Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Wader-Wozniak

zdjecie uzytkownika
joy - 2015-10-02 17:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisane każdy dział, to kadry itp. czy produkcja też otrzymała wspomniane dary.
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-10-02 19:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do verso masz racje co to jest 6 zl na reke .ale sa naiwni co robia za taka kase zamiast poszukać sobie lepszej
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-10-03 22:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W innych agencjach płacą lepiej. W Adecco, czy Randstad. Dużo wyższe stawki.
zdjecie uzytkownika
LUKASZ - 2015-10-04 07:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE UCIEKAICIE Z VERSO .STAC WAS NA COS LEPSZEGO
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2015-10-06 15:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy pracownicy Wadera uważają , że jak jest zapewniony przewóz z Olkusza to jest super , pomyłka dlaczego aż z Olkusza dowożą ludzi bo z terenu Dąbrowy nikt już nie chce pracować. Tak właśnie pracownicy szanują ludzi z agencji, począwszy od pracownika aż do kierownictwa. Dla nich ludzie z agencji to kategoria podrzędna,, robić i siedzieć cicho. Nie do wszystkich opinii mogę się zgodzić ale do 90% tak to co ludzie piszą to szczera prawda.Zarobki godne politowania, brak szacunku, wieczne straszenie czy tak wygląda ta wspaniała praca.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-10-06 16:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam straszą? i kto straszy?
zdjecie uzytkownika
Ble, ble - 2015-10-06 22:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Olx praca jest mnóstwo ofert pracy,przyuja różne agencje pracy.A dużo agencji daje normalna umowę o pracę. Otrzasnijcie się ,nie pracujcie na smieciowce za marne grosze!!
zdjecie uzytkownika
pracowniketatowy - 2015-10-08 04:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z Tobą. OK, w kwestii zarobków się zgadzam.
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-10-08 16:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie napiscie mi co was tak trzyma w tym waderze?
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2015-10-08 18:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz wiedzieć jak straszą , nie, nie duchami ale nie możesz się przeciwstawić bo zawsze usłyszysz , że wiesz za jakie pieniądze pracujesz i jak Ci się nie podoba to się zwolnij nikt Cię nie trzyma. Ale wiadomo jakie są dzisiaj czasy. Ktoś powie jest tyle innych agencji , ale ne wszyscy mają szanse dostać się i czas pracy też nie wszystkim odpowiada.
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-10-08 19:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jednak pracujesztam z przymusu, bo nigdzie indziej cie nie chca? A dlaczego cie nigdzie nie chca? Bo juz poznali sie na tobie, ze nie pracujesz tylko klapiesz jadaczką? No to zostal ci faktycznie tylko wader za najnizsze stawke.
zdjecie uzytkownika
robek - 2015-10-08 20:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale trzeba probowac .a nie robic z siebie nieudacznika.i zarabiać psie pieniądze .gdyby verso nie miało ludzi to by musieli cos zmienić.dla mnie to nieudaczniki pracuja w verso .ludzie ruszcie d...i szukajcie czegos lepszego .jak ktoś chce to znajdzie prace.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-10-08 23:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,dokładnie. Agencję dają już normalne umowy.Wystarczy popatrzeć na Olx.Ile tam jest ofert na produkcję!!!
zdjecie uzytkownika
Agathocles - 2015-10-25 13:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tzw. agencje pracy ogłaszają się regularnie i masowo, ale to wcale nie oznacza, że zatrudniają wszystkich, oczywiście spełniających wymagania, którzy się zgłoszą. Tworzą sobie tylko rezerwową armię, spośród której wybierają nielicznych, w zasadzie losowo, bo nie mają możliwości ocenić rzeczywistych kwalifikacji pracownika inaczej, niż na zasadzie "może ten się sprawdzi". Przy czym w lepszej sytuacji są tu zwykle ci, którzy mają na koncie długotrwałą "karierę" w tego rodzaju procederze.

Drugim powodem istnienia tych ogłoszeń jest to, że agencje te zatrudniają zwykle na umowę o pracę tymczasową, która może obowiązywać max. 18 miesięcy. Koniecznością jest więc wymiana pracowników.

W efekcie ilość ogłoszeń nie ma nic wspólnego z ilością wolnych miejsc pracy. To, co się dzieje, to głównie rotacja pracowników pomiędzy agencjami i obsługiwanymi przez nich pracodawcami-użytkownikami.

Próbować oczywiście warto, a nawet trzeba, długo i wytrwale, ale nie ma co się łudzić, że dobra praca czeka na chętnych, tylko tych ostatnich nie ma, jak bredzą niektórzy...
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-10-25 20:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja juz nie wiem co o nich mysleć. Troche kiepska sprawa jeśli to pewne, ze po 18 miesiącach będzie trzeba poszukac nowej pracy, bo nie przedłuza raczej umowy z powodu dużej liczby chetnych na moje miejsce. tu raczej trudno mówic o stabilności zatrudnienia, a ja takiej pracy własnie szukam - stabilnej.
zdjecie uzytkownika
emil - 2015-10-30 19:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa przyjęcia do wadera ?
zdjecie uzytkownika
emil - 2015-10-30 19:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa przyjęcia do wadera ?
zdjecie uzytkownika
Waderka... - 2015-11-17 12:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja osoba pracująca w waderze już pod firmą -zaczynając od verso przez ponad 3 lata czyli to nie max 18 miesiacy a 36 miesiecy i nikt mnie nie zwolnił...
do wadera przyjmują co chwile - przewija sie miesiacznie tyle ludzi,przyjdzie na jeden dzień i jutro juz nie ma i następny! dajcie sobie szanse -raz jest lepiej raz gorzej jak w kazdej robocie. Składalnia dają radę kobiety 60 lat i zapierdzielają a przyjdzie dziewucha 19-letnia i ona nie bedzie robic bo rece bolą! robota to robota! praca to biuro i kawka -niestety takie są realia...
Maszyny całkiem ok nie wiem czego tak te dziewczyny sie boją- wystarczy wytrwac z tydzień zeby sie zaklimatyzowac ze wszystkim i wszystkjimi ,poznac system pracy i po jakims czasie bedzie dobrze! Ja nie narzekam -pracuje na maszynach juz kupe czasu i bardzo lubie swoja pracę :P fakt faktem mogło by byc lepiej z kasa ale... lepiej tyle niz nic.
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-11-21 06:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
VERSO CZY WADER BEZ ZNACZENIA,TU PANUJE WREDNA ATMOSFERA.FAŁSZ,ZAKŁAMANIE,WSPÓŁPRACĘ MOŻNA PORÓWNAĆ DO KĄPIELI W SZAMBIE I MASECZKI Z GÓWNA, TAK MIŁA ATMOSFERA !!!!! TE WREDNE TWARZE PODŁYCH BAB PO NOCACH MNIE STRASZĄ ,STWARZAJĄ OBÓZ PRACY.
zdjecie uzytkownika
bożenka - 2015-11-21 07:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do "waderka" to musiałaś się nieźle podlizywać ,wazelinić i donosić na koleżanki skoro w VERSO cię trzymali i nie zwolnili. dobry kapuś to zadatek na przyszłość firmy.No a teraz przejście pod Wader zaowocowało tym,że za premię doniesiesz na każdego po kolei.HITLER BYŁBY Z CIEBIE DUMNY!!!:)
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-11-21 09:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bożenka - 2015-11-21 07:10:15]:
Bożenka - a o czym można donosic na koleżanki?
Basia - jakie zaklamanie?
Podajcie jakies przyklady.
zdjecie uzytkownika
viarus - 2015-11-22 09:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewne "basia" i "bożenka" należą do osób które miały pecha w zeszłym tygodniu, stąd ta frustracja we wpisach. Po tym co tu obie napisałyście mam nadzieję, że już z nami nie pracujecie, bo nic pozytywnego sobą nie reprezentujecie.Tak to już jest, że jad strumieniem leje się od tych co nic nie potrafią, nic im się nie chce, nikogo nie lubią, za to mają wymagania. Tu jest normalna praca, przychodzę na 8h, robię swoje, z każdym się dogaduję i każdego szanuję, nawet jak za kimś nie przepadam. Można?
zdjecie uzytkownika
udet - 2015-11-25 13:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bożenka, wiesz ja to wszystko widze trochę inaczej. Jak jest jakiś pracownik, który działa na szkodę firmy, obija się i widzi to pracownik, który pracuje uczciwie i przez takiego delikwenta musi pracować za dwóch, to nic dziwnego, że doniesie. Aby wyeliminować donosy zacznijcie rzetelnie pracować, by nie było na kogo donosić. Tak w ogóle ciekawi mnie co macie w socjalu?
zdjecie uzytkownika
Waderka - 2015-11-26 05:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo ;)
nie trzeba być dupolizem żeby dostać umowę wystarczy być dobrym pracownikiem, szanować innych i robić co do mnie należy a nie opierniczac się i nagadywac na innych. Ja akurat do dupolizów mam daleko ;) bożena żal mi ciebie...
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-11-26 09:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do "Waderka"i "udet" ja pracuję w Wader od 15 lat, więc DOBRY PRACOWNIKU jeden z drugim upajaj się smrodem jaki pozostawiasz po sobie,wiele z nas to idealni pracownicy, wiei wiem kto podsrywa nam opinie, niedomyte brudne z rana ,czy od południa,niewyspane,ledwo łażą. 8 h ....chyba w "D "
zdjecie uzytkownika
anet-ka - 2015-11-26 09:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tutaj od niedawna no powiem ,ze współpraca to droga do nikąd,donoszenie i zakłamanie to codziennośc,nawet nie wiesz za co opirnicza cie brygadzistka i do tego podle, bezwzględnie zwala na cb.winę CHAMSTWO W PAŃSTWIE weźcie sobie skoczcie na BUNGEE,furiatki,wdomu przed pięciolatkiem srają w gacie a tu ma odwagęw pracy ,
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-03 16:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za wariatka pisała. Skąd ty możesz wiedzieć co ktoś robi w domu!! Że kobiety z wadera boją się dzieci? Nienormalna jesteś!!!
zdjecie uzytkownika
fąfel - 2015-12-05 18:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest moim zdaniem taka , że pracując tutaj można liczyć zarówno na niezłą atmosferę jak i przyzwoite warunki jakie zastać można w pracy. Nie wiem do końca czy podobnie jest z kasą.
zdjecie uzytkownika
makarena87 - 2015-12-16 11:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie ich zabawki są coraz popularniejsze więc wraz ze wzrostem popytu więc może i z czasem będzie rósł też komfort zatrudnienia pracowników, ja w nich wierzę
zdjecie uzytkownika
dawid - 2015-12-18 14:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [makarena87 - 2015-12-16 11:51:35]:
nie wieze .wezma dla siebie kase
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-12-23 22:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla wszystkich pracowników zdrowych wesołych swiat oraz szczesliwego nowego roku 2016 a tym bardziej ciekawym wiecej rozumu na ten nowy rok
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2015-12-30 23:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dawid wydaje mi się, że to kwestia tego, o ile obroty im wzrosną. Wiadomo, że muszą to być wtedy spore kwoty, by nagle wszyscy zaczęli tam więcej zarabiać.
zdjecie uzytkownika
Ble, ble - 2016-01-01 20:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obroty maja niesamowicie wysokie.Od wielu lat.A pracownicy dostają najniższą krajową. Więc nie licz,że tam się coś zmieni.
zdjecie uzytkownika
LORD_VADER - 2016-01-03 21:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie skąd posiadasz wiedzę na temat ich obrotów, mogą to być co najwyżej jakieś domysły, myślę, że by dali podwyżki gdyby więcej ludzi się upomniało.
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-01-04 07:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obroty to oni maja na kwoty kolosalne na podwyzki to by sie znalazły pieniadze a oni tylko żeruja na ludziach i wykorzystują i na tym zarabiaja nawt verso nie ma podwyżek i ludzie z agencji przcuja za 6zl to jest poprostu katastrofa
zdjecie uzytkownika
meriol - 2016-01-09 21:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie jednak czy ktoś z was w ogóle się ubiegał o takowe podwyżki, bo z tego co wiem to jednak jest to możliwe, trzeba jednak mieć dobre wyniki...
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-01-16 14:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2016-01-04 07:52:38]:
nazekacje na verso ale nikt nie pujdzie do p.krolikowskiego zbierzcie się wszyscy i porozmawiajcie .pan krolikowski na pewno ma dużo kasy za was
zdjecie uzytkownika
filip - 2016-01-19 20:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie szczera rozmowa między pracownikiem a właścicielami to jest strzał w dziesiątkę. @monika dobrze mówi, warto byście próbowali załagodzić sytuację, rozmawiając.
zdjecie uzytkownika
Mniszek - 2016-03-08 20:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dobrze mówisz, słyszałem że mój kumpel poszedł do szefostwa i wszystko się napraostowało, uwazam, że nie ma co robić z siebie ofiary i trzeba działać
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-18 16:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wader kompletne Dno!, wykorzystują ludzi jak tylko mogą. Krzyczą 'szybciej, szybciej' bo norma nie zejdzie, brak zaangażowania z ich strony, nie pokażą nawet co masz robić i mówią "źle, tak nie może być" . Atmosfera również niemiła. Zdecydowanie odradzam tam pracę!!, za takie grosze nie warto..
zdjecie uzytkownika
tukok - 2016-03-19 21:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mniszek, dokładnie, czasem wystarczy zwykła szczera rozmowa i tyle. Atmosfera to pojęcie względne @xxx, jeden sie odnajduje, a drugi nie. Z tego co wiem zapewniają tutaj dobry socjal.
zdjecie uzytkownika
Lewandowska - 2016-03-26 21:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób prosiło o umowę i podwyzki ale jedyna odpowiedx to "nie teraz" albo"za krótko pani pracuje".Tutok co masz na myśli pisząc dobry socjal? Paczke za kilkadziesiąt złotych z wędlinami, które tracą termin ważności za 4 dni? Jedyne osoby, które dobrze mają w tej robocie to Ci' których możecie zobaczyć pod biurem na papierosie. Skoro da się zorganizować busa do zawiercia to dlacxego nie ma busa z centrum dg?
zdjecie uzytkownika
kubaa - 2016-04-01 11:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, tylko ciekawe keidy w końcu będzie dobry czas na podwyżki.. skoro tyle osób dobrze pracuje na pewno podwyżka działałaby motywująco na prace ogólnie.
zdjecie uzytkownika
agness 8999 - 2016-04-08 16:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zero szacunku do ludzi...ludzie uciekajcie stad
zdjecie uzytkownika
aggggggggggg - 2016-04-08 16:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracują tylko nie wykształcone kobiety którym barkuje kultury osobistej...wykorzystują ludzi
zdjecie uzytkownika
AGUSSS - 2016-04-12 08:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy w waderze (usunięte przez administratora) najgorsza firma
zdjecie uzytkownika
Olka - 2016-05-01 11:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@AGUSSS ale możesz chociaż podać argumenty, dlaczego tak uważasz? Takie "nie bo nie" jest trochę mało przekonujące, szczególnie, że ja osobiście słyszałam dużo dobrego o firmie od koleżanki. Kiedy będzie rekrutacja?
zdjecie uzytkownika
kubaa - 2016-05-08 18:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! a powiedzcie jak wygląda u Was oferta jako sprzeadwca? bo widze, ze tych jest chyba najwiecej. Wydaje mi się, ze u nich też jest dobra oferta na te zabawki, bo mają dobrych producentów na pewno i też z logistyka dobrze to rozwiązali na pewno tez.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bez jakichś szczególnych etapów
Pytania: kompletnie brak
zdjecie uzytkownika
SAS - 2016-05-10 10:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZYJECIA SA CALY CZAS
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-05-23 06:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wadera za niedługo zamkna nie ma ludzi ,a oni i tak nic nie zmieniają

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Wader-Wozniak!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert