Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak

zdjecie uzytkownika
maja - 2015-06-03 05:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gracja - 2015-05-31 08:00:05]:
to czemu owej pani nie zwolnią jak robi taki zamęt?
zdjecie uzytkownika
Taka jedna - 2015-06-03 14:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmire jakiś czas temu, z owa Karoliną też miałam okazję pracować na stanowisku i powiem wam, że idealna nie jest, ale az taka zła jak ją tu opisujecie to na pweno nie jest.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-06-04 19:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Taka jedna - 2015-06-03 14:15:18]:
to znaczy ze krotka z nia robilas
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2015-06-09 21:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gracja - 2015-05-31 08:00:05]:
co to karoline dali na maszyny ?
zdjecie uzytkownika
mihal - 2015-06-21 21:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie da się nic zrobić żeby można było lepiej zarabiać w waderze .bo co teraz zarabiacie to kpina ,nich kturys (usunięte przez administratora)przez miesiąc dysponuje taka kasa co wy to wtedy zobaczy jak to jest
zdjecie uzytkownika
cobalt - 2015-06-23 04:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...za to impreza na 25-lecie była całkiem fajna.
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-06-23 16:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cobalt - 2015-06-23 04:49:21]:
Zgadzam się, imprezka była super!
Dziękujemy za 25lat Wadera i czekamy następnych rocznic, tak miło i wesoło obchodzonych.
zdjecie uzytkownika
piwko - 2015-06-23 17:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No prosze, robili impreze z okazji 25 lecia dla pracowników, to się chwali. Fajnie, że firma działa już tyle na rynku, bo coraz mniej jest firm, które wytrzymały kryzys i nadal się rozwijają. Dogadywanie się z innymi pracownikami, to kwestia względna, niektóre charaktery nie powinny ze soba współpracować, stad pewnie te różne komentarze na temat współpracy z p. Karoliną.
zdjecie uzytkownika
ricco - 2015-06-25 08:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
25 lecie istnienia na rynku pracy-to jest sukces w kryzysie:/ jak sie ma tanią,niewykształconą siłę roboczą,to SUKCES MUSI BYĆ! podobnie jest na polach ryżowych :):):)
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-06-25 15:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ricco - 2015-06-25 08:26:59]:
Do ricco- mówisz chyba o sobie, może nie ubliżałbyś innym, może zazdrościsz, że ktoś pracuje w tak fajnej firmie. :)
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-25 15:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ricco - 2015-06-25 08:26:59]:
swietnie ricco! żeby w jednym zdaniu obrazić wszystkich! niezle!

hejtuj dalej wszystko i wszystkich - na pewno w zyciu spotka cie za to nagroda!!!
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-06-25 17:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ricco - 2015-06-25 08:26:59]:
Odpuść sobie, tylko się kompromitujesz. Większość zatrudnionych w Waderze to normalni, porządni ludzie. A impreza była naprawdę niezła, bez tej codziennej spiny, na luzie,z humorem, na poziomie - i część oficjalna,i bankiet. Miłe zaskoczenie. Oby częściej.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-06-25 19:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorro - 2015-06-25 17:22:06]:
a ja popieram ricco.w normalnej firmie po jakims czasie człowiek przechodzi pod zakład i ma normalna umowę ,a waderze jest umowa o dzielo.zarobki marne.a wszyscy wiemy ze zabawki wadera sa drogie to mogli by ludzi traktować normalnie.zatszymac tych ludzi co rabia długo i dac im umowę o prace.a teraz wykorzystują bo nikt się nie odezwie tylko rozmawiamy miedzy sobą a wiadomo ze każdy by chciał normalna umowę i więcej zarabiać.jak przyszedł pan Kubala to dopiero dziewczyny na skladalni zaczely dostawac umowy.
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-06-25 21:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja - 2015-06-25 19:46:37]:
Popatrz na to realnie. Sprzedaż zabawek w dużym stopniu zależy od sezonu i dużych zamówień np. od sieci handlowych, co doskonale widać teraz, gdy jest już mniej pracy, przechodzimy w system jednozmianowy i idziemy na urlopy. Ekonomia i prawa rynku są bezwzględne i niestety część kadry pracowniczej musi być "elastyczna". Tak jest w wielu firmach i wielu branżach. Jakby tak policzyć wszystkich którzy w ciągu ostatniego roku przeszli pod Wader to trochę by się uzbierało, więc aż tak źle nie jest. A ten cały ricco, czy jak mu tam, po prostu ubliżył pracującym w Waderze, a to zasługuje na pogardę. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
taka karma - 2015-06-25 21:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja - 2015-06-25 19:46:37]:
Nie w "waderze jest umowa o dzielo", tylko w Verso.
zdjecie uzytkownika
ricco - 2015-06-29 07:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do "ktos" ja hetuje w sieci a ty w pracy,polowa dniowki to donoszenie na ludzi a za to premia 50 zl.
zdjecie uzytkownika
Anitka - 2015-06-30 09:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wader to mniej niż zerrrroooo ! Wszyscy pracownicy bez wykształcenia nie skończyli szkół i tak o to poszli do pracy do Wadera i zarabiaja 800 zl i 50 zl premii za donoszenie :) Wszyscy sie ciesza z okazji 25-lecia bo pojedli a w domu tego nie maja bo ich nie stac z wyplaty waderowej :)
zdjecie uzytkownika
Eliza - 2015-06-30 12:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pracwnicy ciesza sie z 25-lecia bo pojedli wkoncu, w domu tego nie maja bo gdzie za waderowa wyplate???? Kazdy kopie pod innymi doly, donoszenie za tle dziennym..
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-06-30 17:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anitka i Eliza żal mi Was, bzdury piszecie - zazdrośnice. Chyba Was tam nie było i żałujecie.
zdjecie uzytkownika
aurora - 2015-06-30 18:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wszystkie komenty od razu widać kto pracuje w Waderze, kto w Verso, a kto nie nadawał się do jakiejkolwiek roboty i teraz ma żal do wszystkich o wszystko że już nie pracuje, i siedzi w domu.
zdjecie uzytkownika
sigma - 2015-06-30 18:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jack - 2015-06-30 17:17:21]:
Zgadzam się i potwierdzam - impreza była zacna. Dla zazdrośników i hejterów których tam nie było - fotki i filmik są ogólnie dostępne, popatrzcie sobie jak się bawiliśmy, tyle wam zostało.
zdjecie uzytkownika
loli - 2015-07-01 15:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sigma - 2015-06-30 18:55:30]:
Gdzie można obejrzeć zdjęcia i filmiki?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-01 20:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eliza - 2015-06-30 12:23:44]:
masz racje ,a od czego zależy kto dostanie umowę o prace w waderze?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bez jakichś szczególnych etapów
Pytania: kompletnie brak
zdjecie uzytkownika
carmen - 2015-07-02 05:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do "loli": są w wewnętrznym systemie firmy, jeśli jesteś pracownikiem to można sobie zrzucić. Do "olo": musi być wakat i rekomendacja od przełożonego.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-02 15:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [carmen - 2015-07-02 05:49:44]:
to czemu pani j i pani s dostaly umowę po przepracowaniu roku?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wader-Wozniak?
Zadaj pytanie
alert