brak logo

Impel Security

Lublin

Opinie o Impel Security

Katarzyna 47 2017-03-29 14:29
Firma IMPEL to jedno wielkie śmierdzące G.....,oszuści, krętacze i cwaniacy.
8
Katarzyna 47 2017-03-29 14:40
Obdzyndzalać ......co to ma być ? :-) :-) Tak owszem pracowałam z firmą impel i bardzo szybko uciekłam, jak się tylko zapoznałam z ich metodami i krętactwami. Życzę powodzenia.
8
Kasiasta 2017-03-30 11:59
No wlasnie... Co autor mial na mysli? Niech się odframyzoli.
1
adam 2017-03-30 13:29
z impel pracuje obecnie 3 rok. mi praca odpowiada. duża firma i znają się na rzeczy. pieniądze uważam przyzwoite i bez opóźnień. Dobrze ze tu trafiłem, wcześniej trochę czasu spędziłem w innych firmach, ale nic stałego a tu jest ok.
1
Olaf 2017-03-30 21:21
Zgadza się ,na w 44 oddziałów Impela, zawsze można znaleźć coś dla siebie trzeba jedynie chęci
Radek 2017-03-31 11:53
chwalę sobie te robotę, może nie lekka ale na pewno przyjemna ;)
edwardo 2017-04-08 20:13
Po przejściach w równych firmach w Impelu mogłem w końcu odetchnąć. Nie że praca lżejsza, taka branża, ale warunki o niebo lepsze. Zawsze można się dogadać z grafikiem i kasę dostanie się w terminie
wert 2017-04-08 22:11
impel spoko firma. mam sporo godzin, jeśli chcę więcej bo akurat potrzebuję to je dostaję, szefostwo ok. współpracownicy i atmosfera bez przegięć w żadną stronę.
Janek 2017-04-09 13:56
fajnie, że mimo przeprowadzki do innego miasta nie straciłem pracy tylko przeniesiono mnie do innego oddzialu :)
1
oskar 2017-04-10 19:28
Impel jest ok.pracodawcą, stawia na rozwój kadry, docenia fachowosc i promuje odpowiednią kasą.
igor 2017-04-11 21:40
Mam dobry zespół, spoko przełozonego i fajne warunki. Plotki o Impelu się nie sprawdziły.
1
jolka 2017-04-18 09:24
z tego co maz mówił to bardzo jest zadowolony z tej pracy, odnalazl sie w zespole i z kierownikami tez problemu nie ma, a kasa zawsze sie zgadza i jest na czas
irmina 2017-04-18 14:25
Miałam spora przerwę z tytułu opieki nad dzieckiem, poprzedni pracodawca wypiął się ; ale nie ma tego złego....znalazłam robotę w Impelu, stałą systematycznie wynagradzaną bez skuchy terminowej.
miśka 2017-04-18 20:53
złego słowa na impel powiedzieć nie moge, sprawiedliwie podchodzą do wszystkich pracowników, kasa też jest zawsze na czas :)
pik 2017-04-23 13:24
no jest ok zupełnie
Ulan 2017-04-30 17:49
Firma spoko. Z normalnymi ludźmi na stanowiskach i fajnym zespołem. Pracuje się dobrze. Kasa jest zawsze na czas a i z godzinami idzie się dogadać - idą na rękę
agzel 2017-05-04 11:11
dobrze mi się tu pracuje - nie mogę narzekać, szanują i doceniają pracownika a wypłata zawsze jest na czas
Zen 2017-05-07 21:02
Sam się szkolę i rozwijam. Już pracodwca to dostrzegł i dostałem podwyżkę, teraz proponują mi awans w Impelu. Tyle w temaci
Algebra 2017-05-09 03:47
Ludzie, co wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Same układy i układziki, firma daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż miło, wszędzie tracą obiekty, zwalniają kadrę w biurze, zmienia się struktura firmy!!!PR dziala prężnie jak to ktoś już ujął - inwestują w sprzątanie!!
1
marmur 2017-05-09 14:17
No ja jakoś nie zauważyłę, zeby sie zle dzialo... Raczej jak jest zle, to nie daja podwyzek tak jak ostatnio, co nie?
Olek 2017-05-13 11:50
Różnie bywa, ale bym nie generalizował. Impel to bardzo duża firma pracuje tam sporo przyzwoitych ludzi. Sam jestem u nich od 3 lat i nie narzekam
edi 2017-05-16 12:57
Praca w ochronie ciekawa i dynamiczna. Trzeba mieć oczy dookoła głowy ale warto, płacowo oczywiście w punkt.
łukasz 2017-05-20 14:09
dobrze mi tu, mimo przeprowadzki do innego miasta nie straciłem pracy, tylko przeniesiono mnie do innego oddzialu
Sławek 2017-05-25 13:38
jaka atmosfera w ochronie na terenie eurocash-Metalurgiczna.
mirek 2017-06-01 18:04
moze robota nie zawsze latwa ale całkiem przyjemna
adek 2017-06-11 18:05
wiadomo ze różnie się trafia, ale w moim przypadku zawsze wszystko było czysto i legalnie bez żadnych krętactw i oszustw co coraz częsciej sie zdarza niestety...
edmun 2017-06-11 20:47
Mi się udało trafić w fajny zespół i z chłopakami dobrze się robi. Praca spoko, kasa też nie najgorsza
jasiek 2017-06-11 22:03
impel stwarza możliwości - trzeba je tylko umieć wykorzystać
dawid 2017-06-11 22:14
Bzdury piszą na tych forach, sam hejt, aż dziw bierze, bo na ogól spotykam ludzi zadowolonych z pracy w Impelu. Skąd więc takie niemerytoryczne opinie?
rtg 2017-06-14 00:14
nie wiesz o czym piszesz.
1
milik 2017-06-18 20:46
pracuje w impelu juz 15 lat i nie zdarzyły sie jeszcze opoznienia w wyplatach
adam 2017-06-24 13:15
fajnie ze mimo przeprowadzki do innego miasta nie stracilem roboty tylko przeniesli mnie do innej roboty
Tomasz 2017-06-25 18:54
Od lat robię w Impelu i zawsze na czas. Termony są chyba trzy 1-, 15 i 30 danego miesiąca.
igor 2017-06-25 19:02
Nie rozumiem w czym masz problem. Kasę negocjujesz podczas rekrutacji. Dalej się godzina na warunki albo nie.
Oda 2017-06-25 19:15
kasa zawsze na czas. poza tym w warunkach umowy jest, że spóźnienia, czy nieoddanie munduru grożą obcięciem pensji. Kwestia czytania umów
Zainteresowany 2017-06-29 16:36
Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w tej firmie ?
Rozumiem że podstawę umowa o pracę płacą do 10 ?
A nadgodzinny umowa zlecenie do 20 ?
Badanie lekarskie zwracają pieniądze ?
Umundurowanie jest bezpłatne ?
Na jakich objektach jest zazwyczaj najgorzej ? A jakie warto wybrać ?
Z góry dzięki za odp ;)
pz 2017-07-09 16:51
Nic z tych rzeczy . . . Umowa zlecenia do 15 , tylko i wyłącznie - umowa o pracę dla PFRON - ów albo znajomków do 10 każdego miesiąca . Żadnego finansowania badań , a umundurowanie bezpłatne . Nadgodziny są zawsze , najciężej chyba na handlowyh i największy przemiał ludzi i pracy . Rozmowa jak rozmowa - proponują i pytają czy chcesz , lokalizację dopasują . pz
3
zozol 2017-07-10 15:40
Ja mam normalnie o prace umowe, nadgodziny sam sobie dobieram, zeby dobrobic jeszcze kilka zlotych i placa razem z wynagrodzeniem tym zwyczajnym. Za badania nie placilem (firma placila), a mundur za free jest. Lokalizacja do ustalenia, ale największy ruch chyba faktycznie na handlowych
1
daro 2017-07-13 20:51
W lublinie o dobrą pracę nie jest łatwo. Mi się udało załapać do Impela i jestem bardzo zadowolony. Grafik jest na tyle elastyczny że można się dogadać. Warunki też spoko
igo 2017-07-19 10:39
Pracuję już 3 lata i jestem zadowolony. Tu ceni się ludzi zaangażowanych
koko 2017-07-27 13:10
to jest dobra firma i sie dobrze tu pracuje mi. polecam
mateo 2017-07-27 14:59
ja tak samo, dorabiam sobie, ustalam grafik, nie narzekam, ubrania mi tez dali
olax 2017-07-30 20:34
Firma dobra, można też dostać fajną robotę przy zabezpieczniu dużych imprez jak w tej chwili Tour de Pologne
edg 2017-08-09 23:04
firma jest ok. pracuję od 2 lat i wiele z tego co mówli o Impelu nie miało miejsca. Kasa zawsze na czas, bez poślizgów czy wykrętów.
stasik 2017-08-17 13:07
to jest na prawde solidna firma. cieszie sie, ze trafilem na uczciwego pracodawce w koncu.
arti 2017-08-21 17:10
Wiecie może,kto jest kierownikiem od spraw ochrony w Legnicy ?. Serdeczne dzięki za odpowiedż , bo szukam pracy i chciałbym porozmawiać z nim osobiście,anie z jakimś rekruterem,kierownik będzie dobrze zorientowany,gdzie ma wolne miejsce na obiektach.W Legnicy mają dużo obiektów,orientujecie się może?. Pozdrawiam.
olo 2017-08-26 21:57
Dla mnie impel to spoko pracodawca. Kasa zawsze terminowo a z grafikiem można się dogadać.
kate 2017-08-28 23:03
dla mnie ten elastyczny czas pracy to mega plus. spokojnie moge sie z mezem wymienic opieka nad dziecmi
JA 2017-09-08 10:14
ZA BADANIA MUSZA PŁACIĆ I PŁACĄ, BO TO JEST OBWAROWANE PRZEPISAMI ....
1
Mriusz 2017-10-08 21:53
Za badania płaci firma a jeśli nie płaci to idę na badania gdzie chce a później zwracają pieniądze więc duży plus. Za umundurowanie nic nie płaci się, nie potrącają pieniędzy za przelewy ( gdzie się spotkałam w innej pseudofirmie także na terenie Lublina). Kierownictwo jak i osoby w biurze bardzo miłe do dogadania się. Także z wypłata nie ma problemów jeśli się dopełni wszystkie formalności.
Zostaw swoją opinię o Impel Security - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security