekawy i na nas donosi. Ciekawe czy w domu też tak oszukuje?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 10:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto mi może powiedzieć coś więcej o pracy w firmie OKK Otlewski? czy praca tam jest bardzo ciężka? czy można tam pracować na stałe?
zdjecie uzytkownika
Garnek - 2014-01-08 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więc tak: praca nie jest zła. Ale niektóre osoby nie dają się lubić. Mówiąc o osobach konkretnych: Szef- w miarę spoko; księgowa- jak ma humor to całkiem w porządku babka; kierownicy... Wg mnie kierownik(usunięte przez administratora)jest bardzo w porządku, gorzej z kierownikiem T.-udaje, że się zna. Łazi i miesza. Osoby na tapicerni też są ok, ale chyba najbardziej w porządku są Pani (usunięte przez administratora) oraz Pan(usunięte przez administratora)Jeśli chodzi o hale: tapicernia i montaż chyba najlepsi: są zabawni ale wykonują swoją robotę i POMAGAJĄ, a nie odwracają się tyłkiem i jeszcze donoszą. Co to, to nie. Wolałbym być na jednej z tych hali. Ale cóz, trzeba robić.
zdjecie uzytkownika
Kotas - 2014-02-23 22:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że ekipa jest CAŁKIEM zgrana, nie licząc jednostek. Przyznam szczerze, że to dosyć istotne, pytanie tylko jakie stawki macie...
zdjecie uzytkownika
stolarz07 - 2014-02-27 16:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
każdy wymienia złe i dobre strony zakładu a nikt nie chce na pisac jak tam płacą.
zdjecie uzytkownika
alan - 2014-09-24 11:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najnizszakrajowa 2500 brutto na reke 1800
zdjecie uzytkownika
pracoholik - 2014-10-08 20:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy 246 godzinach dostaniesz 1760zł na rękę, jeżeli idziesz na chorobowe dostajesz 870zł wynagrodzenia miesięcznego. Właśnie tyle teraz dostałem. Trudno, pozostaje mi dalej smażenie frytek na wodzie. Kierownik Marek jest ok wbrew złym opiniom innych osób
zdjecie uzytkownika
pracoholik - 2014-10-08 20:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chcesz tam pracować to ok tylko nie chciej trafić na montaż 80% konfitur! Gdy szef miesiąc temu powiedział że przez 5 lat nie będzie podwyżek z miejsca zwolniło się 13 osób, tydzień temu powiedział to samo na hali obok i choć podwyżek nie było już kilka lat to te 5 następnych to pikuś - dasz radę. Na zupkach chińskich idzie przeżyć
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-15 19:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brak slow jeden wielki syf ludzie robia nadgodzinny i grosze dostaja a jak walcza o swoje to slysza ze moga miec premie zabrana lub do zwolnienia bo jak twierdzi kierownictwo na nasze miejscee jest stu innych..ludzie sie nie licza
zdjecie uzytkownika
????? - 2014-10-30 03:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracoholik - 2014-10-08 20:05:47]:
@pracoholik Ty za taką kasę chcesz nadal tam pracować?... Za to można się utrzymać? Nigdzie jeszcze nie słyszałam o takich stawkach... (te przy chorobowym)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKK Otlewski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x