Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Blue Arrow

Pracowałeś w firmie Blue Arrow i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-14 11:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra agencja nie mialem problemow z wyplatami czy ogolnie praca.Czasami zdarzaly sie drobne niejasnosci ale bez problemow ogolnie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2009-07-18 16:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze płacą, ale najpierw trzeba zdobyć pełny tydzień :o)
pracujesz każdego dnia inaczej, nigdy nie wiesz co przyniesie jutro ;o)
obecnie w 100% praca na telefon i nieważne czy pracujesz dla nich miesiąc, rok czy dłużej
albo godzisz się na wszystko, albo nie pracujesz :o/
nie wiem czy w innych oddziałach jest to samo, ale Nottingham leży i płacze...
zdjecie uzytkownika
Zodiak - 2012-11-28 21:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco nie polecam tej agencji
Nie wypłacają pieniedzy , liczą inną stawke niż powinni nie odbieraja telefonów , a załatwieni u nich czego kolwiek konczy sie na tym
MY TE SPRAWE ZAŁATWIMY szkoda ze czekam już ponad miesiądz inic z tego !!!!
NIE POLECAM OMIJAJCIE JĄ Z DALEKA
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-02 16:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie szukam pracy za granicą, czy ta agencja wysyła tylko do Anglii? jak oceniacie zarobki? myślę o tym, żeby się tam zgłosić, ale nic nie wiem o tej firmie, czy jest wiarygodna? czy ktoś może podać namiary?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-03-08 21:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam! Od 1,5miesiaca czekam na P45, przez 3 miesiace pracy nie otrzymalem ani jednego pay slipa. Po trzech miesiacach zlapalem sie za glowe gdy zobaczylem co na nich bylo. Caly czas potracaja za jakis travel mimo, ze nikt z tego nie korzysta(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
moloko - 2014-10-24 09:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anonim - 2009-04-14 11:15:24]:
Jedzie ktoś 07.11.2014 przez Blue Arrow do Manchester do produkcji puddingów przez koordynatora (usunięte przez administratora) za przedpłatą 220pln. , posiada ktoś info o autentyczności tej oferty?
zdjecie uzytkownika
Micronite - 2014-10-24 17:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również jestem ciekawy czy ta oferta jest autentyczna.
zdjecie uzytkownika
ikaa - 2014-10-24 19:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [moloko - 2014-10-24 09:49:05]:
wybieram sie 07.11.2014 do produkcji puddingów ale boje sie ze po wysłaniu pieniędzy nie dostane żadnej umowy i żadnego wyjazdu nie bedzie :/
zdjecie uzytkownika
iwi - 2014-10-24 19:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam również szukam informacji o tej firmie, dostałam propozycje pracy wyjazd 07.11.14. Jesli ktos jedzie, prosze o kontakt moj nr. 530 592 128
zdjecie uzytkownika
moloko - 2014-10-26 11:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwi - 2014-10-24 19:49:41]:
UWAGA!!! , kontaktowałem się mailowo z angielskim oddziałem Blue Arrow - w sprawie tegoż koordynatora , zero info na jego temat , ostrzegam i odradzam .
zdjecie uzytkownika
edi124pl - 2014-10-26 17:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
także dostałem oferte wyjazdu do Manchesteru 07.11.14 nie wiem co mam o tym sądzić, najlepiej by było jakby ktoś z dobrym angielskim zadzwonił do Blue arrow i skonsultował to z ich konsultantem.
zdjecie uzytkownika
kapsel - 2014-10-27 13:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

również otrzymałam maila zwrotnego z opcją pracy. Jeśli ktoś będzie posiadał konkretną informacje o wiarygodności ogłoszenia proszę o umieszczenie takiej informacji .
zdjecie uzytkownika
tomsok17 - 2014-10-27 21:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemaneczko. Tez dostałem propozycje na wyjazd 7.11.2014. Mam obawy. Jak ktos bedzie wiedział cos o tej firmie niech napisze.
zdjecie uzytkownika
monika & Daniel - 2014-10-28 08:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Też dostaliśmy ofertę pracy, jeśli ktoś coś wie niech napisze, dzisiaj jeszcze będę do nich dzwonić i pytać o dokładniejsze informacje ;) jeśli bedę coś więcej wiedzieć natychmiast dam znać
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-10-28 08:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam tez dostalem oferte wyjazdu ale ta przed plata mnie dziwi ;/
zdjecie uzytkownika
juliet - 2014-10-28 15:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też dostałam maila zwrotnego, że zostałam zakwalifikowana. Sprawdziłam oferty pracy w Manchesterze na stronie bluearrow.co.uk, w celu znalezienia ogłoszenia o wyjeździe 07.11. i niestety nie ma takowego. Ściema.
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-10-28 20:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Any email received from Blue Arrow will have either a bluearrow.co.uk or impellam.com email address. Any other emails received professing to be from Blue Arrow should be treated with suspicion.

Czyli to ściema,gdyż ten pan ma e-mai założony na gmail.com i trzeba zgłosić tą sprawę do odpowiednich organów w UK lub w Polsce,które zajmują się takimi przekrętami.
zdjecie uzytkownika
iwi - 2014-10-28 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostalam informacje ze firma Blue Arrow nie rekrutuje w chwili obecnej nikogo z polski a pan Andrzej K. który podaje sie za posrednika, jest im nie znany. Uważajcie!!!
zdjecie uzytkownika
iwi - 2014-10-28 20:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostalam informacje ze firma Blue Arrow nie rekrutuje w chwili obecnej nikogo z polski a pan Andrzej K. który podaje sie za posrednika, jest im nie znany. Uważajcie!!!
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-10-28 20:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Znalazłem jeszcze dwa identyczne ogłoszenia z ubiegłego roku,z których wynika,iż to jest naciągactwo,czyli pracy nie ma,a tylko kaskę chcą wyciągnąć.
(usunięte przez administratora)
Konsultanci w swoim e-mailu mają po @nazwa agencji rekrutującej,nie gmail itp.TO SĄ OSZUŚCI!!!!
zdjecie uzytkownika
Arleta&Maciek - 2014-10-29 10:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonilismy i jakis facet malo wiarygodny ze koniecznie wczesniej trzeba dokonac wplate za wyjazd.
zdjecie uzytkownika
tomsok17 - 2014-10-29 13:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem wczoraj w banku i kobieta mi odradzila wplaty poniewaz pierwszy raz z takims czyms sie spotkala ze trzeba wpalte zrobic tydzien przed wyjazdem. Wczoraj do niego dzwonilem i zaczal sie jakac to juz wiedzialem ze klamie.
zdjecie uzytkownika
Basia - 2014-10-30 08:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ma ktoś jakieś konkrety na temat tego wyjazdu do Menchesteru w dn. 07.11.2014r.Czy to ściema czy warto zaryzykować tę wpłatę.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-29
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
( )
Praca w UK przy produkcji puddingówLokalizacja: ManchesterBlue Arrow – brytyjska firma rekrutacyjna z wieloletnim doświadczeniem, zatrudniająca obecnie około 70 osóbPoszukujemy osób chętnych do pracy w Anglii.Praca polega na produkcji puddingów (produkcja, wypiekanie, pakowaniePoszukujemy osób sprawnych fizycznie, silnie zmotywowanych do pracy. Praca dla kobiet, panów i par.Wyjazd odbędzie się 7.11.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Issa - 2014-10-30 13:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie ma żadnego wyjazdu 07.11.2014 roku. Jestem po rozmowie z agencją Blue Arrow i nikt tam nie zna pana Andrzeja K. jako koordynatora, nie ma żadnego naboru do takiej fabryki. Poproszono mnie o przesłanie im maila, którego otrzymałam od tego pana ponieważ zamierzają zająć się sprawą, nie chcą być kojarzeni z oszustwem bo są zbyt poważną firmą. Więc nie wpłacajcie pieniędzy bo facet jest oszustem.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-10-31 12:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam, Agencja pracy Blue Arrow z filią w Manchesterze nie współpracuje z Panem Andrzejem K., który podaje się za koordynatora w tamtejszej filii. Ludzie, nie dajcie się nabrać! Pan Andrzej K. brnie w swoje kłamstwa mówiąc, że zaszła jakaś pomyłka, dalej twierdzi, że praca jest i wyjazd również i że są to TYLKO pomówienia.
Blue Arrow nie współpracuje z tym Panem, mało tego aktualnie nie prowadzi ŻADNYCH przyjęć do pracy na podane przez Pana K. stanowisko.
Pan Andrzej K., wyłudza pieniądze! (Podaje WŁASNE konto na które prosi o wpłacenie zaliczki, która normalna firma tak robi?!)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blue Arrow
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x