Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PSE-Personal Service

Pracowałeś w firmie PSE-Personal Service i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były pracowniik - 2012-06-06 13:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Pracowalem tam w DPD , to chodzenie po 15 km to przyjemność ty leniu skończony.
Mi się kasa zawsze zgadzala, ale trzeba mowić że sie jest.
chętnie wróce ale teraz nie potrzebują
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2012-06-06 13:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy na jaki zakład się trafi, pod pse, Byłem przez chwile w takim w Ehingen coś z czyszczeniem metali, tam było w miare ok, zredukowali załoge i musieli mnie przenieść ale praca była cały czas po 8 godz.
Mieszkanie w Ehingen nie polecam ale to przez współlokatorów, polacy lubia imprezować i nie dają odpocząć innym ludziom.
Jak się wyprowadziłęm to całkiem inna historia.
jak ktość potrzebuje kase to wyciagnie koło 1000 jurków miesięcynie, czasami troche więcej.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-06-15 11:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje nadal, na wyzszej stawce niz ta podstawowa, i jakos wychodze na swoje, wiadomo ze jak ktos przychodzi z ulicy to tez nie zarobie niewiadomo ile.liczy sie doswiadczenie. Agencje wszystkie sa takie same, tez chca zarobic , dlatego czeba je uzywac do zbierania doswiadczenia i szukac pracy bez agencji, bo odrazu zadna firma nikogo z ulicy nie zatrudni, slyszalem ze juz kila osob z pse przeszlo do firm bezposrednio, ale zadko sie zdaza.
pozdr dla ciuaczy
zdjecie uzytkownika
ryzyko zawodowe - 2012-09-04 16:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolega chyba się do pracy nie dostał , albo firmy pomylił, bo ja tu na widlaku pracuje i wszstko wporzo.
zdjecie uzytkownika
Johnny - 2013-04-29 10:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z atmosferą w pracy? Mili ludzie? Idzie się dogadać z tymi obcokrajowcami, o których ktoś wspomniał? Jak kontakty z szefem, pójdzie czasem pracownikowi na rękę i zrozumie człowieka? Jak traktują niewielkie spóźnienia do pracy, np. 15 minut? Pensja wpływa na czas?
zdjecie uzytkownika
sweetcat1 - 2013-09-16 18:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś jedzie teraz do pracy w Edece? Proszę o info.
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-09-17 14:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to dokładnie znaczy że obcokrajowcy przeszkadzali polakom w pracy? Wiecie bo zastanawiam się nad aplikowaniem do Pse - Personal
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-01-08 16:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam tą agencje pracy wszystkie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
OOn BIberach - 2014-01-13 13:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie nie polecam(usunięte przez administratora)Nie polecam jest wiele lepszych posredników.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-01-14 17:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej agencji odradzam z góry pracowałem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ASDFOR - 2014-01-29 14:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mozecie powiedziec cos aktualne na temat tej agencji pracy w na magazynie?
zdjecie uzytkownika
były kiero - 2014-01-31 14:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM TA AGENCJE PRACY (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ASDFOR - 2014-02-01 11:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PODAJ JAKIS KONTAKT
zdjecie uzytkownika
on - 2014-02-09 09:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LUDZIE Z DALA OD TEJ AGENCJI(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marko - 2014-02-20 10:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje od niedawna, jakies 2,5 miesiaca to nie wiem jak tam wczesniej bylo, praca jest taka na jaka sie ze mna umawiali na telefon, ogolnie jest ok , praca w magazynie ze skanerem, lajtowo, jak narazie wyplata byla zawsze na czas, ktos z firmy przyjezdza raz na tydzien i pyta czy wszystko ok, payslip tez mi dostarczono i jak cos nie rozumiem to wyjasnia. mieszkanie tylko troche drogie bo kolo monachium, ogonie moge polecic, nara
zdjecie uzytkownika
reksio - 2014-02-24 12:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje juz ponad pol roku i jest ok, samemu troche trudno sie zebrac na wyjazd, a agencja nie sciaga po kilka osob na raz , ale pozniej kolege sciagnalem, to jest latwiej z mieszkaniem. troche mi nie pasuje z tym kontem nadgodzin, bo tu jest tak ze nie wszystko jest na raz wyplacane, ja bym wolal na zero, plusem jest to ze wyplata jest zawsze na czas , i mozna tez chwilowke wiasc pod koniec miesiaca, ogolnie ok
pozdrowinka
zdjecie uzytkownika
Pracowity :§ - 2014-03-11 11:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w pse pare miesiecy, jest tu duzo polakow i ze slowacji paru gosci, jak na razie wyplacili mi na czas i praca tez jest dobra, jak do teraz pozytywne doswiadczenia, zobaczymy jak dalej, bo umowy daja tylko na pol roku i czy bedzie przedluzona mowia na miesiac przed. pozdrowinka
zdjecie uzytkownika
Rats - 2014-06-24 11:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos pracowal w zaladzie w Laupheim z tej Agencji prosze o opinie gdyz mam okazje tam jechac z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
Marolek - 2014-10-27 08:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że można w miarę polegać na tym co tutaj proponują. Zastanawiam się tylko jakie to są pieniądze, jak wygląda kwestia noclegów - czy to pracownik wszystko we własnym zakresie sobie organizuje czy agencja mu organizuje i jakie są tego koszta, bo nie ukrywam, że chyba jak każdy chciałbym wyjechać by móc zarobić dobre pieniądze.
zdjecie uzytkownika
luzio83 - 2014-11-05 15:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
srednie zarobki to 1100 na reke, jak sie ma rodzinke to mozna wyciagnac wiecej bo panstwo nie sciaga z ciebie tyle podatku, mieszkanie zalatwila agencja zaraz kolo firmy ze z okna ja widac i zciagaja z wyplaty miesiecznie jakiec 2,5 stowy za miejsce w pokoju, jak pytalem ile kosztuje mieszkanieprywatne to za 400 idzie cos znalezc, tylko zaj.... depozyt chca 3 miesieczny czynsz, zapomnij...
heja
zdjecie uzytkownika
kosa_xb - 2014-11-17 13:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luzio83 - 2014-11-05 15:16:37]:
Co ty opowiadasz. Kosowski- to totalny dupek. Mieszkania załatwia takie, że po 600 euro się płaci, co prawda w centrum Biberach, albo 250 euro w Ehingen np, w takim bangladeszu, że masakra. 2 kolesi w pokoju, warunki tragedia, kibel zagrzybiały, a kuchnia masakra. Mieszkania w Biberach samemu można załatwić jedynie jak ktoś dłużej tutaj jest i to bardzo "obcykany", niemcy Auslanderowi nie wynajmują mieszkań. ceny od 300 za kawalerkę, ale zapomnij- bo to ze spółdzielni, normalnie musisz mieć z 600-800 euro. Do tego jak kaucja 3 miesięczne czynsze i jak źle się obrucisz to prowizja dla maklera (tyle co kaucja). Poza tym prąd i inne obciążenia- więc te 1000 euro to bida. Chyba, że żyjesz w tym banglaneszu nad knajpą od Kosowskiego.
W Laupheim to praca okropna- kobiety dzwigają po 10 ton i więcej- trzeba oglądać dziureczki na miskach olejowych. Do tego tępe panie Polki nie mówią po niemiecki i ciągle boja się, ze im szef umowy nie przedłuży. Są takie trzy Gwiazdy- H., E. i K., które regularnie podwyższają normy i prawie tyłek szefowi liżą. Podpierdalanie to norma. Na maszynach faceci mają lepiej, ale o nocki się wszyscy zabijają. DPD to tyra jak dla muła- ręcznie pakowanie kontenera z paczkami- łapy odpadają.
PSE- to masakra, a Kosowski to ....
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-11-21 12:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kosa_xb - 2014-11-17 13:09:50]:
odnośnie tego co piszesz @kosa_xb, to ja osobiście nie wyobrażam sobie wyjazdu za granicę bez znajomości języka. Uważam , że jeżeli ktoś już decyduje się na taki krok w swoim życiu to powinien przynajmniej przygotować się na niego na tyle , aby poznać język ludzi którzy będą chodzili naokoło niego dzień w dzień...
zdjecie uzytkownika
Robaczek - 2014-11-22 23:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy piszesz o Honorace, Ewelinie i Kamili? Heee, prawda, tłuki bez języka, zapiepszają jak chińskie mrówki. Cała prawda o PSE. Kosa masz 100 % racji. Barawo. Stöferle stoi na "Polaczkach", "Tatusiowi" tylko bata brak.
Pozdrawiam Kolego:-)
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-11-24 23:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Kosa xb co ty mozesz wiedziec o Pani H E i K pewnie porobiles w tej firmie 3 dni i dziekuje niema to jak Polak Dobry w gebie predzej broniles kobiet a pozniej im do... troche kultury
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-11-24 23:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak slysze takie pieprzenie to sie odechciewa to po jaki Ciul tu siedzicie jak wam sie nie podoba???WPolsce macie lepiej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PSE-Personal Service
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x