Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań„ S.A.

Pracowałeś w firmie Europejskie Centrum Odszkodowań„ S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2015-07-31 08:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie istnieją możliwości rozwoju pracownika w firmie Europejskie Centrum Odszkodowań„ S.A.? Wypowiedz się na naszym forum.
zdjecie uzytkownika
daniel - 2015-11-20 15:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam rownież z checia sie dowiem jak to wyglada, ponieważ przed wczoraj przegladajac oferty pracy w branży odszkodowawczej, natknąlem sie na ich ogłoszenie jako Przedstawiciel Handlowy, dobrze sie kłada bo oferują elastyczny grafik godzinowy, trzeba posiadac prawo i jazdy i swoj samochod, ciekawe czy zwracaja za benzyne
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-11-23 15:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli trzeba mieć swój samochód to na pewno powinni zwracać za benzynę, powinna być też jakaś kwota jako amortyzacja dla samochodu.
zdjecie uzytkownika
natalkia - 2015-11-27 21:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
centrum odszkodowań działa już sporo na rynku napawde i mozna na tym zarobić dobre pieniądze zwłaszcza jako menadżer zespołu, bo wtedy masz prowizje i premie wysokie.
zdjecie uzytkownika
julcia - 2015-12-01 16:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@daniel dla mnie najbardziej istotne są elastyczne godziny pracy, widocznie można samemu ułożyć grafik i sobie pracować tak jak sobie można na to pozwolić.
zdjecie uzytkownika
Etylina - 2016-02-26 12:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pablo - 2015-11-23 15:21:53]:
Zmartwię Cię, paliwo do baku lejesz za własne i jak już zajeździsz auto, to też naprawiasz za własne.
zdjecie uzytkownika
Hm - 2016-04-24 14:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Etylia i serio tak jest, nie dopłacają nic? To by się średnio opłacało chyba, gdyby tak miała sytuacja wyglądać. A z oferty na specjalistę ds. odszkodowań widzę, że wynagrodzenie jest prowizyjne od kilkuset złotych do kilkunastu tysięcy złotych oraz zatrudniają na umowę zlecenie albo działalność gospodarczą.
zdjecie uzytkownika
trok - 2016-05-18 20:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla odmiany, szukają także dyrektora zespołu sprzedażowego, a więc osoby koordynującej pewnie kilka osób na raz. Ja to się nie nadaję, ale podziwiam osoby, które mają już wyższe wykształcenie i min. roczne doświadczenie poparte sukcesami w zarządzaniu i kierowaniu zespołem sprzedaży.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Europejskie Centrum Odszkodowań„ S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Centrum Odszkodowań„ S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert