Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak

zdjecie uzytkownika
Księżycowa piosenka - 2015-04-01 16:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego w Waderze człowiek nie pracuje na stałe na jednym stanowisku, tylko codzień jest ,, rzucany'' na nowe?????
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-04-01 17:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Księżycowa piosenka - 2015-04-01 16:16:55]:
o co ci chodzi z tym rzucaniem? Ja pracjue juz pare miesiecy caly czas na skladalni jednej lub drugiej. A ty gdzie robisz?
zdjecie uzytkownika
Ksieżycowa piosenka - 2015-04-01 19:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O nic mi nie chodzi, ja co prawda nie pracuje paru miesiecy, tylko niecały miesiąc i do tej pory nie mam swojego stałego stanowiska pracy, raz człowiek jest tu, raz tam, idac do pracy nie wie się co sie będzie danego dnia robiło.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-04-02 08:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawswze tak było nikt nie ma przydzielonego stanowiska pracy poprostu przychodzisz i praca jest rozdzielana i kaza ci robic to co masz robic
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-04-02 09:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ksieżycowa piosenka - 2015-04-01 19:07:19]:
oni codziennie produkują inny asortyment, nawet kilka różnych zabawek na jednej zmianie dlatego robisz codziennie co innego
zdjecie uzytkownika
kataryna - 2015-04-02 16:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kataryna - 2015-03-30 13:16:21]:
Zażartuję jeszcze, że nigdy przełożone nam pouczeń nie udzielały w sprawie tego czego anonimo lepiej żeby nie pisał w internecie ale zachowal to tylko dla siebie. Ten nikt przecież nie może być aż tak głupi bo by się nawet jeść nie umiał nauczyć.

Nie ma także nic prawdizwego w tym, że ktoś się pode mnie podszył i napisał swoją opinie o internecie tak uczoną jak umiejęntność jedzenia.
zdjecie uzytkownika
kataryna - 2015-04-02 17:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kataryna - 2015-04-02 16:52:26]:
Mają fantazje. Dziś zrobimy 100 garaży, 50 wywrotek i klocki, jutro klocki, 50 garaży i 100 wywrotek, albo pojutrze to jeszcze same nie wiemy.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-02 17:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A od czego to zależy kto co robi danego dnia?
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-04-02 17:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kataryna - 2015-04-02 17:01:50]:
To w soboty tez pracujecie?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-04-04 09:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekujemy za paczki swiateczne! Wesolych Swiat!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-04-04 18:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-04-04 09:20:20]:
ja tez dziekuje:)
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-04-04 19:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak sadzicie pujdzie pan krzesztof po rozum do glowy i da wszystkim starym pracownikom umowy .czy chce mieć non stop nowych pracowników?bo starzy znajda lepsza prace?
zdjecie uzytkownika
Była - 2015-04-09 12:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z jedną z wcześniejszych opini, że w tym zakładzie sie człowiek w ogóle nie narobi, wręcz przeciwnie, uważam, że wader wykorzystuje ludzi do granic możliwości, powiem tylko tyle, praca tam nie była jakaś tragiczna, ale coniektóre panie potrafią stworzyć taka atmosfere pracy, że człowiekowi się zwyczajnie odechciało tam pracować.
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-04-11 20:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taki syf , szkoda mówić a ludzie perfidni oczywiście nie wszyscy rozmawia z tobą śmieje się a później idzie i obgaduje coś okropnego . Nie polecam pracy za 1250 zł śmieszne żeby np. tyle zarabiał magazynier.hahaha
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-04-11 21:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to jest ta biedronka bo strasza ze tam jest cieszko ze zapiepsz podobno robi się po 120 palet a nic więcej się nie zarobi
zdjecie uzytkownika
Agathocles - 2015-04-12 23:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel - 2015-04-11 21:54:16]:
Biedronka jest niegroźnym i sympatycznym chrząszczem, nie ma co się bać. Podobno nawet szczęście przynosi.

Co innego żuk Colorado! To jest potwór, który zagnieżdża się w nieprzyzwoitych ilościach w ogrzewanych pomieszczeniach z dostępem do kawy i internetu, gdzie bezwstydnie żeruje przez cały rok na owocach pracy ludu pracującego miast i wsi.
zdjecie uzytkownika
Agathocles - 2015-04-13 00:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccc - 2015-04-11 20:18:05]:
Obgadywanie to ludzka rzecz, każdemu się zdarza. Jednak niezwykła w Waderze jest skala tego zjawiska i fakt, że jest to całkowicie akceptowalna forma załatwiania spraw służbowych.

Dodam, że nie ma najmniejszego znaczenia, czy obgadujesz, czy nie. Nawet jeśli tego nie robisz, to inni 'życzliwi', obgadując Ciebie, włożą w Twoje usta takie rzeczy, których sam byś nawet nigdy nie wymyślił. Są np. takie przypadki, że jeden nadaje drugiemu na trzeciego, a potem leci do tego trzeciego i opowiada, że to ten drugi takie rzeczy wymyśla. I odwrotnie.

Z tego powodu nie ma w tej firmie za grosz zaufania pomiędzy ludźmi, jakaś szersza sensowna współpraca okazuje się niemożliwa, a każdy robi tak, żeby tylko jemu było dobrze. W efekcie nikomu dobrze nie jest, choć niemal każdy myśli, że jest drugim Machiavellim...
zdjecie uzytkownika
Agathocles - 2015-04-13 00:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccc - 2015-04-11 20:18:05]:
A przy okazji, to Ty zarabiasz te 1250 zł na miesiąc, czy może opisujesz sytuację kogoś innego? :-)
zdjecie uzytkownika
Panienka - 2015-04-13 11:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cyrk i obłuda wśród tych młodszych pracowników, natomiast wśród tych starszych pracowników też panuje jakaś dziwna, momentami nieprzyjemna atmosfera, jest jedna pani waderowa, która wiecznie ma nos na kwinte, zero uśmiechu, wszystko jej przeszkadza, uwielbia zwracać ludziom uwagę, nie będę tu pisać imionami, ani tym bardziej nazwiskami, ale z tą panią robi sie dosłownie za kare:-(
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-04-19 05:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Panienka - 2015-04-13 11:16:10]:
a oktora chodzi zmiane z ta pania?
zdjecie uzytkownika
Panienka - 2015-04-21 12:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O pierwszą zmianę.
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-04-23 17:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z wadą wzroku da radę pracować czy są jakieś małe części do składania.
Ogólnie to cięzka robota?
zdjecie uzytkownika
Panienka - 2015-04-24 12:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, musiałbyś zapytać czy dałoby radę, ale takich maleńkich czesci raczej nie ma, a co do samej roboty to powiem ci tylko tyle że wbrew pozorom lekko wcale nie jest jak za te pieniądze, za takie tempo pracy to powinno się tam zarabiać 2000 złotych, to może by sie tak czesto ludzie nie zmieniali.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bez jakichś szczególnych etapów
Pytania: kompletnie brak
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-04-25 09:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Panienka - 2015-04-21 12:05:10]:
dziekuje za odp,
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-04-25 09:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Panienka - 2015-04-24 12:22:33]:
dobrze piszesz.nie znam agencji co zarabiają ludzie tylko 6 zl na godzine.jak się słyszy to najmniej 9 zl.ale dobrze ze ludzi nie ma może w końcu zmienia warunki dużo jest zamówien a nie ma ludzi.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wader-Wozniak?
Zadaj pytanie