Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak


Oceniono 400 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Wader-Wozniak
Rudna 30
42-530 Dąbrowa Górnicza
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2014-07-10 17:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest akurat bez apelacyjny plus - jestes troche jak wolny strzelec. tylko do czasu jak musisz isc do lekarza. ale Wader-Wozniak to przeciez nie jest jakas urazowa praca :).
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-10 20:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malgosiu możesz mi wytulmaczyc o co chodzi z tym ze można lepiej wyjść na umowę o dzielo?
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2014-07-15 18:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-07-10 20:55:12]:
podatki. jak co miesiac musisz placic skladki to troche moze boleć, ale usiądz z kalkulatorem i policz jakbys robil na zlecenie (mniejsza stawka), czy umowie o prace (podatki do Sejmu idą :/).
zdjecie uzytkownika
Vader ft. Wieśniak - 2014-07-27 10:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@szukam pracy
Na Ferrari Cię nie stać, bo masz za mało pieniędzy, to rozumiesz, tak? No to teraz skup się, żyjąc nawet skromnie wydaje się więcej, niż można zarobić w Waderze. Wobec tego jeśli ktoś nie żyje na garnuszku rodziców, nie ma przyzwoicie zarabiającego współmałżonka, czy kieszonkowego od dziadka górnika, to zabraknie mu do pierwszego. Ergo: nie stać go na taką pracę, musi sobie znaleźć lepiej płatną. Czy to faktycznie takie trudne do zrozumienia?

@kamil
Poważnie nie miał-A-byś? To może znów zmień płeć i ożeń się z milionerem, a będziesz miała wolny cały tydzień :-)

@Małgorzata
Nie ma to jak złote myśli neolibu. Na śmieciówkach płace są niższe od minimalnej, bo nie ma takiego wymogu prawnego. To właśnie idealnie dowodzi ile jest prawdy w mądrościach tzw. ekonomicznych liberałów. Zatem weź Ty sobie ten kalkulator i się nim... b/o
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-27 19:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się pracuje na umowę o dzielo to powinno zarabiac się więcej bo przecież nie placa zadnych składek.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-30 13:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ze niektórzy z verso nie dostali wyplat?a powinni dostać 25.
zdjecie uzytkownika
Loba - 2014-08-01 11:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie jak wygląda dział grafiki? Może szukają zręcznego grafika.
zdjecie uzytkownika
Hal - 2014-08-01 12:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, nie szukacie nikogo na jakąś praktykę studencką za friko? Jestem na archiwistyce w Katowicach, ale na wakacje mieszkam w rodzinnej Dąbrowie Górniczej. Muszę odbębnić koniecznie praktykę do końca września (tak przynajmniej na te 21 ustawowych dni), bo inaczej nie zaliczę przedmiotu :). trochę mam żal do siebie, ze nie pytałem wczesniej, ale czasu brak. mogę robić wszystko w firmie, wazne aby w papierach wpisane bylo ze pracowalem czy odbywalem praktyke w archiwum przez tyle i tyle dni. moge robic oczywiscie wiecej za friko jak to na praktyce. umiem troche obslugiwac widlaka, mam wielką łapę więc mogę i paczki pakowac na magazynie czy cos w ten deseń. NO i oczywiscie moge pracowac w biurze, bo jestem tez na informatyce i umiem wszystko: od naprawiania kompów po obsluge programów komputerowych po programy graficzne typu Photoshop. Dzięki z góry za pomoc, widzę że odpowiadacie szybko. pozdr
zdjecie uzytkownika
Żmija - 2014-08-07 17:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od czasu gdy nastał Pan Dyrektor - z Wader-woźniak zrobił się (usunięte przez administratora) a nie zakład pracy - to co robi ten człowiek to nic innego jak (usunięte przez administratora)!!! Kiedyś była to miła praca aż chciał się tam chodzic teraz człowiek idzie w stresie i boi się spojrzec na drugiego człowieka!!! czy tak powinien wyglądac zakład pracy? Nie ma miłej atmposfery nie ma zgrania nie ma nic - straszą i jeszcze raz straszą - grosby i kary ! Powinni Tego pana dac do więzienia ZA Dyrektora -tam niech ustawia pedofili ,złodziei i innych...
zdjecie uzytkownika
Młodywilk - 2014-08-08 08:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne jest to co piszesz...ja też tam pracuję i nie mam takie wrażenia.
Czyżbyś była tą osobą, która została poproszona o opuszczenie fabryki za przyjście do pracy pod wpływem alkoholu ?
zdjecie uzytkownika
Żmija - 2014-08-09 07:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śmieszne!!!
50 innych osób może potwierdzic moje słowa
a swoją drogą to Alkoholu nie piję a alkoholikami sie brzydzę!
zdjecie uzytkownika
leo - 2014-08-09 23:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie to nie dziwota że ludzie przychodzą pod wpływem alkoholu , na trzeźwo nikt by na takich warunkach nie pracował :-D
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-10 00:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez nic nie mam do tego pana
zdjecie uzytkownika
żmija - 2014-08-10 09:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie robisz przypadkiem na magazynie? zresztą po drazyc temat każdy i tak wie jak jest...
zdjecie uzytkownika
Jusia - 2014-08-16 11:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam ze w Waderze cały lipiec był przestój, chciałam zapytać czy na chwilę obecną mogę liczyć na przyjęcie?????
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-17 19:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadzwon do pani kasi z verso,sa przyjecia
zdjecie uzytkownika
Jusia - 2014-08-18 14:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, dzięki Kamil:-)
zdjecie uzytkownika
wioletka - 2014-08-18 17:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie, nie wiecie przypadkiem do kogo mam sie kierowac w sprawie pratkyki studenckiej lub stażu. Patrzyłam w dokumentacji na mojej uczelni i widze, ze moja szkola nie ma zadnego biura karier, ani tym bardziej nie wspolpracuje z Wader-Wozniak, wiec musze wszystko zalatwiac sama, na wlasna reke! Widze we wczesniejszym komentarzu informacje o pani Kasi, jaki jest Jej numer. Bo na stronie internetowej sklepu nie widze nic w tym guście. Praktyka jest bezplatna, ale wazny jest dla mnie czas, wiec sie pospieszcie. wszystkie dokumenty o odbyciu praktyki musze zaniesc do polowy wrzesnia, wiec wiecie sami.
zdjecie uzytkownika
Krollo - 2014-08-18 21:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyno ale masz zapłon, pomyśl logicznie, nikt ci tutaj nie poda nr telefonu, czy to aż takie ciezkie przejechać się osobiście, lub zdobyć nr tel do Wadera????
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-21 18:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam dziewczyne ze skladalni która opowiada o swoim zyciu prywatnym calemu waderowi.mamy ubaw.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-08-25 10:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kto tam był pijany znaczy kogo złapali
zdjecie uzytkownika
IWONA - 2014-08-29 23:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM KAZDEMU PRACE W WADERZE UMOWA O DZIELO .6 ZETA ZA GODZINE.ZAPIEPSZ CALY CZAS.KAZDY KAZDEMU OBRABIA (usunięte przez administratora) ,ZADNEJ POMOCY.
zdjecie uzytkownika
gaduła - 2014-08-30 21:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IWONA - 2014-08-29 23:26:57]:
a zwłaszcza druga zmiana tam tylko da brygadzistkom bat do ręki to dopiero pokazałyby na co je stać
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-08-31 13:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gadula dobrze piszesz.
zdjecie uzytkownika
Ksenna - 2014-09-01 18:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko narzekacie i narzekacie, pracowałam tam kilka miesiecy i wcale nie było takiej tragedi, no może poza zarobkami, które faktycznie mogłyby być wyższe
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski