brak logo

Impel Security

Lublin

Opinie o Impel Security

stunde 2017-01-18 16:34
Co takiego?! zapsułeś! a jakiej wysokości na ręke pieniadzę i rodzaje umów? bo ja zlecenie, a wy jak?
1
merkury 2017-01-19 18:37
Warto pokusić się o pracę w security; płacą całkiem niezłe pieniądze. Tylko dla kwalifikowanych.
krol 2017-01-23 19:15
jak się nie zgra z firmą to potem się gada na prawo i lewo,że coś było nie tak. mój kumpel pracuje w impelu od długiego czasu i się nawet nie rozgląda za inną robotą. dostaje hajs zawsze na czas, więc płaci swoje sprawy w terminie, ma umowę i o nic się nie musi prosić.
tola 2017-01-26 20:58
No właśnie o takie opinie chodzi. Zupełnie nie rozumiem tych niemerytorycznych wpisów hejterów. Chyba nie do tego jest ten portal
Zbigu 2017-01-30 22:35
pracuje w impelu juz od dluzszego czasi i chwale sobie spokoj i pewnosc wyplaty. milionerem nie zostane ale jak nie chcialo sie uczyc za mlodu to nie mozna miec teraz do nikogo o to pretensji
Rafo 2017-02-02 23:02
Z Impelem współpracuję w kilku miejscach w Polsce i jestem bardzo zadowolony z tych kontaktów.
protazy 2017-02-03 19:09
Impel jako pracodawca wywiązuje się z umowy terminowo. Jak dotąd zasługuje na wiarygodność.
roman 2017-02-09 22:01
Długo szukałem roboty, w końcu zrobiłem staż w impelu i zostałem. Firma daje dobre warunki i da się dogadać zarówno co do grafika jak i godzin pracy. Ja jestem zadowolony
orina 2017-02-16 19:17
Bieżące oferty pracy zawsze znajdziecie na stronie www.impel.pl w zakładce Kariera.
Ros 2017-02-19 19:04
Odkąd się przeprowadziłem do Lublina dwa lata temu i zmieniłem robotę na impel mam elastyczny grafik i jasne reguły racy. Ja tam jestem zadowolony
olav 2017-02-23 22:24
Przeniosłem się do Impela z innej firmy z branży. Jestem mile zaskoczony ze współpracy z nowym pracodawcą.
1
zyś 2017-03-01 18:08
Czytam o wymaganiach kwalifikacyjnych na pracownikw ochrony, popieram, że potrzebne są odpowiednie predyspozycje, w końcu jest do dyspozycji bron, więc nie mozna jej powierzac przypadkowym ludziom, którzy popiszą się argumentem siły.
rezerwa 2017-03-06 07:16
Ktoś ma nadpłatę z PITu?
Nowak 2017-03-13 13:40
Czy pobory płacą terminowo..? Kiedy..?
Olek 2017-03-14 17:59
Terminowo...mam umowę o prace i kasa zawsze na 10 -go jest. Nigdy z tym problemu nie było. Impel zdecydowanie dobry pracodawca.
1
zainteresowany 2017-03-14 20:46
wiecie może czy w chwili obecnej szukają pracowników ochrony (bez wpisu) w Lublinie lub okolicach?
Tomasz 2017-03-16 20:33
Ja też nie mam. Jestem zdrowym, młodym pracownikiem. Rozwijam się i awansuję w Impelu. To dobra firma z dużym potencjałem.
Olan 2017-03-16 20:39
Z tego co wiem, to zawsze warto spróbować nawet jeśli rekrutacja nie jest rozpisana. Ja tak właśnie się zatrudniłem. Poszedłem złożyłem aplikacje CV i po rozmowie dostałem robotę.
Riki 2017-03-17 21:29
ze mna bylo podobnie. zanioslem CV i odezwali sie jak kogos szukali. zaprosili na rozmowe i wzieli mnie to pracy. narazie pracuje od kilku miesiecy ale nie narzekam
Bolek 2017-03-17 21:32
dokladnie tak. kasa zawsze na czas :-)
zzz 2017-03-18 15:31
W impelu sprzataczki wykorzystywane na wojsku do sprzatnia terenu zewnetrznego przez pania zanete za najnizsza stawke
2
kuśka 2017-03-18 19:31
to pewnie jakas konkurencja szkaluje czyzby konsalnet ktory wiedzial o wynikach sledztwa przed prokuratura dziwnym trafem? nie ten dzial poza tym - pracownikow okradli,roma powiesili, holerna kadrowa liczyc nie umie ale ja nic kablowac nie bende.
przemo 2017-03-21 18:34
Dzisiaj robota to podstawa, jeśli jeszcze mamy zabezpieczone jak w Impelu wszystkie zobowiązania ubezpieczeniowe, zdrowotne składki zusowskie to spoko.
kajetan 2017-03-23 20:45
Praca w ochronie dostarcza adrenaliny ale jest ciekawie i wynagrodzenie adekwatne. Potrzebna odpornośc psychofizyczna. Taki klimat.
daroo 2017-03-25 17:33
jest naprawdę spoko, pracuje już ponad rok i nie mam nic do zarzucenia, wypłaty zawsze na czas były a to dla mnie najważniejsze
Adam 2017-03-25 21:40
ja po 6 miesiącach dostałem umowę o prace i wypłaty zawszą są w okolicy 10. Zawsze regularnie.
patryk 2017-03-28 18:19
Wróciłem z zagranicznej wędrówki za pracą i postanowiłem się trochę rozejrzeć na polskiej scenie; dzięki wsparciu znajomych dostałem namiar na fajną pracę w Impelu. Satysfakcjonujące zajęcie i miły zespół.
1
Katarzyna 47 2017-03-29 14:29
Firma IMPEL to jedno wielkie śmierdzące G.....,oszuści, krętacze i cwaniacy.
2
Katarzyna 47 2017-03-29 14:40
Obdzyndzalać ......co to ma być ? :-) :-) Tak owszem pracowałam z firmą impel i bardzo szybko uciekłam, jak się tylko zapoznałam z ich metodami i krętactwami. Życzę powodzenia.
3
Kasiasta 2017-03-30 11:59
No wlasnie... Co autor mial na mysli? Niech się odframyzoli.
adam 2017-03-30 13:29
z impel pracuje obecnie 3 rok. mi praca odpowiada. duża firma i znają się na rzeczy. pieniądze uważam przyzwoite i bez opóźnień. Dobrze ze tu trafiłem, wcześniej trochę czasu spędziłem w innych firmach, ale nic stałego a tu jest ok.
1
Olaf 2017-03-30 21:21
Zgadza się ,na w 44 oddziałów Impela, zawsze można znaleźć coś dla siebie trzeba jedynie chęci
Radek 2017-03-31 11:53
chwalę sobie te robotę, może nie lekka ale na pewno przyjemna ;)
edwardo 2017-04-08 20:13
Po przejściach w równych firmach w Impelu mogłem w końcu odetchnąć. Nie że praca lżejsza, taka branża, ale warunki o niebo lepsze. Zawsze można się dogadać z grafikiem i kasę dostanie się w terminie
wert 2017-04-08 22:11
impel spoko firma. mam sporo godzin, jeśli chcę więcej bo akurat potrzebuję to je dostaję, szefostwo ok. współpracownicy i atmosfera bez przegięć w żadną stronę.
Janek 2017-04-09 13:56
fajnie, że mimo przeprowadzki do innego miasta nie straciłem pracy tylko przeniesiono mnie do innego oddzialu :)
oskar 2017-04-10 19:28
Impel jest ok.pracodawcą, stawia na rozwój kadry, docenia fachowosc i promuje odpowiednią kasą.
igor 2017-04-11 21:40
Mam dobry zespół, spoko przełozonego i fajne warunki. Plotki o Impelu się nie sprawdziły.
jolka 2017-04-18 09:24
z tego co maz mówił to bardzo jest zadowolony z tej pracy, odnalazl sie w zespole i z kierownikami tez problemu nie ma, a kasa zawsze sie zgadza i jest na czas
irmina 2017-04-18 14:25
Miałam spora przerwę z tytułu opieki nad dzieckiem, poprzedni pracodawca wypiął się ; ale nie ma tego złego....znalazłam robotę w Impelu, stałą systematycznie wynagradzaną bez skuchy terminowej.
miśka 2017-04-18 20:53
złego słowa na impel powiedzieć nie moge, sprawiedliwie podchodzą do wszystkich pracowników, kasa też jest zawsze na czas :)
pik 2017-04-23 13:24
no jest ok zupełnie
Ulan 2017-04-30 17:49
Firma spoko. Z normalnymi ludźmi na stanowiskach i fajnym zespołem. Pracuje się dobrze. Kasa jest zawsze na czas a i z godzinami idzie się dogadać - idą na rękę
agzel 2017-05-04 11:11
dobrze mi się tu pracuje - nie mogę narzekać, szanują i doceniają pracownika a wypłata zawsze jest na czas
Zen 2017-05-07 21:02
Sam się szkolę i rozwijam. Już pracodwca to dostrzegł i dostałem podwyżkę, teraz proponują mi awans w Impelu. Tyle w temaci
Algebra 2017-05-09 03:47
Ludzie, co wy pierdolicie? Same układy i układziki, firma daje dupy aż miło, wszędzie tracą obiekty, zwalniają kadrę w biurze, zmienia się struktura firmy!!!PR dziala prężnie jak to ktoś już ujął - inwestują w sprzątanie!!
marmur 2017-05-09 14:17
No ja jakoś nie zauważyłę, zeby sie zle dzialo... Raczej jak jest zle, to nie daja podwyzek tak jak ostatnio, co nie?
Olek 2017-05-13 11:50
Różnie bywa, ale bym nie generalizował. Impel to bardzo duża firma pracuje tam sporo przyzwoitych ludzi. Sam jestem u nich od 3 lat i nie narzekam
edi 2017-05-16 12:57
Praca w ochronie ciekawa i dynamiczna. Trzeba mieć oczy dookoła głowy ale warto, płacowo oczywiście w punkt.
łukasz 2017-05-20 14:09
dobrze mi tu, mimo przeprowadzki do innego miasta nie straciłem pracy, tylko przeniesiono mnie do innego oddzialu
Zostaw swoją opinię o Impel Security - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security