Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PSE-Personal Service

Pracowałeś w firmie PSE-Personal Service i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rats - 2014-06-24 11:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktos pracowal w zaladzie w Laupheim z tej Agencji prosze o opinie gdyz mam okazje tam jechac z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
Marolek - 2014-10-27 08:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że można w miarę polegać na tym co tutaj proponują. Zastanawiam się tylko jakie to są pieniądze, jak wygląda kwestia noclegów - czy to pracownik wszystko we własnym zakresie sobie organizuje czy agencja mu organizuje i jakie są tego koszta, bo nie ukrywam, że chyba jak każdy chciałbym wyjechać by móc zarobić dobre pieniądze.
zdjecie uzytkownika
luzio83 - 2014-11-05 15:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
srednie zarobki to 1100 na reke, jak sie ma rodzinke to mozna wyciagnac wiecej bo panstwo nie sciaga z ciebie tyle podatku, mieszkanie zalatwila agencja zaraz kolo firmy ze z okna ja widac i zciagaja z wyplaty miesiecznie jakiec 2,5 stowy za miejsce w pokoju, jak pytalem ile kosztuje mieszkanieprywatne to za 400 idzie cos znalezc, tylko zaj.... depozyt chca 3 miesieczny czynsz, zapomnij...
heja
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-11-21 12:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odnośnie tego co piszesz @kosa_xb, to ja osobiście nie wyobrażam sobie wyjazdu za granicę bez znajomości języka. Uważam , że jeżeli ktoś już decyduje się na taki krok w swoim życiu to powinien przynajmniej przygotować się na niego na tyle , aby poznać język ludzi którzy będą chodzili naokoło niego dzień w dzień...
zdjecie uzytkownika
Robaczek - 2014-11-22 23:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy piszesz o Honorace, Ewelinie i Kamili? Heee, prawda, tłuki bez języka, zapiepszają jak chińskie mrówki. Cała prawda o PSE. Kosa masz 100 % racji. Barawo. Stöferle stoi na "Polaczkach", "Tatusiowi" tylko bata brak.
Pozdrawiam Kolego:-)
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-11-24 23:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Kosa xb co ty mozesz wiedziec o Pani H E i K pewnie porobiles w tej firmie 3 dni i dziekuje niema to jak Polak Dobry w gebie predzej broniles kobiet a pozniej im do... troche kultury
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-11-24 23:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak slysze takie pieprzenie to sie odechciewa to po jaki Ciul tu siedzicie jak wam sie nie podoba???WPolsce macie lepiej.
zdjecie uzytkownika
Hanka xd - 2014-12-01 22:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do firmy niemam nic wypłacalni bynajmniej ja tak miałam do ludzi co w niej pracują jest trochę do życzenia ze względu ze nie znają języka pracują jak niewolnicy bez ambicji ale napewno maja lepiej niż w Polsce odnośnie zakładowych gwiazd to słyszałam wiele zwłaszcza o K no muszę dodać jeszcze jedna gwiazdę Pan D jemu to dokładnie sie pomieszało zamiast dmuchać cześć zaczął dmuchać odce zony zdziwiłam sie jak to usłyszałam ale na bez rynku i rak ryba
zdjecie uzytkownika
Mario3 - 2014-12-02 15:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Hanka xd- nie wiem czy zauwazylas ale ludzie tu chca sie ogulnie dowiedziec tu o prace tzn. czy firma jest wyplacalna czy praca jest cieszka itd a komu jest potrzebna wiedza kto z kim sie dmucha wiele jest takich na firmie ale to raczej nie wtemacie o pracy pomylily ci sie chyba stronki ale widac ze jest wielu ludzi co zywia sie ludzka sensacja zenada a co do jezyka tych trzech gwiazd to raczej chyba nie ma az tak zle jak dalej tam pracuja i wielkie brawa dla GIZELA masz racje jak sie nie podoba to do Polski
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-12-02 16:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MARIO 3 brawo masz racje,a Hanka xd byla przescieradlem lub kochanko P.D chyba niestety trzeba wejsc na inna strone i tam sie zalic lub isc po rozum do glowy nikogo nie interesuje kto z kim sypia tylko firma PSE ale niema jak Polak ...jak by mogl sprzedal by cie za rolke papy
zdjecie uzytkownika
Mario3 - 2014-12-02 17:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tego nie moge pojac jestesmy w obcym kraju i zamiast sobie pomagac to jeden drugiemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia albo dolki pod nogami kopie ale tylko Polaki tak potrafia bo Turkow wyzywaja od najgorszych ale oni wiedzac ze sa w obcym kraju to jeden za drugim zawsze pujdzie i tak powinno byc .Ale na tej firmie to raczej nie mozliwe bo sie ludziom w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracalo
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-12-02 20:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mario niestety taki jest Polak ja tez tego nie rozumie chyba jednak jest lepiej pracowac z Turasami niz z Polakami bo nie daj Boze ktorys ma lepiej,to musze go przebic jak walka kogutow.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-12-03 01:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie to nie forum plotkarskie kogo to interesuje kto robi więcej części albo kto z kim nikt niebyl prześcieradłem i niewie jak było naprawdę morze to tylko płoty . Ja ogólnie nie narzekam na firmę PSE pracuje w niej juz trzy lata i niemialem większych problemów z nimi wypłacalni jak coś potrzeba to jest polski przedstawiciel który morze wytłumaczyć tym co nie znają języka zarobki trochę liche ale co mroźna sie spodziewać po pośredniku a zwłaszcza ze w tym rejonie jest 8,74 najniższa ale jak by nie było każdy sie zgodził z chwila podpisania umowy nikt go nie zmuszał zwłaszcza ze w Polsce sie tego nie zarobi firma PSE ma wiele kontraktów i jak nie jedna firma to następna o ile pracownik jest sumienny i wie po co tu przyjechał a przyjechał zarobić i polepszyć sobie byt w Polsce dla rodziny a nie zakładać tu następna i pozyskiwać kumpli niema kumpli w pracy a współpracownicy no i właśnie niepodoba sie to do polski nikt nikogo na sile tu nie trzyma jak bym miał ocenić to na 10 daje 8 bo są lepsze firmy ale bardziej wymagające jak by język i staż z podobnych firmach w Niemczech na start jak najbardziej polecam zawsze mroźna poszukać czegoś innego pozdrawiam milutko
zdjecie uzytkownika
Wikserek - 2014-12-06 22:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam koleżankę Patrycje, nasza śliczną blondu Mandarynke ze Störele. Pfff
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-12-08 20:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziecinada Pozdrowienia dla kretynow ktorzy takie glupoty pisza to z was sie smieja kolezanki.
zdjecie uzytkownika
Mario3 - 2014-12-09 16:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zeczywiscie dziecinada nic ciekawego na temat pracy ostatnio tu nie pisza tylko obrazaja ludzi plotkuja i robia ludziom super opinie i tu widac jacy powazni ludzie pracuja na firmie smiechu warte :)
zdjecie uzytkownika
poufny - 2014-12-15 17:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozrowienia dla tych co nadal pracuja, bo widac odrazu co za ofermy to pisza o firmie Stoferle, ostatnio zreszta wylecieli za zachowanie, i dobrze , wracajcie do swoich smieci bo i nawet firma PSE sie o was przekonala, ci co chca pracowac i wiedza ze nie za lezenie placa nie beda nazekac a lewusow odrazu zniechecam bo robicie nam Polakom tylko zla opinie,
zdjecie uzytkownika
heheh..pfff - 2015-01-01 19:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, jak wszyscy tu są zorientowani. Fajny nick "Wikserek", czyżby to od tego niemieckiego słówka, oznaczającego pewną czynność:-)) Chyba kolego nikt nie zwrócił uwagi na twój żartobliwy ton:-) Pozdrawiam tych, którhzy powinni odrobić lekcje i pouczyć się języka:-).
zdjecie uzytkownika
Polac - 2015-01-23 12:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma uczciwa / za duzo tu Polakow,
zdjecie uzytkownika
Ucy - 2015-02-27 07:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie proszę w jaki sposób widzicie tutaj związek przyczynowo-skutkowy odnośnie jakości pracy i ilości Polaków. Co jedno ma wspólne z drugim i jak to rozwiązać? Zastanawiam się nad podjęciem pracy u jakiegoś dobrego pracodawcy, pytanie czy warunki oferowane przez nich są do zaakceptowania i ile mniej więcej mogą one wynosić?
zdjecie uzytkownika
marta pracy warta - 2015-03-18 19:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polac, dlaczego uważasz że w firmie jest za dużo polaków? czy to rodzi jakieś problemy albo w jakikolwiek sposób utrudnia pracę? nie wiem co myśleć o swoim ubogiej w patriotyzm wypowiedzi:/ ja mam już kilka propozycji pracy u konkurencji w tej branży, więc czym PSE-Personal Service wyróżnia się na plus od konkurencji jako pracodawca?
zdjecie uzytkownika
Ulek - 2015-04-08 02:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie nie warto się przejmować osądami innych głupich Polaków czy Niemców. Jeżeli ktoś chce podjąć pracę, może robić to w oparciu o prawo i nikt w zasadzie nie jest w stanie mu tego zabronić. Jeżeli jednak w jakimś stopniu prawo jest przekroczone to na pewno można oczekiwać interwencji ze strony osób pilnujących prawa pracy ...
zdjecie uzytkownika
bakQa - 2015-04-08 11:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwonili do mnie miesiąc temu z propozycją pracy. W rozmowie wynikło, że wyjazd będzie przed Świętami WieWielkanocnymi. Zapytałem czy powinienem się zwolnić już z pracy, czy wyjazd jest na tyle pewny, że moge to zrobić. Zwolniłem się mimo, że miałem umowe na stale i pracodawca poszedl mi na rękę abym odszedl z dnia na dzień za porpzumieniem stron. Święta minęły, a ja nadal siedze w domu i czekam z nadzieją na kontakt bo zostałem bez pracy i środków do życia. Zaczynam się martwić. Chciałem zapytać czy długo czekaliscie na odzew ze strony PSE ?
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-04-22 11:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heja, zadzwonili do mnie w piątek, po dogadaniu szczegółów w następną środę dojechałem na miejsce i od czwartku zacząłem robotę
zdjecie uzytkownika
Rewe - 2015-05-19 23:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś traktuje wyjazd za granicę poważnie i oczekuje, że rzeczywistość zastana na miejscu będzie taka jak w przekazie telefonicznym TK... odradzam!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PSE-Personal Service

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PSE-Personal Service?
Zadaj pytanie
alert