Wader-Wozniak

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Wader-Wozniak

emil 2015-10-30 19:40:14
sa przyjęcia do wadera ?
Waderka... 2015-11-17 12:38:11
ja osoba pracująca w waderze już pod firmą -zaczynając od verso przez ponad 3 lata czyli to nie max 18 miesiacy a 36 miesiecy i nikt mnie nie zwolnił...
do wadera przyjmują co chwile - przewija sie miesiacznie tyle ludzi,przyjdzie na jeden dzień i jutro juz nie ma i następny! dajcie sobie szanse -raz jest lepiej raz gorzej jak w kazdej robocie. Składalnia dają radę kobiety 60 lat i zapierdzielają a przyjdzie dziewucha 19-letnia i ona nie bedzie robic bo rece bolą! robota to robota! praca to biuro i kawka -niestety takie są realia...
Maszyny całkiem ok nie wiem czego tak te dziewczyny sie boją- wystarczy wytrwac z tydzień zeby sie zaklimatyzowac ze wszystkim i wszystkjimi ,poznac system pracy i po jakims czasie bedzie dobrze! Ja nie narzekam -pracuje na maszynach juz kupe czasu i bardzo lubie swoja pracę :P fakt faktem mogło by byc lepiej z kasa ale... lepiej tyle niz nic.
1
basia 2015-11-21 06:28:16
VERSO CZY WADER BEZ ZNACZENIA,TU PANUJE WREDNA ATMOSFERA.FAŁSZ,ZAKŁAMANIE,WSPÓŁPRACĘ MOŻNA PORÓWNAĆ DO KĄPIELI W SZAMBIE I MASECZKI Z GÓWNA, TAK MIŁA ATMOSFERA !!!!! TE WREDNE TWARZE PODŁYCH BAB PO NOCACH MNIE STRASZĄ ,STWARZAJĄ OBÓZ PRACY.
bożenka 2015-11-21 07:10:15
do "waderka" to musiałaś się nieźle podlizywać ,wazelinić i donosić na koleżanki skoro w VERSO cię trzymali i nie zwolnili. dobry kapuś to zadatek na przyszłość firmy.No a teraz przejście pod Wader zaowocowało tym,że za premię doniesiesz na każdego po kolei.HITLER BYŁBY Z CIEBIE DUMNY!!!:)
nick 2015-11-21 09:55:38
Bożenka - a o czym można donosic na koleżanki?
Basia - jakie zaklamanie?
Podajcie jakies przyklady.
viarus 2015-11-22 09:09:49
Zapewne "basia" i "bożenka" należą do osób które miały pecha w zeszłym tygodniu, stąd ta frustracja we wpisach. Po tym co tu obie napisałyście mam nadzieję, że już z nami nie pracujecie, bo nic pozytywnego sobą nie reprezentujecie.Tak to już jest, że jad strumieniem leje się od tych co nic nie potrafią, nic im się nie chce, nikogo nie lubią, za to mają wymagania. Tu jest normalna praca, przychodzę na 8h, robię swoje, z każdym się dogaduję i każdego szanuję, nawet jak za kimś nie przepadam. Można?
udet 2015-11-25 13:57:56
@bożenka, wiesz ja to wszystko widze trochę inaczej. Jak jest jakiś pracownik, który działa na szkodę firmy, obija się i widzi to pracownik, który pracuje uczciwie i przez takiego delikwenta musi pracować za dwóch, to nic dziwnego, że doniesie. Aby wyeliminować donosy zacznijcie rzetelnie pracować, by nie było na kogo donosić. Tak w ogóle ciekawi mnie co macie w socjalu?
Waderka 2015-11-26 05:32:52
Brawo ;)
nie trzeba być dupolizem żeby dostać umowę wystarczy być dobrym pracownikiem, szanować innych i robić co do mnie należy a nie opierniczac się i nagadywac na innych. Ja akurat do dupolizów mam daleko ;) bożena żal mi ciebie...
basia 2015-11-26 09:40:49
do "Waderka"i "udet" ja pracuję w Wader od 15 lat, więc DOBRY PRACOWNIKU jeden z drugim upajaj się smrodem jaki pozostawiasz po sobie,wiele z nas to idealni pracownicy, wiei wiem kto podsrywa nam opinie, niedomyte brudne z rana ,czy od południa,niewyspane,ledwo łażą. 8 h ....chyba w "D "
anet-ka 2015-11-26 09:47:23
pracuje tutaj od niedawna no powiem ,ze współpraca to droga do nikąd,donoszenie i zakłamanie to codziennośc,nawet nie wiesz za co opirnicza cie brygadzistka i do tego podle, bezwzględnie zwala na cb.winę CHAMSTWO W PAŃSTWIE weźcie sobie skoczcie na BUNGEE,furiatki,wdomu przed pięciolatkiem srają w gacie a tu ma odwagęw pracy ,
Pracownik 2015-12-03 16:46:30
Co to za wariatka pisała. Skąd ty możesz wiedzieć co ktoś robi w domu!! Że kobiety z wadera boją się dzieci? Nienormalna jesteś!!!
fąfel 2015-12-05 18:53:48
Prawda jest moim zdaniem taka , że pracując tutaj można liczyć zarówno na niezłą atmosferę jak i przyzwoite warunki jakie zastać można w pracy. Nie wiem do końca czy podobnie jest z kasą.
makarena87 2015-12-16 11:51:35
w sumie ich zabawki są coraz popularniejsze więc wraz ze wzrostem popytu więc może i z czasem będzie rósł też komfort zatrudnienia pracowników, ja w nich wierzę
dawid 2015-12-18 14:20:44
nie wieze .wezma dla siebie kase
;) 2015-12-23 22:45:20
dla wszystkich pracowników zdrowych wesołych swiat oraz szczesliwego nowego roku 2016 a tym bardziej ciekawym wiecej rozumu na ten nowy rok
Sandra 2015-12-30 23:56:11
@dawid wydaje mi się, że to kwestia tego, o ile obroty im wzrosną. Wiadomo, że muszą to być wtedy spore kwoty, by nagle wszyscy zaczęli tam więcej zarabiać.
Ble, ble 2016-01-01 20:34:53
Obroty maja niesamowicie wysokie.Od wielu lat.A pracownicy dostają najniższą krajową. Więc nie licz,że tam się coś zmieni.
LORD_VADER 2016-01-03 21:44:15
Ciekawi mnie skąd posiadasz wiedzę na temat ich obrotów, mogą to być co najwyżej jakieś domysły, myślę, że by dali podwyżki gdyby więcej ludzi się upomniało.
olo 2016-01-04 07:52:38
Obroty to oni maja na kwoty kolosalne na podwyzki to by sie znalazły pieniadze a oni tylko żeruja na ludziach i wykorzystują i na tym zarabiaja nawt verso nie ma podwyżek i ludzie z agencji przcuja za 6zl to jest poprostu katastrofa
meriol 2016-01-09 21:16:06
Ciekawi mnie jednak czy ktoś z was w ogóle się ubiegał o takowe podwyżki, bo z tego co wiem to jednak jest to możliwe, trzeba jednak mieć dobre wyniki...
monika 2016-01-16 14:58:57
nazekacje na verso ale nikt nie pujdzie do p.krolikowskiego zbierzcie się wszyscy i porozmawiajcie .pan krolikowski na pewno ma dużo kasy za was
filip 2016-01-19 20:33:22
Według mnie szczera rozmowa między pracownikiem a właścicielami to jest strzał w dziesiątkę. @monika dobrze mówi, warto byście próbowali załagodzić sytuację, rozmawiając.
Mniszek 2016-03-08 20:40:43
No i dobrze mówisz, słyszałem że mój kumpel poszedł do szefostwa i wszystko się napraostowało, uwazam, że nie ma co robić z siebie ofiary i trzeba działać
xxx 2016-03-18 16:04:27
Wader kompletne Dno!, wykorzystują ludzi jak tylko mogą. Krzyczą 'szybciej, szybciej' bo norma nie zejdzie, brak zaangażowania z ich strony, nie pokażą nawet co masz robić i mówią "źle, tak nie może być" . Atmosfera również niemiła. Zdecydowanie odradzam tam pracę!!, za takie grosze nie warto..
2
tukok 2016-03-19 21:05:55
Mniszek, dokładnie, czasem wystarczy zwykła szczera rozmowa i tyle. Atmosfera to pojęcie względne @xxx, jeden sie odnajduje, a drugi nie. Z tego co wiem zapewniają tutaj dobry socjal.
Lewandowska 2016-03-26 21:51:08
Wiele osób prosiło o umowę i podwyzki ale jedyna odpowiedx to "nie teraz" albo"za krótko pani pracuje".Tutok co masz na myśli pisząc dobry socjal? Paczke za kilkadziesiąt złotych z wędlinami, które tracą termin ważności za 4 dni? Jedyne osoby, które dobrze mają w tej robocie to Ci' których możecie zobaczyć pod biurem na papierosie. Skoro da się zorganizować busa do zawiercia to dlacxego nie ma busa z centrum dg?
kubaa 2016-04-01 11:18:26
no tak, tylko ciekawe keidy w końcu będzie dobry czas na podwyżki.. skoro tyle osób dobrze pracuje na pewno podwyżka działałaby motywująco na prace ogólnie.
agness 8999 2016-04-08 16:43:12
zero szacunku do ludzi...ludzie uciekajcie stad
aggggggggggg 2016-04-08 16:53:53
pracują tylko nie wykształcone kobiety którym barkuje kultury osobistej...wykorzystują ludzi
AGUSSS 2016-04-12 08:38:53
nie polecam pracy w waderze (usunięte przez administratora) najgorsza firma
Olka 2016-05-01 11:27:59
@AGUSSS ale możesz chociaż podać argumenty, dlaczego tak uważasz? Takie "nie bo nie" jest trochę mało przekonujące, szczególnie, że ja osobiście słyszałam dużo dobrego o firmie od koleżanki. Kiedy będzie rekrutacja?
kubaa 2016-05-08 18:01:49
hej! a powiedzcie jak wygląda u Was oferta jako sprzeadwca? bo widze, ze tych jest chyba najwiecej. Wydaje mi się, ze u nich też jest dobra oferta na te zabawki, bo mają dobrych producentów na pewno i też z logistyka dobrze to rozwiązali na pewno tez.
SAS 2016-05-10 10:12:40
PRZYJECIA SA CALY CZAS
monika 2016-05-23 06:12:39
wadera za niedługo zamkna nie ma ludzi ,a oni i tak nic nie zmieniają
taka 2016-06-02 14:04:36
bo pracownicy to by chcieli zarobić ale sie nie narobić a najlepiej nic nie robic....katastrofa z tymi ludzmi teraz jest....
ola 2016-06-07 17:14:19
teraz w waderze podniesli normy wiecej nie daja zarobic juz dziewczyny z maszyn.chodza sluchy ze do konca roku istnieje wader a potem zamykaja.
maszynowiec 2016-06-07 20:53:38
jak to zamykają
ktosik 2016-06-14 10:30:46
co za ploty znów ktoś plecie?? jakie zamykają? najpierw trzeba dobrze uszy wymyć zanim się coś podsłyszy i w dodatku źle...
ea 2016-06-17 17:22:56
ktosik' tez tak mi sie wydaje przecież taki znaczacy producent zabawek z dnia na dzien sie nie zmaknie, powiedz mi czy nadal poszukuja kogos na produkcję nawet na sezon?
ktosik 2016-06-28 11:41:46
przyjęcia są cały czas także jak jesteś chętna/y to dzwoń do agencji :)
ljhb 2016-06-30 16:26:31
@ktosik to dzieki za informacje, dobrze towiedzieć, bo niestety na gowork nie widze takiej informacji powiem szczerze...szkoda ze agnecja nie ogłasza sie nieco szerzej, nie kazdy wpadnie na to zeby do nich wydzwaniac
glon 2016-08-18 06:29:47
jakie przyzwojte warunki 6 zl na reke od 3 lat w verso nic sie nie zmienilo chodzi o kase
pawel 2016-08-18 06:36:50
chcesz zarabiac 6 zl za godzine ???????
Olan 2016-08-18 11:40:50
Wiesz co, a nie ma jakichś stanowisk, co mają trochę więcej?
Coolwoman 2016-08-27 12:46:28
Szczerze ??? pracuje tam od 1go sierpnia tego roku i mogę powiedzieć że praca jest ok ale jeżeli chodzi o zarobki to jest Masakra bo 6zl to nie jest duzo a jeszcze dają umowę zlecenie a powinni dać umowę o pracę.jezeli chodzi o co niektóre kobiety to są wredne i dwulicowe gdyby mogły to by nóż w plecy wbily.
2
Mniszek 2016-08-29 12:18:58
Ja tam uważam, że wszystko jest tutaj na swoim miejscu i totalnie nie ma co się rzucać, albo co wymyślać, naprawdę fajna sprawa, generalnie to ja jestem prawie pewien, że wszystkim się spodoba, wiadomo jak jest, raz lepiej, raz gorzej, ale ogólnie ok
1
ilona 2016-08-31 06:40:48
pasuje ci 6 zl na godzine ???
Olka 2016-08-31 12:04:55
Ale jak komuś nie pasuje praca w firmie, to po co narzekać - nie lepiej zmienić pracę? Na pewno znajdą się osoby chętne na Wasze miejsce. Coś was tu trzyma....
Nie ma 2016-09-21 11:59:05
Tak,pchaja się drzwiami i oknami
1
Janusz 2016-09-22 12:51:46
No jak pchają się drzwiami i oknami to znaczy chyba tyle, że praca jest naprawdę w porządku i nie można narzekać, ogólnie polecam, przynajmniej czytając opinie
Zostaw swoją opinię o Wader-Wozniak - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak