Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak

zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-04 20:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dinka - 2014-11-04 19:10:15]:
tak
zdjecie uzytkownika
pogromca mitów - 2014-11-05 02:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coś - 2014-11-04 10:22:43]:
To było słabe.A podobno metoda leczenia kompleksów poprzez tchórzliwe,anonimowe oszczerstwa i kłamstwa wyszła z użycia.Zawiść straszna rzecz - dlatego Ci współczuję.Dopisz jeszcze że atmosfera w firmie jest kiepska... bo wszyscy na siebie nadają, będzie wesoło.Ale najpierw ochłoń.
Pozdrawiam wszystkich kreatywnych i kumatych z Firmy.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-05 06:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym obgadywaniem to prawda każdy każdego obgaduje zwłaszcza na drugiej zmianie
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-11-05 10:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie kochani obgadywanie jest wszędzie tam gdzie są ludzie, tak było, jest i będzie w kazdej pracy. Ale prawda jest taka że jesli jest masa roboty to czasu na pierdoły nie ma, a tutaj widocznienie jestescie aż tak przerobieni skoro jest czas na gadanie.
zdjecie uzytkownika
Benek - 2014-11-05 10:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pogromca mitów - 2014-11-05 02:03:29]:
Ściemnianie i donoszenie to jest kreatywność i kumatość takich osób - tak twierdzi każdy były pracownik tej firmy. a jest ich tak wielu, że odważny chętny łatwo znajdzie kilku, którzy powiedzą mu to w twarz.
zdjecie uzytkownika
Szwagierka Gościa - 2014-11-05 10:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-11-05 10:21:07]:
Widać właśnie kto ma czas na pierdoły w pracy. Jakoś trzeba się bronić, co kochana?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-11-05 11:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szwagierka Gościa - 2014-11-05 10:54:54]:
Nie pracuje w firmie Wader jesli ci o to chodzi, pracuje w branży gastronomicznej, jedyne co mnie łączy z Waderem to tyle że mieszkam w Strzemieszycach i dlatego czasami wchodzę na to forum.
zdjecie uzytkownika
cos - 2014-11-05 12:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pogromca mitów - 2014-11-05 02:03:29]:
Ty człowieku do takich nie należysz wiec lepiej pracuj a nie gadaj . A atmosfera jest super jak ciebie nie ma wiec milcz człowieku i nie (usunięte przez administratora)ludzi ok .
zdjecie uzytkownika
Billi - 2014-11-05 13:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-11-04 13:51:37]:
Też bym chciał to wiedzieć, może ktoś kto pracuje bądź pracował w waderze udzieli nam odpowiedzi?
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-11-05 15:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera jest rózna praca raz jest zapieprz a niekiedy jest troche luzu nie ma co narzekac w kazdym zakładzie tak jest tylko jesli chodzi o zarobki to by mogłyby byc troche wieksze ale praca jest ok
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-11-06 16:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a ile czasu trzeba czekać aby oddzwonili do nas w sprawie pracy po dostarczeniu cv?
zdjecie uzytkownika
Szwagierka Gościa - 2014-11-06 23:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-11-05 11:58:13]:
Wiadomo, praca w biurze to przede wszystkim gastronomia, a produkcja i sprzedaż zabawek leży i kwiczy...
zdjecie uzytkownika
Billi - 2014-11-10 16:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie weźcie się ogarnijcie, bo jeżeli w Waderze jeden drugiemu wszystko wytyka to faktycznie nie jest tam za wesoła atmosfera, a przecież dobra atmosfera w pracy to połowa sukcesu prawda.
zdjecie uzytkownika
AntyNierób - 2014-11-11 19:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coś - 2014-11-04 10:22:43]:
Jeżeli twierdzisz że ktoś nic nie robi to zgłoś to odpowiednim osobom w firmie, są kierownicy, kierownik całego zakładu i na końcu prezes, chyba że jesteś nierobem, któremu nie podoba się to że przyszedł ktoś nowy, lepiej wykształcony z doświadczeniem i chęciami do pracy. Przez niego zapewne wypadasz blado bo tkwisz w tym samym miejscu od lat i ani myślisz podnośić swoich kwalifikacji ale chcesz więcej zarabiać i zawiść nie pozwala Ci siedzieć cicho. Wylewasz swoje żale na forum mając nadzieję że ktoś to przeczyta i będzie z Ciebie dumny. Niestety świadomośc tego że nie znajdziesz żadnej innej pracy zmuszają Cię do siedzenia w pracy cicho i wylewaniu swoich żali na forum.
zdjecie uzytkownika
Rokitka - 2014-11-13 16:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nowy bardziej doświadczony??? w czym pytam??? przychodzą ludzie do pracy i po dwóch dniach odchodzą bo ich ręce bolą -smiech! no no a Kierownik to sie aż garnie do tego by cokolwiek zrobic w tym temacie hahhaa no uśmiałam sie jak nigdy :)
Atmosfera w pracy jest beznadziejna to fakt ale jakoś człowiek to znosi bo niestety ale kasa potrzebana ,marna bo marna ale zawsze coś.
zdjecie uzytkownika
joy - 2014-11-13 17:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AntyNierób - 2014-11-11 19:25:45]:
Podnosić swoje kwalifikacje, ciekawe jak - na produkcji, śmiechu warte. Choćby człowiek chciał, to niema jak, a w pracy lepiej siedzieć cicho.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-13 19:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahaha ale pojechałeś = nowy lepiej wykształcony z doświadczeniem i chęciami do pracy aaa bo się zes.am Jedynymi którzy tam pracują to osoby które zarabiają najmniej a jak ma już większą kase i stanowisko to nic nie robi tylko ściemnia i mu sie rządzić zachciewa a doświadczenie żadne i kultury osobistej wcale Jak to ludzie widzą to ich krew zalewa .I jeszcze pajac mówi ze człowiek jest nierobem a ty ile masz lat pracy rok dwa .Lepiej milcz
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-14 17:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie bo czasem tu zaglądam i tak sie zastanawiam co jest nie tak z atmosferą w waderze bo nie rozumiem, gryziecie się tam czy co????
zdjecie uzytkownika
Kondzio - 2014-11-17 22:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Rokitka co rozumiesz pod pojęciem beznadziejnej atmosfery ? chodzi tu o relacje na linii przełożony - pracownik, czy raczej między pracownikami jest nieciekawa i może nawet napięta sytuacja ? a ta marna pensja to czyżby najniższa krajowa czy coś ciut lepiej ? i ile godzin tygodniowo się wyrabia, w stosunku do tego co ma się na umowie ?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-17 22:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy może ktos orientuje się jak obecnie jest na magazynie w wader-wozniak? Znalazłem ogłoszenie, które kiedyś wystawili przez powiatowy urzad w pracy i jestem w lekkim szoku. bowiem napisali, ze na magazyn wymagają prawa jazdy kategorii C oraz uprawnień na wózki widłowe i za to wszystko oferują minimalną krajową.
zdjecie uzytkownika
AntyNierób - 2014-11-18 12:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-11-17 22:40:14]:
Jak jest ogłoszenie to startuj. W Firmie bardzo dbają o to, by kierownictwo mialo przewagę liczebną nad szeregowymi pracownikami, więc masz szanse awansowac na jakiegos zastepce pomocnika zastepcy kierownika, co da ci lepsze pieniądze i licencję na opierdalanie sie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-19 10:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak zupełnie poważnie, to ile faktycznie ma szansę pracować osoba zatrudniona przez Verso????? bo słyszałem ze coniektórzy to już drugi rok tak pracują.
zdjecie uzytkownika
Rokitka - 2014-11-21 16:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kondzio oogólnie atmosfera jest do kitu - jest podział na lepszych gorszych,jeden lezy ziewa łazi i szuka szczęscia a drugi ma kilka maszyn i nawet nie ma jak wyjsc do toalety czy na przerwę a niby pracownikowi przerwa się należy tak? tylko kiedy pytam!? chyba jak idę do domu :/ brygadzistki też maja swoich pupilków i tak robią żeby sie nie narobiły a reszta do zajechania! inne rzeczy są jeszcze ale szkoda sie rozpisywac bo i tak mi tro nic nie da ;)
A tak zupełnie poważnie to znam osoby które juz prawie 3 lata robią pod agencją :/ ja własciwie tez juz prawie dwa lata robie... ciekawe co będzie od stycznia 2015 jak ponoc ma nie byc śmieciówek?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bez jakichś szczególnych etapów
Pytania: kompletnie brak
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-23 12:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie to lipa z ta atmosferą, bo w miejscu pracy powinno być na tyle sympatycznie żeby sie chciało przychodzić z uśmiechem na twarzy, i powiem wam że 90% atmosfery w pracy tworzą właśnie pracownicy.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-11-24 09:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ano własnie, a orientuje sie ktoś jak ma wygladać sprawa z tymi umowami, tzw śmieciówkami od nowego roku? bo rząd podobno tą ustawę uchwalił, to co będzie z umowami o dzieło, czy zleceniówkami???? u nas
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wader-Wozniak?
Zadaj pytanie
x