Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Security Polska

zdjecie uzytkownika
Bolek - 2009-12-15 13:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby napisać jaka jest przeciętna stawka godzinowa w Impelu. Bo do tej pory jakoś nikt się nie kwapił tego wyjaśnić
zdjecie uzytkownika
bonzo - 2010-01-03 19:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impel w chełmnie to jeden wielki balagan ciagle te same osoby pracuja w wekendy i swieta a na grubnie i biskupiej to ciechocinek maja spia i nic wiecej o odziezy mozna zapomniec stawka 5.70 na godzzine to kpiny umow o prace brak i coraz gorzej jak w jakiejs celi
zdjecie uzytkownika
kaba - 2010-01-11 18:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ciebie to obchodzi , że rodzina pracuje razem co? sam załóż sobie firmę, bądź tam szefem i zatrudniaj rodzinę reszcie twoich pracowników też by się to nie podobało, a poza tym jak ci sie tam nie podoba to zmień zakład!!!
zdjecie uzytkownika
Dakcyn - 2010-01-18 22:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam pytanie odnośnie pracy. Nie długo zapisuje się na kurs do licencji 1-szego stopnia i czy po zdaniu Egzaminu jest możliwość podjęcia pracy o umowę zlecenie...??? Jeśli tak to na jakich warunkach taka umowa działa...??? Tzn. stawka,i najważniejsze wymiar czasu pracy. Chciałbym połączyć ze sobą prace na dwa etaty tam gdzie obecnie pracuje a w impelu chciałbym dorobić.
zdjecie uzytkownika
wermar - 2010-03-19 18:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba ty co sie obudziles z rekoma w nocniku,(nareszcie) jeszcze nowy szef powinien zrobic porzadek na biskupiej.a tak nawiasem ciekawe gdzie teraz ty dostaniesz prace?z twoim podejsciem do ludzi bo dla twojej informacji w ochronie tez pracuja ludzie,ktorzy maja rodziny na utrzymaniu!
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2010-03-23 02:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazdrościsz spania szefowej -jesteś głupi narażasz się niepotrzebnie,trzeba umieć spać mądrze.....uważaj bo deptać przestaniesz--a z pracą ciężko.Idź pokaż te zdjęcia i powiedz co cię boli udowodnij że jesteś mężczyzną..haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
zdjecie uzytkownika
czuje się wyzyskiwany;) - 2010-08-12 15:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w IMPEL ... jeśli pilnowanie obiektu na zmianach 11h / 15h / 18h jest dla kogoś dobrą opcją to proszę. płacą 7zł na godzinę przerwy są dwie po 30 minut lub trzy po 30 minut (dla zmian 15/18 h). mnie nie kręci stanie w lakierkach i pilnowanie żeby ludzie z wózkami dziecięcymi nie wchodzili po schodach ruchomych. [usunięte przez moderatora] Szczerze nie polecił bym pracy nawet komuś kogo nie lubie.
Praca TYLKO na umowę zlecenie.
zdjecie uzytkownika
d-ca zm. rzeszów - 2011-01-12 00:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w rzeszowie to dopiero cyrki sie dzieje, [usunięte przez moderatora] pracuje w tym syfie od 3 lat jak zaczynalem bylo nawet dobrze teraz to poraszka premi brak a i ze stawki zchodza coraz nizej a w dzisiejszych czasach etat czyli najnizsza krajowa to nawet na wegetacje nie wystarcza.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski