brak logo

Impel Security

Lublin

Opinie o Impel Security

nadin 2016-10-12 19:01
Negatywne wyrokowanie na jednym przykładzie nie daje właściwego obrazu o Impelu. Firma w kraju daje pracę dużej liczbie ludzi, wszystkich nie zadowoli.Trochę obiektywizmu.
1
fv 2016-10-13 22:09
Nie ma się czym przejmować, a przyjąć wszystko do wiadomości, aplikować! Jeśli jest ciekawa osobowość, doświadczenie itp., na pewno na rozmowie odpowiedzą na to pytanie.
Dominika 2016-10-14 11:20
pracuje w impelu prawie rok i jestem zadowolona, narzekać nie mogę, dbają o pracowników i o atmosferę w firmie, wypłaty tez zawsze na czas, złego słowa powiedzieć nie mogę :)
Malinowa 2016-10-16 05:37
Mozna wyrokowac, jasne, tylko po co? Tez pracuje rok i nawet bez wymagan kwalifikacji/licencji, ktos tu prace. :) Sa duze mozliwosci rozwoju dla osob bez doswiadczenia.
upa 2016-10-22 11:48
to zalezy, kto je tu odnajduje - te mozliwosci. wazne sa cele osobiste dla ktorych chcemy je wykorzystac. kazde miejsce pracy oferuje takie opcje, trzeba tylko umiec je zobaczyc.to nie miejsce dla dzieci - trzeba chciec pracowac - innego ratunku nie ma. trzeba samemu miec poczucie ze dobrze sie wykonuje wlasne obowiazki - wymaga samodyscypliny.
patryk 2016-10-27 19:19
Przykre, że takim słownictwem etykietuje się pracodawcę, nie dziwi fakt że jak się domyślam nie ma już zatrudnienia w Impelu. Trochę kultury przydałoby się jednak.
michał 2016-10-29 20:03
Spoko praca zwłaszcza w ochronie mienia; trafiłem po szkole mundurowej więc zajęcia w LO z musztry się przydały.
1
ruda 2016-11-02 15:43
Z całym szacunkiem, jeśli nadal pracujesz, to za przeproszeniem srasz we własne gniazdo. Jeśli ludzie się nie zwalniają i pojawiają się pozytywne wpisy, widocznie tak jest. Pracuję również w Impelu i nikt nie jest święty - jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Ot, mentalność - objechać na forum, takie to polskie... Nie można napisać że jest dobrze. Jeśli ktoś dostaje tzw. stanowisko, poza wazeliniarstwem, układami i kolesiostwem, musi spełniać szereg wymagań - choćby formalnie. Najczęściej pozwolenia, kwalifikacje, uprawnienia - samemu też trzeba chcieć. Możesz wnikać co to za koneksje, ale nic na nie poradzisz, są w każdym zakładzie pracy. Grunt to wiedzieć gdzie Twoje miejsce, a dbać o siebie musisz Ty sam. Trochę pokory, bo samym narzekaniem nic nie wskórasz. Zawsze znajdą się tacy, którzy będą gadać i zawsze będzie źle niezależnie co zrobisz.
patrycja 2016-11-07 16:24
mi się impel zawsze dobrze kojarzył i miałam kontakt z ludźmi tam zatrudnionymi, co tylko potwierdziło moją opinię. właściwie osoby na właściwym miejscu, impel dobrze dobiera pracowników.
grzesiek 2016-11-08 19:19
Po co takie tyrczenie, najlepiej poszukać sobie innego miejsca . bardzo kiepsko jeśli pracownik opluwa własne gniazdo. Mam zupełnie inne wrażenie. Dzieki pracy w Impelu odbiłem się w góre i jestem niezalezny finansowo.
1
Marek 2016-11-12 22:01
jakie umowy są w Impelu jeśli nie mam stopnia niepełnosprawności?
lilka 2016-11-17 19:46
Słuszna uwaga. Najważniejsze, że w skali kraju IMpel tworzy tysiące miejsc pracowniczych, więc przy okazji działapropatriotycznie.
Wiktor 2016-11-18 21:53
moj ojciec kiedys u nich pracowal. niestety nie wiem jaka mial umowe ale byl zadowolony z pracy u nich. nie narzekal na nic i cieszyl sie ze kasa byla zawsze na czas
agnieszka 2016-11-20 16:37
ja jestem bardzo zadowolona z pracy bardzo sobie chwale zarobki, czas pracy jak i kontakt z szefostwem
zorba 2016-11-25 19:40
Potwierdzam nie jest źle, jestem w Impelu już kilka lat, awansowałem, pracowitosc jest tu w cenie. Narzekają popaprani roszczeniowcy, którzy czekaja na kaszę mannę z nieba.
4
zyga 2016-12-08 19:08
Sensowne podejście, najważniejsze zaufać swojej wiedzy i intuicji. Życzę powodzenia. Prację w Impelu już kolejny rok i znalazłemtu swoje spełnienie.
monika 2016-12-14 18:08
oczywiście, że warto. Siedzenie z założonymi ręcami nie przynosi pozytku, a Impel wcale niezle płaci
kriss 2016-12-18 19:54
Co wy piszecie?umowy smieciowe bez zus-u,godzin nawalone,stawki b.male,jedna z najgorszych firm na rynku.
grześ 2016-12-19 17:49
Poczytajcie newsy o firmie, fajnie prowadzona strona blog.impel.pl/
2
arek 2016-12-20 11:19
na stawki i godziny zdecydowanie nie narzekam. mi praca odpowiada, pracuję w branży już ładnych parę lat i impel to dobry pracodawca.
1
liwiusz 2016-12-20 17:17
Wreszcie trochę optymizmu. Impel daje zatrudnienie tysiącom ludzi w skali kraju; kto tego nie docenia niech szuka dalej dziury w całym.
maurycy 2016-12-22 17:58
Jest gdzie pracować, tylko potrzeba chęci Grupa Impel składa się kilkunastu spółek, które zatrudniają w całym kraju 55 tysięcy osób w 44 odziałach. Według danych firmy, jej roczne przychody to 1,6 mld. zł.
żaczek 2016-12-23 13:01
Firma Impel Security Polska zapewnia fizyczną ochronę osób i mienia. Działania podejmowane przez naszych pracowników mają na celu zabezpieczenie przed wtargnięciem na teren chronionych obiektów niepowołanych osób oraz przed wyrządzeniem ewentualnych szkód. Nasza firma podejmuje aktywną współpracę z policją i służbami porządkowymi, aby zapewnić bezpieczeństwo, ład i porządek w ochranianych miejscach.
Mirka Jankowska Świnoujście 2016-12-24 00:29
Firma złodziejska, sami sobie piszą pozytywne komentarze, pracowałem na pół etatu a z pefron impel dostawał jako cały wyłudzajac kasę z pefron.
Podjąłem prace z pierwszym dniem miesiąca, a umowę dostałem od połowy dwa tygodnie pracy za free.
Nie wolno brać chorobowego straszą zwolnieniem! Wstyd.
marian 2016-12-28 11:14
impel to duza firma i dobrze sie tu pracuje....ja juz pare lat jestem w impel i generalnie jest ok. znam inne firmy i jest roznie, tu stabilnie i pieniazki w porzadku. niezadowoleni znajda sie wszedzie, najlatwiej jest narzekac
olav 2016-12-29 23:09
Zgadzam się w pełni. To nie robota dla ciecia, który chce sobie postać i dorobić, jeśli się pracuje szkoli się to się awansuje
kim 2016-12-30 21:22
Otóż to tak właśnie wygląda rzeczywistość po impelowsku, kto pracuje ten ma wyniki i kasę.
Mike 2016-12-30 21:33
mam kilku znajomych pracujących w impel i mają zgoła inne zdanie od ciebie. sa zadowoleni, kasa zawsze na czas a o to w dzisiejszych czasach trudno. zarabiac zawsze chcialoby sie wiecej ;-)
Ewa 2016-12-30 21:39
jak bylam chora i mialam l4 to nikt mnie nie zwolnil. nawet nie padlo takie haslo... umowe do reki dosatalam kilka dni pozniej ale z prawidlowa data. kase tez dostalam. z reszta z wyplata nie ma u nich problemu.
nat 2016-12-30 21:39
Przygotowanie zawodowe bezwzględnie w Impelu konieczne zwłaszcza w ochronie, gdzie ma się do czynienia np. z konwojowaniem rzeczy wartościowych.
Ula 2016-12-31 17:14
mam osobe z dalszej rodziny ktora u nich pracuje. nie narzeka a wrecz poleca bo sa wyplacalni a w dzieijszych czasach w malych firmach bywa o to trudno. im lepsze wysztalcenie tym lepsza placa
Katowice 2017-01-02 07:23
Witam ! Czy mając orzeczenie o niepełnosprawności stopień umiarkowany czy Impel Security zatrudni na umowę o pracę czy na umowę zlecenie ? Chodzi mi o miasto Katowice
1
mirta 2017-01-04 16:29
no bo tak jest w impelu.to jest normalna firma, z poważnymi ludźmi, mają tyle pracowników że muszą to mieć poukładane. znam niejedną osobę, która u nich pracuje/pracowała i nie miała żadnych problemów.
zenon 2017-01-11 17:18
Cwanikujący na nie dla Impela niech szukają roboty w innej firmie i zwolnią miejsce chetnym. W pracy trzeba pracować a nie się obdzyndzalać to klasyczna oczywista oczywistość.
karol 2017-01-13 16:21
Z wynagrodzeniami w Impelu jest proporcjonalnie co do zakresu i poziomu czynności. Nie ma urawniłowki i chyba słusznie; te czasy minęły na szczęście.
Mike 2017-01-13 21:27
im wieksze doswiadczenie i papaiery tym lepsze stanowisko za wieksza kase. jak ktos jest w pracy zajety praca to napewno zostanie doceniony. zarobki sa fajne i przychodza na konto o czasie
techno 2017-01-14 22:30
Impel to słaba firma, wypowiadam się konkretnie na temat tzw mistrzów zmiany, na terenie Woli.
Masakra bartosiewicz niby kierownik oszukuje ludzi na kase, proponuje doróbki na innych obiektach a potem nie wypłaca pieniędzy, zawsze znajdzie jakiś sposób żeby was okraść.
Kierownik bartosiewicz to zwykły oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> To tylko takie małe ostrzeżenie. Nie oceniam całej firmy, ale uważajcie na BARTOSIEWICZA zwykłego złodzieja!!!
Chodzi konkretnie o ochronę
nora 2017-01-14 22:36
w każdej firmie znajdą się niezadowoleni,ale nie ma ideałów,żeby nikt nie narzekał. mi się w impelu pracuje dobrze, to miała być praca tymczasowa a okazało się,że zostałam na stałe. nie muszę się o nic martwić pracując tutaj.
Adam 2017-01-17 13:26
Nie wiem, może faktycznie jesteś niezadowolony z konkretnej osoby w Impelu, ale jako całość Impel jest naprawdę ok. Płacą na czas, ja akurat mam fajną ekipę ludzi, szefa też. Narzekają głównie ci, którym nie chce sie robić, no a niestety nie ma nic za darmo:/
oskar 2017-01-17 16:50
W tej branży mile widziani absolwenci szkół, które dodatkowo poza przedmiotami ogólnokształcącymi mają szkolenie wojskowe; to nie jest profil ale zawsze coś. Jako absolwent takiego LO bez problemu załapałem się w Impelu.
stunde 2017-01-18 16:34
Co takiego?! zapsułeś! a jakiej wysokości na ręke pieniadzę i rodzaje umów? bo ja zlecenie, a wy jak?
merkury 2017-01-19 18:37
Warto pokusić się o pracę w security; płacą całkiem niezłe pieniądze. Tylko dla kwalifikowanych.
krol 2017-01-23 19:15
jak się nie zgra z firmą to potem się gada na prawo i lewo,że coś było nie tak. mój kumpel pracuje w impelu od długiego czasu i się nawet nie rozgląda za inną robotą. dostaje hajs zawsze na czas, więc płaci swoje sprawy w terminie, ma umowę i o nic się nie musi prosić.
tola 2017-01-26 20:58
No właśnie o takie opinie chodzi. Zupełnie nie rozumiem tych niemerytorycznych wpisów hejterów. Chyba nie do tego jest ten portal
Zbigu 2017-01-30 22:35
pracuje w impelu juz od dluzszego czasi i chwale sobie spokoj i pewnosc wyplaty. milionerem nie zostane ale jak nie chcialo sie uczyc za mlodu to nie mozna miec teraz do nikogo o to pretensji
Rafo 2017-02-02 23:02
Z Impelem współpracuję w kilku miejscach w Polsce i jestem bardzo zadowolony z tych kontaktów.
protazy 2017-02-03 19:09
Impel jako pracodawca wywiązuje się z umowy terminowo. Jak dotąd zasługuje na wiarygodność.
roman 2017-02-09 22:01
Długo szukałem roboty, w końcu zrobiłem staż w impelu i zostałem. Firma daje dobre warunki i da się dogadać zarówno co do grafika jak i godzin pracy. Ja jestem zadowolony
orina 2017-02-16 19:17
Bieżące oferty pracy zawsze znajdziecie na stronie www.impel.pl w zakładce Kariera.
Ros 2017-02-19 19:04
Odkąd się przeprowadziłem do Lublina dwa lata temu i zmieniłem robotę na impel mam elastyczny grafik i jasne reguły racy. Ja tam jestem zadowolony
Zostaw swoją opinię o Impel Security - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security