Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak

zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-02 15:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [carmen - 2015-07-02 05:49:44]:
to czemu pani j i pani s dostaly umowę po przepracowaniu roku?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-03 03:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa osoby co pracuja dopiero półroku i tez dostały umowe a sa osoby co pracuja po 3 lub 4 lata i nie maja nic to oco tu chodzi to chyba raczej jest niesprawiedliwe
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-07-08 20:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CZEMU TE PANIE Z MASZYN SA TAKIE POWOLNE .CO CHWILE ODCHADZA OD STANOWISKA .GADAJA PRZEZ TELEFON ALBO ZE SOBA.?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-09 03:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo niechce im sie robic mysla ze wszyscy beda za nie robic to sie grubo myla
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-07-09 15:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-07-09 03:41:18]:
tez tak sadze ,dobrze ze za niedługo wracają do siebie.
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2015-07-09 21:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie. Jak kto pracuje,to ma umowę,ajak się chodzi po hali i gada,to nadal bez umowy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-10 10:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko panie z wadera też ciągle gadają miedzy sobą. Na dziewczyny z maszyn gadają a niech spojrzą na siebie. Skladalnia tylko potrafi obgadywać i krytykować. Nie wspomnę o donoszeniu i dlatego pani J i S dostaly umowe
zdjecie uzytkownika
pegi - 2015-07-13 18:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROBIĆ WOŁY JAGIELOŃSKIE A NIE MIELIĆ JĘZORAMI JAK KROWY OGONEM,W PRUCHNO SIĘ ZMIENICIE A UMÓW NIE DOSTANIECIE NA WLASNE ŻYCZENIE. JAK MUCHY W GNOJOWNIKU ŻYWICIE SIĘ PLOTAMI.
zdjecie uzytkownika
krisu - 2015-07-14 08:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp.na pegi ,właśnie najwyższy czas skupic się na pracy a nie obserwować która ile razy kłapnie gębą,pierdnie itp.chcecie coś zmienić ?zacznijcie od siebie. a nie plotkować o huzarze i dupie maryni.to może być trudne bo im starsza kobieta tym gorsze nawyki i zasrane przekonanie o swojej racji :)
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-20 19:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga KAROLINA ZNOWU ZACZYNA MĄCIĆ I SKŁÓCAĆ LUDZI.MOZE WRESCIE TRZEBA SIE PRZEJSC DO PANA KIEROWNIKA I POROZMAWIAC NA TEN TEMAT.ZNOWU ZACZYNA BYC ZLA ATMOSFERA A JUZ BYLO FAJNIE.
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-07-22 08:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp.na (marta) współczuję wam,to najgorsze warunki w pracy,zwolnić małpe jedną,musi być jakiś sposób.znam jej pole działania,człowiek nawet nie widział o co chdzi a tu połowa hali patrzy na ciebie spod byka :) czemu ona nie je posiłków w grupie? siedzi w ubikacji lub bóg wie o czym gada przez tel. porażka :)
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-24 16:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-07-22 08:33:41]:
karolina się zwolnila
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-26 07:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2015-07-24 16:57:13]:
czemu?
zdjecie uzytkownika
Buba - 2015-07-27 00:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, fajnie, że Karolina się zwolniła, ale wydaje mi się, że to nie jest miejsce na takie dyskusje. Nie pracuję w firmie, w której wy urzędujecie, a chciałabym się czegoś dowiedzieć o nich a ciężko mi to idzie. Może @marta mogłabyś napisać jak wygląda tam praca, bo widzę, że jesteś dobrze poinformowana. :-)
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-28 20:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Buba - 2015-07-27 00:36:06]:
a co chciała bys wiedzieć?
zdjecie uzytkownika
denis - 2015-07-31 09:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa u was przyjecia do pracy?dowiedzialem sie ,ze sa tam dwie firmy ktore rekrutuja pracownikow,ale nie mam jak sie dokladnie dowiedziec,dzwonie,umawiam sie a drzwi zamkniete.
zdjecie uzytkownika
taka jaka - 2015-07-31 11:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak mozesz się umawiac skoro nie ma prowadzonej rekrutacji??
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-08-01 07:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [denis - 2015-07-31 09:28:52]:
ktoś co bzdur nagadal jest tylko jedna firma i nie ma teraz przyjęć bo jest postoj
zdjecie uzytkownika
aurora - 2015-08-16 08:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem, w tej chwili chcą zatrudnić 4 osoby przez agencję i szukają chętnych.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 12:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-08-26 12:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aurora fajnie, że szukają chętnych, ale szkoda, że nie zamieszczają tutaj swoich ofert pracy. Nawet jeśli zatrudniają przez agencję. Ja tam na przykład wolę mieć wgląd w ofertę, zobaczyć jakie firma ma wymagania i oczekiwania wobec pracowników. Może z czasem coś się tu pojawi, bo bezpośrednio ciężko się zgłosić.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-08-26 14:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do @aurora,wymagania i oczekiwania wobec pracowników są następujące:przychodzisz,jestes nowy i ? wszystko wokół też jest nowe-ale cholernie wrogie,więc jesli nie wypierniczysz normy na rowni ze starymi ROBOKOPAMI w 8 h to odpadasz,wiem,tam jesteś statystyką nie człowiekiem.chodzi taka chuda baba z agencji ,z zeszytem i nie potrafi prowadzić rekrutacji ale wypracowała mowy pożegnalne i zbiorowe wywalanie na zbity PYSK!
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-08-26 21:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto podnosi normy -stare,czy agencja?Bo odpowiedź jest chyba prosta
zdjecie uzytkownika
sk - 2015-08-27 05:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-08-26 14:42:51]:
A właśnie że ta "chuda baba z agencji", to jedna z sympatyczniejszych osób w firmie. Zatrudnia i zwalnia bo ma taką niewdzięczną robotę i często ma do czynienia z dość nieciekawymi ludźmi. A zwalnia nie dlatego,że ma taki kaprys, tylko dlatego,że ktoś wyżej podjął taką decyzję.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bez jakichś szczególnych etapów
Pytania: kompletnie brak
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 19:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-08-27 19:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Praca - 2015-08-26 21:08:31]:
druga zmiana podnosi
zdjecie uzytkownika
lo - 2015-08-27 19:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sk - 2015-08-27 05:57:25]:
masz racje ta pani jest bardzo fajna
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wader-Wozniak?
Zadaj pytanie
alert