Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Blue Arrow

Pracowałeś w firmie Blue Arrow i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-05 12:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zaryzykowałem, zaliczke wpłaciłem. Przed chwilą rozmawiałem z P. Andrzejem i twierdził, że około godz. 17 na maila dostane umowe. Jeżeli umowy nie będzie, a telefonu nie odbierze kierunek policja i prokuratura, a następnie Wawa.
zdjecie uzytkownika
2233 - 2014-11-05 13:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Facet teraz moj nr zablokowal i zadnego kontaktu z nim nie mam
zdjecie uzytkownika
2233 - 2014-11-05 13:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak bedziesz mial jakiesz informacje to prosze o kontakt
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-05 18:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie my też wpłaciliśmy kasę z tym, że wiadome jest jego blokowanie abonentów tel. kom., to już zdążyłam sprawdzić. Jeśli jest ktoś chętny w pomocy odnalezienia drania, poproszę kontakt pod numerem tel :( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
2233 - 2014-11-05 18:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sa jacys chetni to dolaczam sie do zlapania tego zlamasa szkoda nastepnych ludzi
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-05 18:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest wyjście na policji, aczkolwiek boję się braku poparcia z Waszej strony...
zdjecie uzytkownika
2233 - 2014-11-05 18:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojej strony masz poparcie
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-05 19:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podałam swój numer tel. jeśli znajdzie się pare osób, które podejmią się wyzwania (pozwania) tego człowieka, proszę o kontakt. Jest nas już 3 os. i mam nadzieję o lepsze zaangażowanie w sytuacje.
zdjecie uzytkownika
mkucharski244 - 2014-11-05 20:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja po przeczytaniu opini nic nie wpłaciłe ale na policję piszę się teraz otrzymałem mejla że mam dokonać wpłaty wtedy umowa szkoda tylko że podałem dane osobowe może je wykorzystać tel podałem wyżej jestem za tym aby mu dokopać
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-11-05 23:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rowniez wpaciłam pieniązki i zero odzewu prosze o kontakt
zdjecie uzytkownika
2233 - 2014-11-05 23:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwon do Moniki u gory jest jej nr
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-11-06 08:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [2233 - 2014-11-05 10:28:14]:
to coś da jak będzie nas wiecej wczoraj bylam na policji i mówili ze lepiej jak bedzie nas kilku. takze chetnych do wymierzenia sprawiedliwosci prosze o kontakt 722 366 698
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-06 11:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za gość ja też się dołączam drań jeden jeszcze dostanie za swoje
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-11-06 13:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [2233 - 2014-11-05 18:28:20]:
dosięgnie drania sprawiedliwość!!!!!!!tez mnie oszukał!
zdjecie uzytkownika
poszkodowana - 2014-11-06 15:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba isc na policje i zglaszac im wiecej tym lepiej ja rowniez dzis ide !!!!!!!!!! nie ujdzie mu to !
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-07 09:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja też wpłaciłem mu kase na konto i nic zero odzewu , ktoś może mi podać do niego jakiś namiar jestem skłonny pójsc na policję i prokuraturę z tym cwaniakiem . z góry dziękują za okazaną pomoc mój nr(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-07 10:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dołączam się do pozwu . Telefon ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
PAWEŁ - 2014-11-07 11:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SĄ JAKIEŚ NOWE WIADOMOŚCI NA TEMAT TEGO TYPKA ?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-07 11:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może znajdzie się tutaj ktoś kto pomoże mi przetłumaczyć cv z polskiego na angielski? znalazłem nowe biuro może tam mi pomogą , mam już dość tego dnia
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-07 14:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś wie co się dzieje z tym gościem proszę o info 504674446
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-11-07 16:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dołączam się do pozwu na oszusta. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
poszkodowana - 2014-11-07 17:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz bylam na policji prosze sie zglaszac im wiecej tym lepiej
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-07 17:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszkodowana podaj mi swój nr tel powiedz mi co Ci powiedzieli ja też pójde , Ipodjołem decyzję , że jutro lecę w ciemno jak jest ktoś zainteresowany to będzie zawsze troszkę rażniej :) pozdrawiam (usunięte przez administratora)mój mail k750x@wp.pl
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-05
Żródło: Gowork.pl
Luton
( )
Agencja pracy z siedzibą w Luton Blue Arrow Poszukuje pracowników do pakowania i sortowania jajPraca polega na pakowaniu i sortowaniu jaj układaniu palet oraz segregacji foremek www.bluearrow.co.ukLokalizacja: Luton(nr. certyfikatu 4413)Wyjazd odędzie się  10.10.2014Pierwszy dzień pracy 13.10.2014 - Poniedziałek Wymagania :- ukończony 18 rok życia- chęć do pracy w zespole- otwartość na nowe zadania i obowiązki- punktualność- sprawność
zdjecie uzytkownika
poszkodowana - 2014-11-08 13:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pawel podaj ze w roznych miastach polsce tez juz byly zgloszenia oni dojdą do tego i podaj mu ta strone gdzie jest to forum
zdjecie uzytkownika
poszkodowana - 2014-11-08 14:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
APELUJE JESZCZE RAZ DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH OSÓB PROSZĘ ZGŁASZAĆ SIĘ NA POLICJE IM NAS WIĘCEJ TYM LEPIEJ !!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blue Arrow
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x