Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak

zdjecie uzytkownika
Szwagierka Gościa - 2014-11-06 23:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-11-05 11:58:13]:
Wiadomo, praca w biurze to przede wszystkim gastronomia, a produkcja i sprzedaż zabawek leży i kwiczy...
zdjecie uzytkownika
Billi - 2014-11-10 16:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie weźcie się ogarnijcie, bo jeżeli w Waderze jeden drugiemu wszystko wytyka to faktycznie nie jest tam za wesoła atmosfera, a przecież dobra atmosfera w pracy to połowa sukcesu prawda.
zdjecie uzytkownika
AntyNierób - 2014-11-11 19:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coś - 2014-11-04 10:22:43]:
Jeżeli twierdzisz że ktoś nic nie robi to zgłoś to odpowiednim osobom w firmie, są kierownicy, kierownik całego zakładu i na końcu prezes, chyba że jesteś nierobem, któremu nie podoba się to że przyszedł ktoś nowy, lepiej wykształcony z doświadczeniem i chęciami do pracy. Przez niego zapewne wypadasz blado bo tkwisz w tym samym miejscu od lat i ani myślisz podnośić swoich kwalifikacji ale chcesz więcej zarabiać i zawiść nie pozwala Ci siedzieć cicho. Wylewasz swoje żale na forum mając nadzieję że ktoś to przeczyta i będzie z Ciebie dumny. Niestety świadomośc tego że nie znajdziesz żadnej innej pracy zmuszają Cię do siedzenia w pracy cicho i wylewaniu swoich żali na forum.
zdjecie uzytkownika
Rokitka - 2014-11-13 16:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nowy bardziej doświadczony??? w czym pytam??? przychodzą ludzie do pracy i po dwóch dniach odchodzą bo ich ręce bolą -smiech! no no a Kierownik to sie aż garnie do tego by cokolwiek zrobic w tym temacie hahhaa no uśmiałam sie jak nigdy :)
Atmosfera w pracy jest beznadziejna to fakt ale jakoś człowiek to znosi bo niestety ale kasa potrzebana ,marna bo marna ale zawsze coś.
zdjecie uzytkownika
joy - 2014-11-13 17:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AntyNierób - 2014-11-11 19:25:45]:
Podnosić swoje kwalifikacje, ciekawe jak - na produkcji, śmiechu warte. Choćby człowiek chciał, to niema jak, a w pracy lepiej siedzieć cicho.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-13 19:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahaha ale pojechałeś = nowy lepiej wykształcony z doświadczeniem i chęciami do pracy aaa bo się zes.am Jedynymi którzy tam pracują to osoby które zarabiają najmniej a jak ma już większą kase i stanowisko to nic nie robi tylko ściemnia i mu sie rządzić zachciewa a doświadczenie żadne i kultury osobistej wcale Jak to ludzie widzą to ich krew zalewa .I jeszcze pajac mówi ze człowiek jest nierobem a ty ile masz lat pracy rok dwa .Lepiej milcz
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-14 17:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie bo czasem tu zaglądam i tak sie zastanawiam co jest nie tak z atmosferą w waderze bo nie rozumiem, gryziecie się tam czy co????
zdjecie uzytkownika
Kondzio - 2014-11-17 22:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Rokitka co rozumiesz pod pojęciem beznadziejnej atmosfery ? chodzi tu o relacje na linii przełożony - pracownik, czy raczej między pracownikami jest nieciekawa i może nawet napięta sytuacja ? a ta marna pensja to czyżby najniższa krajowa czy coś ciut lepiej ? i ile godzin tygodniowo się wyrabia, w stosunku do tego co ma się na umowie ?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-17 22:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy może ktos orientuje się jak obecnie jest na magazynie w wader-wozniak? Znalazłem ogłoszenie, które kiedyś wystawili przez powiatowy urzad w pracy i jestem w lekkim szoku. bowiem napisali, ze na magazyn wymagają prawa jazdy kategorii C oraz uprawnień na wózki widłowe i za to wszystko oferują minimalną krajową.
zdjecie uzytkownika
AntyNierób - 2014-11-18 12:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-11-17 22:40:14]:
Jak jest ogłoszenie to startuj. W Firmie bardzo dbają o to, by kierownictwo mialo przewagę liczebną nad szeregowymi pracownikami, więc masz szanse awansowac na jakiegos zastepce pomocnika zastepcy kierownika, co da ci lepsze pieniądze i licencję na opierdalanie sie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-19 10:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak zupełnie poważnie, to ile faktycznie ma szansę pracować osoba zatrudniona przez Verso????? bo słyszałem ze coniektórzy to już drugi rok tak pracują.
zdjecie uzytkownika
Rokitka - 2014-11-21 16:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kondzio oogólnie atmosfera jest do kitu - jest podział na lepszych gorszych,jeden lezy ziewa łazi i szuka szczęscia a drugi ma kilka maszyn i nawet nie ma jak wyjsc do toalety czy na przerwę a niby pracownikowi przerwa się należy tak? tylko kiedy pytam!? chyba jak idę do domu :/ brygadzistki też maja swoich pupilków i tak robią żeby sie nie narobiły a reszta do zajechania! inne rzeczy są jeszcze ale szkoda sie rozpisywac bo i tak mi tro nic nie da ;)
A tak zupełnie poważnie to znam osoby które juz prawie 3 lata robią pod agencją :/ ja własciwie tez juz prawie dwa lata robie... ciekawe co będzie od stycznia 2015 jak ponoc ma nie byc śmieciówek?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-23 12:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie to lipa z ta atmosferą, bo w miejscu pracy powinno być na tyle sympatycznie żeby sie chciało przychodzić z uśmiechem na twarzy, i powiem wam że 90% atmosfery w pracy tworzą właśnie pracownicy.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-11-24 09:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ano własnie, a orientuje sie ktoś jak ma wygladać sprawa z tymi umowami, tzw śmieciówkami od nowego roku? bo rząd podobno tą ustawę uchwalił, to co będzie z umowami o dzieło, czy zleceniówkami???? u nas
zdjecie uzytkownika
mega wanda - 2014-12-02 13:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo mnie interesuje praca w Wader-Woźniak, ale nie chcę się torturować na produkcji, interesuje mnie praca bardziej rozwojowa i kreatywna więc genialnie czułabym się w dziale marketingu lub promocji produktu. są tam jakieś wolne miejsca i czy jest możliwość i jaka żeby się tam dostać? pomocy dziękuję
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-12-02 13:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mega wanda - 2014-12-02 13:09:28]:
super się nadajesz do pracy w marketingu skoro pytasz o prace na portalu opiniującym pracodawcow a nie napiszesz bezpośrednio do firmy, która cie interesuje!
zdjecie uzytkownika
OKO - 2014-12-04 05:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-12-02 13:59:03]:
NIE MASZ PO CO STARTOWAĆ DO TEJ PRACY NIE WARTO KASA MAŁA I JEST KILKA OSÓB KTÓRE SPRAWIAJĄ ŻE ODECHCIEWA SIĘ TAM PRACOWAĆ JA NIE POLECAM PO CICHU SZUKAM INNEJ PRACY BO W TEJ IDZIE SIĘ WYKOŃCZYĆ NERWOWO
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-04 12:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy teraz pod koniec roku sa w ogóle jakies przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-07 05:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa mała ,a robisz za trzech i jeszcze im mało ludzie wredni oczywiście nie wszyscy
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-12-11 19:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OKO - 2014-12-04 05:10:11]:
masz RACJE W 100 PROCENTACH
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-12-13 07:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostawaliśmy wczoraj paski nawet tysiąca nie zarobiłem za listopad z ledwością 912 zl.a caly miesiąc zapiepszalas.tylko słyszymy mało mało.maszyny stare pistolety się zaciaja.od nas dużo oczekują ale w zamian nic.trzeba od nowego roku szukac lepszej pracy.jak ludzie zmadzeja to nie będzie miał kto im tam robic.
zdjecie uzytkownika
ewas - 2014-12-16 16:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-12-13 07:23:38]:
O jej, to okropne. A na jaką umowę jesteś zatrudniona i na jaki etat??Ja dopiero zaczynam swoje życie zawodowe, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii. A możesz opisać swoje doświadczenia pracy? Bo ja złożyłam cv i jeżeli mogę to chciałabym uniknąć niemiłych przeżyć... Z góry dziękuję...
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-12-17 22:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nas potraktowali pracuje na skladalni.dowiedzialysmy się ze dziewczyny z verso z maszyn dostana paczki ,a my nie,to jest niesprawiedliwe tak samo jesteśmy z verso.oni już maja lepiej maja umowę zlecenie a my odzielo i gdzie tu sprawiedliwość.my zapiepszamy a tu tak nas traktują.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bez jakichś szczególnych etapów
Pytania: kompletnie brak
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-12-18 06:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
traktują was jak smieci.zbuntujcie się bo jak nic nie zrobicie to zawsze tak bedzie
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-12-19 10:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-12-17 22:53:03]:
plotka to święta rzecz! jeszcze nikt nic nie dostał, bo paczki maja być w przyszłym tygodniu, ale już trzeba zhejtować!!! a co tam, przecież jestem anonimowa i mogę pisać bezpodstawne kłamstwa i oszczerstwa!!!
a potem oburzenie, że atmosfera nie taka...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wader-Wozniak?
Zadaj pytanie
x