Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PSE-Personal Service

Pracowałeś w firmie PSE-Personal Service i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-01-14 17:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej agencji odradzam z góry pracowałem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ASDFOR - 2014-01-29 14:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mozecie powiedziec cos aktualne na temat tej agencji pracy w na magazynie?
zdjecie uzytkownika
były kiero - 2014-01-31 14:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM TA AGENCJE PRACY (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ASDFOR - 2014-02-01 11:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PODAJ JAKIS KONTAKT
zdjecie uzytkownika
on - 2014-02-09 09:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LUDZIE Z DALA OD TEJ AGENCJI(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marko - 2014-02-20 10:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje od niedawna, jakies 2,5 miesiaca to nie wiem jak tam wczesniej bylo, praca jest taka na jaka sie ze mna umawiali na telefon, ogolnie jest ok , praca w magazynie ze skanerem, lajtowo, jak narazie wyplata byla zawsze na czas, ktos z firmy przyjezdza raz na tydzien i pyta czy wszystko ok, payslip tez mi dostarczono i jak cos nie rozumiem to wyjasnia. mieszkanie tylko troche drogie bo kolo monachium, ogonie moge polecic, nara
zdjecie uzytkownika
reksio - 2014-02-24 12:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje juz ponad pol roku i jest ok, samemu troche trudno sie zebrac na wyjazd, a agencja nie sciaga po kilka osob na raz , ale pozniej kolege sciagnalem, to jest latwiej z mieszkaniem. troche mi nie pasuje z tym kontem nadgodzin, bo tu jest tak ze nie wszystko jest na raz wyplacane, ja bym wolal na zero, plusem jest to ze wyplata jest zawsze na czas , i mozna tez chwilowke wiasc pod koniec miesiaca, ogolnie ok
pozdrowinka
zdjecie uzytkownika
Pracowity :§ - 2014-03-11 11:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w pse pare miesiecy, jest tu duzo polakow i ze slowacji paru gosci, jak na razie wyplacili mi na czas i praca tez jest dobra, jak do teraz pozytywne doswiadczenia, zobaczymy jak dalej, bo umowy daja tylko na pol roku i czy bedzie przedluzona mowia na miesiac przed. pozdrowinka
zdjecie uzytkownika
Rats - 2014-06-24 11:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos pracowal w zaladzie w Laupheim z tej Agencji prosze o opinie gdyz mam okazje tam jechac z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
Marolek - 2014-10-27 08:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że można w miarę polegać na tym co tutaj proponują. Zastanawiam się tylko jakie to są pieniądze, jak wygląda kwestia noclegów - czy to pracownik wszystko we własnym zakresie sobie organizuje czy agencja mu organizuje i jakie są tego koszta, bo nie ukrywam, że chyba jak każdy chciałbym wyjechać by móc zarobić dobre pieniądze.
zdjecie uzytkownika
luzio83 - 2014-11-05 15:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
srednie zarobki to 1100 na reke, jak sie ma rodzinke to mozna wyciagnac wiecej bo panstwo nie sciaga z ciebie tyle podatku, mieszkanie zalatwila agencja zaraz kolo firmy ze z okna ja widac i zciagaja z wyplaty miesiecznie jakiec 2,5 stowy za miejsce w pokoju, jak pytalem ile kosztuje mieszkanieprywatne to za 400 idzie cos znalezc, tylko zaj.... depozyt chca 3 miesieczny czynsz, zapomnij...
heja
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-11-21 12:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odnośnie tego co piszesz @kosa_xb, to ja osobiście nie wyobrażam sobie wyjazdu za granicę bez znajomości języka. Uważam , że jeżeli ktoś już decyduje się na taki krok w swoim życiu to powinien przynajmniej przygotować się na niego na tyle , aby poznać język ludzi którzy będą chodzili naokoło niego dzień w dzień...
zdjecie uzytkownika
Robaczek - 2014-11-22 23:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy piszesz o Honorace, Ewelinie i Kamili? Heee, prawda, tłuki bez języka, zapiepszają jak chińskie mrówki. Cała prawda o PSE. Kosa masz 100 % racji. Barawo. Stöferle stoi na "Polaczkach", "Tatusiowi" tylko bata brak.
Pozdrawiam Kolego:-)
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-11-24 23:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Kosa xb co ty mozesz wiedziec o Pani H E i K pewnie porobiles w tej firmie 3 dni i dziekuje niema to jak Polak Dobry w gebie predzej broniles kobiet a pozniej im do... troche kultury
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-11-24 23:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak slysze takie pieprzenie to sie odechciewa to po jaki Ciul tu siedzicie jak wam sie nie podoba???WPolsce macie lepiej.
zdjecie uzytkownika
Hanka xd - 2014-12-01 22:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do firmy niemam nic wypłacalni bynajmniej ja tak miałam do ludzi co w niej pracują jest trochę do życzenia ze względu ze nie znają języka pracują jak niewolnicy bez ambicji ale napewno maja lepiej niż w Polsce odnośnie zakładowych gwiazd to słyszałam wiele zwłaszcza o K no muszę dodać jeszcze jedna gwiazdę Pan D jemu to dokładnie sie pomieszało zamiast dmuchać cześć zaczął dmuchać odce zony zdziwiłam sie jak to usłyszałam ale na bez rynku i rak ryba
zdjecie uzytkownika
Mario3 - 2014-12-02 15:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Hanka xd- nie wiem czy zauwazylas ale ludzie tu chca sie ogulnie dowiedziec tu o prace tzn. czy firma jest wyplacalna czy praca jest cieszka itd a komu jest potrzebna wiedza kto z kim sie dmucha wiele jest takich na firmie ale to raczej nie wtemacie o pracy pomylily ci sie chyba stronki ale widac ze jest wielu ludzi co zywia sie ludzka sensacja zenada a co do jezyka tych trzech gwiazd to raczej chyba nie ma az tak zle jak dalej tam pracuja i wielkie brawa dla GIZELA masz racje jak sie nie podoba to do Polski
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-12-02 16:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MARIO 3 brawo masz racje,a Hanka xd byla przescieradlem lub kochanko P.D chyba niestety trzeba wejsc na inna strone i tam sie zalic lub isc po rozum do glowy nikogo nie interesuje kto z kim sypia tylko firma PSE ale niema jak Polak ...jak by mogl sprzedal by cie za rolke papy
zdjecie uzytkownika
Mario3 - 2014-12-02 17:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tego nie moge pojac jestesmy w obcym kraju i zamiast sobie pomagac to jeden drugiemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia albo dolki pod nogami kopie ale tylko Polaki tak potrafia bo Turkow wyzywaja od najgorszych ale oni wiedzac ze sa w obcym kraju to jeden za drugim zawsze pujdzie i tak powinno byc .Ale na tej firmie to raczej nie mozliwe bo sie ludziom w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracalo
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-12-02 20:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mario niestety taki jest Polak ja tez tego nie rozumie chyba jednak jest lepiej pracowac z Turasami niz z Polakami bo nie daj Boze ktorys ma lepiej,to musze go przebic jak walka kogutow.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-12-03 01:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie to nie forum plotkarskie kogo to interesuje kto robi więcej części albo kto z kim nikt niebyl prześcieradłem i niewie jak było naprawdę morze to tylko płoty . Ja ogólnie nie narzekam na firmę PSE pracuje w niej juz trzy lata i niemialem większych problemów z nimi wypłacalni jak coś potrzeba to jest polski przedstawiciel który morze wytłumaczyć tym co nie znają języka zarobki trochę liche ale co mroźna sie spodziewać po pośredniku a zwłaszcza ze w tym rejonie jest 8,74 najniższa ale jak by nie było każdy sie zgodził z chwila podpisania umowy nikt go nie zmuszał zwłaszcza ze w Polsce sie tego nie zarobi firma PSE ma wiele kontraktów i jak nie jedna firma to następna o ile pracownik jest sumienny i wie po co tu przyjechał a przyjechał zarobić i polepszyć sobie byt w Polsce dla rodziny a nie zakładać tu następna i pozyskiwać kumpli niema kumpli w pracy a współpracownicy no i właśnie niepodoba sie to do polski nikt nikogo na sile tu nie trzyma jak bym miał ocenić to na 10 daje 8 bo są lepsze firmy ale bardziej wymagające jak by język i staż z podobnych firmach w Niemczech na start jak najbardziej polecam zawsze mroźna poszukać czegoś innego pozdrawiam milutko
zdjecie uzytkownika
Wikserek - 2014-12-06 22:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam koleżankę Patrycje, nasza śliczną blondu Mandarynke ze Störele. Pfff
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-12-08 20:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziecinada Pozdrowienia dla kretynow ktorzy takie glupoty pisza to z was sie smieja kolezanki.
zdjecie uzytkownika
Mario3 - 2014-12-09 16:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zeczywiscie dziecinada nic ciekawego na temat pracy ostatnio tu nie pisza tylko obrazaja ludzi plotkuja i robia ludziom super opinie i tu widac jacy powazni ludzie pracuja na firmie smiechu warte :)
zdjecie uzytkownika
poufny - 2014-12-15 17:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozrowienia dla tych co nadal pracuja, bo widac odrazu co za ofermy to pisza o firmie Stoferle, ostatnio zreszta wylecieli za zachowanie, i dobrze , wracajcie do swoich smieci bo i nawet firma PSE sie o was przekonala, ci co chca pracowac i wiedza ze nie za lezenie placa nie beda nazekac a lewusow odrazu zniechecam bo robicie nam Polakom tylko zla opinie,
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PSE-Personal Service
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PSE-Personal Service?
Zadaj pytanie
x