Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PSE-Personal Service

Pracowałeś w firmie PSE-Personal Service i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
papa - 2011-10-23 20:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy trzymajcie sie z daleka
zdjecie uzytkownika
wielka lipa - 2011-12-04 10:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie gwarantuje dojazdu do pracy więc jak jedna osoba się wybiera to się nie opłaca za bardzo . Nawet jak 3 osoby przyjadą to może tak być że każda na inną godzinę do pracy jedzie. Jest tak że cały dzień się do pracy jedzie i wraca . Zaczynasz o 3 rano kończysz o 23 . Jedziesz kilkadziesiąt kilometrów żeby 3 godziny popracować i 18 euro zarobić. Praca dla wytrwałych . Ciężary po 30 kg - przerzucanie non stop lub sajgon na hali z wózkami. Już jesteś przygotowany do pracy najedzony i się okazuje że miejsca w samochodzie nie ma więc tracisz dniówkę ;) Albo przychodzi ktoś i mówi że za 10 minut wyjeżdżają więc masz być gotowy . Praca dla silnych fizycznie lub o silnych nerwach. Trzeba zapieprzać aż pot z tyłka leci Firma szuka kierowców z własnym samochodem do wożenia ludzi za 100 euro na miesiąc Będziesz wstawał o 3 i kończył rozwozić ludzi o 23 . Trzeba liczyć przepracowane godziny i zapisywać sobie . Firma bierze ludzi pierwszych lepszych z ulicy więc jest bardzo ciekawie ...mieszkania od 170 do 240 euro po 2,3,5 osób w pokojach :D W każdy weekend przyjeżdża Polizai bo się dzieje :D Cały budynek polaków więc wiadomo co z tego bedzie Na rękę można odłożyć od 300 do 900 euro zależy jak jest się wytrwałym i ma szczęście z dojazdami do pracy :D Jak ktoś ma kasę i znajomych z którymi będzie pracował to samemu lepiej załatwiać pracę , mieszkanie i auto bez takich agencji . Taka agencja jest dla biednych na start w NIemczech ;) Po pół roku połowa pracowników ucieka
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-03-04 09:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestań straszyć agencja jakich wiele ale ja nie miałem problemów z agencją , wypłata była zawsze przed czasem i druczki wszystkie dostałem . Kłopoty to właśnie są z polakami bo nie umieli się zachować i robią wstyd za granicą . Bez znajomości języka to nie warto jechać bo w każdym zakładzie go wymagają i czy jakieś sprawy załatwić w banku , tym bardziej u lekarza. Załatwiają dach nad głową a jak ktoś nie przyjeżdża na czas to koczuje na korytarzu albo na dworcu.Czy to się wam opłaca czy nie to już inna sprawa , ja spróbowałem i jakoś dałem radę . Za granicę wyjeżdża się właśnie w okresie wiosna - jesień . Zimę w domu trzeba spędzać :) Jedynie problem był z polską umową którą mi od razu zabrali ale sobie niemiecką przetłumaczyłem chociaż nie do końca rozumiem jak to jest z tym wypowiedzeniem... do 15-ego czy do końca miesiąca , trochę jest tam komplikacji prawnych ale niektórzy mają polskie umowy to wystarczyło jedną pożyczyć. Również karty ubezpieczeniowej na czas nie dostałem tzw. European Health Insurance Card od AOK (taki niemiecki ZUS) żeby móc pójść z nią do lekarza . Ale agencja ją dostała i dopiero po 2 miesiącach mi ją dała a powinienem ją dostać praktycznie od razu. Było wiele sytuacji które mogły zakończyć się wypadkiem podczas pracy . Dla bezrobotnego to jest dobra praca ale wolę mieć dobrą i stałą pracę za mniejsze pieniądze w Polsce. Była sytuacja że wracałbym do kraju z niczym bo agencja ludzi ściągała aby tylko dotrzymać umowy z firmą która pozwalniała polaków i na ich miejsce na miesiąc nowych zatrudniali . Taka gadka może będzie praca , może nie będzie ...jedyny plus że obsługa jest miła lecz Polacy potrafią zajść za skórę.
Niemcy raczej niechętni są do polaków i wcale nie dziwię się bo tylko same problemy z wami , nie znając języka będziecie dla nich pośmiewiskiem. Agencja nie potrzebuje polaków , równie dobrze może zatrudniać Niemców lecz mało który Niemiec pójdzie pracować za takie pieniądze i na takich warunkach. W banku powiedzieli mi że nie dostanę kredytu na auto bo za mało zarabiam , więc się zwinąłem i w Polsce nie będę miał takich problemów przy niższych zarobkach.
Przelewy do Polski z Postbanku szły 5 dni ...bo musiałem ręcznie wypełniać druczki gdyż do takich przelewów potrzebne jest urządzenie generujące kod PIN tzw. TAN które kosztuje. Bez internetu trzeba bylo pieszo chodzić do banku i sprawdzać czy są pieniądze. Zestaw do Internetu bezprzewodowego kosztuje ok. 30 Euro + trzeba doliczyć doładowania ok. 10-20 Euro. Prywatności nie macie w ogóle , agencja wchodzi do was kiedy chce bo mają dodatkowe klucze ,( usunięte przez administratora ) agencja dużo obiecuje lecz jak co do czego przychodzi to niewiele z tego wychodzi. Miały być nadgodziny a były tylko kpiny ;) Z 10 godzin zrobiło się 4 albo 5 w święta . Nie mówię już o urlopie na który nie chcieli mnie puścić tylko powiedzieli że mi załatwią drugą pracę w tym czasie ...trochę to chore. O rzeczy które wam się należą trzeba się domagać. Nie mówie już że dają jakieś niemieckie dokumenty do podpisania których nie rozumiecie i chcieli aby podpisać że to otrzymaliśmy. Pozdro dla ciułaczy ;)
zdjecie uzytkownika
Były pracowniik - 2012-06-06 13:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Pracowalem tam w DPD , to chodzenie po 15 km to przyjemność ty leniu skończony.
Mi się kasa zawsze zgadzala, ale trzeba mowić że sie jest.
chętnie wróce ale teraz nie potrzebują
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2012-06-06 13:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy na jaki zakład się trafi, pod pse, Byłem przez chwile w takim w Ehingen coś z czyszczeniem metali, tam było w miare ok, zredukowali załoge i musieli mnie przenieść ale praca była cały czas po 8 godz.
Mieszkanie w Ehingen nie polecam ale to przez współlokatorów, polacy lubia imprezować i nie dają odpocząć innym ludziom.
Jak się wyprowadziłęm to całkiem inna historia.
jak ktość potrzebuje kase to wyciagnie koło 1000 jurków miesięcynie, czasami troche więcej.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-06-15 11:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje nadal, na wyzszej stawce niz ta podstawowa, i jakos wychodze na swoje, wiadomo ze jak ktos przychodzi z ulicy to tez nie zarobie niewiadomo ile.liczy sie doswiadczenie. Agencje wszystkie sa takie same, tez chca zarobic , dlatego czeba je uzywac do zbierania doswiadczenia i szukac pracy bez agencji, bo odrazu zadna firma nikogo z ulicy nie zatrudni, slyszalem ze juz kila osob z pse przeszlo do firm bezposrednio, ale zadko sie zdaza.
pozdr dla ciuaczy
zdjecie uzytkownika
ryzyko zawodowe - 2012-09-04 16:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolega chyba się do pracy nie dostał , albo firmy pomylił, bo ja tu na widlaku pracuje i wszstko wporzo.
zdjecie uzytkownika
Johnny - 2013-04-29 10:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z atmosferą w pracy? Mili ludzie? Idzie się dogadać z tymi obcokrajowcami, o których ktoś wspomniał? Jak kontakty z szefem, pójdzie czasem pracownikowi na rękę i zrozumie człowieka? Jak traktują niewielkie spóźnienia do pracy, np. 15 minut? Pensja wpływa na czas?
zdjecie uzytkownika
sweetcat1 - 2013-09-16 18:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś jedzie teraz do pracy w Edece? Proszę o info.
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-09-17 14:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to dokładnie znaczy że obcokrajowcy przeszkadzali polakom w pracy? Wiecie bo zastanawiam się nad aplikowaniem do Pse - Personal
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-01-08 16:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam tą agencje pracy wszystkie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
OOn BIberach - 2014-01-13 13:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie nie polecam(usunięte przez administratora)Nie polecam jest wiele lepszych posredników.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-01-14 17:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej agencji odradzam z góry pracowałem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ASDFOR - 2014-01-29 14:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mozecie powiedziec cos aktualne na temat tej agencji pracy w na magazynie?
zdjecie uzytkownika
były kiero - 2014-01-31 14:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM TA AGENCJE PRACY (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ASDFOR - 2014-02-01 11:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PODAJ JAKIS KONTAKT
zdjecie uzytkownika
on - 2014-02-09 09:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
LUDZIE Z DALA OD TEJ AGENCJI(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marko - 2014-02-20 10:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje od niedawna, jakies 2,5 miesiaca to nie wiem jak tam wczesniej bylo, praca jest taka na jaka sie ze mna umawiali na telefon, ogolnie jest ok , praca w magazynie ze skanerem, lajtowo, jak narazie wyplata byla zawsze na czas, ktos z firmy przyjezdza raz na tydzien i pyta czy wszystko ok, payslip tez mi dostarczono i jak cos nie rozumiem to wyjasnia. mieszkanie tylko troche drogie bo kolo monachium, ogonie moge polecic, nara
zdjecie uzytkownika
reksio - 2014-02-24 12:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje juz ponad pol roku i jest ok, samemu troche trudno sie zebrac na wyjazd, a agencja nie sciaga po kilka osob na raz , ale pozniej kolege sciagnalem, to jest latwiej z mieszkaniem. troche mi nie pasuje z tym kontem nadgodzin, bo tu jest tak ze nie wszystko jest na raz wyplacane, ja bym wolal na zero, plusem jest to ze wyplata jest zawsze na czas , i mozna tez chwilowke wiasc pod koniec miesiaca, ogolnie ok
pozdrowinka
zdjecie uzytkownika
Pracowity :§ - 2014-03-11 11:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w pse pare miesiecy, jest tu duzo polakow i ze slowacji paru gosci, jak na razie wyplacili mi na czas i praca tez jest dobra, jak do teraz pozytywne doswiadczenia, zobaczymy jak dalej, bo umowy daja tylko na pol roku i czy bedzie przedluzona mowia na miesiac przed. pozdrowinka
zdjecie uzytkownika
Rats - 2014-06-24 11:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktos pracowal w zaladzie w Laupheim z tej Agencji prosze o opinie gdyz mam okazje tam jechac z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
Marolek - 2014-10-27 08:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że można w miarę polegać na tym co tutaj proponują. Zastanawiam się tylko jakie to są pieniądze, jak wygląda kwestia noclegów - czy to pracownik wszystko we własnym zakresie sobie organizuje czy agencja mu organizuje i jakie są tego koszta, bo nie ukrywam, że chyba jak każdy chciałbym wyjechać by móc zarobić dobre pieniądze.
zdjecie uzytkownika
luzio83 - 2014-11-05 15:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
srednie zarobki to 1100 na reke, jak sie ma rodzinke to mozna wyciagnac wiecej bo panstwo nie sciaga z ciebie tyle podatku, mieszkanie zalatwila agencja zaraz kolo firmy ze z okna ja widac i zciagaja z wyplaty miesiecznie jakiec 2,5 stowy za miejsce w pokoju, jak pytalem ile kosztuje mieszkanieprywatne to za 400 idzie cos znalezc, tylko zaj.... depozyt chca 3 miesieczny czynsz, zapomnij...
heja
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-11-21 12:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
odnośnie tego co piszesz @kosa_xb, to ja osobiście nie wyobrażam sobie wyjazdu za granicę bez znajomości języka. Uważam , że jeżeli ktoś już decyduje się na taki krok w swoim życiu to powinien przynajmniej przygotować się na niego na tyle , aby poznać język ludzi którzy będą chodzili naokoło niego dzień w dzień...
zdjecie uzytkownika
Robaczek - 2014-11-22 23:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy piszesz o Honorace, Ewelinie i Kamili? Heee, prawda, tłuki bez języka, zapiepszają jak chińskie mrówki. Cała prawda o PSE. Kosa masz 100 % racji. Barawo. Stöferle stoi na "Polaczkach", "Tatusiowi" tylko bata brak.
Pozdrawiam Kolego:-)
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-11-24 23:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Kosa xb co ty mozesz wiedziec o Pani H E i K pewnie porobiles w tej firmie 3 dni i dziekuje niema to jak Polak Dobry w gebie predzej broniles kobiet a pozniej im do... troche kultury
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-11-24 23:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak slysze takie pieprzenie to sie odechciewa to po jaki Ciul tu siedzicie jak wam sie nie podoba???WPolsce macie lepiej.
zdjecie uzytkownika
Hanka xd - 2014-12-01 22:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do firmy niemam nic wypłacalni bynajmniej ja tak miałam do ludzi co w niej pracują jest trochę do życzenia ze względu ze nie znają języka pracują jak niewolnicy bez ambicji ale napewno maja lepiej niż w Polsce odnośnie zakładowych gwiazd to słyszałam wiele zwłaszcza o K no muszę dodać jeszcze jedna gwiazdę Pan D jemu to dokładnie sie pomieszało zamiast dmuchać cześć zaczął dmuchać odce zony zdziwiłam sie jak to usłyszałam ale na bez rynku i rak ryba
zdjecie uzytkownika
Mario3 - 2014-12-02 15:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Hanka xd- nie wiem czy zauwazylas ale ludzie tu chca sie ogulnie dowiedziec tu o prace tzn. czy firma jest wyplacalna czy praca jest cieszka itd a komu jest potrzebna wiedza kto z kim sie dmucha wiele jest takich na firmie ale to raczej nie wtemacie o pracy pomylily ci sie chyba stronki ale widac ze jest wielu ludzi co zywia sie ludzka sensacja zenada a co do jezyka tych trzech gwiazd to raczej chyba nie ma az tak zle jak dalej tam pracuja i wielkie brawa dla GIZELA masz racje jak sie nie podoba to do Polski
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-12-02 16:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MARIO 3 brawo masz racje,a Hanka xd byla przescieradlem lub kochanko P.D chyba niestety trzeba wejsc na inna strone i tam sie zalic lub isc po rozum do glowy nikogo nie interesuje kto z kim sypia tylko firma PSE ale niema jak Polak ...jak by mogl sprzedal by cie za rolke papy
zdjecie uzytkownika
Mario3 - 2014-12-02 17:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tego nie moge pojac jestesmy w obcym kraju i zamiast sobie pomagac to jeden drugiemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia albo dolki pod nogami kopie ale tylko Polaki tak potrafia bo Turkow wyzywaja od najgorszych ale oni wiedzac ze sa w obcym kraju to jeden za drugim zawsze pujdzie i tak powinno byc .Ale na tej firmie to raczej nie mozliwe bo sie ludziom w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracalo
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-12-02 20:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mario niestety taki jest Polak ja tez tego nie rozumie chyba jednak jest lepiej pracowac z Turasami niz z Polakami bo nie daj Boze ktorys ma lepiej,to musze go przebic jak walka kogutow.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-12-03 01:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie to nie forum plotkarskie kogo to interesuje kto robi więcej części albo kto z kim nikt niebyl prześcieradłem i niewie jak było naprawdę morze to tylko płoty . Ja ogólnie nie narzekam na firmę PSE pracuje w niej juz trzy lata i niemialem większych problemów z nimi wypłacalni jak coś potrzeba to jest polski przedstawiciel który morze wytłumaczyć tym co nie znają języka zarobki trochę liche ale co mroźna sie spodziewać po pośredniku a zwłaszcza ze w tym rejonie jest 8,74 najniższa ale jak by nie było każdy sie zgodził z chwila podpisania umowy nikt go nie zmuszał zwłaszcza ze w Polsce sie tego nie zarobi firma PSE ma wiele kontraktów i jak nie jedna firma to następna o ile pracownik jest sumienny i wie po co tu przyjechał a przyjechał zarobić i polepszyć sobie byt w Polsce dla rodziny a nie zakładać tu następna i pozyskiwać kumpli niema kumpli w pracy a współpracownicy no i właśnie niepodoba sie to do polski nikt nikogo na sile tu nie trzyma jak bym miał ocenić to na 10 daje 8 bo są lepsze firmy ale bardziej wymagające jak by język i staż z podobnych firmach w Niemczech na start jak najbardziej polecam zawsze mroźna poszukać czegoś innego pozdrawiam milutko
zdjecie uzytkownika
Wikserek - 2014-12-06 22:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam koleżankę Patrycje, nasza śliczną blondu Mandarynke ze Störele. Pfff
zdjecie uzytkownika
gizela - 2014-12-08 20:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziecinada Pozdrowienia dla kretynow ktorzy takie glupoty pisza to z was sie smieja kolezanki.
zdjecie uzytkownika
Mario3 - 2014-12-09 16:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zeczywiscie dziecinada nic ciekawego na temat pracy ostatnio tu nie pisza tylko obrazaja ludzi plotkuja i robia ludziom super opinie i tu widac jacy powazni ludzie pracuja na firmie smiechu warte :)
zdjecie uzytkownika
poufny - 2014-12-15 17:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozrowienia dla tych co nadal pracuja, bo widac odrazu co za ofermy to pisza o firmie Stoferle, ostatnio zreszta wylecieli za zachowanie, i dobrze , wracajcie do swoich smieci bo i nawet firma PSE sie o was przekonala, ci co chca pracowac i wiedza ze nie za lezenie placa nie beda nazekac a lewusow odrazu zniechecam bo robicie nam Polakom tylko zla opinie,
zdjecie uzytkownika
heheh..pfff - 2015-01-01 19:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, jak wszyscy tu są zorientowani. Fajny nick "Wikserek", czyżby to od tego niemieckiego słówka, oznaczającego pewną czynność:-)) Chyba kolego nikt nie zwrócił uwagi na twój żartobliwy ton:-) Pozdrawiam tych, którhzy powinni odrobić lekcje i pouczyć się języka:-).
zdjecie uzytkownika
Polac - 2015-01-23 12:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma uczciwa / za duzo tu Polakow,
zdjecie uzytkownika
Ucy - 2015-02-27 07:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie proszę w jaki sposób widzicie tutaj związek przyczynowo-skutkowy odnośnie jakości pracy i ilości Polaków. Co jedno ma wspólne z drugim i jak to rozwiązać? Zastanawiam się nad podjęciem pracy u jakiegoś dobrego pracodawcy, pytanie czy warunki oferowane przez nich są do zaakceptowania i ile mniej więcej mogą one wynosić?
zdjecie uzytkownika
marta pracy warta - 2015-03-18 19:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polac, dlaczego uważasz że w firmie jest za dużo polaków? czy to rodzi jakieś problemy albo w jakikolwiek sposób utrudnia pracę? nie wiem co myśleć o swoim ubogiej w patriotyzm wypowiedzi:/ ja mam już kilka propozycji pracy u konkurencji w tej branży, więc czym PSE-Personal Service wyróżnia się na plus od konkurencji jako pracodawca?
zdjecie uzytkownika
Ulek - 2015-04-08 02:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie nie warto się przejmować osądami innych głupich Polaków czy Niemców. Jeżeli ktoś chce podjąć pracę, może robić to w oparciu o prawo i nikt w zasadzie nie jest w stanie mu tego zabronić. Jeżeli jednak w jakimś stopniu prawo jest przekroczone to na pewno można oczekiwać interwencji ze strony osób pilnujących prawa pracy ...
zdjecie uzytkownika
bakQa - 2015-04-08 11:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwonili do mnie miesiąc temu z propozycją pracy. W rozmowie wynikło, że wyjazd będzie przed Świętami WieWielkanocnymi. Zapytałem czy powinienem się zwolnić już z pracy, czy wyjazd jest na tyle pewny, że moge to zrobić. Zwolniłem się mimo, że miałem umowe na stale i pracodawca poszedl mi na rękę abym odszedl z dnia na dzień za porpzumieniem stron. Święta minęły, a ja nadal siedze w domu i czekam z nadzieją na kontakt bo zostałem bez pracy i środków do życia. Zaczynam się martwić. Chciałem zapytać czy długo czekaliscie na odzew ze strony PSE ?
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-04-22 11:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heja, zadzwonili do mnie w piątek, po dogadaniu szczegółów w następną środę dojechałem na miejsce i od czwartku zacząłem robotę
zdjecie uzytkownika
Rewe - 2015-05-19 23:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś traktuje wyjazd za granicę poważnie i oczekuje, że rzeczywistość zastana na miejscu będzie taka jak w przekazie telefonicznym TK... odradzam!
zdjecie uzytkownika
Sajorana - 2015-06-29 10:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Rewe A powiedz chociaż co takiego ten tajemniczy TK obiecuje za granicą. Bo trzeba sobie jasno na początku powiedzieć, że rzeczywiście kwestia zarobków czy samej pracy za granicą a w Polsce na pewno się bardzo różni. Pytanie tylko, czy pracownicy nie są przy okazji w jakiś sposób wykorzystywani, PSE nie stosuje jakiś głupich metod?
zdjecie uzytkownika
olejka - 2015-09-03 10:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjeli mnie do pracy pomimo braku znajomosci jezyka, przelewik jest zawsze na czas i co najwazniejsze jestem w tej samej firmie od poczatku a nie co tydzien inna firma jak u innych posrednikow
zdjecie uzytkownika
mono - 2015-09-06 15:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@olejka, to ważne, że pse zapewnia po prostu stałe zatrudnienie, że wypłata na czas itd. ale proszę o info, na jakie zarobki można u nich liczyć i czy ciężko się pracuje, bo pewnie jakieś małe chociaż minusy pracy w pse występują hehe, wiadomo, jak wszędzie... dajcie znać jak to wygląda proszę, bardzo mnie to interesuje
zdjecie uzytkownika
x - 2015-09-15 23:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rodacy! Podpisując Umowę (w języku niemieckim) podpisujecie się pod tym, że otrzymaliście również egzemplarz w języku ojczystym. Upomnijcie się o nią bo pewnie jej nie dostaniecie a warto się z nią zapoznać.
zdjecie uzytkownika
malwinka - 2015-10-06 18:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale w takim razie możecie napisać w jakiej wy byliście konkretnie pracy u nich bo to moim zdaniem niezwykle istota informacja w naszeh rozmowie, no chyba że oczywiście nie możecie. natomiast Niemcy są tak dużym krajem, firma wysyła tam pracowników z Polski do pracy i zapewne ta wysyła

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PSE-Personal Service!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PSE-Personal Service

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert