Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o h&m

Pracowałeś w firmie h&m i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
IWONKA - 2012-03-14 16:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tobie tak pracowałam W h&mie rok .Umowę miałam dluzaną ze względu na ciąże jeżdziłam do 7 miesiąca nażając na nibezpieczenstwo lekarz z oś przyjażni nie dawał zwolnień.Jeden na drugiego donosi ,sami są nie lepsi .Pracują ludzie z różnych firm taich jak dutron sance swit,ludzie z całej polski zbieranina na zarobki niech nie narzekają bo mają po 1800
zdjecie uzytkownika
obsrt - 2012-03-15 10:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga IWONKO. Tak 1800 zł ale to jest kwota BRUTTO! Tego nie dodałaś w swojej opinii niestety. Na rękę jest 1200zł to czy to jest dużo?
A jak byłaś w ciąży trzeba było do innego lekarza iść, takiego który zwolnienia daje.
zdjecie uzytkownika
Matylda - 2012-03-15 11:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy zwracają za dojazd jak np. ktoś dojeżdża samochodem , nawet jako pasażer z kimś ?, no bo przecież komuś też muszę dać na te paliwo, jeśli tak to idę, bo wszystko trzeba przekalkulować.
zdjecie uzytkownika
obstr - 2012-03-15 18:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zwracają za dojazd ale tylko 100zł. Ale jest bardzo fajny dojazd firmowymi autobusami z każdego kierunku Poznania i innych miast nawet na każdą ze zmian w obu kierunkach i dodać trzeba ze ten dojazd jest opłacany przez firmę, czyli gratis. Polecam!
zdjecie uzytkownika
agula - 2012-06-05 18:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam pytanie czy ktos wie czy przez Kostrzyn jedzie jakis firmowy autobus do H&M jesli tak to w jakich godzinach,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hh - 2012-06-06 14:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie , tak siedzę i liczę bo włąśie dostałam ofertę z tej firmy i nawet mając 9.5 brutto to wychodzi jakieś ok 7,3 na rękę razy 8 h to wychodzi 58,4 dziennie x 30 dni 1752 zł, z tego powiedzmy odejmijmy za jedzenie te 70 zł to i tak wychodzi więcej niż tutaj każdy gada!!
zdjecie uzytkownika
izolda - 2012-06-07 01:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób można sie starać o prace w H&M w Gądkach?
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-06-13 20:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez nie pracuje sie 30 dni w miesiacu tylko 20. 40godz tygodniowo. na reke wychodzi ol 1200. ale i tak nie przyjmuja na caly etat, tylko n 3/4 czyli ok 980zl na reke. mozna dorobic do calego etatu ale tylko jak jest duzo zamowien.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-09-02 16:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby Ludzie uczciwie pracowali na każdym stanowisku a nie ściemniali to byłoby inaczej!!!!!!!!!!!!!! zamień się z praca z liderem i później wydaj opinie, choć w większości zgadzam się a praca nie jest zła
zdjecie uzytkownika
pracwnica - 2012-11-15 15:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zdania,że jedyny rozwoj jaki daje firma H&M w Gądkach to rozwój DEPRESJI, pracowałam tam przeszło rok i zaszłam w cążę na szczęście. Na dłuższą metę jest tam nie do wytrzymania
zdjecie uzytkownika
magda - 2012-11-24 12:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja zaczynam pracę od grudnia w h&m. można by sie zgadać razem i jeżdzić samochodem. a wiesz już jak autobus jeżdzi??
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2012-11-26 16:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej szykuje sie praca w Gądkach w tym roku chyba od grudnia... Mam pytanie czy ktoś z Gniezna tam pracuje? i czym dojeżdża?
zdjecie uzytkownika
magdaa - 2012-12-11 18:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POMOCY. potrzebuje informacje na temat h&m. Chodzi o ilośc pracowników w gądkach, ponieważ ide jutro na rozmową. POMOCYYYY:)
zdjecie uzytkownika
młoda - 2013-04-06 19:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey ja mam takie pytanie mozna sobie wybrac jaki dzial chce aktuanie isc skadam z kumpela tam papiery zalezy mi na tej robocie bo mam male dziecko ktory chce sie babcia mojego nazyczonego zajac :> z dojazdem nie ma u nas problemu bo jestem ze Zaniemysla
zdjecie uzytkownika
Polly - 2013-07-03 03:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Jako była pracownica zgadzam się z większością opinii co do warunków pracy. Nie jest łatwo wytrzymać w dzień gdy na dworze jest 30 stopni a na hali nieco więcej,bez klimatyzacji bardzo ciezko ;p Ja pracowałam w Gądkach w 2010r od czerwca i wtedy było już 1800zł,po odliczeniu wszystkich składek,zus itd na koncie było ok 1250zł(tak było na expedycji) a moja znajoma też od czerwca zaczynała i dostała na umowie 1700zł(poszła na zwroty). Pamietam jak starsze stażem pracy kobiety się burzyły,bo one miały na umowie 1500zl i 1600zl..i w lipcu dostały podwyżkę AŻ 100ZŁ :) Ale widzę,że stawka jest taka sama od 2010r. Ja miło wspominam swoją grupę,lidera nieco mniej zaczynał też wtedy swoją "karierę" w h&m.. ciekawe czy jeszcze pracuje tam niejaki P.J... Obiady faktycznie byly bardzo smaczne i częsciowo dofinansowywane przez firmę. Wtedy też zdarzały się już kradzieże śniadania z lodówek(już ktoś o tym wspomnial wcześniej).. A najmniej przyjemnie wspominam ten upał na piku i te ciężkie,niewygodne firmowe obuwie.
zdjecie uzytkownika
dkryska - 2013-10-08 14:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy dalej jest darmowy dojazd do pracy z poznania
zdjecie uzytkownika
Haruj i Milcz - 2014-01-03 18:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się wyrabia w tej firmie to jakaś paranoja. Żądzą tam same dzieciaki( liderzy) którzy nie mają pojęcia o życiu i o pracy tylko potrafią rządzić drugim człowiekiem, nie warto tam pracować (usunięte przez administratora)pracownicy nigdy nie są doceniani przez pracodawce a na pomoc lidera nie ma co liczyć, swoje zrobisz a i tak im biedzie za mało bo jeszcze do celu brakuje . Na takie zarobki , nie warto tam pracować.
zdjecie uzytkownika
MałyCzłowiek - 2014-01-17 17:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc,
czy ktoś zaczyna może od tej srody 22.01 prace na magazynie w Gądkach?
nigdy tam nie bylam, prosze o pomoc i info. jak tam dojechac?
Z góry dzięki, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
santi9212 - 2014-01-17 17:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie masz podstwionegi autobusu ??
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-17
Żródło: Gowork.pl
Niemcy
( )
Do naszych dużych projektów budowlanych w Monachium szukamy monterów centralnego ogrzewania. A.I.M Allgemeine Industriemontagen GmbH jest od wielu lat najprężniej rozwijającym się na rynku przedsiębiorstwem pełniącym usługi montażowe. Zatrudniamy ponad 1500 fachowców i posiadamy liczne oddziały na terenie całych Niemiec. Monter centralnego ogrzewania Miejsce pracy: Niemc
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Krystyna - 2014-03-03 20:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja pracowałam w H&M ponad 3 lata i miło wspominam tamte chwile, nie mam się do czego przyczepić umowa na stałe pensja też ok mozna było dorobić na nockach i nadgodzinach ,pracować trzeba wszędzie ,jesli jesteś dobrym pracownikiem nie masz problemu w firmie z niczym wszystko mozna było załatwić obecnie przebywam w uk i gdybym musiała wracać do Polski.... wybrałabym własnie pracę w H&M.Pozdrawiam Krystyna
zdjecie uzytkownika
Plastry - 2014-03-24 12:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy ktoś dojeżdża z Kostrzyna i chciałby jeździć ponieważ autobus z Kostrzyna wlkp kosztuje 320 zł na miesiąc może ktoś chętny żeby jeździć ;)
zdjecie uzytkownika
Plastry - 2014-03-24 12:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy ktoś dojeżdża z Kostrzyna i chciałby jeździć ponieważ autobus z Kostrzyna wlkp kosztuje 320 zł na miesiąc może ktoś chętny żeby jeździć ;)
zdjecie uzytkownika
Miki - 2014-04-02 19:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy jeździ może ktoś do Gądek z Szamotuł???
Bardzo proszę o informację skąd i w jakich godzinach jeździ autobus
zdjecie uzytkownika
Iza - 2014-04-15 22:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszeliście o podwyżkach, podobno 300zł dla każdego bo ludzie chcą przejść do Zary do Swarzędza.
zdjecie uzytkownika
kwazar - 2014-04-18 12:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tą robotą w haemie, że ciągle potrzebują ludzi? jest nie do przerobienia czy po prostu nikt tam nie chce pracować?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
45 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie h&m
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x