Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Blue Arrow

Pracowałeś w firmie Blue Arrow i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ikaa - 2014-10-24 19:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [moloko - 2014-10-24 09:49:05]:
wybieram sie 07.11.2014 do produkcji puddingów ale boje sie ze po wysłaniu pieniędzy nie dostane żadnej umowy i żadnego wyjazdu nie bedzie :/
zdjecie uzytkownika
iwi - 2014-10-24 19:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam również szukam informacji o tej firmie, dostałam propozycje pracy wyjazd 07.11.14. Jesli ktos jedzie, prosze o kontakt moj nr. 530 592 128
zdjecie uzytkownika
moloko - 2014-10-26 11:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwi - 2014-10-24 19:49:41]:
UWAGA!!! , kontaktowałem się mailowo z angielskim oddziałem Blue Arrow - w sprawie tegoż koordynatora , zero info na jego temat , ostrzegam i odradzam .
zdjecie uzytkownika
edi124pl - 2014-10-26 17:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
także dostałem oferte wyjazdu do Manchesteru 07.11.14 nie wiem co mam o tym sądzić, najlepiej by było jakby ktoś z dobrym angielskim zadzwonił do Blue arrow i skonsultował to z ich konsultantem.
zdjecie uzytkownika
kapsel - 2014-10-27 13:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

również otrzymałam maila zwrotnego z opcją pracy. Jeśli ktoś będzie posiadał konkretną informacje o wiarygodności ogłoszenia proszę o umieszczenie takiej informacji .
zdjecie uzytkownika
tomsok17 - 2014-10-27 21:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemaneczko. Tez dostałem propozycje na wyjazd 7.11.2014. Mam obawy. Jak ktos bedzie wiedział cos o tej firmie niech napisze.
zdjecie uzytkownika
monika & Daniel - 2014-10-28 08:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Też dostaliśmy ofertę pracy, jeśli ktoś coś wie niech napisze, dzisiaj jeszcze będę do nich dzwonić i pytać o dokładniejsze informacje ;) jeśli bedę coś więcej wiedzieć natychmiast dam znać
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-10-28 08:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam tez dostalem oferte wyjazdu ale ta przed plata mnie dziwi ;/
zdjecie uzytkownika
juliet - 2014-10-28 15:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też dostałam maila zwrotnego, że zostałam zakwalifikowana. Sprawdziłam oferty pracy w Manchesterze na stronie bluearrow.co.uk, w celu znalezienia ogłoszenia o wyjeździe 07.11. i niestety nie ma takowego. Ściema.
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-10-28 20:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Any email received from Blue Arrow will have either a bluearrow.co.uk or impellam.com email address. Any other emails received professing to be from Blue Arrow should be treated with suspicion.

Czyli to ściema,gdyż ten pan ma e-mai założony na gmail.com i trzeba zgłosić tą sprawę do odpowiednich organów w UK lub w Polsce,które zajmują się takimi przekrętami.
zdjecie uzytkownika
iwi - 2014-10-28 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostalam informacje ze firma Blue Arrow nie rekrutuje w chwili obecnej nikogo z polski a pan Andrzej K. który podaje sie za posrednika, jest im nie znany. Uważajcie!!!
zdjecie uzytkownika
iwi - 2014-10-28 20:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostalam informacje ze firma Blue Arrow nie rekrutuje w chwili obecnej nikogo z polski a pan Andrzej K. który podaje sie za posrednika, jest im nie znany. Uważajcie!!!
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-10-28 20:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Znalazłem jeszcze dwa identyczne ogłoszenia z ubiegłego roku,z których wynika,iż to jest naciągactwo,czyli pracy nie ma,a tylko kaskę chcą wyciągnąć.
(usunięte przez administratora)
Konsultanci w swoim e-mailu mają po @nazwa agencji rekrutującej,nie gmail itp.TO SĄ OSZUŚCI!!!!
zdjecie uzytkownika
Arleta&Maciek - 2014-10-29 10:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonilismy i jakis facet malo wiarygodny ze koniecznie wczesniej trzeba dokonac wplate za wyjazd.
zdjecie uzytkownika
tomsok17 - 2014-10-29 13:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem wczoraj w banku i kobieta mi odradzila wplaty poniewaz pierwszy raz z takims czyms sie spotkala ze trzeba wpalte zrobic tydzien przed wyjazdem. Wczoraj do niego dzwonilem i zaczal sie jakac to juz wiedzialem ze klamie.
zdjecie uzytkownika
Basia - 2014-10-30 08:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ma ktoś jakieś konkrety na temat tego wyjazdu do Menchesteru w dn. 07.11.2014r.Czy to ściema czy warto zaryzykować tę wpłatę.
zdjecie uzytkownika
Issa - 2014-10-30 13:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie ma żadnego wyjazdu 07.11.2014 roku. Jestem po rozmowie z agencją Blue Arrow i nikt tam nie zna pana Andrzeja K. jako koordynatora, nie ma żadnego naboru do takiej fabryki. Poproszono mnie o przesłanie im maila, którego otrzymałam od tego pana ponieważ zamierzają zająć się sprawą, nie chcą być kojarzeni z oszustwem bo są zbyt poważną firmą. Więc nie wpłacajcie pieniędzy bo facet jest oszustem.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-10-31 12:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam, Agencja pracy Blue Arrow z filią w Manchesterze nie współpracuje z Panem Andrzejem K., który podaje się za koordynatora w tamtejszej filii. Ludzie, nie dajcie się nabrać! Pan Andrzej K. brnie w swoje kłamstwa mówiąc, że zaszła jakaś pomyłka, dalej twierdzi, że praca jest i wyjazd również i że są to TYLKO pomówienia.
Blue Arrow nie współpracuje z tym Panem, mało tego aktualnie nie prowadzi ŻADNYCH przyjęć do pracy na podane przez Pana K. stanowisko.
Pan Andrzej K., wyłudza pieniądze! (Podaje WŁASNE konto na które prosi o wpłacenie zaliczki, która normalna firma tak robi?!)
zdjecie uzytkownika
syylaaa - 2014-11-03 14:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchajcie. Moi rodzice juz wplacili te 220zl na wyjazd do menchesteru, ktory odbedzie sie 7.11.2014r. i wlasnie dzwonilam do koordynatora Andrzeja K., zeby powiedziec, ze ludzie go sprawdzają i ze nie ma zadnych informacji w agnecji Blue Arrow na jego temat, a on dalej twierdzi, ze musi byc jakas pomylka. Ze w Menchesterze jest wiele podobnych agencji i ze jest to nie mozliwe. Podobno ma byc wyjazd na 100%. Zaczynamy miec wątpliwości. Niby 5 listopada ma przyslac umowy. Tylko dziwne, ze maja byc to Polskie umowy.
zdjecie uzytkownika
kaaacper - 2014-11-03 15:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem po rozmowie z tym OSZUSTEM! Ten człowiek nawet nie wie skąd wypływa prom do Anglii. Zapytałem sie o dokładny port poniewaz przez pare lat jezdziłem jako kierowca do angli i sa mi znane te tematy. Na moje pytanie ten oszyst zaczął sie jakac i mówic "przez kanał la Manche" pozniej udawał ze stracił zasieg i nic nie słyszy a teraz nie odbiera telefonów. !!! Jednym słowem OSZUST!!!
zdjecie uzytkownika
2233 - 2014-11-04 20:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wplacilem 220zl wczoraj rozmawialem z facetem a dzis juz nie odbiera. Jedzie ktos tam
zdjecie uzytkownika
mkucharski244 - 2014-11-04 20:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też dostałem mejla z wyjazdem i właśnie jutro miałem dzwonić do firmy w Angli z tego co czytam to znowu ściema oszustwo zastanowiło mnie to że po każdego osobno podjeżdza bus zawsze jak jeżdżiłem z firmy to bus był podstawiany w jakimś miejscu też chciałem wpłacać kasę za wyjazd do pudingów teraz po waszych blobach dzięki za informację nie wpłacam na prywatne konta zawsze jak jeżdżiłem to firma pokrywała koszt biletu mieszkanie różnie wyżywienie w własnym zakresie dziękuję że jest takie forum pozdrawiam tel do kont (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-11-04 21:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [2233 - 2014-11-04 20:11:43]:
Witam.
zgłasza Pan tego oszusta na policje?
zdjecie uzytkownika
2233 - 2014-11-05 10:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nic nie da
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-05 12:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zaryzykowałem, zaliczke wpłaciłem. Przed chwilą rozmawiałem z P. Andrzejem i twierdził, że około godz. 17 na maila dostane umowe. Jeżeli umowy nie będzie, a telefonu nie odbierze kierunek policja i prokuratura, a następnie Wawa.
zdjecie uzytkownika
2233 - 2014-11-05 13:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Facet teraz moj nr zablokowal i zadnego kontaktu z nim nie mam
zdjecie uzytkownika
2233 - 2014-11-05 13:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak bedziesz mial jakiesz informacje to prosze o kontakt
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-05 18:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie my też wpłaciliśmy kasę z tym, że wiadome jest jego blokowanie abonentów tel. kom., to już zdążyłam sprawdzić. Jeśli jest ktoś chętny w pomocy odnalezienia drania, poproszę kontakt pod numerem tel :( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
2233 - 2014-11-05 18:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sa jacys chetni to dolaczam sie do zlapania tego zlamasa szkoda nastepnych ludzi
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-05 18:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest wyjście na policji, aczkolwiek boję się braku poparcia z Waszej strony...
zdjecie uzytkownika
2233 - 2014-11-05 18:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojej strony masz poparcie
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-05 19:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podałam swój numer tel. jeśli znajdzie się pare osób, które podejmią się wyzwania (pozwania) tego człowieka, proszę o kontakt. Jest nas już 3 os. i mam nadzieję o lepsze zaangażowanie w sytuacje.
zdjecie uzytkownika
mkucharski244 - 2014-11-05 20:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja po przeczytaniu opini nic nie wpłaciłe ale na policję piszę się teraz otrzymałem mejla że mam dokonać wpłaty wtedy umowa szkoda tylko że podałem dane osobowe może je wykorzystać tel podałem wyżej jestem za tym aby mu dokopać
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-11-05 23:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rowniez wpaciłam pieniązki i zero odzewu prosze o kontakt
zdjecie uzytkownika
2233 - 2014-11-05 23:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwon do Moniki u gory jest jej nr
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-11-06 08:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [2233 - 2014-11-05 10:28:14]:
to coś da jak będzie nas wiecej wczoraj bylam na policji i mówili ze lepiej jak bedzie nas kilku. takze chetnych do wymierzenia sprawiedliwosci prosze o kontakt 722 366 698
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-06 11:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za gość ja też się dołączam drań jeden jeszcze dostanie za swoje
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-11-06 13:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [2233 - 2014-11-05 18:28:20]:
dosięgnie drania sprawiedliwość!!!!!!!tez mnie oszukał!
zdjecie uzytkownika
poszkodowana - 2014-11-06 15:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba isc na policje i zglaszac im wiecej tym lepiej ja rowniez dzis ide !!!!!!!!!! nie ujdzie mu to !
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-07 09:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja też wpłaciłem mu kase na konto i nic zero odzewu , ktoś może mi podać do niego jakiś namiar jestem skłonny pójsc na policję i prokuraturę z tym cwaniakiem . z góry dziękują za okazaną pomoc mój nr(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-07 10:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dołączam się do pozwu . Telefon ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
PAWEŁ - 2014-11-07 11:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SĄ JAKIEŚ NOWE WIADOMOŚCI NA TEMAT TEGO TYPKA ?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-07 11:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może znajdzie się tutaj ktoś kto pomoże mi przetłumaczyć cv z polskiego na angielski? znalazłem nowe biuro może tam mi pomogą , mam już dość tego dnia
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-07 14:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś wie co się dzieje z tym gościem proszę o info 504674446
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-11-07 16:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dołączam się do pozwu na oszusta. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
poszkodowana - 2014-11-07 17:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz bylam na policji prosze sie zglaszac im wiecej tym lepiej
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-07 17:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszkodowana podaj mi swój nr tel powiedz mi co Ci powiedzieli ja też pójde , Ipodjołem decyzję , że jutro lecę w ciemno jak jest ktoś zainteresowany to będzie zawsze troszkę rażniej :) pozdrawiam (usunięte przez administratora)mój mail k750x@wp.pl
zdjecie uzytkownika
poszkodowana - 2014-11-08 13:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pawel podaj ze w roznych miastach polsce tez juz byly zgloszenia oni dojdą do tego i podaj mu ta strone gdzie jest to forum
zdjecie uzytkownika
poszkodowana - 2014-11-08 14:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
APELUJE JESZCZE RAZ DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH OSÓB PROSZĘ ZGŁASZAĆ SIĘ NA POLICJE IM NAS WIĘCEJ TYM LEPIEJ !!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-12-17 18:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jestem ciekaw jak potoczyła się ta cała sprawa, bo było tylu chętnych by iść na policję i nagle nastała cisza. Może wszystko zostało wyjasnione i warto tu poszukac pracy?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Blue Arrow!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blue Arrow

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert