brak logo

Impel Security

Lublin

Opinie o Impel Security

arek 2016-12-20 11:19
na stawki i godziny zdecydowanie nie narzekam. mi praca odpowiada, pracuję w branży już ładnych parę lat i impel to dobry pracodawca.
1
liwiusz 2016-12-20 17:17
Wreszcie trochę optymizmu. Impel daje zatrudnienie tysiącom ludzi w skali kraju; kto tego nie docenia niech szuka dalej dziury w całym.
maurycy 2016-12-22 17:58
Jest gdzie pracować, tylko potrzeba chęci Grupa Impel składa się kilkunastu spółek, które zatrudniają w całym kraju 55 tysięcy osób w 44 odziałach. Według danych firmy, jej roczne przychody to 1,6 mld. zł.
żaczek 2016-12-23 13:01
Firma Impel Security Polska zapewnia fizyczną ochronę osób i mienia. Działania podejmowane przez naszych pracowników mają na celu zabezpieczenie przed wtargnięciem na teren chronionych obiektów niepowołanych osób oraz przed wyrządzeniem ewentualnych szkód. Nasza firma podejmuje aktywną współpracę z policją i służbami porządkowymi, aby zapewnić bezpieczeństwo, ład i porządek w ochranianych miejscach.
Mirka Jankowska Świnoujście 2016-12-24 00:29
Firma złodziejska, sami sobie piszą pozytywne komentarze, pracowałem na pół etatu a z pefron impel dostawał jako cały wyłudzajac kasę z pefron.
Podjąłem prace z pierwszym dniem miesiąca, a umowę dostałem od połowy dwa tygodnie pracy za free.
Nie wolno brać chorobowego straszą zwolnieniem! Wstyd.
2
marian 2016-12-28 11:14
impel to duza firma i dobrze sie tu pracuje....ja juz pare lat jestem w impel i generalnie jest ok. znam inne firmy i jest roznie, tu stabilnie i pieniazki w porzadku. niezadowoleni znajda sie wszedzie, najlatwiej jest narzekac
olav 2016-12-29 23:09
Zgadzam się w pełni. To nie robota dla ciecia, który chce sobie postać i dorobić, jeśli się pracuje szkoli się to się awansuje
kim 2016-12-30 21:22
Otóż to tak właśnie wygląda rzeczywistość po impelowsku, kto pracuje ten ma wyniki i kasę.
Mike 2016-12-30 21:33
mam kilku znajomych pracujących w impel i mają zgoła inne zdanie od ciebie. sa zadowoleni, kasa zawsze na czas a o to w dzisiejszych czasach trudno. zarabiac zawsze chcialoby sie wiecej ;-)
Ewa 2016-12-30 21:39
jak bylam chora i mialam l4 to nikt mnie nie zwolnil. nawet nie padlo takie haslo... umowe do reki dosatalam kilka dni pozniej ale z prawidlowa data. kase tez dostalam. z reszta z wyplata nie ma u nich problemu.
nat 2016-12-30 21:39
Przygotowanie zawodowe bezwzględnie w Impelu konieczne zwłaszcza w ochronie, gdzie ma się do czynienia np. z konwojowaniem rzeczy wartościowych.
Ula 2016-12-31 17:14
mam osobe z dalszej rodziny ktora u nich pracuje. nie narzeka a wrecz poleca bo sa wyplacalni a w dzieijszych czasach w malych firmach bywa o to trudno. im lepsze wysztalcenie tym lepsza placa
Katowice 2017-01-02 07:23
Witam ! Czy mając orzeczenie o niepełnosprawności stopień umiarkowany czy Impel Security zatrudni na umowę o pracę czy na umowę zlecenie ? Chodzi mi o miasto Katowice
1
mirta 2017-01-04 16:29
no bo tak jest w impelu.to jest normalna firma, z poważnymi ludźmi, mają tyle pracowników że muszą to mieć poukładane. znam niejedną osobę, która u nich pracuje/pracowała i nie miała żadnych problemów.
zenon 2017-01-11 17:18
Cwanikujący na nie dla Impela niech szukają roboty w innej firmie i zwolnią miejsce chetnym. W pracy trzeba pracować a nie się obdzyndzalać to klasyczna oczywista oczywistość.
karol 2017-01-13 16:21
Z wynagrodzeniami w Impelu jest proporcjonalnie co do zakresu i poziomu czynności. Nie ma urawniłowki i chyba słusznie; te czasy minęły na szczęście.
Mike 2017-01-13 21:27
im wieksze doswiadczenie i papaiery tym lepsze stanowisko za wieksza kase. jak ktos jest w pracy zajety praca to napewno zostanie doceniony. zarobki sa fajne i przychodza na konto o czasie
techno 2017-01-14 22:30
Impel to słaba firma, wypowiadam się konkretnie na temat tzw mistrzów zmiany, na terenie Woli.
Masakra bartosiewicz niby kierownik oszukuje ludzi na kase, proponuje doróbki na innych obiektach a potem nie wypłaca pieniędzy, zawsze znajdzie jakiś sposób żeby was okraść.
Kierownik bartosiewicz to zwykły oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> To tylko takie małe ostrzeżenie. Nie oceniam całej firmy, ale uważajcie na BARTOSIEWICZA zwykłego złodzieja!!!
Chodzi konkretnie o ochronę
nora 2017-01-14 22:36
w każdej firmie znajdą się niezadowoleni,ale nie ma ideałów,żeby nikt nie narzekał. mi się w impelu pracuje dobrze, to miała być praca tymczasowa a okazało się,że zostałam na stałe. nie muszę się o nic martwić pracując tutaj.
Adam 2017-01-17 13:26
Nie wiem, może faktycznie jesteś niezadowolony z konkretnej osoby w Impelu, ale jako całość Impel jest naprawdę ok. Płacą na czas, ja akurat mam fajną ekipę ludzi, szefa też. Narzekają głównie ci, którym nie chce sie robić, no a niestety nie ma nic za darmo:/
oskar 2017-01-17 16:50
W tej branży mile widziani absolwenci szkół, które dodatkowo poza przedmiotami ogólnokształcącymi mają szkolenie wojskowe; to nie jest profil ale zawsze coś. Jako absolwent takiego LO bez problemu załapałem się w Impelu.
stunde 2017-01-18 16:34
Co takiego?! zapsułeś! a jakiej wysokości na ręke pieniadzę i rodzaje umów? bo ja zlecenie, a wy jak?
1
merkury 2017-01-19 18:37
Warto pokusić się o pracę w security; płacą całkiem niezłe pieniądze. Tylko dla kwalifikowanych.
krol 2017-01-23 19:15
jak się nie zgra z firmą to potem się gada na prawo i lewo,że coś było nie tak. mój kumpel pracuje w impelu od długiego czasu i się nawet nie rozgląda za inną robotą. dostaje hajs zawsze na czas, więc płaci swoje sprawy w terminie, ma umowę i o nic się nie musi prosić.
tola 2017-01-26 20:58
No właśnie o takie opinie chodzi. Zupełnie nie rozumiem tych niemerytorycznych wpisów hejterów. Chyba nie do tego jest ten portal
Zbigu 2017-01-30 22:35
pracuje w impelu juz od dluzszego czasi i chwale sobie spokoj i pewnosc wyplaty. milionerem nie zostane ale jak nie chcialo sie uczyc za mlodu to nie mozna miec teraz do nikogo o to pretensji
Rafo 2017-02-02 23:02
Z Impelem współpracuję w kilku miejscach w Polsce i jestem bardzo zadowolony z tych kontaktów.
protazy 2017-02-03 19:09
Impel jako pracodawca wywiązuje się z umowy terminowo. Jak dotąd zasługuje na wiarygodność.
roman 2017-02-09 22:01
Długo szukałem roboty, w końcu zrobiłem staż w impelu i zostałem. Firma daje dobre warunki i da się dogadać zarówno co do grafika jak i godzin pracy. Ja jestem zadowolony
orina 2017-02-16 19:17
Bieżące oferty pracy zawsze znajdziecie na stronie www.impel.pl w zakładce Kariera.
Ros 2017-02-19 19:04
Odkąd się przeprowadziłem do Lublina dwa lata temu i zmieniłem robotę na impel mam elastyczny grafik i jasne reguły racy. Ja tam jestem zadowolony
olav 2017-02-23 22:24
Przeniosłem się do Impela z innej firmy z branży. Jestem mile zaskoczony ze współpracy z nowym pracodawcą.
1
zyś 2017-03-01 18:08
Czytam o wymaganiach kwalifikacyjnych na pracownikw ochrony, popieram, że potrzebne są odpowiednie predyspozycje, w końcu jest do dyspozycji bron, więc nie mozna jej powierzac przypadkowym ludziom, którzy popiszą się argumentem siły.
rezerwa 2017-03-06 07:16
Ktoś ma nadpłatę z PITu?
Nowak 2017-03-13 13:40
Czy pobory płacą terminowo..? Kiedy..?
Olek 2017-03-14 17:59
Terminowo...mam umowę o prace i kasa zawsze na 10 -go jest. Nigdy z tym problemu nie było. Impel zdecydowanie dobry pracodawca.
1
zainteresowany 2017-03-14 20:46
wiecie może czy w chwili obecnej szukają pracowników ochrony (bez wpisu) w Lublinie lub okolicach?
Tomasz 2017-03-16 20:33
Ja też nie mam. Jestem zdrowym, młodym pracownikiem. Rozwijam się i awansuję w Impelu. To dobra firma z dużym potencjałem.
Olan 2017-03-16 20:39
Z tego co wiem, to zawsze warto spróbować nawet jeśli rekrutacja nie jest rozpisana. Ja tak właśnie się zatrudniłem. Poszedłem złożyłem aplikacje CV i po rozmowie dostałem robotę.
Riki 2017-03-17 21:29
ze mna bylo podobnie. zanioslem CV i odezwali sie jak kogos szukali. zaprosili na rozmowe i wzieli mnie to pracy. narazie pracuje od kilku miesiecy ale nie narzekam
Bolek 2017-03-17 21:32
dokladnie tak. kasa zawsze na czas :-)
zzz 2017-03-18 15:31
W impelu sprzataczki wykorzystywane na wojsku do sprzatnia terenu zewnetrznego przez pania zanete za najnizsza stawke
kuśka 2017-03-18 19:31
to pewnie jakas konkurencja szkaluje czyzby konsalnet ktory wiedzial o wynikach sledztwa przed prokuratura dziwnym trafem? nie ten dzial poza tym - pracownikow okradli,roma powiesili, holerna kadrowa liczyc nie umie ale ja nic kablowac nie bende.
przemo 2017-03-21 18:34
Dzisiaj robota to podstawa, jeśli jeszcze mamy zabezpieczone jak w Impelu wszystkie zobowiązania ubezpieczeniowe, zdrowotne składki zusowskie to spoko.
kajetan 2017-03-23 20:45
Praca w ochronie dostarcza adrenaliny ale jest ciekawie i wynagrodzenie adekwatne. Potrzebna odpornośc psychofizyczna. Taki klimat.
daroo 2017-03-25 17:33
jest naprawdę spoko, pracuje już ponad rok i nie mam nic do zarzucenia, wypłaty zawsze na czas były a to dla mnie najważniejsze
Adam 2017-03-25 21:40
ja po 6 miesiącach dostałem umowę o prace i wypłaty zawszą są w okolicy 10. Zawsze regularnie.
patryk 2017-03-28 18:19
Wróciłem z zagranicznej wędrówki za pracą i postanowiłem się trochę rozejrzeć na polskiej scenie; dzięki wsparciu znajomych dostałem namiar na fajną pracę w Impelu. Satysfakcjonujące zajęcie i miły zespół.
Katarzyna 47 2017-03-29 14:29
Firma IMPEL to jedno wielkie śmierdzące G.....,oszuści, krętacze i cwaniacy.
Katarzyna 47 2017-03-29 14:40
Obdzyndzalać ......co to ma być ? :-) :-) Tak owszem pracowałam z firmą impel i bardzo szybko uciekłam, jak się tylko zapoznałam z ich metodami i krętactwami. Życzę powodzenia.
Zostaw swoją opinię o Impel Security - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security