brak logo

Impel Security

Lublin

Opinie o Impel Security

frank 2016-07-22 18:27:36
poczytałem rozrzut opinii o firmie Impel. Od poniedziałku zaczynam pracę w ochronie. No cóż sam zobaczę. Jak na wstępie nie widzę powodów do zmartwień.
1
witek 2016-07-25 18:34:06
Otóż to w każdej firmie trzeba pracować. Dzisiaj nie ma tanich przebiegów. Za dobrą pracę jest też proporcjonalna gratyfikacja.
1
lulek 2016-07-26 16:51:15
Na wakacje dla pracowitych polecam staż i doświadczenie w Impelu, przyda się do wydłużenia CV i trochę kasy na przyjemności.
1
matiu 2016-08-08 14:57:04
Niezły profit z pracy w jednym z oddziałów Impela we Wrocławiu. zachęcam zwłaszcza w porze wakacji. Studenci do dzieła.
seerhksehkj 2016-08-08 15:42:01
baaardzo duzy plus to rzeczywiscie elastyczne grafiki, szefowie nie robia problemow, zawsze tez mozna sie z kims zamienic posrednio lub bezposrednio. :)
1
ryś 2016-08-10 12:58:46
wreszcie po kilkutygodniowych poszukiwaniach znalazłem niezłą pracę w Impelu. Wszyscy, którzy na tą firmę po swojemu psioczą są w błedzie. mam satysfakcję, że zostałem nalezycie doceniony.
marcin 2016-08-11 10:06:54
podjąłem staż wImpelu jako okazję na dorobienie wakacyjne. Okres urlopów pracowniczych, są luki można sie wstrzelić. Ważne dla studentów np.
nadia 2016-08-12 21:21:56
Dla niektórych ludzi rozpoczynających pracę takie akcesoria mogą świadczyć o prestiżu, dzisiaj jednak w wiekszości firm tego typu sprzęt stanowi "dodatek" do obowiązków słuzbowych
paweł 2016-08-16 10:41:59
Często słychać zróżnicowane opinie na temat impelowskich ofert. Mnie się trafiła całkiem fajna "fucha" i nie powiem złego słowa na ta firmę.
Oklaholna 2016-08-18 10:12:18
A ktoś voś o oddziale w Poznaniu?? Przymierzam się do szukania pracy i zastanawiam się czy warto.
gladi71 2016-08-18 14:08:40
Ośmielę się Ci napisać że jesteś idiota! Pracuje w jednej firmie ochroniarskiej i z powodu nie win pracowników lecz reorganizacji samej firmy rezygnują z danej placówki sami, lub są przejmowani przez inną firmę, ale nie ma mowy o tym by poprzedni pracownicy zostawali zwalniani lub przechodzili jakieś próby na nowo skoro pracują od lat lub maja staż w tej firmie!
jurek 2016-08-18 15:57:43
Praca w Impelu jak każda wymaga zaangazowania, jesli ktoś się nastawia negatywnie to zbiera kiepskie plony.
ewa 2016-08-19 20:26:54
moim zdaniem warto, ja byłam zadowolona. Warunki przyzwoite, praca ok, ludzie w porządku, Impel to znana firma i pracuje się tu dobrze.
piotr 2016-08-23 17:37:15
Najwazniejsze w aplikowaniu do pracy są kwalifikacje ale nade wszystko umiejetności. Praca zwykle odpowiedzialna jak każda inna.
staś 2016-08-25 19:11:45
Impel to niezła opcja na prztarcie pracownicze. Popracowałem przez miesiące wakacyjne na opłatę studiów; wcale nie było tak demonicznie. Każda praca jak uczono w szkole uszlachetnia chociaż męczy.
sławek 2016-08-26 19:08:37
Mam wrażenie , że poszukujący pracy za bardzo wybrzydzają po jej otrzymaniu i mają za bardzo wydumane ego. Trochę skromniej jednak.
Alex 2016-08-26 19:55:31
Troche racji w tym jest, temat ktory poruszyles jest calkiem aktualny. Jesli ktos ma wydumane ego jak to nazywasz to musi sie miec za jego wysokosc lub boga. A to tylko praca. Pracuje nadal i stawka jest, aneksy, umowy, wszystkie papiery sa, grafik elastyczny, narzekac nie moge.
j. 2016-08-29 12:03:26
impel jest sprawdzoną firmą i długo działa na rynku. płacą zawsze na czas, atmosfera i przełożeni są spoko, więc warto.
wojtek 2016-08-29 14:14:27
No właśnie tak jest trzeba przekonać się na własnej skórze na ile nam praca odpowiada i ile potrafimy.
matowo 2016-09-02 17:06:11
Oj, z wynagrodzeniem bym się kłócił... Dziwne umowy, ludzie jak pionki, do wynagrodzeń zawsze komuś brakuje... Co do reszty się zgadzam.
lech 2016-09-05 17:34:48
Hurra mam robotę w Impelu, wreszcie odbijam od dna.
patryk 2016-09-12 18:21:32
Wystarczy spełnic kilka podstawowych wymagań i macie gwarancję niezłej pracy i zarobków. Tylko te kwalifikacje dla niektórych są oscią w gardle, niestety, czas na naukę. I bez zgrzytów.
Szef 2016-09-15 12:04:38
Idz lepiej kaj indziej a nie na cieciowanie:-P
kuba 2016-09-18 16:39:58
Kandydaci, których zgłoszenie w danym procesie rekrutacyjnym spełni kryteria, w kolejnym etapie odbędą rozmowę z przedstawicielem Grupy Impel. Jej forma, miejsce, czas trwania zależy od wymagań/stanowiska. Impel dba, aby zapewnić kandydatom komfort takich rozmów – stres nie jest bowiem niczyim sprzymierzeńcem.
1
olgierd 2016-09-22 18:52:52
Wreszcie jakiś pozytyw, bo generalnie wszyscy przeszli na narodowy sport narzekania. Oczywiście, żeby zarobić trzeba się napracować minęły czasy czy się stoi, czy się leży.....
1
sara 2016-09-29 20:45:12
Włąśnie, głos rozsądku w cenie. Niestety kombinatorzy są wśród nas. Obserwuję to też na bieżąco. Przykre, że szczególnie młodzi na starcie już są zmęczeni. Impel daje szansę odpowiedzialnym.
1
Luka 2016-10-02 05:33:01
Kombinatorstwo to domena na ktorej wiekszsc firm i kierownictwo sie dorabia, a glos rozsadku nie ma tu nic do rzeczy - kazdy medal ma dwie strony, kazdy robi cos na wlasna odpowiedzialnosc. Ze firma zatrudnia odpowiedzialnych ludzi to prawda - nie ma tu nagiec ze strony przelozonych typu ponad 24 h w pracy - zwlaszcza we wspolpracy z kontahentem. Ponad 300 h miesiecznie - szczegolnie przy obecnych stawkach, odchodzi do lamusa. Idac tym szlakiem czy tokiem myslenia - kombinuja raczej Ci co maja cos 'pod stolem' - tutaj system kadrowy funkcjonuje dobrze. Kontrole też się często nie zdarzają - tu jest pies pogrzebany, jesli czlowiek jest tego swiadom. Wazny jest dystans do sytuacji, robienie tego co do Ciebie nalezy.
1
loca 2016-10-04 16:02:26
idealnych firm nie ma, ale o impelu złego słowa nie powiem. firma porządna, ludzie pracujący nie narzekają,a znam niejedną osobę u nich zatrudnioną. wywiązują się z umowy i są w porządku.
robert 2016-10-04 19:00:06
spoko firma, mi się dobrze pracuje. pracownicy traktowani są równo, a duży plus dla nich za elastyczny czas pracy, mi na tym bardzo zależało!
rot 2016-10-07 19:46:59
Praca nie jest ławtwa. To nie stanie przy budce jak się niektórym wydaje, ale potrafi dawać satysfakcję. Zwłaszcza że impel ma wiele prestiżowych kotraktów podpisanych
Kuternoga 52 2016-10-08 13:48:57
Spotykam się z pracownikami firmy Impel Securiti w różnych miejscach w Polsce. Jako osoba, którą ochroniarze sprawdzają i kontrolują mogę o pracownikach tej firmy wyrazić się tylko negatywnie. To nie są żadni ochroniarze. Jeśli nazwę ich cieciami to obrażę dawnych pracowników straży przemysłowej. To osoby na poziomie intelektualnym często równym zeru. Nie chcę jednak skrzywdzić tych, którzy jakiś poziom kultury prezentują. Nie wiem z jakiego oddziału są ciecie ochraniający firmę Libet w Hicie Szklanej. Szczególnie jeden z nich jest tak agresywny i tak ważny, że kierowca, który przywozi do tego Libetu towar traktowany jest bardzo nieprzyjemnie. Ostatnio mało nie doszło do rękoczynu. Zastanawiam się czy nagrania jakiego dokonałem nie wykorzystać w Prokuraturze. Stek wyzwisk i gróźb karalnych wystarczyłoby na cały Impel. Uważają się za najważniejszych w całej firmie. Poczekam może do następnego spotkania, które bedzie niebawem. Wówczas podejmę ostateczną decyzję.
kamil& 2016-10-08 18:58:50
Nie wiem na jakich ochroniarzy firmy Impel trafiasz, ale mnie to nie spotkało. Trafiłeś na kiepską zmianę, ale może już ktoś zwrócił uwagę na to zachowanie i dostał ostrzeżenie. Oddział możesz zawsze sprawdzić w internecie, tylko że dane bywają nieaktualne - został zamknięty, przeniesiony itp. Masz prawo się nie poddawać kontroli - tym bardziej, że bywają przypadkowe lub losowe w niektórych przedsiębiorstwach. Jeśli tak się sprawa przedstawia jak napisałeś, proponuję obiektywnie na to spojrzeć - do prokuratury potrzebne są pisma, inne nagrania, świadkowie, ewentualne dowody itp. i to od początku. Otwarcie sprawy zbyt szybko spowodowałoby umorzenie z powodu braku dowodów - stąd wątpliwości. Inaczej mogą to potraktować jako żart - to już stara zasada niepoważnego potraktowania sprawy. Zaskoczyłoby mnie, gdyby odnieśli się do tego inaczej. Porównanie do służby przemysłowej ma się nijak - dziś to funkcjonuje dość podobnie w branży ochrony m.in. w tego typu zakładach. Jeśli mnie by to spotkało - ja nie rezygnuję i na Twoim miejscu - proponuję przeczekać faktycznie do następnego spotkania.
lola 2016-10-08 21:34:02
Impel to spoko firma, która jest nastawiona pro pracowniczo. Fajni ludzie z którymi można się tak zwyczajnie, po ludzku dogadac
seba 2016-10-11 17:22:01
trzeba sprytnie napisać CV, nie tylko podstawowe info, ale doświadczenie, umiejętności, zainteresowania, dodatkowe umiejętności nie tylko wymagane na to stanowisko, jakieś info prywatne o hobby, pasjach żeby zabłysnąć jako osobowość.
klementynka 2016-10-12 13:25:55
dokładnie. Trzeba pamietac, ze pracodawcy nie zatrudniaja doswiadczenia czy umiejetnosci, lecz...ludzi :-) Dlatego w CV trzeba sie pokazac jako czlowiek, a kazdy ma jakies zainteresowania , hobby... :) pozdrawiam i zycze powodzenia!
nadin 2016-10-12 19:01:29
Negatywne wyrokowanie na jednym przykładzie nie daje właściwego obrazu o Impelu. Firma w kraju daje pracę dużej liczbie ludzi, wszystkich nie zadowoli.Trochę obiektywizmu.
1
fv 2016-10-13 22:09:06
Nie ma się czym przejmować, a przyjąć wszystko do wiadomości, aplikować! Jeśli jest ciekawa osobowość, doświadczenie itp., na pewno na rozmowie odpowiedzą na to pytanie.
Dominika 2016-10-14 11:20:14
pracuje w impelu prawie rok i jestem zadowolona, narzekać nie mogę, dbają o pracowników i o atmosferę w firmie, wypłaty tez zawsze na czas, złego słowa powiedzieć nie mogę :)
Malinowa 2016-10-16 05:37:06
Mozna wyrokowac, jasne, tylko po co? Tez pracuje rok i nawet bez wymagan kwalifikacji/licencji, ktos tu prace. :) Sa duze mozliwosci rozwoju dla osob bez doswiadczenia.
upa 2016-10-22 11:48:52
to zalezy, kto je tu odnajduje - te mozliwosci. wazne sa cele osobiste dla ktorych chcemy je wykorzystac. kazde miejsce pracy oferuje takie opcje, trzeba tylko umiec je zobaczyc.to nie miejsce dla dzieci - trzeba chciec pracowac - innego ratunku nie ma. trzeba samemu miec poczucie ze dobrze sie wykonuje wlasne obowiazki - wymaga samodyscypliny.
patryk 2016-10-27 19:19:46
Przykre, że takim słownictwem etykietuje się pracodawcę, nie dziwi fakt że jak się domyślam nie ma już zatrudnienia w Impelu. Trochę kultury przydałoby się jednak.
michał 2016-10-29 20:03:50
Spoko praca zwłaszcza w ochronie mienia; trafiłem po szkole mundurowej więc zajęcia w LO z musztry się przydały.
1
ruda 2016-11-02 15:43:42
Z całym szacunkiem, jeśli nadal pracujesz, to za przeproszeniem srasz we własne gniazdo. Jeśli ludzie się nie zwalniają i pojawiają się pozytywne wpisy, widocznie tak jest. Pracuję również w Impelu i nikt nie jest święty - jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Ot, mentalność - objechać na forum, takie to polskie... Nie można napisać że jest dobrze. Jeśli ktoś dostaje tzw. stanowisko, poza wazeliniarstwem, układami i kolesiostwem, musi spełniać szereg wymagań - choćby formalnie. Najczęściej pozwolenia, kwalifikacje, uprawnienia - samemu też trzeba chcieć. Możesz wnikać co to za koneksje, ale nic na nie poradzisz, są w każdym zakładzie pracy. Grunt to wiedzieć gdzie Twoje miejsce, a dbać o siebie musisz Ty sam. Trochę pokory, bo samym narzekaniem nic nie wskórasz. Zawsze znajdą się tacy, którzy będą gadać i zawsze będzie źle niezależnie co zrobisz.
patrycja 2016-11-07 16:24:04
mi się impel zawsze dobrze kojarzył i miałam kontakt z ludźmi tam zatrudnionymi, co tylko potwierdziło moją opinię. właściwie osoby na właściwym miejscu, impel dobrze dobiera pracowników.
grzesiek 2016-11-08 19:19:05
Po co takie tyrczenie, najlepiej poszukać sobie innego miejsca . bardzo kiepsko jeśli pracownik opluwa własne gniazdo. Mam zupełnie inne wrażenie. Dzieki pracy w Impelu odbiłem się w góre i jestem niezalezny finansowo.
Marek 2016-11-12 22:01:36
jakie umowy są w Impelu jeśli nie mam stopnia niepełnosprawności?
lilka 2016-11-17 19:46:42
Słuszna uwaga. Najważniejsze, że w skali kraju IMpel tworzy tysiące miejsc pracowniczych, więc przy okazji działapropatriotycznie.
Wiktor 2016-11-18 21:53:55
moj ojciec kiedys u nich pracowal. niestety nie wiem jaka mial umowe ale byl zadowolony z pracy u nich. nie narzekal na nic i cieszyl sie ze kasa byla zawsze na czas
agnieszka 2016-11-20 16:37:25
ja jestem bardzo zadowolona z pracy bardzo sobie chwale zarobki, czas pracy jak i kontakt z szefostwem
zorba 2016-11-25 19:40:42
Potwierdzam nie jest źle, jestem w Impelu już kilka lat, awansowałem, pracowitosc jest tu w cenie. Narzekają popaprani roszczeniowcy, którzy czekaja na kaszę mannę z nieba.
2
Zostaw swoją opinię o Impel Security - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security