Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Blue Arrow

Pracowałeś w firmie Blue Arrow i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-14 11:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra agencja nie mialem problemow z wyplatami czy ogolnie praca.Czasami zdarzaly sie drobne niejasnosci ale bez problemow ogolnie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2009-07-18 16:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze płacą, ale najpierw trzeba zdobyć pełny tydzień :o)
pracujesz każdego dnia inaczej, nigdy nie wiesz co przyniesie jutro ;o)
obecnie w 100% praca na telefon i nieważne czy pracujesz dla nich miesiąc, rok czy dłużej
albo godzisz się na wszystko, albo nie pracujesz :o/
nie wiem czy w innych oddziałach jest to samo, ale Nottingham leży i płacze...
zdjecie uzytkownika
Zodiak - 2012-11-28 21:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco nie polecam tej agencji
Nie wypłacają pieniedzy , liczą inną stawke niż powinni nie odbieraja telefonów , a załatwieni u nich czego kolwiek konczy sie na tym
MY TE SPRAWE ZAŁATWIMY szkoda ze czekam już ponad miesiądz inic z tego !!!!
NIE POLECAM OMIJAJCIE JĄ Z DALEKA
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-02 16:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie szukam pracy za granicą, czy ta agencja wysyła tylko do Anglii? jak oceniacie zarobki? myślę o tym, żeby się tam zgłosić, ale nic nie wiem o tej firmie, czy jest wiarygodna? czy ktoś może podać namiary?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-03-08 21:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam! Od 1,5miesiaca czekam na P45, przez 3 miesiace pracy nie otrzymalem ani jednego pay slipa. Po trzech miesiacach zlapalem sie za glowe gdy zobaczylem co na nich bylo. Caly czas potracaja za jakis travel mimo, ze nikt z tego nie korzysta(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
moloko - 2014-10-24 09:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anonim - 2009-04-14 11:15:24]:
Jedzie ktoś 07.11.2014 przez Blue Arrow do Manchester do produkcji puddingów przez koordynatora (usunięte przez administratora) za przedpłatą 220pln. , posiada ktoś info o autentyczności tej oferty?
zdjecie uzytkownika
Micronite - 2014-10-24 17:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również jestem ciekawy czy ta oferta jest autentyczna.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-23
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
( )
Praca w UK przy produkcji puddingówLokalizacja: ManchesterBlue Arrow – brytyjska firma rekrutacyjna z wieloletnim doświadczeniem, zatrudniająca obecnie około 70 osóbPoszukujemy osób chętnych do pracy w Anglii.Praca polega na produkcji puddingów (produkcja, wypiekanie, pakowaniePoszukujemy osób sprawnych fizycznie, silnie zmotywowanych do pracy. Praca dla kobiet, panów i par.Wyjazd odbędzie się 7.11.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ikaa - 2014-10-24 19:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [moloko - 2014-10-24 09:49:05]:
wybieram sie 07.11.2014 do produkcji puddingów ale boje sie ze po wysłaniu pieniędzy nie dostane żadnej umowy i żadnego wyjazdu nie bedzie :/
zdjecie uzytkownika
iwi - 2014-10-24 19:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam również szukam informacji o tej firmie, dostałam propozycje pracy wyjazd 07.11.14. Jesli ktos jedzie, prosze o kontakt moj nr. 530 592 128
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blue Arrow
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x