Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Security

zdjecie uzytkownika
Bolek - 2009-12-15 13:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby napisać jaka jest przeciętna stawka godzinowa w Impelu. Bo do tej pory jakoś nikt się nie kwapił tego wyjaśnić
zdjecie uzytkownika
bonzo - 2010-01-03 19:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impel w chełmnie to jeden wielki balagan ciagle te same osoby pracuja w wekendy i swieta a na grubnie i biskupiej to ciechocinek maja spia i nic wiecej o odziezy mozna zapomniec stawka 5.70 na godzzine to kpiny umow o prace brak i coraz gorzej jak w jakiejs celi
zdjecie uzytkownika
kaba - 2010-01-11 18:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ciebie to obchodzi , że rodzina pracuje razem co? sam załóż sobie firmę, bądź tam szefem i zatrudniaj rodzinę reszcie twoich pracowników też by się to nie podobało, a poza tym jak ci sie tam nie podoba to zmień zakład!!!
zdjecie uzytkownika
Dakcyn - 2010-01-18 22:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam pytanie odnośnie pracy. Nie długo zapisuje się na kurs do licencji 1-szego stopnia i czy po zdaniu Egzaminu jest możliwość podjęcia pracy o umowę zlecenie...??? Jeśli tak to na jakich warunkach taka umowa działa...??? Tzn. stawka,i najważniejsze wymiar czasu pracy. Chciałbym połączyć ze sobą prace na dwa etaty tam gdzie obecnie pracuje a w impelu chciałbym dorobić.
zdjecie uzytkownika
wermar - 2010-03-19 18:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba ty co sie obudziles z rekoma w nocniku,(nareszcie) jeszcze nowy szef powinien zrobic porzadek na biskupiej.a tak nawiasem ciekawe gdzie teraz ty dostaniesz prace?z twoim podejsciem do ludzi bo dla twojej informacji w ochronie tez pracuja ludzie,ktorzy maja rodziny na utrzymaniu!
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2010-03-23 02:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazdrościsz spania szefowej -jesteś głupi narażasz się niepotrzebnie,trzeba umieć spać mądrze.....uważaj bo deptać przestaniesz--a z pracą ciężko.Idź pokaż te zdjęcia i powiedz co cię boli udowodnij że jesteś mężczyzną..haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
zdjecie uzytkownika
czuje się wyzyskiwany;) - 2010-08-12 15:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w IMPEL ... jeśli pilnowanie obiektu na zmianach 11h / 15h / 18h jest dla kogoś dobrą opcją to proszę. płacą 7zł na godzinę przerwy są dwie po 30 minut lub trzy po 30 minut (dla zmian 15/18 h). mnie nie kręci stanie w lakierkach i pilnowanie żeby ludzie z wózkami dziecięcymi nie wchodzili po schodach ruchomych. [usunięte przez moderatora] Szczerze nie polecił bym pracy nawet komuś kogo nie lubie.
Praca TYLKO na umowę zlecenie.
zdjecie uzytkownika
d-ca zm. rzeszów - 2011-01-12 00:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w rzeszowie to dopiero cyrki sie dzieje, [usunięte przez moderatora] pracuje w tym syfie od 3 lat jak zaczynalem bylo nawet dobrze teraz to poraszka premi brak a i ze stawki zchodza coraz nizej a w dzisiejszych czasach etat czyli najnizsza krajowa to nawet na wegetacje nie wystarcza.
zdjecie uzytkownika
IMPEL - 2011-01-16 17:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Toruniu na podgórskiej taki sam syf jak opisywaliście, albo jeszcze gorszy!!! Obiektowy na 12 godzin służby, 10 prześpi. [usunięte przez moderatora] Lepiej zwolnić niewygodnych pracowników (tych narzekających), niż naprawić coś w firmie.
zdjecie uzytkownika
preacownik - 2011-01-18 15:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie narzekam, jest lepiej niz bylo mlody chociaz sie stara. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-22 12:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak szubinska tesz jest ok.unas jest super nie mamy co z wolnym czasem robić dlatego stoimy tyle na posterunkach ot tak z nudów.Z kasą jest ok mamy po 5,80 ale zawsze może być gorzej np.3,80 Umowy tesz niechciałem mało tego sam oto prosiłem aby mi jej niedali z przyczyn osobistych [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-17 12:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka oj panowie panowie wstyd i hańba jak dla mnie firma jest ok wypłacalna na czas nawet i prędzej[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Szoczek - 2011-02-17 15:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no no firma super wypłacalna nawet umowy chcieli dać amy nie odmawiamy tak fajnie jest[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2011-02-17 23:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest żle w Impelu moge sobie dorobić do mojej emeryturki mam jej około 2600 plus 1800 z Impela jest super
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-18 17:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za 6,70 robią inni ja jestem emerytowanym oficerem i się cenie- i rodzina też jest zadowolona
zdjecie uzytkownika
niko - 2011-08-06 19:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

Impel to firma która [usunięte przez moderatora] mało płaci. Żeby zarobić 2 tys to trzeba napracować się bez odpoczynku cały miesiąc prawie bez żadnego dnia wolnego. Warunki słabe na obiektach. Trzeba samemu dbać o siebie czasami nawet nie ma wody dla pracowników. [usunięte przez moderatora]. Robota dobra tylko dla emerytów którzy chcą sobie dorobić i nic nie mają w domu do roboty
zdjecie uzytkownika
postkomunista - 2011-09-04 00:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Impel to nic ciekawego. Większość pracuje za grosze.[usunięte przez moderatora]. Możesz rzekomo dużo zarobić ale domu i rodziny już nie zobaczysz.Szkoda czasu na to.[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-09-12 23:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Pracowałem w impelu i stwierdzam że to porażka. Tylko nie liczni coś potrafią.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-04 11:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie racje pracowalem w impelu w stoczni remontowej jak sie przyjalem to stawka byla 6 zl po paru miesiacach zrobilili na 5.60 a ubezpiecznie brali z naszych po 15 godzin i otrzymywalisimy dwa rachunki przy wyplacie. umowy szmaciane jedna zlecenie jedna cywilno prawna [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-13 22:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Wasza firma impel jest na moim obiekcie. Nie jestem zadowolony z jej usług. Nie mam pretensji do zwykłych pracowników. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Slims - 2011-11-16 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez pracuje w Impelu ale na Katowicach i tak przegladajac wasze forum na Bydgoszczy co macie nie zle przesrane jezeli chodzi o szefow ochrony... Ja mam szefa ze takiego mozna szukac jak igly w stogu siana jest naprawde ok... A jezeli chodzi o stawki to zmniejszyli nam z 5zl na 4.50zl i to jest porazka[usunięte przez moderatora] W impelu niestety tylko garba mozna sie dorobic a nie pieniedzy zreszta jezeli chodzi o ochrone to chyba w kazdej takowej firmie nikt niczego sie nie dorobi....[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-18 23:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś ostatnio impel w Bydgoszczy traci kontrakty. Ciągle przenoszą ludzi z obiektu na obiekt. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-19 21:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam robiłem w Impelu a terez w Juwntusie i jest ok. W impelu było syfiaście.
zdjecie uzytkownika
pablo - 2012-03-11 17:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktotoś - 2012-02-19 23:29:24

Witam, Czy podzielicie się opinią na temat Pana zarządzającego oddziałem południowym???
Tak bardzo chętnie opowiem o \'\'przygodzie\'\' z firmą impel jaką miała moja żona w czerwcu 2011 została zatrudniona na umowę zlecenie jako licencjonowany pracownik ochrony na jednej z śląskich elektrowni od razu firma została poinformowana że jest w ciąży i będzie pracować 3 miesiące aby uzyskać prawo do chorobowego i zasiłku macieżyńskiego ale żeby mogła ów zasiłek dostawać musi umowę zlecenie mieć do czasu porodu, dostała taką umowę od firmy bez problemu i wydawało się że mamy do czynienia z poważa firmą ale jakież było nasze zdziwienie gdy przed porodem firma z umowy zlecenia zwolniła żonę tym samym pozbawiając ją zasiłku macieżyńskiego dodam tylko że firma gdy zatrudnia na umowę zlecenie nie ponosi żadnych kosztów związanych z wypłatą L4 czy zasiłku macieżyńskiego za wszystko płaci ZUS. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2012-07-16 20:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pracuję w firmie IMPEL.
[usunięte przez moderatora] Ja pracuję w tej firmie bo chcę mieć trochę grosza, ale to nie znaczy że nie mogę robić dodatkowo innej pracy.
Stawki w IMPELU są marne, ale z kolei ja nie jestem więżniem tej firmy,
wystarczy pomyśleć co robić aby kasę mieć.
Wiadomo, że umowy zlecenia to umowy śmieciowe, wiadomo co za tym idzie odnośnie urlopów lub L4, ale każdy zdrowo myślący powinien tak działać aby być ponad to. Zwolnią to zwolnią, stawki obniżą to obniżą [usunięte przez moderatora] ja robię swoje.
zdjecie uzytkownika
julia - 2013-02-22 13:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma kturą znam daja 5zł na godz[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 17:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nadal w Impel Security tylko 5 zł na godzine? Daja chociaz nowe mundury i bezpełatnie? Jakas możliwość premii?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Impel Security!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert